De bästa vadslagningssajterna i Grekland – Top grekiska sportböcker för 2021

Grekland erbjuder mycket underhållning samt en stor gambli ng erfarenhet. Den här artikeln gerinformation om de bästa bettingsidorna i Grekland. Informationen som tillhandahålls inkluderar en lista och översikt över spel, bonusar och kampanjer som är tillgängliga för grekiska spelare i den grekiska sportboken. Dessutom har du information om de bästa betalningsmetoderna för bästa bettingsajter i Grekland.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Grekland
Bästa spelsajter i Grekland

Satsa på Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sport

Tillgängliga ligor och evenemang

Lojalitetserbjudanden

Top pågående kampanjer

Säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

Odds

Payout Levels in Greece

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Grekiska sportvadslagningsappar

Du hittar antaletsajter som erbjuder spel inom sport och mängden sporter som är tillgängliga för spelarna att satsa i. Den här artikeln guidar dig direkt till den bästa sportspelsajten i Grekland. Läs vidare för att ta reda på mer.

Topp 5 sportspelsajter i Grekland

Om du villspela lagligt på sport i Grekland, är du i rätt plats. Efter att ha undersökt och valt ut de säkraste och bästa sportspelsajterna i Grekland, har vi presenterat detaljerad information om var och en av dessa sajter. Så läs igenom och börja satsa lagligt på dessa sajter.

Tabellen nedan presenterar de bästa bookmakerna i Grekland som har kommit i topp efter vår granskning, ochde uppfyller våra kriterier för bästa sportspelsajter . Tabellen belyser tillgängliga bookmakers, betyg på sajterna, höga poäng samt säkra länkar till varje spelsajt.

GreklandsTOPP 4 Sportspel Webbplatser
Bästa spelsajter i Grekland Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
Top Bookie 34+||364 189+|| |367 94,25% 5,0/5 Besök webbplatsen! « 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα »
Topmarknader 50+ 1605+ 93,25% 4,9/5 Besök webbplats! « 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα »
Bäst för In-Play 49+ 810+ 91,78% 4,8/5 Besök Webbplats! « 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα »
Bäst för fotboll 37+||430 312+ 94,19% 4,7/5 Besök webbplats!| ||444 « 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα »

All these sites are licensed, har ett gott rykte och är de säkraste webbplatserna som finns. Därför behöver vi inte oroa oss för att de är olagliga. Alla dessa webbplatser har egenheter, vilket gör att de kvalificeras som de bästa. Nedan finns en lista över testade och pålitliga bästa spelsajter online i Grekland:

Bästa spelsajter i Grekland efter kategori:||460
Best Betting Site in Greece bet365
Bästa nya vadslagningssajten i Grekland Unibet
Bäst för pågående kampanjer 22Bet
Bäst för Live Betting LV Satsning
Högsta utbetalning Bookie Unibet
Bästa PayPal-spelsajt bet365
Bästa esportspelwebbplats 22Bet

Med antalet bettingsidor som nu är tillgängliga i Grekland, är det möjligt att du kan bli förvirrad över vilken av webbplatserna du ska satsa på. Vi har därförvalt ut den bästa bland de tillgängliga sajterna. Följande stycken innehåller kriterierna för en bra bettingsajt; nu kan vi göra vårt val.

För att veta mer om vadslagningssajten kan vi ha valt att spela på, vi har även tillhandahållit länkar till sajter som innehåller desenaste nyheterna om sportvadslagning i Grekland och runt om i världen. Läs mer för att veta mer om de bästa bettingsidorna i Grekland.

Kriterier för att bestämma de bästa onlinebokmakarna i Grekland

Vi valde inte slumpmässigt tillgängliga webbplatser i Grekland; istället valde vi ut de mest relevanta kategorierna och jämförde sedan alla lagliga och licensierade bookmakers i Grekland. Därför är allavåra föreslagna sportspelsajter testade och betrodda eftersom de har uppfyllt alla kriterier. Därför kan du satsa tryggt.

Kriteriet för att välja de bästa sajterna inkluderar: höga odds, säker och säker spelupplevelse, licensierad vadslagning, användbar på alla enheter (Android, IOS och PC), bra kund service, flera betalningsalternativ och enkel att navigera. Vi kan klicka på något av elementen nedan för att hoppa till de kriterier som intresserar oss.

Sport och ligor

För varje spelaren är det viktigt att det finns ett stort antal sportspelsajter i Grekland som erbjuder ett brett utbud av sporter och evenemang att spela på. Tabellen nedan innehåller sex sporter som spelarna kan satsa på i Grekland och förvänta sig stora avkastningar.

Fotboll: La Liga, EPL

Football is a big game across all European countries, and Greece is not an exception. Several spelsajter för fotboll är tillgängliga att spela på, inklusive La Liga, Europeiska ligor och grekiska superligor. Dehöga oddsen som finns gör dem ännu mer attraktiva.

Basket: NBA, FIBA, Euro League

Även om det inte är lika Basket är utbrett som fotboll och är ganska populärt i Grekland. Spelare har tillgång att satsa på sina favoritspel via mångabasketspelsajter. Spelare kansatsa på spel i NBA, FIBA, och andra basketmästerskap.

Ishockey: NHL

Grekiska har ofta taggat födelseplatsen för OS; därför görs ligor som NHL och andra nationella matcher mellan framstående grekiska ishockeylag tillgängliga av bettingsidor för spelarna att satsa på. Besök de bästaishockeyspelsajterna i Grekland för att spela.

Tennis: ITF MEN Tennis, WTA, Davis Cup

Tennis är en mycket populär sport i Grekland och den tredje mest populära sporten att satsa på i världen. Därför harmånga grekiska tippare gjort vadslagning på tennis tillgängligt med bra odds. Ju fler grekiska tennisklubbar som Skiathos avancerar i led, desto fler spel är tillgängliga på toppenTennisspelsajter.

Volleyboll: Greek Volleyball League| ||648

With the emphasis placed on volleyball in Greece, det finns poäng tillgängliga i ligorna och lokala matcher påtop volleybollspel webbplatser. Till exempel är det största volleybollaget Olympiacos SC, och i volleybollligan 2020/2021 hade laget odds så höga som 3.24.

Hästkapplöpning: Kentucky Derby

Hästkapplöpning är ett spel som har funnits i Grekland i många år. Det har utvecklats till vad det ärför närvarande med derbyn och cups.Bästa bettingsajter för hästkapplöpningar är tillgängliga för spelarna i Grekland där de kan satsa på dessa med toppodds.

De sex sporterna som markerats ovan är bara några av de sporter som är tillgängliga för spelarna på grekiska toppsajter. Andra sporter som är tillgängliga för spelarna inkluderar golf, motorracing, blandad kampsport, cricket, dart, cykling, handboll, vinthundsracing och boxning.Alla dessa är tillgängliga online med några som ger ett mobilalternativ.

Observera attvår utvärdering är inte begränsad till ligor och cuper men även evenemang som andradivisioner, collegeklubbar, nationella turneringar och lokala lag. Vissa operatörer som vi har granskat erbjuder även specialspel som de på TV-program och resultatet av politiska val.

Utbetalning, odds och linjer hos de bästa bookmakerna

Utbetalning hänvisar till vad en spelaren har antingen vunnit eller kommer att vinna på sin insats. Betting odds hänvisar till sannolikheten att en händelse inträffar; därför kan spelarna beräkna sina potentiella intäkter om deras insats vinner. Eftersom oddsen avgör dina intäkter, är det viktigt att hitta de bästa oddsspelsmakarna. Line betting hänvisar till en handikappad marknad där båda vadslagningsresultaten blir lika.

Vi har också granskat de bästa bettingsidorna i Grekland för utbetalningsfrekvenser och har kommit ut med de högsta på marknaden. I tabellen nedan kan du hitta listan överbästa bookies i Grekland som erbjuder fantastiska utbetalningssatser och lön i rätt tid.

Observera att även om utbetalningsgraden ovan är den bästa på marknaden, är de inte tillämpliga för alla sporter som erbjuds.Från sport till sport, utbetalningssatserna varierar. På samma sätt som bookmakers odds varierar från sport till sport, så varierar oddsen också.

Bettingerbjudanden: Pågående bonusar och bettingsajter Kampanjer

De flesta spelarna vill få ut det mesta av varje krona de lägger in varje gång de satsar; därför attraheras de av pågående bonusar. Spelare kan ocksåha en budget för hur mycket de lägger in.

Pågående vadslagningserbjudanden varierar från bookmaker till bookmaker . Bookmakers online tillhandahåller vadslagningserbjudanden för sina tippare, såsom bookmakers gratisspel, insatskrediter och cashbacks. Vi har granskat bookmakers som gör dessa erbjudanden lättillgängliga för nya och gamla kunder.

Det är viktigt att alla spelarna känner till de T&Cs som gäller för vilket pågående erbjudande de registrerar sig för.Känn till vilka förväntningar som kommer att krävas av dig. Minimiodds, till exempel, kräver ofta specifika val. Känna till tidsgränser, krav på omsättning och godkända betalningsmetoder.

De flestawebbplatser begär en gräns på 30 dagar för varje bonuserbjudande; generalisera dock inte eftersom detta kan skilja sig från sportbok till sportbok. Läs igenom avsnittet Villkor för att vara säker på att du är bekväm med kraven. Alla bettingsidor har denna sektion; därför är de ofta bara ett klick bort.

Intressant nog erbjuder dessa kampanjer pågående bonusar till både befintliga och nya kunder. Gratisspelen,satsningskampanjkoder, omladdningsbonusar, matchade vadslagning och VIP-program är tillgängliga för nya och gamla kunder.

Typ av spel| ||739

The best sportsbooks in Grekland erbjuder satsningstyper som pengalinjer, spelsummor, lagsummor, parlays, teasers, if-satsningar, framtida satsningar, förslag , raka satsningar, köpa poäng/flytta linjen. Kvartals-/periodsatsningar, betting i första halvlek och annat.

De flesta spelarna har olika preferenser när det kommer till vadslagning; därför är det viktigt attspelsajter erbjuder ett brett utbud av vadslagningstyper för att tillfredsställa deras breda utbud av spelarna. Brist på valmöjligheter för spelarna när det kommer till vadslagningstyper kan leda till att kundernas antal minskar. Nedan finns en lista över vadslagningstyper som är tillgängliga för grekiska spelare.

Varje spelare har en speciell preferens när det kommer till satsningstyper;spelsajter i Grekland har dock tillhandahållit fler speltyper för sina spelarna. Därför kan du utnyttja detta breda utbud av insatstyper för att utforska och förbättra dina satsningsförmåga och vinstchanser.

Säkerhet och säkerhet

Som tidigare nämnts, vi har recenserat de säkraste bookmakerna online för din spelglädje. De utvalda bettingsajterna har kryssat i våra rutor när det kommer till att vara licensierad, säkerställa kundernas pengarskydd och integritet genom kryptering, och de har alla noll tendenser till att bli externt äventyrade.

De flesta bettingsajter online använder 128-bitars krypteringssystem för att säkerställa att de är säkra samt skydda sina kunder mot cyberbrott.Vissa företag som säkerställer cybersäkerhet i Grekland inkluderar Eyeonix, Cybercore, Secunet och ett antal andra. Dessa företag krypterar bookmakers och gör dem osårbara för att äventyras.

Safety Partners på Online Sports Betting-sajter i Grekland

Var säker, vi marknadsför endast bookmakers som har en vanlig och officiell licens. Vi prenumererar också bara på spelarna som använder bookmakers med hög säkerhet genom användningen av ett datakrypteringssystem av högsta kvalitet för att skydda spelarna från cyberbrott.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • Cybercore
 • Eyeonix
 • Secunet
 • Thuraya Satellit
 • Adacom
Ansvariga spelorganisationer
 • Hellenic Gambling Commission
 • Greek Organization of Football Prognostics (OPAP)
 • Intralot
 • Responsible Gambling Council (RGC)
 • BeGambleAware
 • GamCare

Mångasportböcker online tar stora steg mot ansvarsfullt spelande och förhindrar spelberoende från sina spelarnas sida. Alla bettingsidor i Grekland regleras av Hellenic Gambling Commission. Organisationer används för att identifiera spelberoende på sportspelsajter, och lösningar används för att hantera dessa problem.

Säkerheten på vadslagningssajter har uppdaterats så mycket att vissafunktioner på en spelwebbplats kan berätta om dess säkerhet eller något annat. Funktioner som logotyper, webbplatsens licensnummer och länkfunktionen till webbplatsen är signaler för en säker webbplats.

Mobilvadslagning med appen Best Sports Betting

På senare tid har tippare föredrar att satsa på sina telefoner eller surfplattor; Därför rekommenderar vi starkt att spelarna när de väljer en bookie överväger om sådana bookmakers tillhandahåller en bra spelapp som är kompatibel med Android- och iOS-telefoner. Grekiska vadslagningsappar är många, ochden här artikeln innehåller ett antal av dessa mobilspelappar.

När du väljer de bästa sportbetting-apparna finns det flera saker att tänka på. Legitimitet är en av dessa saker;det är viktigt att få den här appen från legitima butiker som Playstore. Du måste också tänka på hur lätt det är att navigera i appen; om den har samma funktioner som skrivbordet, betalningsalternativ, kundsupport och appens konkurrenskraft.

Bästa grekiska vadslagningsappar

På vissa toppbetting-appar har spelarna även möjlighet att se evenemang i livestreaming och satsa live. Livestreaming hänvisar till när bettingappar tillåter spelarna att se evenemangen de satsar på i apparna. Å andra sidan tillåter livebetting spelarna att fortsätta tippa även efter att evenemanget har börjat.

Livebetting & livestreaming på bettingappar|| |873

Greek bookmakers look for new ways of ensuring the best betting experience for their bettors, and in order to do this, de gjort tillgänglig livestreaming och livebetting. Some even have a live casino alternative, in Greeks, live betting.

Det är viktigt att noggrant välja de säkraste och bästa livespelsajterna för sportbetting med frekvensen i bettingappar som erbjuder livebetting och livestreamingalternativ. Tabellen nedan belyser online-sportboken med fantastiskalivestreaming och livebetting-alternativ, tillsammans med fantastiska odds.

Live Betting Site Highlight Livefunktioner Betyg Säker länk Villkor
Top Streams 88+ Ja Ja 5/5 Besök webbplats! « 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα »
Bra app 249+ Nej Nej 4.9/5 Besök webbplats! « 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα »
Topp i spel 68+ Ja|| |956 Ja 4.9/5 Besök webbplatsen!| ||967 « 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα »
Intuitiv plattform 54+ Ja Ja 4.7/5 Besök webbplats! « 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα »

Även om de flesta bettingsajter begär att spelarna ska göra en minimisatsning innan de får tillgång till livestreamingtjänster, har detta inte minskat antalet tippare som använder denna tjänst. Utbetalningsalternativ är inte vanliga i Grekland för närvarande; dock har fler vadslagningssajter börjat ta tag i den här funktionen.

Betalningsmetoder på grekiska vadslagningssajter

Punters kommer att göra ett stort misstag om de inte först kontrollerar betalningen metoder som används av spelsidan där de spelar.Betalningsmetod är också ett viktigt kriterium för att välja den bästa sportspelsajten i Grekland. Med ett brett utbud av betalningsmetoder som digitala plånböcker (PayPal, Skrill, Neteller), banköverföringar, förbetalda kort och bankkort (MasterCard och Maestro).

Vi rekommenderar attspelarna undersöker tillgängliga betalningsmetoder innan de väljer en ny bookmaker och börjar satsa. Här nedan är en lista över tillgängliga betalningsmetoder som du kan hitta på de bästa bettingsidorna på grekiska, tillsammans med deras insättningsgränser, uttag och betalningsavgift.

Betalningsmetod Typ Insättningsgräns Insättning/Uttag Betalningsavgift
Kreditkort €8,4 – €33 600 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort €8,4 – €33 600 Tillgängligt för insättningar / Ej tillgängligt för uttag Inga avgifter
Banköverföring 8,4 € – 3 360 € Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet €12,6 – €8 400 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet €21- €8 400 Tillgänglig för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Förbetalt kort €8,4 – €168 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet €2550 – €12,750 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag 1% – 5%

It is important to note that not all best betting sites in Greece offer all these payment methods, although most offer at least 4 out of these payment methods. In the same way, insättnings- och uttagsgränser från bookmaker till bookmaker, likaså debiteringsavgifterna för alla transaktioner som utförs med bookmaker.

PayPal Betting

Mångabookies i Grekland tillåter Paypal som betalningsmetod. Vi föreslår att du använder Paypal i dina onlinespeltransaktioner eftersom det inte bara garanterar riktigt snabba uttag och insättningsbetalningar, det har också ett rykte om sig att vara säkert; det fungerar också bara i områden där vadslagning är strikt licensierad. Paypal vadslagning är mycket flexibel.

Unibet and PayPal logos
Bästa PayPal Bookie
 • Säkrade transaktioner
 • Kostnadsfria överföringar
Snabba transaktioner
« 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα »

With the peace of mind that comes with att använda Paypal har spelarna ett litet pris att betala. Även om de flesta bookmakers täcker avgifterna för insättningar som görs av spelarna, lägger Paypal själv på en token för gjorda transaktioner. Detta kan variera från 1 % till 5 % av det insatta eller uttagna beloppet. Priset varierar också med metoden för uttag.

Bettingsajterna Funktionalitet

Ett annat kriterium som vi har använt för att bestämma den bästa bettingwebbplatsen är funktionaliteten och användarvänligheten. Spelare tillbringar större delen av bettingtiden på webbplatsen. Därför ärdet viktigt att spelarna tycker att webbsidans grafik är tydlig och lätt att navigera, några klick bör krävas innan ett spel läggs, och menyn bör vara välordnad och innehåller ett avsnitt "om".

I allmänhet bör webbplatsen vara bekväm att använda. Eftersom spelarna har många åtgärder att utföra, som att välja ett evenemang, hitta rätt marknad, göra en satsning, göra anspråk på vinster och många andra, är detdet viktigt att varje sida laddas snabbt|| |1173. Below, we have also highlighted some extra but equally important features.

Extra funktioner för en bra webbplats

Dessa funktioner är också viktiga eftersom de bidrar till att ha en bra upplevelse på webbplatsen.Dessa bra extrafunktioner inkluderar snabba uttag, att kunna se spelet och vad som ändras (livestreaming), snabbspel, ackumulatorspel, vadsredigering och en överflöd av spelalternativ.

Andra funktioner som faller inom den här kategorin inkluderar snabba och enkla uttag och insättningar, insyn hos bettingsajter online, virtuella sporter, liveresultat, incitament som bonusar och konkurrenskraftiga odds. Tabellen nedan visar information om bookmakers som erbjuder livestreaminguttag, snabbspel, virtuell sport och liveresultatfunktioner.

spelsajt Livestreaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport
Ja Ja Ja Ja Ja
Nej Nej|| |1221 Yes Ja Ja
Ja Ja Ja Ja Ja
Ja Ja Yes Nej Ja

Tabellen ovan anger att alla fem funktioner som är markerade i tabellen inte alla kan vara funktioner hos bookmakers. Mende flesta bookmakers erbjuder minst två av dessa alternativ. Funktioner som inte kan hittas hos grekiska bookmakers inkluderar snabbspel. Åtgärder vidtas dock för att införa detta i vadslagningssystemet.

Kundtjänsten

Kundsupportsystemet på alla spelwebbplatser är mycket viktigt. Bra kundservice kommer att avgöra vilken typ av upplevelse tippare kommer att ha på webbplatsen. Det är därför bra och effektiv kundservice gör stor skillnad för att utvärdera en bra webbplats. Topsportbokmästare har kundservice med ett faktiskt kontaktsätt, tillfredsställande svar, kort väntetid och konstant tillgänglighet.

Tabellen nedan presenterar en översikt över kundtjänster på bettingsajter i Grekland. Detta inkluderar information om kontaktmetoden, frekvensen av tillgänglighet för kundtjänstsvar och svarstidens varaktighet.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Greek Sportsbooks Svarstid Vanligtvis tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Upp till 5 minuter 17 timmar
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 1 timme 24/7
👩‍⚕️ Livechatt|| |1311 Common Upp till 30 minuter 16 timmar
💬 Messenger Sällsynt Upp till 30 minuter 24/7
🌐 Sociala nätverk Vanligt Upp till 60 minuter 24/7

De flesta av de bästa vadslagningssajterna i Grekland strävar efter att ge sina spelarna den bästa spelupplevelsen någonsin, och som ett resultat av detta, de har gjort sin kundtjänst, oavsett om det är telefonsamtal eller mail, tillgänglig 24/7. Därför kanspelare ringa in när som helst med sina problem och få omedelbart svar och lösning.

The Sportsbook Reputation

Spelsajternas rykte avgör också kvaliteten. Det är en annan sak för en webbplats att ge bra recensioner om sig själva på sin webbplats, och det är annorlunda för tippare på bloggar och forum att ha en dålig sak att säga om dem. Så du kanläsa mycket om vadslagningswebbplatser på bloggar och sociala medier plattformar till nackdelarna med dessa webbplatser.

Innan vi sammanställde vår lista över de bästa bettingwebbplatserna för ditt spelglädje, sökte vi online på forum, bettingbloggar och sociala medieplattformar för attfå mer information om de bästa sidorna| ||1355 excluding what the website has on their home pages.

Hur man öppnar ett konto hos Greek Bookmaker

Onlinespelsajter har gjort spelarregistreringen snabb och enkel genom att bara bifoga en få steg och få informationskrav. Registreringsstegen på onlinespelsajt i Grekland inkluderar att välja din spelsajt och navigera till sajten, fylla i registreringsformuläret, sätta in pengar och placera ett spel.

1
Välj vadslagning. Site

När du har identifierat en betrodd bookmaker, navigera till webbplatsen där du kommer att se alternativ som; Gå med nu eller öppna ett konto.

2
Registrering

Närnäst kommer du att fylla i ett registreringsformulär med information om din; e-post, kontakt, husadress, valuta, användarnamn och lösenord, etc.

3
Sätt in och satsa

När du har registrerat dig, sätt in lite pengar till ditt konto så att du kan komma åt gratisspel och börja satsa.

Om du inte fick välja en betalningsmetod medan du imputerade din information på registreringssidan, skulle du bli ombedd att välja en betalningsmetod när du vill göra din första insättning. Det är så enkelt att öppna ett konto;bara några få steg krävs för att ha ett konto, och du kan börja betta.

eSport: CS:GO Betting Sites & More

Under 2019 fick eSports mycket uppmärksamhet, och många sportspelare har riktat uppmärksamheten mot det. Bookies som erbjuderspel på eSport är mycket efterfrågade. eSports bettingsidor har också erbjudit ett bredare utbud av vadslagning på eSports betting för att tillfredsställa sina kunder. Spelare kan nu satsa på sina nationella favoritspelare.

Tabellen nedan visar debästa eSports bettingsidorna och eSports satsningarna de erbjuder. Det finns många C.S:G.O. bettingsidor på grund av hur stort spelet har blivit. Andra populära e-sporter som bookmakers erbjuder inkluderar LoL, Dota2 och Call of Duty.

eSports Betting Site Höjdpunkter Funktioner Betyg Säker länk T&C's
Top Bookie 7+ 94,25% 4,9/5 Besök webbplats! « 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα »
Bra marknader 11+ =93|145%| 4.9/5 Besök webbplats! « 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα »
Bra odds 8+ 91,78% 4.8/5 Besök webbplats! « 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα »
Stark plattform 3+ 94,19% 4,7/5 Besök webbplats!| ||1503 « 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα »

With the advancement in technology, eSport blivit mycket föredraget bland grekiska spelarna. Om du älskar att betta på sport, skulle du lika gärna tycka om att satsa på eSport. Ha kul medan du följer dina favoritspelare. eSports vadslagning kommer säkerligen att tjäna dig några coola pengar hos din favorit bookie.

Regleringen av sportvadslagning i Grekland och spelmiljön

Vattning är lagligt i Grekland; därför har spelarna friheten att satsa när som helst, vilken dag som helst. Mendet finns vissa begränsningar som en åldersgräns, 21 år och uppåt. Sedan 2011 är sportspel reglerat i Grekland.The Hellenic Gaming Commission är ansvarig för licensieringen av alla bookmakers i Grekland. Det är därför ett av kriterierna för den bästa sportspelsajten i Grekland är licensiering.

Nyligen har den grekiska regeringen lyft fram två typer av licensiering för sportvadslagning och vadslagning online.Licens för sportspel kallas typ-ett och kostar €3. I de kommande styckena kommer vi att diskutera i detalj de avgörande aspekterna av spelmiljön i Grekland.

Gambling Commission & Licence

Legal Sports Betting & Gambling i Grekland
🎰 Bettingterminaler med fasta odds N/A
📑 Spelbutiker N /A
🏛️ Landbaserade kasinon 9
💻 Alla licensierade sportböcker 15
🏆 Bäst rankade Safe Betting-sajter Våra val

The Hellenic Gaming Commission ansvarar för övervaka och reglera vadslagning i Grekland. För att få en licens i Grekland måstesajter och kasinon skicka in en ansökan till Hellenic Gaming Commission tillsammans med sökandens data och annan information.

Vad gör bettingsajter online lagliga en licens från Hellenic Gaming Commission ochett godkännande av all inlämnad information. Dessutom är det viktigt att den potentiella bookmakern tillhandahåller information om antalet certifierade spelautomater i förening med det antal som anges av HGC.

Kasinolicenser skiljer sig från de som erhålls av sportsbookmakers i Grekland eftersom de är uppdelade i två, nämligencasinolicenser med större utbud och enkel typ av kasinolicenser. The simple type casino includes; gaming areas and may also offer accommodation facilities classed with three stars.

Å andra sidan, kombinera både spelanläggningar och boende, speciell turisminfrastruktur klassificerad med fem stjärnor. För relevanta produkter, certifieringarna för lyckospel, spelautomater och anläggningar som innehåller spelmaskiner.Licenser för är inte tillgängliga för personer under 21 år. Kolla in punkterna nedan för licensierade lagliga sportspelsajter i Grekland.

De säkraste onlinespelsajterna med en giltig Greklandslicens

Det är viktigt att vara medveten om och säker på din bookmakers laglighet och ägarlicens innan du börjar betta. Vi har gjort detta enkelt genom attsamla en lista över licensierade bookmakers i Grekland. Välj ditt val och börja spela lagligt.

Webbplatser att undvika

När dina pengar väl går ut till en bettingsajt online har du ingen kontroll över vad som händer med dem. Det är därför det är viktigt för dig att vara extra försiktig och100 % säker på att sidan du har navigerat till är säker och legitim. Därför kommer alla överföringar du än gör online att vara säkra.

Här nedan har vi listatnågra sportböcker som anses vara osäkra i Grekland. Därför bör vilka webbplatser du än har valt vara exklusiva för den här listan. Du kan besöka avsnittet med licensierade bookmakers i artikeln.

Vi har inkluderat dessa webbplatser i vår osäkra lista eftersomen del verkar utan licens medan andra verkar på marknader där hasardspel anses vara olagligt. Ändå skapas andra bara för att lura ovetande spelarna. När sådana sajter blir avbrutna, beslagtas alla deras tillgångar, vilket innebär att spelarna förlorar alla sina pengar. Betrodda vadslagningssajter bör prenumereras på.

Historia och framtid

Hardspel har funnits i cirka två tusen år i Grekland. Betting började direkt efter att de grekiska olympiska spelen började. På senare tid har det förekommit vissa händelser, och justeringar för att tillgodose och legalisera införandet av onlinespel.

Historien om hasardspel i Greklandsträcker sig från ett antal förbud, licenstyper och handlingar. Ett exempel på detta var januari 2013, när CJEU:s spelgemenskap bedömde OPAP:s monopol som olagligt, vars godkännandeperiod ledde till tre månaders spelstopp.

History of Greek Sports Betting Laws & Act
 • Förbud mot alla former av elektroniskt spelande År 2002 förbjöd den grekiska regeringen alla former av elektroniskt spelande, även om lagen misslyckades eftersom det inte kunde skilja mellan onlinespel, videospel online och landbaserade spelmaskiner.
 • Lättnad av förbud Under 2011 mildrades förbudet mot onlinespel med införandet av 2011 års spellag för att samla in pengar genom skatter och licenser.
 • Beviljande av 24 tillfälliga licenser Spellagen 2011 fick den grekiska regeringen att bevilja 24 tillfälliga licenser till speloperatörer, William Hill och Betfair inklusive.
 • Introduktion av permanenta licenser Med hasardspelslagen 2011 infördes också permanenta licenser för onlinebokhandlare i Grekland.
 • Monopoliserar marknaden för onlinespel Under 2012 utvecklade det grekiska finansministeriet förslag för att monopolisera Greklands spelmarknad till förmån för OPAP, staten -kör operatör.
 • Förbud mot tillfälliga licensinnehavare I november 2012 varnade den grekiska regeringen operatörer med de interimistiska licenserna att minska sin verksamhet, vilket ledde till att många operatörer som lämnar den grekiska vadslagningsmarknaden.
 • OPAP:s monopol bedömdes vara olagligt År 2013 beslutade den grekiska spelindustrin att den statliga operatörens monopol verkligen var olagligt eftersom det skickade många operatörer av spelmarknaden.
 • Kasinoförordning 2018 antogs en lag som reglerade kasinons verksamhet i Grekland och övervakas av Hellenic Gaming Commission.

Lagen som antogs 2018 är att säkerställa attalla kasinon med en spelbok är legaliserade samt tillåter nya att utvecklas och ger spelarna fler möjligheter och sorter att tippa. HGC är dedikerad till att säkerställa säker vadslagning och även förhindra spelberoende.

Med ökningen av frekvensen av sajter för sportspel online och andra vadslagningsställen och samtidigt ökningen av grekiska spelarna, förväntas antaletbyråer och råd som övervakar Grekiskt spelande kommer att öka. Detta skapar en möjliggörande miljö för bookmakers att expandera sina verksamheter och en mindre ansträngande licensieringsprocess.

Betting i Grekland: Slutsats

Vi harvalt ut de bästa, säkraste och licensierade bookmakers för dig. Därför, om du är grek och vill ge dig ut på hasardspel, kan alla vadslagningssajter i Grekland som listas i ovanstående sektioner med säkerhet väljas.

Kriterierna vi har använt för att välja dessa onlinespelsajter är inte bara begränsad till säkerhet och licensiering, men andra extrafunktioner som pågående bonusar och kampanjer och vadslagningserbjudanden. Därför skulle du inte göra ett misstag om du väljer någon av de listade webbplatserna. Du kanpoäng med att veta att du är säker och allt du tjänar kommer tillbaka till dig. Här nedan har vi listat ännu en gång de bästa bookmakerna i Grekland.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Grekland 2021:

Denna sida uppdateras regelbundet. För att säkerställa attalla bettingsidor som har listats förblir i toppklass, kommer vi att ta det stora steget att ta bort alla webbplatser som har fallit under pari. Webbplatserna som har tagits bort kan ersättas med andra som har utvecklats för att uppfylla alla våra kriterier baserat på recensioner av våra sportspelsajter.

Vanliga frågor

Det finns många frågor som spelarna har på webbplatserna. Avsnitten nedan belyser vanliga frågor om grekiska bettingsidor. Läs vidare för att hitta alla frågor som du kanske vill ha tillfredsställande svar på innan du väljer en bookmaker och börjar satsa.

🥇 Vilka är de bästa bettingsajterna i Grekland?

Du kan hitta härbästa bettingsidorna i Grekland. De förändras alltid i anpassning till det ständigt ökande antalet spelarna. Det är därför vi alltid är dedikerade till att kolla upp förändringarna på vadslagningsmarknaden och sportspelsajter online för att säkerställa att vår lista förblir bäst och säker. Vi jobbar ständigt med att fiska fram det bästa, och bara det bästa. Därför är det viktigt att duhåller dig uppdaterad för att vara medveten om ändringar.

🏆 Vilka pågående erbjudanden kan jag hitta på grekiska sportböcker?

Vi har sammanfattat de flesta av depågående erbjudandena i Grekland. Bland dessa ärgratisspel, insatskrediter och cashbacks. Pågående lojalitetsbonusar och kampanjer är tillgängliga för både gamla och nya kunder. Innan du accepterar dessa erbjudanden och kampanjer är det viktigt att du läser igenom villkoren för sajten.

⚖ Är vadslagning lagligt i Grekland?

Ja, vadslagning är lagligt i Grekland som det har varit i flera år. Kontrollera docksportvadslagningsreglerna, som måste följas av både bookmakers och spelarna. Till exempel måste potentiella bookmakers vara över 21 år, medan spelarna måste vara minst 21 år gamla. I alla grekiska vadslagningsbutiker är rökning också förbjudet, även om myndigheterna kontinuerligt har misslyckats med att införa förbudet.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Grekland?

Ja, PayPal-spel är möjligt i Grekland. Som ett resultat av det mycket snabba och effektiva sättet på vilket PayPal-betalningar levererar, har många sportsbooks gjortspel med PayPalmöjligt.Registrera bara ett konto hos paypal och du är igång, ta ut och sätta in pengar när det passar dig med lite extra avgifter.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Ja, det finnsnya bettingsidor. Vi har undersökt och granskat bådeetablerade och nya bookies tillgängliga för dig i Grekland. Du hittar dem i tabellen längst ner på denna sida. Håll dig uppdaterad med vår sida så att du blir medveten när nya och etablerade tillägg görs till listan över gamla som har fallit under pari tas bort.

😎 Är livebetting möjligt i Grekland?||1795

Yes, live betting is available in Greece. As a matter of fact, it is one of the bettings offers considered legal. Greek bettors have the freedom to in-play vadslagning efter att spelen har börjat. Allabästa bookies i Grekland erbjuder livebetting och med aptitretande odds kopplade. Oavsett om det är grekisk strand eller ort, titta igenom vår lista för att avgöra.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Grekland?

Det finnsflera appar för sportbetting som kan anses vara bäst. Vi har undersökt och granskatbästa sportspelapparna. Du kan välja vilken som helst från listan med full vetskap om att du väljer det bästa av det bästa.

🏤 Går det att satsa på val?

Nej, det går inte att satsa på val i Grekland.spelmarknaderna i Grekland är begränsade till bara sportbok, hästkapplöpning och kasino. Det har inte vidtagits några rättsliga åtgärder för att backa vadslagning på val i Grekland. Således kandu inte satsa på resultatet av valen.