The Best Betti ng Sajter i Indien – Top Indiska Sportsbooks för 2021

Indien erbjuder kanske inte så mycket landbaserad vadslagning, men när det kommer till indiska sportsbooks online finns det många bra alternativ att välja mellan. I den här guiden till de bästa bettingsajterna i Indien garanterar vi attdu kommer att hitta den perfekta bookmakern online för dina individuella behov.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Indien
Bästa spelsajter i Indien

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sport

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus || |283

Topbonusar och kampanjer

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagning Webbplats

Gambling Resorts

Utbetalningsnivåer i Indien

Betalning

e-Wallets, Cards and More

Mobil

Indisk sportspelappar

Genom att läsa detta guide till de bästa sportspelsajterna i Indien, kommer du att introduceras till våra grundliga testmetoder som har säkerställt att vi endast rekommenderar bästa bookmakers. Inkluderat i detta,vi har tillhandahållit de bästa spelerbjudandena för nya kunder så att du kan få ett bra försprång.

Topp 10 sporter Spelsajter i Indien

För att vara säkra på att vi endast skulle marknadsföra pålitliga webbplatser av hög kvalitet på denna sida,vi undersökte noggrant, prövade och utvärderade alla lagliga bookmakers|| |343 that were available to Indian customers. What we were left with was the upcoming shortlist of the best sports betting sites in India.

Som du kan se,följande tabell sammanfattar de bästa bookmakerna i Indien beroende på deras bonusar, tillgängliga sportspelmarknader, tillgängliga speltyper, genomsnittliga utbetalningsfrekvenser och övergripande betyg. Även om du kan bli frestad att gå med på vilken sida som helst direkt, inbjuder vi dig att fortsätta läsa för en mer grundlig titt på sajterna.

IndiensTOPP 10 Sports Betting Sites
Bästa spelsajter i Indien Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
Upp till₹2 500 Välkomstbonus 31+ 80+ 93,75% 5,0/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till$100 Bonus 27+||404 96+ 94.23% 4,9/5 Besök webbplatsen!||418 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till€100 Bonus 29+| ||428 140+ 93,45% 4,8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till₹10 000 Bonus 46+ 1420+ 93.25% 4,7/5|| |462 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsa€15 €10 Welcome Offer 26+ 129+ 93,45% 4.6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Pengar upp till€25 34+ 230+ 94.19% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsa€10 10€ Welcome Offer 26+ 129+ 92,26% 4.6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till€50 21+||554 130+ 92.55% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till₹10 000 Välkomstbonus 33+ 88+ 93.68% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till£/€50 Bonus 28+| ||603 112+ 94.77% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Innan vi går för långt fram med att titta på sidornas skillnader, är det värt att påpeka att vad alla har gemensamt är deras starka rykte om att vara spelarrespekterade, licensierade och säkra. Oavsett vilket,varje bookie har sina egna individuella styrkor, vilket kan ses genom att granska följande lista över de bästa bettingsajterna online i Indien efter kategori.

Best Betting Sites in India by Category:
Bästa spelsajt i Indien Betway
Bästa nya spelsajten i Indien Guts
Högsta utbetalning Bookmaker 888sport
Bästa PayPal-spelsajt Hopa
Bäst för bonusar 22Bet
Top mobilapp NetBet
Bästa eSports vadslagningwebbplats Bethard
Bästa för livespel Betiton
Topp för extrafunktioner TonyBet
Säkerste bookmaker Unibet

Om du fortfarande inte har bestämt dig för vilken bookmaker du ska öppna ett konto hos, stressa inte. I de kommande styckena,vi har tillhandahållit mer information om kriterierna||706 we have used to judge each particular betting site. Reading these points will paint a better picture of how each bookmaker performs in different categories.

Oavsett vilken sida du slutar registrera dig med, är det värt att påpeka attdina spel bör baseras alltid på kunskap och forskning om du vill garantera fler frekventa vinster. Det är därför vi har erbjudit länkar till de senaste nyheterna om sport- och sportvadslagning i Indien och världen nedan.

The Criteria for Finding the Best Online Bookmakers in India

För att säkerställa att vår metod för att testa de bästa sportspelsajterna var korrekt utvecklade vi en uppsättning kriterier som var baserade på både de tekniska aspekterna av webbplatser och webbplatsernas rykte. Vi dåtestade bara bookmakers som hade bevisade erfarenheter av säkerhet och säkerhet och undvek de som var opålitliga.

Medan Indien inte licensierar online bookmakers, är det inte emot lagen för indier att använda offshore bookmakers. Vi har därför tittat på kategorier som rättvisa odds och utbetalningar, säkerhetsstandarder och vadslagningstyper för att rekommendera lämpliga sajter. Om du vill hoppa till en specifik kategori, klicka på dess länk nedan. AnnarsFortsätt rulla för att få en djupare titt på sportspel i Indien.

Sport och ligor

Det säger sig självt att mängden sportmarknader som erbjuds av bookmakers är en primär funktion för vad bra sportspelsajter i Indien bör inkludera. Nedan har vi listatde mest populära sporterna och evenemangen i Indien och tillhandahållit länkar till våra individuella vadslagningssidor för dessa sporter.

Cricket: World Cup

Cricket är utan tvekan den mest populära sporten i Indien, och dess nationella cricketlag för män är landets främsta prestation inom sport. Medan mindre cricketevenemang genererar massor av vadslagning, ärcricketspelsajter i Indien som mest populära under världscupen.

Baseball: MLB, World Series

Medan baseboll inte spelas lika utbrett i Indien som cricket, ärbaseballbetting en oerhört populär vadslagningsaktivitet i landet. Den amerikanska Major League Baseball-ligan är utan tvekan den mest populära, med sitt årliga World Series-mästerskap som inspirerar massor av indiska vadslagning.

Basket: NBA, finaler och mer

Precis som MLB, USA:s National Basketball Association-turnering genererar ett stort bettingintresse i Indien. Debästa bettingsajterna för basket lockar mängder av indiska spelare under finalsäsongen, det finns massor av fantastiska odds och bettingalternativ tillgängliga.

Hästkapplöpning: Indian Derby and more

Pari-mutuel vadslagning på hästkapplöpningar är en av få sportvadslagningsaktiviteter som tillåts erbjudas av indiska baserade operatörer. Detta har gjort det möjligt för ett antalbästa bettingsajter på hästkapplöpningar att tilltala indiska spelarna från hela landet.

Motorsport: FIA Formula One World Championship

Motorsport är en annan typ av sport som är älskad av spelarna i Indien, därFormel 1-mästerskapen inspirerar de flesta motorsportspel i landet. Dessutom dras indiska spelare också till sporter som MotoGP, med indiska lag som tävlar.

Tennis: Davis Cup och mer

Indien är det mest framgångsrika asiatiska laget i Davis Cup. Det borde inte komma som någon överraskning varför mångabästa tennissajter tar indiska satsningar under denna tid. Eftersom intresset för tennis fortsätter att växa i Indien är det nu den bästa tiden att hitta de bästa spelbolagen för dina tennisspel.

Ovanstående är barasex av sporterna som du kommer att hitta erbjuds hos de bästa bookmakerna i Indien. På grund av populariteten för varje sport föreslår vi att det är viktigt att din valda indiska bettingsajt inkluderar de flesta, om inte alla, av dessa sporter, tillsammans med populära evenemang som OS, NFL och mer.

Our evaluation looked into everything from major sports leagues to minor leagues and college division games in local and international markets to decide which sites offered the best bets. Additionally, vi övervägde också tillgängligheten av mindre vanliga specialspelerbjudanden såsom politiska vadslagning, vadslagning på tv-program och mer.

Utbetalning, odds och linjer hos de bästa bookmakerna

Ett sätt att berätta hur rättvisa bookmakers är är att utvärdera deras genomsnittliga utbetalningsfrekvens och genom att jämföra deras odds med olika bookmakers. De bookmakers som erbjuder de högsta utbetalningsnivåerna är de sajter som du bör satsa på, eftersom detbevisar att bookmakers inte skummar spelarnas vinster på ett orättvist sätt.

Du kan kontrollera att du registrerar dig hos de bästa oddsspelsmakarna med enkel oddsjämförelse . Eftersom vadslagningssajter alla är utländska i Indien, föreslår vi att du tar dig tid att förstå skillnaden mellan bråk-, decimal- eller pengalinjeodds och jämför dem. Det, eller så kan dulita på våra resultat av de bästa bettingsajterna i Indien för utbetalningssatser.

Dessa beräkningar har nyligen beräknats och är för närvarande den bästa totala utbetalningsjämförelsen för varje sida. Genom att säga det kommer dessautbetalningssatser att skilja sig från sport till sport och kommer att fortsätta att fluktuera även under spel. Ovanstående bookmakers oddsjämförelse bör endast användas som en allmän guide.

Vattningserbjudanden: Bonusar och bettingsajter Kampanjer

Välkomstbonusar är ett utmärkt sätt att prova nya bettingsidor och är en av de största anledningarna till att nya spelare registrerar sig på nya sajter i första hand. Fördelarna med generösa vadslagningserbjudanden är lätta att se, med det mest uppenbara är attvissa bonusar i huvudsak tillåter spelare att satsa gratis. Nedan har vi listat debästa välkomstbonusarna i Indien.

Indisk bettingsajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk Villkor
Upp till₹2 500 Välkomstbonus 6x 7 days 1.75 4.9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor Tillämpa! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till$100 Bonus 6x 90 dagar 1.50 4,8/5 Besök webbplatsen!||1006 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till€100 Bonus 9x|| |1017 14 dagar 2,00 4,7/5|| |1027 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till10 000 kr Bonus 5x 7 dagar 1,40 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€15 10€ Welcome Offer 1x 14 dagar 2.00 4.5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Det finns ingen brist på välkomstbonusar online att hämta, och de kan komma i många olika storlekar. Några av de vanligaste och viktigaste du hittar i Indien är insättningsmatcher, cashback, bookmakersgratisspel och insatskrediter. Nedan har vi organiseratvilka sajter som erbjuder de bästa bonustyperna.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Indien Betway
🥈Bästa insättningsmatcher 888sport| ||1122
🥉 Bästa gratisspel mr.play
◻️ Topperbjudanden 22Bet
◻️ Bästa Cashback-erbjudanden Betiton
◻️ Toppackumulatorer Unibet 

Innan du gör anspråk på en sportsbook-bonus föreslår vi att du alltid först läser villkoren. Dessa kan tyckas vara lätta att förbise, men de har en enorm inverkan på värdet av en bonus och kan spara dig mycket förvirring och frustration längs linjen.

Några av de viktigaste spelwebbplatsernas villkor inkluderar omsättningskrav, lägsta odds och bonusens giltighet. Omsättningskravet avser hur mycket du behöver för att satsa din bonus innan den hämtas, medan giltigheten avser hur länge du har på dig att använda den. Ju lägre omsättningskrav och ju längre giltighet, desto bättre.

För att avsluta vårt ämne om bonusar är det också värt att nämna att det är bra att studera bettingsidornas kampanjsidor för attkontrollera om sajterna fortfarande erbjuder bonusar till befintliga kunder. Dessa kan komma i form av VIP-program som erbjuder förmåner för din lojalitet, eller insättningsmatcher för insättningar på vissa dagar.

Typ av insatser

Eftersom indiska kunder har tillgång till en öppen internationell marknad för vadslagningssajter, det finns verkligeninga gränser för vilka typer av spel du kan placera. Detta innebär att vanliga satsningar som singlar, moneyline, totaler och parlays är tillgängliga bland annat hos de bästa sportböckerna online.

Enligt vår åsikt, precis som det är viktigt för en bookmaker att erbjuda massor av sportmarknader, så är det viktigt att de underlättar ett brett utbud av vadslagningstyper. Nedan har vi listatde vanligaste onlinespeltyperna i Indien som de bästa spelsajterna bör erbjuda.

Vi förstår att för många spelarna finns det bara ett fåtal typer av vad som de är bekväma med. Även om vi starkt stöder idén att satsa på det du vet, rekommenderar vi starkt att dustuderar och lär dig olika vadslagningsalternativ för att förbättra dina färdigheter, förlänga din njutning och öka dina chanser på vinna på vadslagningssajter i Indien.

Säkerhet och säkerhet

Av alla våra kriterier är säkerheten och säkerheten för en webbplats en av de viktigaste att tänka på. Eftersom Indien inte erbjuder licenser till offshore-bookmakers är detdet viktigt att du tittar på den utländska licensieringen som de har tjänat från andra välrenommerade jurisdiktioner. Detta kommer att indikera att den har implementerat förstklassiga säkerhetsfunktioner.

spelorgan som Storbritanniens UKGB kräver attlicensierade vadslagningssajter måste använda krypteringsteknik för att skydda sina kunders personliga och ekonomiska säkerhet. Nedan har vi tillhandahållit en lista över krypteringsföretag som vanligtvis betjänar bettingsajter. Om du ser dessa logotyper kan du vara säker på att du är i trygga händer.

Safety Partners at Online Sports Betting Sites i Indien

Vår läsares säkerhet och säkerhet är vår nummer ett prioritet. Det är därför vi alltid kommer att rekommendera onlinespelsajter som är licensierade. Licensiering säkerställer att kundanslutningar skyddas från bluffattacker med den bästa krypteringstekniken och att spelarna i riskzonen har tillgång till användbara resurser för spelproblem.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • RapidSSL
 • GoDaddy
 • DigiCert
 • Comodo
 • GeoTrust
 • Symantec
 • Thawte
Ansvariga spelorganisationer
 • GamCare
 • GAMSTOP
 • GambleAware.co.uk
 • Anonyma spelare

Utöver logotyperna för datasäkerhets- och krypteringsföretagen bör du också kunna hitta detaljer om webbplatsens engagemang för att bekämpa spelproblem. De allra bästa sportspelsajterna kommer att använda system som känner igen spelberoende hos spelare och vägleder dem mot organisationer som de vi har listat ovan.

Det är etträttsligt krav för licensierade bookmakers att inkludera sina licensdetaljer någonstans synligt, vilket brukar vara längst ner på varje sida. Om du klickar på länkarna som tillhandahålls bör detta ta dig till licensorganets webbplats och ge dig en försäkran om att webbplatsen är säker och säker.

Satsa på mobilen med appen Best Sports Betting| ||1266

In recent years, more and more Indian bettors have been turning to their mobile phones to place their wagers. Most of de bästa sportsbooks har skapat indiska bettingappar som kan laddas ner och användas på både iOS- och Android-enheter, oavsett om det är mobiltelefoner eller surfplattor.

When we are evaluating what makes the best sports betting app, we look at factors such as the functionality, the responsiveness and hur lika funktionerna är till skrivbordsversionen. Nedan har vi listat de bästa sportbetting-apparna i Indien enligt dessa kriterier och har rankat dem efter kategori.

Bästa indiska vadslagningsappar

I många fall kan duströmma livesportevenemang genom bettingappar| ||1300. This, coupled with in-play betting, is one of the best ways to bet on your mobile device. In the following section, we’ve gone into further detail about the benefits of live betting and live streaming.

Live Betting & Live Streaming

Om du letar efter chansen att satsa på liveevenemang i Indien, du har tur. På grund av sin fria marknad finns detmånga sportsbooks som erbjuder livebetting på sport som de pågår. Detta är inte bara en extremt spännande upplevelse, utan det ger dig också fler chanser att vinna och till och med ta ut pengar innan ett evenemang är avslutat.

I tabellen nedan hittar du de bästa livespelsajterna för sport i Indien. Som du kan se erbjudervarje sida en varierande grad av livebet-alternativ. För vissa spelare är det viktigt att livestreaming och utbetalningsalternativ också ingår, så se till att överväga alla faktorer innan du bestämmer dig för vilken livebettingsajt som passar dig.

Livebettingsajt Welcome Bonus Livefunktioner Betyg Säker länk T&C's
Upp till₹2 500 Välkomstbonus 350+ Ja|| |1343 Ja 4.9/5 Besök webbplats!| ||1354 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till$100 Bonus 200+ Nej Ja 4,8/5 Besök webbplatsen!||1379 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till€100 Bonus 250+| ||1390 Nej Yes 4,7/5|| |1400 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till10 000 kr Bonus 1001+ Ja Ja 4.6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€15 10€ Welcome Offer 250+ Nej Ja 4.5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du undrar vad utbetalning betyder, är detta alternativet atthämta dina vinster innan en match är klar. I vissa fall kommer du till och med att kunna dra tillbaka ditt spel om det ser ut som om du kanske inte vinner, vilket i princip ogiltigförklarar alla förluster. Detta och livestreaming kanske inte är lika vanligt som livebetting, även om båda kan förbättra livebettingupplevelsen tiofaldigt.

Betalningsmetoder på indiska bettingsidor

Theaccepted forms of payment methods are also an important criteria. Detta bevisar att bookmakers tar hänsyn till olika spelares preferenser, som som vi alla vet kan komma från alla åldrar och bakgrunder och kanske föredrar mer traditionella bankmetoder framför moderna elektroniska betalningsleverantörer.

Därför när vi utvärderar ett vad webbplatsens betalningar vill vi att kreditkort, betalkort, e-plånböcker, banköverföringar och förbetalda kort accepteras. Lyckligtvis ären mängd olika accepterade betalningsmetoder vanliga hos indiska bookmakers. Nedan har vi listat de betalningsmetoder du kan hitta på de bästa sportspelsajterna i Indien, deras gränser och kostnader.

Betalningsmetod Typ Insättningsgränser Insättning/Uttag Betalningsavgift
Kreditkort 500 INR – 35 INR lakh Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort 500 INR – 35 lakh INR Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet 500 INR – 25 lakh INR Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Nej Avgifter
Banköverföring 500 kr – Ingen gräns Tillgängligt för insättningar / | ||1543Available for Withdrawals Inga avgifter
Mobilbetalning 500 INR – 70 000 INR Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet 500 INR – 25 lakh INR Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag 1,35 ||1577
eWallet 500 kr – 25 lakh kr Tillgängligt för insättningar / || |1585 Available for Withdrawals 1,35%
eWallet 500 INR – 70 000 INR Available for Deposits /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Förbetalt kort 500 INR – 70 000 INR| ||1611 Available for Deposits /Tillgängligt för uttag Inga avgifter

Även om dessa är några av de bästa och de vanligaste tillgängliga betalningsmetoderna är det inte troligt att du kommer att kunna hitta alla accepterade hos en bookmaker. Det är också värt att notera att ovanståendeinsättnings- och uttagsgränser kan skilja sig från sida till sida, liksom avgifterna för transaktioner.

PayPal Betting| ||1627

If you’re looking for a payment method that is widely accepted, is fast, convenient and highly secure, then du inte gå fel med PayPal. PayPal betting is common in India and is especially useful as it can be used to both deposit and withdraw betting funds, unlike credit cards.

Betway and PayPal logos
Top PayPal Bookie
 • Snabba transaktioner
 • Säkert och enkelt
Välkomstbonus ₹2 500
Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Medan vadslagningssajter sannolikt inte tar ut avgifter för dina PayPal-transaktioner, är det möjligt attPayPal kan lägga till små avgifter till dina transaktioner. Även om vi erkänner att detta är en baksida, anser vi att dessa kostnader är väl värda garantin för PayPals extra lager av säkerhet och hastighet.

Webbplatsens funktionalitet

Webbplatsen funktionalitetsaspekten i våra recensioner avser upplevelsen av att använda webbplatsen på en mer teknisk nivå. Allt detta beror påhur väl webbplatsen har utformats för att skapa för en mer användarvänlig upplevelse, och om det är lätt att navigera och hitta webbplatsens funktioner.|| |1670

In order to evaluate functionality, we look at the menus and categorization of items as well as the account controls and cashier systems. Of course, en webbplats också vara attraktiv, så att betygsätta estetiken är också enormt viktigt. När vi har övervägt detta, undersöker vi sedan om det finns extra funktioner som erbjuds eller inte.

Extra funktioner

Nu när vi har nämnt de viktigaste funktionerna på en webbplats som måste -har, nu är chansen att titta på de där extra bra-att-ha-funktionerna som, även om de inte är nödvändiga, verkligen uppskattas. När allt kommer omkring,ju mer en webbplats erbjuder, desto mer sannolikt är det att vi rekommenderar den över konkurrenterna.

Dessa extra funktioner inkluderar möjligheten att livestreama sport, ta ut tidigt, kolla liveresultat, göra snabba satsningar och satsa på virtuella sporter. I tabellen nedan har vi utvärderat om var och en av våra rekommenderade bettingsajter har implementerat dessa fantastiska funktioner.

spelsajt Livestreaming Utbetalning|| |1694 Livescore Snabbsatsning Virtuell sport
Ja Ja|| |1708 Yes Nej Ja
Ja Ja Ja Nej Ja
Nej Ja Yes Nej Ja
Ja Ja Ja Ja Ja
Nej Ja Ja|| |1766 No Ja

Som du kan se, du kan inte alltid hitta alla funktioner på en sportspelsajt, med några av dessa funktioner som virtuella sportvadslagning endast är relativt nya på marknaden. Oavsett, eftersom Indiens sportspelsmarknad är så öppen som den är, borde du kunna hitta dessa extrafunktioner ganska enkelt.

Kundtjänsten

Vikten av högkvalitativa kunder tjänsten kan inte överskattas. I alla branscher som involverar frekvent stora volymutbyte av pengar är det viktigt att kundsupport alltid är lätt att nå. Enligt vår erfarenhet kommerde bästa sportspelsajterna alltid att vara tillgängliga för att hjälpa sina kunder, oavsett problemet.

Vårcriteria for judging customer service is relatively simple. Först vill vi se att en bettingsajt erbjuder flera sätt att kontakta, inklusive telefon, e-post och livechatt. Vi graderar sedan operatörerna på deras svarstider, deras tillgänglighet och kvaliteten på deras svar.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Indian Sportsbooks Svarstid|| |1798 Usually Available
☎️ Telefon Vanligt Upp till 1 timme 16 timmar om dagen
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 48 timmar 16 timmar om dagen
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 1 timme 24 /7
💬 Messenger Sällsynt –||1844
🌐 Sociala nätverk Sällsynt

I tabellen ovan har vi listat || |1862the common contact methods and their availability på indiska sportspelsajter. Enligt vår åsikt kommer de bästa bettingsidorna att tillhandahålla både telefon- och livechatttjänster 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan på flera språk. Lyckligtvis tillhandahåller många indiska sportsbooks detta.

The Sportsbook Reputation

Innan vi slutför vår ranking av de bästa bettingsidorna kommer vi alltid att granskavad kunder har att säga om deras erfarenheter med dem. Denna process innebär att besöka de mest populära och oklara anslagstavlorna och filtrera bort det äkta från skräpposten för att säkerställa att vi får de mest sanningsenliga recensionerna.

Viöverväger all feedback, både positiva och negativa från spelarna och branschinsiders på forum och sociala medier och mät hur operatörerna svarar på kritik. Om vi ​​får en känsla av att spelboken har ett dåligt rykte bland sina kunder och kritiker, kommer vi att ta bort det från vår rekommendationslista.

Hur man öppnar ett konto hos Indian Bookmaker

Så nu till det roliga. Nu när du har bestämt dig för vilken onlinespelsajt i Indien du vill satsa med,det är dags att skapa ditt konto. Allt du behöver göra, som följande steg-för-steg guide kommer att visa, är att tillhandahålla dina personliga uppgifter, verifiera din ålder och identitet och sätta in dina pengar.

1
Ge Personliga uppgifter

Hitta Gå med-knappen på din valda bookmakers hemsida och klicka på den. Ange ditt namn, adress och ålder. Se till att denna information är korrekt eftersom den måste verifieras.

2
Skicka in dokument för identitetsverifiering

Ladda upp en elektronisk kopia av antingen ditt körkort , pass eller PAN-kort/Aadhaar-kort. Detta kommer att bevisa att du är gammal nog att satsa med sajten. Verifieringen kan ta upp till 24 timmar.

3
Gör insättningar och satsa

När din identitet har verifierats positivt, välj din betalningsmetod och gör en insättning . Du bör också kunna välja en välkomstbonus. När din insättning är klar är du fri att börja satsa.

Som du kan se ärprocessen ovan extremt enkel och bör inte ta längre tid än 24 timmar att slutföra. Tänk på att när du väl kan göra anspråk på välkomstbonusen måste du uppfylla villkoren. Detta kan kräva att du gör insättningar med specifika betalningsmetoder, så se till att kontrollera detta.

eSport: CS:GO bettingsidor med mera

Videospel är en mångmiljardindustri , så det är inte konstigt varförde här tävlingarna, kallade eSports, har exploderat i popularitet de senaste åren. Det har också eSports bettingbranschen som har skapat intresse hos spelarna på grund av spelets snabba takt och frekvensen av evenemang.

Spel som tjänar mest vadslagning på eSports bettingsidor inkluderar Overwatch, League of Legends och Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO). Av dessa är CS: GO bettingsidor förmodligen de mest engagerande, med first-person shooter-elementet som tilltalar både spelare och icke-spelare. Nedan har vi listat någrapopulära indiska bookmakers som tar eSport-spel.

eSports Betting Site Välkomstbonus|| |1929 Highlights Betyg Säker länk T&C's
Upp till || |1944₹2,500 Välkomstbonus 22+ 93,75% 4,9/5 Besök webbplats! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till$100 Bonus 33+ 94,23% 4,8/5 Besök webbplats!|| |1982 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till€100 Bonus 27+| ||1993 93,45% 4,7/5 Besök webbplats ! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till10 000 kr Bonus 257+ 93,25% 4,6/5 Besök webbplats!| ||2026 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Satsning€15 10€ Welcome Offer 28+ 93,45% 4,5/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du ännu inte har provat eSports vadslagning, rekommenderar vi starkt att ge detta ett försök. Eftersommatcher tenderar att gå kortare än vanliga sporter, finns det alltid massor av evenemang att satsa på. Dessutom innebär marknadens relativa barndom att det är ett bra tillfälle att börja bekanta sig med dess egenskaper innan den mognar.

Regleringen av sportvadslagning i Indien och spelmiljön

Enligt indiska spellagar finns detingenting olagligt med vadslagning på online bookmakers eller onlinekasinon. Så, är bettingsidor online lagliga? De enda lagarna som rör spel utesluter vadslagning på landbaserade vadhållningshus. På grund av bristen på förtydligande om vadslagning online, är indiska spelarna fria att njuta av de bästa sportspelsajterna utan rädsla för att bryta mot lagen.

Detta betyder dock att det finnsnej officiella indiska spelmyndigheter för att reglera vadslagning online. Därför bör lokalbefolkningen alltid välja att satsa med webbplatser som är reglerade i jurisdiktioner med strikta spellagar som upprätthåller spelarskydd. I följande avsnitt kommer vi att utforska Indiens hasardspelslagar ytterligare.

Gambling Commission & Licence

Legal sportvadslagning och hasardspel i Indien
🎰 Bettingterminaler med fasta odds 0
📑 Bettingbutiker 0
🏛️ Landbaserade kasinon 21
💻 Alla licensierade spelsidor 20+||2107
🏆 Bäst rankade sajter för säkra spel Våra val

Landbaserat hasardspel i Indien är till stor del förbjudet, med lagar som reglerar vadslagningshus olagliga med anor från 1800-talet. De enda landbaserade spelindustrierna som tolereras i varje delstat över hela landet inkluderar vadslagning på lotteri och hästkapplöpningar.

Federal lag är dock också öppen för stater som har sina egna regler kring hasardspel. Nu tillåter delstaternaGoa och Sikkim för kasinon att ansöka om licenser. Goas spelindustri har blomstrat under de senaste decennierna, med ett antal kasinokryssningsfartyg som tilltalar både lokalbefolkningen och turister.

De nuvarande lagarna begränsar sportspelsajter i Indien från att ha sin verksamhet baserad på indiska territorier. , och en del av lagstiftningen har riktat in sig på lokala finansiella institutioner från att driva transaktioner på lagliga sportspelsajter. Oavsett vilket,många internationella sportsbooks accepterar lagligt indiska kunder och tillåter till och med överföringar i rupier.

I decennier har det funnits krav på Indien att göra sitt lagar om onlinespel tydligare, men detta verkar inte hända snart. För närvarande, så länge som en indisk bosatt spelar på en webbplats som är värd i ett land där onlinespel är lagligt, och webbplatsen uppfyller dessa lagar, kommer de attinför inga juridiska konsekvenser.

De säkraste onlinespelsidorna med en giltig licens

Webbplatser att undvika

Eftersom webbsajter för vadslagning inte är reglerade i Indien är det extremt viktigt attvara extra vaksam på att bara välja säkra och säkra webbplatser. Detta beror på att bedragare har varit kända för att rikta in sig på indiska onlinebookies och deras kunder i försök att stjäla deras personliga information och pengar.

Dessutom har vissa vadslagningssajter upprepade gånger valt att verka på sportspelmarknader som kräver licenser utan licens. få lagligt tillstånd att ta emot kunder. Nedan har vi listat någrasportböcker online som av olika anledningar inte anses säkra och som bör undvikas till varje pris.

Flera av de listade webbplatserna har flaggats av respekterade speltillsynsmyndigheter för att de fortsätter att verka på marknader där hasardspel antingen är olagligt eller där deras närvaro är det. Eftersom de väljer att förbli obevisade i sin säkerhet och ignorerar lagen måste vi betona att duendast satsar med betrodda vadslagningssajter som de vi har rekommenderat på den här sidan.|| |2235

History and Future

Denförsta moderna lagen som gällde hasardspel i Indien var Public Gambling Act från 1867. Lagen, som finns fortfarande i dag, förbjuder landbaserade vadhållningshus i landet. Istället för att bara förbjuda operatörer inkluderade lagen också att det är olagligt för spelare att besöka och satsa med dessa operatörer.

Under nästa århundrade gjordes få framsteg när det gällde indiska spellagar, med de flesta lagar som infördes främjar faktiskt spelbegränsningar om något. Sedan, 1976, blev Goaden första staten i Indien som tillåtit vissa former av hasardspel på femstjärniga kasinon och kryssningsfartyg.

Historien om Indiska lagar och lagar för sportvadslagning
 • First Gambling Act passerar, Gambling förbjuden The Public Gambling Act från 1867 är undertecknad i lag. Detta är den första federala lagen som täcker hasardspel och beskriver att det är olagligt att erbjuda ett landbaserat vadhållningshus. Lagen förbjuder också besök och spel på vadhållningshus.
 • Bombay Wagering Act antas Bombay Wagering Act förbjuder alla former av vadslagning i provinsen Maharashtra, den näst mest befolkade provinsen och platsen av Mumbai. Även om inga speloperatörer lagligt kan bedriva verksamhet inom provinsen, är Maharashtra nu hem för en stor population av onlinespelare.
 • Goa tillåter begränsat spelande Goa, Daman and Diu Public Gambling Act ändras för att tillåta femstjärniga hotell och offshore-kryssningsfartyg att vara värd kortrum och spelautomater. Dessa arenor måste först godkännas av staten samt samtycka till att betala en återkommande licensavgift.
 • Högsta domstolen reglerar hästvadslagning lagligt Indiens högsta domstol anser att vadslagning på hästar är ett skicklighetsspel och därför inte olagligt hasardspel. Detta resulterade i explosionen av hästkapplöpningar och vadslagning i landet. Det finns nu 9 racingbanor i landet.
 • Första kasinot öppnat i Goa Det första landbaserade kasinot öppnas i Goa. Det finns nu 15 kasinon i staten, inklusive fem som finns i kryssningsfartyg på Mandovi River. Det uppskattas att den lokala regeringen tjänar mer än 1,35 miljarder rupier (22 miljoner USD) i skatt från industrin varje år.
 • First Online Gaming Act passerar Sikkim Online Gaming Act från 2008 antogs och är den första som behandlar onlinespel i landet. Lagen, som täcker staten Sikkim, beskriver att vadhållningsoperatörer skulle kunna verka i staten om de hade fått licens.
 • En annan stat tillåter onlinespel Nagalands regering antar lagen om förbud mot spel och marknadsföring och reglering av skicklighetsspel online från 2016. Detta tillåter reglering och marknadsföring av skicklighetsbaserade spel, inklusive sportvadslagning, inom Nagaland genom licensiering. Lagen tillåter licensinnehavare i andra stater som Sikkim att verka i Nagaland.

På 1990-talet tog spelbranschen ytterligare ett steg framåt när Högsta domstolen fann attspel på hästkapplöpning också var lagligt. Detta kickstartade vad som än i dag fortsätter att vara en blomstrande vadslagningsindustri, och den enda formen av laglig sportvadslagning som är tillåten på landbaserade anläggningar.

De senaste fem åren har delstaten Nagaland anslutit sig till Goa och Sikkim som tolererar sportspel online. Även om det finnsfortfarande gott om utrymme för den indiska spelindustrin att växa, tror vi att Indien skulle kunna dra stor nytta av regleringen och beskattningen av sportvadslagningsoperatörer snarare än att bara tolerera deras existence.

Betting i Indien: Slutsats

Trots bristen på lokala vadslagningsoperatörer och licensiering finns det fortfarandemånga högkvalitativa sportspelsajter i Indien som är väl värda att registrera sig för. Vi måste dock betona att du alltid bör spela med operatörer som har licensierats av tillsynsmyndigheter som UKGC, precis som våra rekommenderade bookmakers har varit.

Medan vi har påpekat några anmärkningsvärda skillnader mellan indiska vadslagningssajter, vi garanterar att spel med någon av dem inte skulle vara ett misstag. Oavsett, om du letar efter en typ av bookmaker i synnerhet, se vår tabell nedan för en annan sammanfattning av vilka bookmakers som är bäst i olika kategorier.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Indien 2021:| ||2300

Det är värt att påpeka attalla bettingsidor recensioner aldrig riktigt tar slut , och attvi ständigt omvärderar våra rekommendationer för att säkerställa att de är uppdaterade. Om vi ​​märker att en bättre spelsajt blir tillgänglig eller kvaliteten på en av våra rekommenderade bookmakers har sjunkit, kommer vi inte att tveka att ersätta den.

Vanliga frågor

Oavsett om du Om du är ny spelar eller är väl insatt i hur indiska bettingsidor fungerar är det vanligt att du fortfarande har några frågor om vad branschen erbjuder. För att hjälpa dig hitta exakt det du letar efter så snabbt som möjligt har vi tillhandahållit någrasvar på de vanligaste frågorna om sportvadslagning i Indien.|| |2349

🥇 What are the best betting sites in India?

Listan överbästa vadslagningssajteri Indien som vi har inkluderat är ständigt skiftande. Vi är angelägna om att erbjuda den senaste och relevanta informationen om vilka sajter de bästa sportspelmarknaderna och välkomstbonusar för kunderna, så vi kommer alltid att ändra dessa för att spegla marknaden. Av denna anledning föreslår vi att du regelbundet återvänder till vår lista över rekommenderade bookmakers.

🏆 Vilka vadslagningserbjudanden kan jag hitta på indiska sportsbooks?

Det finns ett antalspelerbjudanden i Indien som kommer att tilltalar olika typer av spelarna. Dessa inkluderar bland annat insättningsmatcher, gratisspel och insatskrediter. Många av våra bästa bettingsajter inkluderar även bra kampanjer för befintliga kunder. Så länge duläs alltid villkoren innan du registrerar dig, kommer du inte att bli stum av några otäcka överraskningar.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Indien?

Medan vadslagning på landbaserade vadslagningshus har varit olagligt i Indien i mer än ett sekel,spel online med offshore bookmakers är lagliga i Indien. Tyvärr finns det inga lokala myndigheter som ansvarar försportspelregler, så det är viktigt att du väljer sajter som är reglerade på respektabla, säkra marknader. Alla våra rekommendationer är därför licensierade av utländska spelkommissioner.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Indien?

Ja,spel med PayPalär möjligt i Indien. Detta är utan tvekan detenklaste sättet att driva dina transaktioner. PayPal har fått ett starkt rykte för att tillhandahålla snabbhet, säkerhet och bekvämlighet i världsklass. PayPal stöder även uttag och insättningar på bettingsidor. Även om plattformen kan ta ut små avgifter för överföringar, enligt vår åsikt, är dessa väl värda det bara för säkerheten.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Det finns ett antalnya bettingsidor som ingår i vår rekommendationer för sportspelsajter. Det är dock värt att betona attvi inte fokuserar på att välja nya webbplatser lika mycket som vi är på att rekommendera webbplatser av bästa kvalitet. Ofta har de bästa sajterna fler års erfarenhet och därför bättre rykte.

😎 Är livebetting möjligt i Indien?

Ja,in-play betting är möjligt i Indien. Många sportsbooks inkluderar livebetting-funktioner i landet, med vissa erbjuder även livestreaming och utbetalningsalternativ. Du kanske också kan använda dessa i din mobilapp. Om du ännu inte har provat det rekommenderar vi starkt vadslagning i spelet för den mest spännande spelupplevelsen.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Indien?

Listan överbästa sportbetting-apparna i Indien som ingår på den här sidan förändras ständigt tillsammans med vår bredare rekommendationslista. Detta beror på att det finnsalltid uppdateringar av mobilappar som förändras när smarttelefontekniken förbättras. Vi kommer att se till att alltid ge dig våra rekommendationer för de snabbaste, mest funktionella och funktionsspäckade apparna på marknaden.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

En rad sportsbooks i Indien inkluderar även politisk vadslagning som ett erbjudandespelmarknader. This means that customers can satsa på valresultatet, oavsett om det är indiska val eller presidentval i USA. Vi föreslår att du håller ett öga på nyheterna och opinionsundersökningar för bästa chansen att vinna stort på politisk betting.