De bästa vadslagningssajterna i Frankrike – bästa franska sportbok 2021

Få länder har gjort så stort bidrag vidare till modern spelhistoria som Frankrike har. Till denna dag fortsätter de bästa vadslagningssajterna i Frankrike den långa traditionen av att erbjudaspännande spelprodukter med universell dragningskraft. I den här guiden till de bästa franska sportböckerna får du reda på hur stor marknaden är.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Frankrike
Bästa spelsidor i Frankrike

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sports

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Topp Bonusar och kampanjer

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

spelresorter

Utbetalningsnivåer i Frankrike

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Franska sportspelappar

I den här guiden till de bästa sportspelsajterna i Frankrike kommer du att upptäcka de bästa bookies bestäms av våra grundliga testmetoder. Vi har tagit hänsyn till allt från säkerhet till bettingalternativ för att hjälpa dig göra ditt val. När du är redo,hämta de rekommenderade välkomstbonuserbjudanden vi har tillhandahållit för att börja med stil.

Topp 3 sportspelsajter i Frankrike

För att säkerställa att våra läsare endast registrerar sig med de bästa sportspelsajterna i Frankrike, harvi provat och testat alla lagliga sportböcker som har licensierats i landet. Våra strikta betygskriterier användes för att bedöma alla sajter för att säkerställa att våra rekommendationer är rättvisa och korrekta.

I tabellen nedan hittar duen rankad lista över de bästa bookies i Frankrike baserat på deras totala poäng i våra prestationstest. Som du kan se är varje sida unik i hur mycket den erbjuder, och i alla fall kan du hämta en generös välkomstbonus om du är en ny kund på sajterna.

FrankrikesTOPP 3 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Frankrike Bonuserbjudanden Höjdpunkter Rating Säker länk Villkor
Upp till60 € Free Bet if First Bet Loses 17+ 449+||369 94.09 ||373 5.0/5||376 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€150 Freebet 18+ 100+ 93.68% 4,9/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Dagliga ökade odds 18+ 190+ 94,19% 4,8/5 Besök webbplats!|| |428 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Oavsett vilken sida du väljer är vi övertygade om att du inte kommer att ångra ditt beslut. Alla ovanstående sajter har ett starkt rykte och är verifierade att vara säkra. Dessutomvar och en erbjuder en individuell höjdpunkt som kommer att tilltala olika spelarna, därför har vi listat de bästa onlinespelsajterna i Frankrike efter kategori nedan.

Bästa spelsajter i Frankrike efter kategori:
Bästa spelsajt i Frankrike NetBet
Bästa nya bookmaker i Frankrike Unibet
Högsta utbetalning Bookie NetBet
Bästa PayPal-spelsajt NetBet
Bästa för bonusar NetBet
Bästa mobilappen bwin
Bästa eSport-spelwebbplats Unibet
Bäst för livespel Unibet
Bäst för extrafunktioner bwin
Säkerste bookmaker bwin

I detta skede, vi skulle förstå om du ännu inte har valt en webbplats. När allt kommer omkring, med så många olika webbplatser och deras olika styrkor att överväga, är det inte precis det lättaste beslutet. När du fortsätter att läsa vidare kommer vi att ge mer information om de kriterier vi har använt för att vägleda dig mot ditt val.

En sak som du kan göra nu är dockse till att du är uppdaterad med den senaste informationen om sportspel i Frankrike och världen. Nedan har vi tillhandahållit länkar till de senaste nyheterna om vadslagningssajten för att säkerställa att du hålls informerad om de senaste ändringarna och nya släpp på marknaden.

Kriterier för att hitta de bästa onlinespelsmakarna i Frankrike

För att bestämma de bästa sportspelsajterna i Frankrike skapade vi kriterier som tog hänsyn till de viktigaste delarna för lokala spelarna och branschinsiders. Genom att följa den här metoden är vi säkra på att allavåra rekommendationer ger bäst valuta för pengarna och den bästa spelupplevelsen i Frankrike.

Dessa kategorier inkluderar de tillgängliga sportmarknaderna på varje sida, de bonusar som erbjuds, säkerheten, tillgängliga betalningsmetoder och mer. Nedan hittar du hela listan över våra betygskategorier. I det här skedet kan du hoppa till den kategori som intresserar dig mest. Annars rekommenderar vi att du fortsätter att rulla för att lära dig mer om dem alla.

Sport och ligor

Franska landslag dominerar flera internationella toppidrotter ligor, så det är inte konstigt varför franska sportspelare är så passionerade. Lyckligtvis kan lokala spelarnasatsa på massor av toppligor och evenemang på sportspelsajter i Frankrike. Nedan har vi listat de mest populära spelmarknaderna för franska spelarna.

Fotboll: FIFA World Cup, Ligue 1, Ligue 2

Det råder ingen tvekan om att fotboll är den populäraste sporten att satsa på i Frankrike. De bästafotbollspelsajterna accepterar regelbundet vad på många fotbollsevenemang och ligor, inklusive de nationella Ligue 1- och Ligue 2-tävlingarna.

Rugby Union: International Rugby Union, Six Nations Championship

Rugby Union är en enormt populär sport att titta på och spela på i Frankrike, där Six Nations Championship är ett av de mest satsade årliga sportevenemangen i landet. Du kan alltid hitta massor avrugby union betting möjligheter i landet.

Tennis: Grand Slam, French Open

Frankrike är hem för den mest krävande tennisturneringen i världen, French Open. Som årets andra Grand Slam-händelse finns det flera franska bästa tennisspelsajter som erbjuder spännande odds och premiumkampanjer under French Open.

Hästkapplöpning: Prix de L’Arc de Triomphe och mer

Hästkapplöpning är en populär vadslagningsaktivitet i Frankrike, men ingen kan jämföras med Prix de L’Arc de Triomphe. Detta prestigefyllda evenemang kallas kärleksfullt för "bågen", och genererar stor spelaruppmärksamhet i Frankrike påbästa spelsajter för hästkapplöpningar.

Motorsport: Monaco Grand Prix

Det finns flera motorsporter som inspirerar till enorm vadslagning i Frankrike, där Formel 1-mästerskapen är den mest populära förmotorsportspel. Av dessa är Monacos Grand Prix fortfarande ett av de mest spännande evenemangen i den franska sportspelskalendern.

Cykling: Tour de France

Det finns inget annat cykelevenemang i världen som samlar så mycket internationellt som Tour de France. Evenemanget är en ikon för landet och erbjuder 23 dagar av extremt spännandecykelbetting. Naturligtvis finns det också massor av andra cykelevenemang på den årliga kalendern också.

Ovanstående är endastsex av de sporter som erbjuds på toppsajterna i Frankrike. Även om dessa är de mest populära, kommer den vanliga franska bettingsidan även att erbjuda andra internationella ligor, sporter och turneringar. Dessa inkluderar OS, amerikanska ligor som NFL och NBA och mycket mer.

När vi bestämde våra poäng för kategorin sportligor tog vi hänsyn till antalet sporterwe took into consideration the number of sports som erbjöds såväl som den typ av ligor, som andra divisioner. Vi undersökte också om operatörerna också tog särskilda satsningar, till exempel för politik och val eller popkulturpriser.

Utbetalning, odds och rader hos de bästa bookmakerna

Kanske den bästa rättvisan test när du bedömer en bookmaker kontrollerar dess genomsnittliga utbetalningsnivåer för de marknader som den erbjuder. Du bör alltidbeta med bookmakers som erbjuder de högsta och mest konkurrenskraftiga oddsen som exakt återspeglar marknaden. Det finns verkligen ingen anledning att vara med något mindre.

För att garantera att du går med i de bästa oddsspelarna behöver du bara jämföra oddsen med andra spelbolag. Franska sajter tenderar att erbjuda odds i decimalsystemet, så de är relativt lätta att jämföra. Annars kan dulita på vår utbetalningslista nedan, som visar de bästa bettingsidorna i Frankrike för utbetalningsfrekvens.

Alla dessa siffror kommer från de senaste beräkningarna och representerar genomsnittet av de bästa bettingsajterna. Menutbetalningssatserna kan variera under loppet av sportsäsonger och även spel, och olika sporter kommer att ha individuella priser. Vi föreslår att du använder ovanstående bookmakers odds som en allmän guide och gör ytterligare efterforskningar av dina valda sporter.

Bettingerbjudanden: Bonusar och bettingsajter Kampanjer

Ett av de bästa sätten att hitta en ny bettingsida är att leta efter de bästa välkomstbonusarna. Bra, rättvisa spelerbjudanden kan vara ett utmärkt sätt attprova en ny plattform med en ansenlig budget utan att göra en stor investering. Nedan hittar dubästa betting-välkomstbonusarna i Frankrike.

fransk bettingsajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk Villkor
Upp till60 € Gratissatsning om första insatsen förlorar 1x 7 dagar Inget minimum 5.0/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€150 Gratissatsning 1x 7 dagar Inget minimum 4.9/5 Besök webbplats!||776 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Dagliga ökade odds N/A N/A|| |789 N/A 4.8/5 Besök webbplats ! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Det finnsflera typer av bonusar tillgängliga som har skapats specifikt för webbsidor för sportspel. De vanligaste är insättningsmatcher, bookmakersgratisspel, insatskrediter och cashbacks. Om du är noga med vilket erbjudande som tilltalar dig mest, kan du hitta den bästa bookmakern för den bästa välkomstbonuskategorin nedan.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonus i Frankrike NetBet
🥈Bästa insättningsmatchningar bwin
🥉 Bästa gratisspel Unibet
◻️ Toppkampanjer NetBet || |852
◻️ Bästa Cashback-erbjudanden Unibet||859
◻️ Toppackumulatorer bwin| ||868

However, before you make your decision, it’s necessary to add that det är värt att undersöka villkoren för bonusarna. Denna information, som vanligtvis förpassas till det finstilta, innehåller det sanna värdet av din bonus och hur den kan användas.

Deviktigaste villkoren att beakta är omsättningskraven, giltigheten och lägsta odds. Omsättningskraven avgör hur många gånger du behöver omsätta dina bonusmedel innan de kan tas ut som vinster, och giltigheten anger hur länge du måste göra detta innan bonusen går ut.

Om du vill stanna kvar. med sportsbook efter utgången av din välkomstbonus, lönar det sig också attundersöka vilka typer av lojala kundbettingsajter-kampanjer som erbjuds. I de bästa fallen kan ofta spelarna bjudas in att gå med i VIP-program eller tilldelas ytterligare reload-bonusar.

Typ av insatser

Trots att det är en hårt reglerad bransch finns detett stort urval av satsningstyper tillgängliga för franska sportspelare. De mest populära typerna av satsningar är singelspel på eventuella vinnare av spel, även om satsningar på pengar, parlays och rekvisita är tillgängliga och även populära hos de bästa sportspelen.

Det är extremt viktigt att registrera dig hos en bookmaker som erbjuder många olika bettingalternativ. Detta håller saker intressanta längre, så vi graderade alltid bookmakers som erbjuder massor av insatstyper högre än begränsade bookmakers. Du kan hittade vanligaste typerna av vad tillgängliga i Frankrike nedan.

Det är vanligt att spelare håller sig till en specifik insatstyp som de känner till, och vi förstår varför. Men om du vill öka din njutning med sportspel rekommenderar vi att du provar andra typer av vad. Med tiden kommer du att förbättra dina färdigheter och kanske dina chanser att vinna på de bästa bettingsidorna i Frankrike.

Säkerhet och säkerhet

Säkerhet är en av de viktigaste aspekterna att tänka på när registrera dig på en ny bettingsida. Det finnsflera sätt att avgöra hur säker en webbplats är. För det första kommer de säkraste bettingsidorna alla att ha licenser från en välrenommerad spelmyndighet, vilket i Frankrikes fall är ARJEL (Autorité de régulation des jeux).

För det andra är detviktigt att webbplatser använder krypteringsteknik. Detta säkerställer att spelarnas personliga information och finansiella detaljer skyddas från hack. Några välrenommerade krypteringsföretag som betjänar franska vadslagningssajter inkluderar Comodo och Thawte, även om du kan hitta ytterligare företag av högsta kvalitet i tabellen nedan.

Safety Partners at Online Sports Betting Sites i Frankrike

Din onlinesäkerhet är viktigt för oss. Det är därför vi bara rekommenderar bettingsidor online som är licensierade av det franska tillsynsorganet. Detta säkerställer att din säkerhet är skyddad med den bästa krypteringstekniken och att ansvarsfullt spelande resurser alltid är tillgängliga för de behövande.

Bästa företagen för datasäkerhet och kryptering
 • DigiCert
 • Symantec
 • Thawte
 • Comodo
 • GeoTrust
 • RapidSSL
 • GoDaddy
Ansvariga spelorganisationer
 • Adictel
 • SOS Joueurs
 • spelterapi
 • EGBA
 • Betting and Gaming Council

De bästa sportspelsajterna i Frankrike kommer att implementera system som känner igen när spelare börjar visa spelberoende beteenden. I Frankrike finns detett antal välrenommerade organisationer för ansvarsfullt spelande som vadslagningssidor kommer att samarbeta med för att säkerställa att problemspelare kan behandlas och att operatörer kan agera så etiskt som möjligt.

För att vara säker på att webbplatsen du använder är licensierad, krypterad och har en policy för ansvarsfullt spelande, scrolla till botten av sidan. Här hittar du flera logotyper som indikerar webbplatsens säkerhet, tillsammans med webbplatsens licensnummer. Om du söker efter licensnumret på regulatorns webbplats kan du kontrollera om webbplatsen har några licensintrång eller inte.

Satsa på mobilen med appen Best Sports Betting

Nuförtiden, sport spelarna runt om i världen litar på sina mobila enheter för att placera en majoritet av sina insatser. För att tillgodose mobilanvändning harflera franska bettingappar skapats som är kompatibla med både Apple iOS- och Android-enheter, oavsett om det är mobiltelefoner eller surfplattor.

Vi rekommenderar mobilspel eftersom det ärdet mest bekväma sättet att satsa. Toppspelsappen kommer att erbjuda hela sin produktserie som är tillgänglig på sin stationära plattform med ett elegant gränssnitt. Nedan hittar du den bästa sportspelsappen i Frankrike efter kategorier som är viktigast för lokala spelare.

Bästa franska vadslagningsapparna

Det är inte ovanligt nu att man kanströmma och satsa på livesportevenemang genom bettingappar. Det betyder att oavsett var du är kan du satsa på spel när du är på språng. I följande avsnitt har vi utforskat fördelarna med livebetting och livestreaming mer i detalj.

Livebetting & Livestreaming

Om du letar efter det mest spännande sättet för att satsa på sport kommer du att vilja prova livebetting. Många franska sportböcker låter digsatsa på händelser när de utvecklas, med odds som ändras under spelets varaktighet. Detta kan lägga till en helt annan nivå för att njuta av att titta på dina favoritsporter.

I tabellen nedan hittar du de bästa livespelsajterna för sport i Frankrike. Som med alla våra rekommendationer,alla sajter erbjuder fantastiska livespelfunktioner så du kan inte gå fel med något val. Med det sagt, det finns vissa funktioner som kan tilltala vissa spelare mer än andra, till exempel utbetalningsalternativ.

Live Betting Site Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk Villkor
Upp till €60 Gratissatsning om första insatsen förlorar 50+ Ja Yes 5.0/5 Besök webbplatsen! Fullständig Villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till €150 Gratissatsning 30+ Ja Ja 4.9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Dagliga ökade odds 45+ Ja Ja 4.8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Utbetalning gör att du kanhämta dina vinster innan ett evenemang är över, och vissa webbplatser kan till och med tillåta dig att dra tillbaka ditt spel om det ser ut som att du inte kommer att vinna. Livestreaming är en stor förmån som vissa toppsajter erbjuder, med sajter som erbjuder tusentals liveevenemang med spelalternativ.

Betalningsmetoder på franska vadslagningssajter

De tillgängliga betalningsmetoderna är ett annat viktigt kriterium att beakta. De bästa sportspelsajterna i Frankrike kommer att stödja ett antal vanliga betalningsmetoder för insättningar och uttag.Vi föredrar sajter som erbjuder olika betalningsalternativ eftersom det ger spelarna mer frihet och garanterar att fler spelare tillgodoses.

De vanligaste betalningsmetoderna som finns tillgängliga på franska bettingsidor är kredit- och betalkort, e-plånböcker, banköverföringar och förbetalda kort. Du kan hitta en omfattande lista över tillgängliga betalningsmetoder hos våra rekommenderade franska bookmakers samt information om deras gränser, avgifter och transaktionstider.

Betalningsmetod Typ Insättningsgränser Insättning/Uttag Betalningsavgift
eWallet €10 – €10 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag No Fees
Kreditkort €10 – €99 000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort 10 € – 99 000 € | ||1192 Available for Deposits /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Mobilbetalning €10 – €10 000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet €10 – €40 000 Available for Deposits /Tillgängligt för uttag 1,5%
eWallet €10 – €40 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag 1,5%| ||1242
Banköverföring 10 € – 99 000 € Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Förbetalt kort 10 € – 5 000 € Available for Deposits /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter

Även om ovanstående representerar de vanligaste betalningsmetoderna, det ärinte garanterat att dina bookmakers kommer att acceptera alla alternativ. Det är också möjligt att avgifter och transaktionstider kommer att skilja sig från plats till plats. Innan du registrerar dig, kontrollera bookmakerns vanliga frågor, betalningssida eller villkor för förtydligande av dessa detaljer.

PayPal Betting

Om du måste välja från en betalningsmetod som är vanligt förekommande tillgängligt hos franska bookmakers,vi rekommenderar att du använder PayPal.PayPal-betting har ett antal fördelar jämfört med de andra metoderna, där den mest uppenbara är dess bekvämlighet, tillgänglighet, hög säkerhet och flexibilitet för både uttag och insättningar.|| |1290

bwin and PayPal logos
Top PayPal Bookie
 • Snabba insättningar
 • Snabba uttag
Välkomstbonus Upp till60€ Gratissatsning om första insatsen förlorar
Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Vissa spelarna kan avvisas av det faktum attPayPal kan ta ut transaktionsavgifter. Även om det idealiskt inte skulle tillkomma några avgifter, tycker vi att dessa avgifter är väl värda att betala för alla förmåner som PayPal tillhandahåller. Om du samtycker eller inte kommer att bero på dina egna personliga preferenser.

Webbplatsens funktionalitet

Webbplatsens funktionalitetskriteriet omfattar element som hur webbplatsen fungerar och hur den har utformats. Helst skawebbplatsen vara attraktiv att titta på, lättnavigerad och lyhörd. De mest populära vadslagningsprodukterna bör vara snabba att komma åt och på det hela taget bör webbplatsens funktioner vara användarvänliga.

Ett bra sätt att fastställa webbplatsens funktionalitet är att titta igenom menyerna tillcheck that the betting products have been categorized accurately. Om detta görs på ett bra sätt kan satsningar enkelt göras och insättningar och uttag är intuitiva, sajterna brukar få bra resultat i denna kategori. Efter detta undersöker vi om det finns extra funktioner som erbjuds eller inte.

Extra funktioner

I det här skedet av vår recension har vi täckt element som är måste-has och standard på alla de bästa sportböckerna online. För att verkligenseparera de fantastiska sajterna från de goda kontrollerar vi om sajter erbjuder ett antal extra funktioner som livestreaming, tidiga uttag, snabba vad, live poäng och vadslagning på e-sport.

Det finnsflera franska bettingsidor online som erbjuder extra funktioner. Som tabellen nedan visar, erbjuder vissa webbplatser de flesta funktionerna, medan andra endast ett fåtal. Hur viktiga dessa erbjudanden är beror på vad du gillar att satsa på och hur du gillar att satsa.

spelsajt Livestreaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport
Ja Ja Ja Ja Nej
Ja Ja Yes Ja Nej
Ja Ja Ja Nej Nej

För tillfället är det svårt att hitta en sida som erbjuder alla extrafunktioner. Detta beror på attvissa funktioner är relativt nya på marknaden, som Virtual Sports. I framtiden förväntar vi oss att dessa funktioner kommer att bli standard, så vi rekommenderar starkt att du provar några om du fortfarande inte är bekant med dem.

Kundtjänsten

Kvaliteten på kundservice på en onlinebookie kan ha stor inverkan på din totala upplevelse och är en viktig indikator på kvaliteten på en webbplats. Det är därför vi rekommenderar att nya spelare till valfri spelsajtkolla vilka kundsupportalternativ som finns tillgängliga och läsa supportrecensioner innan de fattar sina slutgiltiga beslut.

Förhoppningsvis kommer du inte ha några tekniska problem att ta itu med hos en bookmaker, men om något dyker upp är det alltid bra att veta att du lätt kannå en hjälpsam representant|| |1413, quickly, and at a reasonable time.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos French Sportsbooks Svarstid Vanligtvis tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Upp till 2 timmar 24/7
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 24 timmar 16 timmar om dagen || |1453
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 2 timmar 24/7
💬 Messenger Sällsynt Upp till 2 timmar 24/7
🌐| ||1476 Social Networks Sällsynt Upp till 24 timmar 12 timmar om dagen

I tabellen nedan har vi tillhandahålliten översikt över kundsupporttjänster på våra rekommenderade bettingsidor i Frankrike. De bästa sportspelsajterna kommer att erbjuda många kontaktmetoder som telefon och livechatt, kommer att vara tillgängliga 24/7 och kommer att svara på frågor i tid.

The Sportsbook Reputation

While we will try all of the betting sites we review to create the most accurate review of our experience, we understand that we can’t guarantee that everyone has shared the same experience. Before we finalize our rankings, tar vi en titt på forum, sociala medier och anslagstavlor för att bedöma hur nuvarande och tidigare kunder betygsätter deras upplevelse.

Viöverväger all feedback från vanliga spelarna och branschledare för att säkerställa att spelboken har ett starkt rykte hos den lokala vadslagningsgemenskapen. Om vi ​​får en känsla av att webbplatsen har en skum historia har vi inga problem med att ta bort webbplatsen från våra rekommendationer helt och hållet.

Hur man öppnar ett konto hos French Bookmaker

När du väl har kommit till registreringsstadiet för din valda bettingsajt online i Frankrike, kommer du att upptäcka att processen är otroligt enkel och standard för varje bookmaker du registrerar dig hos. I följande tabell,vi har beskrivit de tre enkla registreringsstegen som tar dig från att ange dina personliga uppgifter till att göra ditt första spel.

1
Ange personliga uppgifter

På registreringssidan för din valda bookmaker, skicka in din personliga information som ditt namn, adress och födelsedatum.

2
Verifiera din identitet

Ge bevis på din identitet för verifiering av din ålder. Det här steget bör inte ta längre än 24 timmar.

3
Gör insättningar och börja satsa

När du är verifierad väljer du önskad betalningsmetod och gör den första insättningen. Hämta din välkomstbonus och börja satsa!

Som du kan se kretsar det mesta du behöver göra när du registrerar dig kring att få din identitet verifierad. För att effektivisera denna process föreslår vi att duhar en digital kopia av officiella identifikationshandlingar till hands. När verifieringen är klar kommer du att vara fri att hämta din sportsbook-bonus och börja satsa.

eSport: CS:GO Betting Sites & More

Under de senaste åren har sportspelbranschen setten enorm ökning av vadslagning på eSports-spel i Frankrike och runt om i världen. I takt med att marknaden fortsätter att växa har fler och fler bookmakers börjat erbjuda odds för enstaka spel och turneringar med intressanta erbjudanden.

Populära spel som Counter-Strike: GO och League of Legends drar till sig mycket uppmärksamhet från spelarna. En stor fördel är attspel är mycket kortare än vanliga sportevenemang så det finns alltid en ny händelse att satsa på. Nedan har vi listat de bästa eSports bettingsidorna och CS:GO bettingsidorna i Frankrike och deras höjdpunkter.

eSports Betting Site Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säker länk T&C's
Upp till€ 150 Gratissatsning 35+ 94,19% 5,0/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du ännu inte har testat att betta på eSport rekommenderar vi att du provar det. Till en början kan spel som League of Legends verka förvirrande att se. Men när du väl förstår reglerna kommer du att bli överlycklig över e-sportens oförutsägbara och snabba karaktär. Du kan inte gå fel med någon av ovanstående sajter för vadslagning på e-sport.

Regleringen av sportvadslagning i Frankrike och spelmiljön

Frankrike har en rik historia av hasardspel, med landet spelar en avgörande roll för att skapa det som är det moderna kasinot. Hasardspel av alla former har genomgått olika stadier av legalisering under de senaste 500 åren, men nu är bådelandbaserat och onlinespel lagligt i Frankrike.

Online sports betting was legaliserades av Gambling Act från 2010 och sedan dess har dussintals sportböcker introducerats i landet. I det här kommande avsnittet har vi beskrivit den nuvarande lagliga vadslagningsmarknaden, lite fakta om fransk spelhistoria och annan användbar information om reglerna kring sportvadslagning i Frankrike.

Gambling Commission & Licence

Legal sportvadslagning och hasardspel i Frankrike
🎰 Terminaler för vadslagning med fasta odds Ja
📑 Betting Shops 12 000
🏛️ Landbaserade kasinon 200
💻 Alla licensierade sportböcker 19
🏆 Bäst rankade Safe Betting-sidor Våra val

France had expressed an interest to make online betting sites legal since the early 2000s, although it wasn’t until 2010 that it finally passed the Gambling Act. The genomförandet av lagen hade två stora effekter på branschen. För det första skapade det ARJEL, en lokal tillsynsmyndighet för att förbise onlinespel och operatörslicenser.

Akten avvecklade också effektivt det statliga spelmonopolet och öppnade dörren för europeiska onlinespeloperatörer att ansöka om licenser. Även om dessa sajter kunde erbjuda sportvadslagning, hästkapplöpningar och onlinepoker, förbjuder Gambling Act fortfarande sajter från att erbjuda onlinekasinospel som slots och blackjack.|| |1660

In order for a sports betting site in France to be granted a license, it must prove that it will operate according to regulations and that it has implemented strong security features. It must also säkerställa att oddsen överensstämmer med miniminormer för rättvisa, och operatörer måste ha ett registrerat kontor i en medlemsstat i Europeiska unionen.

Licenserna är giltiga i fem år varefter de kan förnyas. Ett stort kritikområde för franska lagliga sportspelsajter var attreglerna lade tunga skattebördor på operatörerna. Istället för att beskatta bruttospelintäkterna lades en skatt på alla spel. Detta resulterade i att flera sajter lämnat marknaden sedan 2010 eftersom de kämpade för att gå med vinst.

De säkraste onlinespelsajterna med en giltig Frankrike-licens

Under 2020 uppdaterades skattereglerna så att sportspelsajter endast skulle betala baserat på deras intäkter. Det förväntas attstaten kommer att tjäna cirka 585 miljoner euro om året enbart på skatter på sportspel. Dessutom tillkännagav lagstiftare nyligen avsikter att ersätta ARJEL med en tillsynsmyndighet som skulle övervaka både den landbaserade och onlinemarknaden.

Webbplatser att undvika

Medan det finns gott om licensierade bettingsajter online. i Frankrike kan vissa spelare frestas att gå med på offshore-spelsajter utan licenser. Viavråder starkt från att gå med i olicensierade bookmakers, eftersom det inte finns något sätt att garantera att de kommer att vara säkra, säkra eller kommer att betala ut dina vinster.

In France, it is illegal for these sites to accept French customers, and det är olagligt att registrera sig på dessa webbplatser. Oavsett så har några av dessa operatörer valt att acceptera franska spelare oavsett. Eftersom dessa webbplatser medvetet sätter dig i fara för lagen, kan de inte litas på. Nedan har vi listat några av dessa svartlistade webbplatser att undvika.

Dessa sajter har fått dåligt rykte runt om i världen för att de upprepade gånger acceptera illegala spelare och avstå från internationella licensprocesser. Med så många fantastiska sajter i Frankrike med toppfunktioner finns det verkligeningen anledning att registrera sig hos en illegal bookmaker. Välj istället en betrodd bettingsida med garanterad säkerhet och rättvisa odds.

Historia och framtid

Hardspel har länge varit en del av den franska kulturen, och landet har haften stor inverkan på den moderna kasinoindustrin. Några av de största evenemangen inom franskt spelande var på 1700-talet när spelet "Vingt-et-Un" debuterade på franska kasinon. Översatt som "Tjugoen" blev detta spel snart känt som blackjack.

Ungefär samtidigt introducerades roulettehjulet till franska kasinon. Med tiden gickspelande genom ebb och flod i Frankrike. Vissa monarker legaliserade hasardspel och aktiviteterna spred sig snabbt, bara för att undertryckas av andra kungar, drottningar eller regeringar. Det var inte förrän i slutet av 1800-talet när lagarna började stabiliseras.

Historia om franska lagar och lagar för sportspel
 • Blackjack och Roulette-debuter i franska kasinon Blackjack gjorde sin debut på franska kasinon i början av 1700-talet. Med titeln "Vingt-et-Un", eller "Tjugoett", är spelet fortfarande en favorit på kasinon än i dag. Mot slutet av århundradet blev roulette en stapelvara i parisiska kasinon.
 • Pari-Mutuel vadslagning infördes En lag införs som tillåter auktoriserade hästkapplöpningsföretag att erbjuda poolvadslagning eller pari-mutuel vadslagning. Frankrike är det första landet i världen som legaliserar denna form av vadslagning som är vanligt i världen idag.
 • PMU Established Pari-Mutuel Urbain (PMU) etableras för att förbise racingindustrin. Till denna dag driver PMU de enda lagliga vadhållningsbutikerna i Frankrike, även om dess webbsida regleras av ARJEL.
 • Första nationella lotteriet etablerat Regeringen antar en lag för att tillåta ett nationellt lotteri att drivas av La Française des Jeux (FDJ). Företaget har även tillstånd att erbjuda sportspel. Det skulle dröja förrän 1976 när den första nationella lottningen äger rum.
 • spelautomater legaliserade Efter att spelautomaternas popularitet växte över hela världen, legaliserade den franska regeringen spelen för kasinon. Nu är slots bland de största pengarna för franska kasinon. Men videoslots online är fortfarande förbjudna till denna dag.
 • Sänkt spelålder Spel på kasinon sänks från 21 år till 18 år.
 • Statsägda sportspelsajter Debut Staten tillåter PMU och FDJ att etablera hasardspelssidor online. PMU kunde erbjuda lagliga spel på hästkapplöpningar och FDJ var auktoriserad att vara värd för sportspel. Båda företagen skulle ha ett onlinemonopol fram till 2010.
 • Onlinespel legaliserat Frankrike legaliserar utökat onlinespel med antagandet av Gambling Act 2010. Detta satte stopp för de statliga monopolen och gjort det möjligt för en mer konkurrensutsatt marknad att blomstra. Det finns nu ungefär 20 lagliga sportböcker online.

Denförsta legaliserade formen av sportvadslagning var pari-mutuel hästkapplöpning, som godkändes 1891. Detta gjorde det möjligt för godkända företag att organisera vad och lopp. Med tiden skulle de behöva stå till svars för Pari Mutuel Urbain, ett statligt organ som skulle driva sportspelmarknaden fram till det tjugoförsta århundradet.

Statsägda onlinesportvadslagning debuterade 2001, och det dröjde förrän 2010 förrän marknaden öppnades för privata operatörer. Detta gjorde det möjligt för en mycket mer konkurrenskraftig och avancerad marknad att blomstra, ochFranska spelarna har nu tillgång till toppmoderna spelprodukter. De senaste ändringarna av skattelagstiftningen förväntas uppmuntra en mer hälsosam marknad i framtiden.

Betting i Frankrike: Slutsats

Medan landet fortfarande har en bit kvar när det gäller onlinekasinospel, franska spelarna har tillgång till massor avalla vadslagningssajter. I vår jakt på den bästa bettingsidan i Frankrike fann vi attett antal sajter erbjuder rättvisa odds, unika extrafunktioner och snygga, tillgängliga webbplatser.

Av den anledningen kan vi lugnt säga att oavsett vilken av våra rekommendationer du väljer kommer du inte att göra ett misstag. Genom att säga det,varje spelare har sina egna behov och vissa funktioner kommer att tilltala vissa spelare mer än andra. Det är därför vi ville lista de bästa bookmakerna enligt deras styrka nedan.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Frankrike 2021:

Det är värt att påpeka attvi kommer att kontinuerligt uppdatera den här sidan med marknaden, och våra rekommendationer kommer alltid att korrekt återspegla de bästa lagliga och licensierade alternativen. Om en av operatörernas kvalitet sjunker, eller en ny, bättre sajt debuterar, kommer vi inte att tveka att uppdatera recensionerna på våra sportspelsajter.

Vanliga frågor

Oavsett om du är ny till vadslagning online eller erfarenhet av franska vadslagningssajter förstår vi om du fortfarande har några frågor om den lokala spelmarknaden online. För att hjälpa till att fylla någon av dessa kunskapsluckor har vi tillhandahållit någrasvar på vanliga frågor om sportvadslagning i Frankrike.

🥇 Vad är de bästa bettingsidorna i Frankrike?

På den här sidan har vi bara rekommenderatbästa bettingsidorna i Frankrike som är både lagliga och licensierade av Frankrikes spelmyndigheten. Vi rekommenderar att du alltid återvänder till den här guiden när du letar efter en ny bookmaker, eftersom vi alltid kommer att uppdatera våra rekommendationer för att återspegla den aktuella marknaden så exakt som möjligt.

🏆 Vilka spelerbjudanden kan jag hitta på franska sportböcker?

Det finns många olika typer avspelerbjudanden i Frankrike. Dessa kommer att utlösas antingen när du är en ny kund hos en sportsbook eller kanske genom lojalitetsbelöningssystem. Bettingerbjudanden kommer ofta i form av insättningsmatcher, gratisspel, cashbacks och mer. Dessa erbjudanden är ett utmärkt sätt att prova nya sportmarknader och funktioner.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Frankrike?

Ja, vadslagning är lagligt i Frankrike. Medan vissa former av sportvadslagning har legaliserats i mer än ett sekel, har sportvadslagning online varitlegaliserade och reglerade sedan 2010. Tillsynsorganet ARJEL ansvarar för att säkerställa att auktoriserade operatörer erbjuder endast rättvisa och säkra produkter till franska kunder.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Frankrike?

Ja,spel med PayPalär möjligt i Frankrike. Vi rekommenderar att du använder PayPal hos bookmakers online på grund av dess flexibilitet som insättnings- och uttagsbelopp, dess hastighet, bekvämlighet och säkerhetsfunktioner. Även om du kan behöva betala små avgifter för transaktioner, anser vi att det är värt det för de fördelar du får.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Medan det kan finnas någranya bettingsajter på vår lista över de bästa bettingsidorna, vi är dedikerade till att säkerställa att våra läsare har de bästa sajterna i motsats till de senaste. Med det sagt försäkrar vi dig om att när en ny webbplats är licensierad i Frankrike är vi snabba med att prova den. Om det slår någon av våra nuvarande topprekommendationer kommer vi att lägga till det i listan.

😎 Är livebetting möjligt i Frankrike?

Ja,livebetting är möjligt i Frankrike. Livebetting, eller in-play betting, låter dig göra satsningar på händelser när de utvecklas. Oddsen kommer kontinuerligt att förändras under spelets gång tills webbplatsen stänger vadslagning. Detta är särskilt roligt när du använder strömning av evenemang tillsammans med evenemang, som många populära franska sajter också erbjuder.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Frankrike?

The | ||1867best sports betting apps är de som är mångsidiga, snabba, lyhörda, tillgängliga på Android- och iOS-enheter och erbjuder samma produkter och funktioner som datorversionen. Vi har tillhandahållit den mest omfattande listan över de bästa mobilapparna i den dedikerade mobilsektionen som har utmärkt sig i vår kategori för mobilgradering.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Du behöver inte bara satsa påsportmarknader i Frankrike . Det är helt lagligt att satsa på politiska händelser också. Populära politiska händelser tenderar att vara valet i USA, även om det också är tillåtet att satsa på lokal fransk politik. Men inte alla franska bookmakers kommer att erbjuda dessa odds, så du måste kolla upp detta innan du bestämmer dig för en webbplats om politisk betting intresserar dig.