Betway

Bäst Vadslagningssajter i Armenien – Top Armenian Sportsbooks för 2021

Tillsammans med dess skönhet och berg erbjuder Armenien en hel del spelmöjligheter till sina medborgare. I den här guiden hittar du mer om de bästa bettingsidorna i Armenien och om hasardspel i allmänhet i landet. Vi dyker djupt in i de armeniska sportböckerna, med detbästa av det bästa inom onlinespel.

Sidämnen: klick för att gå till din favorit!
Armenien
Bästa spelsajter i Armenien

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sport

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Top Bonuses and Promotions

Säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

Odds| ||305

Utbetalningsnivåer i Armenien

Betalning

e-plånböcker, kort och Mer

Mobil

Armeniska sportvadslagningsappar

I slutet av den här guiden hittar du vilka som är bästa sportspelsajter i Armenien. Vi strävar efter att förse våra läsare med faktisk information om de bästa sportsbooks som ger en kvalitetsspelupplevelse. Var och en av dem harkorrekt licenser och dataskydd som säkerställer att din personliga information är säker.

Topp 10 sportspelsajter i Armenien

För att skapa vår lista över de bästa sportspelsajterna i Armenien gick vi igenom alla lagliga och licensierade bookmakers i landet. Efter att vi samlat all information om dem skapade vi den här guiden med de populäraste tillsammans meddolda pärlor i armeniska onlinespel.

För att göra för att vi förser dig med en uppdaterad lista använde vi strikta kriterier för att ta reda på vilka webbplatser som presterar bäst.Varje bookmaker bedöms mot samma höga standard som den föregående utan undantag. Och det är de som kom först på mållinjen.

ArmeniensTOPP 10 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Armenien Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
Upp till$30 I gratisspel 35+ 189+ 93,75% 5,0/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till ||400$30 insatskrediter 35+ 107+ 94,25% 4,9/5 Besök webbplatsen!||419 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100% upp till€122 vid första insättning 48+| ||430 1542+ 93,25% 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€10 €10 13+ 132+ 92,17% 4,7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€10 i gratisspel 29+ 133+ 92,26% 4,6/5 Besök webbplatsen!||494 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
€30 i gratisspel 33+ 374+ 94.82% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€50 vid första insättning 46+ 805+ 91,78% 4,6/ 5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till$50 i gratisspel 32+ 132+ 93.68% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
500 % upp till€50 vid första insättning 28+| ||579 133+ 91.53% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€25 vid första insättning 35+| ||604 416+ 94.19% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Medan alla bookies är licensierade och säkra, har de också ett gott rykte och respekteras i spelvärlden. Var och en av dem har sina styrkor ocherbjudanden av högsta kvalitet. Och det är därför vi har listat de bästa bettingsajterna online i Armenien efter kategori med deras mest spännande och igenkännbara styrka.

Bästa bettingsajter i Armenien efter kategori:
Bästa armeniska bettingsajt Betway
Bästa nya vadslagningssajten i Armenien Unibet
Top mobilapp Matchbook
Bäst för bonusar Fanssatsning
Topp för livespel NetBet
Högsta utbetalning Bookie William Hill
Bästa PayPal-spelsajt Betiton
Säkerste bookmaker bet365
Bästa esportspelwebbplats 22bet
Topp för extrafunktioner LV BET

Detta räcker knappt för att du ska välja en bookmaker för att öppna ett konto hos än. Det är därför vi i nästa stycke germer information om kriterierna som vi använde för att välja var och en av dem. Du kan se varje spelsajt prestera bättre än andra inom olika områden.

När det kommer till hasardspel räcker aldrig turen till. Det krävs en hel delskicklighet och kunskap för att bli framgångsrik. Kunskapen är inte så svår att få. Följ bara de senaste nyheterna om sportspel i Armenien och världen. Nedan hittar du länkar till några bra resurser att läsa.

Kriterier för att hitta de bästa onlinebokmakarna i Armenien

Vi började inte bara döma vänster och höger vilka sportspelsajter som är bättre och vilka som är sämre. För det första polerade vi våra kriterier så att de baseras pålicenser och säkerhet. Och så tog vi i åtanke olika aspekter som variation, utbetalningsgrader, mobilapp, bonusar, etc.

Även om säkerhet alltid är det viktigaste kriteriet, finns det några fler som tar ställning precis bakom det. Beroende på vilken som ärpersonligen viktigare för dig, har vi listat dem alla med hopplänkar, så att du enkelt kan navigera genom sidan utan att gå vilse.|| |739

Sport och ligor

Vi vet att variationen inom spel är en måste. Du bör kunna välja mellan flera sporter att satsa på ochvariation i evenemang också. Det är därför vi nedan har listat de mest populära sportspelsajterna i Armenien och evenemang som du säkert kan spela på.

Fotboll: UEFA och mer

Som det är över hela världen , fotbollen i Armenien är också denmest populära sporten att titta på och spela på. Med ligor som Armenian Premier League och Armenian First League kan du säkert njuta av vadslagning påfotbollsspelsajterna i landet.

Volleyboll: FIVB Volleyboll World Grand Champions Cup

Organisationer som Homenetmen i Armenien är värd för vänskapsmatcher för sina medlemmar inom olika sporter, och volleyboll är en av dem. Även om volleyboll inte är en så utvecklad sport i landet, kan du njuta avvolleybollspel på de bästa världsturneringarna somFIVB Volleyball World Grand Champions Cup.

Basket: NBA och mer

Armeniska landslaget i basket har vunnitguldmedalj at the FIBA European Championship for Small Countries. With the little professional experience, they’ve had so far, and their achievements are pretty decent. You can have fun betting at the bästa bettingsajterna för basket i landet, med turneringar som NBA.

Tennis: Wimbledon och mer

Armenien är också stolt över sina tennisspelare. Några av deras spelare vinner världsturneringar runt om i världen. Även om det inte är så välutvecklat, lyckas de fortfarande ha mästare. Du kan satsa på dina favoritspelare på en avbästa tennisspelsajterna i landet.

Boxning: AIBA World Boxing Championships

Boxning är en av de mest populära sporterna i Armenien och har skickat några av sina toppspelare till OS. Om du är ett fan av boxen och vill satsa på din favoritkonkurrent, oroa dig inte längre – medbästa bettingsajterna för boxning i landet kan du göra det !

eSports: League of Legends World Championship och mer

Om du vill öppna etteSports betting konto och satsa på ditt favoritspelare från Armenien, det är lätt att göra. Armenian eSports Federation rekryterar regelbundet nya spelare och skapar lag för att tävla i spel somLeague of Legends, CS:GO och Dota 2. De fokuserar också på att utveckla e-sporterna.

De här sex är bara några av de många sporter som du kan satsa på. På de armeniska bettingsidorna kan du hitta urval av50+ sporter. Sporter som amerikansk fotboll, badminton, schack, Formel 1, hästkapplöpning och många fler. Här hittar du de bästa oddsen för din favoritsport!

Medan det finns massor av sporter som erbjuds, finns det också massor av evenemang som erbjuds i de armeniska sportböckerna. Du kan välja mellan andra divisioner, collegematcher och världsmästerskap. Och det är inte allt. Du kan till och med satsa påpolitik och tv-program. Om du har kunskapen, varför inte satsa på det?

Utbetalning, odds och linjer hos de bästa bookmakerna

Innan du satsar är det viktigt att hitta alla bookmakers på listan som erbjuder sporten du letar efter. Kolla sedan vilka som är de bästa oddsspelsmakarna. Det är viktigt att satsa på högre odds, så att du kan maximera dina potentiella vinster. När du vinner kan du vinna stort!

För att göra det enklare för dig har vi redan undersökt var och en av de bästa bettingsidorna i Armenien för utbetalningssatser. Efteråt beräknade vi utbetalningsgraden på var och en av de bästa bettingsidorna i landet, och du kan hittaresultat av våra beräkningar nedan.

Ovanstående priser är används som allmän vägledning. I grund och botten är detgenomsnittlig utbetalningsgrad beräknad mellan alla sporter. Priset skiljer sig från sport till sport, och du kan hitta det högsta priset för din sport i den 10:e bookmakern. Om du vill kontrollera bookmakers odds för en specifik sport, kolla deras webbplats.

Bettingerbjudanden: Bonusar och bettingsajter Kampanjer

Medan bonusar kan vara obetydliga för vissa av du, de är faktiskt väsentliga. Bara med en liten investering och bonusbettingerbjudandena kan du prova plattformen och ta reda på om du ska satsa på denna webbplats. Specielltstartbonusarna med 100-200 % matchning av din första insättning.

Armenian Betting Site Välkomstbonus|| |954 Deposit Features Betyg Säker länk T&C's
500 % upp till50 € vid första insättning 10x 30 dagar 1.40 4.9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€50 vid första insättning 12x insättning + Bonus 21 dagar 1,80 4,9 /5 Besök webbplatsen!||1014 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till€25 vid första insättning 6x|| |1026 30 dagar 1,40 4,8/5|| |1036 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till$50 i gratisspel 8x 60 dagar 1,60 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€10 i gratisspel 1x 14 days 1,80 4,7/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Medan det finns sportsbooks som bara har en välkomstbonus som matchar din insättning, fokuserar de flesta på att erbjuda så många kampanjer som möjligt. Bookmakers gratisspel är en av de populära kampanjerna. När du satsar regelbundet eller sätter in vid rätt tidpunkt kan du göra ettgratisspel och vinna kontanter.

Bonuskategori Vadslagningssajt
🥇 Bästa bonusen i Armenien FansBet
🥈 Välkomstbonus||1123 NetBet
🥉 Lojalitets- och VIP-program William Hill
◻️ Tidsbegränsad Kampanjer 22Bet
◻️ Gratisspel bet365
◻️ Ladda om Bonus LV BET

Naturligtvis har varje sportsbook-bonus sin giltighet. För det mesta är det mindre än en månad. Under denna giltighetsperiod måste dusatsa det ett visst antal gånger, och efter det kan du dra tillbaka det. Det är antingen att satsa insättningsvärdet plus bonusen eller bara bonusen du har fått.

Se till att åtminstone försöka omsätta din bonus under dess giltighetstid. Om inte kommer du bara att förlora bonusen utan att ens försöka vinna. Det är ett roligt sätt attutforska vadhållningssystemet på plattformen och få upplevelsen innan du börjar satsa högt.

Naturligtvis innan du förbinder dig till någon typ av bonus bör du alltidläsa villkoren. Vissa kan erbjuda lukrativa möjligheter, men verkligheten kan vara annorlunda med orealistiska krav. Som tur är möter sportspel sällan sådana problem.

Typ av insatser

De bästa spelböckerna måste innehålla många typer av vad. De måste se till att varje potentiell kund har sin favoritspelstyp och kommer att vara nöjda med alla val. De ser till att var och en av er kommer att njuta av en trevlig upplevelse på sin plattform.

Medan en mängd olika sporter är viktigare, är vaden också det. Som vi nämnde strävar varje bookie efter att ha så många typer av vadslagning som de kan. Nedan kan du hitta de vanligaste typerna som du kan hitta isportböckerna som finns med i vår lista.

Det här är bara några av de vanligaste vaden du hittar. De finns på nästan alla de bästa bettingsidorna i Armenien, och du skulle älska att testa dem. För att maximera dina vinster kan duexperimentera med de olika typerna av insatser och ta reda på den som ger dig flest vinster.

Säkerhet och säkerhet

Satsningstyperna och möjligheterna att satsa på olika sporter är viktiga, men är dehögsta prioritet? Bookies i vår lista är de säkraste bettingsidorna online i Armenien och har förstklassiga krypteringssystem som skyddar både spelarnas pengar och deras personliga information.

Varje bookie på vår lista har redan etablerat sig och har de licenser som behövs. Inte bara licenser utan även krypteringen som fungerar som ett stöldskyddssystem för din personliga information. Håll dig säker när du spelar och satsa inte på webbplatser som saknar licens eller krypteringssystem.

Safety Partners på Online Sports Betting-sidor i Armenien

Innan vi fokuserade på att ge dig det största utbudet av sportvadslagning såg vi till att säkerheten var på plats. Varje bookmaker på vår lista har en vanlig officiell licens och tillhandahåller datakrypteringssystem av högsta kvalitet. Eftersom integritet är vår högsta prioritet bör det också vara sportsbooks högsta prioritet.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • Symantec
 • GeoTrust
 • Thawte
 • RapidSSL
 • Sectigo
Ansvarsfulla spelorganisationer
 • GamCare
 • Ansvarsfullt spelande
 • Anonyma spelare
 • spelterapi
 • BeGambleAware

Att vara säker kan vara en prioritet, men hasardspel kan bli beroendeframkallande. Varför satsa igen när det inte är roligt längre? Var ansvarig när du spelar ochaldrig satsa mer än du har råd att satsa. Om det går överstyr, kontakta sportbettingsidan för att få hjälp att sluta.

Innan du gör insättningar på någon spelwebbplats, se till att den är säker. För att göra det, gå till deras sida för säkerhet och ansvarsfullt spelande och kontrollera vilka licenser de har. Vidare,kontrollera licensnumret på dess webbplats för att se om det är en giltig licens. Och nu kan du fortsätta utan att oroa dig.

Satsa på mobilen med appen Best Sports Betting

Bookmakers måste erbjuda vadslagning när de är på språng för sina tippare. Ofta kan vi ha kul och få tiden att flyga iväg när vi spelar på våra mobiltelefoner med hjälp av armeniska bettingappar. Även om inte alla bookmakers erbjuder mobilappar, erbjuder de alltidmobilversioner av deras webbplats.

Varje bookmaker strävar efter att ha den bästa sportbetting-appen. Det är omöjligt att vara bäst i alla aspekter men en det finns några viktiga funktioner att ha i appen. Viktigast av allt, det ska vara lätt att använda och navigera, användare ska inte kunna gå vilse när de surfar.

Top Armenian Betting Apps

Not every app has features such as live streaming, but de bästa har det. Du kan se evenemang i livestreaming och till och med satsa på några av dem. Medan du tittar och kollar hur spelet går, kan du satsa på det bättre presterande laget och vinna med minskad risk.

Livespel & livestreaming

Som spelarna har varje bookmaker sin strategi och bestämmer om de ska erbjuda livebetting för olika evenemang eller inte. Det är en spännande funktion som erbjuder dig att satsa efter att du har sett hur spelet går. Och om du är bra, vet du nästa drag, som din nästa satsning.

Även om det är omöjligt att veta vad som kommer att hända härnäst, kan du gissa det med större chanser. Nedan kan du hitta de bästa livespelsajterna för sportbetting i Armenien med extra information om dem. Var och en av dem ger dig chansen att provadenna spännande funktion!

Live Betting Site Välkomstbonus Live-funktioner Betyg Säker länk Villkor
Upp till || |1336$30 i gratisspel 27+ Ja Yes 4.9/5 Besök webbplatsen! Fullständig Villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till50 € vid första insättning 22+ Ja Ja 4.9/5| ||1377 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
£30 i gratisspel 11+ Ja Nej 4.8/5||1402 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€122 vid första insättning 143+| ||1418 No No 4.8/5|| |1428 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€25 vid första insättning 11+| ||1444 Ja Ja 4.7/5|| |1454 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Denna typen av satsningar har en utbetalningsfunktion. Det låter dig få tillbaka dina pengar innan du har vunnit eller förlorat vadet. Hur mycket pengar du får bestäms beroende på om du harhöga chanser att vinna vadet eller inte, få mer eller mindre än din ursprungliga insats.

Payment Methods at Armenian Betting Sites

Det är coolt att ha många funktioner, och betalningsmetoder är en av dem. Den bästa sportspelsajten i Armenien erbjuder ett brett utbud av betalningsmetoder. De mest populära är kreditkort och banköverföring. Även om de är de mest använda, föredrar vissa tippare att använda förbetalda kort, e-plånböcker och till och medkryptovaluta.

Nedan kan du hitta en lista över de betalningsmetoder som erbjuds av de bästa bettingsidorna i Armenien. Inte alla bookmakers du hittar online har ett så brett utbud av betalningsmetoder, men du kan hitta de som finns ibästa. Låt oss hoppa direkt in i det!

Betalningsmetod Typ Insättningsgräns Insättning/Uttag Betalning Avgift
Kreditkort $10 – $40 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort 10 USD – 40 000 USD Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet $20 – $12,500 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
ePlånbok $15 – $10 000 Tillgänglig för insättningar /Tillgänglig för uttag Inga avgifter
eWallet $25 – $10 000 Tillgängligt för insättningar / | ||1558Available for Withdrawals Inga avgifter

Även om inte alla bookmakers erbjuder alla dessa betalningsmetoder, vissa av dem erbjuda ännu mer. Gränserna kan variera från bookmaker till bookmaker såväl som avgifterna. Varje bookmaker erbjuder olika betalningsmetoder, och var och en i vår topp 10 erbjuder ettbrett utbud av betalningsmetoder.

PayPal Betting

As a high-security betalningsmetod i världsklass är PayPal en av de bästa betalningsmetoderna du kan använda. Vi rekommenderar starkt att du använder PayPal-betting på grund av snabba insättningar och uttag. Med PayPal behöver du inte oroa dig för säkerheten för din personliga information. Allt är säkert!

Unibet and PayPal logos
Bästa PayPal Bookie
 • Omedelbara insättningar
 • Snabba uttag
Välkomstbonus 100 % upp till€25
Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Beroende på vilka transaktioner du gör med PayPal kan du få små avgifter. Men avgifterna är inte så vanliga, och var och en av dem är så liten som möjligt. Med tanke på mångsidigheten och acceptansen för både insättningar och uttag inästan varje bookie, tillsammans med säkerheten, skulle du älska att använda PayPal.

Webbplatsens funktionalitet

Webbplatsens funktionalitet och användarvänlighet är ett annat kriterium som vi har använt när vi bedömer varje bookmaker. En bra spelbok bör ge en trevlig upplevelse för varje användare. Och hur gör man det? Med enkel navigering på webbplatsen ochanvändarvänligt gränssnitt som inte ens en nybörjare kommer att kämpa för att använda.

Färgschemat är inte kvar. Det är en viktig del av den trevliga upplevelsen på webbplatsen. Medan du satsar i spelboken,dina ögon bör inte bli trötta och det är därför vi behöver färger som inte irriterar dem. Att stanna länge på en webbplats som är helvit är en slags irriterande upplevelse.

Extra funktioner

Webbplatsens funktionalitet bedöms inte av 1-2 funktioner. Det handlar om så många funktioner som möjligt som ger enbehaglig upplevelse för varje användare. Vi har till exempel pratat om utbetalningsalternativet och livestreaming. De handlar om vadslagning medan du tittar live och ta ut pengar innan vadet ens har vunnits eller förlorats.

När vi fortsätter kan vi nämna snabbspelsalternativet med vilket du omedelbart kan satsa på ditt favoritlag. Och virtuell sport förstås. De bästa bettingsidorna online erbjuder en mängd olika virtuella sporter att betta på. De växer i popularitet medblixtsnabbt, och många människor tycker om att satsa på e-sport nuförtiden.

spelsajt Live Streaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport
Ja Ja Ja Ja Ja
Ja Ja Ja Ja Ja
Ja| ||1679 No Ja Ja Ja
Nej Nej Ja Nej Ja
Ja Yes Ja Nej Ja

Funktioner är viktiga, men det finns inte en enda bookmaker som har dem alla. Det är därför vi listade funktionerna som finns tillgängliga hos några av bookmakerna. Du kan välja dina favoritfunktioner och prioritera onlinesportböcker efter dem. Välj bara den som har din favoritfunktion plus några andra funktioner och spela!

Kundtjänsten

Vad händer när vistöter på ett problem? Vi ringer supporten! För att betygsätta kundsupporten för de bästa sportspelsajterna i Armenien använde olika sätt att utvärdera det. Först kollade vi de olika sätten att kontakta dem. Och vi bedömde efter väntetiden och kvaliteten på svaren.

På de bästa sportspelwebbplatserna hittar du kundsupport som svarar inom ett par minuter. Alternativetlivechatt är ett av de snabbaste sätten att kontakta kundsupport direkt från bookmakerns webbplats. Nedan hittar du en tabell med olika metoder för att kontakta kundsupport.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Armenian Sportsbooks Svarstid Usually Available
☎️ Telefon Vanligt Upp till 1 timme 16 timmar om dagen| ||1760
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 48 timmar 16 timmar om dagen
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 1 timme 24/7|| |1782
💬 Messenger Common Upp till 1 timme 16 timmar om dagen
🌐 Sociala nätverk Vanligt Upp till 24 timmar 16 timmar om dagen

Det bästa kundsupport är naturligtvis den 24/7 support. Sportböcker online i Armenien måste ha minst ett kontaktalternativ för kundsupport som fungerar 24/7. Spelare kommer att spela när som helst på dygnet, så det borde någon som kan hjälpa till om de råkar ut för någon typ av fel.

The Sportsbook Reputation

Sist men inte minst kommer ryktet. När det kommer till spel med riktiga pengar måste vi ha en pålitlig bookmaker. Innan du börjar betta, se till att du har kontrolleratonlinerecensioner och läs om andra människors erfarenheter på vadslagningssajterna du vill spela.

För att få en slutgiltig insikt om vårt slutliga resultat från rankningskriterierna, gjorde vi extra research runt på forum och sociala medier. Vi läser så mycket information vi kunde hitta om varje bookmaker och avslutar rankningen, vi användekundrecensioner som slutkriterier.

Hur man öppnar ett konto hos Armenian Bookmaker

För att öppna ett konto på valfri spelsajt online i Armenien måste du fylla i ett formulär med information om dig. Förnamn, efternamn, adress, postnummer, etc. Det finns också identitetsbekräftelse. Men för det mesta kommer det inte att krävas förrän det är dags för dittförsta uttag.

1
Enter Din personliga information

Klicka på registrera dig så har du ett formulär att fylla i. Ange din information, inklusive ditt namn, adress, stad, ålder.

2
Verifiera din ålder

Beroende på webbplatsen måste du verifiera din ålder. Det händer vanligtvis inom några timmar.

3
Sätt in och spela

Nästa kommer det roliga! Välj bara din betalningsmetod, sätt in och börja satsa! Så enkelt är det!

Processen som helhet är enkel. Du kan registrera dig och börja betta inom ett par timmar. Det svåra är attgöra vinnande satsningar efter varandra. Vilket som nybörjare är omöjligt att göra, men rutinerade spelare med strategier lyckas ibland göra många raka vinster.

eSport: CS:GO Betting Sites & More

I Armenien och hela världen, hittar du enökande passion för e-sport. Sportspelarna är nu inne på elektronisk sport, och det är otroligt hur många olika saker du kan satsa. eSports bettingsidor är trendiga nu, och alla unga spelarna skulle älska att satsa på dem!

Eftersom det lockar unga spelare är CS:GO bettingsidor och e-sport i allmänhet en viktig del för att tävla som enbästa bookie. Tillsammans med CS:GO hittar vi spel som League of Legends, Dota 2 och många fler. Du kan alltid hitta en bookmaker som erbjuder vadslagning på de mest kända e-sporterna!

eSports Betting Site Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säker länk T&C's
100% upp till€122 on First Deposit 12+ 93,25% 5/5|| |1901 Besök webbplatsen!||1905 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
€10 i gratisspel 8+ 92,26% 4.9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller ! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
500 % upp till50 € vid första insättning 8+| ||1939 91,53% 4,8/5||1946 Besök webbplats ! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
£30 i gratisspel 8+||1961 94.82% 4.8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor Tillämpa! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
50% upp till$50 vid första insättning 7+|| |1984 93,68% 4,7/5||1991 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du har tyckt om att spela spel och har åtminstone lite kunskap om de som erbjuds, skulle du älska att satsa på dem. Prova esports betting och dess många funktioner. Du kan satsa på hur många saker du vill. Det finns olika spel som first blood (döda), första spelet, serier och mer!

Regleringen av sportvadslagning i Armenien och spelmiljön

Hardspel i Armenien är populärt, roligt och viktigast av allt, lagligt. Men först, för att fungera under Armeniens lagar, måste den bästa sportspelsajten skaffa sig en riktig spellicens. Den licensen måste utfärdas av finansministeriet och det finns skatter som ska betalas innan det kan tas emot.

I nästa avsnitt kommer vi att fokusera på de viktigaste aspekterna av spelmiljön i landet. Vi kommer att beskriva i detalj omlagligheten av olika hasardspelsaktiviteter i landet. Vi kommer att prata mer om spel i Armenien i det förflutna, och det som kommer i framtiden.

Gambling Commission & Licence

Legal Sports Betting & Gambling i Armenien
🎰 Bettingterminaler med fasta odds N/A
📑 Bettingbutiker 4
🏛️ Landbaserade kasinon 5
💻 Alla licensierade sportböcker 4
🏆 Bäst rankade sajter för säkra betting Våra val

I Armenien hittar du ingen speciell spelkommission som reglerar vadslagning i landet. Men det finns fortfarande en tillsynsmyndighet. Spelet regleras avFinansministeriet i Republiken Armenien. De specificerar och tillämpar allaspellagar du kan hitta i Armenien.

Eftersom licensen är svår att få, bryr sig inte ens utländska bettingsajter om att skaffa en. De arbetar med sina licenser från andra länder utan att kämpa för att få en armenisk licens. Det är samma sak att göra onlinespelsajterna lagliga också, kasinon använder till exempel utländska licenser fråntrusted commissions som UKGC.

När det kommer till vadslagning finns det alltid gränser. Oavsett om det är ett minimum eller ett maximum, kommer du att snubbla på en av dem någon gång.Sportspelsajterna i Armenien är numrerade, och de är inte så många. Majoriteten av befolkningen talar ryska flytande. Det är därför de använder internetresurser på ryska.

Det finns inte många lagliga sportspelsajter som är licensierade i Armenien. De verkar under utländska licenser fråntrusted gambling commissions. Det gäller inte bara betting online. Det finns också landbaserade bookmakers som använder sin utländska licens för att verka i Republiken Armenien.

De säkraste spelsidorna online med en giltig armenisk licens

Som säkerhet bör varatop priority, säkerhet kommer med en laglig licens och transparens. Armeniska spelare gillar både online och landbaserade bookmakers som kommer från olika länder med olika licenser. Den viktigaste delen är att var och en av dessa licenser kommer från pålitliga tillsynsorganisationer från olika länder.

Webbplatser att undvika

Vi pratar mycket om våra bästa onlinespelsajter och bookmakers, men det finns också några som inte anses säkra av oss. Och när det kommer till pengaöverföringar måste du vara säker på att du är på en webbplats som har sin säkerhet och dess användares säkerhet som högsta prioritet.

De är inte så många, men vi anser ändå att det är viktigt att nämna dem. Var och en av dem fungerar antingen utan licens eller bryter på något sätt mot spellagarna i olika länder. I listan nedan kan du se alla bookies som ansesinte säkra av oss.

Var och en av dessa vadslagningssajter fungerar antingen utan att ha rätt licenser eller på marknader där hasardspel är olagligt. Se till att alltid satsa på betrodda bettingsidor som kommer att hålla både dina pengar och din personliga information säkra och säkra. Alltidkontrollera licensen för den bookmaker du spelar hos.

Historia och framtid

Före 1992 kunde du bara hitta två spelalternativ i Armenien. De var hästkapplöpningar och lotteri, inget annat. Efter att landet tappade från Sovjetunionen och blev självständigt, har de fått mer frihet i spelindustrin, och nu har du många olika alternativ för spel.

Nuförtiden kan du hitta alla typer av vadslagning i Armenien. Landet erbjuder olika kasinon och vadslagningssalonger som du kanspela för skojs skull eller stora vinster! Och medan medborgarna är fria att spela, talar de flesta flytande ryska och spelar på olika bettingsajter online från närliggande länder.

Armeniska lagar och lagar om sportspel
 • Armenien blir självständigt från Sovjetunionen Efter att Armenien blev självständigt från Sovjetunionen blev landet mer öppet för spel. Även om de bara hade två vadslagningsalternativ, finns det nu många alternativ som kasinon och vadslagningssalonger för spelare i Armenien.

I Armenien har du fortfarande ganska begränsade möjligheter att spela. Och det är därför spelarna från landet spelar på sina grannars kasinon och spelböcker. Det beror på den sena legaliseringen av hasardspel tillbaka i1992. Som vi nämnde, fram till dess, var de enda alternativen för spel lotteri och hästkapplöpning.

Landet ger redan betydande intäkter genom de tillgängliga spelalternativen, så vi förväntar oss att det kommer en hel del alternativ i framtiden. Mercasinoresorter och landbaserade sportböcker totalt sett kommer snart till Armenien och vi kan se landets spelindustri när den växer under åren.

Betting in Armenia: Conclusion

Som vi har tagit upp i vår guide finns det många alternativ för bettingsajter online i Armenien. Var och en av dem erbjuder ett brett utbud av sportspelmarknader och ett brett utbud av vadslagningstyper. Genom åren har många av dem redan visat sig vara betrodda, och det är de som finns med i vår ranking.

Du kan ta dig tid att kolla in alla bookmakers. Det anses inte vara ett misstag att öppna ett konto på någon av dem. Ta dig tid, bläddra igenom webbplatsen och kontrollera alla satsningar och odds själv! Då kan du vara säker på att du har valtden bästa bettingwebbplatsen för dig själv.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Armenien 2021:|| |2225

När landet går framåt i sin spelindustri kommer vi att hålla ett öga på varje evenemang. Vi kommer ofta att uppdatera vår sportspelsajt med recensioner och hålla uppdaterad information åt dig. Om det finns en operatör som bryter mot lagarna, tar vi omedelbart bort den från vår topp 10!

Vanliga frågor

You may be looking for något specifikt i denna guide, inte för övergripande vadslagning i Armenien. Vi vet att det inte är så lätt att navigera i en sådan guide. Det är därför vi skapade en sektion med vanliga frågor för att skapa enklare navigering runt de armeniska bettingsidorna.

🥇 Vilka är de bästa bettingsidorna i Armenien?

När tiden går, i Armenien utvecklas mer och mer. Det är därför vår lista medbästa bettingsidor ständigt förändras. Vi ändrar de olika kampanjerna som erbjuds och lägger till de nya spelalternativen som också finns tillgängliga. Se till att kolla vår guide ofta för ny information ombästa armeniska bookmakers och sportsbooks.

🏆 Vilka spelerbjudanden kan jag hitta på armeniska sportbok?

Varje spelare har sina preferenser, och naturligtvis har du dina. Allaspelerbjudanden i Armenienlistas ovan, och du kan enkelt kolla in dem. Se till att läsa villkoren för varje kampanj innan du registrerar dig för att varaberättigad till kampanjbonusarna på de bästa webbplatserna på marknaden.

⚖️ Is betting legal in Armenia?

Ja, vadslagning är lagligt i Armenien med tanke på att bookmakern har en korrekt licens och verkar under Armeniens lagar. Även om det är lagligt, kan du fortfarande hitta mångaolagliga onlinebookies som anses vara osäkra. Se till att kontrolleraförordningen för sportspel för att se till att du spelar på webbplatser med rätt licenser som erbjuder säkert spel.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Armenien?

Ja, PayPal vadslagning är möjligt och 100 % lagligt i Armenien. De flesta av onlinebookies i landet erbjuderspel med PayPalsom betalningsmetod för bådeinsättningar och uttag. Du kan fritt njuta av säkert spel via PayPal utan att behöva oroa dig varken för dina pengar eller din personliga information. Välj bara en säker bookie och börja spela!

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Bland vår topplista kan du hitta ett antalnew betting sitesi landet. Bookmans ålder är inte ett kriterium som vi använde när vi bedömde de bästa bookmakerna. Vi tog bara i åtankeegenskaperna hos webbplatserna tillsammans med deras säkerhetsmått, och såg till att var och en av er kommer att vara säker och underhållen när du spelar.

😎 Is live betting possible in Armenia?

Eftersom du kan hitta många olika alternativ för vadslagning ärin-play betting ett av dem . Du kan njuta av den spännande bettingfunktionen i många bookmakers i vår topplista tillsammans med utbetalningsalternativet. Om du inte vet vad utbetalningsalternativet är, kan du hitta det ovan förklarat tillsammans med vadslagning i spelet.

👌 Vilken är den bästa sportbettingappen jag kan ladda ner i Armenien?

Det beror på vad du tycker att den bästa sportbettingappen är. Du kan gå vidare och kolla allabästa sportspelapparnaoch välja den bästa själv. Vi har listat de bästa apparna som erbjuder debästa alternativen i olika aspekter. Du kan välja den bästa efter dina preferenser och börja spela säkert.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Bookies i Armenien utvecklas i snabb takt, och påspelmarknadernadu kan redan hitta spelalternativ som tv-program och politik. Några av bookies i landet erbjuder till och medspel på internationella val, till exempel USA:s president. Se till att du håller dig uppdaterad med valen om du vill satsa på dem. ||2338

List of Betting Sites in Armenia: All Armenian Bookmakers

Som allt annat har vår guide också sitt slut. Nedan kan du hitta en lista över bettingsidor med alla bookmakers i landet. Var och en av dem har sinindividuella höjdpunkt som vi har presenterat tillsammans med deras välkomstbonusar och betyg enligt våra rankningskriterier.

Armenisk bettingsajt Betyg Höjdpunkt Välkomstbonus Säker länk Användarvillkor
Betway 5/5 Bästa armeniska bookmaker Upp till$30 i gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
bet365 4.9/5 Många marknader Up to $30 in satsningskrediter Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
22Sats 4,8/5 Bäst för fotboll 100% up to €122 vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Matchbok 4.8/5 Höga utbetalningar Bet £10 £10 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Betiton 4.7/5 Många speltyper €10 i gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
William Hill 4,7/5 Bäst för basket £30 i gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
LV Satsning 4.6/5 Fantastiska odds tillgängliga 100 % upp till€50 vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
NetBet 4.6/5 Bästa välkomsterbjudande 50% up to $50 vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Fanssatsning 4.5/5 Bästa nya spelsajt 500 % upp till€50 vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Unibet 4.5/5 Bäst för e-sport 100 % upp till€25 vid första insättning Besök webbplatsen!||2549 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
GentingBet 4.4/5 Bästa vadslagning i spel Upp till£25 i gratisspel ||2566 Visit Site! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+