Th e Bästa vadslagningssajter i Japan – Topp japanska sportsbooks för 2021

Välkommen till den kompletta guiden påbästa bettingsajterna i Japan. På den här sidan kommer vi att ta en titt på hur man navigerar i den här branschen från en ny spelares perspektiv, och ger förslag på de bästa japanska sportböckerna för varje dimension av bookmakerupplevelsen. Hoppa till det område av recensionen som är mest tilltalande för dig nu och upptäck de japanska bettingsajterna inom varje kategori som presterar bäst.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Japan
Bästa spelsajter i Japan

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sports

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Topp Bonusar och kampanjer

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

spelresorter

Utbetalningsnivåer i Japan

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Japanska sportspelappar

Där ovan kan du snabbt hoppa till ett område av recensionen som är mest intressant för din typ av spelande. Om du vill följa denna recension på ett logiskt sätt, fortsätt sedan att scrolla och läsa igenom utan att använda hoppnavigeringen. Genom att läsa igenom den här recensionen kommer du att få värdefulla insikter och utveckla en fullständig förståelse för alla grunderna i enbästa sportspelsajt i Japan.

Topp 10 sportspelsajter i Japan

Så vilka är debästa sportspelsajterna i Japan för den allmänna kategorin du kan undra. Tja, det är ämnet för detta inledande avsnitt. Här kommer vi att presentera de varumärken som har presterat bäst under den bredaste uppsättningen av rankningsmekanismer. Var och en av dem erbjuder en fantastisk övergripande sportsbook-upplevelse utan att offra någonstans.

Om du precis har börjat med vadslagning och letar efter ett roligt ställe att njuta av sportsbook-upplevelsen hoskvalitets bookmakers så är tabellen nedan är ett bra ställe att börja. Du kan granska var och en av kandidaterna i tabellen nedan, vi har bifogat lite viktig statistik och detaljer om välkomstbonusen för att vägleda ditt beslutsfattande.

JapansTOPP 10 Sportspelsajter
Bästa spelsidor i Japan Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk Villkor
€30 Gratissatsning 29+ 527+ 93,75% 5,0/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till€50 vid första insättning 21+| ||404 1580+ 94,77% 4,9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€30 i gratisspel 30+ 314+ 94,23% 4,8/5||438 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till7000 ¥ i bet365 33+ 168+ 94.23% 4,7/5|| |463 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till¥16 000 vid första insättning 46+ 1496+||481 93.25% 4,6/5|| |488 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€10 Gratissatsning 31+ 158+ 93,59% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
£20 Gratisspel + £10 Game Show Bonus 33+ 137+ 95,39%|| |537 4.6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till¥10 000 vid första insättning 31+ 395+ 94,82% 4,6/ 5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till€100 vid första insättning 31 + 133+ 93,45% 4,6 /5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€10 Gratissatsning 31+ 173+ 91,89% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Varje bookmaker i vårallmänna topprankningstabell har bevisat sin inneboende kvalitet och legitimitet med ihållande högpresterande inom en rad nyckelområden. I följande avsnitt kommer vi att introducera de bästa japanska operatörerna inom varje underkategori av spelupplevelsen. Men för nu, om du precis har börjat, rekommenderar vi att du använder en av de som är listade på de bästa bettingsidorna i Japan.

Bästa spelsajter i Japan efter kategori:
Bästa spelsajt i Japan Betway
Bästa nya spelsajten i Japan|| |643 FansBet
Högsta utbetalning Bookie BetVictor
Bästa PayPal-spelsajt Hopa
Bäst för bonusar bet365
Bästa mobilappen William Hill
Bästa eSport-spelwebbplats mr. spela
Bäst för livespel 22bet
Bäst för extrafunktioner 888sport
Säkerste bookmaker || |697 Karamba Sports

Om du fortfarande är osäker på var du vill öppna ett konto på en bettingsajt, kommer följande avsnitt att diskutera allt du behöver veta. Vi dyker in i en mängd olika ämnen för rankningskriterier, börjar med tillgängligheten av sport, sedan en detaljerad analys av flera nyckeltal för prestation, innan vi avslutar med allmänna råd om hur man spelar medsäkra och säkra bookmakers.

Innan vi går in på detaljerna omJapans bästa bettingsajter är det värt att notera att denna webbplats innehåller en mycket detaljerad och uppdaterad datum nyheter avsnitt. Om du är ny i spelvärlden och vill få lite bättre insikter om branschens exakta natur, rekommenderar vi att du kollar in det här om du inte är medveten om den grundläggande dynamiken i sportsbook.

||728

The Criteria for Finding the Best Online Bookmakers in Japan

Processen vi använder för att hitta || |731best sports betting sites in Japan följer ett enkelt mönster. Vi tillämpade samma metodik på de japanska sportspelsajternas ekosystem i alla länder under hela denna recensionsserie. Genom att använda detta konsekventa tillvägagångssätt förbättrar vi kvaliteten på våra resultat och ger bättre insikter genom jämförbarhet, heltäckande och noggrannhet.

I följande avsnitt kommer du att se mer i detalj hur vart och ett av följande kriterier i hög grad bidrar till den övergripande njutningen av en spelare som satsar på denna marknad. Det finns verkligen mycket att packa upp, och vi njuter av möjligheten attguida nya spelare genom sportbettingens komplexitet. Hoppa nu till ett område av recensionen som är viktigast för dig, eller fortsätt helt enkelt att bläddra för att läsa igenom hela stycket.

Sport och ligor

Som med alla våra recensioner i denna serie börjar vi vår undersökning av sportspelsajter i Japan med en översikt överpopulära sportmarknader. Tabellen nedan är en kort översikt över de sex bästa sporterna som tävlas i, satsas på och ses i Japan. I en nation med så mycket historia och en kultur som fascinerar miljontals turister varje år, tar vi en titt på de största sporterna som följs i Japan.

Fotboll: Många talangfulla spelare

Det japanska landslaget har haft stora framgångar på den internationella fotbollsscenen.Kvalificerar sig till flera världscuper och blir en av de starkaste nationerna i Asien för sporten. Kolla in vår dedikerade recension avfotbollsajter här.

Golf: Mycket aktiv på elitnivå

Det råder en fantastisk golfatmosfär på den japanska halvön, landet har också producerat någrafenomenala talanger i både manliga och kvinnliga rankningskategorier genom åren. Kolla in den senaste utvecklingen inomgolfspelsajter här.

Cykling: Velodrome Kings

Det finns en enorm kärlek till cykling i hela Japan och landet har nästan återuppfunnit sporten inom velodromen.Keirin är en variant av velodromracing sombettingsajter för cykel ofta tillhandahåller marknader för.

Olympics: Tokyo 2021 Hosts

DeOlympiska spelen i Tokyo skulle äga rum under sommaren 2020 men tyvärr coronavirus-pandemin sköt upp det till 2021. Förhoppningen är att evenemanget ska genomföras och att duOS-spelsajter.

Baseball: Sportens hem

Utanför USA finns det bara en annan nation på planeten som delar samma kärlek till baseboll. Sportenbaseboll i Japan följs flitigt, och nationen har sin egen inhemska liga som regelbundet visas påbaseballspelsajter.

eSport: Big Gaming Nation

Det finns flera nationer runt om i världen som älskar eSport, och Japan är verkligen högst upp på dessa listor. Detstora utbudet av eSport-turneringar, professionella spelare och streamers som kommer från Japan är ett bevis på deras kärlek till spel ocheSportbetting.

Som du kan se från tabellerna ovan finns det ettstort utbud av sportalternativ tillgängliga på japansk bettingsajt. De är sporter som var och en har en otrolig följare runt om i världen och av en eller annan anledning har tagit sig till toppen av Japans vadslagningsintressen.

Listan ovan är inte på något sätt ett uttömmande utbud av alla möjliga spelalternativ du kan njuta av som vadslagningskund i Japan. Verkligheten är att de flesta operatörer i branschen kommer att täcka varje sport med ett professionellt inslag. Det vi kan skilja på är antaletmarknader och vadslagningsalternativ inom varje sport||866. Looking closer at this through the lens of customer choice enables us to effectively rank the best performers.

Utbetalning, odds och rader hos de bästa bookmakerna

Hittabest odds bookmakers bör vara ditt huvudsakliga intresseområde när du söker. Lyckligtvis för vår läsekrets genomför vi regelbundna och djupgående undersökningar av det aktuella prisindexet för sportbok, och tar resultaten som ett sätt att upptäcka de starkaste operatörerna på den globala marknaden.

Genom att använda vår detaljerade rankningsmetod garanterar du att det går snabbt och enkelt att upptäcka de bästa bettingsidorna i Japan för utbetalningssatser. Tabellen över kandidater nedan har sammanställts från en kort översikt över marknaden. Du kan upptäcka några av de ||875best sportsbooks in the world genom att helt enkelt filtrera efter högsta odds. Det förblir ett användbart riktmärke för övergripande plattformskvalitet, och det finns många positiva associerade prestandaförbättringar förknippade med operatörer som konsekvent levererar på oddsnivåer.

Utbetalningsfrekvensen är olika från sport till sport, de tenderar att stiga i de mer nischade dimensionerna av sportvadslagning. På samma sätt skiljer sig de onlinespel som har de högsta utbetalningarna konstant. Kunder som letar efterbästa bookmakers odds bör alltid konsultera denna tabell innan de bekräftar var de ska spela. Att förbli flexibel i dina operatörsval och att ha möjligheten att växla mellan flera plattformar är alltid ett bra sätt att få ut det högsta värdet av dina insatser.

spelerbjudanden: bonusar och kampanjer för spelsajter

There are numerous spelerbjudanden levererade runt kalendern till alla typer av spelarna. Oavsett om du är en ny spelare som testar ekosystemet för sportbetting för första gången, eller om du är en erfaren spelare som söker efter en bookmaker som erbjuder återkommande bettingerbjudanden, så har vi dig täckt. Tabellen nedan är en sammanslagning av de största och mest lovandebookie-erbjudandena som finns tillgängliga på sportsbooks i Japan.

japansk vadslagningssajt Welcome Bonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk T&C's
Up to 16 000 ¥ vid första insättning 5x 7 dagar|| |983 1.40 5.0/5 Besök webbplatsen!| ||994 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % Upp till€100 vid första insättning 9x 14 dagar 2,00 4,9/5 Besök webbplatsen!||1020 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % Upp till¥10 000 vid första insättning 1x| ||1031 30 dagar 1,50 4,8/5| ||1041 Besök webbplats! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till7000 ¥ i insatskrediter 1x 90 dagar 1,20 4,8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€30 i gratisspel 1x 7 days 1,40 4,7/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Det finns många olika typer avspelerbjudanden som kunder kan njuta av inom Japan. Den mest grundläggande formen av kampanj är välkomsterbjudandet, och de flesta erbjudanden som beskrivs i tabellen ovan faller i den kategorin. Andra typer inkluderar bookmakersgratisspel, förbättrade odds och veckovisa gratisspelklubbar. Det finns många möjligheter att få bonusar och belöningar genom att skapa ett konto hos någon av operatörerna ovan.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Japan 22bet
🥈Bästa bonus Japan bet365
🥉 Lätt att göra anspråk på Hopa
◻️ Bra välkomsterbjudande William Hill
◻️ Stora utbetalningar mr. spela
◻️ Massor av gratisspel 888sport

Det finns några dokument som är mycket viktiga att förstå när du öppnar ett spel konto för första gången som ny kund. En av dem är villkoren som är knutna till sportsbookbonusen. De specifika villkoren för en affär varierar mycket beroende på var du satsar och vilka marknader du väljer; men de tre viktigaste variablerna att vara medveten om äromsättningsbeloppet, de kvalificerande insatskriterierna och giltighetsperioden.

Börjar med premissen, omsättningsbeloppet dikterar hur mycket insatsvolym du behöver slutföra innan du släpper bonuspengar som kontanter. Innan du gör en satsning i syfte att uppfylla omsättningskraven, se till attkontrollera villkoren för kvalificerande insats. Dessa kommer att tala om för dig vilka marknader, odds och speltyper det är möjligt att göra som ett sätt att uppfylla omsättningsvillkoren för en bettingwebbplats.

Sistligen, var medveten omgiltighetsperioden som är kopplad till alla erbjudanden som du bestämmer dig för att inleda. Det finns många fallgropar när det kommer till detta, och att inte uppfylla alla villkor för en bettingbonus inom den tilldelade tiden är en av de vanligaste metoderna för misslyckande när nya spelare tar sig an japanska bettingsidor.

Typ av satsningar

Det finns många satsningstyper som är integrerade i världens största spelplattformar. Syftet med en bookmaker är att erbjuda kunderna en katalog över möjliga vadslagningsvarianter. De bästasportböckerna i Japan förkroppsligar helt och hållet detta ansvar och arbetar outtröttligt för att se till att deras urval av tillgängliga marknader är heltäckande och täcker alla speldimensioner för varje given match. .

Att välja den satsning du vill göra är dock långt ifrån lätt, men det finns faktiskt flera verktyg som vi har till vårt förfogande för att göra detta så strömlinjeformat som möjligt. En sådan metod är att bläddra i matchlistan och använda katalognavigeringsmenyerna inom varje match – detta gör att du snabbt kan navigera genomhundratals speltyper filtrerade efter kategori. Se tabellen nedan för att se de mest populära speltyperna i Japan.

Marknaderna som listas i tabellen ovan är bara en ögonblicksbild av vad som är möjligt när man spelar på japanska vadslagningssajter i Japan. Naturligtvis kanske den närmaste möjligheten att satsa inte innehåller dessa exakta marknader, eftersom den här listan ovan är långt ifrån en uttömmande lista över alla möjligheter. Men vad vi kan garantera är att när du spelar med en av bettingsidorna i Japan som är listade på den här sidan, får dutons av olika insatstyper att välja mellan.| ||1221

Safety and Security

När du väljer en vadslagningssajt att spela med, finns det väldigt få mätvärden som kan komma i närheten när det gäller betydelse som säkerheten och säkerheten som kunderna upplever. Precis som du vill vi bara arbeta med desäkraste bettingsidorna online i landet. Men hur bedömer vi detta viktiga mått, och vad kan du hålla utkik efter när du väljer en ny bettingsajt? Vi förklarar allt detta och mer i det här avsnittet av recensionen av den japanska sportbettingsajten.

Det finns två huvudområden att fokusera på när det gäller säkerheten och integriteten för en spelbok. Först och främst måste vi överväga de allmänna datasäkerhetsmekanismerna som finns på spelsidan, är nätverket säkert, gör företagetföljer GDPR och uppvisar de bästa praxis när det kommer till plattformssäkerhetspenetrationstestning.

Säkerhetspartners på webbsajter för sportvadslagning i Japan

Licenser och säkerhet är kärnan i vad det innebär att vara en betrodd spelsajt. I Japan är reglerna för hasardspel strikta, och vi kan inte tala för alla operatörer som är aktiva i denna region, men den allmänna konsensus från vår forskning är att detta är ett land som har ett mycket säkert och legitimt ekosystem av onlinespelplattformar.

Bästa företag inom datasäkerhet och kryptering
 • DigiCert
 • Anförtro datakort
 • GoDaddy
 • Comodo
 • GeoTrust
 • GlobalSign
 • RapidSSL
Ansvariga spelorganisationer
 • IBAS
 • Ansvarsfullt spelråd
 • Nationella rådet för spelproblem
 • Internationellt centrum för ansvarsfullt spelande
 • GambleAware
 • eCOGRA

När vi talar ompålitlig sportspelsajt, och företag som gör affärer på rätt sätt, talar vi specifikt om ansvarsfullt spelande. I den moderna tidsåldern finns det ett tydligt ansvar för vadslagningsföretaget att leverera säkra spelupplevelser för sina spelare. Detta involverar tekniska system för att känna igen riskbeteende och mildra det innan det blir ett okontrollerbart problem.

För att bättre förstå själv om du skalita på tjänsterna från en viss spelsajt, rekommenderas det alltid att kolla in vilka organisationer de är i partnerskap med. Minsta förväntan är att de har en operativ licens från en region med spelskydd på plats. Du kan vara säker på att alla sajter som hänvisas till på den här sidan är helt i överensstämmelse med alla ovan nämnda bästa praxis.

Satsa på mobilen med appen för bästa sportspel

Mobilbetting-ekosystemet är en av de mest framträdande inom all global vadslagning, fler och fler kunder besöker dessa applikationer för att uppfylla sina spelbehov än någonsin tidigare. Det finns mångafantastiska japanska bettingappar för närvarande tillgängliga, både på iOS och Android. Var och en kommer komplett med en imponerande teknikstack, spännande unika funktioner och lukrativa bonusar att kicka igång för nya spelare.

När man utvärderar styrkan hos en bookmaker-app är det viktigt att se holistiskt på företaget, såväl som de specifika egenskaperna hos den mobila plattformen. I tabellen nedan kan du se vad vi definierar sombästa sportspelsappen i Japan. Vart och ett av alternativen nedan står för en hel del av de mest populära bookie-apparna i Japan.

Top japanska vadslagningsappar

Totalt, det måste sägas att de flesta av de bästa mobilspelsajterna i Japan är de som harhögst i vår allmänna ranking. Det finns några undantag från detta, och vi har kunnat begränsa våra specifika prestationskriterier för att inkludera gränssnittets lyhördhet, möjligheten till snabb insatsplacering och enkel navigering genom appmenyerna.

Live Betting & Live Streaming

Livebettingarenan är utan tvekan den mest spännande delen av bookmakerupplevelsen tack vare år avteknologisk innovation och investeringar . Länder som Japan förkroppsligar denna anda, och spelare i detta land har blivit vana vid att hantera de bästa plattformarna i världen.

Tabellen nedan är den definitiva underuppsättningen avbästa livespelsajter för sport som för närvarande är tillgängliga i Japan. Var och en av dem har ett fantastiskt utbud av funktioner och extra integrationer för att göra din spelupplevelse på live-arenan så fruktbar som möjligt. Prova en själv genom att klicka på länkarna i tabellen nedan.

Live Betting Site Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk T&C's
Upp till16 000 ¥ vid första insättning 230+ Nej Ja 5.0/5 Besök webbplats!|| |1371 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
€30 i gratisspel 120+ Ja Ja 4.9/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till¥10 000 vid första insättning 200+ Ja Ja 4.8/5| ||1418 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till€100 vid första insättning 120 + Nej Ja 4.8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€30 Gratissatsning 180+ Yes Ja 4,7/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Det finns många element i en livebettingplattform och specifika funktioner som skiljer de medelmåttiga från de riktiga storheterna. Saker somlivestreaming och uttag är på toppen av vad det innebär att erbjuda en förstklassig spelupplevelse över hela livearenan. Om du letar efter livespelsajter som uppfyller alla dessa krav och mer, behöver du inte leta längre än den eftertraktade listan med kandidater i tabellen ovan.

Betalningsmetoder på japanska vadslagningssajter

There are many other important variables to consider when choosing which operator to open an account with. Payment methods used for making deposits and withdrawals at the sportsbook vary significantly, but the bästa sportspelsajten i Japan använder ett brett utbud av banker, e-plånböcker och alternativa betalningar alternativ.

För att hitta de mest populära betalningsmetoderna som för närvarande används i hela Japan bör du inte leta längre än tabellen med alternativ som beskrivs nedan.Japanska spelspelare älskar att spela på sport, men att överföra pengar till och från spelboken är något som det här landet har tagit till nya höjder. Med massor av variation, enorma transaktionsgränser och snabba behandlingstider; detta betting-ekosystem är verkligen ett av de bästa när det kommer till banktjänster på bettingsidan.

Betalningsmetod Typ Insättningsgränser Deposit/Withdrawal Betalningsavgift
Betalkort JPY1000 – JPY3 000 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort JPY1000 – JPY3,000,000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet JPY2000 – JPY1,500,000 Tillgängligt för insättningar / Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet JPY1000 – JPY1,500,000 Tillgängligt för insättningar /Tillgänglig för uttag 1,0% – 1,0%
eWallet JPY1000 – JPY2 000 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgänglig kan ta uttag 1,0% – 1,0%
Crypto JPY3000 – JPY1 000 000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet JPY1500 – JPY500,000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter

Varje bookie i världen kommer att erbjuda sitt eget unika paket med upplevelser, och du kan inte lösa alla behov hos en tippare i en specifik betalningsmetod, det är därför vi lägger stort värde på operatörer som kan utöka detta traditionella tillvägagångssätt till sportsbook-kuration. Titta på tabellen ovan och se själv hur många betalningsmetoder du kan använda på mobil och dator medbästa japanska sportsbooks.

PayPal Betting

PayPal-betting ligger i framkanten av fintech-spelrörelsen. Som internets mest pålitliga överföringsmekanism förlitar många individer och företag på PayPal för sin penninghantering.spelsajter i Japan stöder PayPal i stor utsträckning och införlivar det i sina bankalternativ. Se nedan vår bästa operatör i det här landet för PayPal-insättningar.

Hopa and PayPal logos
Bästa PayPal Bookie
 • Snabbt och säkert
 • Stora gränser för transaktioner
Välkomstbonus €10
Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Vi kan gå in på en mängd olika anledningar till varför PayPal är denmest pålitliga metoden för att satsa online, men sanningen är att effektiviteten är den största fördelen. Med detta betalningsalternativ behöver du bara din e-postadress och inloggningslösenord för att göra betalningar. Glöm inte att ange dina kortuppgifter i varje spelbok du spelar med, eftersom detta är det snabbaste och enklaste verktyget för att flytta pengar in och ut i spelplånboken.

Webbplatsens funktionalitet

Scanning back to one of the more qualitative ranking mechanisms in modern sportsbook gambling is the functionality of the platform. One of the most identifiable and instantly recognizable aspects of a modern sportsbook is the kvaliteten på ingenjörskonsten som har arbetats med att bygga sajten. Detta inkluderar hastigheten på webbplatsen, frånvaron av buggar, navigering och många andra önskvärda funktioner som leder till en övergripande effektiv och njutbar upplevelse för kunden.

Det är inte nödvändigtvis något som kommer att påverka din bankrulle som kund, eftersom några av de mest lukrativa spelplattformarna byggs utan mycket finansiering och inte uppvisar denbästa funktionen| ||1661. But if you’re a lower-stakes player more interested in an enjoyable gambling experience, then this will certainly be an area of the ranking important to you.

Extra funktioner

Som industrin blir allt mer konkurrenskraftig och bookmakers kämpar desperat för större marknadsandelar, kunderna introduceras till mer kreativa och innovativa funktioner. Några fantastiska implementeringar de senaste åren inkluderar livestreaming, uttag, liveresultat, statistikportaler ochvirtualiserade vadslagningsmarknader. Var alltid uppmärksam på den senaste utvecklingen av extrafunktioner för att förstå vad som är möjligt på toppen av moderna sportsbookspel.

I tabellen nedan har vi lagt ut alla de senaste ochmest populära funktionerna som är tillgängliga för japanska bettingkunder. Naturligtvis är den här listan inte uttömmande, men är en bra översikt över det aktuella utbudet av extrafunktioner som för närvarande erbjuds på bettingsajter online i Japan.

Bettingsajt Livestreaming| ||1681 Cashout Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport
Nej| ||1695 Yes Ja Ja Ja
Ja Ja Ja Nej Ja
Ja Ja Ja Nej Ja
Nej Ja Ja Nej Ja
Ja Yes Ja Nej Ja

I dina egna sportsbook-strävanden kan du stöta på en lista med funktioner som är mycket större än vad vi har listas här. Men för de flesta användare kommer du att ställas inför denna lilla grupp funktioner. I vår allmänna rankning lade vi in ​​effekten av extra funktioner i den övergripande kundupplevelsen. Därför, om du letar efter dejapanska sportbokplattformarna med det bästa utbudet av funktioner, hänvisar du bara till listan överst på denna sida.

The Customer Service

Det finns en hel del anledning att uppmärksamma sportsbooks med bra kundservice, det tyder på en bredare uppsättning egenskaper som är svåra att kvantifiera i en rankningstabell. Många avbästa sportspelsajterna har något gemensamt, det är en känsla av förtroende mellan kunden och bookmakern att varje vad de gör kommer att hanteras på ett korrekt och legitimt sätt . Denna förtroenderelation skapas delvis genom bra och effektiv kundservice.

För att få en bättre uppfattning om vilka kundsupportalternativ som är tillgängliga för dig har vi skapat tabellen nedan. Var och en av defyra kontaktmetoderna listas nedan, med en beskrivning av svarstiderna och hur ofta de är tillgängliga.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Japanese Sportsbooks Svarstid Vanligen tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Upp till 20 minuter 12 timmar om dagen
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 24 Timmar 24/7
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 20 minuter| ||1822 12 hours a day
💬 Messenger Vanligt Upp till 20 minuter 12 hours a day
🌐 Sociala nätverk Vanligt Upp till 40 minuter 24 /7

Kolla in tabellen ovan, vart och ett avkundsupportalternativen har sina förväntade väntetider och tillgänglighet. Om du är i behov av support på bettingsidans plattform, ta dig bara igenom startpunkten för kundserviceresan, för omedelbara svar är det alltid bättre att klicka på livechatt. Om din fråga eller klagomål är långrandig till sin natur är det bättre att skicka ett e-postmeddelande.

The Sportsbook Reputation

Sportbookens rykte är avgörande för att förstå hur väl de behandlar sina kunder och levererar den kärnfunktionalitet som krävs av en stor internationell sportsbook-operatör. Att försumma bettingsajternasrykte i din urvalsprocess är aldrig en bra idé, eftersom ryktet är väl förtjänat och visar tidigare prestationer.

För att få en 360 graders förståelse av ryktena för varje spelbok i den här serien, tittade vi länge på sociala medier, lokala nyheter och tidigare erfarenheter av vadslagningskunder. Kombinationen av alla dessa olika informationskällor gjorde det möjligt för oss att väga in effekten av bookmakers rykte i Japan för att konstruera vår överlista över bästa allmänna vadslagningssajter.

How to Open an Account at Japanese Bookmaker

Att öppna ett konto hos en bettingsajt är och har alltid varit en av de enklaste delarna av processen. Speloperatörer investerar hundratals timmar på att se till att allt ditt arbete är komplett från buggar och versionskontrollfel. För att upptäcka hur lätt registreringsprocessen är påbästa bettingsajt online i Japan behöver du inte leta längre än tabellen nedan.

1| ||1874
Choose a Betting Site

Det finns många spelsajter att välja mellan som vi har beskrivit på hela sidan. Välj en som du gillar utseendet på.

2
Registrera dina uppgifter

Nästa steg är att registrera ett konto hos operatören, slutför helt enkelt den nödvändiga registreringen formulär.

3
Bekräfta identitet

Bekräfta din identitet med spelboken genom att skicka en fotokopia av ditt ID, detta för att börja behandla uttag.

Att öppna ett konto hos enspelsajt i Japan är relativt enkelt, du behöver bara behandla lite personlig information och sedan följa upp plattformen för att bekräfta att dina uppgifter är verifierbara. Varje bookie som verkar på denna marknad kommer att ha en utmärkt inställning till processen för att skapa ett spelkonto, och det är utformat för att vara så enkelt och bekymmersfritt som möjligt.

eSport: CS:GO Betting Sites & More

Det finns många anledningar till att börja medeSports bettingsidor, inte bara för att detta är en undertyp av hasardspel med det mest spännande utbudet av vadslagning, men eftersom framtiden för branschen sannolikt kommer att kretsa kring innovationer som görs på denna marknad.

Tabellen nedan är representativ förCS:GO bettingsidor som erbjuder kunder de största välkomstbonusarna, samt erbjuder de säkraste och mest hög- kvalitetsupplevelse på vadslagningsplattformen när handlingen börjar. Det finns många fantastiska titlar att njuta av när du spelar på dessa webbplatser, och du kan uppleva spänningen och variationen av topp eSport från League of Legends till FIFA.

eSports Betting Site Välkommen Bonus Höjdpunkter Betyg Säker länk T&C:s
Upp till 16 000 ¥ vid första insättning 13+ 93.25% 5.0/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till¥10 000 vid första insättning 7+ 94,82% 4,9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€30 Gratisspel 7+||1983 93.75% 4.8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till€100 vid första insättning 6 + 93,45% 4,8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€10 Gratisspel 6+ 91,89% 4.7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller ! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du fortfarande är osäker på vadslagning på e-sport som en allmän aktivitet, eller om du ännu inte riktigt har upplevt de stora möjligheter som omedelbart kan hämtas från denna aktivitet, bör du nu hoppa till en av defantastiska plattformarna som anges i tabellen ovan. Du kommer omedelbart att känna igen hur olika de är från traditionella sportsbooks.

Regleringen av sportvadslagning i Japan och spelmiljön

Förstå den reglerande miljö sombest sports betting site in Japan är viktigt för nya spelare att förstå. Eftersom Japan ligger i en laglig gråzon när det gäller vadslagning och speltjänster online, finns det några ytterligare lösningar som invånarna måste vara medvetna om innan de kontaktar operatörerna.

I de kommande styckena kommer vi att fördjupa oss i den exakta karaktären av lagligheten för sportvadslagning i Japan. Det finns några viktiga punkter som vi preliminärt kan nämna, det vill säga attJapan har ingen formell lagstiftning om vadslagning online. Landbaserade spelanläggningar är allmänt tillgängliga över hela landet för turister och utlänningar, och många offshore-spelplattformar för onlinespel finns och fungerar med en mycket professionell kapacitet.

Gambling Commission & License

Legal Sports Betting & Gambling in Japan
🎰 Terminaler för vadslagning med fasta odds 5 200
📑 Bettingbutiker 170
🏛️ Landbaserade kasinon 23
💻||2089= == Alla licensierade sportböcker All Licensed Sportsbooks 32+
🏆 Bäst rankade sajter för säkra spel Våra val

Gambling sits in a legal grey area in Japan, landbaserat spel är tillåtet men endast för turister och individer med dubbel nationalitet. Även om onlinekasinon har svårt att få en operativ licens i detta land, är många offshore-leverantörer väl placerade för att hantera efterfrågan från kunder som bor i Japan.

Naturligtvis är vi bara intresserade avspelsajter online som är lagliga i Japan, och för det måste du titta på några av de integrerade resorterna och deras interna oddsspel på nätet. För att använda en av dessa plattformar måste du vara registrerad hos den integrerade resorten och officiellt erkännas som att du inte har ett japanskt pass.

Om du letar efter ett tillförlitligt sätt att spela som är säkert och som bär mycket mindre av det krångel som är förknippat med de integrerade resortprojekten, leta helt enkelt eftersportspelsajten i Japan ger användarna enkel tillgång till offshore-spelmöjligheter. Kunder runt om i världen som bor i hårt kontrollerade vadslagningsregioner använder ofta denna taktik, och den har blivit allmänt erkänd som ett legitimt sätt att spela online.

Punktpunkterna nedan anspelar på några av de licensierade operatörerna som för närvarande används i hela Japan. Naturligtvis är vi mer intresserade avlagliga sportspelsajter som finns tillgängliga i hela denna region. Även om många av dessa plattformar inte finns i Japan, kan du vara säker på att deras kvalitet är garanterad, eftersom regionen där de är värd upprätthåller de högsta standarderna för sina speloperatörer.

De säkraste bettingsajterna online. med en giltig Japan-licens

Ta en titt på listan ovan så bör du få en bra uppfattning om vad som för närvarande är tillgängligt att spela på i Japan. Sanningen är att detta land tar ett progressivt förhållningssätt till majoriteten av hasardspelsfrågor. Om du känner att det fortfarande finns ett område som vi inte har utforskat när det gäller licensiering och laglighet av sportvadslagning i Japan, skulle vi hänvisa dig till || |2184FAQs section at the bottom of this article.

Webbplatser att undvika

När du använder tjänsterna på en webbsajt för vadslagning är det viktigt att alltid vara medveten om att det finnsmånga oseriösa operatörer där ute i naturen som det är bäst att undvika helt. Kunder bränns ständigt av dessa tjänster av sämre kvalitet, med sina sprudlande marknadsföringsstrategier, och misslyckas sedan helt med att leverera på en rad viktiga plattformslöften.

Vi letar alltid efter nya och säkra plattformar att lägga till i våra tabeller över rekommenderade operatörer, men ofta på denna resa stöter vi på många plattformar som helt enkelt är bättre att undvika. Om du är orolig för att bli lurad på en spelbok eller bara vill undvika risken för en dålig spelupplevelse, har listan över operatörer nedan svartlistats av oss ochvi rekommenderar verkligen att du undviker dem.

Många av märkena som listas här i tabellen ovan fungerar inte på rätt sätt. Antingen har de faktiskt inte fått endriftslicens från en erkänd speljurisdiktion, eller så har de uppvisat en serie karaktärsdrag som definitivt kan placera dem i en kategori tvärtom av en betrodd vadslagningssajt.

Historia och framtid

Att skriva om denhistoriska utvecklingen av japanska spellagar är en viktig del av vår recensionsserie. I det här sista avsnittet av artikeln diskuterar vi hur den juridiska ramen för vadslagning och bredare spel har utvecklats i Japan under åren. Detta land har en rik och mångsidig historia och har ett kulturellt exportvärde som vida överstiger många av de andra nationerna i Asien.

Om du vill bättre förstå hur den urgamla aktiviteten inom vadslagning har utvecklats och utvecklats i Japan under åren, så är det bara atttitta på tabellen nedan för de ultimata insikterna| ||2235. There are numerous milestones to discuss here, and several of the key developments on the Japanese gambling timeline have been annotated with a brief description of the event in more detail.

Historien om japanska lagar och lagar för sportspel || |2241
 • Kortspels popularitet stiger På 1920-talet började populariteten för kort- och tärningsspel skjuta i höjden, fans från hela landet började samlas i områden och en industri började utvecklas. På grund av denna ökning i popularitet var den japanska regeringen tvungen att göra en övervakningshund för marknaden.
 • Corinth Game anländer till Japan Allteftersom Japans befolkning blev alltmer infunderad av spänningen i Corinth Game. Spelet var väldigt likt det klassiska engelska spelet Bagatelle, och importerades till landet via ett Chicago-baserat handelsföretag.
 • Rock-Paper-Scissors Gambling År 2010 greps och åtalades ägaren och grundaren av en Rock-Paper-Scissors-spelapp online . Han erkände senare att han tjänat över 1 miljon dollar på den illegala spelverksamheten.
 • 12 480 Pachinkos i Japan Från och med 2011 finns det 12 480 Pachinkos i Japan. Dessa arenor finns över hela Japan, de drivs av privata företag och utnyttjar ett juridiskt kryphål i spellagen för att göra det möjligt för kunder att byta ut kuponger mot riktiga pengar, för att möjliggöra vadslagning.
 • Ändring av spellagstiftning Parlamentet har retat med idén att ändra landets spellag, men har ännu inte förbundit sig till ett definierat schema. Med otydlighet om riktningen är spelindustrin i Japan föremål för svepande nya lagar.
 • Pachinkos brutto 200 miljarder USD Pachinko-revolutionen går verkligen i rasande fart. Nästan hälften av all fritid i Japan spenderas nu på någon form av nöjesställe som en Pachinko-salong.

Nationen Japan har ett långt och kulturellt förflutet, rötterna till vadslagning och spel är djupt planterade i landets fritidsindustri. Denödmjuka början av hasardspel i detta land är fortfarande en av de största drivkrafterna i dess framgång, och många spelarna runt om i världen flockas till Japan varje år för att uppleva det moderna -twist på denna kulturanda.

Vi utvärderar alltid historikens tidslinje för varje land i denna recensionsserie, om något förändras med avseende på noggrannheten eller relevansen av en viss punkt kommer vi snabbt att ändra och rätta till det. Fortsätt bläddra för att upptäcka våra sista rekommendationer om de bästa operatörerna att spela med i varjespelkategori i Japan.

Satsning i Japan: Progressiv och tekniskt avancerad

I allmänhet är spelekosystemet på plats i Japan progressivt. Landet utvecklar några av världens mest extravaganta integrerade resorter – ett superplex hotell och kasino allt under ett tak. Utöver det finns detmånga vadslagningsmöjligheter på Pachinko salonger över hela landet, och många tillgängliga spelsajter i Japan underlättar de största och bästa globala spelmarknaderna.

Att öppna ett konto hos en av sportböckerna som listas i tabellen nedan skulle vara din bästa insats när du börjar. Var och en av de rekommenderade anses vara det starkaste alternativet för var och en avinsatskategorins undertyper. Fortsätt att scrolla ner så kommer du att upptäcka vår allmänna toppranking, som innehåller viktade element från alla ämnen som vi har diskuterat i den här artikeln.

Översikt över de bästa onlinesportböckerna i Japan 2021:

Dessa rekommendationer är absolut inte statiskt, och vi utvecklar ständigt vår rankninglista över vadslagningssajter för att inkludera de allra bästa spelalternativen. Vårarecensioner av sportspelsajter i Japan får regelbundna granskningar så kom tillbaka igen med oss ​​i framtiden för att se hur denna marknad utvecklas. Om du är intresserad av att läsa mer information om andra utkantsämnen i den här artikeln, fortsätt att bläddra efter vanliga frågor.

Vanliga frågor

Här kommer vi till avsnittet av detta japanska vadslagning webbplatsinformationsartikel där vi diskuterar andra frågor och funderingar som kommunicerats till oss från våra läsare. Om du fortfarande är osäker på ett visst ämne som tas upp i den här artikeln, fortsätt att läsa nedan förFAQs som har besvarats av våra granskare.

🥇 Vilka är de bästa bettingsajterna i Japan?

Det finns mångabästa bettingsajtertillgängliga i hela Japan. Kolla längst upp och längst ned i den här artikeln så kommer du att upptäckaallmänna bookmakerrankningar för Japan.

🏆 Vilka vadslagningserbjudanden kan jag hitta på japanska sportsbooks?

Det är vettigt att vara uppmärksam påspelerbjudandena i Japan as a new customer because there are so many available. You have free-reign to choose between bonuserbjudanden, gratisspel, förbättrade odds och många andra kreativa kampanjer.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Japan?

Betting är lagligt i Japan, med några få undantag och begränsningar.förordningen för sportvadslagningför närvarande på plats tillåter många landbaserade möjligheter, menspel online förblir i en laglig gråzon i Japan.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Japan?

Du kommer att kunna njuta avspel med PayPalmedan du använder bookmakers i Japan. Tack och lov ärvärldens mest populära e-plånbok allmänt tillgänglig här.

> Finns det några nya vadslagningssajter du kan rekommendera?

Användning av tjänsterna frånnya spelsajter innebär att du kan håll dig lätt smidig i din bookmaking-strategi, dra fördel avskillnader i oddsnivåer och fånga många lukrativa nya kunderbjudanden.

😎 Är livebetting möjligt i Japan?

Som fallet är med många välutvecklade och moderna spelmarknader,in-play bettingi Japan är fullt möjligt. Faktum är att du kommer att ha tillgång till många högkvalitativa livearenor, bådelandbaserade och online.||2389

👌 What is the best sport betting app I can download in Japan?

Det finnsmånga högkvalitativa mobilspelplattformar tillgängliga över hela världen, och de goda nyheterna för Japan är att dessabästa sportspelsapparär allmänt integrerade i det japanska sportsbook-ekosystemet.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Nyhetspelmarknadersåsom val, väder, tv-program och virtuella sporter är alla tillgängliga påbästa japanska bookies.