#ad
18+||6
This site contains commercial content
Annonsupplysning
Denna oberoende jämförelsewebbplats hjälper konsumenter att välja de bästa tillgängliga spelprodukterna som matchar deras behov. Vi erbjuder högkvalitativa reklamtjänster genom att endast visa etablerade varumärken från licensierade operatörer i våra recensioner. Vi får provision för att annonsera de varumärken som anges på denna sida. Detta kan påverka varumärkesrankningen. Observera att även om vi strävar efter att förse dig med aktuell information, jämför vi inte alla operatörer på marknaden.

NBA Betting: The Ultimate Review of the League

Den mest kända basketligan i världen är National Basketball Association. Med fans över hela världen kommer behovet av att ha en poäng. Denna NBA-spelrecension kommerge dig alla verktyg du behöver för att lyckas med att satsa på denna liga. Vi kommer att ta en titt på allt från bonusar, vadslagningsmarknader, toppspelare och historia för att ge dig den ultimata guiden. Fortsätt läsa för att hitta de bästa bookies att spela med!

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Basketball NBA
Bästa bookmakers för NBA

Upptäck deras egenskaper

Utval

Hur vi väljer bookies

Under Over

Moneyline, Över/Under, etc.

Laginformation

Celtics, Lakers och andra

Spelare

Curry, LeBron

Diplom

Fakta, berättelser och vadslagning

FAQ

Dina frågor besvarade

Du kan hoppa direkt till det ämne du vill ha genom att klicka på den relevanta rutan i elementet ovan. Menvi rekommenderar att du läser hela sidan, eftersom du får en fullständig förståelse för vad som krävs för att bli framgångsrik när du använder NBA-spelsajter.

NBA Online Betting: The Top Five Bookies

Vad alla vill veta är vilka NBA-spelsajter som ska användas. Som tur är för dig har vårt team av hårt arbetande experter gått igenom en sträng testprocess för att ge dig det bästa. I rutan nedan kan du hitta våra fem bästa val, och du kan vara säker på att spela i förtroende med dem.

The Topp 5 NBA Sportsbooks
Bookmaker Bonuserbjudande Funktioner Betyg Säker länk Allmänna villkor
Upp till£30 28+||392 94,27%| ||396 5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! *Endast nya kunder. Minsta insättning: £10. Första insättningen matchade upp till £10. 1 x satsning till oddset 1,75+ för att låsa upp gratisspel. Endast insättningar med betalkort. Detta erbjudande gäller i 7 dagar från det att ditt nya konto har registrerats. 18+. BeGambleAware.org. Bet The Responsible Way.
Upp till£20 27+||415 94.06% 4,5/5||422 Besök webbplats! Fullständig Villkor gäller! 18+ nya kunder i Storbritannien+IRE. Paypal och vissa insättningstyper och satsningstyper exkluderas. Minsta 5 € insats inom 14 dagar efter kontoregistrering till lägsta odds 1/2 = 4 x €5 gratisspel. Gratisspel giltiga i 4 dagar på sport, insatsen returneras inte, begränsningar gäller. Villkor gäller.
Upp till ||435£20 25+||438 93,88% 4.5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor tillämpas! 18+. Endast Storbritannien+IRE. Min första insats £5 till odds 1/2 eller mer. Tote och Pool exkluderas. Måste placeras inom 14 dagar från kontoregistrering. £20 krediteras som 4 x £5 gratisspel. Ej giltigt med CashOut. Gratisspel giltigt i 4 dagar. Gratisinsatsen returneras inte.
Upp till£30 25+||461 93,54% 4.5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Enligt villkoren för denna kampanj kommer kvalificerade medlemmar att få £30 i gratisspel på sajten. För att få välkomsterbjudandet måste medlemmar först lägga ett kvalificerande spel. En kvalificerande satsning är en insats för "riktiga pengar" på minst £10 med odds på 1/2 (1,5) eller högre. Spel som är "utbetalda" kvalificerar inte. Första kvalificerande spel måste placeras inom 30 dagar efter registrering. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till£100 24+ 93.17% 4/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor tillämpas| ||496! Endast nya kunder. Tillgänglig för invånare i Storbritannien eller Irland med hjälp av kampanjkoden ZBBC01. Lägg 5 x £10 (eller mer) singelspel på Sportsbook vardera till lägsta odds 1/2 (1,5). Få 1 x £20 gratisspel. Upp till fem gånger.

Kriterier för att välja de bästa NBA-bokkassorna

Vi gjorde inte bara listan ovan från toppen av våra huvuden, vi testade faktiskt bookmakerna för att se hur de presterade under en viss uppsättning nyckeltal. Genom att använda dessa uppsatta kriterier ger vi oss själva ett kvantifierbart mål som vi kan jämföra operatörer med.

Självklart finns det fler saker än bara dessa fyra poäng, men dessa är de viktigaste, och om en NBA-bookmaker presterar bra här så är du på väg till en vinnare. I följande stycken kommer vi att gå in mer i detalj.

Vikten av utbetalningar

När du deltar i NBA-spel online är det viktigt att du väljer en operatör med integritet. Ett bra sätt att mäta detta är genom de utbetalningar som erbjuds. De med högre utbetalningar kommer alltid att vara mer pålitliga. Detta beror på att de inte försöker undandra dig pengar enbart för sina vinster. Om du ser tabellen nedan kommer du att se hur de flesta av bookies är snygga även när det kommer till de nivåer som erbjuds, och som ett resultat har du inget att vara orolig för i det avseendet när du spelar med dem.

Bästa NBA-spelerbjudanden

De bästa bookies har alla fantastiska ||588welcome bonuses, men vad som verkligen skiljer de bästa från publiken är vad de erbjuder på en kontinuerlig basis. När det gäller NBA-betting måste det sägas att kampanjer bara kommer att hittas i upptakten till stora spel, men i rutorna nedan kan du hitta några frestande pågående kampanjer som du redan kan använda.

De bästa kampanjerna förNBA
De bästa kampanjerna förNBA

Livespel och streamingtjänst

När det gäller || |612live betting det finns inget mer givande än att streama ett spel eller en match och se dina förutsägelser gå i uppfyllelse. De bästa NBA-bokmakarna kommer att ha en fantastisk livearena, med uppdaterad statistik och infografik. De bästa kommer också att erbjuda någon form av streamingtjänst så att du kan se medan du satsar. Lyckligtvis är de flesta av webbplatserna på den här sidan mer än utmärkande på detta område, så du kommer garanterat att ha det bra.

Antal marknader som erbjuds

En annan sak som bookmakers bör utmärka sig, är antalet marknader de erbjuder. Det bör finnas amble-typer av vad du kan välja mellan, och det bör vara samma även om du använder enmobilspel enhet. Detta är mycket viktigt för din övergripande njutning av nämnda operatör.

Typen av NBA-marknader

I följande avsnitt kommer vi att beskriva vilken typ av marknader du kan förvänta dig att hitta när du deltar i NBA-betting . Vi kommer att fokusera på både singelspel och satsningar före efterspel, där du hittar variation är nyckeln till en bra spelbok. Fortsätt läsa för mer detaljerad analys.

Satsa på singelspel

De mest populära satsningarna är de som är fokuserade på ett enskilt spel. Detta beror på att resultatet bestäms mycket snabbt, och dina insatser avgörs och vinsten kan säkras. Inom ett enskilt evenemang kan det finnas många olika typer av satsningar, och vi kommer att diskutera dem i följande stycken. Först kan du se den bästa bookmakern för singelspel nedan.

Den bästa bookier för NBA Hundratals marknader Fantastiska oddspriser|| |656
Bonus up to £30
Fullständiga villkor och villkor gäller! *New customers only. Min Deposit: £10. First deposit matched up to £10. 1 x wagering at odds of 1.75+ to unlock Free Bet. Debit Card deposits only. This offer is valid for 7 days from your new account being registered. 18+. BeGambleAware.org. Bet The Responsible Way.

Fulltidsresultat – Linjesatsning

En av de mest populära satsningarna är den där du bestämmer vem som ska vinna spelet. I USA kallas detta för moneyline. De som satsar påfotboll kommer att känna till 1X2-satsningen, och detta är i princip samma sak. I basket kan matchen inte sluta oavgjort och kommer att gå till förlängning för att avgöras. Detta kommer att fortsätta till en vinnare har hittats. Som du kan se från grafen har hemmalaget varit en absolut favorit under de senaste åren.

Jämn/Odd Market

Detta är en ganska märklig satsning och är en där du valde om det totala antalet poäng blir udda eller jämnt. Man vet inte riktigt vilken väg det kommer att gå, och ofta har man en chans på 50-50. Statistiken du kan hitta i grafen är från matcherna säsongen 2018/19, och även om den gynnade den jämna sidan kan den lätt svänga tillbaka åt andra hållet. Ändå kan det vara en rolig satsning om du tycker om att lägga ihop slutresultaten och se vad det totala resultatet de ger är!

Över/Underspel och statistik

En annan mycket bra typ av satsning är över/under-satsningen. I grund och botten väljer du om en match ska sluta över eller under en förutbestämd poängsumma. beroende på spelet kan denna summa variera. I NBA brukar det dock vara runt 225. Förra säsongen var det väldigt jämnt vilka matcher som var över och vilka som var under. För denna typ av satsning är det mycket viktigt att studera form och tidigare resultat för att vara säker på att du väljer rätt spel. Vissa lag har bra försvar, men gör inte så mycket poäng, och vice versa, så se till att du kollar innan du satsar.

Outright/Antepost Betting på NBA

En annan typ av satsning är ett direkt- eller antepost-spel. Dessa är vad som avgörs i slutet av säsongen och kan anses vara mer långsiktiga till sin karaktär. De är vanligtvis en rolig typ av vad som görs av fans, istället för mer seriösa alternativ. För det första eftersom de är mindre benägna att bli verklighet, och för det andra eftersom det tar så lång tid för dem att betala ut! Se några av de mer populära alternativen nedan.

NBA Finals Vinnare

A basketball team celebrating Den bästa satsningen i denna kategori är att förutsäga laget som kommer att vinna Larry O'Brien Championship Trophy. Detta hänger bra ihop med vadslagning i NBA-slutspelet, men det är mycket mer än så. Om du tippar den slutliga finalvinnaren i början av säsongen kommer du säkert att få bra odds. Det kan vanligtvis begränsas till ett fåtal lag, som Gold State, men förra årets vinnare, Toronto Raptors, visar att allt är möjligt!

Bästa ordinarie säsong

A basketball team celebrating En annan anständig liten satsning är att förutsäga laget som kommer att sluta med det bästa rekordet för grundserien. Detta är ofta lättare att härleda, eftersom de bästa lagen alltid kommer att ha de bästa resultaten. Naturligtvis kan överraskningar fortfarande hända, men det är mer troligt att lagen med de bästa spelarna kommer att prestera bäst. Över 82 matcher kommer en klar vinnare att tas fram. Huruvida det här laget sedan kan hantera pressen efter säsongen är en annan historia, och det är därför ofta en ordinarie säsongsvinnare inte går vidare till finalen.

League MVP

An NBA player En annan satsning som spelarna är angelägna om att lägga är att förutsäga ligans mest värdefulla spelare för säsongen. Detta är inte alltid så lätt som det kan verka. Med många stjärnspelare som dominerar ligan kan det lätt gå till ett stort antal olika spelare. Förra säsongen vann Giannis Antetokounmpo priset, och det var något som inte många såg komma. Under de kommande åren, med nya spelare som stiger och det gamla gardet faller bort, kan detta vara en mycket intressant satsning att vara en del av.

NBA-satsningsstrategi

Det finns ett antal saker man bör ta hänsyn till när man spelar NBA. För det första är schemalag som spelar straff, och ofta måste de spela flera matcher under en vecka. Om ett lag har flugit från en del av landet till en annan kommer de att vara i underläge. En annan sak att kontrollera är formguider och se hur ett visst lag kan prestera.

Naturligtvis vinner de lag som favoriseras av bookmakers, och störningar är ganska sällsynta. Det betyder att oddspriserna är lägre, så det är bäst att skapa ett acca-spel för att höja priserna. För att se hur det fungerar, kolla in vårackumulatorkalkylator.| ||708

Another thing to watch out for is injuries, if a team’s star player is on the sidelines, then it is more than likely that they will not perform as well. In basketball, and the NBA specifically, the best players have greater influence over a match than in other leagues.

Allt du behöver veta om NBA

NBA Info
NBA headquarters building
Namn: National Basketball Association
Högkvarter: New York, USA
Ställningsår: 1946
Sponsring: Gatorade
Webbplats: www.nba.com
Antal lag: 30
Startdatum: oktober
Antal lag i slutspel: 16
Format: Vanlig säsong, slutspel

NBA är den mest kändabasket ligan i världen och är ikonisk i sportens värld. Alla de bästa spelarna agerar här, och det skapar några spännande scener. Grundades 1946 och har vuxit under åren till att vara den dominerande kraft den är idag.

Det finns 30 lag i ligan, varav 29 är baserade i USA och ett i Kanada. Lagen spelar 82 matcher under grundserien, där varje lag spelar mot varandra minst en gång. Säsongen spelas från oktober till april för att avgöra vilka 16 lag som ska ta sig till slutspelet.

Slutspelet börjar i april, med en första omgång, sedan en konferenssemifinal, en konferensfinal och sedan NBA-finalerna. Alla matcher i slutspelet är bäst av sju, vilket innebär att du måste vinna fyra matcher för att gå vidare. Laget med flest slutspel är LA Lakers med 60.

Boston Celtics har flest titlar med otroliga 17. NBA skiljer sig från andra ligor genom att det brukade tillåta spelare direkt ur gymnasiet att spela. Detta ändrades till att betyda att spelare nu måste vara minst 19 och ett år från gymnasiet innan de kan draftas.

Under åren har NBA också varit känd för kontroverser med många olika aspekter kommer in i media. Från hasardspel, rasism, till riggningsspel och politik har allt vid ett eller annat tillfälle kommit i förgrunden. Detta mediaintresse för ligan är det som gör den så populär idag.

En YouTube-kanal från NBA

All info om lag i NBA

Låt oss nu komma till den mest intressanta delen för er NBA-fans, som vi kommer att fortsätta att diskutera allt om lagen som utgör denna underbara liga. Alla känner till LA Lakers och New York Knicks, men det finns så mycket mer där ute.

Lagen med flest titlar

Den enda anledningen att spela spelet är att vinna. Vissa lag har historiskt presterat bättre än andra. Ingen mer än Boston Celtics, som har flest mästerskap under sitt bälte. Det är något med de där Boston-lagen och de verkar alltid vinna! De senaste åren har de inte gått så bra, med Golden State som laget att slå.

Lag som har vunnit flest NBA-titlar
Lag Märke Antal vunnit Stadion Foundation
Boston Celtics 17 TD Garden 1946
Los Angeles Lakers 16 Staples Center 1947
Golden State Warriors 6 Chase Center 1946
Chicago Bulls 6 United Center 1966
San Antonio Spurs 5 AT&T Center 1967
Philadelphia 76ers 3| ||907 Wells Fargo Center 1946
Detroit Pistons 3 Little Caesars Arena 1941
Miami Heat 3 American Airlines Arena 1988
New York Knicks 2 Madison Square Garden 1946
Houston Rockets 2 Toyota Center 1967

Team Records

Låt oss nu ge dig några av de bästa lagrekorden för NBA. Det här är bara några få lagrekord i en stor liga. Det finns mycket mer att ta reda på där, men dessa få rekord visar bara med att lag historiskt har blomstrat och visar varför de har flest fans.

 • LA Lakers jersey
  Lag med längst segerserie

  laget med de längsta vinnarserierna någonsin är LA Lakers. Från 5 november 1971 till 7 januari 1972 vann de otroliga 33 matcher i rad. En enorm prestation.

 • Golden State Warriors jersey
  Lag med det bästa rekordet någonsin

  Under 2015-16 producerade Golden State Warriors en av de mest magiska säsongerna någonsin. De vann 73-9 med en vinstprocent på .890. Det kommer att bli svårt att upprepa det.

 • San Antonio Spurs jersey
  Lag med den högsta historiska vinstprocenten

  Laget med bäst varje vinstprocent är San Antonio Spurs, som har ett segersnitt på 62,2 % genom hela deras historia. Med ett rekord på 2 114-1 282 totalt.

Återgå till de bästa bookmakerna för NBA

De bästa spelarna i NBA:s historia: tidigare och nutid

Ligan skulle inte vara sig lik utan spelarna. Det har varit några underbara stjärnor som har prytt banorna genom åren. Michael Jordan var ansiktet utåt för 90-talet, sedan kameran Saquille O’Neal, sedan Kobe Bryant, innan LeBron James tog manteln. Följande stycken kommer att visa att det finns mer i NBA än dessa fantastiska namn.

De mest produktiva målskyttarna under de senaste säsongerna

Gubbarna som får all ära i NBA är de som får flest poäng. I tabellen nedan kan du se de bästa målskyttarna från de senaste fem säsongerna, och du kan se att James Harden är en av de mest dödliga spelarna som finns. Houston Rockets är laget att slå!

De bästa målskyttarna under de senaste 5 åren
År Spelare Team Genomsnittliga poäng per spel Tvåa
2018/19 James Harden Houston Rockets 36.1 Paul George (LA Clippers), 28.0
2017/18 James Harden Houston Rockets 30.4 Anthony Davis (New Orleans Pelicans), 28.1
2016/17 Russel Westbrook Oklahoma City Thunder 31,6 James Harden (Houston Rockets), 29,1
2015/16 Stephen Curry Golden State Warriors 30.1 James Harden (Houston Rockets), 29.0
2014/15 Russel Westbrook Oklahoma City Thunder 28.1 James Harden (Houston Rockets), 27.4

Stars of the NBA

NBA är full av sportstjärnor, och den här listan kan vara sidor lång, trots det har våra experter valt ut några få spelare att titta på ute för kommande säsong. Det är de som är fantastiska att titta på och som verkligen gör basket till den sport det är. De kommer att gå in i rekordböckerna som några av de bästa någonsin.

 • James Harden jersey
  James Harden – The Best Shooter

  Under 2018/19 producerade han en av de bästa poängsäsongerna genom tiderna , i snitt 36,1 poäng per match. Med en användningsgrad på 40,5 % var detta också mycket högt. Houston Rockets har en av de bästa vakterna i ligan.

 • LeBron James jersey
  LeBron James – One of the Greats

  En av de bästa spelarna genom tiderna, han har tre titlar på sitt namn , och fyra MVP-priser. Han är också välkänd utanför planen och är NBA:s ansikte mot världen. Även om du inte gillar sporten vet du om LeBron.

 • Kawhi Leonard jersey
  Kawhi Leonard – The Claw

  Förmodligen den bästa tvåvägsspelaren i ligan, Leonards hälsoproblem är ett minne blott. Med 732 poäng i slutspelet 2019 rankas det som en av de mest dominerande genom tiderna. Han hoppas kunna upprepa det med Clippers.

 • Giannis Antetokounmpo jersey
  Giannis Antetokounmpo – Greek God

  NBA:s 2019 MVP är den grekiska freaken, Giannis. Han är bara 24 och håller på att växa fram som en av de bästa spelarna i sin generation. Han är basketens framtid, och vilken franchise som helst skulle älska att bygga kring denna power forward.

 • Steph Curry jersey
  Steph Curry – The 3 Point Wizard

  Steph Curry är krediterad för att ha ändrat strategin för lagens ansträngningar att vinna. Nu använder de flesta trepoängaren som en integrerad del av sitt spel. Hans två MVP:er och tre mästerskap är ett bevis på den spelare han är.

Individuella spelarrekord

Som med alla sporter, strävar man efter att uppnå individuella rekord. Det finns många olika vi skulle kunna lista här, men vi har valt ut några få som berättar sportens historia på ett fascinerande sätt. Det finns några här som aldrig går sönder, kolla in listan nedan.

 • Kareem Abdul-Jabbar jersey
  Spelare med flest poäng

  Den spelare med flest poäng någonsin i NBA är Kareem Abdul-Jabbar, med 38.387. En legend inom sporten, han anses vara en av de bästa spelarna genom tiderna och röstades fram som liga-MVP sex gånger under sin karriär.

 • Michael Jordan jersey
  Spelare med högsta genomsnittliga karriärpoäng

  bästa spelare någonsin, är Michael Jordan, som sköt ett häpnadsväckande snitt på 30,12 poäng per match under sin grundseriekarriär. Detta sköt upp till 33,45 i slutspelet, vilket också är ett rekord.

 • Karl Malone jersey
  Flest starter i rad

  Karl Malone startade 1 395 raka matcher, något som är ovanligt i denna sport. Under sin karriär nådde han slutspelet varje säsong, men vann aldrig ett mästerskap.

 • Ray Allen jersey
  Spelare med flest trepoängare

  Ray Allen var en skytt som gjorde flest trepoängare i grundserien, med 2 973 i karriären. I slutspelet lade han till ytterligare 385, vilket också är ett rekord.

 • John Stockton jersey
  Mest assists

  Ses som en av historiens bästa poängvakter, har John Stockton rekordet för flest assists i karriären , vid 15 806. Detta är också på långa vägar och är ett rekord som sannolikt aldrig kommer att slås.

Historia för NBA och vadslagning

Som med alla större sporter, när det blev populärt, så gjorde lusten att satsa på resultatet samlade ånga. Traditionellt var NBA-betting begränsad till europeiska länder, eftersom det inte var lagligt i USA. Allt detta förändrades under 2018, och det blev nu lagligt med allabästa bettingsajter som öppnade upp en marknad där. I grafen nedan kan du se hur landskapet har förändrats under året, och du inser nu hur lyckligt lottade vi är.

An infographic of the NBA and its betting history

Michael Jordon smiling

Basketspelet har varit allt för mig. Min tillflyktsort, plats där jag alltid har tagit mig dit jag behövde tröst och frid. Det har varit platsen för intensiv smärta och de mest intensiva känslorna av glädje och tillfredsställelse. Det är ett förhållande som har utvecklats över tid, gett mig den största respekten och kärleken till spelet.

FAQ

Där har du det, vi har tittat på NBA-spel på nätet, och om du har några ytterligare frågor om sport, varför inte ta en titt på några av de mest populära nedan. Om du inte kan hitta det du letar efter skicka oss ett mail på[email protected].

Får jag lov att satsa på NBA online?

Om du befinner dig i Storbritannien, så är detta inga problem. Allaspelsajter vi har presenterat på den här sidan täcker ligan omfattande och du kommer att hitta gott om marknader att satsa på.

Kan en basketmatch sluta oavgjort?

Nej. I NBA, om en match är oavgjord, kommer den att gå till förlängning, fem minuter. Om de fortfarande är oavgjorda kommer de att ha ytterligare en övertidsperiod, och så vidare, tills en slutlig vinnare hittas. Ett antalNBA-spelmarknader är utformade kring detta.

Hur många lag spelar i NBA?

Det finns för närvarande 30 lag som spelar i ligan. 29 av dem är belägna i USA, medan en Toronto Raptors är baserad i Kanada. KontrolleraNBA-informationen för mer!

Vilken är den bästa bonusen för NBA?

Det finns ett antal bonusar fokuserade på NBA. De bästa vi hittade är de vilistad här. Det finns ett brett utbud, från gratisspel till ökade odds.

Kolla in våra andra ligasidor