The Best Betting Sites in Canada – Top Canadian Sportsbooks for 2021

Även om sportvadslagning i Kanada kan tyckas vara en förvirrande och mycket begränsad aktivitet, finns det fortfarandemånga av lagliga kanadensiska sportböcker som accepterar satsningar på sport. I den här guiden har vi gett rekommendationer för de bästa bettingsidorna i Kanada så att du kan njuta av de säkraste och rättvisaste erbjudandena.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Kanada
Bästa spelsajter i Kanada

Satsa på Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sports

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Topp Bonusar och kampanjer

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

spelresorter

Utbetalningsnivåer i Kanada

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Kanadensiska sportspelsappar

I den här guiden till de bästa sportspelsajterna i Kanada kommer vi att täcka allt från typer av vad som är lagliga, de betalningsalternativ spelarna har och lagarna kring spel i landet. Genom att läsa vidare kommer duge dig själv den mest värdefulla kunskapen för att satsa på sport i Kanada.

Top 10 sportspelsajter i Kanada

För att skapa vår lista över de bästa sportspelsajterna i Kanada, har vi noggrant kontrollerat, provat och granskat alla tillgängliga bookmakers i landet. Detta har gett oss en värdefull inblick i sportspelsmarknaden i Kanada så att vi kan ge de mest välgrundade rekommendationerna av hög kvalitet.

I tabellen nedan har vi listat de bästa bookmakerna i Kanada. För att skapa denna kortlista använde vi strikta kriterier som testade de viktigaste aspekterna av vad en bookmaker bör erbjuda. Som du kommer att se har varje bookmaker olika förmåner, oavsett om det är generösa välkomstbonusar eller fler spelalternativ.

KanadasTOPP 10 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Kanada Bonuserbjudanden|| |361 Highlights Betyg Säker länk T&Cs
Upp till || |375C$200 Insättningsmatchning 31+ 80+ 93,75% 5,0/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
SatsningC$15 C$10 26+ 129+ 92,26% 4,9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp tillC$200 100% vid första insättning 27+ 96+ 94.23% 4,8|| |441/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till$50 50% vid första insättning 33+ 88+ 93.68% 4,7/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100% Insättning Bonus upp till100$ 34+ 230+ 94,19% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
SatsC$10 C$20 29+ 86+ 92,17% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
aaaaaaaaaaaaaaaUpp till ||533C$250 i gratisspel 29+ 88+ 94.82% 4,6|| |546/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100% Upp till300 C$ 46+||562 1420+ 93,25% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till$100 Välkomstbonus 35+ 94+ 93,14% 4,6/5|| |597 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % bonus upp till$50 21+||611 130+ 92.55% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Det viktigaste att tänka på är attvarenda en av ovanstående bookmakers har ett gott rykte i vadslagningsgemenskapen, respekteras av branschledare och är licensierad. Var och en är unik och har sina egna styrkor, så se nedan för de bästa bettingsajterna online i Kanada efter kategori.

Bästa spelsajter i Kanada efter kategori:
Bästa spelsajt i Kanada Betway
Högsta utbetalning Bookie 888sport
Bästa nya sajten i Kanada Betiton
Bästa PayPal-spelsajt NetBet
Bästa för bonusar William Hill
Bästa mobilappen Unibet
Bästa eSport-spelwebbplats Betsafe || |690
Best for Live Betting 22Bet
Bäst för extrafunktioner Bethard
Säkerste bookmaker MansionBet

Vid denna tidpunkt kan antalet toppsportspelsajter i Kanada verka överväldigande och det kan vara svårt att avgöra vilket som är bäst att öppna ett konto med. I det kommande avsnittet kommer vi att förklara våra kriterier mer i detalj och avslöja hurolika bookies kan tilltala olika spelarna beroende på deras smak och preferenser.

If you aren’t in the habit of checking sports betting news, we highly recommend you start doing this now. By staying up to date with current sporting events and news about sports betting in Canada and around the world, you will be able to bet more wisely. You can hitta länkar till de senaste nyheterna nedan.

The Criteria for Finding the Best Online Bookmakers in Canada

Om du undrar varför vi har bestämt att våra rekommenderade sportspelsajter är de bästa, finns det flera anledningar. Vi harskapat våra kriterier baserat på vår mångåriga erfarenhet i branschen samt genom att lyssna på onlinespelcommunityt om vad som är viktigast för dem.

Kriteriet inkluderar element som en bookmakers säkerhets- och säkerhetsfunktioner, dess vadslagningsmöjligheter, dess mobilkompatibilitet och dess rykte. Nedan kan duhitta var och en av kategorierna och hoppa vidare till det avsnitt som är mest relevant för dig. Annars fortsätter du att rulla för att lära dig vikten av var och en.

Sport och ligor

Kanadensare är kända världen över för att vara brinner för sport, särskilt de som involverar is eller kallt väder. För att en spelmarknad ska vara bra bör den erbjuda ett brett utbud av sporter och evenemang att spela på. Tack och lov erbjudersportvadslagningssajter i Kanada massor av vadslagningsalternativ, inklusive på några av de mest populära sporterna.

Hockey: NHL, slutspel

Det råder ingen tvekan om atthockeysportbetting är Kanadas favoritevenemang för nationella sportbetting. I över ett sekel har kanadensare dominerat sporten, och ungefär en fjärdedel av National Hockey Leagues lag kommer från landet. Stanley Cup är den prisade trofén för NHL, där Montreal Canadiens har vunnit cupen mest.

Basket: NBA, Finals

Medan kanadensare har sin egen basketliga, || |818basketball betting sites i Kanada tar det bästa av NBA-spel. Kanada är välrepresenterat i ligan av några förstklassiga baskettalanger. Finalserien inspirerar flest basketsatsningar i Kanada, med Championship-spelet det mest efterlängtade spelet för spelarna och fans.

American Football: NFL, Super Bowl

Som en av de mest efterlängtade populära sportevenemang förBettingsajter för amerikansk fotboll i världen bör det inte komma som någon överraskning att NFL Super Bowl är enormt populär i Kanada. Det finns gott om kanadensiska spelare i ligan som har gjort sitt land stolt, och kanadensiska spelarna är snabba med att satsa på dem vid varje match.

MMA: UFC, Main Events

Just som i USA och Storbritannien har kanadensare blivit galna för MMA-sportbetting. Eftersom tittarsiffrorna för pay-per-view fortsätter att klättra för UFC, gör det också vad. De senaste åren har bettingrekord för Main Event slagits i både Kanada och USA. Vi förväntar oss att spelintresset fortsätter att stiga i Kanada.

Baseboll: MLB, World Series Championship

Även om baseboll kanske inte är lika populärt som vissa andra sporter,sajter för betting av baseballsport ta massor av satsningar i Kanada under Major League Baseball Series. Detta beror på att MLB ofta sänder spel, vilket gör det till det perfekta spelet att följa för vanliga spelarna. Av särskilt intresse för Candian spelarna är World Series Championship.

Golf: Major Championships

Kanadensare deltar regelbundet igolfsportbetting. Major Championships är särskilt spännande dragningar för golfspelare, med evenemang som US Open och PGA Championship är några av de mest spännande evenemangen under golfkalenderåret. Golfspel kommer nästan alltid att dyka upp i kategorier för vadslagning på sportbettingsidor.

De sporter och evenemang som anges ovan ärendast sex av vad kanadensiska speloperatörer tillåter. Det finns faktiskt många fler sporter att satsa på på den genomsnittliga kanadensiska bettingsajten, oavsett om det är lokala eller internationella evenemang. Dessa kan skilja sig från provins till provins, men det bör alltid finnas en stor variation.

I våra recensioner av de bästa bookmakerna övervägde vi inte bara om de mest populära evenemangen och sporterna övervägdes, utan vi har också övervägt antalet oklara evenemang som TV-program eller politiska vad som är tillgängliga. Vi var glada över att hitta så mångaKanadensiska bettingsidor imponerade på oss i den erbjudna sportkategorin.

Utbetalning, odds och linjer hos de bästa bookmakerna

Innan du börjar betta, det ärviktigt att förstå hur utbetalningar, odds och linjesatsningar fungerar. I Kanada kan odds på sportspel visas på ett av tre olika sätt. Det vanligaste systemet är det amerikanska udda systemet som använder en plus- eller minussymbol framför en siffra för att indikera hur mycket du behöver satsa för att vinna $100.

Bråkodds visas med nämnaren (lägre antal) visar hur mycket som måste satsas för att vinna täljaren (översta numret).Decimalodds är också mycket vanligt och det är lättast att förstå. Dessa visar hur mycket pengar som skulle vinnas per $1 insats. Till exempel, en satsning på 100 $ på 2,09 ger 209 $.

Linjesatsningar är en sorts satsning som tar hänsyn till handikapp på lag placerade av bookmakers. För att ta reda på vilka som är de bästa oddsspelsmakarna i Kanada har vi beräknatde genomsnittliga utbetalningarna för de mest populära bettingsajterna i landet. Nedan har vi listat de bästa bettingsidorna i Kanada för utbetalningssatser så att du kan få mest valuta för pengarna.

Utbetalningshastigheter indikerarhur mycket en bookmaker sannolikt kommer att betala på vadslagning. Tänk på att dessa priser är olika från sport till sport och kommer att fluktuera konstant innan ett sportevenemang börjar. De bästa bookmakers odds kommer att vara rättvisa representationer av marknaden så de är väl värda att leta efter.

spelerbjudanden: bonusar och bettingsajter Kampanjer

Att hitta en bra välkomstbonus är ofta den första steg för att registrera dig för en ny bettingplattform online. Dessaspelerbjudanden är viktiga eftersom de låter dig prova bookmakern med en fast budget och minimal investering, och bevisa hur generös en bookmaker kan vara. Nedan har vi listatde bästa betting-välkomstbonusarna i Kanada.

Kanadensisk bettingsajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk Villkor
Upp till || |972C$200 Insättningsmatch 5x 7 days 1.75 4,9/5||987 Besök webbplatsen! Fullständig Villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning15 USD 10 USD 1x 14 dagar 2,00 4,8 /5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till200 C$ 100% vid första insättning 30x 60 dagar 1,50 4,7/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till$50 50% vid första insättning 8x 60 dagar 1,60 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100% Insättning Bonus upp till100$ 6x 30 dagar Inget minimum 4,5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Det finnsflera vanliga typer av vadslagningserbjudanden som du kan hitta när du registrerar dig med en ny sportsbook. Bland de mest populära är förstagångsinsättningsmatcher, cashbacks, bookmakersgratisspel och spelkrediter. Varje erbjudande har sina egna förmåner beroende på hur du vill satsa.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Kanada Betway
🥈Bästa insättningsmatcher Betiton
🥉 Bästa kampanjer 888sport|| |1146
◻️ Topp gratisspel NetBet
◻️ Bästa Cashback-erbjudanden Unibet
◻️ Top Odds Boosts MansionBet

Men innan du är för snabb att försöka hämta en välkomstbonus finns det är några faktorer som är väl värda att ta sig tid att överväga när du använder kanadensiska bettingsidor. För det första,läs alltid villkoren innan du registrerar dig hos någon bookmaker för en välkomstbonus. Dessa finstilta detaljer kan ha en större inverkan på hur värdefull bonusen är.

Till exempel vill dutitta på omsättningskraven, giltigheten och lägsta odds som du kan använda din bonus på. Omsättningskraven bestämmer hur mycket du måste använda dina bonusmedel innan du kan ta ut vinster från dem, giltigheten avgör hur länge bonusarna varar och lägsta odds kräver att du satsar på mindre fördelaktiga odds.

Kontrollera dessutom bettingsidans kampanjsida för att se om bookmakern erbjuder fler bonusar efter välkomstbonusen. Erbjudanden som befintliga kunders reloadbonusar, VIP-program och udda höjningar indikerar attsidan tar hand om sina befintliga kunder. Det är värt att nämna att alla våra bästa rekommendationer för bookmaker gör detta.

Typ av satsningar

När det kommer till de typer av satsningar som erbjuds i Kanada och online sportsbooks, kan detta skilja sig åt beroende på provinsen du befinner dig i. Detta beror på att Kanadas vadslagningslagar bestäms på både federal och provinsnivå. En sak som dock är säker är att singelspel är tillåtna hos licensierade kanadensiska bookmakers sedan 27 augusti 2021.

Trots detta erbjuder debästa sportsbooks i Kanada fortfarande många spelalternativ, inklusive summor och parlays. Det är viktigt att du registrerar dig hos en bookmaker som erbjuder ett brett utbud av bettingtyper eftersom det säkerställer att din upplevelse kommer att hållas fräsch och spännande. Nedan är de vanligaste insatstyperna i Kanada.

Det är viktigt att inse attalla spelare kommer att vara intresserade av olika satsningstyper, så det är värt att ta sig tid att upptäcka vilka dina preferenser är. De bästa bettingsidorna i Kanada kommer att tillhandahålla alla lagliga alternativ för dig så att du kan prova olika alternativ, förbättra dina kunskaper och i sin tur förbättra dina chanser att vinna.

Säkerhet och säkerhet

Det är ett olyckligt faktum attmånga bedragare riktar sig mot spelarna och bookmakers för att stjäla spelarnas personliga uppgifter. Det är därför när det kommer till någon form av onlinespel, bör din högsta prioritet vara säkerhet. Det finns flera sätt att avgöra vilka de säkraste bettingsidorna online är.

Först och främst vill du bekräfta att dina bookmakers använder SSL-krypteringsteknik för att skydda dina privata uppgifter och finansiella information. Det bästa sättet att göra det är attgranska om bookmakern är licensierad av en ansedd licensmyndighet, eftersom kryptering är en nödvändighet för bookmakers för att få en licens.

Säkerhetspartners på webbsajter för sportvadslagning i Kanada

Vi kommer endast att marknadsföra bookmakers som har fått en officiell licens i en ansedd licensjurisdiktion. Licensiering bevisar att bookmakers använder den bästa datakrypteringstekniken för att skydda sina kunders känsliga data.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • RapidSSL
 • GoDaddy
 • DigiCert
 • Symantec
 • Thawte
 • Comodo
 • GeoTrust
Ansvariga spelorganisationer
 • Ansvarsfulla spelråd
 • GameSense
 • PlaySmart
 • Center för missbruk och mental hälsa
 • GamTalk
 • Anonyma spelare

En annan viktig del som licensiering kräver ärimplementeringen av ansvarsfulla spelsystem på sportspelsajter. Denna teknik är utformad för att känna igen när kunder uppvisar problem med spelbeteende, nå ut till dem när den förväntar sig detta och vägleda dem mot självuteslutning eller andra sätt att hjälpa dem.

I de flesta fall kommer en bettingsajt att inkludera ett antal logotyper längst ner på sin hemsida för olika problemspelande organisationer. Det är också etträttsligt krav för webbplatsen att visa sin licensinformation någonstans som är lätt att hitta. Genom att kontrollera licensnumret med relevant myndighet kan du bekräfta om webbplatsen är pålitlig eller inte.

Satsa på mobilen med appen Best Sports Betting

Det räcker inte längre för online bookmakers att endast erbjuda sina produkter på stationära plattformar. Den nuvarande marknaden har visat att vardagliga spelare vänder sig till sina mobila enheter för att satsa. Det är därför när man utvärderar en bra bookmaker är det viktigt att den erbjuder en kanadensisk betting-app på både iOS- och Android-enheter.

När vi bedömer en betting-app, tittar vi inte bara på hur funktionell det är det, även om detta är oerhört viktigt. Vi vill också se att appen fungerar lika bra, om inte bättre än desktopversionen. Nedan,vi har listat Kanadas bästa sportbettingappar enligt våra olika betygskriterier.

Top kanadensiska bettingappar

I de allra bästa mobilspelsapparna kan duäven titta på sportevenemang live när de utvecklas. Detta gör både en spännande funktion när du redan har lagt vad, och hjälper dig att göra livespel. I följande avsnitt kommer vi att diskutera livespel och streaming i Kanada.

Livespel och livestreaming

Det ärhelt lagligt att satsa på live händelser i Kanada. Detta innebär att du kontinuerligt kan satsa på resultatet av spelen när de utvecklas, med odds som ständigt förändras tills livespel på sport stängs av operatören. Detta kan vara ett särskilt spännande sätt att satsa på NFL, NBA, hockey och golfspel.

Om du ännu inte har provat livespelupplevelsen rekommenderar vi det starkt. För att hjälpa dig komma igång har vi tillhandahålliten lista över de bästa livebettingsajterna i Kanada. Som du kommer att se erbjuder varje sida spel för olika sportevenemang och kanske inte accepterar livespel för allt.

Livespelsajt Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk T&C’s
Upp till200 USD Insättningsmatch 350+ Ja Ja 4.9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till$100 Välkomstbonus 250+ Ja Ja 4.8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till300 C$ 1001+ Ja Ja 4.7/5||1414 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % bonus upp till$50 200+ Nej Yes 4.6/5||1439 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
SatsC$10 C$20 200+ Ja Ja 4,5 /5 Besök webbplatsen!||1470 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Några av ovanstående bookmakers tillhandahåller även liveströmmar av evenemang när de inträffar, vilket ger den bästa livespelupplevelsen.Vissa webbplatser tillåter dig också att ta ut tidigt innan ett spel har avslutats om din insats kommer in, eller få tillbaka din insats om det verkar som om du kan förlora. Detta kan passa andra spelarna bättre, så ta dig tid att undersöka om detta tilltalar dig.

Betalningsmetoder på kanadensiska spelsajter

En annan viktig faktor att tänka på när man bedömer en spelbok är de typer av betalningsmetoder som accepteras. Genom att acceptera fler betalningsmetoder för insättningar och uttag, erkänner bettingsajter online att varje kundinte bara satsar på olika sätt, utan även banker på olika sätt.

Som vi fann erbjuder de bästa vadslagningssajterna i Kanada ett brett utbud av betalningsmetoder, inklusive e-plånböcker, kreditkort och betalkort, banköverföringar och förbetalda kort. Nedan har vi tillhandahållit information omalla betalningsmetoder som du hittar hos Kanadas online bookmakers.

Betalningsmetod Type Insättningsgränser Insättning/Uttag Betalningsavgift
eWallet $10 – $25 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet $10 – $25,000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort $10 – $25,000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort 10 USD – 25 000 USD|| |1554 Available for Deposits /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet $10 – $80 Tillgänglig för insättningar /Tillgänglig för Wit hdrawals Inga avgifter
Banköverföring $10 – $25 000 Tillgängligt för insättningar|| |1583 / Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Förbetalt kort $10 – $400 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Bank Transfer 10 USD – 2 500 USD Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag $1 – $1.50 per transaction
Förbetalt kort $10 – $25 000 Tillgängligt för insättningar / Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter

Innan du siktar för mycket på en föredragen betalningsmetod är det värt att notera attinte alla betalningsmetoder accepteras hos alla bookmakers. Dessutom kan vissa bookmakers ha olika lägsta och högsta transaktionsgränser, samt debitera olika avgifter beroende på vilken betalningsmetod som används.

PayPal Betting

Av alla betalningsmetoder du använder. kan stöta på i Kanada för att driva din vadslagning,vår favoritmetod är säkert PayPal-betting. Tillgängligheten för PayPal hos kanadensiska operatörer är dock inte helt pålitlig. Den här recensionen fann att det beror på att PayPal inte tillåter transaktioner till onlinebookies som är licensierade i Kanada.

Det tillåter dock transaktioner till bookmakers som är licensierade i andra jurisdiktioner, och som vi ska utforska senare, är det inte helt att placera vad med dessa bookmakers i Kanada. Oavsett, om du kan välja att använda PayPal, rekommenderar vi den här tjänsten på grund av dess höga säkerhetsstandarder och hastigheten den ger.

Betway and PayPal logos
Topp PayPal Bookie
 • Snabba uttag
 • Snabba insättningar
Välkomstbonus C$200
Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+*

Till skillnad från vissa andra betalningsmetoder ärdet möjligt att PayPal tar ut avgifter för dina transaktioner. Men det är vår övertygelse att dessa små avgifter är väl värda det för kvaliteten på den tillhandahållna tjänsten. Inte bara kommer du att kunna mäta dina transaktioner lättare i PayPal, utan du kommer att använda ett företag som är betrodd världen över för sin tillförlitlighet.

Webbplatsens funktionalitet

Även om innehållet på en webbplats är det som leder dig till en ny bookmaker, är det dess funktionalitet som får dig att stanna. När vi pratar om funktionaliteten hos en webbplats talar vi om hur lätt den är att använda, hur snygg den ser ut och hur den har organiserats för att möjliggöra enkel navigering.

I huvudsak handlar allt om bra webbdesign. Vi har provat massor av säkra bettingsidor med fantastiska bettingalternativ som har varit för förvirrande och billiga för att vilja återvända. Det är därförfunktionalitet är en särskilt viktig faktor när man bedömer en onlinebookie. Detsamma gäller för de extra funktionerna.

Extra funktioner

Nu när vi har täckt alla de viktigaste funktionerna som är nödvändiga för att göra en bra webbsajt för vadslagning är det värt att nämna att det finns ett antal andra extrafunktioner somseparerar de bra sajterna från de bästa. Funktionerna inkluderar Cash Out, Fast Bet, eSports betting och livestreaming.

Lyckligtvis inkluderar många av våra rekommenderade operatörer dessa funktioner, vilket hjälper till att göra dem till en mycket roligare upplevelse och kommer sannolikt att öka hur mycket tid du kan spendera där. Som du kan se i tabellen nedan har vi listatvilka av våra bästa bettingsajter online som erbjuder dessa funktioner.

spelsajt|| |1707 Live Streaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport
Yes Ja Ja Nej Ja
Nej Ja Ja Nej Ja
No Ja Ja Nej Ja
Nej Ja Ja Nej Ja
Nej| ||1779 Yes Ja Nej Ja

Som du kan se är det inte precis vanligt att hitta en bettingsajt som erbjuder varenda extrafunktion. För de flesta spelarna borde dennabrist på att inkludera alla extrafunktioner inte vara ett problem, med vissa funktioner som livestreaming som är mindre sannolikt att tilltala eSport-spelarna som troligen kommer att använda mer populära plattformar för att se dessa spel och turneringar.

Kundtjänsten

Om du någonsin har varit i den olyckliga positionen att behöva hjälp med kundsupport på en webbsajt för toppsportspel, kan du kommer att veta hur viktigt det är att ha en snabb och lyhörd kundsupportarbetare vid din sida. När vi bedömer kundtjänsten för en onlinebokhandlare finns detflera saker vi letar efter.

Dessa inkluderar att erbjuda många sätt att kontakta, oavsett om det är telefon, e-post eller livechatt. Vi tittar också på tillgänglighetstiderna för kundtjänst, samt de genomsnittliga väntetiderna. I tabellen nedan har vi tittat påde vanligast tillgängliga kundsupportmetoderna i Kanada och hur effektivt de fungerar.

Kontaktmetod || |1811 Availability at Canadian Sportsbooks Svarstid Vanligen tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Upp till 1 timme 24/7
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 24 timmar 16 timmar om dagen
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 1 timme 24/7
💬 Messenger Common Up to 1 Hour 24/7
🌐 Sociala nätverk Vanligt Upp till 24 timmar 12 timmar om dagen

Vi föreslår alltid spelarnaregistrera dig med vadslagningssidor som erbjuder livechatttjänster annan omedelbar meddelandealternativ 24/7. Detta säkerställer att oavsett vilket problem du har vid vilken tidpunkt, kommer du alltid att kunna hitta den hjälp du behöver. Att använda en bookmaker med bra kundsupport kan vara en faktor för hur mycket du tycker om en bettingsajt.

The Sportsbook Reputation

Våra sista kriterier att nämna är hur värdefull den är att undersöka ryktet för en sportsbook. Det finns ingen bättre bedömare av en spelsajts värde än dess nuvarande och tidigare kunder, och det finnsmycket att lära av diskussioner och recensioner de har lämnat på vadslagningsforum och sociala medier plattformar.

När vi kom fram till våra slutbetyg på vadslagningssajter har vi sökt igenom internet för att bedöma vad spelarnas åsikter och tagit hänsyn till att de är bra och dåliga erfarenheter. I de fall där det finns trender med dåliga tjänster eller dåliga odds som erbjuds, har vi rabatterade sajter för attförsäkra oss om att våra läsare endast rekommenderas de allra bästa.

Hur man öppnar ett konto hos Canadian Bookmaker

Nu för attkomma igång med att registrera dig. Tack och lov är registreringsprocessen för en bettingsajt online i Kanada snabb och stressfri. När du har valt vilken sida som passar dig är det dags att börja registrera dig. Allt du behöver är ett giltigt bevis på legitimation och din valda betalningsmetod så är du redo.

Nedan har vi skapaten steg-för-steg-guide för hur man registrerar sig på en kanadensisk bettingsajt. Informationen som behövs av en licensierad bookmaker är standard enligt federal lag, så processen bör inte skilja sig särskilt mycket oavsett var du bestämmer dig för att satsa.

1
Välj dina bookmakers och Gå med

När du har hittat en pålitlig bookmaker, klicka på knappen Gå med eller Registrera dig. Ange dina personuppgifter inklusive namn, adress, kontaktinformation och ålder.

2
Verifiera din ålder och identitet

Innan du kan sätta in pengar och börja satsa måste du först verifiera din ålder och identitet. Detta kan göras genom att tillhandahålla nationellt erkänd identifikation såsom ett pass.

3
Sätt in dina pengar och börja satsa

Efter att din identitet och ålder har bekräftats , kommer du att kunna välja din betalningsmetod, hämta din välkomstbonus och börja satsa. Det är så enkelt.

Som du kan se ärregistreringsprocessen extremt enkel och bör inte ta mycket längre tid än några timmar så länge du har alla dina dokument . Se till att din föredragna metod är möjlig för både insättningar och uttag för att säkerställa att du inte registrerar dig för ett konto som inte passar dig.

eSport: CS:GO Betting Sites & More| ||1934

Over the last few years, a number of eSports betting sites have debuted in Canada to appeal to the växande intresset från spelarna som vill satsa på eSports spel och turneringar. Om du ännu inte överväger eSports vadslagning, rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att överväga denna spännande nya marknad.

Bland de mest populära e-sporterna att satsa på är Counter-Strike Go (CS: GO). Detta populära first-person shooter har fått en legion av fans som ställer in dagligen för att se några av de bästa spelarna slåss online. Nedan har vi listatflera kanadensiska CS:GO bettingsidor som erbjuder intressanta vadslagningsalternativ.

eSports Betting Site Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säker länk T&C:s
Upp till200 C$ Insättningsmatch 22+ 93.75% 4.9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
SatsningC$15 C$10 27+ 92,26% 4,8/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till200 C$ 100% vid första insättning 33+ 94,23% 4,7/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till$50 50% vid första insättning 27+ 93,68% 4,6/5||2051 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100% Insättning Bonus upp till$100 41+ 94,19% 4,5/5||2075 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du inte har provat eSports vadslagning, föreslår vi att du tar dig tid att se varför det håller på att bli en av de snabbast växande sektorerna inom onlinespel i världen. Av särskilt intresse för spelarna är det faktum atteSportspel kan vara ganska korta och förekomma ofta, med spelare som tävlar över hela världen under nattens alla timmar.

Regleringen av sportvadslagning i Kanada och spelmiljön

Kanadas spellagar ärreglerade av federala och provinsiella regeringar, vilket gör diskussion allmänt vadslagning lagar ganska svårt. Så, är bettingsidor online lagliga? Den viktigaste faktorn att tänka på är att sportspel online är helt lagligt oavsett var du åker i landet, även om olika provinser kan ha olika begränsningar.

Nedan kommer vi att undersöka i djupare detalj hur de bästa sportspelsajterna regleras i Kanada. Samtidigt som vi har ansträngt oss för att diskutera några av de stora skillnaderna mellan olika provinser, har vi mestadels valt att fokusera påhur sportvadslagning regleras i Kanada, i allmänhet, för att tilltala en bredare publik.

Gambling Commission & Licence

Legal Sports Betting & hasardspel i Kanada
🎰 Bettingterminaler med fasta odds Okänd
📑 Bettingbutiker|| |2117 N/A
🏛️ Landbaserade operatörer 100+
💻||2129== = Alla licensierade spelsajter All Licensed Betting Sites 50+
🏆 Bäst rankade Safe Betting-sajter Våra val

As mentioned above, all forms of gambling are regulated by both federal and the ten different provincial gambling commissions. In some respects, spellagarna mycket. Till exempel, i Alberta, Quebec och Manitoba är det lagligt att spela vid 18 år, medan minimiåldern i de andra provinserna är 19 år.

The Kanadas strafflag behandlar federala frågor om vad som utgör olagligt hasardspel, och alla provinslagar måste falla inom dessa mandat. Kanadensisk federal lag kräver också att för att lagliga sportspelsajter ska fungera i Kanada måste de vara licensierade av den provins som de tar emot kunder från.

Det finns dock inga lagar mot kanadensare som spelar med offshore-speloperatörer som inte har fått licenser från provinser i Kanada. För att kanadensiska bettingsajter online ska bli lagliga operatörer måste de bevisa för olika tillsynsmyndigheter att de erbjuder säkra webbplatser med inbyggda spelarskyddsåtgärder.

I vissa provinser, som British Columbia, kansportvadslagningsmöjligheter hos lokalt licensierade operatörer vara begränsade och vadslagningsstorlekarna är kraftigt begränsade. Ontario, å andra sidan, erbjuder mycket fler spelalternativ. Först tills sportspelsajter i Kanada uppfyller dessa krav kan de verka i enskilda provinser.

De säkraste spelsidorna online med en giltig kanadensisk licens

Bortsett från de många lagliga vadslagningssajterna finns det ärmer än 100 landbaserade operatörer över hela Kanada, även om de flesta av dessa inte accepterar sportspel. Istället kräver många provinser att detaljhandelsportvadslagning sker med licensierade lotteriåterförsäljare. Återigen, alla dessa detaljer beror på provinsen du befinner dig i, så det är väl värt att undersöka dina lokala spellagar.

Webbplatser att undvika

Medan kanadensare kan ansluta sig till bookmakers som är inte licensierad i provinser, skulle vi råda dig attundvika att gå med på en onlinespelsajt som inte har licensierats av en respektabel spelmyndighet. Om dessa webbplatser inte har bevisat att de uppfyller minimikraven för säkerhet och säkerhet från en licensieringsbyrå, lita inte på dina pengar med dem.

Tyvärr finns det många olicensierade bookmakers som inte agerar rättvist, oavsett om det är genom att erbjuda dåliga odds eller genom att inte kryptera dina transaktioner eller anslutningar. Vissa av dessa bookmakers är särskilt ökända, så se till attkolla vår lista över svartlistade sportböcker i tabellen nedan.

Det finns ett antal anledningar till att sajterna ovan har svartlistats, oavsett om det är för att de har verkat på marknader som inte är lagliga eller ständigt struntar i grundläggande spellagar och regler. Om du kommer att förlita dig på någon bookmaker för att hantera dina pengar, ber vi dig att endast använda betrodda vadslagningssajter.

Historia och framtid|| |2270

Canada’s spelhistoria går tillbaka till 1892 när den dåvarande regeringen skapade strafflagen. I detta dokument förklarades nästan alla former av hasardspel olagliga. Koden föreskrev att välgörenhetslotterier var lagliga så länge de bara erbjöd $50 eller mindre, och vadslagning på hästkapplöpningar var tillåtna mellan individer.

De första stora lagändringarna ägde rum 1910 närpari-mutuel vadslagning på hästkapplöpningar legaliserades. Detta möjliggjorde etableringen av en mycket mer sofistikerad spelprodukt eftersom hästkapplöpningsbanor kunde använda bättre system för att erbjuda odds och priser.

Historien om kanadensiska lagar och lagar för sportspel
 • Kanada förbjuder de flesta former av hasardspel Inrättandet av den kanadensiska strafflagen ser att de flesta former av hasardspel är förbjudna. Koden tillåter välgörenhetslotterier, karnevalsspel och vadslagning på hästkapplöpningar mellan enskilda auktoriserade kapplöpningsbanor.
 • Pari-Mutuel vadslagning auktoriserad Strafflagen har ändrats för att tillåta pari-mutuel vadslagning på hästkapplöpningsbanor. Detta gjorde det möjligt för vinnare att vinna från en prispott med pengar med tävlingsvärdar som gjorde en del av vinsten. Lagar för välgörenhetsspel är också något avslappnade.
 • Montreal introducerar First Lottery Montreals borgmästare inför en frivillig skatt på $2 för dem som vill delta i ett statligt lotteri. Detta hölls flera gånger innan den federala regeringen förklarade det olagligt och stängde ner det. Året därpå ändrades brottsbalken för att möjliggöra statliga lotterier.
 • Olympic Games Lottery Fund etablerad För att hjälpa till att samla in pengar för att vara värd för OS, bildades Montreal Olympic Lottery. Biljetter såldes för $10 och gav deltagarna en chans att vinna $1 miljon. Lotteriet hjälpte till att samla in de 15 miljoner dollar som behövdes för att bygga Olympiastadion.
 • Första Provincial Gaming Regalors Established Alberta var den första provinsen som etablerade sitt eget reglerande organ för spel. Inom några månader hade ytterligare fem provinser etablerat lotteriföretag för att reglera olika spelaktiviteter som kunde erbjuda nationella spel över hela landet.
 • Första kasinon öppnar Två kasinon öppnar, ett i Vancouver och det andra på Vancouver Island. Dessa samlade in pengar till välgörande ändamål. Året därpå öppnade flera städer välgörenhetskasinon, inklusive ett antal färjekasinon som fungerade mellan Vancouver och Seattle.
 • Onlinespel kommer till Kanada Onlinekasinon och bookmakers kommer till Kanada och förblir oreglerade i mer än ett decennium. Den federala regeringen kunde inte förhindra detta eftersom spelregleringen sedan dess blivit en provinsiell angelägenhet.
 • British Columbia reglerar onlinespel British Columbia blev den första provinsen i Kanada som lagligt godkände onlinekasino och bookmakerspel. Kort därefter lanserade Quebec sin egen licensierade och reglerade webbsajt för hasardspel online.

Under loppet av 1900-talet ändrades lagarna gradvis för att tillåta provinser att ta mer kontroll över sina spelmarknader. Detta ledde så småningom till skapandet av statliga lotterier och, på 1990-talet, en högt utvecklad landbaserad kasinoindustri. Än idag ärspel mestadels reglerat på provinsnivå.

Från 2020 finns det fortfarandevissa förändringar förväntas för branschen. Inspirerad av legaliseringen av sportvadslagning i USA 2018, driver ett antal kanadensiska lagstiftare på för att öppna upp branschen för att möjliggöra mer avslappnade regler, inklusive att tillåta singelspel och en friare spelmarknad online i allmänhet.

Betting in Canada: Conclusion

I detta skede av granskningen bör det stå klart att det finnsmånga med högkvalitativa vadslagningssajter i Kanada that allow for a large range of sports wagering options. Whether you’re after a betting platform that takes eSports wagers or whether you’re after someone who only bets on mobile, you’ll find a bookmaker to fit your needs.

Trots att vi rankar bookmakerna olika i vissa kategorier, låt oss upprepa att oavsett vilken av våra rekommenderade webbplatser du i slutändan väljer, kommer du att fatta ett bra beslut. För att påminna dig om de olika höjdpunkterna för varje bookmaker, här är återigen en lista överde bästa bookmakerna enligt deras styrkor.

Översikt över de bästa Onlinespel i Kanada 2021:

Innan vi avslutar med några vanliga frågor är det värt att påpeka attwe regularly update our sports betting sites reviews för att säkerställa att endast de bästa finns representerade i vårlista över alla kanadensiska bookmakers. Om en bookmaker tappar kvalitet eller har ändrat rykte, kommer vi aldrig att tveka att ta bort det för att säkerställa att våra standarder inte äventyras.

Vanliga frågor

Oavsett om du' Om du är ny eller erfaren med kanadensiska bettingsidor är det vanligt att du fortfarande har några frågor om de finare detaljerna om branschen. Det är därför vi har hjälpt till genom att gesnabba svar på de vanligaste frågorna om sportspel i Kanada.

🥇 Vilka är de bästa bettingsidorna i Kanada?

Vi har varit säkra på att endast rekommenderabästa bettingsidornai Kanada, och harbestämt dessa baserat på på våra mycket strikta kriterier. Dessa rekommendationer kan ändras när som helst beroende på om dessa sajters rykte förändras eller inte, eller om det kommer nya bettingsidor som överträffar dem.

🏆 Vilka vadslagningserbjudanden kan jag hitta på kanadensiska sportsbooks?

Det finns massor av fantastiskaspelerbjudanden i Kanada att hämta som uppdateras regelbundet. Dessa kan inkludera gratisspel, insättningsmatcher och krediter.Välkomstbonusar är en bra ursäkt för att testa nya bookmakers, även om vi måste rekommendera att du alltid tar dig tid att granska villkoren och se till att bookmakers fortsätter att belöna kunder efter att du har registrerat dig.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Kanada?

Ja,spel är lagligt i Kanada. Det är dock värt att tänka på att det finns olikasportvadslagsregler beroende på vilken provins du befinner dig i. Dessa regler kan avgöra allt från vilka sporter eller evenemang du kan spela på till hur mycket pengar du kan satsa. Undersök dina lokala lagar innan du satsar hos lokalt licensierade operatörer.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Kanada?

Ja,spel med PayPal is possible in Canada. We recommend PayPal as our preferred payment option as it provides state-of-the-art security features to your bookmaker transactions. It is also a great way to get an overview of all of your sportsbook transactions.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Vi är dedikerade till att rekommendera både gamla ochnya bettingsidor så länge de uppfyller strikta kriterier. Vi kommerinte rekommendera en webbplats enbart på grundval av att den är ny på marknaden, utan snarare väljer webbplatser som har en dokumenterad erfarenhet av att erbjuda säkra, säkra och högkvalitativa bettingprodukter. Håll ett öga på vår lista över rekommenderade sajter för nya bettingsidor eftersom vi uppdaterar denna regelbundet.

😎 Är livebetting möjligt i Kanada?

Ja, det är möjligt att njuta avin-play betting på många av Kanadas webbsajter för vadslagning. Kom dock ihåg attdetta kanske inte är möjligt i vissa provinser eftersom varje jurisdiktion tillåter olika vadslagningstyper. Vissa bookmakers kanske inte heller väljer att erbjuda dessa, så kolla vår lista för att se om dina bästa lokala bettingsidor erbjuder livespel.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Kanada?

Enligt vår åsikt ärbästa sportbetting-apparna  will perform as good as the desktop versions of bookmakers with the added convenience of mobile functionality. Our recommendations for the very best sports betting app is always changing depending on the new welcome bonuses and features that apps may release.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Politisk vadslagning är när användare kan satsa på resultatet av både lokala och internationella politiska val eller evenemang. Dessa populäraspelmarknaderärtillgängliga i Kanada hos ett antal olika bookmakers online, även om de inte är särskilt mycket allmänning. Dessa typer av satsningar bör tydligt kategoriseras i vadslagningsalternativ hos bookmakers.