The Best Betting Sites in Ireland – Quality Irish Bookies for 2021

Bettingkulturen i Irland är djupt rotad i dess rika historia, och det irländska folket har utvecklat en unik smak när det gäller att designa sina egen bookmakerindustri. Under den här guiden kommer vi att titta på många aspekter av hasardspelslandskapet, inklusive de bästa vadslagningssajterna i Irland, och släppa en mängd kunskap om hur man bäst kan njut av irländska sportböcker.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Irland
Bästa spelsajter i Irland| ||263

Bet at Safe Bookies Verified by our Reviewers

Sports

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Bästa bonusar och kampanjer

Säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

Odds

Utbetalningsnivåer i Irland

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Irländsk sportvadslagning Apps

I den här artikeln hittar du absolut allt du behöver veta som bettingkund som går in i den här branschen för att e första gången. Vi kommer att diskutera historien om sportsbooks i denna nation,bästa sportspelsajten i Irland, vad du ska hålla utkik efter när du väljer en ny operatör och många andra användbara fakta och siffror för att vägleda dig på din resa.

Top 10 sportspelsajter i Irland

Att begränsa en bestämd lista över bästa sportspelsajter i Irland var inte en lätt uppgift, helt enkelt på grund av till det stora antalet möjliga kandidater. Vårt team har varit noggranna i sin forskning och kollat ​​in allt som denna marknad har att erbjuda, och den resulterande listan nedan är en sammanslagning avbästa lagliga bookmakers som Irland har att erbjuda.

Tabellennedan är listan över bästa bookmakers i Irland, var och en av operatörerna på vår lista presterade bra över våra bedömningskriterier. Detaljerna för hur vi kom fram till den här listan och exakt vad vi definierar som en kvalitetsbok kommer att stå i fokus för majoriteten av denna artikel.

IrlandsTOPP 10 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Irland Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
Upp till50 € Välkomstbonus 33+ 88+ 93,68%| ||387 5.0/5||390 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€5€30 32+ 70+ 95,39% 4,9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€50 i gratisspel 32+ 115+ 93.92% 4,8/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€25 Pengar tillbaka 34+ 230+ 94.19% 4,7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % bonus upp till€50 21+||476 130+ 92.55% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€10€30 27+ 96+ 94,23% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till€122 Bonus 46+ 1420+ 93.25% 4,6/5|| |536 Besök webbplatsen!||540 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till€30 Bonus 29+ 88+ 94.82% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€100 i gratisspel 29+ 101+ 94,83% 4,6/5|| |585 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€10 pengarna tillbaka 32+ 110+ 93,21% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Listan över sportsbook-operatörer ovan är alla licensierade, reglerade av den lokala spelmyndigheten och har bevisat att detillförlitligt upprätthåller säkerheten för sina användare. Each bookie has a unique profile of strengths, that’s why in the following sections we help users differentiate by aspects of gambling that are more important to them – and will ultimately lead to the best online betting sites in Ireland.

Bästa spelsajter i Irland efter kategori:
Bästa spelsajt i Irland NetBet
Bästa nya spelsajten i Irland bet- at-home
Bäst för bonusar MrGreen
Top mobilapp BetVictor
Bäst för livespel Paddy Power
Högsta utbetalning Bookie William Hill
Bästa PayPal-spelsajt Unibet
Säkerste bookmaker Betfair
Bästa eSports vadslagningwebbplats 22bet
Topp för extrafunktioner 888sport

Om du är en ny kund som kommer in på den irländska bettingsajtbranschen för första gången, kommer vi i nästa stycke att gå in pådetaljerna om kriterierna för en utmärkt operatör. Det fina med detta tillvägagångssätt är att vi tar hänsyn till nyckelprestandaindikatorer från alla aspekter av verksamheten, så att våra läsare kan bestämma vad som är viktigast för dem och göra det bättre valet.

Innan vi går in i detaljerna för våra urvalskriterier för bookmaker, kanske du först vill bekanta dig med desenaste hasardspelsnyheterna i Irland. Detta kommer att ge dig en större förståelse för sammanhanget och miljön som denna bransch driver, och kommer utan tvekan att ge ett visst värde när du går vidare genom den här guiden.

Key Ranking Criteria for Best Sports Betting Sites in Ireland

There are many pre-requisites for an operator to be considered in the elitnivån av sportsbook-leverantörer – men att vara licensierad, säker och reglerad är något som inte är förhandlingsbart från vår sida. De återstående egenskaperna är något subjektiva, och varje tippare kommer att prioritera dem på olika sätt för att komma fram till sin egen lista över toppsportspelsajter.

Som vi förklarade kommer varje tippare att ha sina egna unika preferenser och krav. Vissa kommer att kräva den allra bästa mobilplattformen från sin sportsbook, medan andra kommer att prioritera en stor välkomstbonus. Vår granskningsstruktur låter dig snabbt navigera till de prestationskriterier som är viktiga för dig och sebästa sportboken i Irland för din valda kategori.

Sport och ligor

Att ha förmågan att satsa på en mängd olika sporter är viktigt för många tippare. Dessutom, inom varje sport är djupet av ligor, matcher och marknader en bra indikator på kvaliteten på täckningen en sportsbook kommer att gå till. Se nedan vår översikt övertoppsporterna i Irland och de populära ligorna som är tillgängliga att satsa på inom varje.

Hästkapplöpning: A National Treasure|| |796

There are many bettingsajter för hästkapplöpningar i toppskiktet tillgängliga i hela Irland. Sporten i sig anses vara en nationell skatt, och många avvärldens bästa jockeys och tränare inklusive Oisin Murphy och Aidan O'Brien är från Irland.

Trotting: Spectacular Speed

Spektakulär fart, massor av spänning och enormt jubel från publiken – allt detta är saker du kan förvänta dig när du tittar på trav i Irland. Kolla in vår guide tillbästa travspelsajter för att lära dig mer om hasardspel inom sporten.

Gaelisk sport: Quintessentially Irish

Undoubtedly the den mest unika sporten för Irland är gaelisk fotboll, lagsporten spelas mellan två lag om 15 på en gigantisk fyrkantig plan. Med över 2 500 klubbar som aktivt tävlar över hela världen finns det gott omgaeliska sportspelsajter att kolla in.

Greyhounds: Home of Breeders|| |825

The majority of greyhounds that are bred for racing across the UK and Europe are from Irländsk-baserade uppfödare. Denna nation har en expertis för att föda upp starka, friska och snabba rashundar – om du letar efter några bästa tips, kolla in vårvinthundsspelguide.

Golf: Fantastiska banor

Hem till några av världens finaste och mest härliga golfbanor –Irland är alla golfentusiasters paradis. Det har funnits många fantastiska irländska spelare genom åren inklusive Fred Daly och Des Smyth. Läs mer här ombästa golfspelsajter.

Football: Some Top Talent

Det har kommit några exceptionella talanger från den irländska fotbollsscenen under de senaste decennierna,Roy och Robbie Keane, Damien Duff och Shay Given bara för att nämna några. Upptäck några av debästa sajterna för vadslagning på fotboll för hasardspel på denna sport.

Självklart varierar djupet och bredden av sportspelsalternativ enormt, och de bästa irländska bettingsidorna som nämns på denna sida erbjuder ett enormt utbud av olika sporter. De sex sporter som vi har beskrivit ovan är de som vi anser varaIrlands mest populära och typiska sporter. Var och en kommer med en dedikerad vadslagningsguide, så se till att kolla in den om du behöver bekanta dig lite mer.

Utanför de klassiska sportvadslagningsalternativen finns många andra nyheter och nischade spelmarknader. Från politisk vadslagning, till tv-programspel – sportböcker online i Irland erbjuder enenormt utbud av konstiga och underbara marknader.

Utbetalning och odds hos Top Irish Bookmakers

Att få värde från dina spel är den viktigaste delen att bestämma var du ska placera dina spel. I det här avsnittet tar vi en titt på utbetalningarna och de bästa oddsspelsmakarna på den irländska marknaden.Varje bookmaker tar en provision på de satsade satsningarna, och detta leder till en fluktuation i avkastningen till spelaren hos konkurrerande bookmakers.

Vår beräkning av bookmakers återgång till spelare är ett genomsnittligt genomsnitt för populära sporter hos varje bookmaker. Nedan kan du sebästa bettingsidorna i Irland för utbetalningssatser. Det måste sägas att även om vår dataanalysmetod har försökt att ta ett så rättvist urval som möjligt och minska fel, kan dessa resultat variera något när det kommer till specifika satsningar du gör.

Bodmakarnas odds varierar mycket när vi kontrollerar för sport som variabel.Vissa operatörer kommer till och med att specialisera sig på att leverera höga odds för en viss sport, och andra kommer att ha kampanjer för vadslagningssajter som garanterar att de odds som erbjuds kommer att vara de bästa på marknaden.|| |937

Welcome Offers, Betting Bonuses and Ongoing Promotions

Utbudet och variationen av välkomsterbjudanden som för närvarande är tillgängliga för kunder som väljer en ny bookmaker är det mest lukrativa det någonsin varit.Bettingerbjudanden blir allt mer kreativa i takt med att marknaden blir allt mer konkurrenskraftig – nedan har vi beskrivit några av de bästa välkomstbonusarna tillgängligt för irländska tippare.

Irish Betting Site Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Secure Link T&C's
Upp till€50 Välkomstbonus 8x 60 dagar 1,60 4,9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€50 i gratisspel 1x 7 days 1,80 4,8/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€25 Tillbaka pengar 3x 35 dagar 1,40 4,7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % bonus upp till€50 4x 60 dagar 1,80 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€10€30 1x 7 dagar 1,50 4,5 /5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Kampanjer inom hasardspel är inte strikt begränsade till bookmakersgratisspel eller välkomsterbjudanden – det finns enökning förekomst av bonusavtal som riktas mot befintliga spelare. Dessa kan vara i form av förbättrade odds, cashback-bonusar, bonuserbjudanden i spelet för hajpade sportevenemang och många andra fantasifulla erbjudanden.

Bonuskategori Bettingsajt|| |1112
🥇 Bästa bonus i Irland NetBet
🥈 Förbättrade oddserbjudande BetVictor
🥉 Top Markets Variety Mr Green
◻️ Enormt välkomsterbjudande William Hill
◻️ Slick New Platform Bethard
◻️ Bästa odds garanteras| ||1150 22bet

När det gäller att göra anspråk på ett nytt kunderbjudande är det absolut nödvändigt att du förstår villkoren och kraven för erbjudandet. Många nybörjare spelare fångas när det kommer till detta, eftersom de inte till fullo förstårkrav och begränsningar kopplade till en ny kunds sportsbookbonus.

Saker du bör vara särskilt medveten om våra omsättningskrav på bonusar på spelwebbplatser. Ofta kommer det att finnas ett omsättningsbelopp som är 3, 6 eller till och med 12 gånger vad du sätter in + bonus. Det betyder att du måste lägga till de två tillsammans, gånger det med omsättningsbeloppet, och det är det totala beloppet du måste göra för attfrigör pengarna som kontanter. Also, there will be a validity period and a minimum odds threshold to take into account.

Ett annat kännetecken för en kvalitetsoperatör är den generositet som visas för befintliga spelare, och inte bara de reklaminsatser som pumpas för att locka nya spelare till plattformen. Befintliga kampanjer inkluderar saker som Acca-bonusar, erbjudanden i spelet och garanterade bästa odds – de är enbeprövad mekanism för att behålla lojala kunder, och det är ingen överraskning att integrationen ökar.

Satsningstyper och marknader

Närt relaterat till utbudet av sporter som finns tillgängliga på de bästa spelböckerna är djupet och bredden på vadslagningsmarknaderna. En operatör som driver en kvalitetsplattform kommer att tillhandahålla odds på ettmassivt utbud av insatstyper, vilket täcker vadhållningsbehoven hos ett enormt antal spelare i processen.

Players in Ireland respond well to operators that include a strong selection of bet types and markets into their sportsbook. For this reason we have given it a lot of weight in the ranking process, and respect the fact that customers need to not feel restricted in their bet choices. Below are some of the more nischmarknader och vadslagningstyper som sportsbooks av högsta kvalitet i Irland kommer att erbjuda.

Vissa spelare kan ha en tendens att satsa på mycket liknande marknader med varje insats de gör – till exempel alltid satsa på resultatmarknaden i fotboll. De mer äventyrliga spelarna på vadslagningssajter i Irland kommer att upptäckamånga hundratals möjliga marknader som är tillgängliga för varje match, och det är oftare än inte där värdet fångas.| ||1212

Safety and Security

En viktig oro för alla e-handelsföretag är säkerheten och säkerheten för sina kunder, scenariot för vadslagningsplattformar är inte annorlunda. Det är mycket vettigt attvälja de säkraste bettingsidorna online när du gör ditt val, eftersom konsekvenserna av att anförtro din sed en "skurk operatör" i bästa fall kan vare sig att din data läcker ut, i värsta fall är du utsatt för bedrägeri.

Säkerheten i branschen blir allt strängare, och de standarder som operatörerna måste följa granskas permanent . Nedan finns några organisationer som arbetar inom spelbranschen online i Irland för att se till att spelare får en säker upplevelse.

Safety Partners at Online Sports Betting Sites i Irland

I vår analys arbetar vi endast med operatörer som upprätthåller de allra högsta säkerhets- och säkerhetsstandarderna. Detta inkluderar specifikt extern revision av deras finansiella verksamhet, högkvalitativ end-to-end-kryptering på plattformen och innehav av en licens att driva från en central regulator.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • GoDaddy
 • IBAS
 • DigiCert
 • GeoTrust
 • RapidSSL
 • GlobalSign
 • ComodoSSL
Ansvariga spelorganisationer
 • eCOGRA
 • GAMSTOP
 • UK Gambling Commission
 • Responsible Gambling Council
 • Internationellt centrum för ansvarsfullt spelande
 • GambleAware

Det finns flera funktioner som en högkvalitativ sportspelsajt kommer att integrera i sin plattform för att garantera säkerheten för sina spelare.Tidsinställda sessioner blir allt vanligare – och operatörer kommer att skicka varningar och meddelanden till spelare som är inloggade för länge. Det finns också många automatiserade system på plats i branschen för att upptäcka spelare som visar tvångsmässiga beteenden.

En kund kan snabbt förstå djupet och tillgängligheten av supporttjänster inom ett spelbolag, och en snabb rullning till längst ner på sajten kommer att avslöja alla samarbetspartners som arbetar med operatören. Håll utkik efter licensieringsleverantörer, säkra spelpartners och revisorer för en ny operatör för att säkerställa att den är säker att använda.

Den Ultimate Sports Betting-appen för att satsa på mobilen

Modernspelare bryr sig mycket om om deras flexibilitet när det gäller att komma åt sportboken, är vadslagning på resande fot det nya fenomenet som sveper över spelvärlden. I grunden är mobilspel en återspegling av kvaliteten på sportsbookoperatörens huvudplattform – lyckligtvis finns detmånga fantastiska bettingappar på Irland tillgängliga.

There are many things to evaluate when it comes to judging the quality of the best sports betting app. User-experience and the interface to assist with navigation are core design considerations, and lots of research and investment has been made into building some of the bästa mobilspelsplattformarna som du kan se nedan.

Bästa irländska bettingappar

I slutändan finns detmånga ingredienser som gör en stark bettingapp, och bara för att ett företag erbjuder en skrivbordsplattform av högsta kvalitet garanterar det inte att deras app kommer att hålla en liknande hög standard – det motsatta är också sant. Toppappar är fyllda med användarcentrerade funktioner som snabb vadslagning och livestreaming över hela arenan i spelet.

In-Play Betting Arena & Live Streaming

Irland som många andra liberaliserade gambling ekosystem har en mängd möjligheter för in-play och live betting. Tekniken hos online-sportbok har gjort det möjligt för företag att tillhandahållaomedelbara odds på hundratals marknader, där spelare kan ta till sig ett nytt fönster av möjligheter på några sekunder tack vare snabb dataöverföring.| ||1315

Below is an overview of the operators that represent the best live sports betting sites in the country. These candidates have emerged as the leaders in this important sub-category of betting for many reasons, but primarily because of their överlägsna teknik i spelarenan, djupet på livemarknader och tillgänglighet av ytterligare funktioner.

Livespelsajt Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk T&C:s
Upp till€50 Välkomstbonus 350+ Ja Ja 4.9/ 5 Besök webbplatsen!||1361 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Satsa€5 €30 250+ Nej Ja 4.8 /5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€50 i gratisspel 300+ Nej Yes 4.7/5||1408 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€25 Tillbaka pengar 500+ Ja Ja 4.6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % bonus upp till€50 200+ No Yes 4.5/5||1458 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Satsa på sport i spel är så roligt eftersom bookmakers ständigt utvecklar nya funktioner för att öka spänningen.Livestreaming och uttag är två av de mest framträdande och underhållande tekniska funktionerna som har lagts till under de senaste åren, och bookmakers av högsta kvalitet låter dig se matchen live, och ta ut ditt spel tidigt om du känner att momentumet förändras.

Insättnings- och uttagsalternativ på irländska bettingsidor

Ett ofta förbisedd kriterium i bedömningen av sportspeloperatörer är flexibiliteten i betalningar alternativ. För många spelare som har ett brett utbud av betalningsalternativ och enbra blandning av e-plånböcker är en enorm avgörande faktor, och karakteristisk för den bästa sportspelsajten i Irland.

Här kan du se en lista överpopulära betalningsmetoder som används på sportspelsajter i Irland. Varje betalningsalternativ har sin egen unika gräns, vissa kanske inte fungerar för uttag och det kan tillkomma en behandlingsavgift – se nedan för den senaste informationen.

Betalningsmetod Typ|| |1490 Deposit Limit Insättning/Uttag Betalningsavgift
Betalkort €10 – €25 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort €10 – €30 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag| ||1522 No Fees
eWallet €10 – €3 500 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet 20 € – € 5 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
ePlånbok €30 – €4,500 Tillgänglig för insättningar /Tillgänglig kan ta uttag Inga avgifter
Förbetalt kort €10 – €770 Tillgängligt för Insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet €20 – €2,000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag 1,5% – 1,5%
Kryptovaluta €5 – €8 000 Tillgängligt för insättningar / Tillgängligt för uttag 1,5% – 1,5%

Inte alla bookmaker kan erbjuda alla betalningsalternativ på den här listan, ochbetalningsgränserna ingår kan variera avsevärt med varje operatör. Vad du bör kunna förstå är vilka betalningsalternativ som är mer lämpliga för transaktioner av olika storlek till och från spelboken.

PayPal-insättningar

Lyckligtvis för Irland är PayPal-spelsajter en framträdande inslag i detta land. Vi rekommenderar verkligen PayPals tjänster eftersom den förblir e-plånboken med detsnabbaste betalningshanteringsprotokollet och de högsta säkerhetsnivåerna som säkerställer att dina betalningar utförs säkert.

NetBet and PayPal logos
Top PayPal Bookie
 • Inga PayPal-uttagsavgifter
 • Användarvänlig kassörska
Välkomstbonus €50
Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

I vissa fall kan PayPal lägga till avgifter om du konverterar mellan två valutor. Eftersom majoriteten av irländska bettingsidor accepterar insättningar i euro och pund, behöver du sällan bry dig om växlingsavgifter. Kolla in operatören som vi har inkluderat ovan som en av debäst att erbjuda PayPal-insättningar på sin plattform.

Webbplatsens funktionalitet

Även om det överflöd av ytterligare funktioner som vi har nämnt på den här sidan fortfarande är viktiga överväganden för njutning av hasardspel online – vi kan inte undgå det faktum attwebbplatsens kärnfunktioner förblir den mest märkbara kvaliteten. En webbplats med dålig användarupplevelse och dålig design kommer omedelbart att avskrivas av alla erfarna spelare.

Under loppet av vår forskning stötte vi på många fantastiska bookmakers i Irland som hade investerat mycket i att bygga entekniskt sunda och välfungerande onlineplattformar. Detta är en viktig aspekt i vår övervägande när vi väljer de bästa vadslagningssajterna i Irland.

Extra funktioner

På en konkurrensutsatt marknad måste företag erbjuda sina kunder spännande extrafunktioner för att vinna stora andelar av marknaden. Onlinespel är inte annorlunda, och bookmakers över hela världen överträffar ständigt konkurrenterna med ettbrett utbud av spännande ytterligare funktioner utformade för att förbättra kundupplevelsen.|| |1671

The online betting sites you can see below offer many of these extra features to their customers. Denna lista är inte uttömmande, och vissa spelare kommer utan tvekan att ha sett operatörer med funktioner som insättningar i kryptovaluta, vadslagningsbyggare eller vadslagningsbörser. Men funktionerna nedan är de mest populära, och de som spelarna i Europa efterfrågar mest.

spelsajt Livestreaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport| ||1693
Ja Ja Ja Nej Ja
Ja Ja Ja Nej Ja
Ja Ja Ja Ja Ja
Ja Ja Ja Nej Ja
Ja Ja Ja Nej Ja

Självklart, många av dessa funktioner kommer inte alla att vara tillgängliga på alla vadslagningssajter – och vissa operatörer kan ha specialiserat sig på en viss nisch som tillhandahåller extra funktioner som inte ingår i denna lista. Saker somlivestreaming är otroligt populära för irländska hästkapplöpningar – och de flesta kvalitetsoperatörer kommer att ha ett fullspäckat schema med lopp som du kan se direkt med sportboken.

Kundtjänsten

I likhet med alla onlineföretag har spelbranschen ett otroligt beroende av att levererakundservice av hög kvalitet. Förtroende och den goodwill som finns i ett spelvarumärke är viktiga tillgångar, och dålig kundservice kan kosta ett företag dyrt.

Det tar lång tid att bygga upp rykten och kan mycket snabbt förstöras. Kunder som väljer en bettingwebbplats tycker om att känna att alla problem eller frågor de har kommer att hanteras snabbt och en snabb lösning kan hittas. På webbplatser för toppsportspel hittar du ett brett utbud av kundsupportalternativ, inklusive24/7 livechattfunktionalitet och 24/7 telefonlinjer bemannade av agenter redo att lösa dina bekymmer.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Irish Sportsbooks Svarstid Vanligtvis tillgänglig
☎️| ||1796 Telephone Vanligt Upp till 10 minuter 12 timmar om dagen
📧 E-Mail/Contact Form Vanligt Upp till 48 timmar 24/7
👩‍⚕️ Livechatt Sällsynt Upp till 10 minuter 12 timmar om dagen
💬 Messenger Sällsynt Upp till 15 minuter 24/7
🌐 Sociala nätverk|| |1842 Rare Upp till 10 minuter 12 timmar om dagen

Svarstid och tillgänglighet av supportalternativ är också viktiga faktorer – kunder behöver ibland snabba lösningar på komplexa frågor som kontoverifiering eller vadslagning tvister. Men viktigast av allt är att en effektiv lösning så småningom skapas – och lyckligtvis för spelarna i Irland ärkundservice något som levereras med stolthet och entusiasm.

The Sportsbook Reputation

Det goda ryktet för en framgångsrik sportsbook tar år av att tillfredsställa kunder och leverera en kvalitetstjänst att etablera. Men att förlora det kan hända snabbt och plötsligt, genom en skandal eller ett dåligt operativt beslut,spelsajter kan snabbt förlora sina kunders förtroende och bli en webbplats som nya spelare är rekommenderas att undvika.

I modern medias tidevarv finns det många enkla sätt att upptäcka spelkundernas verkliga upplevelser. En ny spelare som försöker bestämma sig för vilken irländsk sportbok han ska öppna ett konto med har en mängd resurser, den allmänna opinionen hos operatören, eventuella nya artiklar i välrenommerade nyhetstjänster och företagetsbokslut|| |1864 can reveal a great deal over the stability and credibility of the operator.

Enkla steg för att öppna ett Irish Sportsbook-konto

Att börja din resa som ny kund är Det svåraste är att välja en webbplats som är rätt för dig kan ta tid, men ansträngningen du lägger ner i det här skedet kommer att belönas senare. När du väl har din valda sportbok i åtanke är det dags att skapa ditt konto, fyll bara i registreringsformuläret och bekräfta sedan dina uppgifter med operatören genom verifieringsprocessen.Varje onlinespelsajt i Irland kommer att kräva att kunderna styrker sin ålder och adress med verifieringsdokument innan uttag behandlas.

1
Choose a Betting Site

Välj en bookmaker från ett av våra urval för de bästa bettingsidorna i Irland.

2
Skapa ditt konto

Registrera ett konto på plattformen med din adress, personliga uppgifter och födelsedatum.

3
Bekräfta detaljer

Du kan bekräfta ditt konto hos operatören genom att tillhandahålla bekräftelsedokument för verifieringen.

Processen för att skapa ett konto hos en online bookmaker har blivit mycketenklare och snabbare. Du behöver helt enkelt se till att alla dina uppgifter är korrekta, och om du vill göra snabba uttag omedelbart så förstå att detta kanske inte är möjligt på grund av kontoverifieringskraven.

eSports: CS:GO Bettingsidor och mer

Den yngre generationen blir mindre intresserad av traditionell sport och lyssnar istället på liveströmmar och sändningar av videospel online från professionella spelare runt om i världen. E-sportbranschen upplever enorm tillväxt, eSports bettingsajter och hasardspel på videospel på elitnivå har bliviten av branschens mest spännande vertikaler.

Nuförtiden det finns många välrenommerade CS:GO bettingsidor –CS:GO är världens mest populära eSport betting titel, sett och spelad av miljoner runt om i världen. Spelare som satsar på dessa titlar kräver en specifik uppsättning tjänster, som inte skiljer sig från andra traditionella sporter, livestreaming, starka odds och marknadsbonusar är alla välkomstfunktioner. Nedan hittar du några av de bästa eSport-bokspelarna som betjänar den irländska marknaden.

eSports Betting Site Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säker länk T&C's
Upp till50 € Welcome Bonus 30+ 93,68% 4,9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€5 €30 22+ 95,39% 4,8/5||1971 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€50 i gratisspel 75+ 93,92% 4.7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor Tillämpa! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€25 Tillbaka pengar 649+ 94,19% 4.6/5 Besök webbplats!|| |2019 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % Upp till€122 Bonus 222+ 93,25% 4,5/5 Besök webbplats!| ||2042 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Många branschanalytiker förväntar sig att eSports vadslagning kommer att gå om traditionell vadslagning under det kommande decenniet. Från Asien till Europa till Nordamerika, världen blir allt mer besatt av e-sport. När antalet fans växer, blir prispotterna större och kvaliteten på videospel förbättras – eSports betting erbjuder ett fönster in iframtiden för hasardspel.

The Regulation of Sports Betting in Ireland & the Gambling Environment

I likhet med resten av Storbritannien finns det en mycket gynnsam spelmiljö i Irland. Landets lagar tillåter i stort sett alla former av hasardspel att fortsätta utan några begränsningar. Dessutom finns detmånga sportspeloperatörer som grundades i Irland – inklusive Paddy Power, som nu har blivit en av världens bästa sportspelsajter.

In the next paragraphs we’ll reveal more details about the landscape of gambling in this country, dropping useful facts, figures and advice. With bookmaking being the most popular form of gambling amongst Irish people, it is encouraging to see such a well-developed and högkvalitativ uppsättning sportböcker dyka upp från landet på senare tid år.

Gambling Commission & Licens

Legal sportvadslagning och hasardspel i Irland
🎰 Terminaler för vadslagning med fasta odds 1,100
📑 Spelbutiker 130
🏛️ Landbaserade kasinon 20
💻 Alla licensierade sportböcker 60
🏆 Säkra vadslagning med bäst betyg Webbplatser Våra val

Medan vadslagning i Irland är lagligt enligt den förnyade Betting Act från 2015, finns det ingen tillsynsmyndighet i Irland. Till skillnad från i Storbritannien, som har Gambling Commission, som har befogenhet att göra ändringar såsom utgiftstak för kreditkort och omsättningsgränser för bettingterminaler med fasta odds –Irland har ingen tillsynsmyndighet.

Men en ny spelmyndighet som förbiser spelindustrin på 8 miljarder euro i Irland är på väg, den nuvarande regeringen förväntar sig detta | ||2112new government ministry to be established by the end of 2021 med syftet att se över årtionden gamla lagar. Enligt denna nya juridiska ram för onlinespelsajter kan hela branschen moderniseras till en högre uppsättning operativa krav.

Att inte ha en dedikerad regulator för att övervaka branschen i Irland betyder inte att vadslagningsverksamheten är verksam i ett laglöst medium. Operatörerna i landet måste fortfarande följa de lagar som anges iBetting Act of 2015 – och det är olagligt för en sportspelsajt i Irland att erbjuda speltjänster till irländska medborgare utan att först ha erhållit en avlägsen bookmaker eller spelförmedlarlicens från regeringen.

Irland vill bli mer lik Storbritannien i sin strategi för att reglera sin spelindustri. Enligt den nyligen påtvingade strukturen av en central regulator kommer den irländska vadslagningsindustrin att kunna arbeta med en mycket högre standard, implementera lagliga sportspelsajterskydd mot problemspelande och tillhandahålla en bättre produkt för spelarna över hela landet.

De säkraste bettingsajterna online med en giltig Irlandslicens

Ultimately, there are numerous quality gambling options in the Irish betting market. You can pick and choose between tons of different operators, deciding for yourself which one best suits your needs. In the table above we have offered a brief overview of the best in the business, and importantly those that operate legally with a statlig utfärdad licens.

Spelföretag att undvika

Som vi nämnde ovan är det olagligt att erbjuda speltjänster till irländska medborgare utan att först ha fått en licens från regeringen, och ändå finns detmånga olicensierade leverantörer tillgängliga över hela landet. Närhelst du spelar online och överför pengar till en operatör är det viktigt att vara 100 % säker på att du använder en ansedd och säker bettingsajt online.

Det finns flera företag som har fått ett rykte om att inte upprätthålla det förtroende som kunder och andra partners har gett dem genom åren. För ditt eget välbefinnande och njutning som vadslagningsentusiaster råder vi dighåll dig långt borta från företagen nedan.

Dessa företag bryter inte nödvändigtvis mot några lagar, men många av dem har inte rätt licens för att verka i Storbritannien och Irland. Under de kommande åren förväntar vi oss fullt ut att se enutrensning mot företag som misslyckas med att verka inom det juridiska ramverket som krävs från en betrodd spelsajt.

Historia and Future of Irelands attityd towards gambling

Betting i Irland går långt tillbaka i tiden, och det har funnits någon form av hasardspel i Irland sedan tidigt 1500-tal. Bookmaking och pari-mutuel vadslagning har detäldsta ursprunget i den irländska spelkulturen, och de första lagarna var inriktade på platser som tillhandahåller dessa former av spel.

Under 1900-talet har det införts olika spellagar och lagar i Irland, och irländska medborgare har varit tvungna att anpassa sig till landetsnya lagkrav i landet vid många olika tillfällen. Nedan erbjuder vi en tidslinje genom de viktigaste historiska ögonblicken i Irlands spelindustri.

Historia om irländska lagar och lagar för sportvadslagning
 • Reglat hasardspel i Irland tar form Irlands första uppsättning reglerande lagar infördes med Betting Act från 1854. För att klara av branschens växande storlek och popularitet skapade denna nya uppsättning lagar en ny känsla av organisation och beställa.
 • Betting Act 1931 Sportvadslagning i Irland formaliseras enligt Betting Act från 1931. Alla former av bookmaking och pari-mutuel vadslagning, som Hade varit de speltyper som har haft den längsta tjänsten i Irland ges befogenhet och licens att utöka sin verksamhet.
 • Gaming and Lotteries Act of 1956 Kasinospel i Irland åtgärdas genom implementeringen av denna lag, enligt den nya lagen är kommersiella kasinon förbjudna , men privata spelklubbar är tillåtna. Genom detta kryphål kan spelklubbar erbjuda medlemskap för människor att spela en hel rad klassiska kasinospel.
 • Kommersiella bingospel förbjudna Enligt den senaste spellagen är den kommersialiserade bingoindustrin där spelare satsar med riktiga pengar förbjuden. Däremot kan bingoinnehavare utnyttja ett liknande kryphål och privatisera sin verksamhet till en medlem endast formell, vilket tillåter klubbmedlemmar att spela bingo för riktiga pengar.
 • Första lotteriet i Irland Det nationella lotteriet i Irland skapades genom National Lottery Act från 1986. Enligt detta lagförslag drar du spel och skraplotter såldes nu lagligt över hela landet, samlade in pengar till välgörande ändamål och gjorde en lycklig minoritet extremt rik.
 • Horse and Greyhound Racing Act 2001 Enligt denna nya uppsättning lagar fick den irländska hästkapplöpningen och greyhoundkapplöpningen ny tillsyn i sin administration och reglering. Irländska medborgare kan nu satsa på dessa lopp både på banan och online genom licensierade spelbolags plattformar.
 • Ansträngning för att legalisera kasinon Under 2013, enligt Gambling Control Bill från 2013, försökte en politiker Alan Shatter att fullt ut legalisera kommersiella kasinon överallt Irland. Planen var att bygga över 40 lagliga landbaserade kasinon – men det har varit blockerat i parlamentet i över 7 år, utan någon indikation på när det kommer att passera.
 • Offshore-sportbok har fått grönt ljus Denna lagändringsförordning från 2015 var en progressiv lagstiftning utformad för att modernisera den irländska spelmiljön. Det ger utrymme för offshore-operatörer att få licenser och skatteavtal inom landet.
 • Nya ändringar av spellagen Den irländska regeringen godkände nyligen en ny uppsättning ändringar av spellagen. Spelåldern höjdes från 16 till 18 för lotteri, det höjer också insatsgränser och prispotter för lokala lotterier.

Just nu ligger vadhållningsbranschen i ett bekvämt område medsjälvreglerad jämvikt. Men sorl av kritik tar fart inifrån regeringen. Nyligen genomförda skandaler som involverar spel för minderåriga och obegränsad insättning av kreditkort är båda områden som behöver åtgärdas omedelbart om vadhållningsindustrin ska kunna behålla sina höga nivåer av offentligt godkännande.

Framtiden för hasardspel i Irland kommer att vara förvaltas av ennybildad tillsynsmyndighet kommer byrån att likna UK Gambling Commission, och kommer att fungera som en dedikerad avdelning för att implementera nya lagar och rekommendationer om Irlands 8 miljarder euro per år industri.

Vaddhållning i Irland: Progressivt och säkert, men utan förordning

spellagarna i Irland säkerställer att det finns ett progressivt och säkert ramverk, men vadslagningssajten i Irland fungerar utan någon förordning. Detta är inte nödvändigtvis en dålig sak, och det finnsmånga högkvalitativa bettingsajter baserade i Irland som också har en internationell attraktionskraft på grund av det överlägsna utbudet av produkter de erbjuder .

Om du vill komma igång med din spelresa, behöver du inte leta längre än till den fantastiska listan över sportböcker som vi har samlat i tabellen nedan. Varje bookmaker erbjuder nya spelare en lukrativ välkomstbonus och kan ta emot spel påtusentals sportmarknader varje dag.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Irland 2021:

We are constantly updating and auditing the content of alla spelsajter recensioner och använderförsiktighet i våra rankningskriterier. We will not hesitate to remove any operator that fails to uphold the high-standards that modern day punters expect. Check back in the future to see how the new set of legal changes in Ireland will affect the industry and our operator rankings.

Vanliga frågor

Nu har du nått slutet av den här artikeln, kanske du vill upptäcka mer information baserat på de frågor vi regelbundet får från våra läsare. Nedan hittar dusvar direkt från våra experter på de vanligaste frågorna om ämnet irländska bettingsidor.

🥇 Vilka är de bästa bettingsidor i Irland?

De bästa bettingsidorna i Irland är utan tvekan de som är baserade i landet.Många anser att folk har olika åsikter om vad är thrbästa bettingsajteri Irland, men som du kan se från tabellerna på denna sida – det finns många starka kandidater.

🏆 Vilka spelerbjudanden kan jag hitta på Irish Sportsbooks?

Det finns många lukrativaspelerbjudanden i Irland- med operatörer som vanligtvis erbjuderinsättningsmatchningsbonusar, förbättrade odds och periodiska gratisspel till sina kunder.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Irland?

Sportvadslagning är helt lagligt i Irland, och landet åtnjuter mycket framåtblickandesportvadslagningsregler. Tyvärr verkar kasinon fortfarande i en laglig gråzon och har inte fått samma friheter.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Irland?

Irländska spelarna kan njuta av || |2383betting using PayPal, även ominsättnings- och uttagsgränserna är något strikta.

sinn finns där några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Vi letar kontinuerligt efternya bettingsidor, kolla in här i framtiden för att se | ||2393new operators we add to our tables.

😎 Är livebetting möjligt på Irland?

I Irland kan du förvänta dig || |2399high-quality pre-match sportsbook markets, såväl som toppklassin-play bettingöver ett brett utbud av sport.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Irland?

Det finns många fantastiskabästa sportbetting-appar available throughout Ireland, and the one you go for will beror på din egen unika uppsättning satsningspreferenser och krav.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Irländska sportsbooks har ett omfattande utbud avspelmarknader, inklusive TV, politik och till och meddet kommande amerikanska valet.