MozzaerBet

The Best Betting Sites in Colombia – Top Colombian Sportsbooks for 2021

Välkommen till de bästa bettingsidorna i Colombia, där vi kommer att lära dig hur du väljer den bästa spelpartnern att använda. I den här recensionen har vi diskuterat urvalskriterierna i detalj och har rekommenderat de topp 10 colombianska sportböckerna att välja. Du kommer också att hitta de svartlistade webbplatserna att undvika till varje pris.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Colombia
Bästa spelsajter i Colombia

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sport

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Topbonusar och kampanjer

Säkerhet & Säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

Gambling Resorts

Payout Levels in Colombia

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Colombianska sportvadslagningsappar

Läs mer för att förstå hur man bedömer en vadslagningssajt baserat på säkerhet, tillhandahållna bonusfunktioner, utbetalningsalternativ, mobilvadslagning, webbplatsfunktionalitet och rykte . Efter att ha läst den här artikeln kommer duenkelt identifiera den bästa sportspelsajten i Colombia och satsa på olika sportligor lokalt och internationellt.

Topp 5 sporter Bettingsidor i Colombia

Sportvadslagning är extremt populärt bland colombianerna, med mer än 60 % av befolkningen som direkt eller indirekt ägnar sig åt någon form av vadslagning. Colombia är en progressiv nation och har skapat lagar för att reglera sportvadslagning online, med cirka åtta sportsbooks som är lagliga. I den här recensionen har vi kritiskt granskat och valt ut debästa sportspelsajterna i Colombia som du kan välja.

I tabellen nedan kommer du att hitta de 10 bästa bettingsidorna som klarade våra rigorösa och strikta urvalskriterier. Eftersom vi har åtagit oss att förse dig med aktuell information, kompromissar vi inte med någon av bettingsidorna. Våra urvalskriterier är oberoende.

ColombiasTOPP 6 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Colombia Bonus Offers Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
100% up to 100 000 COP$ vid första insättning 23+ 867 + 94,77% 5,0/5||382 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor Tillämpa! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp tillCOP$20 000 vid första insättning 34+| ||396 780+ 93,25% 4,9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp tillCOP$100 000 vid första insättning 39+| ||421 339+ 91.78% 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€100 + €20 Gratisspel 33 + 152+ 91,88% 4,7 /5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp tillCOP$200 000 vid första insättning 20+| ||471 142+ 92.50% 4,6/5 Besök webbplatsen!||485 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp tillCOP$200 000 vid första insättning 24+| ||496 142+ 92,50% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

För närvarande dyker det upp nya sportspelsajter dagligen, och vissa har inte nödvändiga säkerhetsfunktioner eller följer inte de uppsatta reglerna och föreskrifterna. Vi har räddat dig från dessa skrupelfria sajter, ochpresenterar de bästa onlinespelsajterna i Colombia efter kategori. Dessa sajter har ett gott rykte, är respekterade, licensierade och har de nödvändiga säkerhetsfunktionerna, så vänligen kolla vår kortlista över de bästa spelsajterna online i Colombia.

Bästa spelsajter i Colombia efter kategori:|| |527
Best Betting Site in Colombia Codere
Bästa nya spelsajt i Colombia Rush
Bäst för bonusar| ||541 Zamba
Top mobilapp MozzartBet
Bäst för livespel Rivalo
Highest Payout Bookie Yajuego
Bästa Visa-spelsajt Rush
Säkerste bookmaker Rivalo|| |581
Best eSports Betting Website MozzartBet
Topp för extrafunktioner Yajuego

Vi har listat 10 bettingsidor att välj mellan och du kan inte använda alla. Du måste bestämma dig för en eller två att använda. Om du inte har bestämt dig för det bästa bland de tillhandahållna, oroa dig inte.Vi är här för att guida dig om de urvalskriterier som ska användas. I nästa avsnitt kommer vi att diskutera urvalskriterierna för att hjälpa dig att välja en vadslagningssajt.

Colombia var den första nationen i Sydamerika som reglerade vadslagningssajter och onlinespel. Sedan regleringen har branschen varit på en stadig tillväxt. Det betyder attdet finns frekventa uppdateringar och nyheter för att göra branschen bättre. Nedan finns länkar till de senaste nyheterna om sportspel i Colombia och resten av världen.

Kriterier för att hitta Bästa online bookmakers i Colombia

Att välja en bookmaker är som att bestämma sig för att köpa en bil eller ett hus. Det är inte så svårt, men det innebär en tankeprocess och strikta kriterier. Att hantera sportspelsajter involverar pengar och, om det inte hanteras väl, kan det leda till ekonomiska förluster och känslomässig stress. Som ett resultat harvi valt ut de mest relevanta kategorierna och sedan jämfört alla licensierade bookmakers för att göra den slutliga listan.

Vi tror att licensiering och säkerhet är de viktigaste delarna att leta efter på en onlinebokningssajt. Varför? För när en webbplats väl är licensierad och med rätt säkerhetsfunktioner kommeralla dina ekonomiska detaljer att vara säkra. Dessutom säkerställer spelreglerande organ att både spelaren och företaget är säkrade och fungerar enligt de uppsatta reglerna. Läs mer för att förstå andra urvalskriterier.

Sport och ligor

Det kanske inte är klokt att välja en bookmaker med endast lokala eller specifika typer av spel att satsa på. Att ha ett brett utbud av alternativ är nyckeln till enorma vinster. När du väljer en sajt för sportbetting i Colombia måste du nöja dig med de som har ettbrett utbud av sporter och evenemang. Kolla nedan för de mest populära sporterna och evenemangen i Colombia.

Fotboll: Categoría Primera A och mer

Fotboll (Fotboll) är denmest populära sporten i Colombia och har en enorm fanbas. Kategoría Primera A är den populäraste ligan med 20 lag som byter varje fotbollssäsong, precis som den engelska premier league (EPL). Att satsa på Primera A och EPL är populärt, och detta främjas av det faktum att vissa colombianer spelar i topplag i EPL och andra ligor. Kolla inbästa fotbollsspelsajterna för att spela på lokala och internationella ligor.

Hästkapplöpning: Preakness Stakes och mer

After fotboll, hästkapplöpning följer i popularitet.Bettingsajter för hästkapplöpningar sätter sina egna odds för hästkapplöpningar, och detta gör linjespel mycket konkurrenskraftigt och lönsamt för smarta tippare.Sporten har nyligen varit på uppgång efter en tidigare snabb nedgång. Med lopp över hela världen finns det massor av marknader att välja mellan, när det gäller att ha en satsning på hästarna, inte bara de colombianska.

Cykling: Tour Colombia och mer

Bogota initiated this sport in the 1970s when the government closed 120km of a city street for the cyclist, skaters, and pedestrians. Sporten är för närvarande dominerande i större colombianska städer inklusive Cali, Medellin och Bogota.Cykelspel blir också populärt i Colombia med framgångsrika cyklister, inklusive Victor Hugo Pena, som brukade åka med Lance Armstrongs lag.

Rugby: Rugby World Cup

Rugby har sitt ursprung från Storbritannien och har spridits över hela världen och är en av de bästa idrottsmännen som satsar på. Colombia är inget undantag, och alla rugbyrelaterade evenemangsamlar enorma publik och fans. Den första rugbymatchen som spelades i Colombia var 1986, och sedan dess har sporten upplevt en enorm tillväxt. Du kan kolla inbästa rugbybettingsidorna och njuta av ett trevligt spel samtidigt som du vinner.

Basket: NBA, FCB Invitational Cup

Colombia has hosted the Basketball World Cup, and as one of the most-watched sports in the world, it means that it has a growing fan base for the sports that engage in betting activities. Colombians such as Juan Palacios and Braian Angola have spelat i elittävlingar. Det betyder att det finnsbasketspelsajter fans kan registrera sig och spela med.

Boxning: UFC och mer

Boxning var | ||745introduced during the 19th century in Colombia och blev populär på 1960-talet med Antonio "Kid Pambeles" triumfer som blev en tvåfaldig världsmästare i weltervikt. Kontrolleraboxningsbetting sajter för att satsa på din favoritboxare.

Förutom fotboll, hästkapplöpning, cykling, rugby, basket och boxning,det finns andra sporter som du kan hitta hos de bästa bookmakerna i Colombia. Sport är ett sätt att leva bland colombianerna och är kopplat till kulturen. Colombiansk vadslagningssajt tillhandahåller även baseboll, volleyboll, tennis, amerikansk fotboll, bland andra sporter.

I Colombia, nationella organisationerhanterar och kontrollerar de flesta av de sportaktiviteter, men många juniorligor tillgodoser sportaktiviteter på bynivå. I vår bedömning har vi tagit hänsyn till ett antal evenemang som erbjuds av bettingwebbplatserna.

Utbetalning, odds och linjer hos de bästa bookmakerna

Syftet med vadslagning är att vinna. När du letar efter en spelpartner bör du överväga de bästa oddsspelmakarna. Utbetalningsfrekvens och udda avgör hur mycket en spelaren kan vinna på ett spel, och för spelarna och bookmakers betyder det attsumma pengar ger tillbaka till spelaren||764 who wins a bet.

Spelare strävar efter att få de högsta vinstsatserna på marknaden. För att slutföra vår lista har vi beräknat dengenomsnittliga utbetalningen för de bästa bookmakerna. Nedan har vi listat de bästa vadslagningssajterna i Colombia för utbetalningssatser, vilket spelar en nyckelroll i valet av din bästa bookie.

De presenterade utbetalningssatserna är inte avgörande. Dessa priser varierar från sport till sport och varierar ofta dag efter dag. Innan du registrerar eller lägger ett spel bör dukolla bookmakers odds för att hitta dina föredragna spelsidor. Du bör förstå att en högre utbetalningsfrekvens leder till högre vinster när du får din insats rätt.

Satsningserbjudanden: Bonusar och bettingsajter Kampanjer

En av de iögonfallande funktionerna du kommer att märka även innan du registrerar dig på en bettingsida är bonusen och kampanjerna. Det finns ett brett utbud av bettingerbjudanden och kampanjer som erbjuds nya kunder på nästan alla bettingsidor. Dessabonusar och kampanjer syftar till att "locka" nya spelarna att registrera sig. Nedan har vi listatbästa betting-välkomstbonusarna i Colombia.

Colombians bettingsajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk T&C:s
100 % upp till100 000 COP$ vid första insättning 1x 30 dagar 1,5 5,0/5||858 Besök webbplats! Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp tillCOP$20 000 vid första insättning 5x|| |874 48 hours 2.0 4.9/5|| |884 Besök webbplatsen!||888 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp tillCOP$100 000 vid första insättning 10x|| |900 21 dagar 1,60 4,8/5|| |910 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€100 vid första insättning 4x|| |926 N/A 1.35 4.7/5| ||936 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp tillCOP$200 000 vid första insättning 7x|| |952 30 dagar 2.00 4,6/5|| |962 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Det finns olika typer av vadslagningserbjudanden som du hittar på populäraste colombianska spelsajter. Några av alternativen inkluderar bookmakers gratisspel, matchade gratisspel, förbättrade odds, bland annat. När det kommer till förbättrade odds, erbjuder vissa bookies de nya kunderna bättre odds jämfört med de befintliga kunderna. Till exempel kan en fotbollssatsning med ordinarie pris vara 2/1, men som en förbättrad match får den nya kunden 100/1!||980

Bonus Category spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Colombia codere
🥈 Bästa nya erbjudande Rush| ||1002
🥉 Bästa värde Bonus Zamba
◻️ #1 Insättningsmatch Yajuego
◻️ Första insättningsbonus Rivalo
◻️ Bästa gratisspelbonus MozzartBet

Många spelarna läser inte ochförstår villkoren som är kopplade till sportbokens bonusar och kampanjfunktioner. Som ett resultat klagar de över dålig kundservice eller underlåtenhet av bookmakern att ge den gratis kontantbonusen eller förbättrade odds. Detta anges ofta i villkoren för att ge riktlinjer för hur bonusen och kampanjfunktionerna tjänas in.

Som ett resultat uppmanar vi ofta spelare att läsa villkoren för attavoid last-minute disappointments på bettingwebbplatser. När du väl är förtrogen med villkoren kommer du att förstå omsättningskraven, hur bonusen kan användas för att vinna och ta ut, eller den minsta insättning som krävs för att få en bonus.

Vårt team av experter har identifierat de bästa sajterna i Colombia som inte bara vänder sig till de nya registreringarna utan även för de befintliga kunderna. Några anmärkningsvärda bonusalternativ för de befintliga spelarna inkluderarVIP-program eller gratis uttag i vissa bookmakers. Läs mer för att identifiera andra kampanjer för vadslagningssajter i Colombia.

Typ av insatser

Spelare är ofta förvirrade över vilka typer av vad som ska läggas, och det är inte en lätt fråga att svara på. Faktum är att det inte är möjligt. Vilka typer av vad som ska placeras beror på personliga preferenser, sporterna du spelar på och de rådande omständigheterna. De bästa spelböckerna erbjuder ett brett utbud av satsningstyper att välja mellan.

Erfarna spelare förstår att det är svårt att rekommendera en specifik satsningstyp, men nybörjarna gör det uppenbarligen inte. Det är därför viktigt att förstå de specifika insatstyper som används för särskilda situationer innan du fattar ett beslut. Vad vi rekommenderar är att du ska välja en bookie med ettbrett utbud av insatstyper allt från pengalinje, poängspridningar, handikappspel, totaler/över-under, bland annat.

Var och en avde rekommenderade spelsidorna i Colombia har ett brett utbud av speltyper. De är alla värda att kolla in om du vill lära dig och öka dina vinstchanser. Dessutom finns det andra typer av satsningar utöver de listade.

Säkerhet och säkerhet

Säkerhet är ett annat urvalskriterium som vi använde för att avgöra de 10 bästa vadslagningssajterna i Colombia. Som onlinespelare är dusårbar för hackare som lätt kan samla in dina ekonomiska uppgifter och personliga uppgifter om du använder osäkra webbplatser. Vi är fast beslutna att ge dig råd om de säkraste bettingsidorna online.

Våra rekommenderade webbplatser använder krypteringssystem som är teoretiskt motståndskraftiga mot hackare förutomfjärrbackuperna av information. Med detta finns datasäkerhet och säkerhet, och om det blir ett offer för cyberbrottslighet kommer kunddata att förbli säker. En del av krypteringsmjukvaran som används av bettingsajter online inkluderar bland annat GoDaddy, Thawte, RapidSSL, DigiCert.

Safety Partners at Online Sports Betting Sites i Colombia

Vi marknadsför licensierade bookmakers till säkerställa säkerheten och säkerheten för användarnas information. Samtidigt ser vi till att alla bookmakers har datakrypteringssystem av hög kvalitet som inte kan nås av tredje part.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • McAfee
 • Thawte
 • GoDaddy
 • GeoTrust
 • Comodo
Ansvariga spelorganisationer
 • El Consejo Nacional De Juegos De Suerte Y Azar
 • spelterapi
 • BeGambleAware
 • GamStop

Teknik har gjort spelandet enklare. Nuförtiden kanvem som helst spela var som helst, och detta har gjort det svårt att kontrollera spelaktiviteter. Vi uppmuntrar ansvarsfullt spelande, och av den anledningen har toppsportspelsajter i Colombia robusta system för att kontrollera dåliga spelvanor. Webbplatserna har strikta policyriktlinjer för hasardspel och erbjuder länkar till välrenommerade och oberoende webbplatser för att hjälpa dig med spelberoende problem.

För att bedöma om en webbplats är säker eller inte kan du leta efter logotyper och länkar till spelares skyddssajter som Gamble Therapy, BeGambleAware eller GamStop. På spelarskyddssajterna kommer du att få omfattande råd från personer som har varit fria från spelberoende i flera år.

Satsa på mobilen med appen för bästa sportspel

Tillgängligheten av en mobilapp är en annan funktion som du kan kontrollera om du letar efter en ansedd spelpartner. Colombia bettingsidor har utvecklat sina webbsidor på ett sätt som kan optimeras för Android, iOS och surfplattor. Dessutom finns detColombianska bettingappar som kan laddas ner från antingen App Store eller Play Store.

När du utvärderar den bästa sportbettingappen bör dukontrollera användarvänlighet, navigering och synlighet av viktiga uppgifter såsom insättnings- och uttagsalternativ. Kontrollera också om det finns olika versioner som stöder Android-telefoner, iOS och surfplattor. Kolla nedan de bästa colombianska betting-apparna du kan välja mellan.

Bästa colombianska spelappar

Virtually all top Colombian apps we recommend offers live streaming where you can stream (also known as in-play) your favourite team. You can also beta på praktiskt taget alla livesportevenemang på planeten genom bettingapparna. I nästa avsnitt har vi diskuterat konceptet livebetting och de bästa livebettingsajterna i Colombia.

Live Betting & Live Streaming

Det är möjligt att spela på liveevenemang i Colombia. Regeringen har godkäntlivespel för licensierade operatörer. Detta alternativ låter dig lägga en insats efter att åtgärden har börjat. Allt du behöver göra för att komma igång med livebetting-alternativet är att först välja det eller de val du är intresserad av och sedan trycka på "bekräfta"-knappen på sajten. Du kommer då att kunna se dina valda spel på spelkupongen.

Tillgängligheten för livespel är ett annat alternativ som vi överväger på listan. Nedan har vi listat debästa livespelsajterna för sport du kan kontrollera.

Livespelsajt Välkomstbonus Live-funktioner Betyg Säker länk Villkor
100 % upp till100 € vid första insättning 24+ Nej Ja 5.0/5 Besök webbplats! Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp tillCOP$200 000 vid första insättning 219+| ||1238 Nej Ja 4.9/5|| |1248 Besök webbplatsen!||1252 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp tillCOP$100 000 vid första insättning 29+| ||1264 Ja Ja 4.8/5|| |1274 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp tillCOP$200 000 vid första insättning 15+| ||1290 Nej Ja 4.7/5|| |1300 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp tillCOP$200 000 vid första insättning 27+| ||1316 Nej No 4.6/5|| |1326 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Med livebetting och livestreaming kan kunder förvänta sig atttitta på vilket sportevenemang som helst, när som helst över hela världen. Du kan streama stora sportevenemang på din dator, app eller tv. Men det är viktigt att notera att det finns vissa sporter som får lite uppmärksamhet, så du bör kolla innan du öppnar ett konto hos bookies. En annan faktor som vi har beaktat när vi väljer de bästa onlinesajterna i Colombia är utbetalning.

Betalningsmetoder på colombianska bettingsidor

Att spela och vinna som spelare är en sak, och insättning och uttag pengarna till din lokala bank är en annan sak. Betalningsmetoden är ett annat kriterium, sommånga spelare förbiser ännu, mycket viktigt. När du väljer en bettingpartner bör du välja den bästa sportbettingsidan i Colombia som erbjuder ett brett utbud av utbetalningsalternativ som e-plånbok, kreditkort, banköverföringar, förbetalda kort, bland annat.

I tabellen , vi har listat de tillgängligabetalningsalternativen du kan välja i Colombia. När du gör onlinebetalningar måste du vara säker på att dina pengar är säkra under varje steg i spelprocessen. Samtidigt bör du välja betalningsmetoder med en bekväm behandlingstid.

Betalningsmetod Typ Insättningsgränser Insättning /Uttag Betalningsavgift
Kreditkort $10 – $50 000 Tillgängligt för insättningar|| |1373 / Tillgängligt för uttag 0% – 3%
Kreditkort $10 – $50,000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag 0% – 3%|| |1394
ePlånböcker 10 USD – 50 000 USD Tillgängligt för insättningar /Tillgänglig för uttag 0% – 2,9%
ePlånböcker $10 – $50 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
ePlånböcker $10 – $50 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag 0% – 2,9%
Förbetalda kort $10 – $250 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag| ||1446 0% – 3%

Även om vi har listat bra alternativ, är det viktigt att notera attdet finns andra nya alternativ såsom kryptovaluta som långsamt antas av Colombias bookmakers. Samtidigt är den angivna insättnings- och uttagsgränsen inte slutgiltig. Gränserna kan skilja sig från bookmaker till bookmaker eftersom andra tar ut avgifter på verksamheten.

Webbplatsens funktionalitet

Webbplatsens funktionalitet är en annan faktor att tänka på när du väljer den bästa bettingsidan online. Vi har övervägt funktionalitetsaspekter på webbplatsen, inklusivenavigering, synlighet av menyerna och färgschema. Navigering hjälper spelare att enkelt identifiera vanliga funktioner på sidan relaterade till registreringsknappen, insättningen eller vadslagning.

Puntare bör alltid veta var de är på en vadslagningssajt och ha enkel tillgång till vart de vill flytta till. Designen och temat bör också varaengagerande och tilltalande. Nedan har vi lagt till några extra funktioner som du kan checka in på en webbplats innan du klickar på den där "registrera"-knappen.

Extra funktioner

Efter att ha kontrollerat de huvudsakliga urvalskriterierna kan du leta efter extra egenskaper.Extra funktioner på en bettingsajt fungerar som en "bonus" och gör att en sajt sticker ut från resten. Dessa kan vara live eller virtuella sporter. Vi har också övervägt dessa funktioner när vi bestämmer oss för de bästa bettingsidorna i Colombia.

Vi har betygsatt var och en av de extra funktionerna som du kan hitta på bettingsajter online. I tabellen nedan,det finns ett brett utbud av extra funktioner att kontrollera, och det är viktigt att notera att bookmakers utmärker sig på olika sätt. Dessa funktioner är unika och kanske inte finns på alla webbplatser. Så kolla vad du inte kan kompromissa med.

spelsajt Livestreaming Utbetalning Liveresultat Snabbspel Virtuell sport
Nej Ja Ja Ja Nej
Nej Ja Ja Ja| ||1518 Yes
Nej Ja Ja Ja Ja
Nej Ja Ja Nej No
Nej Nej Ja Ja No

De flesta bookies i Colombia harlivestreaming, utbetalning, liveresultat, snabbspel och virtuell sport som en extra funktion att kontrollera. Det är dock nästan omöjligt att hitta en bookmaker som tipsar spelaren om hur de ska satsa på vilka lag de ska placera sig på, även om de vet.

Kundtjänsten

Kundtjänst, som namnet antyder, har ettansvar för att tjäna spelare som behöver hjälp med att göra insättningar, navigera genom sajten eller göra en insats. Onlinespel är enkelt, och instruktionerna är ofta raka fram, men ibland kan vissa saker inte förstås, eller så tycker spelarna att instruktionerna är utmanande. Det är här kundservice kommer in, och dålig eller bra kundservice spelar en avgörande roll för den övergripande upplevelsen av toppsportspelsajter.

Kundservice är informationscentrum och kommer att ge dig olika typer av hjälp och förtydligande i dessa förvirrande frågor. De bästa bettingsidorna erbjuder för närvarande olika typer av kontaktpunkter för kundtjänst, inklusive telefon, e-post, sociala medier, livechatt, massageapparater och sociala nätverk. I tabellen nedan har vi listat kontaktalternativen på de bästa bettingsidorna i Colombia.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Colombian Sportsbooks Svarstid| ||1589 Usually Available
☎️ Telefon Vanligt Upp till 5 minuter 24/7
📧 E -Mail/kontaktformulär Vanligt Upp till 5 timmar 24/7
👩‍⚕️ Live Chat Vanligt Upp till 10 minuter 12 timmar om dagen, inte på helgen
💬 Messenger Sällsynt Upp till 8 timmar 12 timmar om dagen, inte på helgen
🌐 Social Networks Sällsynt Upp till 24 timmar 12 timmar om dagen, inte på helgen

Tabell har listat kontaktpersoner metod, tillgänglighet hos bookmakers och svarstid. Vi rekommenderar attkontaktmetoden ska vara tillgänglig 24/7 om du skulle ha fastnat mitt i natten. Du kan enkelt få en lösning i realtid och fortsätta att satsa.

The Sportsbook Reputation

Den sista faktorn vi övervägde när vi valde de bästa vadslagningssajterna i Colombia är ryktet. Föregåendespelare lämnar ofta recensioner och skriver bloggar om bästa bettingsajter som du kan kolla för att välja din bettingpartner. Kolla på forum och bloggar för att förstå vad de upplevt, fördelarna och nackdelarna med en webbplats.

Vi har övervägt toppforum och sociala medieplattformar för att få tillgång till viktig information om de bästa webbplatserna. För vårt fall har vi valt onlinebookies med ettpositivt rykte på marknaden.

Hur man öppnar ett konto hos Colombian Bookmaker

För att göra någon onlinetransaktion krävs det att du skapar ett konto på webbplatsen. En liknande situation inträffar med onlinespel. Efter att du har bestämt dig för en föredragen bettingsida online i Colombia, måste du först skapa ett konto.Colombia är känt för hasardspel och följer samma regel för hasardspel online. Men innan du öppnar bör du förstå förutsättningen för att öppna ett spelkonto, vilket inkluderar minimiålder, bosattadress och lokalnummer, bland andra dokument.

1
Identifiera betrodda bookmakers

Välj din föredragna, ansedda och pålitliga bookmaker från mängden. Gör en grundlig bakgrundskontroll och läs recensioner för att hitta mer information.

2
Navigera till en bookmakers webbplats

Öppna din föredragna bookmakers hemsida och klicka sedan på Fliken "Gå med nu", Satsa nu", "Registrera dig" eller "Skapa ett konto".

3
Fyll i registreringsformuläret

När du spelar steg 2 kommer du till en sida med registreringsformuläret. Du måste fylla i och skicka in formuläret online. I de flesta bookmakers måste du fylla i ditt fullständiga namn, födelsedatum och bostadsadress.

4
Sätt in pengar

Efter framgångsrik registrering, kommer att krävas för att ladda pengar och lägga ett vad. De flesta webbplatser accepterar betal- och kreditkort.

The Registreringsprocessen är enkel så länge du har förutsättningarna för att öppna ett spelkonto. Var noga med att kontrollera den obligatoriska minimiåldern för spelande, ha ett lokalt mobilnummer bland annat. Med en stabil internetuppkoppling kan processen ta dig max 10 minuter. Du måste ha en aktiv e-postadress innan du klickar på registreringslänken.

eSport: CS:GO Betting Sites & More

Det finns ett ökande antal eSports bettingsidor eftersom spelarna föredrar att satsa på spel som är lätta att bemästra.CS: GO har blivit en lukrativ nisch och konsoliderar alla parter. Som ett resultat av kombinationen av förståelighet och popularitet, försöker spelare alltid satsa på dem.

Även omeSport är i sig enkelt på grund av spelets karaktär finns det en inlärningskurva som spelarna bör följa. Det finns CS: GO bettingsidor i Colombia som du kan kontrollera och satsa på.

eSports bettingsajt Välkomstbonus Höjdpunkter Rating Säker länk Villkor
100 % upp till200 000 COP$ vid första insättning 11+ 93,25% 5,0/5 Besök webbplatsen!||1759 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp tillCOP$200 000 vid första insättning 9+| ||1771 91,78% 4,9/5||1778 Besök webbplats ! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp tillCOP$20 000 vid första insättning 5+| ||1794 91,88% 4,8/5||1801 Besök webbplats ! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Esportbetting är en framväxande nisch inom spelsektorn som du kan kontrollera. Det finns många pålitliga lokala och internationella bookmakers som du kan öppna ett konto hos. Även om det kan vara svårt att öppna vissa internationella bookmakers, betyder det inte att du inte kan öppna ett konto. I en sådan situation kommer det att finnas ett behov av att ändra proxyservern och sedan ange din plats som Colombia.

Regleringen av sportvadslagning i Colombia och spelmiljön

Colombia är enda nationen i Latinamerika som fullt ut har legaliserat och reglerat den bästa sportspelsajten. Den första spellicensen utfärdades av den colombianska spelregulatorn Coljuegos 2017. Samtidigt tillåter Colombias regering sina medborgare att spela med utlandsbaserade spelsajter. Faktum är att den latinamerikanska nationen är så liberal när det gäller hasardspel online till den grad att landets huvudstad Bogota anordnar enårlig spelutställning.

In 2017, Coljuegos, the gambling regulator, issued an order which auktoriserade live casinospel, inklusive blackjack och roulette. I nästa tabell har vi presenterat de viktigaste aspekterna av hasardspel i Colombia.

Gambling Commission & Licence

Legal Sports Betting & Gambling i Colombia
🎰| ||1833 Fixed Odds Betting Terminals 25 347
📑 Bettingbutiker 857
🏛️ Landbaserade kasinon 21+
💻 Alla licensierade sportböcker 75
🏆 Bäst rankade Safe Betting-sajter Våra val

Hardardspel och hasardspel online är exklusivt lagligt i Colombia. Det finns två nivåer av kontroll och administration av hasardspel, och därför finns det National Council of Games of Games (CNJSA).På nationell nivå kontrollerar Coljuegos landbaserade kasinon, onlinespel, spel med fasta odds och reklamspel.

The CNJSA kontrollerar spel som erbjuds på territoriell nivå som regionala lotterier, hästkapplöpningar och regionala lotterier. Dessa provisioner garanterarspelsajter online. Colombias spelsektor är reglerad med ett ökande antal lagar och policyer som kontrollerar verksamheten och som implementeras varje år.

Den första sportspelsajten i Colombia har varitlaglig sedan sent. 1970 även om det har skett betydande förändringar i det politiska landskapet. Alla spelaktiviteter fungerar dock under Cojuegos.

Gamblingskommissionen och licensieringsbyråerna har sett till att det finns lagliga sportspelsajter och kasinon som spelare kan använda. Till exempel,maskiner tillverkade före 1952 används för utställning eller för personligt bruk. De som hittas använda dessa gamla spelautomater för att spela kan bli åtalade med böter eller fängelse. Samtidigt anses personer som använder andra pokerbord än de som nämns och rekommenderas av lag som illegala spelare och kan få böter, fängelse eller bådadera.

De säkraste bettingsajterna online med en giltig Colombia-licens|| |1888

Spelare kan kontrolleralicensnumret som visas på webbplatserna för att validera deras äkthet. Det största problemet som Coljuegos står inför är att skapa ett moderniserat system som övervakar och utfärdar licenser för den växande befolkningen av online-bokhandlare. Ser fram emot, kan det finnas uppdateringsklausuler och lagar för att reglera hur onlinespelsajter skapas och regleras i Colombia.

Webbplatser att undvika

Det finns ett växande kluster av vadslagningssajter lokalt och internationellt som försöker samla in spelares finansiella detaljer och personlig information för olagliga aktiviteter. När det gäller att dela finansiella detaljer online bör du alltid vara100 % säker på att klicka på säkra webbplatser. Du bör kontrollera om webbsajten för vadslagning är krypterad och registrerad hos de olika licensieringsorganen i Colombia.

Vårt team av experter är alltid på jakt efter skrupelfria spelböcker online i Colombia.Vi strävar alltid efter att skydda dig från att bli lurad eller att dina personliga uppgifter missbrukas. Vi har listat några av de webbplatser som ska undvikas i Colombia. Chansen är stor att du kanske inte tar tillbaka dina vinster eller ens lyckas vinna.

Dessa webbplatser fungerar utan licenser eftersom de är inblandade i penningtvätt. Integriteten för vadslagning måste upprätthållas i Colombia, därav behovet av att använda licensierade spelbolag. Vi är engagerade i att endast tillhandahålla betrodda vadslagningssajter.

Historia och framtid

spel har haft en tuff historia i Colombia| ||1966 with the idiosyncrasy of Pablo Escobar leaving a long-term stain. In 1991, the then Colombian government initiated constitutional changes, but that was not enough to properly organize and control the gambling sector in the country. It was until 2001 when Law 643 was instituted to regulate casinos, bingo halls, and parlours.

ETESA (Empresa Territorial Para la Salud) infördes också för att komplettera de befintliga lagarna, och detta bidrog till att realisera en ökning i spelskatt med upp till 500 procent. Framgången var inspirerande för regeringen trots den illegala spelverksamheten som fortfarande var mycket utbredd, precis som den illegala narkotikahandeln. 2008 var mer än 20 procent av spelverksamheten i Colombia olaglig. På grund av läckorna i skatteuppbörden,regeringen utökade ETESA:s auktoritet som en motverkande åtgärd.

Historien om colombianska lagar och lagar om sportspel| ||1976
 • Konstitutionell ändring Colombias regering moderniserade den störda konstitutionen, men detta var inte tillräckligt.
 • Lag 643||1982 Law 643 was introduced to rectify the flaws in the constitution related to slot parlours, casinos and bingo halls.
 • ETESA (Empresa Territorial Para la Salud) De nya reglerna under ETESA var så framgångsrika att regeringen realiserade en höjning av spelskatten med 500 procent.
 • Utökning av ETESA ETESA:s verksamhet utökades till mer än nio inställningar och utfärdar fler spellicenser för att hjälpa regeringen att maximera intäktsinsamlingen från spelandet sektor.
 • ETESA Upplöst På grund av den överdrivna korruptionen vid byrån upplöste dåvarande presidenten Álvaro Uribe den och ersatte den med Coljuegos.

Strategien för att utöka ETESA:s auktoritet var framgångsrik men återigen var det massiv korruption, vilket ledde till dess upplösning 2012. Enny kommission kallad Coljuegos inrättades 2012| ||2000, which helped tackle the flaws in the system.

Styrelsen uppnådde betydandeframgångar genom att avveckla olicensierade spelanläggningar och aktiviteter i Colombia. På samma sätt tog de säkerheten till en helt ny nivå genom att se till att spelautomater och bettingsidor är anslutna till säkra tjänsteleverantörer. Sedan dess har den colombianska spelsektorn varit på frammarsch.

Betting i Colombia: Slutsats

Som en av de växande jättarna inom vadslagningssektorn har Colombia åtagit sig att omstrukturera sina regleringar byråer och ger entydlig operativ ram till spelarna. För närvarande finns det många webbplatser av högsta kvalitet att välja mellan; andra som verkar på den internationella marknaden. I analysen har vi beskrivit hur vi har bestämt oss för den bästa bettingsidan i Colombia.

Att öppna ett konto på någon av webbplatserna skulle aldrig vara ett misstag, men varje användare bör ha en lista med oåterkalleliga | ||2013minimums to look for in a betting site. Överst på listan bör du kontrollera utbetalningsalternativ, webbplatsfunktionalitet, licensiering och efterlevnad av de angivna spellagarna.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Colombia 2021:

Vi strävar alltid efter att förse dig med opartiska recensioner av sportspelsajter. Som ett resultat kan du lita på oss med de bästa bettingsidorna i Colombia. Vad mer? Du bör leta efter framtida sporter ochalla vadslagningssajter recensioner av oss för att förstå om det finns ändringar i vadslagningslagar eller kriterier att använda. Samtidigt kan vi inte tveka att ta bort en operatör om den inte uppfyller våra standarder, eller om den inte längre kan anses vara den bästa inom sitt område.

Vanliga frågor

I det här avsnittet är en lista övervanliga frågor relaterade till onlinespelsajter, regler, erbjudanden och betalningsalternativ på colombianska vadslagningssajter. Kolla det här avsnittet för att bli frikänd från några vanliga frågor och identifiera autentiska vadslagningssajter innan du klickar på någon registerlänk.

🥇 Vilka är de bästa vadslagningssajterna i Colombia?

Det finns || |2059numerous betting sites att välja mellan i Colombia. Vi har skisserat kriterier som du kan använda för att fatta ett beslut om den bästa spelpartnern. För att granska våra favoritval, kollabästa bettingsajterna tillhandahållna.

🏆 Vilka vadslagningserbjudanden kan jag hitta på colombianska sportsbooks?

Most online betting companies in Colombia have lucrative bonuses for both new and existing customers. Vattningserbjudanden i Colombia administreras ofta i form avgratisspel, gratisspelkrediter eller extra pengar som läggs till till kundens konto.

⚖ Är vadslagning lagligt i Colombia?

Ja, Colombia ärden enda nationen i Latinamerika som helt har legaliserats och reglerats. Den första spellicensen utfärdades av den colombianska spelregulatorn Coljuegos 2017. Kollaförordningen för sportspelför att förstå vad som krävs av dig som spelare.

💳 Is PayPal betting possible in Colombia?

Ja, PayPal är tillåtet i Colombia och ärden mest rekommenderade betalningsmetoden. Det beror på att du kan göra insättningar till ditt spelkonto via MasterCard eller andra metoder som bankkort. Läs och förstå mer omspel med PayPal innan du bestämmer dig för vilken betalningsmetod du ska använda.

> Finns det några nya vadslagningssajter du kan rekommendera ?

Webbplatser som följer de juridiska kraven och har ett positivt rykte ärde som vi rekommenderar. Du kan kolla på forumen och bloggarna för att förstå vad spelare säger om denya bettingsidorna. Vi kommer att uppdatera om det finns en ny vadslagningssajt i stan.

😎 Är livebetting möjligt i Colombia?

Så gott som alla toppbetting i Colombiawebbplatser och appar vi rekommenderar erbjuder livebetting där du kan streama (även känd som in-play) ditt favoritlag. Detta alternativ låter dig lägga en insats efter att åtgärden har börjat. Kolla mer påin-play bettingför att förstå det.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Colombia?

Det finns många lokala ochutlandsbaserade bettingsidor i Colombia att välja mellan. För att identifierabästa sportbettingappar bör du kontrollera användarvänlighet, betyg och lättnavigering. Kundrecensioner spelar också en viktig roll när man bestämmer sig för app för sportspel online.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Det är möjligt att satsa på val i Colombia. Vissaspelmarknader har organiserat valspel utanför de statligt sanktionerade spelbyråerna. Samtidigt kan du prova offshore-alternativ som erbjuder politisk betting.