De bästa vadslagningssajterna i Hong Kong – Top Hong Kong Sportsbooks för 2021

Hong Kong har en lång - och väletablerad koppling till spelbranschen; det finns ett överflöd av högkvalitativa Hong Kong-sportböcker för invånarna att välja mellan. I den här guiden kommer vi att dela upp många funktioner påbästa bettingsajterna i Hongkong för att bättre förstå vem som är grädden på grädden.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Hong Kong
Bästa spelsidor i Hong Kong

Satsa på Safe Bookies verifierade av våra granskare

Sport

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Topbonusar och kampanjer

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

Utbetalning

Utbetalningsnivåer i Hong Kong

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Hong Kong Sports Betting Apps

De kommande styckena är laddade med praktiska rekommendationer förbästa sportspelsajten i Hong Kong. Tabellen ovan låter dig omedelbart hoppa till vilken underkategori du vill, oavsett om dess säkerhet och säkerhet eller betalningsmetoder, prova det! Om inte, fortsätt att läsa för att få en fullständig förståelse för hasardspelets kultur och historia i Hong Kong.

Topp 6 sportspelsajter i Hong Kong

Låt oss börja med det uppenbara,bästa sportspelsajten i Hong Kong är förmodligen vad många av er är här för att se. De bookmakers som listas nedan är alla mycket starka och välrespekterade, var och en med sina unika egenskaper som gör att de kan sticka ut från varandra. Du kan förvänta dig att alla plattformar som listas nedan kommer att erbjuda en spelupplevelse av hög kvalitet.

Vi har bara listat operatörer som har imponerat på vårt team avbranschexperter över de flesta kategorierna i vårt robusta rankningssystem. Var och en av dessa bookmakers erbjuder en attraktiv välkomstbonus som du kan hämta när du registrerar dig. Var och en ger en upplevelse av hög kvalitet med många individuella fördelar.

HongkongsTOPP 6 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Hong Kong Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
Upp till1000 CNY Välkomsterbjudande 23+ 402+ 93.25% 5,0|| |383/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
15€ Gratisspel 28+ 151+ 93,59% 4,9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
10€ Gratisspel 28+||421 155+ 92,26% 4,8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till100€ vid första insättning 31 + 142+ 93,45 % 4,7 /5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
10€ Gratisspel 28+||468 153+ 91,89 % 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Endast 4 % provision på nettovinster 16+ 181+ 93,50 % 4,6/5 Besök Webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Var och en av dessa bookmakers listade ovan har sina unika styrkor och svagheter. I vårt rankningssystem letar vi efter de plattformar som följer många krav snarare än 1 eller 2 nischområden. Debästa bettingsajterna online i Hong Kong har satt en hög standard för övningar för resten att följa, de som rekommenderas i denna tabell är bland de allra bästa.

Bästa spelsajter i Hong Kong efter kategori:
Bästa spelsajt i Hong Kong: 22Bet
Bästa nya spelsajten i Hong Kong:| ||529 Karamba Sports
Bäst för bonusar: mr.play
Top mobilapp: Karamba Sports | ||545
Best for Live Betting: Hopa
Högsta utbetalning Bookie: Hopa
Bästa PayPal-spelsajt: mr.play
Säkraste bookmaker: Matchbok
Bästa eSports-spelwebbplats: 22Bet || |581
Top for Extra Features: Betiton

Denna sida är en fantastisk resurs för spelare som vill fatta ett snabbt beslut om sin vadslagning valfri plats; det finns gott om fantastiska alternativ listade ovan. Det här tillvägagångssättet för att ranka bookmakers är allt för att underlätta för läsaren eftersom vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att välja den plattform som innehåller funktioner som betyder mest för dig.

Innan vi börjar med guidens kött och börja ranka debästa sportböckerna i Hong Kong, det är värt att notera att varje bookmaker i vår ranking är lika stark inom olika områden. De är alla olika, och detta ger en mycket mer intressant läsning och kräver att spelaren gör mer forskning för att hitta den plattform som passar dem mest.

Kriterier för att hitta de bästa onlinebokmakarna i Hong Kong

Tabellen nedan ger dig med några av de bästa sportspelsajterna i Hong Kong. Det kommer också att ge dig en titt på vårastränga rankningskriterier, som har konstruerats grundligt av vårt team av branschexperter. Vi rankar våra bookmakers med ett system med 12 kategorier, lika vikt läggs på varje faktor, och detta gör att våra läsare får en större förståelse för de aspekter som är viktigast för dem.

Det skulle inte vara möjligt att korrekt rangordna bookmakers utan att gå in på mer detaljer. Anledningen till att våra rekommendationer respekteras så brett är på grund av vårt rigorösa utnyttjande av vårt rankningssystem och omfattande kunskap inom denna enorma bransch. Kolla in några av destörsta bonussportböckerna med snabbnavigeringstabellen nedan.

Sporter och ligor på bästa sportspelsajter i Hong Kong

Vår första uppgift i den här guiden är att diskutera de tillgängliga sportmarknaderna som erbjuds av de främsta onlinespelmakarna. Sportspelsajter i Hong Kong fokuserar på ett fåtal sektorer och erbjuder inte det mest varierande utbudet av tävlingar; Men de behov som de införlivar i sina plattformar görs mycket bra. Kolla in vår tabell nedan för att få en inblick i debästa sportmarknaderna i Hong Kong.

Fotboll: Ett nationellt intresse

Hong Kong might not be known for its footballing heritage, having never hosted an international tournament or competed at the top level. It has grown in popularity since the turn of the millennium and now has its national league with tusentals åskådare varje år||689. Find the best spelsajterna för fotboll i Hong Kong här.

Basket: Asiatiska mästare

Regelbundet blandbästa landslagen i FIBA ​​Asian Cup har basket svept över nationen och är en av de mest spelade sporterna i landet. De har producerat toppspelare som Duncan Reid men har ännu inte fått en av sina egna till den eftertraktade NBA. Tillbaka till din favorit Hong Kongbasketlag här.

Cykling: Tai Wai till Tai Po

Det finns många möjligheter att titta påhögkvalitativa cykelturer över hela världen, som Tour de France och Giro d'Italia. Hongkong har några av de mest natursköna cykelvägarna på planeten; du kan satsa påcykling bland de bästa Hong Kong bookies nu.

Badminton: #6 Angus Long

Hong Kong har Angus Ng Ka Long, som regelbundet presenterades bland de mest konkurrenskraftiga nationerna när det kommer till badminton, rankades som nummer 6 i herrsingel redan 2017 (nu 8:a), och vann många internationella turneringar inklusive den regionalaHong Kong open. Du kan satsa på Hongkong påbadminton genom olika plattformar.

Bordtennis: Olympiska stamgäster

Skryter med ett bord med 26 personer laget är Hongkong bland de bästa inom nästan alla racketsporter, inklusive bordtennis. Ikoniska spelare som Tang Peng och Jiang Tianyi har tävlat på högsta olympiska nivå. De är också värd för sitt eget Hong Kong öppet påQueen Elizabeth Stadium i Wan Chai. Upplevspelsajter för bordtennis här.

Vintersport: Ishockey och skidåkning

Även om det inte är en av deras konkurrenskraftiga styrkor , vintersport är bland de mest tillgängliga sporterna i Hong Kong, sporter som skridskoåkning, skidåkning och snowboard är lätta att boka för lokalbefolkningen och turister. De har deltagit ivinter-OS sedan 2002 men har ännu inte tagit en medalj. Men det finns utan tvekan en ljus framtid framför oss. UpplevVinter-OS-spelsajter här.

Även om dessa sex sporter som listas är bland de mest populära i landet, finns det många andra som vi skulle kunna inte nämna, såsom handboll, vattenpolo och snooker. EnHongkong bettingsajt kommer att erbjuda användaren uppemot 30 specifika sportmarknader att spela med. Detta ger spelaren obegränsade valmöjligheter, och med så många satsningsalternativ är ingen spelupplevelse någonsin densamma

Som att titta påtillgängliga sportmarknader, we also delve into the number of leagues and markets into consideration to better understand the quality of the selection. There is an abundance of factors to consider when signing up for a new bookmaker, one of the most crucial elements to this decision is the variety of sports markets on offer to the player.

Utbetalning, odds och linjer på de bästa bookies

Att få bra odds är avgörande för spelarupplevelsen. Vi lägger stor vikt vid kvaliteten på den potentiella utbetalningen, några av de bästa oddsspelsmakarna blir några av dehögst rankade sportsbooks på våra listor på grund av hur central denna faktor är för den övergripande användarglädjen.

För att korrekt rangordna de allrabästa bettingsajterna i Hong Kong for payout rates, we have carried out a thorough investigation. We have collected data from numerous reliable sources and have compiled it all into one table which you can find below. We rely heavily on this kind of information to provide our readers with an accurate portrayal of individual markets and their potential payout rates.

I tabellen ovan kan du se resultatet av våra fynd. Detta visar uppbästa bookmakers odds och kontextualiserar hur viktigt det är för den övergripande kvaliteten på användarupplevelsen på alla spelplattformar. Leta alltid efter vadslagningssajter som erbjuder bra odds eftersom deras potentiella utbetalning kommer att gynna dig i det långa loppet.

Bettingerbjudanden: Bonusar och bettingsajter Kampanjer

En av de mest implementerade strategierna inom spelbranschen är att locka in nya kunder medspelerbjudanden och bonusar vid registrering. Dessa erbjudanden är inte så vilseledande som de kan tyckas eftersom de ger dig chansen att göra riktigt mycket pengar för pengarna. Tabellen nedan ger dig en sammanfattning av de bästa erbjudandena som för närvarande är tillgängliga för kunder att njuta av.

Hong Kong Betting Site Välkomstbonus Insättningsfunktioner|| |821 Rating Säker länk Villkor
Upp till 1000 CNY| ||836 Welcome Offer 5x 7 dagar 1,40| ||846 4.9/5||849 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
15€ Gratisspel 1x 14 days 1,80 4,9/5||873 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
10€ Gratisspel 1x 14 days 1.80 4,8/5||897 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till100€ vid första insättning 9x 14 days 2,00 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
10€ Gratisspel 1x 14 days 1,80 4,7/5||946 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Det finns många former avspelerbjudanden och bonusar tillgängliga för kunder;inga två bonusar är desamma var och en med sina egna fördelar för spelaren. Många förfrågningar har ett liknande tillvägagångssätt i det avseendet att de kan kategoriseras i en av tre saker; dessa inkluderar insättningsmatchning, förbättrade odds och bookmakers gratisspel. Sportsbooks letar alltid efter att skapa nya typer av bonusar som kunderna kan njuta av, så håll utkik efter alla som kommer till dig.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Hong Kong 22Bet
🥈Gratisspel Hopa
🥉 Förbättrade odds Karamba Sports
◻️ Nya kampanjer Betiton|| |1002
◻️ Bästa registreringserbjudande mr.play
◻️ Största utbetalningspotential Matchbook

I de kommande styckena kommer vi att ge en kortfattad förklaring av hur en oddsbonus fungerar och hur en kund får en. Det finns tre överväganden som en ny användare bör ta när han registrerar sig och hämtar sitt välkomsterbjudande; dessa ärkvalificerande insatskriterier, bonusens giltighetstid och även omsättningskravet. Allt detta bör kunden bekanta sig med så snart som möjligt.

The omsättningskravet för en insättningsmatchningsbonus kan vara allt från fem till tolv gånger beroende på bookmaker. Det betyder att du måste sätta in ett visst belopp efter din första delbetalning innan du kan göra anspråk på några utlovade bonusmedel. Kriterierna för kvalificerande spel kretsar kring de lägsta odds som tillåts för att ett spel ska räknas mot det övergripande kravet på vadslagningswebbplatser.

The giltighetsperioden är ett annat koncept för bettingsajter i Hongkong som är värt att komma ihåg; detta är centrerat kring att följa vissa villkor inom en viss tidsgräns så att din bonus kan hämtas. Den vanligaste giltighetsperioden är vanligtvis cirka 30 dagar, men beroende på sportboken kan den till och med vara så kort som sju dagar.

Typ av insatser

Mängden tillgängliga speltyper är en tydlig indikation till kunden på kvaliteten hos en viss bookmaker. Att ha friheten att satsa på vad de vill är en implementering som regelbundet finns bland debästa sportböckerna i Hong Kong. Denna aspekt är avgörande för vår övergripande rankning av vadslagningssajter i Hongkong.

Hög kvalitet kommer att förstå att det inte räcker att bara erbjuda ett lågt urval av vadslagningstyper för att tillfredsställa sina kunder. Det finns hundratals klassiska val som varje plattform bör inkludera för att lägga till ett element av förtrogenhet till sin tjänst. I tabellen nedan kan du hitta några av de mestpopulära vadslagningstyperna som finns tillgängliga hos alla sportböcker.

För att få ut det mesta av din tid som spenderas på bettingsajter i Hong Kong, håll alltid utkik efter operatörer som erbjuder ett brett utbud av bettingtyper och var inte rädd för att prova så många som möjligt. Till exempel, en fotbollsmatch kommer med över130 olika spelalternativ hos en högkvalitativ bookmaker. Detta är vad du kan förvänta dig av dina tjänsteleverantörer, och allt mindre kan återspegla den övergripande kvaliteten på plattformen.

Säkerhet och säkerhet

Säkerhet är en oerhört viktig aspekt av en online sportsbook och är avgörande för vår ranking. Säkerhet är oerhört viktigt för en kundupplevelse med vilken bookmaker som helst; detta leder till att många användare skjuts upp om de spelar med en plattform som inte ger utmärkt säkerhet till sina kunder. Det är vårt jobb att göra efterforskningar och informera dig om desäkraste bettingsajterna online i Hong Kong

Spelarens säkerhet kan enkelt upprätthållas av bookmakers villig att följa standardutvecklingsbestämmelserna som utfärdats av deras regionala spelnämnd. Det finns många organisationer som är involverade isäkra spelbranschen på global skala; det är deras jobb att höja standarderna och se till att bookmakers följer dem.

Safety Partners på Online Sports Betting Sites i Hong Kong

Några av världens största bookmakers letar alltid efter lätta sätt att säkra sin plattform för att skydda sina kunder. Vi rekommenderar endast operatörer som strävar efter att hålla sig till dessa regler och strävar efter att vara bäst inom sitt område. Organisationerna nedan är bland de bästa och mest pålitliga när det gäller att säkra kunddata.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • Entrust Datacard
 • Comodo SSL
 • Digi Cert
 • GoDaddy
 • GenTrust
 • Snabb SSL
 • GlobalSign
Ansvariga spelorganisationer
 • Hongkongs emblem
 • Nationella rådet för spelproblem
 • GambleAware
 • IBAS
 • Ansvarsfullt spelråd
 • Internationellt centrum för ansvarsfullt spelande

Sportspelsajter i Hong Kong har vissa skyldigheter att uppfylla, och detta är mycket mer än att bara ge bra odds och betala sina aktieägare. De har ett ansvar gentemothela spelbranschen och dess följare att hålla sin plattform säker och upprätthålla transparens om företagets affärer. De är enligt lag skyldiga att implementera verktyg som förhindrar spelberoende från att missbruka sin tjänst.

En positiv attitydsökning har skett i spelbranschen under de senaste åren, mer och mer reklam har spridit budskapet av de problem spel kan orsaka och påtryckningar som utsatta människor bör vara medvetna om. Kom alltid ihågspel ska bara vara lite roligt om det blir för mycket, lägg bara ifrån dig telefonen och sluta.

Satsa på mobilen med Bästa sportspelsappen

En av de bästa innovationerna till följd av 2000-talets teknikökning är underlättandet avmobila hasardspelsappar. Bland dessa applikationer finns några av världens ledande bookmakers med internationella följare. Varje app analyseras av vårt team av branschexperter för att säkerställa att de följer vårt robusta rankningssystem. Hongkongs bettingappar är kända för att vara bland världens bästa på grund av ökningen av teknikbaserade nystartade företag.

Nuförtiden har bookmakers stött på långthögre antal användaraktivitet| ||1142 across their mobile apps than ever before. The best sports betting app in Hong Kong is often overlooked due to the increased presence of international platforms soaking up a lot of the user base, however in the table below you can find the top gambling platforms available in Hong Kong.

Top Hong Kong Betting Apps

Var och en av mobilspelapparna som finns tillgängliga i Hong Kong erbjuder sina egnaunika funktioner och ger en hög -kvalitetsservice till sina användare. De bästa sportsbooks kommer att erbjuda en majoritet om inte alla funktioner som listas ovan, en plattform som bara tillhandahåller 1 eller 2 av dessa aspekter är ofta en att hålla sig borta från.

Livespel & livestreaming

Livebetting och livestreaming är en annan stor del avframgångsrika onlinesportböcker. Det är en eftertraktad funktion bland de flesta användarbaser eftersom den låter spelaren uppleva live-action och kommer därför att kunna planera och implementera sin bettingstrategi. Det är nu en oerhört viktig del av en plattformsutvecklingscykel.

Tabellen nedan visar några av de bästalivsspelsajterna för sport som är tillgängliga för spelare i Hong Kong. Var och en av dessa bookmakers är bland de bästa när det gäller att tillhandahålla livestreaming och In-Play-spelfunktioner. Registrera dig på någon av dessa plattformar idag för att få en gratis välkomstbonus och få ett försprång på din plattform.

Live Betting Site Välkomstbonus Live Features Betyg Säker länk Villkor
Upp till1000 CNY Välkomsterbjudande 143+ No Nej 4.9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
15€ Gratisspel 61+ No Ja 4.9/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
10€ Gratisspel 64+ No Ja 4,8/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till100€ vid första insättning 64 + Nej Ja 4.8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
10€ Gratisspel 60+ Nej Ja 4.7/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Du kanske lägger märke till likheterna mellan den här tabellen och de bästa sportböckerna i Hong Kong, men det är bara ett bevis på hur viktigt livebetting/streaming är för en plattforms framgång. I de kommande styckena kommer vi att introducera enserie av rankningskategorier som hjälper till att definiera vad det innebär att vara en av de bästa sportböckerna online.

Betalningsmetoder på Hongkongs bettingsidor

Att ha ett brett utbud av betalningsalternativ säkerställer en mycket mer flexibel användarupplevelse. Att ge spelaren fler valmöjligheter är en nyckelfaktor som ingår i många rankningsfaktorer när man bestämmer sig för den bästa sportbettingsidan i Hong Kong. Några av de betalningsmetoder vi kommer att diskutera ärMasterCard-spelsajter, PayPal och andraeWallet-format.

I tabellen nedan finns en kort beskrivning av de mestpopulära betalningsmetoder du kan få tillgång till när du sätter in pengar till Hong Kongs sportböcker. Var och en av de listade betalningsmetoderna kommer komplett med en insättningsgräns, en betalningsavgift (om tillämpligt) och om du kan göra insättningar och uttag.

Betalningsmetod Typ Insättningsgränser Insättning/Uttag Betalningsavgift
Betalkort HK$90 – HK$137 000 Ja /Ja Inga avgifter
Credit Card HK$90 – HK$160,000 Ja /Nej Inga avgifter|| |1386
eWallet HK$45 – HK$68 000 Ja /Ja 1,5%
eWallet HK$45 – HK$51 000 Ja / Ja Inga avgifter
eWallet HK$90 – HK$120,000|| |1420 Yes /Ja 1%

Det finns många fler tillgängliga betalningsalternativ som vi inte har lyckades lista här; dessa fem metoder är dock allmänt tillgängliga med allabästa bettingsajter i Hong Kong. Det viktiga att tänka på när du väljer en ny plattform är insättningsgränserna och betalningsavgifterna som gäller för en viss metod.

PayPal Betting

En av de mest skickliga och spännande betalningsmetoderna tillgängligt är PayPal. Ett företag som grundades redan 1998 av ingen mindre än Elon Musk. Spelböcker online har insett potentialen med pengaöverföringstjänsten och har internationellt införlivat den i sina insättningssystem.PayPals bettingsidor har blivit några av demest populära transaktionsmetoderna på plattformar idag.

Hopa and PayPal logos
Top PayPal Bookie
 • Live kundsupport
 • Gratis uttag
Välkomstbonus15€ Gratisspel

Bookmakern vi har visat upp ovan är enbranschledande förespråkare för användning av PayPal-spel i alla former. Om du är villig att skapa ett konto idag och göra en snabb insättning på plattformen kommer du att stå i kö för att få en rejäl välkomstbonus.

Webbplatsens funktionalitet

A mycket viktig del av online-sportboken är deras funktionalitet; detta gällerkontoskapandeprocessen såväl som vadslagningsinsättningar. Närmare bestämt talar vi om hur webbplatsen är konstruerad för användarens bekvämlighet och lämplighet. Navigationsmenyer, avancerade insatsverktyg och enkla registreringsprocesser faller alla under funktionalitetens banner.

Den övergripande användarupplevelsen som levereras till en kund är en blandad påse av olika komponenter som är svåra att ranka mot varandra heltäckande. Men alla användare med kunskap om bra online-sportböcker kommer att känna skillnaden mellan en välbyggd ochmycket funktionell vadslagningsplattform jämfört med en webbplats med låg ansträngning.

Extra Features

Fortsätter med funktionaliteten hos en plattform, det finns mångaanmärkningsvärda extrafunktioner som de bästa bettingsajterna ofta använder för att vinna över sina användarbas. Många företag har som huvudmål att tillhandahålla så många innovationer inom denna sektor som möjligt, detta framgår av antalet extrafunktioner som dyker upp regelbundet.

I tabellen nedan har vi skisserat några av de mest framträdande extrafunktioner i branschen idag. Några av de största funktionerna inkluderar livestreaming, utbetalning och virtuell sport, som alla utnyttjas avspelsajter online för att ge sina kunder en mycket mer flexibel tjänst.| ||1497

Betting Site Livestreaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning Virtuellt Sport
Nej Nej Ja Ja Ja| ||1525
Nej Ja Ja Ja Nej
Nej Ja Ja Ja Nej
Nej Ja Ja Ja Nej
Nej Ja Ja Ja Ja

Listan över funktioner ovan är inte på något sätt en komplett lista över alla innovationer som finns i dagens industri. Däremot kan den kompilera de mestofta implementerade funktionerna över de mest populära onlinesportböckerna i Hong Kong. De är mycket i linje med vad de europeiska och amerikanska bookmakerna levererar till sina kunder och de fördelar det ger för organisationen som helhet.

Kundtjänsten

Varje företag vet att bra kundservice är direkt kopplad till företagets övergripande framgång. Detta är inte annorlunda i spelbranschen, ett område där det finns en olycklig mängd skumma företag som maskerar sig som legitima organisationer. Några av debästa sportspelsajterna i Hongkong är stolta över den utmärkta kundservice de tillhandahåller.

Hardspelsbranschen är en av de mest kunderna – Inför sektorer runt om i världen är bra service det som håller ihop en plattform, och dålig service kan få dess undergång. Sportspelsajter i Hong Kong är kända för sinutmärkta kundservice, och i tabellen nedan hittar du några alternativ som användare kan använda för att hantera frågor och klagomål.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Hong Kong Sportsbooks Svarstid Vanligtvis tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Upp till 5 minuter 12 timmar om dagen
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 24 timmar 12 timmar om dagen
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 10 minuter 24/7
💬 Messenger Sällsynt Upp till 1 timme 24/7
🌐||1658 Social Networks Sällsynt Upp till 30 minuter 24/7

Varje alternativ som anges ovan har olika användningsområden beroende på kundens fråga, till exempel om du är har bara ett problem med en buggy-funktion eller är förvirrad med layouten på appen då någon av dessa op tionerna är lämpliga. Men om du har ett brådskande problem som du behöver åtgärda, är detbättre att ringa dem direkt.

The Sportsbook Reputation

Att bygga en solid grund av förtroende med din kundbas är viktigt för att upprätthålla en god retentionsgrad för ditt företag. Det är anledningen till att vi existerar i första hand. Människor är förståeligt nog desperata efter att veta vilka varumärken de kan lita på och vilka de bör undvika. I en bransch höljd i sekretess med en relativ brist på transparens måste konsumenterna vara såberäknade som möjligt.

När vi formaliserar vår åsikt om en viss bookmaker, skulle vi först titta över deras sociala medieplattformar för att sekonsumenternas reaktioner på organisationen. Därefter fick vi information från riktiga spelare och frågade dem om deras erfarenhet av sportboken. Slutligen förlitade vi oss på vårt team av branschexperter för att göra en övergripande bedömning.

Hur man öppnar ett konto hos Hong Kong Bookmaker

Du kanske undrar hur man ställer in sig med en bettingsida online i Hong Kong. Tja, dennatrestegsprocess vi har nedan är lätt att följa och tar inte mer än 5 minuter av din dag. Tänk på att denna process är densamma för alla sportsbooks oavsett i vilket land du befinner dig.

1
Välj din sportbok

Gör din efterforskning och välj en bookmaker som tilltalar dig och har alla dina föredragna funktioner.

2
Skapa ett konto

Fyll i alla relevanta rutor med dina korrekta uppgifter; du kommer att behöva skapa ett användarnamn och lösenord.

3
Bekräfta dina uppgifter

För att få fullständig åtkomst till ditt konto måste du bekräfta dina uppgifter senast tillhandahålla legitim dokumentation som ett pass.

Som du kan se i tabellen ovan är registreringsprocessen ganska enkel med liten eller ingen ansträngning som krävs för att slutföra dessa tre steg. Var bara medveten om att om du inte kan verifiera din information, kan det resultera i ettpermanent förbud från plattformen.

eSport: CS:GO bettingsidor & Mer

De bästa eSports bettingsidorna är allmänt tillgängliga i Hong Kong. Detta är naturligtvis goda nyheter för ökningen av nya yngre användare som brinner mer förkonkurrenskraftiga videospel snarare än sport. På den kommande sidan kommer vi att identifiera de grundläggande aspekterna av eSports vadslagning och de olika marknaderna som utgör denna breda kategori av spelbranschen.

CS:GO bettingsidor är bland de mest populära i denna kategori. Det finns många andra spel som har uppnått samma nivå av internationellt erkännande. Stora publik dras av tävlingar som League of Legends, Overwatch, DOTA 2 och Call of Duty: Warzone. I tabellen nedan kommer vi att gå igenom några av de mest produktiva och sortera eftereSports bookmakers.

eSports Betting Site Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg| ||1742 Secure Link T&C's
Upp till1000 CNY Välkommen Erbjudande 11+ 93,25% 4,9/5||1764== =Poäng Besök webbplatsen!||1768 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
15€ Gratisspel 7+ 93.59% 4.9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
10€ Gratisspel 7+ 92.26% 4.8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till100€ vid första insättning 7 + 93,45% 4,8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
10€ Gratisspel 7+ 91,89% 4.7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller ! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

När spelindustrin fortsätter att växa tillsammans med ökningen av teknisk innovation är det ingen överraskning att eSports vadslagning har blivit mer produktiv inom denna sektor. Även om det inte är din kopp te, vänja dig vid åsynen av det eftersom det inte ser ut som att det kommer att försvinna någon gång snart.

The Regulation of Sports Betting in Hong Kong & spelmiljön

Hongkongs spelmarknad är bland de största i hela Asien, främst på grund av dess olaglighet i Kina. Sedan 1977 har flera former av reglerat spelande varit tillgängliga för landets medborgare, sedan millennieperioden har de också kunnat få tillgång till de bästa sportspelsajterna i Hongkong som är tillåtnainhemskt och internationellt| ||1865.

Socialt hasardspel har varit lagligt i över fyra decennier i Hong Kong, och även sedan Storbritannienöverlämnade Kina territoriet 1997, det har förblivit så här. Under en kommission och regering har de kunnat upprätthålla en progressiv attityd med säkerhet som den största oro samtidigt som de reglerar denna bransch.

Gambling Commission & Licence

Legal Sports Betting & Gambling i Hong Kong
🎰 Bettingterminaler med fasta odds 85
📑 Bettingbutiker 0
🏛️ Landbaserade kasinon 6
💻||1901 All Licensed Sportsbooks 15| ||1907
🏆 Bäst rankade Safe Betting-sajter Våra val

Hardspel har förblivit hårt reglerat i Hong Kong sedan dess partiella legalisering tillbaka i 1977. Det har gjorts små framsteg när det gäller att ändra denna attityd eftersom deras kommission fortfarande är under hårt tryck från den ständigt försiktiga kinesiska regeringen. Det finns bara en handfull kasinon i landet, och det finnsinga lagliga sportspelbutiker.

I Hong Kong, det enda sättet att komma åt online sportsbooks är via Hong Kong Jockey Clubs webbplats, härifrån kan du spela påhästkapplöpning och fotboll endast eftersom de ses som en social transaktion snarare än orsaker till oro. Det har varit ett massivt ramaskri under de senaste åren för att tillåta internationella onlinespelsajter för lagliga sportspel i landet.

Denna situation kommer sannolikt att förändras med ökande press på den nationella spelkommissionen och nå toppnivåer. Det finns många sätt att komma åtinternationella sportböcker från Hong Kong samtidigt som du gör det lagligt.

I tabellen nedan kan du hitta några av | ||1929safest online betting sites med en giltig Hong Kong-licens. Dessa plattformar som listas nedan är några av våra viktigaste rekommendationer i den här guiden, eftersom genom att välja en nedan kan du vara säker på att dina handlingar är lagliga.

De säkraste bettingsajterna online med en giltig Hong Kong-licens

Varje operatör på denna lista har genomgått en mängd tester för att säkerställa deras laglighet. På så sätt kan du vara 100 % säker på att varje satsning du gör stöds av enoberoende myndighet som kommer att ingripa mellan användare och plattform om något ovanligt affärspraxis inträffar.|| |1976

Websites to Avoid

Medan Hongkong är hemmet för den högkvalitativa bettingsajten online, måste det sägas att precis som överallt annars finns det många webbplatser du böravoid at all costs. Vi har identifierat flera namn från branschen, och efter att ha analyserat deras affärspraxis noggrant har vi beslutat att de är oläsliga för rekommendationer och bör svartlistas.

I tabellen nedan hittar du våra nio alternativ för destörsta webbplatserna att undvika i Hong Kong. Om du besöker dessa webbplatser kan vi inte garantera säkerheten för dina personuppgifter, inklusive din ekonomiska information. Detta kan leda till många säkerhetsproblem, och vi vill inte att en dålig upplevelse ska avskräcka dig från de hundratals fantastiska plattformar som vi rekommenderar varje dag.

Till skillnad från de betrodda vadslagningssajterna i Hong Kong, fungerar dessa bookmakers ovan med en officiell licens från den nationella spelkommissionen. Under den här recensionen har vi bara rekommenderat plattformar som vi anserkvalitet och säkra, vilket säkerställer att din användarupplevelse kommer att vara fruktbar, så vår kunskap om detta ämne är grundlig. Vi rekommenderar starkt att du inte besöker någon av webbplatserna ovan.

Historia och framtid

Innan du ansluter dig till de bästa sportspelsajterna i Hongkong och spelbranschen, kanske du hittar det händelserikt att delta i en försenad historielektion. Sedan denbrittiska koloniseringen har den haft en rik koppling till spel, eftersom decennierna har gått har många intressanta utvecklingar ägt rum och vi är här för att dokumentera dem alla åt dig.

Vår tidslinje nedan inkluderar några av de viktigaste ögonblicken i Hongkongs spelhistoria. Den kommer också att överväga hur den allmänna opinionen är och hur regeringen/valkretsen har hanterat dem. För en omfattande inblick i Hongkongs historia, sök inte längre än till tidslinjen nedan.

History of Hong Kong Sports Betting Laws & Acts
 • Brittisk koloniseringEfter Kinas nederlag i "Opiumkriget", en konflikt som utkämpades om kontroll över handelsvägar, intog Storbritannien Hongkong i det brittiska imperiet. Med denna utveckling kom inkorporeringen av spelkulturen. Betting blev extremt populärt bland de inhemska kineserna.
 • Hong Kong Jockey ClubHKJC grundades 1884 efter år utan innovation inom branschen. De introducerade vadslagning på hästkapplöpningar för massorna, vilket blev extremt populärt bland lokalbefolkningen. Organisationen är fortfarande aktiv än i dag och kontrollerar en stor del av Hongkongs spelmarknad.
 • Mahjong-licens Hongkongs polisstyrka började tillhandahålla licenser för att driva Mahjong-företag. För dem som inte vet är Mahjong ett kinesiskt kortspel som vanligtvis spelas av fyra personer, och det innehåller 144 rektangulära brickor som liknar dominos.
 • Hong Kong Mark SixLanseringen av Hong Kong Mark Six såg regeringen försöka ersätta det illegala lotteriet som hade svept över nationen med sitt varumärke av turbaserat spel. Det är fortfarande igång 43 år senare och är en av de få reglerade spelmetoder som fortfarande är tillåtna i Hong Kong.
 • Hongkong SAR introducerar fotbollFotbollsvadslagning blev lagligt för första gången 2003 efter att både HKSAR och HKJC godkände sin förordning eftersom den sågs som socialt spelande. Det är nu en av de mest populära formerna av punting i landet.

Expansionen av Hongkongs spelindustri har varit väl dokumenterad fram till denna punkt, och när den fortsätter att växa är vi säkra på att det kommer att finnas många intressantautvecklingar vid horisonten|| |2052. Of course, as things come out, we will update this table. As the online sector continues to grow, it becomes a major threat to the land-based gambling that was once so familiar.

Även om spel fortfarande är en mindre del av Hongkongs kultur, är det mest troligt. som kommer att förändras under de kommande åren. Det har kommit mycket motstånd från folket mot den kinesiska regeringensförtryckande natur. Detta är bara en av många av problemen mellan dem tyvärr

Satsa i Hong Kong: Slutsats

Det råder ingen tvekan om att en bettingsajt i Hong Kong är bland de mest välmående på planeten. Det finns stort utrymme för expansion i landet eftersom många bookmakers av högsta kvalitet erbjuder premiumfunktioner och utmärkt värde på sina insatser. Branschen verkar ganska stabil för tillfället, med ökande statligt stöd verkar det troligt att den är här för att stanna.

Våra rekommendationer som vi har tillhandahållit har hämtats från timmar av forskning och konstant kommunikation med vårt team av experter . Nedan hittar du en tabell som sammanfattar de föregående 20 sidorna eller så,12 nyckelrankningar låter dig få ett grepp om varje funktion som en bookmaker erbjuder och vilken som är viktigast för din erfarenhet.

Översikt över de bästa onlinesportböckerna i Hong Kong 2021:

Nu när vi har nått slutet av våraalla bettingsajter recensioner i Hong Kong, är det enda som återstår att säga att sträva alltid efter det bästa när du väljer din bookmaker. Du bör aldrig förvänta dig något mindre än utmärkt av dessa tjänster. Minimistandarderna finns där; det är upp till dessa plattformar att följa dem.

Vanliga frågor

Tack för att du läser vår guide påHongkongs bettingsajter, below you can find our frequently asked questions relating to the topic. Each item listed below has been answered by our team of industry experts who have the extensive knowledge necessary to provide you with as accurate of an answer as possible.

🥇 Vilka är de bästa bettingsidorna i Hong Kong?| ||2122

In Hong Kong, there are a number of both inhemska och internationella plattformar att välja mellan. Dessa tillgängliga bookmakers är allabästa bettingsajter och vilken som helst av dem kommer att ge dig en högkvalitativ service.

🏆 Vilka vadslagningserbjudanden kan jag hitta på Hong Kong sportsbooks?

Det finns många fantastiskaspelerbjudanden i Hong Kong. De vanligaste bonusarna du kommer att stöta på inkluderar gratisspel, förbättrade odds, insättningsmatchning och många andra innovativa idéer. Alla våra värdefulla och förbättrapotentiella utbetalningar för spelaren.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Hong Kong?

Hasardspel är lagligt i vissa format i Hong Kong, hästkapplöpningar, fotboll och kasinospel är alla standarder i landet. Runt 1900-talets början började regeringen införa merreglering av sportvadslagning för atttillåta fler spelformat .

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Hongkong?

De flesta om inte allaspelsajter online ger användaren åtkomst till PayPal när du sätter in pengar på plattformen. På grund av dess bekvämlighet harspel med PayPal blivit vanligt i Hong Kong.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Vårt team av experter letar ständigt efternya bettingsidor to recommend, as more come out we will share them with you in the numerous tables you can find in this guide. These are constantly updated to reflect the aktuellt hasardspelslandskap.

😎 Är livevadslagning möjligt i Hong Kong?

Många sportböcker i Hong Kong erbjuderin-play vadslagning till sina kunder. Det har blivit en nödvändig funktion för allasportböcker på toppnivå, så att hitta en plattform som innehåller den här funktionen borde inte vara alltför svårt.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Hong Kong?

Om du vill ta en närmare titt påbästa sportbetting-apparna i Hong Kong, gå upp till vårtdedikerade bord.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Det finns många nyheterspelmarknader tillgängliga för användare att spela med. En av de populäraste varianterna av detta är valspel. Du kan hitta den här funktionen på de flesta av de bästaHongkongs sportböcker.