The Best B etting Sites in Kenya – Finest Kenyan Sportsbooks for 2021

Kenya är ett land med ett progressivt och entreprenöriellt förhållningssätt till hasardspel – många kasinon och kenyanska sportsbooks verkar lagligt inom territoriet, inklusive några av Europas ledande speloperatörer. Genom den här guiden till debästa bettingsajterna i Kenya kommer vi att utforska branschen i sin helhet, som täcker mobilappar, bookmakerbonusar, utbetalningsnivåer och mer. Fortsätt att bläddra för hela rapporten om hasardspel i den östafrikanska nationen.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Kenya
Bästa spelsajter i Kenya

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sport

Tillgängliga ligor och evenemang||280

Bonus

Topbonusar och kampanjer

Säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

Odds

Utbetalningsnivåer i Kenya

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Pakistanska sportspelsappar

Den här artikeln är full av rekommendationer för varje spelare för att förbättra sin egen vadslagningsupplevelse. Vårt skräddarsydda tillvägagångssätt för rankningskriterier tillåter individer att se den bästa sportspelsajten i Kenya för en mängd nyckeltal. I följande avsnitt kommer vi att introducera många ansedda och pålitliga operatörer och erbjuda vår egen analys inom var och en av de viktigaste rankingegenskaperna.

Top 10 Sport Vadslagningssajter tillgängliga i Kenya

I vår preliminära analys insåg vi att Kenya har ett brett utbud av spelbolag tillgängliga, och att välja det bästa från gänget är ingen lätt uppgift. Det finns en blandning av offshore-spelmärken och lokalt baserade plattformar på denna marknad, och listan över bästa sportspelsajter i Kenya i tabellen nedan inkluderar en blandning avbäst presterande sportbok.

Nedan kan du se var och en av toppvalen för vadslagning i Kenya, tillsammans med en kort introduktion av välkomstbonusen och några ytterligare mätvärden. Vad tabellen inte visar är de12 separata rankningskategorier vi har använt för att komma fram till den här listan med operatörer. Följande avsnitt kommer att beröra varje rankningskomponent i detalj.

KenyasTOPP 10 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Kenya Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Secure Link T&Cs
Satsa$10 $30 27+ 96+||384 94.23% 5.0/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
50 % upp till Ksh5 000 31+ 80+ 93.75% 4,9/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Insättning$30 Spela med60$ 29+ 101+ 94,83% 4,8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till15 000 KSH 46+ 1420+ 93.25% 4,7/5|| |464 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
$25 pengarna tillbaka 34+||477 230+ 94,19% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till$/€50 35+ 106+ 94,09% 4,6/5 Besök webbplatsen!||514 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Bättre odds 22+ 78+ 93,00% 4.6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsa$10 30$ 29+ 88+ 94,82% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€50 21+||571 130+ 92.55% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
15 % upp till$60 42+ 88+ 94,25% 4,6/5 Besök webbplatsen!||608 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Bokamakarna som nämns ovan är allaväl respekterade, välrenommerade och etablerade bettingplattformar, de kommer garanterat att ge en ny spelare ett kassaskåp och trevlig upplevelse. Naturligtvis har varje operatör sina egna styrkor och svagheter, i följande avsnitt kommer vi att göra vårt bästa för att rangordna var och en av de bästa bettingsajterna online i Kenya efter kategori, vilket ger dig som läsare chansen att välja de bookmakers som är bäst lämpade för din egen. behov.

Översikt över de bästa spelböckerna i Kenya:
Bästa spelsajten i Kenya 888sport
Bästa nya spelsajten i Kenya LV BET
Bäst för bonusar Betway
Top mobilapp bet365
Best for Live Betting Betfair
Högsta utbetalning Bookie William Hill
Bästa PayPal-spelsajt Unibet
Säkerste bookmaker Bwin
Bästa eSports-spelwebbplats 22bet
Top för extrafunktioner| ||687 Bethard

Om du är ny på spelsajten online och ännu inte har öppnat ett konto, ärnästa stycken staplade med användbar information| ||697 to help make your selection. Not only will we introduce the top gambling brands available, we’ll also discuss the gambling environment every punter has to contend with in this country.

Innan vi går in på de tråkiga detaljerna om sportvadslagning i Kenya, Det finns några rekommenderade förutsättningar om du är helt ny på ämnet. Ta först en titt på desenaste vadslagningsnyheterna från Kenya via länken nedan, och besök sedan en eller två av de operatörer som rekommenderas på den här sidan för att bekanta dig med frontend design av en modern online-sportbok i Kenya.

How We Categorised the Best Sports Betting Sites in Kenya

So here we are, the beginning of a meticulous ranking procedure which will see various operators balanced, judged and weighed against one another across a series of nyckelprestandaområden. I slutändan erbjuder sportspelsajterna var och en en unik kundupplevelse och det är därför vi erbjuder detaljerade och transparenta bedömningskriterier för våra läsare.

Nedan kan du se en översikt över nivåerna som är involverade i vår rankningsprocess. Varje operatör i Kenya bedöms mot12 kriterierna nedan, och vissa kanske inte presterar bra i varje undersektion, men vår övergripande topplista med bookmakers inkluderar varje faktor med en lämplig koefficient. Du är välkommen att undersöka vart och ett av prestationskriterierna mer i detalj och kanske hitta en bookmaker som är bättre lämpad för dina behov utanför de totala toppvalen.

Sport och ligor

Den första utgångspunkten i vår bedömning av sportspelsajterna i Kenya är att noga titta på sportens unika landskap i landet.Kenya har några fantastiska sporttalanger, särskilt inom distanslöpning där nationen har producerat många världsrekordinnehavare i en mängd evenemang på banan. Se nedan några av Kenyas största och mest populära sporter.

Olympics: Leaders in Distance Running

Det finns ingen nation på planeten som kommer i närheten när det gäller distanslöpningshärstamning, tack vare höghöjdsmiljön och löpkulturen är detperfekta landet att träna som idrottare. Det finns mångaOS mästare och världsrekordinnehavare.

Cricket: Budding Talent

Kenya är föga förvånande en stor cricketnation , sporten spelas brett och är fortfarande en av destörsta lagsporterna som spelas i landet. Nationen har haft måttliga framgångar på världsscenen, ochcricketspel är möjligt via landets största operatörer .

Fotboll: Populär publiksport|| |812

Football is and has always been a populär publiksport i Kenya. Det fanns perioder tidigare då Kenya var ettfotboll kraftpaket i Östafrika, men dess dominans har minskat de senaste åren, delvis på grund av interna skandaler i Kenyas fotbollsförbund.

Rugby: Making a Name for Itself

Kenya har gjort sig ett namn inom Rugbys internationella värld i många år. Sportenrugby är mycket populär i hela landet, och det finns ett stort intresse för den årliga Safari Sevens-turneringen. Nationens sjualag ärrankad 9:a i World Series.||830

Volleyball: Ladies Team Dominant

Det finns mycket stöd för damvolleyboll i Kenya. Damlandslaget presterade mycket bra i de kontinentala mästerskapen,vinn 9 titlar sedan 1991||836. In the Olympic Games they have also competed but without much success.

Basket: Stor popularitet

Sportenbasket är särskilt populärt bland den yngre generationen i Kenya. Det har traditionellt sett funnits en ström av spelare som emigrerar till USA för atttävla på amerikanska college i NCAA – men på senare tid är antalet toppspelare mycket lågt.

Det finns många andra sporter tillgängliga för spelarna att satsa på på kenyanska bettingsajter, och detta är bara ett litet urval av vad du kan förvänta dig när du använder tjänsterna från en bookmaker i det här landet. Kenya är inte på något sätt ett idrottsligt kraftpaket, men de sporter som de gör utmärker sig i som distanslöpning har de haft enperiod av oavbruten dominans i många decennier.

När vi överväger denna dimension av vadslagning i våra rankningskriterier letar vi efter alla bookmakers som erbjuder ett brett utbud av olika sport att satsa på. Också av särskild betydelse ärantal tillgängliga marknader och matcher inom var och en av sporterna på listan.

Värdet på odds och utbetalningar hos Top Bookies

Det andra området i vår analys som är av avgörande betydelse för spelarna som söker värde är utbetalningar, och nedan kan du se en sammanfattning av de bästa oddsspelsmakarna i Kenya. Det finns alltid enkommission som tas av bookmakern för varje satsning, och att minska detta belopp till ett minimum är målet för varje kunnig spelare.

Där är ingen definitivbästa odds bookmaker eftersom marknaderna alltid är olika och algoritmerna som sätter oddsen är dynamiska till sin natur. Men under en längre tidsperiod är det möjligt att identifiera de bästa bettingsidorna i Kenya för utbetalningssatser, och det är vad tabellen nedan visar.

Det är omöjligt att kategoriskt säga att en bookmakers odds alltid är de bästa, och det är därförkunniga spelarna kommer att ha många spelkonton. För varje satsning är det tillrådligt att kontrollera priset som erbjuds hos många operatörer och sedan välja det som har bäst värde.

Satsningserbjudanden: Bonusar och kampanjer för sportsbooksajter

En annan förmån som är nära besläktad med föregående avsnitt när det gäller att söka värde ärspelerbjudanden och bonusar. Varje operatör kommer att erbjuda sina kunder någon form avkampanjincitament att gå med i plattformen, detta kan vara i form av en välkomstbonus, insättningsmatch, förbättrade odds eller gratisspel.| ||946

Kenyan Betting Site Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk T&C’s
Satsning$10 30$ 1x 7 day 1,50 4,9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
50 % upp till Ksh5 000 3x 30 dagar 3,00 4,8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Insättning$30 Spela med$60 10x 90 dagar 1,60 4,7/ 5 Besök webbplatsen!||1036 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till15 000 KSH 3x 1 dag 1,40 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
25$ pengarna tillbaka 5x 30 dagar 1,40 4,5/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Listan över bookmakers gratisspel i tabellen ovan är i våra sinnen det bästa som detta land har att erbjuda. Värdet av varje är inte alltid den viktigaste faktorn som vi kommer in på i följande stycken, men var och en av dessalukrativa erbjudanden är nu tillgängliga för nya kunder att göra anspråk på . Så om du inte redan har ett konto hos någon av dessa sportböcker skulle det vara ett bra tillfälle att dra nytta av dessa tidsbegränsade kampanjer.

Bonuskategori spelsajt| ||1107
🥇 Bästa bonusen i Kenya 888sport
🥈 Topperbjudanden Betway
🥉 Acca-bonusar Betfair
◻️ Många gratisspel 22bet
◻️ Ledande odds|| |1138 Bethard
◻️ Utmärkt välkomstbonus bet365

Som vi sa, värdet av en sportsbook-bonus är definitivt inte den viktigaste delen av erbjudandet. Vi måste också ta hänsyn tillvillkoren för affären, och viktigast av allt hur lätta de är att uppfylla. Det finns många aspekter på den här frågan, inklusive minimiodds, omsättningströskel och tidsgräns för att uppfylla kraven.

Bettingwebbplatser är bra på att locka kunder med insättningsbonusar – det enda problemet är dessa erbjudanden kräver vanligtvis minst 6 gånger omsättning – och det inkluderar din första insats och bonusbeloppet som tilldelas. Hälften av dina vinster kommer att vara knutna till detta bonusbelopp och kommer inte att kunna tas ut som kontanter förrän omsättningströskeln har överskridits.

Minsta oddskrav är ett viktigt övervägande i kampanjer för bettingsajter, eftersom det bestämmer vilka satsningar som räknas till omsättningen. Utan denna klausul skulle det vara enkelt att uppnå den fulla övergångströskeln, kunder kunde placera hela sitt saldo på val med superlåg risk – bookmakerna kräver ofta att oddsen är minst 1,8 (4/5)require odds to be at least 1.8 (4/5) för att räknas mot omsättningströskeln.

Typ av satsningar

Att bestämma vilken satsning som ska göras ärgrundläggande skicklighet för sportvadslagning, för om vi inte på ett skickligt sätt kan välja rätt marknad i en dynamisk livesituation, eller välja den perfekta gruppen spel för att bygga en ackumulator, så kommer vi inte att ha någon större framgång med best sportsbooks.

Att välja rätt marknad för stunden är den absolut nödvändiga färdigheten som alla tippare behöver bemästra – och det hjälper verkligen när operatören är tillmötesgående med sin kurering av marknader. Vi lägger stor vikt i vår rankingprocess till sportsbooks som kan erbjuda fantastiskt djup med varje event på deras plattform.Nedan är några exempel på de nischmarknader vi letar efter på en ny bettingsajt.

Det finns många vadslagningssajter i Kenya som kan ta emot vaden som anges i tabellen ovan, och att välja rätt marknad för rätt spel är färdigheten som krävs för att vara en vinnande spelar. Många spelare kommer att ha enkla insatstyper i åtanke när de går in i spelboken, men ibland är detskönt att ha flexibiliteten att vara mer äventyrlig med ditt val.

Safety and Security

Att säkra verksamheten på de säkraste bettingsajterna online med kunder och finansiella transaktioner är verkligen ingen lätt uppgift – i den tekniska aspekten finns det mångasårbarheter och noll- day exploits i applikationer som används för att driva plattformen.

Införande av korrekta policyer, dataskydd och rättvisa spelpraxis är inte alltid korrekt implementerat i global bookmaking. Det finnsflera oberoende organisationer som reglerar spelbranschen, och vi råder spelare att endast öppna konton med bettingsidor som samarbetar med dessa tredje parter. Anknytning till grupperna i tabellen nedan visar en nivå av lämplighet och vilja att upprätthålla oklanderlig säkerhet och säkerhet på plattformen.

Safety Partners på Online Sports Betting Sites i Kenya

Vår recension tar bara hänsyn till bookmakers som arbetar med några av världens mest pålitliga och säkra dataskyddsprotokoll. Dessa företag kämpar alla för att hålla både internet och spelindustrin säker och säker.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • GoDaddy
 • IBAS
 • DigiCert
 • GeoTrust
 • RapidSSL
 • GlobalSign
 • ComodoSSL
Ansvariga spelorganisationer
 • eCOGRA
 • GAMSTOP
 • UK Gambling Commission
 • Responsible Gambling Council
 • Internationellt centrum för ansvarsfullt spelande
 • GambleAware

Att vara en ansvarsfull sportspelsajt idag innebär mer än att fysiskt skydda företagets och dess användares tillgångar. Det finns ett element av ansvar förkundernas välbefinnande använder plattformen och sätter på plats skydd, förebyggande och hjälpmekanismer om en användare skulle känna att deras spelande har blivit alltför tvångsmässigt.

Om du är fortfarande inte helt övertygad om att en bettingsajt är helt säker, då är det definitivt tillrådligt att välja en sida som visar logotyperna för anslutna företag längst ner på sin hemsida. Titta längst ned på en ny webbplats för att seansvariga spelpartners och licenser som tilldelas operatören. Alla dessa logotyper kommer att hyperlänkas och visa bevis på partnerskapet/licensen som operatören innehar.

Satsa på mobilen med appen Best Sports Betting

Modern vadslagning används allt mer av kunder på mobila snarare än stationära plattformar. Det finns många kenyanska vadslagningsappar som uppfyller denna efterfrågan – ochtillströmningen av europeiska spelvarumärken har hållit stamtavlan för mobilspelappen på en mycket hög standard.

When it comes to evaluating what makes the best sports betting app, there are many things to consider. Customers don’t all use the same devices, some are on Android others on iOS, and there are many people that use tablets for their bets. A quality betting app should be responsiv för alla typer av enheter, samtidigt som den tillhandahåller en ohämmad gateway till hela sportboken.

Top kenyanska bettingappar|| |1280

De fem operatörerna ovan erbjuder var och en ett utmärkt mobilt gränssnitt, vilket ger avkall på någon av de bästa funktionerna från deras fulla sportsbook-plattform. I de översta betting-apparna är funktionalitet, navigering och gränssnitt alla felfritt integrerade ochinteraktioner med appen känns välkonstruerade. Funktioner är en stor aspekt, och i följande avsnitt kommer vi att diskutera en av vadslagningsbranschens största tekniska funktioner sedan den skapades.

Live Betting & Live Streaming

Livebettingarenan är den viktigaste aspekten av sportboken när det gäller spelintäkter och engagemang. Kunder åtnjuter plattformar som har mycket bredare tekniska möjligheter, de kan integreratusentals livespel över toppsporter över hela världen, allt samtidigt som de erbjuder detaljerad statistik och liveodds på hundratals marknader.

Det finns många operatörer som tillhandahåller livebetting av hög kvalitet. Listan nedan är debästa livespelsajterna för sportbetting för närvarande tillgängliga för det kenyanska folket, många av dem har ett lukrativt välkomsterbjudande som du kan hämta idag genom att följa länken nedan.

Livespelsajt Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk T&C’s
Satsa$10 $30 200+ Ja Ja 4.9/ 5 Besök webbplatsen!||1358 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
50 % upp till Ksh5 000 350+ Ja Ja 4.8/5||1378 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Insättning$30 Spela med$60 500+ Ja Ja 4.7/ 5 Besök webbplatsen!||1409 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till15 000 KSH 1001+ Ja Ja 4.6||1428/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
25$ pengarna tillbaka 500+ Yes Ja 4,5/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Utöver masstäckning av tusentals spel, har vadhållningsplattformar implementerat många förstklassiga funktioner för att förbättra vadslagningsupplevelsen för sin kundbas. Populära integrationer inkluderaruttag och livestreaming, varav det senare enkelt kan aktiveras när kunden lägger ett litet spel på matchen med videoströmningskapacitet.

Betalningsmetoder på kenyanska spelsidor

Lyxen med ettbrett utbud av betalningsmetoder är något som vadslagningskunder i Kenya inte kommer att ha. För det mesta kommer att göra insättningar till den bästa sportspelsajten i Kenya genom vanliga bankalternativ, det finns några regionala alternativ för mobilpengar som vi har lyft fram nedan.

The Kenyan shilling currency is not widely supported by American based fin-tech services, men det finns flera afrikanska alternativ som användare kan stöta på när de öppnar ett konto hos bookmakers i denna region. För de flesta transaktioner är standardbankalternativen förmodligen de bästa tillgängliga alternativen, de har stora insättnings-/uttagsgränser, de är snabba och det tillkommer inga avgifter när du använder ett bankkort.

Betalningsmetod|| |1484 Type Insättningsgräns Insättning/Uttag Betalningsavgift
Debet Kort Ksh10 – 1 000 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter|| |1508
Kreditkort Ksh10 – 1 000 000 Tillgängligt för insättningar / Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Mobilpengar Ksh10 – 140 000 Tillgängligt för insättningar| ||1529 / Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet Ksh50 – 500 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag 1,5% – 1,5%
Mobilpengar Ksh10 – 140,000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet Ksh50 – 850 000 Tillgänglig för insättningar /Tillgänglig för uttag|| |1574 1.5% – 1.5%
eWallet Ksh100 – 650 000 Tillgänglig för insättningar /Tillgängligt för uttag 1,5% – 1,5%

Alternativen vi har beskrivit i tabellen ovan är bara några av de potentiella användningarna fall när man gör insättningar till plattformen. Verkligheten för de många bookmakers som finns tillgängliga i hela Kenya kan vara annorlunda, men för de flesta plattformar ärlistan över insättningsalternativ i tabellen ovan sannolikt omfattningen av din bankalternativ.

PayPal-transaktioner

PayPal-spel är möjligt i Kenya, och världens största e-plånbok är fullt tillgänglig över hela landet. Det finns flera bookmakers i Kenya som stöder PayPal som ett av sina standardbetalningsprotokoll. Vi rekommenderar alltid PayPal för onlinebetalningar eftersom det vanligtvis är det snabbaste och säkraste sättet att överföra pengar över internet.

888sport and PayPal logos
Bästa PayPal Bookie
 • snabba och gratis transaktioner
 • Utmärkt kundservice
Välkomstbonus $30
Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

PayPal-betalningsbryggan har många fördelar, du kan enkelt spåra hur mycket pengar du spenderar, hålla pengar i e-plånboken åtskilda från din bank och snabbt göra överföringar över hela världen i olika valutor . Det finns dockibland avgifter inblandade i dessa transaktioner, kontakta din bookmaker för att ta reda på de specifika avgifterna för att använda PayPal som bankmetod.

Webbplatsens funktionalitet

Kärnplattformsfunktionaliteten ären av de viktigaste skillnaderna mellan en högkvalitativ och understandard sportbok. Saker som vi kommer att leta efter i detta avseende inkluderar sidans laddningstid, navigeringen runt webbplatserna, sidans känslighet för olika skärmstorlekar och mängden buggar i fronten av sidan.

Bra webbdesign och mjukvaruutveckling är verkligen inte billigt, och det är vanligtvis webbplatser med mindre budgetar, mindre finansiering och nya på scenen som visar sin lägre kvalitet med en undermålig plattform. Världens mest etablerade bookmakers brukar skryta med envälkonstruerad plattform full av funktioner och toppfunktioner genomgående.

Extra funktioner

Förutom att de fungerar smidigt på alla enheter, kommersportböcker av högsta kvalitet att erbjuda sina kunder ett brett utbud av ytterligare funktioner för att förbättra upplevelsen av sportboken. Det finns många "bra att ha" extrafunktioner som bookmakers runt om i världen har implementerat, dessa inkluderar livestreaming, statistikportaler, bettingbloggar och uttag på alla livemarknader.

Tabellen nedan erbjuder en kort översikt över några av debästa bettingsajterna online i Kenya||1654 in terms of its extra features offering. Across the country there are bookies offering a whole range of virtual sports, quick betting capability and many other exciting features.

spelsajt Livestreaming Utbetalning| ||1666 Livescore Snabbsatsning Virtuell sport
Ja Ja| ||1680 Yes Nej Ja
Ja Ja Ja Nej Ja
Ja Ja Yes Ja Ja
Ja Ja Ja Nej Ja
Ja Ja Ja| ||1738 No Ja

Som du kan se från tabellen är det inte alltid möjligt att få alla dina extra funktioner från en operatör. På samma sätt som samma bookmaker kanske inte alltid erbjuder ledande marknadsoddsnivåer, för att hitta de extra funktioner du behöver vid en viss tidpunkt, är det att haflera spelkonton aktiva vid varje given tidpunkt vanligtvis det bästa sättet att gå vidare.

Tillgänglighet för kundsupport

I alla företag med en kunddomän online inklusive e-handel, prenumeration som en tjänst eller sportbok – det finns en | ||1753need for quality customer service. Att bygga förtroende hos kundbasen är en viktig prioritet för topsportspelsajter i Kenya, och många av dem erbjuder ett högkvalitativt utbud av kundsupportalternativ inklusive livechatt, telefonlinjer och e-postinkorgar.

Tabellen nedan erbjuder en kort översikt över de kundsupportalternativ som står till förfogande för en vadslagningskund i detta land. Om du har fastnat i registreringsprocessen, eller om du har problem med att lösa in en välkomstbonus, är alternativen nedan demest effektiva vägarna till en kundsupportagent vem kan hjälpa dig att lösa ditt problem.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Kenyan Sportsbooks Svarstid Vanligtvis tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Upp till 10 minuter 12 timmar om dagen
📧| ||1788 E-Mail/Contact Form Vanligt Upp till 12 timmar 24/7
👩‍ ⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 10 minuter 12 timmar om dagen
💬|| |1810 Messenger Vanligt Upp till 15 minuter 12 timmar om dagen
🌐 Social Networks Sällsynt Upp till 2 timmar 12 timmar om dagen

Det bästa alternativet från tabellen ovan är vanligtvis rutt för livechatt. Med detta är du i en konversation med en kundsupportagent som kommer att be att få verifiera din identitet med några säkerhetsfrågor, och sedan har kapaciteten att hjälpa dig med en mängd olika problem. Håll alltid utkik efter bookmakers som tillhandahåller24/7 livechattsupport som ett kvalitetsstämpel i deras inställning till kundservice.

The Reputation of Sportsbooks| ||1839

The age-old saying that bra rykte tar år att bygga upp och minuter att förstöra kunde inte vara mer sant i onlinespelbranschen. Det har förekommit fall tidigare där vadhållningssajter med starkt rykte och många kunder har fallit katastrofalt från nåden över det offentliga uppropet angående några skandaler.

Operatörer som är seriösa spelare i sportsbookbranschen kommer desperat att försöka att bevara sitt rykte och bygga upp förtroende hos kunderna. Detta uppnås på en mängd olika sätt, med bra kundservice,transparent finansiell rapportering, partnerskap med tillsynsmyndigheter och ansvarsfulla spelorgan. Det är alltid tillrådligt att ta hänsyn till rykte, och när vi genomförde vår forskning analyserade vi sociala medier, nyheter och kundrecensioner av varje plattform när vi bygger vår övergripande uppfattning om en ny bookmaker.

Hur man öppnar ett konto hos en kenyansk bookmaker

Processen för kontoöppning för en ny kund på en bettingsajt online i Kenya skiljer sig inte från någon annan webbplats runt om i världen. Hela proceduren kan kokas ner tilltre enkla steg, och vi rekommenderar att du samlar in all din personliga information innan du startar registreringsprocessen.

1
Välj en vadslagning Webbplats

Välj en av de bästa bookmakerna från listan över kenyanska sportböcker högst upp på denna sida för att fortsätta med.

2
Skapa ditt konto|| |1867

On the sportsbook’s homepage you’ll need to enter the registration portal, enter all your information accurately.

3
Bekräfta detaljer

Det sista steget är att bekräfta dina uppgifter med spelboken, verifiera din adress och identitet för uttag.

Detkan inte vara lättare att öppna ett konto på en kenyansk sportbok, och det finns många fantastiska alternativ för närvarande tillgängliga för nya tippare i branschen. När du öppnar spelboken, se till att registrera dina uppgifter korrekt eftersom de måste kunna bevisas innan några uttag behandlas från din spelplånbok till din bank.

eSports Growth: CS:GO Betting Sites & Others

Det nya landskapet av sportsbookspel är utan tvekan eSports bettingsidor. Denhögst tillväxtsektor inom hela internetspel, eSport blir allt mer populärt över hela världen, både när det gäller deltagande, åskådare och vadslagning. Det finns mycket spänning och investeringar i denna sektor, och vi kände att det var en viktig del av vår rankningsprocess för vadslagning i Kenya.

Nedan är en översikt över de bästa eSports bookmakers i Kenya, de är anses vara plattformarna med det högsta antalet marknader, bästa odds och unika funktioner för eSports syfte. Specifikt anses de ocksåbästa CS:GO-spelsajter inom sig själva, som en av de största e-sporterna på planeten var detta ett viktigt mått att bedöma.| ||1897

eSports Betting Site Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säker länk Villkor
Satsning$10 $30 33+ 94,23% 4,9/5 Besök Webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
50 % upp till Ksh5 000 22+ 93,75% 4.8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor Tillämpa! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Insättning$30 Spela med$60 24+ 94,83% 4,7/5||1974 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till15 000 KSH 222+ 93,25% 4,6/5||1996 Besök webbplats!| ||2000 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
$25 pengarna tillbaka 649+ 94.19% 4.5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du fortfarande inte har lagt ett vad på eSports än, är listan ovan med operatörer ett utmärkt ställe att börja din resa till denna spännande undertyp av sportvadslagning. Bookies som listas i vår tabell erbjuder alla enutmärkt välkomstbonus som kan användas på många olika eSports-spelmarknader.

Miljön och regleringen av Sportspel i Kenya

Sportvadslagning i Kenya är helt lagligt, och det finns många licensierade spelbolag som ägs både nationellt och internationellt. Landet regleras av ett oberoende tillsynsorgan, och det finns många ansvarsfulla spelorganisationer som aktivt arbetar i hela Kenya för att säkerställa att regionen upprätthåller de högsta standarderna för kundskydd i sin spelindustri.

Även om det finns många faktorer som gå in på att bestämma den bästa sportspelsajten i Kenya, de operatörer som följer reglerna och går utöver det för att säkerställa att deras kunders säkra spelupplevelse sannolikt kommer att hamna högt upp på vår lista. Ensäker och reglerad spelupplevelse är en av de viktigaste faktorerna när du väljer en ny plattform att spela med.

Gambling Commission & Licence

Legal sportvadslagning och hasardspel i Kenya
🎰 Bettingterminaler med fasta odds 345
📑 Bettingbutiker 120| ||2062
🏛️ Landbaserade kasinon 30
💻 Alla licensierade sportböcker 25+
🏆 Bäst rankade sajter för säkra betting Våra val

The spelkontrollen och Licensing Board övervakar den rättsliga ramen och licensförfarandet för nya operatörer i den kenyanska regionen. Regeringen tar ett aktivt tillvägagångssätt för att reglera branschen och varje deltagande företag på marknaden måste till fullo följa kenyanska skattelagar, vilket på ytan är det primära problemet för statliga tillsynsmyndigheter.

Den kenyanska regeringen har tagit ett tufft tillvägagångssätt för onlinespelsajter juridiskt som tidigare inte följer dess skattelagar, och 2019 lovade de att slå till mot operatörer som inte uppfyllde sina skatteplikter på hemmaplan. Nåväl, de höll det här löftet ochstängde över 20 operatörer som inte betalade sin skatteräkning.

spelbolagen trampar på tunn is in Kenya, och många måste bevisa att de vidtar extra försiktighetsåtgärder för att hindra problemspelare från att få tillgång till deras tjänster. Inom den kenyanska regeringen finns det ett uttalat stöd för lagförslag som syftar till attminska effekterna av problemspelande särskilt på sportspelsajter i Kenya som används av den yngre generationen.

We have considered all of these factors in our analysis, and arbetar endast med lagliga sportspelsajter i Kenya. Företag som tidigare har blivit förbjudna släpps nu in på marknaden igen, kommer överens om nya villkor för efterlevnad av skatter och uppfyller mycket högre standarder för regelskydd för unga kunder.

De säkraste onlinespelsajterna med en giltig Kenya-licens| ||2104

Ovanstående lista över operatörer är den ultimata listan över säkra, licensierade och reglerade spelalternativ i Kenya. Inte bara kan du vara säker på attdessa bookmakers erbjuder en pålitlig spelupplevelse till sina spelare, utan de uppfyller sina samhälleliga och etiska skyldigheter gentemot det kenyanska folket genom att betala sina skatter på en mässa och i rätt tid.

Operatörer att undvika

Nu när vi har diskuterat alla fantastiska skäl att satsa med de många välrenommerade bettingsajterna online i Kenya, är det dags att presentera de webbplatser du skulle vara klokt att undvika till varje pris. Listan över operatörer nedan harmisslyckats med sina skyldigheter antingen genom att inte betala skatt, inte följa reglerna eller genom att lura sina kunder och andra nyckelintressenter.

This listan är inte nödvändigtvis uttömmande, och vi uppdaterar alltid våra sidor för att representera den senaste situationen för säkra hasardspelsajter i alla länder i denna recensionsserie. På samma sätt tar vi bort webbplatser från den här listan om de efter en längre tidsperiod visar en stor pivot i sina operativa standarder och visar upp en stor förbättring över hela linjen.

Operatorerna som anges ovan tillkännagavs på enlista över plattformar som den kenyanska regeringen tillfälligt skulle förbjuda från sin marknad. Även om det finns många väletablerade och pålitliga varumärken på den här listan, skulle det för närvarande vara tillrådligt att inte ha pengar på dessa konton eftersom en plötslig stängning av plattformens kenyanska verksamhet kan resultera i en ekonomisk förlust för kunden.|| |2209

History and Future of Gambling in Kenya

spel och vadslagning i Kenya har i många år blivit enpopulär inhemsk aktivitet som kräver en intensiv kunskap om sport och förmåga att planera vadslagning. I ett land som saknar stabila sysselsättningsmöjligheter och fullt av ekonomisk osäkerhet, vänder sig mycket av den yngre generationen till spel som ett sätt att kontrollera sitt eget ekonomiska öde.

Förhållandet mellan vadhållningsföretag och den kenyanska staten har varit tumultartade, eftersom argument om skattesatser och anklagelser om korruption har hindrat möjligheten för förhandlingar att göra några meningsfulla framsteg. Nedan tar vi en kort rundtur i spelmiljön ochhistoria om dess laglighet i Kenya, och stannar till och förklarar några av de viktigaste milstolparna på denna resa.

Historien om kenyanska lagar och lagar för sportvadslagning
 • First Gaming Act Sportvadslagning introduceras i Kenya, med stöd av en ny rättslig ram vilket kommer att öppna dörren för privata företag att erbjuda speltjänster till folket i Kenya. Sportvadslagning är endast tillåten i licensierade lokaler som kasinon och spelrum.
 • Snabbast växande spelbranschen Vågen av spelpopularitet sprider sig över världen, och i Kenya är spelindustrin en av de snabbast växande industrier över hela världen, pekar alla tecken på att detta momentum fortsätter in i framtiden.
 • Nya landbaserade kasinon Över hela landet dyker det upp många landbaserade kasinon. Denna oförklarade explosion i kasinon i hela Kenya leder till oro för att den nuvarande rättsliga ramen i stort sett är olämplig för att hantera branschen på dess nuvarande tillväxtbana.
 • Kenyas konstitution 2010 Kenyas nya konstitution beskriver att hasardspel lagstiftas av lokala län. Den nationella regeringen tillhandahåller fortfarande den överordnade myndigheten i licensiering och reglerande riktning, genom att på lokal nivå kan länsstyrelserna bestämma sin egen inställning till spellagstiftningen.
 • Mobila betalningar introducerade Ett massivt uppsving för onlinespelbranschen i Kenya när nya mobila betalningstekniker frigör potentialen för internetbetalningar i stor skala och effektivitet som aldrig tidigare setts i Kenya.
 • Tillslag mot skatteflyktingar Kenyas regering håller sitt löfte om att slå till mot bookmakers som den anklagar för att inte betala sina skatteskulder – 27 operatörer är tillfälligt avstängda från spel- och kasinomarknaden i Kenya.
 • Gamblers Support Bookmakers Medan vissa anser att bookmakers bör betala skatt, tror många vadslagningskunder att Kenyas regering är korrupt till sin natur och skulle föredra att bookmakers i Kenya ökar sin sponsring av lokala idrottslag snarare än att betala skatt till den kenyanska staten.

Tragedin med spel- och vadslagningssajter i Kenya är att många deltagare ser det som det enda sättet att kontrollera sitt eget ekonomiska öde. I ett land med begränsade sysselsättningsmöjligheter, därgenomsnittlig 25-åring lever på 2,50 USD per dag, ses spel som ett medel för ekonomisk frihet.

Sports betting for young men in Nairobi betting on European football matches is similar to old-women planting maize in Western Kenya during the current global climate change period. Both are activities that are rewarded financially through a mastery of knowledge, but come with a range of externa och okontrollerbara variabler.

Vattning i Kenya: Diverse Range of Quality Sportsbook

Det finns många fantastiska bettingsidor i Kenya tillgängliga för mobil- och datoranvändare. Landet harmycket konkurrens inom den inhemska sportbokmarknaden, vilket innebär att användarna erbjuds mycket bättre välkomstbonusar, högre odds och en övergripande bättre servicekvalitet eftersom operatörerna tävlar om en större andel av marknaden.

Nedan har vi beskrivit vad vi anser vara en avlandets bästa operatörer över en mängd olika prestandaegenskaper. Om du vill komma igång idag och få en lukrativ välkomstbonus, tveka inte att följa länken i tabellen nedan.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Kenya 2021:

Vårall betting sites recensioner förblir helt opartiska, styrda av data och välutvecklade åsikter från våra experter.Kom tillbaka i framtiden för att se hur det dynamiska vadslagningslandskapet i Kenya utvecklas, och om det finns några nya sportböcker av högsta kvalitet att överväga i framtida spelverksamhet.

Vanliga frågor

Nu när vi har nått slutet av vår recension av vår kenyanska spelsajt, är det dags att svara på några av de vanligaste frågorna vi får från våra läsare.Nedan är en omfattande lista med svar som bör täcka eventuella kvardröjande bekymmer du fortfarande kan ha.

🥇 Vilka är de bästa bettingsidorna i Kenya?| ||2329

The best betting sites in Kenya are without question some of the domestically based providers of sports gambling. There are many bästa bettingsajterbaserade offshore, och tillsammans skapar de ettmångsidigt utbud av kvalitetsbookmaking-alternativ för kundbas.

🏆 Vilka spelerbjudanden kan jag hitta på kenyanska sportsbooks?

Det finns många värdefullaspelerbjudanden i Kenya, and sportsbooks offer a utbud av kampanjer inklusive veckovisa gratisspel, insättningsmatchningsbonusar och förbättrade odds.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Kenya?

Sportvadslagning är lagligt i Kenya, och det finns ettsträngt rättsligt ramverk som stöderförordningen om sportvadslagningalla operatörer måste följa.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Kenya?

Kenyanska vadslagningskunder kan delta ivadslagning med PayPal| ||2355 - although there may sometimes be avgifter involverade i banktransaktioner till och från spelboken.

> Finns det några nya vadslagning webbplatser du kan rekommendera?

Vi letar alltid efter spännandenya bettingsidoratt lägga till i våra bord,kom tillbaka i framtiden för att se om det finns några nya upptäckter som inte går att missa.

😎 Är livebetting möjligt i Kenya?

I Kenya kan du förvänta dig ett brett utbud av | ||2370in-play bettingmarknader, menspel före match är fortfarande den mer populära stilen av sportsbookspel i landet.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Kenya?

I Kenya finns det mångabästa sportbetting-appar available to download, in fact the majoriteten av hasardspel i Kenya sker via en mobil sportbok.||2383

🏤 Is it possible to bet on elections?

Det finns många konstiga och underbaraspelmarknadertillgängliga på sportböcker i Kenya, inklusivepolitik och TV-program.