Bettingsidor Estland – Topp estniska sportbok för 2021

I den här omfattande recensionen av estniska sportsbooks tar vi en titt på debästa bettingsajterna i Estland. Spelande är väl inom lagarna i landet, och spelarna älskar det. Estland presenterar några imponerande erbjudanden och bookies. Om du funderar på att fördjupa dig i hasardspel i landet, bör du gå igenom den här recensionen för bästa onlinesportböcker i Estland.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Estland
Bästa spelsajter i Estland

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sports

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Top Bonuses and Promotions

Säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

Odds

Utbetalningsnivåer i Estland

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

estniska sportspelappar

I denna omfattande recension skulle vi inte bara granskaestniska sportböcker i olika kategorier, skulle vi också ha en detaljerad titt på kriterierna som vi använde för att e värdera alla toppsportspelsajter i Estland. Vi har gjort vår grundliga research och om du är redo, läs vidare.

Top 7 sportspelsajter Estland

Så, vi nämnde tidigare att vi är här för att ge dig de bästa sportspelsajterna i Estland. Vi tog oss tid att noggrant kontrollera och granska alla lagliga bookmakers i Estland. Alla vårarekommenderade bookmakers har granskats grundligt. Vi försäkrar dig att inget av det skulle ge dig problem.

Om du tittar på tabellen nedan kommer duhitta de bästa estniska bettingsidorna enligt vår recension. Var och en av de bookmakers som du hittar i tabellen har blivit noggrant granskade och genomsökta. Vi har flera kriterier som vi använder för att komma åt var och en av dem. Det här är de som gick igenom och passade in för att vara de bästa bettingsidorna i Estland.

EstlandsTOPP 7 Sportspelsajter
Best Betting Sites in Estonia Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk Villkor/villkor| ||366
Upp till ||369€10 I gratisspel 33+ 192+ 93.75% 5,0/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€30 I gratisspel 30+ 407+||402 94,23% 4,9/5|| |409 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€100 i Bet Credits 34+ 132+ 94,25% 4,8/5|| |434 Besök webbplatsen!||438 Tervituspakkumine: Kuni 100 € panustamisühikutes bet365 uutele klientidele. Panustamisühikute vabastamiseks tehke vähemalt 5 € sissemakse ja mängige see 1x läbi. Kehtivad panuse ja makseviisi piirangud ning min koefitsientide tingimus. Võit ei sisalda panustamisühikute summat. Kehtivad ajapiirangud ja kasutustingimused.
Satsa€15 €10 31 + 187+ 92,26% 4,7 /5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€25 vid första insättning 38+| ||476 406+ 94.19% 4,6/5 Besök webbplatsen!||490 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Satsning€10 €10 15+ 147+ 4% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€200 vid första insättning 28+| ||527 318+ 93.14% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Innan vi går vidare vill vi göra det känt för dig att de sportspelsajter Estland som vi rekommenderar är de bästa onlinespelsajterna i Estland efter kategori. Det innebär att var och en av dem har ett gott rykte, alltlicensierat och reglerat av ett acceptabelt organ i landet.

Bästa spelsajter i Estland efter kategori:
Bästa spelsajt i Estland Betway
Bästa nya spelsajten i Estland|| |566 Betiton
Bäst för bonusar Betsafe
Top mobilapp 888sport
Bäst för livespel Betway
Högsta utbetalning Bookie 888sport
Bästa PayPal-spelsajt Unibet|| |606
Safest Bookmaker bet365
Bästa eSports-spelwebbplats Betiton
Topp för extrafunktioner Matchbook

Vi förstår att du kan ha svårigheter med att välja den spelsajt som du skulle nöja dig med. I nästa stycke kommer vi att ge digfullständig information om kriterierna som vi använde för att välja ut de bästa estniska vadslagningssajterna. Efter det försäkrar vi dig att du skulle veta mer om online sportsbook i Estland och att du kan göra rätt val.

En annan viktig sak att notera är att läsning av vadslagningsnyheter inte bör klippas bort och det är därför vi har bifogat en nyhetssektion på denna sida. I tabellen nedan hittar du länkar till var du kan läsa desenaste nyheterna i Estland och runt om i världen. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad.

Kriterier för att hitta de bästa onlinebokmakarna i Estland

Som vi har nämnt tidigare, vi harkriterier som vi använder för att utvärdera och välja de bästa sportspelsajterna. Först tittar vi på kategorin som spelarna i Estland älskar, sedan väljer vi de viktiga kategorierna. Nästa sak är att kontrollera och se till att bookmakern har en giltig licens; vi vill säkerställa att de är säkra för spelarna.

Förutom licensen tittar vi på sportmarknaden som de erbjuder, utbetalningsfrekvens, spelalternativ, bonuserbjudanden och många fler. I tabellen nedan ser du alla kriterier som vi använde för att välja de bästa sportspelsajterna. Vi designade den på ett sätt som du kanhoppa till kategorierna genom att klicka på dem, eller så kan du bläddra igenom manuellt om du föredrar det.

Sport och ligor

Varje spelare intygar att det borde finnas ett brett utbud av sporter och evenemang att satsa på när sportvadslagning i Estland; vi har hjälpt dig att titta på demest populära sporterna och evenemangen i landet. Du hittar de mest populära sporterna som spelarna gillar att satsa på på estniska bettingsidor i tabellen nedan.

Basket: FIBA ​​EuroBasket och mer

Basket är utan tvekan den mest populära sporten i Estland med många människor som spelar den regelbundet. Sporten har röntmycket internationell uppmärksamhet under de senaste åren, och har huserat många evenemang som FIBA ​​EuroBasket och många fler evenemang. Spelare älskar att satsa på spelet eftersom det är roligt och har många satsningsalternativ.

Cricket: Estonian Cricket League och mer

Cricketbetting är en annan spelmarknad som vi inte kan göra utan att nämna när vi pratar om sportspel i Estland. Sporten huserar många ligor både lokalt och internationellt. Vi har den anmärkningsvärda European Cricket League, ECA Super 8s och många flerevenemang som är värda att satsa. Spelare älskar också sporten.

Cykling: Tour de France och mer

Cykling är en underskattad sport när det gäller hasardspel. Tja, spelare i Estland inser potentialen som det har. Sporten är en som håller nöje och spänning på samma gång. Spelare fördubblar sina roliga vadslagning på cykelevenemang som Tour de France. Förutom den roliga delen har denpotentiell hög avkastning för spelarna.

Fotboll: UEFA, Premier Estonian league, Meistriliiga

Fotbollspel är något som helt enkelt är omöjligt att undergräva, särskilt i europeiska länder; Estland inklusive. Fotboll är en sport som är fylld avmassor av passion och spänning, med en dos spänning. Spelare älskar särskilt att satsa på sporten. Estland är också ett land som värnar om vadslagning på sporten, särskilt Meistriliiga.

Volleyboll: Naiste Meistriliiga och många fler

Volleyboll är en sport som inte är så populär i många länder. Nåväl, Estland ser sporten i en annan dimension. Estniska spelarna uppskattar volleyboll som ensport som är värd sina satsningar. Det är förståeligt, eftersom värdet av sporten uppmärksamheten. Du har anmärkningsvärda ligor som Naiste Meistriliiga och många andra.

Hockey: Meistriliiga med mera

Hockey är en sport som finns i olika varianter. Vi har landhockey, ishockey. På det sättet ärsatsningsvarianterna i många nummer. Det är en sport som är värd att testa. Sporten är en sport som du inte kommer att ångra att du lagt in några av dina pengar i. Du har också många hockeyevenemang och ligor att satsa på.

Observera att det finns mer att betta i Estland än dessa sporter som nämns ovan. Vi listade bara dessa sex sporter som de mest populära som spelarna älskar. Om du kollar någon av de estniska bettingsidorna som vi rekommenderar, hittar duandra sporter att spela på som motorsport, tennis, e-sport och många fler.

Vi valde inte blint de bookmakers med det största antalet sportmarknader; det skulle vara missvisande. Vi tog också en djupare titt påligorna och evenemangen som spelarna kan satsa på. Vi tog också en titt på de specialsatsningar som tillåts vadslagning på politik, och många fler alternativ.

Utbetalning, odds och linjer hos de bästa bookmakerna

En annan övervägande av oss är de bästa oddsen bookmakers kan erbjuda. Betting odds bör vara så högt som möjligt. Odds är chanserna som ett lag har att vinna en händelse. Din utbetalning bestäms av det belopp du satsar, multiplicerat med oddsen,högre odds, desto högre utbetalning. Punktspridningen är också liknande; det är vant att jämna ut chanserna när ett starkare och svagare lag spelar.

Vi anser också de bästa bettingsidorna i Estland för utbetalningssatser. Utbetalningsgraden är viktig för att dechiffrera hur stora dina intäkter kommer att bli hos en viss bookmaker. Vi har hjälpt dig med det. Nedan listas några av de bookmakers med bäst utbetalning. Varje procent är ett genomsnitt.

Don’t be too engaged in the high percentage payout rates and the bookmakers’ odds. Payout rate varies between each sport. Also, bear in mind that utbetalningsgraden inte är ett konstant värde. Det fluktuerar och förändras med intervaller. Så vi säger att du inte bör ta våra värderingar strikt eftersom de bara är avsedda att ge en grov uppfattning.

spelerbjudanden: bonusar och bettingsajter Kampanjer

En sak att inte glömma är bonusar. Vem gillar inte en bonus? Det gör vi definitivt. Du bör hålla utkik efter fina ochlönsamma bettingerbjudanden och kampanjer. Bonusar skulle ge dig möjligheten att prova de bästa sportspelsajterna Estland kan erbjuda med lite eller inga av dina pengar på raden. Det skulle också ge dig en påtaglig budget att börja med.

estnisk bettingsajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg|| |861 Secure Link Villkor
100 % upp till€25 vid första insättning 6x 30 days 1,40 5/5||887 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€200 vid första insättning 6x|| |903 30 dagar 1,80 4,9/5|| |913 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€10 I gratisspel 1x 7 dagar 1.75 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€30 i gratisspel 1x 7 dagar 1.50 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€15 10€ 1x 14 dagar 1,80 4,7 /5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Vi tror att du vid det här laget måste ha gått igenom tabellen och sett våra bästa bonusbookies. Du kommer att kunna hitta alla möjliga erbjudanden på bookmakers, några som är cashbacks, insättningsmatcher, insatskrediter, bookmakers gratisspel och många andra. Dessa erbjudanden underlättar bättre spelande, och de bästa sportböckerna borde erbjuda dem.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Estland Betsafe
🥈 Toppkampanjerbjudanden Matchbook
🥉 Bästa insättningsmatchning bet365
◻️ Toppackumulator Unibet
◻️ Cashback-erbjudanden Betiton
◻️ Gratisspel 888sport

Sportbookbonus och kampanjer är mycket lockande. Det är därför som vissa bookmakers använder det för att dra otillbörlig fördel av spelarna. Förvarje bonuserbjudande finns det vanligtvis villkor för det. Vissa bookmakers organiserar bonusar med mycket återhållsamma villkor som skulle få dig att känna att bonusen inte är värd det senare.

För att inte hamna i fällan med begränsande villkor är det viktigt att duläser igenom villkoren innan du ansöker om ev. bonus. Bettingwebbplatser bör ha bonusar som är relativt tillgängliga. Det bör ha tillräckligt med giltighetstid, med ett anständigt omsättningskrav. Se till att också titta på oddsen.

Det bör också finnasbefintliga bettingsidor för kunder. Befintliga kunder ska ha sin beskärda del av erbjudandena. Många bookmakers belönar bara sina nya spelarna. Oavsett hur länge deras kunder har funnits måste de ha sådana bonusar. De borde åtminstone erbjuda VIP-program, omladdningsbonusar, något för att behålla sin lojalitet intakt.

Typ av insatser

De bästa sportsbooks i Estland borde habrett olika satsningsalternativ. Att satsa i Estland ger dig många satsningsalternativ, från den enkla pengalinjesatsningen där du helt enkelt väljer den spekulerade evenemangets vinnare. Andra bredare satsningar som parlays, som involverar en kombination av satsningar, totalsummor och många fler, är tillgängliga.

Vi bör också tillägga att det är viktigt att en bookmaker har ett brett utbud av spelalternativ. Detuppmuntrar spelarna att satsa och prova varianter. Det är omöjligt att föreställa sig en bookmaker som bara har Moneyline-spel utan några andra spelalternativ; Det går inte ihop. Ta en titt på tabellen nedan; du kan se vanliga speltyper som vi rekommenderar.

Även om det är mest tillrådligt att ha ett satsningsalternativ som primärt fokus. Samtidigt är det viktigt att ha många spelalternativ. Det ökar nöjet. Du skulle också få upptäcka vadslagningsalternativ som garanterar dig högre chanser och avkastning inom sportspel i Estland. Det skulle också hjälpa dig att förbättra dina vadslagningskunskaper.

Säkerhet och säkerhet

Nuförtiden har betydelsen av säkerhet på webbsajter undergrävts. Bettingsidor bör vara licensierade,använd ett förstklassigt krypteringssystem för att skydda spelarnas pengar och deras integritet. Lyckligtvis för dig är säkerhet en av våra viktigaste överväganden. Vi valde bara ut de säkraste bettingsidorna för vår recension, så du har inget att oroa dig för.

Det finns massor av saker som bidrar till säkerheten och säkerheten för en bettingsajt online. Det uppnås med hjälp avkrypteringssystem och företag. Företagen ser till att webbplatserna är väl krypterade och säkra. Några anmärkningsvärda företag är; Guardtime, RapidSSL, CERT och många fler. Med pålitliga företag är din säkerhet och integritet garanterad.

Säkerhetspartners på webbsajter för sportspel i Estland

Vi lägger bara till bookmakers med officiella licenser från topporganisationer till våra recensioner. Vi värnar om våra läsare. Våra recensionsrekommendationer är inget mindre än de bästa. De använder sig av de bästa datakrypteringssystemen, och det ser vi till. Så mycket som vi älskar att rekommendera, är din säkerhet vår prioritet.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • Guardtime
 • Malwarebytes
 • CERT Estland
 • RapidSSL
Ansvariga spelorganisationer
 • Fenix ​​Bet
 • spelefterlevnad
 • Nationella rådet för problemspel
 • Gamcare
 • spelkommission
 • Anonyma spelare
 • Ansvarsfullt spelråd

Det är farligt att bli spelberoende. Många kan inte låta bli att bli beroende. Av denna anledning finns det en ansvarsfull spelorganisation som en sportspelsajt använder för att spåra spelberoende. Beroende kan göra att du förlorar mycket pengar. Företagen sätts på plats för att övervaka och säkerställa att du inte är beroende. Det finns en åtgärd på plats för att hjälpa till att hantera de som har ett beroende.

Det finns ett sätt att veta om en webbplats är säker eller inte. En idealisk bettingsajt bör alltid ha sitt licensnummer på sin sida. Vanligtvis hittar du det när du scrollar ner på hemsidan. Kontrollera dessutom sidans logotyp, se till att den är rätt. Bedragare använder spegelwebbplatser för att förvirra spelarna och få sina pengar.

Satsa på mobilen med appen för bästa sportspel

Teknik har bitit djupt in i många aspekter av spelbranschen på ett positivt sätt sätt. Spelare i Estland föredrar att använda estniska bettingappar, vilket är anledningen till att vi mobiltillgänglighet för sportsbooks ärett av kriterierna för bookmakers i våra recensioner. Bookies bör tillhandahålla mobilappar tillgängliga på alla plattformar som iOS och Android.

Det finns ett par saker som kvalificerar den bästa sportbettingappen. Viktigast av allt, det måste varalätt att navigera. Alternativen ska inte döljas i hörn där människor inte riktigt kan komma åt dem. Spelare tenderar också att justera fett när appen har likheter med bookmakers webbplats. Nedan är de bästa estniska bettingapparna.

Bästa estniska bettingapparna

Det borde finnas några andra saker som mobilspelarna kan göra förutom vadslagning.Strömning av liveevenemang och funktioner som ingår i spel hjälper till att öka antalet spelarna i appen. Det bör också finnas in-Play betting, även känd som livebetting; vi skulle lära oss mer om det i ytterligare avsnitt.

Livespel & livestreaming

Livebetting blir allt vanligare; vi kommer att sprida lite ljus om du inte vet om det. Som namnet antyder handlar det om att satsa efter att evenemanget har startat. Livebetting, även känd som in-play betting, har fluktuerande odds. Oddsen för lag i evenemanget ändras baserat på laget som vinner övertaget under en längre tid.

Med den lilla uppdelningen bör du veta att livebetting är roligt och spännande eftersom dutävlar mot odds som kan växla upp på dig, så du måste vara snabb. Vid det här laget är vi säkra på att du inte kan vänta med att börja spela livebetting. Inga bekymmer, tabellen nedan är vår sammanställda lista över bästa livespelsajter på sport.

Livespelsajt Välkomstbonus Livefunktioner Rating Säker länk Villkor
100 % upp till€25|| |1239 on First Deposit 50+ Ja Ja| ||1249 5/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€15 10€ 60+ Nej Ja 4.9 /5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till£30 i gratisspel 46+ Nej Ja 4.8||1303/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€200 vid första insättning 30+| ||1321 Ja Ja 4.8/5|| |1331 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€10 I gratisspel 79+ Ja Ja 4.7||1355/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Dubehöver inte sitta framför din tv för att titta på liveevenemang och tävlingar; bookies gör nu tillgänglig livestreaming. Du måste följa spelets utveckling så att du kan fatta snabba beslut och göra snabba satsningar. Vissa bookmakers lägger till utbetalningsalternativet där du kan ta ut dina vinster innan evenemanget slutar; det blir aldrig bättre än så här.

Betalningsmetoder på estniska bettingsidor

Betalningsmetoder och alternativ är viktiga. Bekväma betalningsmetoder för kunder bör vara prioritet för alla bästa sportspelsajter i Estland. Det måste täcka ettbrett utbud av betalningsmetoder. Du har kreditkort, e-plånböcker, banköverföringar, förbetalda kort och många fler. Var och en ska vara tillgänglig hela tiden.

Vi vet naturligtvis att du bara kan använda en betalningsmetod samtidigt; vad är då behovet av mer än en? Det kan finnas fall av tekniska svårigheter; du måste ha alternativ att vända dig till för din bekvämlighet. I tabellen nedan ser duolika betalningsmetoder som du bör hitta på de bästa bettingsidorna i Estland.

Betalningsmetod Typ Insättningsgräns Insättning/Uttag Betalningsavgift
Kreditkort €10 – €10 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter| ||1411
Kreditkort €10 – €10 000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet €20 – €20 000 Available for Deposits /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet €10 – €15 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort €10 – €10 000 Tillgängligt för insättningar / Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Banköverföring €10 – €30 000 Tillgänglig för insättningar /Tillgänglig e för uttag Inga avgifter
Kryptobetalning €10 – €10 000 Tillgänglig för Insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Förbetalt kort €10 – €10,000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Mobilbetalning 20 € – 20 000 € Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter

Bli inte alltför upphetsad över antalet tillgängliga betalningsmetoder. Du bör notera att insättningsgränserna bara ges som en allmän riktlinje. Det varierar i varje bookmaker. Du bör också komma ihåg atten del bookmakers tar ut lite provisioner för transaktioner. Det beror på vad du nöjer dig med.

PayPal-spel

Vi rekommenderar PayPal för onlinetransaktioner, även om inte alla länder tillåter det. Lyckligtvis för dig tillåter Estland PayPal vadslagning, så du bör inte ha några problem. PayPal är det bästa för spelarna eftersom det ger digsnabba och säkra transaktioner: både insättningar och uttag. Säkerhet är verkligen på topp i spelet också.

Unibet and PayPal logos
Bästa PayPal Bookie
 • Hög säkerhetsstandard
 • Snabba transaktioner
Välkomstbonus 100 % upp till€25
Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Vi vill gärna tillägga att du inte ska förvänta dig att alla dina transaktioner är gratis. PayPal drar avliten provision på dina transaktioner. Men vi försäkrar att om du använder PayPal för ibland och du har en smak av deras imponerande tjänster, håller du med oss ​​om att transaktionsavgifterna är värda det på grund av standardtjänsten som erbjuds.

Webbplatsens funktionalitet| ||1570

You really have to consider the funktionaliteten på sportsbook-webbplatsen. Färgskalan måste vara väl blandad och lätt för ögonen, inte mycket av skarpa färger eftersom det kan skada dina ögon. Det måste vara lätt att navigera. Om en webbplats inte är lätt att navigera avskräcks spelarna av, och de kommer med största sannolikhet att välja ett bättre alternativ.

En bettingwebbplats får inte också vara för påträngande; vilket innebär att när du vill göra ett vad ska det finnas ytterligare bekräftelse. Ett klick bör inte starta allt. När du läser vidare går vi också en extra mil för att övervägade extra funktioner som en bettingsajt bör ha eftersom den påverkar funktionaliteten på mindre sätt.

Extra Features

Det finns några extra funktioner som går sida vid sida med webbplatsens funktionalitet, observera att de inte är så obligatoriska, mende beskrivs bäst som bra att ha. Sådana funktioner är livestreaming, virtuella spel, snabbspel, liveresultat, uttag och många fler. Att ha dem skulle inte göra dig någon skada.

Mångaspelsajter online i Estland erbjuder dessa extra funktioner. Kanske är du fascinerad av nyheten om extrafunktionerna? I tabellen nedan har vi hjälpt dig med all forskning. Du hittar bookmakers som erbjuder extra funktioner. Du kanske inte nödvändigtvis ser en som erbjuder allt, men åtminstone en del.

Bettingsajt Livestreaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport
Ja Ja Ja Ja Ja
Nej Ja Ja Yes Nej
Nej Ja Ja Ja Ja
Ja Ja Ja Ja| ||1658 No
Ja Ja Ja Ja Ja

Bli inte besviken om du inte kan hitta alla funktioner i en bookmaker; du kanskeinte hittar allt i ett. I genomsnitt bör du se ungefär tre i ett; om du hittar en som har allt, då bör du räkna dig själv lycklig. Att få någon av funktionerna i din bookmaker är en bonus för dig. Extrafunktioner bör inte vara en solid anledning att basera dina kriterier.

Kundtjänsten

Kundservice är ett av våra kriterier. Dålig kundservice, något som gör folk väldigt förbannade. Vem annars skulle du vända dig till när du har problem med toppsportspelsajter? Kundtjänst såklart! Du börtitta på tillgängligheten, metod, antingen mail eller livechatt, väntetid. Ta allt i beaktande. Bra kundservice är verkligen fördelaktigt.

I tabellen nedan har vi skisserat en översikt över kundtjänsten i estniska sportböcker. Du kommer att sesvarstid och tillgänglighet för varje metod. Svarstiden är mycket viktig eftersom du behöver snabba svar på dina frågor. Tillgängligheten beaktas också eftersom de måste vara på plats för att svara.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Estonian Sportsbooks Svarstid Usually Available
☎️ Telefon Vanligt Upp till 1 timme 24/7, 16 timmar om dagen, inte på helgen
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 16 timmar|| |1726 24/7, 24 hours a day, Not on Weekend
👩‍⚕️ Livechatt Sällsynt Up to 1 Hour 24/7, 12 timmar om dygnet, inte på helgen
💬 Messenger Sällsynt|| |1746 Up to 6 Hours 24/7, 10 timmar om dagen, inte på helgen
🌐 Sociala nätverk Common Upp till 4 timmar 24/7, 24 timmar om dygnet, inte på helgen

Du borde ha fått kundtjänst innebär; du bör sikta på bookmakers med 24/7-tjänster, eftersom du skulle kunna skicka förfrågningar och få ett snabbt svar. Livechatt har undersökts för att ha det snabbaste svaret. Att få24/7-tjänster med livechatt skulle vara det bästa för dig.

The Sportsbook Reputation

Du måste göra bra ifrån dig tilltänk på ryktet hos bookie. När du vill nöja dig med en bookmaker, gå på bloggar, forum, läs och lär dig mer om vadslagningssidorna. De granskas vanligtvis av personer som har dragit nytta av deras tjänster och tenderar att säga vad de tycker. Så du skulle kunna veta vad det egentligen innebär.

När du har vår recension har du mindre att oroa dig för. Du behöver inte gå på forum och bloggar för att läsa individuella recensioner. Vi har gjort jobbet åt dig. Vår recension består av noggrant undersökt information. Vi undersökte forum, sociala medier och många fler för att välja ut de bästa bookmakerna i Estland med ett gott rykte.

Hur man öppnar ett konto hos Estonian Bookmaker

Du vet att du måste registrera dig innan du satsar. Att registrera sig för en bettingsajt online i Estland skulle inte ge dig en tuff tid. Men på grund av vadslagningslagarna för att reglera åldern vid vilken folk satsar, skulle du behöva tillhandahålla ett sätt att identifiera dig, vilket bevisar att du är över laglig ålder. Omedelbart är det verifierat, ditt konto är helt öppet.

1
Fyll din personliga information

När du besöker sportspelswebbplatsen, fyll i din personliga information , ditt namn, adress, ålder. När det har godkänts kan du fortsätta.

2
Verifiering av ålder

När du har fyllt i din personliga information måste du tillhandahålla ett sätt att identifiera dig för att verifiera din ålder. Det skulle bara ta några timmar.

3
Sätt in och satsa

När du har slutfört verifieringen, finns det inget som hindrar dig. Gör din insättning och börja spela din väg till ekonomisk frihet.

Vi tror att du själv har sett attprocessen är enkel, och du bör inte ha några problem. Människor är vanligtvis strandsatta i verifieringsstadiet; se till att identifieringsmedlet som du tillhandahåller är tydligt. Ta bilden ordentligt. Om du gör det skulle det vara stressfritt för dig.

eSport: CS:GO bettingsidor och mer

Esport är en annan fantastisk aspekt av sportvadslagning. Ett problem som spelarna stöter på är att eSports bettingsidor är få. Ett annat problem som de flesta spelarna över hela världen har är legalisering i deras land. Menspelarna i Estland har full tillgång eftersom eSports vadslagning är lagligt i landet. Kraven på det fortsätter att öka.

Om du letar efter några bra eSports-webbplatser har du kommit rätt. I tabellen nedan har vi noggrant sammanställt debästa eSports bettingsidorna, dina CS:GO bettingsidor och många fler som fortnight, Dota 2, Rocket League är tillgängliga. Du kan hitta sajterna nedan, med några av deras bonusar får du också ett betyg.

eSports Betting Site Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säker länk Villkor
Satsning€15 €10 7+||1855 92.26% 5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€10 I gratisspel 6+ 93,75% 4,9/5||1885 Besök webbplats!| ||1889 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till€25 vid första insättning 3+| ||1901 94,19% 4,8/5||1908 Besök webbplats ! Fullständiga T&Cs gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€30 i gratisspel 3+ 94,23% 4,8/5 Besök webbplats!| ||1935 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till€200 vid första insättning 2+| ||1947 93,14% 4,7/5||1954 Besök webbplats ! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Betting på eSport är något som är värt det. Genren tar hasardspel till en annan dimension som involverar videospel. Innovationen är suverän.eSports betting har också många potentiella vinster för kunder; du tjänar mycket på det och tar vårt ord när vi säger att det rymmer mycket mer spänning och spänning i en annan dimension.

Regleringen av sportvadslagning i Estland och spelmiljön

Vi skulle inte göra en recension av någon bästa sportspelsajt i Estland om hasardspel var olagligt i landet. Sportvadslagning är lagligt enligt spellagen från 1995. Lagen tillåter och reglerar hasardspel i landet. Så var och en av våra granskade webbplatser i Estland är betrodda och reglerade.

Allt som spelarna gör är att logga in på bookmakers hemsida och spela på, okänt för dig, det finns mycket mer med hasardspel än du ser. Spelmiljön spelar också roll. När du fortsätter att läsa vidare kommer du att se oss beskriva i detalj hurspelmiljön gör en enorm inverkan och inte får förbises.

Gambling Commission & Licence

Legal sportvadslagning och hasardspel i Estland
🎰 Bettingterminaler med fasta odds 6
📑 Spelbutiker 24
🏛️ Landbaserade kasinon 7
💻 Alla licensierade sportböcker 16
🏆 Bäst rankade sajter för säkra spel Our Picks

2010 började Estland införa regler för onlinespel. Gambling Tax Act och Gambling Act är de två huvudlagarna som kontrollerar onlinespel i landet. Konsekvenserna av världskrisen 2008-2009 var de främsta anledningarna till att legalisera spel i Estland 2010. Onlinespel var tänkt att bli enny inkomstkälla eftersom landets ekonomi var nere.

Nu, med den införda lagen, kan du besöka bettingsidor online som är lagliga.Finansdepartementet och Skatte- och tullstyrelsen ärtillsynsorganen ansvariga för tillsynen över landbaserade kasinon. I januari 2016 utvidgade lagändringar tillämpningen av listor över spelares självuteslutning till lotteri och sportvadslagning. Det började expandera mer och mer.

Vinster från hasardspel som erbjuds av enlicensierad sportspelsajt i Estland är befriade från personlig inkomstskatt. Vinster från icke-licensierade spel är dock föremål för personlig inkomstskatt med en skattesats på 20 %. Gambling Act 2009 reglerade även onlinespel för första gången under estnisk lag. Estniska spel- och spelrelaterade lagar förändrades inte nämnvärt under 2019, och inga större förändringar förväntas inom överskådlig framtid.

Estland har även ett par landbaserade bookmakers och kasinon förutom de lagliga sportspelsajterna. Samma regler gäller för ett landbaserat kasino, och de måste regleras. Organet har rätt att dra in licenser på laglig grund. Vissabästa vadslagningsföretag med giltig licens som är online-sportbok i Estland visas i tabellen nedan.

De säkraste onlinespelsajterna med ett giltigt Estland Licens

We have done our fair share of research. You don’t have to search for bookies with licenses and their license numbers. In the table above, we have compiled a list of parent companies with the name of the sportboken tillsammans med deras licensnummer. Kolla in vår omfattande forskning.

Webbplatser att undvika

Du kanske blir förvånad över det här avsnittet, men du bör alltid vara 100 % säker på att navigera på säkra webbplatser när det gäller att överföra pengar uppkopplad. Din bettingsida online måste vara säker för dig. Du skulle ange några viktiga detaljer som kreditkortsuppgifter och bankuppgifter; dumåste vara försiktig eftersom det finns bedragare i branschen.

Som vanligt har vi gjort en grundlig efterforskning och vi har tagit fram några av defå webbplatser som anses osäkra åt dig. Vi har våra skäl att välja dem. Om du funderar på att öppna ett konto hos någon av dem, kanske du vill ompröva. Om du också har dina tvivel, sök gärna på egen hand.

Dessa nio är inte betrodda bettingsidor. För visst kan vi inte välja ut sådana webbplatser utan att ha våra skäl. Det finns två huvudorsaker till att var och en av dem misstänks. Det är antingen de verkar utan licens, vilket är mycket misstänkt, eller det andra om de verkar på marknader där spelande inte är lagligt, vilket innebär att de har enbenägenhet att göra mer illegala affärer.

Historia och framtid

Hardspel i Estland är relativt ungt, eftersom det alltid finns en historia av hasardspel i varje land. Medan Estland var en del av Sovjetunionen förbjöds alla typer av spelverksamhet. Trots förbudet fungerade illegala kasinon fortfarande, menspelandets verkliga historia började 1994-1995 när den första lotterilagen från 1994 och den första spellagen från 1995 trädde i kraft kraft.

The Gambling Act från 1995 introducerade fyra typer av hasardspel, nämligen vadslagning, hasardspel, skicklighetsspel och totalisatorer.

Alla operatörer ska enligt denna lag ha skaffat verksamhetstillstånd och verksamhetstillstånd för att kunna erbjuda speltjänster. Individuella aktivitetslicenser borde ha erhållits för alla typer av hasardspel och utfärdats för 10 år. Driftstillståndet gavs för 5 år och var avsett att ange spelplatsens plats.

Historia om estniska lagar och lagar för sportvadslagning
 • Hardspel Act of 1995 introduced Årets spellag 1995; som markerar början på när lagstiftarna började skapa regler och förordningar för att hjälpa till att skapa en stabil spelekonomi. Det fungerade eftersom landet såg tillväxt i spelande och även förbättring av ekonomin.
 • Införande av en ny spellag Den senaste spellagen antogs 2008 och kom till makten i början av 2009. Den största fördelen var att det gav en rättslig grund för regleringen av den snabbt växande onlinespelbranschen.
 • Onlinespelförordning Onlinespel blev lagligt, 2010 med de två huvudlagarna som kontrollerar spelandet i Estland är lagen om hasardspelsskatt och spellagen. Landets ekonomi låg nere på grund av världskriserna i ekonomin, så onlinespel var tänkt att bli en ny inkomstkälla.

När det kommer till spelreglering och lagar är Estland med i företaget. En strikt uppförandekod övervakas regelbundet, och alla kasinon som ligger innanför Estlands gränser måste följa den. Det finns nästaningen oreglerad spelmarknad i Estland. Det talar mycket om att erbjuda en trygg och säker atmosfär för kunderna.

Estland har också implementerat ett starkt spelareskyddsprogram. Detta inkluderarsjälvskydd och förebyggande av spelberoende. Spelare kan välja att delta i ett strikt självuteslutningsprogram som begränsar beloppet de kan satsa med. Alla kasinon bör använda en del av alla sina vinster på spelberoende. De flesta länder som reglerar kasinoaktiviteter vidtar den typen av åtgärder. Det är en vacker innovation som berättar om den ljusa framtiden för hasardspel i landet.

Betting i Estland: Slutsats

Vid det här tillfället bör du kunna välja din favoritspelsajt i Estland. Om du vill utforska vadslagning djupare i Estland, kommer du att upptäcka att landet som helhet har ettmånga kvalitetsspelsajter. Landet har antagit en bra vändning mot spel, och det börjar löna sig ekonomiskt.

Att öppnaett konto i någon av sportböckerna är aldrig en dålig idé. Vi försäkrar dig att du inte skulle ångra att du öppnade med de bästa sportböckerna. För att få till din återstod, har vi återigen tagit fram tabell över några av vad vi recenserade som de bästa bookmakerna i Estland. Vi har tillsammans med deras starka sidor och utbetalningar.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Estland 2021: 2021:

Vi vill att du ska notera att recensionerna av dessa sportspelsajter inte är så permanenta. Den ärständigt granskad, om någon bookmaker sjunker under våra standarder är vi inte rädda och kommer inte att tveka att ta bort den från vår lista. Vi tittar också ständigt på andra bookmakers; om någon höjer sig till vår standard kommer vi att uppdatera den till våra listor.

Vanliga frågor

Vi förväntar oss att du vid det här laget hade tagit dig tid att läsa vår recension noggrant. kommer att ha några frågor genom ditt sinne. Inga bekymmer om det; vi såg det komma. Vi har noggrant sammanställt en tillfredsställande och omfattande vanliga frågor för att svara på alla dina möjliga frågor på estniska vadslagningssajter.

🥇 Vilka är de bästa vadslagningarna sajter i Estland?

Svaret finns i vår detaljerade recension påbästa bettingsajterna i Estland. Med hjälp av detaljerad forskning och många kriteriekontroller, såsom betalningsmetoder, sporter som erbjuds, säkerhet, licensiering, har vi kommit fram till vår egendetaljerade och omfattande recension på bästa bettingsidor du kan hitta i Estland. Att gå igenom det från början skulle ge dig nöjd.

🏆 Vilka spelerbjudanden kan jag hitta på estniska sportsbooks?

Sportvadslagning i Estland har många potentiella vinster för dig. Det finns massor avspelerbjudanden i Estland som skulle göra dig förvånad. Speltyper av olika slag, några som Moneyline, totalsummor, terminssatsningar, parlays och många fler. Du har ocksåmassor av kampanjer och bonusar tillgängliga. Det finns även VIP-tjänster, lojalitetsprogram. Att spela i Estland kan aldrig vara ett misstag.

⚖ Är vadslagning lagligt i Estland?

Ja, sportvadslagning och hasardspel som helhet ärlicensierat och legaliserat i Estland . Men precis som alla andra ställen där sportvadslagning är lagligt, finns detsportvadslagningsregler som övervakar hasardspelsaffärerna i landet. Spellagen och spelskattelagen kontrollerar alla onlinespelaktiviteter i landet. De har varit ansvarig sedan 2010.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Estland?

Ja,spel med PayPal är tillåtet i Estland. Estland är ett av många länder som inte har några problem med att använda PayPals e-plånbok för onlinetransaktioner. E-plånboken beskrivs bäst som folkets favorit, en stor andel av människor älskar den för sina transaktioner. PayPal garanterar snabba och säkra transaktioner, både insättningar och uttag. Faktum är att för de som är intresserade av att veta vilken betalningsmetod vi rekommenderar,PayPal är vår främsta rekommendation.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Ja, vi har redan tagit hänsyn till det när vi såg det komma; det finns ett par nya webbplatser som har fångat vår uppmärksamhet. I denna recension,du kan hitta en tabell som innehåller allanya bettingsidor som vi rekommenderar för dig. Vi tror att du vid det här laget litar på att vi inte är en som skulle välja slumpmässiga webbplatser. Sportspelsajterna Estland som vi rekommenderar har överlägset uppfyllt våra kriterier och kontroller, vilket gör dem till vår lista.

😎 Är livebetting möjligt i Estland?

Om du är ett stort fan avin-play betting, har vi stod för dig. Estland är ifullt stöd för livebetting. Om du föredrar det snabba, spännande och spännande livebettingen, skulle du inte ha några problem att hitta det i Estland. Landet har många bettingsidor med bettingappar som erbjuder många bettingalternativ utan att livebetting utesluts.

👌 Vilken är den bästa sportvadslagningsappen jag kan ladda ner i Estland?

Tyvärr skulle vi inte peka fingrar på den bästa sportvadslagningsappen i landet. Men om du går igenom vår omfattande recension avbästa sportbettingappar, hittar du vår lista över bästa sportbettingappar. Vi kan inte välja en viss app som den bästa eftersom varje sportspelsapp har sina för- och nackdelar. Bäst blir det om du går igenom listan och sedanplockar ut din favorit.

🏤 Går det att satsa på val?

Ja, självklartdu kan satsa på val i Estland. Estniska sportsbooks har mångaspelmarknader. Så självklart informerar vi dig gärna om att om du är ett fan av politisk betting och du känner att du har övertaget i att förutse ett kommande val så kommer du att kunna genomföra det. Det bör inte slå dig som en överraskning eftersom det finns många andra spelalternativ att satsa på.

Lista över vadslagningssajter i Estland: Alla estniska bookmakers

Till sist, vi har gjort ett sista avsnitt. I tabellen nedan kommer du att kunna hitta en sammanfattad lista överalla bookmakers i Estland. Du behöver inte gå vidare och leta efter en lista över bettingsidor. Du bör ta en snabb titt på bookmakers, deras tjänster, några av deras bonusar och en länk till deras hemsida.

Estnisk bettingsajt Betyg Highlight Välkomstbonus Säker länk Användarvillkor
Betway 5/5 Höga odds Upp till€10 i gratisspel Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
888sport 4.9/5 Bra kundservice Up to €30 i gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
bet365 4,8/5 Satsning i spel Upp till€100 insatskrediter Besök webbplats! Tervituspakkumine: Kuni 100 € panustamisühikutes bet365 uutele klientidele. Panustamisühikute vabastamiseks tehke vähemalt 5 € sissemakse ja mängige se 1x läbi. Kehtivad panuse ja makseviisi piirangud ning min koefitsientide tingimus. Võit ei sisalda panustamisühikute summat. Kehtivad ajapiirangud ja kasutustingimused.
Betiton 4.8/5 Hög säkerhetsnivå Satsa€15 €10 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Unibet 4.7/5 Snabba transaktioner 100% up to €25 vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Matchbok 4.7/5 Bästa funktionella app Bet €10 €10 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Betsafe 4.6/5 Bred sportmarknad 100% up to €200 vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+