#ad
USA
This site contains commercial content
Annonsupplysning
Denna oberoende jämförelsewebbplats hjälper konsumenter att välja de bästa tillgängliga spelprodukterna som matchar deras behov. Vi erbjuder högkvalitativa reklamtjänster genom att endast visa etablerade varumärken från licensierade operatörer i våra recensioner. Vi får provision för att annonsera de varumärken som anges på denna sida. Detta kan påverka varumärkesrankningen. Observera att även om vi strävar efter att förse dig med uppdaterad information, jämför vi inte alla operatörer på marknaden.

Imprint & Kontaktinformation

Ansvarig för innehållet på denna webbplats är:

Contact information for the site owner

FAQ

Nedan har jag samlat ett par frågor som förhoppningsvis kommer att beskriva min erfarenhet och motivation för att skapa denna webbplats. Läs gärna igenom och om du har några ytterligare frågor så hör jag gärna av dig. Skicka bara ett e-postmeddelande eller använd kontaktformuläret, båda finns längst ner på denna sida.

1. Vad är din erfarenhet av sportspelbranschen?

Svar: Under hela min karriär har jag arbetat inom spelbranschen i viss kapacitet. Jag började arbeta som kassörska för ett stort sportspelbolag, där min matematiska förmåga hjälpte mig att snabbt ta mig upp i graderna. Efter detta arbetade jag i många år som oddskompilator, och arbetade med att fastställa bookmakerns odds för tusentals sportevenemang. Detta har givetvis gett mig stor erfarenhet av att sätta odds och se de bästa möjligheterna, men också viktig erfarenhet av hur online-sportbok fungerar och även hur man läser marknaden. Båda dessa saker är lika viktiga för framgångsrik sportvadslagning som att förstå oddsnivåer och jag är angelägen om att dela med mig av framgångens hemligheter.

2. Hur vet jag om en bookmaker är Reputable?

Svar:||279 The UK has a relaxed attitude to sports betting but the regulation and laws surrounding it are very carefully designed. This means that all operators who advertise their business in the UK must have a licence from the UK Gambling Commission since changes to legislation were introduced. Even if an operator is based offshore, it must be licensed by the Gambling Commission. Always check the website for the proper licensing, which will ensure the operator is legitimate, or you can search for licence holders on the Gambling Commission’s website. There are also many other signifiers for legitimacy. Many operators on this site are members of platforms which ensure integrity in sports betting, such as the ESSA and IBAS. Also, all reputable operators will support responsible gambling and have partnerships with organisations in this area. Look out for logos from organisations such as GamCare or Gamblers Anonymous on the platforms of sportsbooks.

3. Hur valde du de operatörer som skulle granskas för den här webbplatsen?

Svar: En hel mängd forskning gick in på just valde operatörer för sajten, innan jag ens började granska dem individuellt. Det finns så många kvalitetsspelspel online som för närvarande är verksamma på den brittiska marknaden, att jag ville vara säker på att jag försåg dig med 10 av de bästa. Med detta i åtanke säkerställde jag först att alla operatörer var säkra, fullt licensierade och hade kvalitetsplattformar för alla undersektioner för den här webbplatsen, inklusive in-play, bonus och mobilappar. Om en operatör uppfyllde alla dessa kriterier, ansåg jag dem vara kvalificerade för granskning. Det fanns fortfarande för många att välja mellan, så jag var tvungen att börja jämförelserna tidigt och skära ner det totala antalet till de 10 bästa för att visas på den här webbplatsen.

Du kan kontakta mig här:

Skicka gärna frågor eller kommentarer med hjälp av det bifogade kontaktformuläret. Alternativt kan du kontakta mig på[email protected].

Det var mitt mål med den här sidan att förmedla några av mina experter, insiders kunskap, på ett så användarvänligt och informativt sätt som möjligt. Dina förslag och frågor kan hjälpa mig att förbättra dessa aspekter av webbplatsen, så jag ser fram emot att höra från dig.