De bästa vadslagningssajterna i Jamaica – Toppjamaicanska sportböcker för 2021

Namnet Jamaica frammanar många underbara bilder. Vi pratar om de snabbaste sprinterna, reggaemusik, tranbärsjuice och mer. Men det finnsliten kunskap om jamaicanska sportböcker över hela världen. I den här guiden kommer vi att avslöja de bästa bettingsidorna på Jamaica.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Jamaica
Bästa spelsajter i Jamaica

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sport

Tillgängliga ligor och evenemang||280

Bonus

Topbonusar och kampanjer

Säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

Odds

Utbetalningsnivåer i Jamaica

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Jamaicanska sportvadslagningsappar

Denna karibiska önation hadeviss motstånd mot spelmyndigheter för ett decennium sedan (2010). Men från och med 2012 var det löst, och Jamaica har nu 22 landbaserade speloperatörer legaliserade. Däremot är hasardspelssidor online inte helt legaliserade, med endast sportvadslagning och lotto tillåtna. I denna omfattande guide kommer vi att ge dig de bästa sportspelsajterna på Jamaica, som inte bara är underhållande, utan också lagliga online.

Topp 10 sportspelsajter på Jamaica

Som vi tidigare nämnde, är allalandbaserade spelanläggningar i Jamaica lagliga medan bettingsidorna på nätet är delvis lagliga. Endast sportvadslagning och onlinelotteri är lagliga online. Vi var tvungna att göra en detaljerad studie av alla lagliga hasardspelsajter, och vi valde noggrant ut de bästa sportspelsajterna på Jamaica.

Våra kriterier för att välja vadslagningssajter har alltid varit mycket höga i flera år, och vi har har också granskat alla vadslagningssajter på Jamaica med samma standarder. Vi valde dem när de helt uppfyllde dessa höga krav. Här är de 10 bästa sportspelsajterna som uppfyllde våra kriterier.

JamaicasTOPP 10 Sportspelsajter
Bästa bettingsajter i Jamaica Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk Villkor
Upp till$10 I gratisspel 30+ 177+ 93,75% 5,0||388/5 Besök webbplats!| ||394 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till€50 Välkomstbonus 23+|| |405 1209+ 94.77% 4,9/5| ||415 Besök webbplatsen!||419 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till$500 i Bet Credits 34+ 189+ 94.25% 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100% upp till€122 vid första insättning 44+| ||455 1481+ 93,25% 4,7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€10 När du satsar10 € 30+ 177+ 93,59% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€20 När du satsar€10 30+ 178+ 92,17% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
10 € När du satsar15 € 28+ 179+ 92,26% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€30 i gratisspel 33+|| |561 394+ 94,82% 4,6/5| ||571 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till100 € Välkomstbonus 28+ 166+ 93,45% 4,6/ 5 Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till$10 i gratisspel 28+ 177+ 91.89% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Boskapsmakarna som nämns ovan har upprätthållitmycket hög nivå av integritet och säkerhet, i allt de gör. De har förtjänat maximal respekt över hela världen, och för att lägga till det har de full licens från höga spelmyndigheter. Det finns en eller två saker som skiljer dessa ovan nämnda bookmakers åt; det är därför vi har listat de bästa bettingsajterna på Jamaica efter kategori nedan:

Bästa bettingsajter i Jamaica efter kategori:
Bästa bettingsajt i Jamaica Betway
Bästa nya vadslagningssajten i Jamaica bet365
Bäst för bonusar 22Bet
Bästa mobilappen William Hill
Bäst för livespel Betiton
Högsta utbetalning Bookie TonyBet
Bästa PayPal-spelsajt Hopa
Safest Bookmaker MansionBet
Bästa esports-spelwebbplats Karamba Sports
Topp för extrafunktioner mr.play

Vi vet att listan ovan har massor avindividuella fördelar kopplat till dem, och det kan till och med ha förvirrat dig mer om vilken bookmaker du ska öppna ett konto hos. Det är därför vi i nästa stycke kommer att ge dig tydliga detaljer om hur vi väljer din bästa bettingsajt.

Håll dig uppdaterad som bevisad tid och tid för att vara ett avde bästa sätten att satsa på rätt lag. Och ett av sätten att hålla sig uppdaterad är som du gissat att läsa de senaste nyheterna. Nedan hittar du länkar som alltid ger de senaste vadslagningsnyheterna i Jamaica och världen.

Kriterier för att hitta de bästa onlinebokmakarna på Jamaica

Det finns massor av bookmakers som ärlagligt tillåtna att välkomna spelare från Jamaica. Men det är inte att ha den lagliga rätten som är allt som krävs för att kvalificera sig för våra kriterier. Alla sportspelsajter måste också kvalificera våra grundliga, lämpliga kategorier. Måste ha en viss licensnivå från spelmyndigheter och måste vara säkra för spelare att spela.

Vi har en lista med kriterier som hjälper oss att avgöra vilken spelsajt som kommer med på vår topplista. Och inom dessa kriterier, har vi gjort en detaljerad guide om; onlinespel på Jamaica, olika typer av bonusar som erbjuds, säkerhetsnivån, hur lämplig deras livebetting är, betalningsmetoder och så många fler. Du kan välja ett av kriterierna för att hoppa till det som är mest intresserad av dig, eller så kan du läsa igenom dem alla.

Sport och ligor

Vi undersökte många lagliga sportspelsajter i Jamaica, och ett av våra kriterier för att rangordna dem är att se till att alla spelarna har många sportkategorier att satsa på. Detta gerutrymme för alla fans av populära sportevenemang. Här är listan över de mest populära sportevenemangen att spela på i Jamaica.

Cricket: ICC Cricket World Cup

Cricket har varit denmest populära sporten i Jamaica, och det karibiska landet har producerat cricketspelare i världsklass. ICC World Cup och Caribbean Premier League (CPL) är dock de bästa crickettävlingarna att satsa från Jamaica. Och du kan hitta de med andra populära crickettävlingar påbästa cricketspelsajter i Jamaica.

Volleyboll: FIVB World Championship and More

Volleyboll etablerades på Jamaica 1959 och de hadesitt bästa år 2004 when they finished second place in both male and female CAC competition. Jamaicans also bet on popular games like FIVB world championship at best bästa sajter för volleybollspel.

Fotboll: Premier League, Caribbean Cup

Soccer is en annan framstående sporthändelse på Jamaica där de vann Caribbean Cup fem gånger. Jamaicanerna är alltid inriktade på att satsa på alla sportevenemang som är populära och lagliga, och fotboll verkar vara en av dem. De navigerar genomspelsajter för fotboll för att satsa på populära spel som Premier League, Champions League och många fler.

Tennis: Wimbledon, WTA Tour

Den karibiska nationen har skapat ännu ettbriljant rykte i tennisvärlden. Med en av sina spelare slog Dustin Brown Rafael Nadal inte en utan två gånger i 2014 Halle Open och Wimbledon 2015. Jamaicaner fångar också massor av underhållning påpopulära tennisbetting som Wimbledon, WTA Tour Championship och ATP World Tour.

Basket: NBA, Euro League, FIBA

Basket har varit ett av de mest populära spelen i världen, och jamaicanerna lämnas inte efter i detta roliga evenemang. Det finns flerabästa betting på basket särskiltNational Basketball Association (NBA) och FIBA i Jamaica. Fans kommer alltid att vara intresserade av att titta på sporten och varför den är så välrepresenterad på sportböcker.

Rugby: Rugby World Cup och mer

Rugby har varitrapidly gaining popularity på Jamaica under de senaste åren. Dess landslag, Jamaica National Rugby League Team, gjorde sin fullständiga internationella debut mot USA 2009. Det har kommit nya nyheter om deras kärlek över rugbymatcher och gillar att det är idealiskt att satsa på det du alltid tittar på.rugbybetting fansen ökar också.

Dessa sex populära sportevenemang är på topplistan över de spel som oftast spelas på jamaicanska bettingsajt. Ändå,det finns fortfarande andra sporter som de kan satsa på som, Baseball och Netball. De har också ett fantastiskt rekord med att nå tredjeplatsen tre gånger i nätbolls-VM.

Vi avslutade inte bara utvärderingen med att bara granska de populära sportaktiviteterna. Vi gick ocksådjupare för att kolla andra olika former av vadslagning som erbjuds av dessa bookmakers. Vi bedömde om de har plats för små ligor och collegetävlingar. Vi undersökte också om deras bookmakers levererar vadslagning på tv-program och valvadslagning.

Utbetalning, odds och linjer hos de bästa bookmakerna

Utbetalning är en av de mest populära sakerna som spelare överväger innan de väljer en bookmaker. För de som inte vet,utbetalningen är summan pengar spelarna kommer att betala dig för att vinna insatsen. Du hittar det mestadels i form av odds, så ju högre odds spelarna erbjuder, desto högre är din utbetalning. Jag skulle råda dig att välja de bästa oddsspelsmakarna som erbjuder höga odds.

Linjebetting gör vadslagningsmarknaden mer jämn, där resultatet sannolikt blir lika. Denna form avvadslagning sker inte på alla sporter utan sker på framstående sporter som AFL, Basketball, Tennis och NRL. För att se till att du får den bästa chansen att välja bland de bästa bookmakernas utbetalningar. Vi har mätt alla genomsnittliga utbetalningar, och nedan är de bästa vadslagningssajterna på Jamaica för utbetalningssatser.

From our experience, we have noticed how different payout rates are between one sport to the other. And that’s not all, utbetalningar kan ändras inom några sekunder från vilken bookmaker som helst. Orsaken till förändringarna är mest på grund av nivån på förutsägelsen. Hur som helst, utbetalningen som anges ovan av kända bookmakers odds är tänkt att vara din vägledning.

spelerbjudanden: bonusar och bettingsajter Kampanjer

Allaonline bookies förstår vikten av bonusar, speciellt välkomstbonusar. Det är därför de flesta av dem modigt annonserar sin välkomstbonus längst fram på sina hemsidor. Att ha dessa vadslagningserbjudanden på ditt konto gör det möjligt för spelare, mestadels de nya, att testa vadslagningssajten med små investeringar. Här är de bästa välkomstbonusarna på Jamaica.

Jamaicansk bettingsajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk Villkor
100 % upp till€50 Välkomstbonus 10x 5 days 1.65 5| ||993/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till122 € ||1008 on First Deposit 5x|| |1011 7 dagar 1,40 4,9/5|| |1021 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100% upp till€100 Välkomstbonus 9x| ||1037 14 dagar 2,00 4,8/5| ||1047 Besök webbplatsen!||1051 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till$10 I gratisspel 1x 7 dagar 1,75 4,8/5||1073= ==Poäng Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€20 När du satsar€10 1x 7 dagar 2,0 4,7/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Vi observerade att det inte finns några onlinebookies som inte erbjuder en bettingbonus till sina spelare.Du kommer att få en hel handfull av dem från de berömda bookmakers som ger viktiga bonusar som bookmakers gratisspel, insättningsmatch, cashback, comp-poäng och insatskrediter, VIP-bonusar.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen på Jamaica 22Bet
🥈 Topperbjudanden Hopa
🥉 Ledande Cashback-erbjudanden bet365
◻️ Största ackumulator TonyBet
◻️ Bästa gratisspelsleverantörer MansionBet|| |1161
◻️ Toppinsättningsmatcher mr.play

Bettingmarknadsförare har tränats att bara annonsera vad som kommer att fresta dig. Glöm inte att kontrollera den fullständiga informationen om alla odds som erbjuds somgivna i kategorin villkor (villkor). De flesta populära sportsbooks har en speciell kategori för bonus- och kampanjvillkor.

Här kommer du att se omsättningskraven, giltigheten och lägsta odds,omsättningskraven är ett av de viktigaste kriterierna att titta på ut för, samtidigt som du väljer en sportbok. Om du är intresserad av att få dina bonuspengar så snabbt som möjligt bör du gå till bettingsidor som har ett lågt omsättningskrav.

Det räcker inte bara att välkomnas med lockande bonusar. Du bör också hålla utkik efter bookmakers som inte bara bryr sig om sina nya kunder utan även deras befintliga kunder. Du vill ha en situation där du på deras bettingsidors kampanjsida hittar lockande bonusar som VIP-program, omladdningsbonusar, lojalitetsfria spel.

Typ av insatser

Det finns flera typer av vad på Jamaica, och du bör hålla utkik efter dem i deras sportböcker. Det är viktigt att veta omtyperna av vad och det hjälper dig att fatta ett bättre beslut. På de bästa spelböckerna hittar du raka satsningar som bestäms av moneyline.

Du kommer också att höra om parlays där du kombinerar mer än ett lag för att göra en satsning (en satsning är summan pengar som riskeras på en chansning). Juhögre lag du kombinerar desto högre antal utbetalningar får du. Men om ett av lagen misslyckas kommer du att förlora alla dina satsade pengar. Varje bookmaker du bestämmer dig för att göra upp med bör erbjuda sina kunder massor av vadslagningstyper. Här är de mest populära du hittar hos de bästa sportböckerna.

Det är naturligt att alltid hålla sig till det man är bekant med, och det gäller även sportböcker. Även om du kanske vill satsa på vad du är gemensam med, rekommenderar vi att du fortfarande använderspelsajter på Jamaica som har olika typer av vadslagning. Det kommer att göra det möjligt för dig att prova nya saker och kanske börja njuta av och tjäna mer på dem.

Säkerhet och säkerhet

Uppkomsten avcyberbrottslighet är verkligen alarmerande , det är därför vi inte kan göra det när vi väljer bästa bookmakers utan att noggrant undersöka deras säkerhetsnivå. Vi ser till att alla bookmakers är de säkraste online bookmakers. Vi säkerställer att de är licensierade och använder rätt krypteringssäkerhetssystem för att skydda sina kunders detaljer.

De cyberbrottslingar siktar inte bara på spelarnas detaljer, utan också på deras pengar. Så våra kriterier säkerställer att bookmakers har alla dessa säkerhetssystem välorganiserade som256 eller 128-SSL-krypteringen, vilket är den bästa säkerhetskrypteringen. En lista över de bästa säkerhetsföretagen som används av toppspelarna listas nedan.

Safety Partners på Online Sports Betting Sites i Jamaica

Att ha en laglig licens från högre myndigheter är lika viktigt som att ha SSL-krypteringssäkerhet. Och att gå hela vägen för att ta din licens från framstående juridiska myndigheter som UKGC (United Kingdom Gambling Commission), är vad vi säkerställer. Deras datakrypteringssäkerhet måste också erhållas från de främsta företagen inom krypteringsområdet.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • RapidSSL
 • GoDaddy
 • ComodoSSL
 • Thawte
 • Symantec
 • DigiCert
Ansvarsfulla spelorganisationer
 • GamCare
 • spelterapi
 • BeGambleAware
 • GAMSTOP

Hardardspel kan vara beroendeframkallande, speciellt när du har vunnit vissa summor pengar. Det är därför allapopulära sportspelsajter säkerställer att du är minst 18 år innan du satsar. Och Jamaica är ett av de länder som gör det obligatoriskt för individer att vara myndiga innan de spelar.

Alla vadslagningssajter som listas i den här guiden ärsamarbetade med ansvarsfulla spelbolag för att säkerställa att du inte förs bort från överdrivet spelande. Du kommer för det mesta att se logotyper för ansvarsfulla spelbolag bifogade längst ned på hemsidan. Och säkerhetssidan för vadslagningssajten.

Satsa på mobilen med appen för bästa sportspel

Uppkomsten av mobilspel har tagit stor hänsyn under de senaste åren. Det har drivit oss att lägga till det som ett av de viktigaste kriterierna för att ranka toppbettingsajter. Vi ser till attjamaicanska bettingappar är lätta att navigera för både iOS- och Android-användare.

Folk älskar saker som är så bekväma för dem och vadslagning med din mobil antingen hemma, på jobbet eller på språng är önskan för den genomsnittlige spelaren. För att vi ska kunna lägga till en vadslagningssajt i den här guiden måste dess-app vara kompatibel med både iOS och Android. Det måste också vara lätt att navigera och måste ha nästan samma antal spel som desktopversionen. Detaljerad nedan är listan över de bästa sportbetting-appen.

Bästa jamaicanska bettingappar

En av anledningarna till att spelare älskar att spela lite satsningar offline beror på den mänskliga känslan det ger. Ochbästa bettingsajterna förstår och har inkluderat livestreaming i sina appar när du livespelar. I nästa kategori kommer vi att ge i detalj vad och hur viktigt livebetting kan vara.

Livespel & livestreaming

Livebetting, även känd som in-play betting|| |1321 is when you are allowed to place a bet as the match is going on. With this effect, you will understand how good a particular team is already performing, which will increase your chances of making the right choice. It is awesome to know in Jamaica, and live betting is also legal.

Du bör också vara medveten om att livebetting-odds aldrig kommer att vara detsamma som normalt betting när matchen inte har börjat ännu. Oddsen kan öka eller minska. Storleken på de reducerade eller ökade oddsen beror också på sportböckerna. Det är därför vi har dokumenterat de bästa livespelsajterna på Jamaica nedan.

Live Betting Site Välkomstbonus Live-funktioner Betyg Säker länk Villkor
Upp till10 USD i gratisspel 31+ Ja Ja 5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€122 vid första insättning 211+| ||1381 Nej No 4.9/5|| |1391 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€20 När du satsar€10 22+ Nej Nej 4.8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100% upp till€50 Välkomstbonus 27+|| |1435 Nej Ja 4.8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€30 i gratisspel 18+|| |1461 Ja No 4.7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Livestreaming och vadslagning är en extra fördel för spelare. För att du ska kunnase ett lags prestation och satsa på dem, är värt att titta efter i en spelbok. När laget du satsade för att prestera bra förlorar, kommer de populära spelbolagen att ge dig möjligheten att kunna ta ut pengar. Men du bör också veta att utbetalningen minskar när tiden går.

Betalningsmetoder på jamaicanska bettingsidor

Du måste ha haft fördelarna som anges ovan. Men att haflera betalningsalternativ är ett nödvändigt kriterium för den bästa sportspelsajten på Jamaica. De populära betalningsalternativen som kreditkort, banköverföringar, förbetalda kort är särskilt eftertraktade. Du kan tycka att det är frustrerande när det banksystem du känner till inte finns bland betalningsalternativen.

Du vill se en handfull betalningsmetoder som gör att du kan välja det mest bekväma för dig, som | ||1492eWallet that is the fastest för både insättning och uttag. Dessutom behövs betalkort, kreditkort, banköverföringar, förbetalda kort för att vara där. Nedan hittar du en detaljerad lista över de betalningsmetoder som de bästa bettingsajterna på Jamaica har.

Betalningsmetod Typ Insättningsgräns Deposit/Withdrawal Betalningsavgift
eWallet $20 – $12,500 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag 0,30$-$2
Förbetalt kort JMD3 776 – Obegränsat Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort $10 – $40,000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för Uttag Inga avgifter
Kreditkort $10 – $40 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Betalkort $10 – $5 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet $15 – $10 000 Tillgängligt för insättningar / Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort 10 USD – 2 000 USD per dag Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter

Alla betalningsmetoder accepterade i Jamaica är listade ovan. Det är dock inte alla bookmakers som har plats för alla. Du är säker på att hanär det passar dig. Insättningsgränsen som listas ovan är endast avsedd att vara en riktlinje för bookmakersajter. Varje insättnings- och uttagsgräns kan skilja sig från bookmaker till bookmaker.

PayPal Betting

PayPal, e-plånboken som etablerades1998 har gjort fantastiska vågor sedan dess då. En hel del onlinespelsajter accepterar PayPal-betting på Jamaica. Men om bookmakern du valde accepterar det, bör du välja det på grund av dess snabba insättnings- och uttagsmetod och höga säkerhetsnivå.

Betway and PayPal logos
Topp PayPal Bookie
 • Krypterat konto
 • Lätt att utföra
Välkomstbonus $10 i gratisspel
Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Även om det tillkommer små avgifter vid uttag, men PayPal har fortfarande visat sig ha fler fördelar än andra betalningsmetoder. Med PayPal behöver du inte oroa dig för att avslöja din personliga information eller bankuppgifter till kasinosajter. Detta minskar chanserna att hacka ditt konto och stjäla från dig.

Webbplatsens funktionalitet

Det är viktigt att imponera på besökare med fantastiska arbetsfunktioner för att lyckas med onlinespel. Det är också viktigt att vackert designa webbplatsen för att ge enkel navigering och lätt att se detaljer. Vissa bettingwebbplatser misslyckades när det gäller att göra deras webbplats användarvänlig. Kanske känner de att det inte är viktigt.

Men för oss här är det en av våra standarder för att välja bettingsidor på Jamaica. Bookern måste ha en balanserad färg. Ett klick bör leda dig dit du vill gå, inte till en annan sida som kan göra dig frustrerad.menyknappen bör vara lätt att hitta, och logotypen ska leda dig tillbaka till startsidan. Här är andra extra webbplatsegenskaper som kan vara av intresse för dig.

Extra funktioner

Det är oansvarigt att lämna din spelwebbplats utspridda. Spelare älskar när de enkelt kan hitta vad de letar efter. Men här ärnågra extrafunktioner som du inte hittar på alla bettingwebbplatser. Liksom livestreaming hittar du detta sällan, men det är en extra fördel för sportböcker som har det.

Utbetalningsfunktionen är också en annan som inte alltid finns där, liveresultat online, virtuell sport, snabb vadslagning, valvadslagning eller till och med eSports vadslagning. Onlinespelsajter äralltid på jakt efter att lägga till nya funktioner till sina sajter för att göra spelarna mer bekväma med vadslagning på deras sajter. Tabellen nedan är en lista över vadslagningssajter med några extrafunktioner de har för dig.

Bettingsajt Livestreaming Utbetalning Livescore Snabbsatsning Virtuell sport
Ja Ja Yes Ja Ja
Nej Nej Ja Ja Ja
Nej Nej Ja|| |1729 Yes Ja
Nej Ja Ja Ja Nej
Ja Nej Ja Yes Ja

Tabellen ovan bevisar att ingen spelsajt har samma sak gemensamt. Det finns alltid något som skiljer dem från varandra. Du börgärna utforska vilken spelsajt som helst. Eventuellt insåg du att en funktion som anges ovan inte fanns hos den bookmaker du valde, du är fri att konsultera deras kundtjänst för mer information.

Kundtjänsten

Det kan vara smärtsamt när du behöver hjälp men inte kunde få någon eller har svårt att få hjälp i tid. Kundtjänst kan skapa eller förstöra en bookmaker. Toppsportspelsajterna förstår detta till fullo och har lagt insitt bästa för att alltid förbättra sin kundservice.

Det är därför du på de flesta av deras sajter hittar live kundchatt som är aktiv 24/7. Du hittar även deraskontaktnummer dit du kan ringa dem. De bästa bookmakerna är redo att svara när som helst. E-postkontaktadressen är också värd att nämna, och du bör hålla utkik efter bookmakers som har dem. Här är listan över kundtjänst som stöds i Jamaica.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Jamaican Sportsbooks Svarstid Vanligtvis tillgänglig| ||1795
☎️ Telefon Vanligt Upp till 1 timme 14 timmar om dagen
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 24 timmar 16 timmar om dagen
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 5 minuter 24/7
💬 Messenger Vanligt Upp till 1 timme 24/7
🌐 Sociala nätverk Vanligt Upp till 48 timmar 14 timmar om dagen

Kundtjänsttillgänglighet är alltid bra sak för spelare. Viktigast av allt, när en bettingsajts kundtjänst är tillgänglig är 24/7 en pärla för sajten. Det kommeratt du kan kontakta dem när som helst du vill. Du behöver inte vänta på den tid de är tillgängliga för att få den hjälp du förtjänar. Det är värt att notera att de flesta av bettingsajterna vi har listat erbjuder livechattservice dygnet runt. Du hittar oftast en chattikon längst ner till höger på hemsidan.

The Sportsbook Reputation

Våra sista kriterier men inte minst är hur viktiga bettingsidorna är på Jamaica. Det passar utmärktför att höra vad andra spelare uppriktigt säger om vilken bookmaker som helst. När vi hittar uppriktig feedback som vi inte har tagit del av, går vi tillbaka till webbplatsen för att verifiera hur sann den är. Och de flesta av dem har säkert varit till hjälp.

Vårt forskningsarbete sträcker sig ner till sociala medier. Vi vill veta vad en genomsnittlig spelare säger om någon av bettingsidorna. Vi kontrollerar ocksåhur snabbt varje bookmaker svarar på kundens frågor eller feedback. Detta hjälpte oss att lägga till bookmakers som en av de bästa bettingsidorna i den här guiden. Alla bettingsidor vi har listat svarade positivt och snabbt.

Hur man öppnar ett konto hos Jamaican Bookmaker

Bästa onlinespelsajten på Jamaica gör det enkelt för sina kunder att registrera sig. När du väl har bestämt dig för vilken bookmaker du vill spela hos, behöver du bara välja registreringsknappen och ett formulär för att mata in dina uppgifter visas. Deras krav är så enkelt som ditt fullständiga namn och din e-postadress. Vissa bettingsidor kommer att gå så långt sombe dig att verifiera din ålder, vilket kan kräva att du laddar upp ditt statliga identitetskort.

1
Ange dina personliga uppgifter

Du kommer antingen att se Gå med, Registrera, Logga in på en av bettingsidorna. Lägg till ditt fullständiga namn, e-postadress, kontaktnummer och födelsedatum.

2
Åldersverifiering

Åldersverifiering kan ta lite tid, det kan ta några minuter eller upp till en dag. Du måste ladda upp ett statligt ID med din bild på.

3
Gör din första insättning

Nästa sak att göra är att göra din första insättning och börja satsa på dina favoritsporter. Du kommer också att få din välkomstbonus som utlovat av bookmakern.

eSport: CS:GO Betting Sites & More

Esports vadslagning har gjort en enorm våg nu än någonsin. De ökar i popularitet hos många spelarna som nu njuter av e-sportspelsajter på Jamaica.

Eftersom de är lagliga i den karibiska nationen har e-sportbettingpassionen för jamaicanerna också ökat snabbt.CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive), DOTA 2 och Fortnite leder förpackningen på esports betting. CS:GO-spelsajter har också funnits nästan överallt, och nedan är listan över bästa e-sportspelsajter i Jamaica.

eSports-spelsajt Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säker länk T&C's
100% upp till€122 vid första insättning 10+ 93.25% 5|| |1940/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till$10 i gratisspel 5+ 93,75% 4,9/5 Besök webbplats!|| |1969 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till€30 i gratisspel 4+|| |1981 94,82% 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€20 När du satsar€10 7+ 92,17% 4,7/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€50 Välkomstbonus 2+|| |2028 94,77% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Esports har kommit för att stanna, speciellt efter vad vi har sett under pandemin. Och att satsa på esportspel är något du bör prova om du inte har gjort det ännu. Det ärinte alls svårt att starta din esports-betting resa. Det behövs fortfarande förbättringar, särskilt när det gäller antalet spel det har.

Regleringen av sportvadslagning i Jamaica och spelmiljön

Före2012 spelregler i Jamaica, det fanns strikta spelregler som inte var gynnsamma för spelare. Regler som inga satsningar vid allmän tillgång, eller så vinner eller förlorar du. Det var vad den karibiska nationen fick lida för decennier sedan. I dag är dessutom allt landbaserat hasardspel lagligt på Jamaica.

Menonlinespel är delvis lagligt på Jamaica, endast onlinelotteriet och sportbetting är för närvarande lagligt inom betting online. Den bästa sportbettingsidan har utrymme för legaliserat spel. BGLC (Betting, Gaming and Lotteries Commission) är lagen som tillåter alla vadslagning som pågår i Jamaica. I nästa avsnitt kommer vi att förklara mer detaljerat om spellagar i Jamaica.

Gambling Commission & Licence

Legal sportvadslagning och hasardspel i Jamaica
🎰 Bettingterminaler med fasta odds N/A
📑 Bettingbutiker 23
🏛️ Landbaserade kasinon 22
💻 Alla licensierade sportböcker 23| ||2095
🏆 Bäst rankade Safe Betting-sajter Våra val

Som tidigare nämnts är BGLC (Betting, Gaming and Lotteries Commission) organet som övervakar spel på Jamaica. Deras krav är enkla. Om en bookmaker i Jamaica vill ha en laglig licens för onlinespelsajter finns detåtta dokument behövde skickas in. Myndigheterna vill se till att konsumenternas personliga uppgifter skyddas från bedrägliga operatörer och personer.

För att börja landbaserat hasardspel är det också enkelt, allt du behöver göra är att besöka derasBGLC officiella webbplats. Välj ansökan omLicens för att använda spelautomat(er) på föreskrivna lokaler och välj ett av alternativen där. Alla landbaserade spellicenser är giltiga i ett år, från 1 april till 31 mars.

Detta är samma strategi som alla 23 landbaserade hasardspel i Jamaica har använt för att ansöka och förnya sina licenser.Casino Gaming Commission of Jamaica är det organ som vägleder auktoriseringen av kasinon i Jamaica. Den har befogenhet att bevilja kasinolicenser och även att vara tillsynsorgan för kasinospel i Jamaica.

En sportspelsajt i Jamaica genomgår en seriös kontroll av deras vadslagningstillsynsmyndigheter. Och de ser till att hålla sina regler och föreskrifter och ävenförnya kontraktet med dem när det är dags. Alla bookmakers är inte redo att följa dessa regler, men de lagliga sportspelsajterna vi listade nedan har allt som krävs för att spela på deras sida.

De säkraste onlinespelsajterna med en giltig Jamaica-licens

Även om onlinelotteri och sportvadslagning är det enda onlinespel som är lagligt på Jamaica, det är fortfarande ganska tillräckligt. Men alla deraslandbaserade spelanläggningar är lagliga men ingen av dem har tagit sitt spelande online. Inte ens de 22 landbaserade kasinona, på grund av begränsningen av olika hasardspel online.

Webbplatser att undvika

Cyberbrottslingar kan dölja sig på vilket sätt som helst , det är därför du måste vara försiktig med vilken sida du avslöjar din personliga information till. Speciellt dina bankuppgifter. Och bettingsidor är inte undantagna här, cyberbrottslingar kan låtsas ha en äkta bettingsajt online. Låt dig inte lätt rycka med alla bonusar de lovar.

Du bör gå igenom deras säkerhetssystem för att säkerställa att de har alla nödvändiga detaljer som SSL-krypteringen. Och viktigast av allt har delicens från högre myndigheter. Du vill inte avslöja dina viktiga detaljer för detta bedrägliga på grund av ett litet misstag. Det är därför vi har tagit risken från din axel och har listat några onlinespel som inte är säkra för vadslagning.

Det finns många anledningar till varför bettingsidor anses vara osäkra av oss. Är de antingen skyldiga till ett eller de flesta av brotten kommer vi att lista inom kort. Här äranledningarna till att vi ansåg dem osäkra; de verkar utan en auktoriserad licens, spel är olagligt på marknaden de verkar på. Marknadsföringskampanj; du kan få ett okänt samtal från deras agenter som lovar dig enorma fördelar när du sätter in på deras sajter. Vi ser till att alla bettingsidor som vi har rekommenderat är betrodda bettingsidor för dig.

Historia och framtid

Jamaica har populärt varit känt för sin rastafariska livsstil, reggaemusik, brittisk-koloniala arkitektur. Bara under det senaste decenniet har deras spellivsstil tagit en bättre form. Föga anade folk att hasardspel började på Jamaica långt innan det blev hennes självständighet.Hardardspel började 1899 men hade mycket strikta regler kring det.

Under denna tid var spelautomaten det enda hasardspel du kunde hitta och var endast tillåtet på exklusiva platser. Vissa spel somvideopoker och black jack började vinna mark utan någon färg. 2012 antogs en ny spellag som öppnade dörren för onlinespel och gjorde allt landbaserat hasardspel lagligt.

History of Jamaican Sports Betting Laws & Act
 • Hardardspel etablerades på Jamaica Hasardspelet spelades på ett inte så roligt sätt, som var upptaget av rigorösa regler. Som att inte satsa på offentliga platser, eller så vinner eller förlorar du spelet (inget mer eller mindre). Tja, Internet var det inte då, så det fanns ingen anledning att tala om onlinespel.
 • Hardardspelet har börjat få ny mark Så länge som civilisationen berörs måste tillväxt ske. Och för hasardspel på Jamaica inträffade det under 1950- och 1960-talen, när utländska spelande började cirkulera. Spel från USA och Storbritannien kom in i den karibiska nationen.
 • Jamaica blev självständigt Efter att ha råkat ut för många svåra tider med gruvverksamhet och turism, fick hon sin frihet från Storbritannien. Med en befolkning på nästan tre miljoner. Före hennes självständighet besökte massor av utlänningar landet för att utforska sina stora resurser. Självständighetsdagen är alltid en anmärkningsvärd dag att minnas, och det är samma sak för detta land.
 • New Gambling Act Efter de strikta spelreglerna som reglerades av 1899 års spellag var någon tvungen att göra något. Jamaicas dåvarande premiärminister Portia Simpson Miller med sina administratörer var tvungna att införa en ny lag. Men det kom inte utan kamp.
 • spellagstiftningen antogs Portia Simpson var tvungen att bekämpa de religiösa organisationerna från 2010 till november 2012 innan den kunde antas. Men kampen slutade inte där och kommer inte att sluta, för andra styrande myndigheter. Han var tvungen att kämpa mot illegalt spel på Jamaica, vilket behövdes.

Innan Portia Simpson Miller, Jamaicas dåvarande premiärminister antog spellagen i november 2012, och den fick möta allvarligt motstånd från religiösa föreningar. Mot alla odds ökar hasardspelet snabbt i Jamaica, och vi hoppas att de gör alla typer av onlinespel lagliga.22 Spelbyggnader har byggts och helt legaliserat, plus ytterligare ett nationellt lotteri.

Från vad vi har sett hittills har det skett en snabb hasardspelsökning på Jamaica sedan några strikta lagar togs bort 2012. Dessutom är en ||2270new casino facility is still under development, och det kommer att bli den största spelbyggnaden i Jamaica. Med en storlek på 100 000 kvadratfot och kommer att inrymma 50+ bordsspel. Det är uppenbart att fler vadslagning kommer att öka förr än senare på Jamaica, både offline och online.

Satsa på Jamaica: Slutsats

Vi blev inte förvånade över att se massor av bra kvalitet, högt rankade bettingsidor på Jamaica.landet går framåt i termer av civilisation, och att ha ett onlinespel är en del av det. I den här guiden har vi gjort rättvisa för att granska alla kända delar av hasardspel på Jamaica. Och vi har gett dig ett uppriktigt vapen för att fatta ett bra beslut.

Vi har listat de bäst presterande hasardspelsajterna för att hjälpa dig att satsa ett spel bekvämt. När du känner dig nöjd med någon av de bookmakers vi har listat, bör du inte tveka att öppna ett konto hos dem. Vi har verkligen recenserat jamaicanska bettingsidor. Vi förstår dock att det som behagar spelare inte är detsamma. Det är därför vi hardokumenterat de bästa sportböckerna med sina respektive styrkor.

Översikt över de bästa onlinespelarna på Jamaica 2021:

För din optimal tillfredsställelse,vi har förblivit obevekliga när vi uppdaterar denna sportspelsajts recensioner. När vi hittar en bookmaker som har gått utanför våra kriterier för rankning eller inte anses vara tillfredsställande längre, tvekar vi inte att ta bort den. Vi vill att du ska ha kul med den bästa och mest pålitliga bookmakern.

Vanliga frågor

Vi vet att vi har behandlat allt som behövs i den här guiden, vi har beskrivit den nödvändiga informationen om de bästa jamaicanska bettingsidorna. Men det ärfortfarande naturligt att ha människor med olika frågor. Här är frågorna som spelare alltid ställer om hasardspel från Jamaica.

🥇Vilka är de bästa bettingsidorna på Jamaica?

Kolla vår lista överbästa bettingsajter på Jamaica, och du kommer att hitta din favorit, det beror bara på detaljerna du letar efter. De bookmakers som nämns har upprätthållitmycket hög nivå av integritet och säkerhet, i allt de gör.

🏆 Vilka vadslagningserbjudanden kan jag hitta på jamaicanska sportsbooks?

Alla sportböcker vi har listat i den här guiden har ett specifiktspelerbjudanden på Jamaica|| |2349 that makes them special. Some bookies have the highest welcome bonuses; there are others with very active customer service. Even once that has a huge number of payout options or mobile compatibility. Every spelare har en eller två saker som får deras tankar att ticka.

⚖ Är vadslagning lagligt på Jamaica?

Landbaserat hasardspel på Jamaica har länge varit lagligt, även innan de blev oberoende. Gambling kom till Jamaica 1899 och blev lagligt direkt när det etablerades. Det var dock inte förrän med2012 års lag som hasardspel online delvis blev lagligt. BGLC (Betting, Gaming and Lotteries Commission) ärregleringsmyndigheten för sportvadslagningsom ser till både traditionellt och onlinespel på Jamaica.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt på Jamaica?

Folk älskar i allmänhet bekvämligheten, ochPayPay är en av de elektroniska betalningsmetoderna som erbjuder det. I Jamaica är methods that offer that. In Jamaica spel med PayPal möjligt. Några av de bästa bettingsidorna har plats för PayPal-betting. När du väljer en sida som har det, tveka inte att använda den för dess höga säkerhetsnivå för enkel betalning och uttag.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Vissa människor är naturligtvis nyfikna på att ta reda på nya saker och provanya bettingsidor kan vara en av dem. Menvårt huvudfokus i den här guiden||2375 is not on new bookmakers, because there are some things they are still battling with. At the bottom of this page, we have recommended some new bookies that might be of interest to you.

😎 Är livebetting möjligt i Jamaica?

Livebetting eller även känd somin-play bettingär lagligt och kan hittas på bästa bettingsidor på Jamaica. Livebetting är kul att spela med,särskilt när du är på en webbplats som även har livestreaming. Du kan satsa på ett pågående spel, där du kan bestämma resultatet genom att se hur bra ett visst lag redan presterar.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner på Jamaica?

Många bookmakers erbjuderbästa sportbetting-apparvilka är användarvänliga. En betting-app måste hanästan samma antal spel som skrivbordsversionen. Detta gör att du inte lämnas utanför med de flesta spel som spelas på skrivbordet. Appen ska vara lättnavigerad och tillgänglig för både iOS och Android.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Det finns en handfull spelmarknader på Jamaica. Vadslagning på val eller politik har överraskande nog vunnit bra mark på jamaicanska vadslagningssajter, särskilt de bästa vadslagningssajterna. Du kansatsa på nästa premiärminister i Jamaica eller utrikesval inklusive USA. Det finns tillräckligt med utrymme för vad man kan satsa från den karibiska nationen.

Lista över vadslagningssajter på Jamaica: Alla jamaicanska bookmakers

Som vi lovade dig att lista de nya bookmakers du kan öppna ett konto hos. I listan nedan listade vi inte bara nya bookmakers utan alla bookmakers på Jamaica. Se till attnavigera genom dem och välj enligt erbjudandet som tilltalar dig. Här är listan över vadslagningssajter på Jamaica.

Jamaicansk vadslagningssajt Betyg Höjdpunkt Välkomstbonus Secure Link Användarvillkor
Betway 5/5 Bästa jamaicanska bookie Upp till$10 i gratisspel Besök webbplatsen! Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
TonyBet 4.9/5 Topp för fotboll 100% up to €50 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
bet365 4.9/5 Bäst för iOS-användare Upp till$500 in satsningskrediter Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
22Sats 4.8/5 Förmånlig välkomstbonus 100% up to €122 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Hopa 4,8/5 Bästa utbetalning Get €10 När du satsar€10 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller ! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
MansionBet 4.7/5 Ledande livestreaming Get €20 När du satsar€10 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor Tillämpa! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Betiton 4.7/5 Viktiga speltyper Get €10 När du satsar€15 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor Tillämpa! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
William Hill 4.6/5 Bäst för Android-användare Upp till€30 i gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
mr.play 4.6/5 Adekvata utbetalningstyper 100 % upp till€100 Välkomstbonus Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Karamba Sports 4.5/5 Bäst för cricket Upp till$10 i gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
LV Satsning 4.5/5 Bra för iOS-användare 100 % upp till€50 Välkomstbonus Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Bwin 4.4/5 Bra välkomstbonus Odds Boost Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Betfair 4.4/5 Bra utbetalningar €20 Bonusvid första insättning Besök webbplats! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Paddy Power 4.4/5 Topp för livestreaming £10 RiskfrittFörsta insats Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Unibet 4.3/5 Fantastiska marknader 100% up to €25 Välkomsterbjudande Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Matchbok 4.3/5 Bra för Android-användare Satsa€10 €10 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller ! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Betsafe 4.2/5 Adekvata utbetalningstyper 100% up to €25 +€10 Gratisspel Besök webbplats ! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
GentingBet 4.2/5 Bäst för Rugby Up to 25 € Gratisspel Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+