De bästa sportspelsajterna i Belgien för 2020

Medan Belgien kanske inte har den mest avslappnade lagar när det c Om spel på nätet jämfört med andra EU-länder, finns det fortfarande flera toppklassiga belgiska sportsbooks som är väl värda att registrera sig med. I den här guiden till de bästa vadslagningssajterna i Belgien ger vi några brarekommendationer till roliga, rättvisa och säkra bookmakers.

Sidämnen : klicka för att gå till din favorit!
Belgien
Bästa spelsajter i Belgien

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sports

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Topp Bonusar och kampanjer

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

spelresorter

Utbetalningsnivåer i Belgien

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Belgiska sportspelsappar

Vi har skapat den här expertguiden för att alla våra läsare ska hitta exakt vad de letar efter på den bästa sportspelsajten i Belgien. Vi förstår attalla spelarna har individuella preferenser, så vi har rekommenderat webbplatser baserade på vissa kategorier innan vi tillhandahåller viktig information på den lokala marknaden.

De 3 bästa belgiska sportspelsajterna rankade

För att skapa denna lista över de bästa sportspelsajterna i Belgien har vi noggrant kontrollerat och granskat alla tillgängliga bookmakers i landet. Den enda förutsättningen var attalla sajter är lagliga och licensierade i Belgien, eftersom vadslagning med olicensierade bookmakers i Belgien är både osäkert och olagligt.

Nedan hittar du vår kortlista över de bästa bookmakerna i Belgien. Ju högre webbplatsen visas på listan, desto bättre presterade den över våra kriterier. Genom att säga det kan vissalägre rankade webbplatser ha presterat bättre i områden som kan vara viktiga för dig, så det kan vara för tidigt för läsare med vissa preferenser att göra en beslut direkt.

BelgiensTOPP 3 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Belgien Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
Betway Boost 28+ 185+ 93,75% 5.0/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Dagliga ökade odds 33+ 312+ 94.19% 4,9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till50€ Bet Boost 37+|| |412 453+ 94,09% 4,8/5| ||422 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Oavsett vilken sida du bestämmer dig för, försäkrar vi dig om attalla bookmakers har ett gott rykte bland spelarna och experter, respekteras lokalt och globalt och är verifierade att de är säkra. Varje sida har sina speciella styrkor, därför nedan kan du hitta de bästa bettingsajterna online i Belgien efter kategori.

Bästa spelsajter i Belgien efter kategori:
Bästa spelsajt i Belgien Betway
Bästa nya spelsajten i Belgien || |451 Unibet
Högsta utbetalning Bookie Unibet
Bästa PayPal-spelsajt Betway
Bäst för bonusar bwin
Bästa mobilappen Unibet
Bästa eSport-spelwebbplats Betway|| |491
Best for Live Betting Betway
Bäst för extrafunktioner bwin
Säkerste bookmaker Betway

Om du ännu inte har fattat ditt beslut om vilken som är rätt bookmaker att öppna ett konto hos, föreslår vi att du fortsätter att läsa. Under de kommande avsnitten,vi har gått in i detalj om kriterierna||515 we have used to find the best site.

En av de bästa sakerna du kan göra innan du satsar är att hålla dig så uppdaterad som möjligt om den lokala marknaden och andra viktiga sportrelaterade nyheter. I följande avsnitt,du kan alltid hitta de senaste nyheterna om belgiska sportspel, så återvänd hit regelbundet för värdefull information.

Kriterier för att hitta de bästa onlinespelsmakarna i Belgien

För att hitta den bästa bookmakern i Belgien på det rättvisaste sättet, valde vi ut kategorier som är viktigast för spelarna, branschfolk och tillsynsmyndigheter. Härifrån har utvecklat idiotsäkra kriterier som vi har använt för att jämföra alla licensierade och säkra sportspelsajter i landet.

Bland de viktigaste kategorierna inkluderar de tillgängliga sportmarknaderna och speltyperna,välkomstbonusarna och kampanjer som erbjuds och säkerhetsfunktionerna. I det här skedet, använd gärna länkarna nedan för atthoppa till de kriterier som intresserar dig, eller fortsätt helt enkelt att scrolla för att lära dig allt.

Sport och ligor

Baserat på spelarnas feedback fann vi att kunder för sportspelsajt vill mest attha ett brett utbud av sporter och evenemang att satsa på. Det är inte bara viktigt för toppsportspelsajter i Belgien att erbjuda de mest populära sporterna, som vi har listat nedan, utan vi vill också se fler obskyra evenemang som erbjuds också.

Fotboll: FIFA World Cup , Pro League

Fotboll är den överlägset mest populära sporten att titta på, spela och satsa på i Belgien. De bästafotbollspelsajterna i landet accepterar spel för den lokala Pro League såväl som lägre divisioner, förutom internationella ligor och evenemang.

Landhockey: Euro Hockey League, Herrhockey-VM

Under de senaste åren har Belgien visat sig vara en kraft att räkna med i landhockey. Efter att ha vunnit både världscupen och EM under de senaste åren, har hockeyn fått in många spel på belgiskaspelsajter för landhockey.

Tennis: Grand Slam, European Open

Varje år är Belgien värd för European Open i Antwerpen. Detta är dock bara ett av många evenemang som inspirerar passionerat belgiskt vadslagning på toppenbästa tennisspelsajter. Grand Slam-serien och andra ATP World Tour-evenemang är också toppsatsningar på tennis.

Bordtennis: Världsmästerskapen i bordtennis

Debästa bettingsidorna för bordtennis i Belgien har länge inspirerat till många spel, mycket tidigare än resten av världens spelarna drogs till spelen 2020. Nationella evenemang och världsmästerskap är otroligt spännande att spela på i Belgien.

Motorsport: Monaco Grand Prix

Det finns ett antal olika motorsporter som inspirerar till vadslagning i Belgien, där Formel 1-mästerskapen är särskilt populär förmotorsportspel. Dessutom är vadslagning på rallybilar också älskad av spelarna.

Cykling: Tour de France

Cykling är extremt populär i Belgien, och landet har varit hem för några av de mest framgångsrika cykelidrottarna någonsin. Det är därförcykelvadslagning tenderar att generera så mycket aktivitet i landet, med den årliga Tour de France som en av de största evenemangen under året

As we mentioned, the above sports are just six of the most popular at Belgian betting sites. However, there are många fler populära sporter och evenemang som erbjuder odds i landet, inklusive friidrott, basket, amerikansk fotboll och baseboll. Oavsett vilken tid du satsar, kommer du alltid att kunna hitta något.

De bookies som fick högst poäng i denna kategori erbjöd ett stort antal sporter att satsa på, inklusive internationella sporter som annars skulle vara bortse. Dessa operatöreraccepterade också spel på lägre divisionsligor och för specialspel som politiska val och TV-program.

Utbetalningar och odds hos Top Belgian Bookies| ||668

When we refer to payouts, we are talking about den genomsnittliga procentandelen som bookmakers ger tillbaka till spelare som vinster. Eftersom detta tenderar att indikera hur rättvisa en webbplats är, är det viktigt att jämföra olika bookmakers utbetalningssatser innan du bestämmer dig för vilken sida som är för dig.

Dessutom är det viktigt attjämföra oddsen för olika bettingsajter. De bästa oddsspelsmakarna kommer att tillhandahålla odds som är rättvisa, konkurrenskraftiga och vägledande för marknaden. Som en allmän tumregel bör du alltid bara satsa med bookies som erbjuder de högsta oddsen att vinna.

Ovan har vi listat de bästa bettingsidorna i Belgien för utbetalningssatser. Det är värt att nämna attutbetalningssatserna kommer att fluktuera och variera från sport till sport. Av denna anledning föreslår vi att du använder ovanstående siffror som en allmän vägledning och rekommenderar starkt att du gör lite egen research för att upptäcka de senaste siffrorna.

spelerbjudanden: bonusar och bettingsajter Kampanjer

For many, the first introduction to a new online bookie will be a welcome bonus advertisement. These betting offers are a tried and true method to lure new customers into a site, and when they’re fair, spelare mycket att vinna på dessa kampanjer. Nedan hittar du de bästa välkomstbonusarna i Belgien.

Belgisk bettingsajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg| ||718 Secure Link Villkor
Betway Boost 0x 0 days N/A 5,0/5||742 Besök webbplats! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Dagliga ökade odds 0x 0 dagar N/A 4.9/5 Besök webbplats!|| |769 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100% Upp till50€ Bet Boost 0x 7 dagar N/A 4,8/5| ||791 Besök webbplatsen!||795 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Det finnsflera typer av välkomstspelserbjudanden tillgängligt i de bästa sportböckerna, och var och en har sina egna förmåner som kommer att tilltala vissa spelare. Det vanligaste du hittar är förstagångsinsättningsmatcher, bookmakers gratisspel, cashback och insatskrediter. Nedan kan du hitta den bästa bookmakern för varje bonuskategori.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Belgien Betway
🥈Bästa insättningsmatchningar Unibet
🥉 Bästa kampanjer bwin
◻️ Topp gratisspel bwin
◻️ Bästa Cashback-erbjudanden Betway|| |852
◻️ Toppoddshöjningar Betway

Vi är säkra på att våra bästa rekommenderade spelerbjudanden är rimliga och rättvisa, och det beror på att || |862we’ve researched the terms and conditions. Dessa inkluderar omsättningskraven, giltigheten och lägsta odds för kvalificerade spel, och har i slutändan en enorm inverkan på bonusens värde.

Omsättningskravet anger hur många gånger du måste omsätta dina bonusmedel innan de kan tas ut som vinster, och giltigheten indikerar hur länge du måste använda bonusen innan den löper ut. Av denna anledning,ju lägre omsättningskrav, desto bättre, och ju längre giltighet, desto bättre.

Innan du bestämmer dig för vilken bonus du vill göra anspråk är det också värt att titta på kampanjsidan på bettingwebbplatsen. Här bör du kunnaupptäcka om webbplatsen erbjuder ytterligare kampanjer såsom VIP-program eller omladdningsbonusar för lojala kunder. Lojalitetsbonusar kommer att se till att du belönas för att du stannar på en sida och minskar behovet av att leta efter nya bonusar.

Typ av insatser

Det finns ett stort utbud av speltyper tillgängliga på belgiska sportspelsajter som kommer att tilltala alla typer av sportspelare. Populära spel på de bästa spelböckerna inkluderar enkelspel, parlays, linjespel och ackumulatorer. Olika speltyper kanske bara är tillgängliga för vissa evenemang.

Oavsett hur du gillar att satsa, anser vi att du alltid bör registrera dig hos en bookie som underlättar många olika satsningsalternativ. Även om du inte är bekant med vissa satsningstyper, ger detta dig möjlighet att testa fler saker senare. Du kan hittavanliga tillgängliga insatstyper i Belgien nedan.

Spelare håller sig vanligtvis till specifika typer av vad som de är bekanta med, och även om vi förstår varför, vill vi uppmuntra dig att vidga dina vyer. Att prova nya speltyper är ett utmärkt sätt attförlänga din njutning med sportvadslagning. Ju mer du övar och ökar dina färdigheter, desto mer kommer du att öka dina chanser att vinna.

Bookmaker Security

Nu när vi har tagit upp det roliga är det nödvändigt att prata om vikten av webbplatssäkerhet. Säkerheten kommer att garantera att din personliga information är skyddad och att du får dina utbetalningar. Det finns flera sätt att vara säker på att din bookie är säker, med det första kravet är attspelsajter i Belgien ska vara licensierade av Belgian Gaming Commission.

De säkraste bettingsajterna online kommer också attimplementera krypteringsteknik för att skydda användarnas anslutningar till en webbplats. För att få en licens måste alla bookmakers bevisa att de använder krypteringsteknik. Nedan kan du hitta några vanliga krypteringsleverantörer som skyddar belgiska sportspelare.

Säkerhetspartners på webbsajter för sportspel i Belgien

Vi marknadsför endast belgiska bookmakers som har fått en officiell licens. Detta garanterar att spelarnas finansiella och privata information säkras av ett datakrypteringssystem av högsta kvalitet och upprätthåller strikta rättvisa krav på sajter. Licensierade webbplatser samarbetar också med etiska spelorganisationer för att garantera den säkraste upplevelsen.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • RapidSSL
 • GoDaddy
 • DigiCert
 • Symantec
 • Thawte
 • Comodo
 • GeoTrust
Ansvariga spelorganisationer
 • Eerste Hulp Bij Schulden
 • GOK Hulp
 • Anonyma Spelare
 • CAW

De bästa sportspelsajterna kommer också att använda system som känner igen när spelare visar spelberoende beteenden. I händelse av att en spelare kämpar med missbruk, finns detflera hjälpsamma organisationer som kan nås via bookmakers. Lita aldrig på en webbplats som inte har förbundit sig att uppmuntra ansvarsfullt spelande.

För att hitta informationen som bevisar om en vadslagningssajt är säker eller inte, scrolla ner till botten av webbplatsen hemsida. Här bör du kunna hitta logotyperna till dess leverantör av krypteringsteknik, certifikat för rättvisetestning, initiativ för ansvarsfullt spelande och licensinformation.

Satsa på mobilen med appen för bästa sportspel

In recent years, we’ve seen a major shift from betting on desktop computers to betting on mobile devices such as smartphones and tablets. Fortunately, there are several top Belgian betting apps released alongside the best bookies’ desktop platforms and tillgängliga på både Apple iOS- och Android-enheter.

När vi bedöma en betting-app tittar vi på saker som hastighet och funktionalitet, kvaliteten på designen och tillgängligheten av bettingalternativ. Helst älskar vi att använda appar som är intuitiva och erbjuder exakt samma eller flera av de produkter som är tillgängliga på stationära plattformar. Nedan,vi har listat de bästa sportspelsapparna baserat på dessa inställningar.

Bästa belgiska vadslagningsapparna

The best mobile betting apps even allow users to strömma sportevenemang live medan de är på språng. Detta gör det enkelt att göra livespel och hjälpa dig att njuta av de spel du har satsat på oavsett var du går. I följande avsnitt kommer vi att diskutera det roliga med livebetting och evenemangsströmning i Belgien.

Live Betting & Live Streaming

I vissa länder är det inte tillåtet att satsa på sportevenemang när de utspelar sig live. Lyckligtvis ärlivebetting lagligt och allmänt tillgängligt i Belgien. Detta är kanske ett av de mest spännande och engagerande sätten att satsa på, eftersom oddsen kommer att fortsätta att uppdateras under spelets gång.

Vi rekommenderar starkt att du testar livebetting om du ännu inte har upplevt det. För att säkerställa att du kan njuta av det bästa som den här funktionen har att erbjuda, har vi tillhandahållit en lista överbästa livespelsajter för sport i Belgien nedan. Varje sajt har sin egen unika inställning till livespel, med vissa erbjuder fler dagliga evenemang eller utbetalningsalternativ än andra.

Live Betting Site Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk Villkor
Betway Boost 26+ Ja Ja 5.0 /5 Besök webbplatsen!||1061 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Dagliga ökade odds 11+ Ja Ja 4.9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100% Upp till50€ Bet Boost 22+|| |1096 Ja Ja 4.8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Som du kan se erbjuder vissa av dessa sajter även strömmar av liveevenemang och utbetalningsalternativ. Tidig utbetalning innebär att du antingen kanhämta din vinst innan ett spel slutar om det ser ut som att du kommer att lyckas, eller få tillbaka din insats om det verkar som om du kan förlora. För närvarande är det inte vanligt att webbplatser erbjuder alla dessa funktioner, även om vi är säkra på att de kommer att göra det i framtiden.

Tillgängliga betalningsmetoder i Belgien

Ännu ett tecken på en ansedd och pålitlig bettingsida är antalet vanliga betalningsmetoder som den accepterar. Det ärviktigt att bookmakers underlättar många betalningsmetoder eftersom detta indikerar att fler spelare också kommer att skräddarsys och att spelare inte behöver nöja sig med långsammare eller mindre mångsidiga alternativ.

De bästa sportspelsajterna i Belgien accepterar ett stort antal transaktionsmetoder. Dessa inkluderar vanligtvis kreditkort, betalkort, banköverföringar, förbetalda kort och e-plånböcker som PayPal, Neteller och Skrill. Nedan har vi listatde vanligaste betalningsmetoderna som du hittar hos belgiska onlinebokhandlare och deras uppgifter.

Betalningsmetod Typ Insättningsgränser Insättning/Uttag Betalningsavgift
eWallet|| |1150 €10 – €500 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort €10 – €500 Tillgängligt för insättningar /Not Available for Withdrawals Inga avgifter
Kreditkort €10 – €500 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Mobilbetalning | ||1192 €10 – €500 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter| ||1202
eWallet €10 – €500 Tillgängligt för insättningar /Available for Withdrawals 1,5%
eWallet €10 – €500 Tillgängligt för insättningar|| |1223 / Tillgängligt för uttag 1,5%
Banköverföring €10 – €500 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Förbetalt kort 10 € – 500 € Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter

Det är inte troligt att du kommer att kunna hitta alla tillgängliga betalningsmetoder hos en belgisk bookmaker, även om det inte heller är omöjligt. Även om vi har listat standardavgifterna och gränserna för varje metod ovan, är det värt att påpeka att dessabetalningsfunktioner kan skilja sig från webbplats till webbplats. Dessutom har varje metod olika transaktionshastigheter.

PayPal Betting

Om vi ​​bara måste rekommendera en betalningsmetod till våra läsare, skulle vi säga att PayPal är den bästa betalningsmetoden att använda på sportbok online.PayPal-betting är lagligt och allmänt tillgängligt hos belgiska bookmakers, vilket är fantastiska nyheter med tanke på hastigheten, flexibiliteten och bekvämligheten med just denna e-plånbok.

Betway and PayPal logos
Top PayPal Bookie
 • Snabba insättningar
 • Snabba uttag
Välkomstbonus Betway Boost
Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

PayPal är välkänt för sin mångsidighet och högteknologiska säkerhetsfunktioner som är särskilt viktiga för onlinespelarna. Det är dock värt att påpeka att PayPal kan ta ut små avgifter för transaktioner med sportbok. Även om detta verkligen är en nackdel, anser vi att det är väl värt att betala för bekvämligheten och säkerheten enbart.

Webbplatsens funktionalitet

När vi är övertygade om att en bookmaker erbjuder en fantastisk vadslagning produkt, tar vi en allvarlig titt på funktionaliteten och designen av sajten. Enkelt uttryckt betyder det atthur lätt webbplatsen är att använda, hur attraktiv den är och hur bra den är har utformats för att möjliggöra smidig och intuitiv navigering.

Detta är viktigt, eftersom det inte spelar någon roll hur bra oddsen och händelserna är om det är omöjligt eller frustrerande att komma åt dem. Tricket är att hitta en sida som är en fröjd att besöka varje gång. Det finns för många attraktiva webbplatser med utmärkta funktioner som erbjuds för att nöja sig med en dåligt designad webbplats.

Extra funktioner

Nu när vi har täckt de viktigaste funktionerna som är nödvändiga för en fantastisk bettingsajt online, det är dags att titta på de extra bra att hafunktionerna som lyfter en bettingsajt till en helt ny nivå. I synnerhet pratar vi om extrafunktioner som Cash Out, Fast Bet, eSports-betting och livestreaming.

I följande tabell kommer du att kunna se vilka av våra rekommenderade bettingsidor som erbjuder dessa unika och spännande funktioner. Vi är övertygade om att inkluderingen av dessa bonusfunktioner indikerar en bookie av högre kvalitet som har åtagit sig att erbjuda de senaste och bästa produkterna.

spelsajt Livestreaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport | ||1343
Ja Ja Ja Ja Nej
Ja Ja Ja Nej Ja
Ja Ja Ja Ja Nej

Som ovanstående visar är det ovanligt att en webbplats erbjuder alla extra funktioner. Eftersom dessa inte är standard, är det osannolikt att detta kommer att vara ett besvär för de flesta spelarna som fortfarande inte är bekanta med erbjudanden som att betala ut tidigt eller virtuella sporter, som vi kommer att utforska i en kommande e-sportsektion.

Kund Support

Kvaliteten på kundtjänsten på en bettingsajt online gör en värld av skillnad i våra utvärderingar av bookie. Innan vi rekommenderar någon webbplats till våra läsare måste vi vara säkra på attvåra bästa webbplatser kommer att vara hjälpsamma, vänliga och lätta att nå. Detta beror på att när det kommer till spel är dålig service ingen förlåtlig fråga.

I alla situationer där pengar regelbundet växlas ut, är det viktigt att veta att om ett problem skulle uppstå, att du kan få hjälp i i tid av en professionell. För att erbjudaen översikt över supporten hos belgiska sportsbooks har vi tittat på kontaktmetoder, svarstid och tillgänglighet för representanter.

Kontakt Metod Tillgänglighet hos Belgian Sportsbooks Svarstid Vanligen tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Upp till 1 timme 24/7
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 48 timmar 16 timmar om dagen
👩‍⚕️ Livechatt Common Upp till 1 timme 24/7
💬 Messenger Vanligt|| |1455 Up to 1 Hour 24/7
🌐 Sociala nätverk Vanligt Up to 12 Hours 16 timmar om dagen

Vår erfarenhet är att den bästa kundtjänsten kommer att vara tillgänglig 24/7, preferably through live chat or telephone. Fortunately, it’s common for the top Belgian sites to offer this service in multiple languages, with response times being relatively short compared to many other countries’ support offers.

The Sportsbook Reputation

The Sportsbook Reputation Den sista – men absolut inte minst viktiga – faktorn som kommer i beaktande när vi utvecklar vår rankning av de bästa sajterna är deras rykte. Det finns mycket som kan läras genom att titta påvad vadslagningsgemenskapen tycker om en bookie, därför lägger vi ner mycket tid på att undersöka detta.

Vi harsökt igenom forum och sociala medier för att bedöma om nuvarande eller tidigare kunder hos en bookmaker kan garantera sin totala upplevelse. Om vi ​​får uppfattningen att sidan har agerat oetiskt mot sina spelare, kommer vi omedelbart att ta bort den från våra rekommendationer.

Hur man öppnar ett konto hos Belgian Bookmaker

Lyckligtvis går registreringsprocessen för en bettingsajt online i Belgien snabbt. Till att börja med behöver du bara ett giltigt bevis på legitimation och dina betalningsuppgifter. Nedan har vi tillhandahålliten steg-för-steg-guide om hur du registrerar på någon av våra rekommenderade vadslagningssajter.

1
Ange din personliga information

Klicka på knappen Registrera på hemsidan för den valda online bookmakern. Välj den välkomstbonus du vill hämta. Ange detaljer som ditt namn, adress och ålder.

2
Verifiera din ålder och identitet

Skicka in officiell fotolegitimation som ditt körkort eller pass . Detta kommer att bevisa att du uppfyller minimiåldern och är användbart för skatteändamål.

3
Gör insättningar och börja satsa

När din identitet har verifierats , gör din första insättning. När dina pengar är klara kommer du att få din välkomstbonus. Du är nu redo att börja satsa!

Som du kan se ärregistrering av ett nytt konto enkelt och snabbt. Oavsett var du väljer att satsa kommer stegen att vara standard. För att göra processen enkel, ha alltid en elektronisk kopia av dina identifikationshandlingar till hands och välj en betalningsmetod som underlättar omedelbara insättningar.

eSport: CS:GO Betting Sites & More

One of de senaste trenderna inom sportspel har inkluderat eSports på vadslagningsmarknaderna. För många traditionella spelarna kanske dessa virtuella sporter inte verkar spännande, men vi försäkrar dig om att oddsen på eSports bettingsajter är väl värda att bekanta dig med, om än bara för den stora mängden spel.

De mest populära e-sporterna att satsa på är League of Legends och Counter-Strike Go (CS: GO). På grund av det faktum att den genomsnittliga varaktigheten för dessa spel är mycket kortare än fysiska sporter, finns det alltid nya evenemang att vara på. Nedan har vi listatde bästa belgiska CS:GO-spelsajterna som kommer att tilltala den växande publiken av eSports-spelare.

eSports-spelsajt| ||1540 Welcome Bonus Höjdpunkter Betyg Säker länk T&C:s
Betway Boost 7+ 93,75% 5,0/ 5 Besök webbplatsen!||1571 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Dagliga ökade odds 3+ 94,19% 4.9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du inte är bekant med eSports vadslagning, försäkrar vi dig att det finns en god anledning till att det håller på att bli en av de snabbast växande aktiviteterna inom onlinespel. Det finnsen oändlig mängd spel som kommer att tilltala nya spelare, så välj ett lättförståeligt spel som CS: GO att satsa på först och gå vidare därifrån .

Regleringen av sportvadslagning i Belgien och spelmiljön

Belgiens spellagar ärreglerade av flera lagar , där den belgiska spellagen från 2011 är den mest relevanta när man diskuterar sportspel online. Det var denna lag som först beskrev lagligheten av laglig sportvadslagning och banade väg för en öppen onlinemarknad.

I det här kommande avsnittet kommer vi att utforskahur de bästa sportspelsajterna i Belgien regleras och andra relevanta hasardspelsämnen. Vi har också diskuterat andra viktiga detaljer om branschen för lagliga spelwebbplatser online och erbjudit en utbildad åsikt om hur marknadens framtid kan se ut.

Gambling Commission & Licence

Legal Sportspel och hasardspel i Belgien
🎰 Terminaler för vadslagning med fasta odds N/A
📑 Bettingbutiker 600
🏛️ Landbaserade kasinon 9
💻||1642= == Alla licensierade sportböcker All Licensed Sportsbooks 34
🏆 Bäst rankade sajter för säkra spel Våra val

Hasardspel har gått igenom många stadier i landets långa historia, mende två viktigaste lagarna när man diskuterar legaliserade sportvadslagning online är Gaming Act från 1999 och Belgian Gaming Act of 2011. Lagen från 1999 fastställde spelkommissionen och dess roll som spelregulator.

Lagen från 2011 legaliserade hasardspel online, inklusive lagliga sportspelsajter. Det fanns flera viktiga faktorer till denna lag som har särskiljt Belgien från många andra europeiska länder. För det första kräver Belgien att allasportbokoperatörer har en fysisk närvaro i landet om de ska få en licens.

För att en sportspelsajt i Belgien ska vara laglig måste den skaffa en F-licens. Dessa är giltiga i 9 år. När det gäller beskattning har spelkommissionen tillåtit enskilda regioner att fastställa de skatter som operatörerna måste betala, även om detta tenderar att ligga runt 15 procent för onlineaktiviteter. Utöver detta måstespelare inte beskattas för sina vinster.

Online bettingsidor måste också bevisa att de kommer att erbjuda rättvisa produkter, har en säker och krypterad webbplats och agera ansvarsfullt. I följande tabell kan duhitta licensdetaljerna för Belgiens bästa sportspelsajter. Med den här informationen kan du kontrollera att sajten är pålitlig påGaming Commissions webbplats.

De säkraste bettingsajterna online med en giltig Belgisk licens| ||1678

Belgiska spelkommissionen har en gräns på 34 online-sportboklicenser att tilldela operatörer. Utöver detta finns det9 landbaserade kasinon över hela Belgien||1699 and roughly 600 land-based bookmakers. In recent years, changing laws have been looking to limit the market rather than expand it any further.

Webbplatser att undvika

I vissa länder är det inte olagligt att använda offshorespel online webbplatser. Så är inte fallet i Belgien. Faktum är att den belgiska spelkommissionen är känd för att hitta och straffa spelare för att de använder olicensierade webbplatser. Av denna anledning rekommenderar vi att duendast spelar med licensierade vadslagningssajter||1705.

Spelkommissionen upprätthåller detta förbud eftersom det är det enda sättet att garantera att spelare endast kommer att använda säkra och rättvisa produkter. Det finnsingen garanti för att en olicensierad bookmaker kommer att agera rättvist eller betala ut vinster i tid. Vissa illegala bettingsidor är välkända för att inte vara säkra. Vi har listat dem nedan.

Dessa sajter har fått en plats på den svarta listan av flera anledningar. Eftersom Belgien straffar de som besöker illegala vadslagningssajter är detoetiskt för dessa sajter att acceptera belgiska spelare. Om en sida accepterar spelare på illegala marknader och medvetet ignorerar lokala lagar, kan den inte lita på att den agerar etiskt med dina pengar. Så istället för att använda dessa bookmakers, välj licensierade betrodda vadslagningssajter.

Historia och framtid

Medan Belgiens spellagar har förändrats mycket under de senaste fem århundradena började de mest relevanta lagändringarna år 1851 med inrättandet av det belgiska nationella lotteriet. Detta gav staten monopol på alla lotterispel och senare skraplotter, och finns fortfarande i någon form idag.

1930 landets första kasino,Grance Casino Knokke, öppnades. Det finns fortfarande idag och är känt som en av de främsta landbaserade speldestinationerna i landet. Kasinon har varit tillåtna i landet under en tid, men det var inte förrän 1999 som det fanns allmänna regler som tillämpades på branschen.

Historia om belgiska lagar och lagar för sportspel
 • Nationellt lotteri etablerat Det belgiska nationella lotteriet inrättas. Detta statliga monopol är auktoriserat att köra alla lotterispel, inklusive skraplotter och tombolaspel. Landet fortsätter att driva ett monopoliserat lotteri.
 • Första kasinot öppnar Badorten Knokke-Heist öppnar Grand Casino Knokke. Trots att den skadades under andra världskriget, restaurerades byggnaden och är fortfarande ett av de mest ikoniska och populära kasinon i landet.
 • Gaming Commission Skapad Federal Gaming Act antas och beskriver lagligheten för vissa hasardspel, kasinoaktiviteter och regleringar. Spelkommissionen är inrättad för att reglera branschen och upprätthålla lagar.
 • Gaming Act Ändrad Spellagen har ändrats för att ange att alla hasardspel, vad och spelanläggningar måste vara licensierade av spelet Provision. Detta sätter också standarderna för reglering och licensiering av online-sportbok.
 • Gambling Advertising Limited Reklam för hasardspel är starkt förbjudna enligt en ny lag. Annonser är nu förbjudna under sporttävlingar, kring program riktade till barn och synliga på alla idrottslagsprodukter.

Detta började när den federala regeringen antog spellagen. I denna viktiga lagstiftning skisseradesjuridiska former av hasardspel och spelkommissionen inrättades för att reglera marknaden. Under 2011 skulle lagen uppdateras för att kräva att alla speloperatörer ska få godkännande från Gaming Commission.

Detta banade väg för den lagliga marknaden för onlinesportspel som vi känner den idag. Sedan dess verkar lagarna i Belgien gå mot större restriktioner för spelbranschen. Detta har inkluderat ett förbud mot hasardspelsreklam för att minska möjligheten att uppmuntra minderåriga hasardspel.

Betting i Belgien: Slutsats

Som denna recension av sportvadslagning i Belgien har beskrivit, finns detmånga toppbettingsajter i land som erbjuder ett stort utbud av sportmarknader, bettingtyper och extrafunktioner. Vi är säkra på att det finns något där ute för alla oavsett hur du satsar eller vad du satsar på.

Oavsett vilken sida du väljer att öppna ett konto med, kommer du inte att göra ett misstag. Alla våra rekommendationer har licensierats ochgaranterar de bästa och rättvisaste oddsen. Nedan har vi listat ännu en gång de bästa bookmakerna i Belgien enligt deras särskilda styrkor.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Belgien 2021:

Vi kommer att fortsätt alltid att uppdateraalla bettingsidor recensioner regelbundet. Om en sajt slutar uppfylla våra standarder, eller en ny sajt dyker upp som är bättre, kommer vi aldrig att tveka att ersätta den. Det är därförvi rekommenderar att du återvänder till den här webbplatsen om du letar efter den senaste informationen om de bästa bookmakerna.

Vanliga frågor

Vi har ägnat det här avsnittet åt attsvara vanliga frågor om belgiska bettingsajter för att göra det enklare för dig att lära dig exakt vad du letar efter. Inom varje svar har vi tillhandahållit länkar till de relevanta avsnitten i den här guiden om mer information behövs.

🥇 Vilka är de bästa bettingsidorna i Belgien?

Vår lista överbästa bettingsajternai Belgien uppdateras alltid med marknaden. Eftersom sportspelsajter fortsätter att uppdatera sina funktioner och nya välrenommerade internationella sportsbooks kommer till marknaden, kommer vi att fortsätta att uppdatera vår lista över bästa sportsbooks. Var noga med att återvända regelbundet för den senaste informationen och välkomstbonusar.

🏆 Vilka spelerbjudanden kan jag hitta på belgiska sportsbooks?

Det finns flera typer av bettingerbjudanden i Belgien som kan göras anspråk på av nya kunder eller lojala sajtmedlemmar. Dessa kaninkludera gratisspel, insättningsmatcher och krediter. Innan du gör anspråk på dem, se till att undersöka om villkoren har en inverkan på hur användbara de är för dig eller inte.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Belgien?

Ja,sportvadslagning är lagligt i Belgien. Det finns federalaspellagar som beskriver vilka typer av sajter som är lagliga, och den landbaserade och onlineindustrin regleras av en spelkommission. Detta säkerställer att spel är säkra och rättvisa och att endast licensierade operatörer är tillåtna i landet.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Belgien?

Ja,spel med PayPalär möjligt i Belgien. Vi tror attPayPal är det bästa betalningsalternativet att använda av ett antal skäl, inklusive dess mångsidighet, hastighet, säkerhet och bekvämlighet. Många betalningsmetoder underlättar inte uttag och insättningar, även om PayPal gör detta på ett snabbt och tillförlitligt sätt.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Det finns fleranya bettingsidor i vår lista med rekommendationer , även om många har varit i landet i flera år. Istället för att gynna webbplatser som är nya på marknaden,vi är intresserade av webbplatser av hög kvalitet som erbjuder de senaste och bästa produkterna och funktionerna. Detta kan inkludera vadslagning på e-sport eller livespel och uttag.

😎 Är livebetting möjligt i Belgien?

Ja,livebetting är lagligt och möjligt i Belgien. Detta är dock inte nödvändigtvis garanterat på alla webbplatser. Om livebetting och livestreaming är viktigt för dig måste dukolla vad sportsbooks erbjuder innan du registrerar dig. Med det sagt, många av våra toppsajter erbjuder både livebetting och livestreaming.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Belgien?

Du kan hitta vårabästa sportbetting-appar i vårt dedikerade avsnitt ovan. Dessa kommer regelbundet att uppdateras enligt olika kategorier. I alla fall,apparna är kompatibla med iOS- och Android-enheter och erbjuder ett stort urval av vadslagningsprodukter på ett elegant gränssnitt.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Ja.politisk vadslagning är laglig i Belgien. Detta är en populär speltyp som ingår blandsportspelmarknaderna. Om du inte är medveten om hur detta fungerar, tar bettingsajter odds för både lokala och internationella val. Detta kan vara allt från borgmästarval i Brasilien till USA:s presidentval, så det lönar sig att hålla sig uppdaterad med nyheter och politik.