#ad
18+||6
This site contains commercial content
Annonsupplysning
Denna oberoende jämförelsewebbplats hjälper konsumenter att välja de bästa tillgängliga spelprodukterna som matchar deras behov. Vi erbjuder högkvalitativa reklamtjänster genom att endast visa etablerade varumärken från licensierade operatörer i våra recensioner. Vi får provision för att annonsera de varumärken som anges på denna sida. Detta kan påverka varumärkesrankningen. Observera att även om vi strävar efter att förse dig med uppdaterad information, jämför vi inte alla operatörer på marknaden.

Guiden för den ultimata livebettingsajten – Allt om sportspel och streaming i spel

Uppkomsten av livebetting är förmodligen den viktigaste utvecklingen i online sportbettingbranschen under det senaste decenniet eller så. Det har totalt revolutionerat spelscenen online, och det har blivit det mest föredragna sättet för spelarna att placera sportsatsningar. Nuförtiden finns det massor av toppsajter för livebetting som ger spelarebra in-play-marknader, konkurrenskraftiga odds, livespelströmning och mer.

De bästa livespelsajterna 2021

I följande artikel kommer vi att granskaden bästa livespelsajter, tillsammans med deras många värdefulla funktioner och marknader. Våra kriterier är mycket strikta, eftersom vi utvärderar flera komponenter och egenskaper för att verkligen separera krämen av grödan. Vi har lyckats handplocka de bästa 5 sportspelsajterna där alla dina spelbehov och preferenser säkerligen kommer att uppfyllas. Kolla in tabellen nedan för att se vilka av de bästa livebettingsajterna som gjorde vårt snitt.

De bästa livebettingsajterna
Livesport| ||324 Live Payout Betyg Huvudbetalningsmetoder Streaminghändelser Tillgänglig för Bonus
30+ 79,97 – 96,54% 5 PayPal, Skrill, Visa, ecoPayz, Neteller, entropay 90+ per dag Tillgänglig för Upp till £10 GratisspelFullständiga villkor gäller!||372 *New customers only. Min Deposit: £10. First deposit matched up to £10. 1 x wagering at odds of 1.75+ to unlock Free Bet. Debit Card deposits only. This offer is valid for 7 days from your new account being registered. 18+. BeGambleAware.org. Bet The Responsible Way. Besök webbplats +
25+ 87.46 – 95.14% 5 Skrill, Neteller, Paysafecard, Visa, Bank Transfer MasterCard, 70+ per dag Tillgängligt för Satsning£10 Få £15 i bonusFullständiga villkor och villkor tillämpas! 18+. Endast tillgängligt för nya kunder. Insättning minst 10 £. Skrill och Neteller accepteras inte för bonus. Upp till £15 tillgängliga som gratisspel-token. För att få gratisspel-token, sätt in £10 och gör ett kvalificerande spel på £10 till odds lika med eller högre, 1/1 (2.0) Besök webbplats +|| |436
30+ 87,51 – 97,20% 4,9 PayPal, Skrill, Neteller, entropay, Apple Pay, Mastercard, Mycket bättre, || |458 Visa 80+ per dag Tillgängligt för 30 GBP I gratisspelFullständiga regler och villkor tillämpas! Enligt villkoren för denna kampanj kommer kvalificerade medlemmar att få £30 gratis satsningar på sajten. För att få välkomsterbjudandet måste medlemmar först lägga ett kvalificerande spel. En kvalificerande satsning är en insats för "riktiga pengar" på minst £10 med odds på 1/2 (1,5) eller högre. Spel som är "utbetalda" kvalificerar inte. Första kvalificerande spel måste placeras inom 30 dagar efter registrering. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+ Besök webbplats +||487
40+ 81,80 – 97,63% 4,8 PayPal, Skrill, Neteller, Maestro, Mastercard, Visa, Apple Pay 70+ per dag Tillgänglig för Bet £5 Få £20 Fullständiga villkor och villkor tillämpas! 18+ Ny UK+IRE kunder. Paypal och vissa insättningstyper och satsningstyper exkluderas. Minsta 5 € insats inom 14 dagar efter kontoregistrering till lägsta odds 1/2 = 4 x €5 gratisspel. Gratisspel giltiga i 4 dagar på sport, insatsen returneras inte, begränsningar gäller. Villkor gäller. Besök webbplats +
30+ 79,70 – 97,00% 4.8 PayPal, Skrill, Visa, Maestro 70+|| |554 per day Tillgängligt för £30 I gratisspel Fullständiga villkor gäller!||563 New online customers only, min £10/€10 stake, win only, min odds 1/2, free bets paid as 3 X £10/€10, 30 day expiry, free bet/payment method/player/country restrictions apply. Besök webbplatsen +

Vattningsfunktionen i spelet har blivit nästanuniversellt omfamnade av bookmakers, och du skulle få svårt att hitta en online bookmaker som inte erbjuder livebetting-alternativ. Som du kan se kommer var och en av våra rekommenderade livebettingplattformar att ge dig en uppsjö av vadslagningsmöjligheter och strömmande evenemang i en säker och reglerad miljö.

Industrien för onlinesportspel blomstrar och konkurrensen om nya spelarna är hårda. Det är därför varje operatör som erbjuder livestreamspel försöker locka nya kunder med en annan strategi. Vissa förlitar sig på överflöd av in-play-marknader, andra på kvaliteten på livestreaming. Eftersom var och en av de nämndasportspelsajterna online har sina styrkor, har visorterat dem efter kategorier i följande tabell.

Bästa Live Bookmakers för 2021

Hur man spelar på livebettingsajter

How live betting works

För er som inte har gjort några in-play-satsningar på livebettingsajter så långt kommer vi att ge en kort förklaring av vad exakt livebetting är. Det är ganska enkelt – in-play-spel är alla de satsningar som inträffar när ett visst sportevenemang redan har startat. Beroende på hur spelet går ändras oddsen hela tiden, såatt välja rätt ögonblick för att placera din satsning är avgörande.

Självklart måste spelarna ha | ||620a stable internet connection. På ett ögonblick kan hela spelet vända, så se till att du inte missar din chans att lägga ett spel på grund av en dålig anslutning.

De bästa livespelsajterna har ett antal anställda som följer varje enskilt sportevenemang live och avbryter alla vadslagningsmarknader i det ögonblick de ser en situation som kan påverka resultatet av spelet. In-play satsningar kan betala sig bokstavligen på några minuter, så än en gång betonar vi det faktum atttiming är avgörande. Kolla in följande bild för att se de fyra viktigaste stegen av vadslagning i spelet.

Fördelarna med att använda de bästa livebettingsidorna

Fördelarna med att spela på de bästa livebettingen sportsbooks är många. Först och främst, till skillnad från att placera satsningar före matchen, när du placerar insatser i spelet kan du göra en mer exakt förutsägelse om resultatet av spelet. Det beror på att du ser det live, och du kan utvärdera hur det går och hur lagen och spelarna presterar. På så sätt är det lättare att få ett försprång.

Advantages of live betting

||636

Another huge benefit of live stream betting is that it creates många ytterligare omsättningsmöjligheter. I de flesta sportevenemang finns det många in-play satsningar tillgängliga som är omöjliga att placera innan spelet startar. Du kan till exempel lägga in-play-spel på vem nästa målskytt blir, vem som vinner nästa poäng, vad som kommer att hända under de kommande tio minuterna och så vidare. Tydligen är timing och hastighet mycket viktigare här, till skillnad från spel före match där du baserar dina vadslagningsförutsägelser på statistik och form.

Hur vi testar och betygsätter livebookmakers

Varje av våra högst rankade livebettingsajter har kontrollerats enligt fyra huvudkriterier, som vi tror är de viktigaste för en framgångsrik in-play bettingarena. Dessa är utbudet av sport- och vadslagningsmarknader som erbjuds, oddsnivåerna, förekomsten av attraktiva vadslagningskampanjer, samt mobil- och surfplattans kompatibilitet och support. I tabellen nedan har vi beskrivit de mest populära funktionerna hos en bra livebetting-bookmaker, så hoppa gärna direkt till det stycke som intresserar dig mest.

We also paid close consideration to other important factors that contributed to the overall ratings. The functionality of the in-play platform itself, as well as omfånget och kvaliteten på liveströmningarna tillgängliga, är bara två andra faktorer som också är mycket viktiga när man bedömer en online sportsbooks arena för livebetting.

Toppsporter du kan satsa på Live

Som du kan se i tabellen överbästa livebettingsajterna, var och en av våra rekommendationer ger livesatsningar påmånga olika sporter. Vissa sporter, som fotboll, till exempel, erbjuder många fler vadslagningsmöjligheter än andra, men det betyder inte att du helt ska ignorera andra sporter och spelmarknader.

Vi rekommenderar definitivt att du håller dig till sport och ligor som du gillar och känner väl. På så sätt kommer du att kunnaspotta lönsamma möjligheter oftare. Det är klart att livebetting kan göra ett tråkigt spel eller en sport som du inte gillar mycket mer spännande att titta på, men du bör inte göra satsningar som du inte förstår bara för spänningen. Även om vi sa att timing förmodligen är den viktigaste faktorn för lönsamt livespel, betyder det inte att kunskap och forskning inte är viktigt.

Vi har valt ut fem sporter som vi anser är demest lockande för vadslagning i spel. Tack vare elementet du kan se ovan kan du hoppa direkt till den sport som intresserar dig mest och få några värdefulla tips om hur du får ut det mesta av dina livestream-betting.

Livespel på fotboll

Spela målen på förlängningsmarknaden, med lag som är vana vid att göra mål i slutet av matcherna. Ju mindre tid som återstår på klockan, desto högre odds.Den mest älskade och följda sporten i världen är också den mest populära för livebetting. Fotbollsspel ger normalthundratals satsningsmöjligheter före matchen, och när det kommer till satsningar i spelet är situationen i stort sett densamma. Men att kunna räkna ut din insats efter att du har sett ett par minuter av en fotbollsmatch och sett startuppställningarna, ger dig en extra fördel.Fotboll, även känd som fotboll i vissa delar av världen, är den som satsas mest på sport hos de bästa sportböckerna online. Vanligtvis finns det mer än 100 spelmarknader för spel, och för de största och mest efterlängtade fotbollsspelen blir denna siffra till och med mycket högre. Våra rekommenderade toppsajter för livespel på sport erbjuderlivespelmarknader för fotboll på nästan varje enskilt professionellt spel över hela världen.

Outöver allt, det mesta av det bästa livespelsajter tillhandahåller liveströmmar för många fotbollsmatcher. Detta kanske inte inkluderar sammandrabbningarna frånPremier League, men oftare än inte är liveströmmar av La Liga- eller Serie A-evenemang (och mer) tillgängliga. Denstora mångfalden av in-play-spelmarknader kan göra ditt beslut lite svårare, så leta alltid efter de mest värdefulla satsningarna.

En annan livebetting tips som vi kan ge dig är att vänta minst ett par minuter och se matchen så att du kan bestämma vad du ska satsa på.Oddsen förändras ständigt beroende på spelarnas prestation.

Låt oss säga att den starka favoriten får ett överraskande tidigt mål. Oddsen för en vinst för det laget kommer omedelbart att stiga, medan oddsen för underdogen att vinna spelet kommer att förkortas. På så sätt kan du få lite extra vinst om din förutsägelse visar sig vara en vinnare jämfört med vad du skulle ha lagt innan spelets start. Naturligtvis är det också till hjälp att signera med en av de bästa spelbolagen för liveodds. Detta gäller förstås alla sporter. Du behöver inte nödvändigtvis skynda dig att placera en in-play-satsning så snart evenemanget har startat.Tålamod kan vara din största allierade, medan spot-on timing kan vara din främsta utrustning.

Live Tennis Betting

Make bets on the players who are considered the favourite, when they start the game slow and lose the first set. Livetennissatsning är förmodligen det bästa sättet att satsa eftersom dubaserar dina beslut på en enskild spelare. Medan i fotboll och basket finns det många saker som kan vända ett spel, i tennis är livespel mellan två spelare. Att titta på de första minuterna av ett set eller bara de två första matcherna kan ge dig en klar bild av hur tennismatchen kommer att utvecklas. Mångfalden av in-play-marknader är inte lika stor som i andra lagsporter, men ändå finns det tillräckligt med givande alternativ. På grund av sportenshöga intensitet är timing här ännu mer avgörande än i andra sporter, eftersom oddsen går upp och ner varannan sekund.

Vid vissa tillfällen kan du kanske till och medse tennismatchen live på bettingsidan, speciellt om matchen inte är från de högst rankade tävlingarna. Liveströmmar av matcher från Wimbledon eller US Open är också tillgängliga då och då, och mycket ofta erbjuder de bästa livespelsajterna till och med någon form av tennisrelaterade bonusar.

Live-basketspel|| |752

Placing live bets on the over/under market on single quarters can be very rewarding, especially if you see a certain player that is ‘on fire’. Basket is another sport that samlar miljontals satsningar, både före och live. Den största ligan i världen, NBA, är den drömde destinationen för varje enskild basketspelare i världen, och kvaliteten på spelet är oöverträffad. NBA-spel är utan tvekan bland de mest spännande och spännande sportevenemang som du kan se, och det finnsmånga värdefulla spelmarknader. Våra utvalda toppsajter för livespel på sport erbjuder olika in-play-marknader, inklusive poängspridning, pengalinje, totalsummor, terminer och mer. Lojala basketfans vet att trots att det är en lagsport finns det individer som på egen hand kan avgöra resultatet av en match. Några avbästa spelarna i ligan, som LeBron James eller Steph Curry, kan enkelt inspirera till en comeback om deras lag skulle förlora. Att placera livesatsningar på spelarnas prestationer, vändningar och kvartalsresultat kan vara mycket fördelaktigt, så vi rekommenderar definitivt livespel på basket, speciellt om du är bekant med lagen, nuvarande former och stjärnspelare.

I-spel Volleybollsatsning

Spela live på resultatet av setet när det redan har tagit en definierad väg. Oddsen kan vara lite låga, men med många små insatser kan du göra en bra vinst! Även om det inte är lika populärt som livespel på fotboll, tennis eller basket, har livespel på spel på volleyboll sin kärna av lojala fans och är tillgängliga på alla de bästa bettingsajterna för livestream. Till och med påvolleyboll är det möjligt att använda vissa taktiker som är typiska för sporter som tennis eller basket, med tanke på den vanliga egenskapen att dela en match i flera delar. Den psykologiska aspekten av volleyboll är avgörande, och det kan hända att ett ledande lag plötsligt fryser. De bästa bettingsajterna för livestream erbjuder vanligtvis in-play-marknader för nästanalla de bästa volleybollturneringarna som finns i spelschemat före matchen, som ryska, polska, italienska, Franska, tyska, brasilianska, serbiska ligor, med några intressanta avsnitt i Asien, särskilt i Kina, Japan och Thailand, beroende på kvaliteten på den valda operatören.

Live Hockey Betting

Bet live on the ice hockey market Next Goal on a team that plays in ”power play” and usually knows how to take advantage of this opportunity. Ishockey är en av de mest populära sporterna i USA och Kanada, och på senare år har det börjat få fler beundrare att övervaka. Det är en sport med enstor databas med statistik, vilket kan vara till stor hjälp, speciellt för spelarna som inte är så bekanta med de bäst presterande lagen och spelarna. En data som kan vara mycket användbar när man följer en ishockeymatch i realtid är den som rör ett lags förmåga att utnyttja "power play"-faktorn. Det vill säga de ögonblick då ett lag, efter en utvisning, spelar i några minuter med en eller till och med två spelare före. Om du kan göra en in-play-satsning i rätt ögonblick, kan duvinna snabb vinst, beroende på det större antalet spelare i ett lag.|| |785

Live Markets You Can Bet on in Real Time

Alla som gillar att satsa live har säkert märkt att när en match väl börjar, minskar antalet tillgängliga marknader på bookmakern att spela. Anledningen är uppenbar: vissa typer av insatser ärinte spelbara i realtid, och det är inte ens möjligt på vissa marknader att ständigt uppdatera oddsen.

In the following table, we have listed the number of in-play betting markets at our selected best live betting bookmakers for the three most popular sports. As you can see, there are more than enough options, and there are många värdefulla spelmarknader, av vilka några inte är tillgängliga före spelet.

De bästa bookmakerna och antalet livemarknader
Live-fotbollsmarknader Live-tennismarknader Live-basketmarknader Special Live Markets Säker länk
80+ 30+ 40 + Poäng 2 eller mer Besök webbplats
65+ 25+ 35+ Scorecast Besök webbplats
80+ 35+| ||851 45+ Nästa 10 minuter Besök webbplats
70+||863== =25+ 25+ 30+ Målmetod Besök webbplats
100+|| |877 30+ 35+ Spelares prestation Besök webbplats

Förståeligt nog är utbudet av vadslagning på fotbollsmarknaden störst. Det finns många olikatyper av fotbollsspel, så det är viktigt för dig att välja rätt. Basera dina förutsägelser på hur spelet går och håll dig inte till samma typer av satsningar hela tiden. Bland demest populära in-play-spelmarknaderna på fotboll är över/under, hörnor, nästa målskytt, halvlek med flest mål och asiatiska handikapp.

Payouts and Live Odds

Vi kan utvärdera oddsnivåerna för matcher i spel hos bookies med exakt samma matematiska formler som vi använde för matcher före match tillberäkna bookmakerns marginal. Generellt sett är oddsen för matcher i spelet lägre än före match, vilket gör bookmakerns marginal något högre.

Utbetalningar för bästa livespelsajt
Liveutbetalning för fotboll Livetennisutbetalning Liveutbetalning för basketboll Livevolleyutbetalning Huvudbetalningsmetoder Strömmande evenemang Tillgänglig för Bonus
90,40% –91,30%| ||937 90.80% – 93,50% 88,20% –90,50% 91,60% –93,10% PayPal, Skrill 150+ per dag Tillgänglig för Upp till£10 BonusFullständiga villkor gäller! *New customers only. Min Deposit: £10. First deposit matched up to £10. 1 x wagering at odds of 1.75+ to unlock Free Bet. Debit Card deposits only. This offer is valid for 7 days from your new account being registered. 18+. BeGambleAware.org. Bet The Responsible Way. BESÖK WEBBPLATSEN! BESÖK WEBBPLATSEN!+
91.15 – 92,75% 90,50 – 92,80% 90,10 – 92,80% 90,20 – 91,65% PayPal, Skrill 110+ per dag Tillgänglig för Upp till15 £ BonusFullständiga villkor gäller! 18+. Endast tillgängligt för nya kunder. Insättning minst 10 £. Skrill och Neteller accepteras inte för bonus. Upp till £15 tillgängliga som gratisspel-token. För att ta emot gratisspel-token, sätt in 10 £ och gör ett kvalificerande spel på 10 £ till odds lika med eller högre, 1/1 (2.0) BESÖK SIDAN! BESÖK SIDAN !+
91,70 – 92,90% 90,50 – 93,30% 91,20 – 94,00 % 92,10 – 93,60% PayPal, Skrill 130+ per dag Tillgänglig för Upp till£30 BonusFullständiga villkor gäller!| ||1044 Under the terms of this Promotion, eligible members will receive £30 in free bets at the Site. In order to receive the welcome offer, members must first place a qualifying bet. A qualifying bet is a ‘real money’ stake of at least £10 with odds of 1/2 (1.5) or greater. Bets that are ‘Cashed Out’ do not qualify. First qualifying bet must be placed within 30 days of registration. Please gamble responsibly. 18+ BESÖK WEBBPLATSEN! BESÖK WEBBPLATSEN!+
90,80 – 93,80%| ||1066 92.80 – 94.90% 92,80 – 93,60% 91,70 – 92,90% PayPal, Skrill | ||1076 140+ per dag Tillgänglig för Upp till20 GBP BonusFullständiga villkor gäller! 18+ nya kunder i Storbritannien+IRE. Paypal och vissa insättningstyper och satsningstyper exkluderas. Minsta 5 € insats inom 14 dagar efter kontoregistrering till lägsta odds 1/2 = 4 x €5 gratisspel. Gratisspel giltiga i 4 dagar på sport, insatsen returneras inte, begränsningar gäller. Villkor gäller. BESÖK WEBBPLATSEN! BESÖK WEBBPLATSEN!+
90.40 – 94.60%|| |1108 92.40 – 95.60% 91,90 – 92,50% 92,10 – 93,85% PayPal, Skrill || |1118 11+ per dag Tillgänglig för Upp till30 GBP BonusFullständiga villkor gäller! Endast nya onlinekunder, minsta £10/€10 insats, endast vinst, lägsta odds 1/2, gratisspel betalas som 3 X £10/€10, 30 dagars utgång, gratisspel/betalningsmetod/spelare/landsbegränsningar gäller. BESÖK SIDAN! BESÖK SIDAN!+

Bonuser hos de bästa livespelsspelarna

Sportvadslagning online har verkligen många fördelar. Men trots den bekvämlighet det medför, är nästa stora fördel närvaron av bonusar och kampanjer. De flesta livespelsajter erbjuderattraktiva välkomstbonusar och kampanjer för att locka nya kunder och hålla deras nuvarande spelarbas nöjd.

Välkommen oftast. bonusar är kopplade till din första insättning. Operatörer kommer antingen erbjuda dig att matcha din första insättning (upp till ett visst belopp) eller belöna dig med några extra satsningar ochspelbonusar. Se alltid till attläser villkoren för en bonus innan du registrerar dig.

En annan populär praxis bland de bästa spelsajterna är att erbjuda livebonusar. Oftare än inte kan du kvalificera dig för en livespelsbonus på sportboken om du har placerat en viss insats före spelet. De flesta av operatörerna kommer attmatcha din insats upp till ett visst belopp med ett bonusspel som du måste placera efter att evenemanget har startat.

Bäst Live Betting Bonus

Välkomstbonus Upp till £30

William Hill Bonus Villkor och Villkor
 • Bonuskod: C30
 • Minsta odds: 1,50+
 • Omsättningskrav: Nej
 • Giltighet: 30 dagar
Bonussatsningsbidrag Viktning

Välkomstbonus

0%

Pågående Erbjudanden

0%

Livekampanjer Högsta insats: £5

0%|| |1229
 • Full T&Cs Apply! Endast nya onlinekunder, minsta £10/€10 insats, endast vinst, lägsta odds 1/2, gratisspel betalas som 3 X £10/€10, 30 dagars utgång, gratisspel/betalningsmetod/spelare/landsbegränsningar gäller.

I tabellen ovan kan du se vår rekommendation för den bästa livestreamspelbonusen. Som du kan se är omsättningsvillkoren nästan inga, så du kommer inte att ha några problem med att ta ut eventuella vinster från bonusspelen. Operatören har ocksåvanliga sportbettingkampanjer, som för det mesta kan göras anspråk på och omsättas i livebettingsektionen.

Bästa betalningsmetoder för att Spela Live

Låt oss nu rikta vår uppmärksamhet mot de tillgängliga betalningsmetoderna på de bästa livebettingsidorna. Bankverksamhet hos en bookmaker online skiljer sig inte från bankverksamhet hosbästa hasardspelsajterna. Spelare bör ha tillgång till en mångsidig lista med säkra betalningsalternativ, så att de kan välja den metod som är bäst lämpad för deras behov och preferenser. Kolla in tabellen nedan för att få en tydlig bild av de viktigaste aspekterna av en betalningsmetod, när du spelar på livespelsajter för sport.

Och även om mångfalden av betalningsalternativ på spelboken är viktig, börsäkerheten för bankmetoden vara din första prioritet.PayPals bettingsajter sticker normalt ut med de säkraste transaktionerna, liksomSkrill bettingsajter. Lyckligtvis använder våra utvalda toppbettingsajter förstklassiga säkerhetssystem och kryptering på hög nivå, vilket garanterar säkerheten för din bankinformation och dina transaktioner.

Att göra en insättning på de bästa livebetting-sportböckerna sker normalt omedelbart med de flesta betalningsalternativ. När det gäller uttagen stickere-plånböcker ut med hastighet. Du kan förvänta dig att få dina pengar inom mindre än 24 timmar. Om du är sugen på snabba transaktioner rekommenderar vi att du använder världens mest kända e-plånbok, PayPal.

888sport and PayPal logos
Många betalningar
 • Överflöd av livespelmarknader
 • Konkurrenskraftiga odds
Snabba insättningar Vid registrering

Ett annat bra alternativ för spelarna som vill ha snabba och enkla transaktioner är | ||1309Neteller betting sites. Sammantaget kommer var och en av våra utvalda bästa livespelsajter att ge dig ett stort antal bankalternativ, så valet är upp till dig. Tänk på att vissa betalningsmetoder (främst e-plånböcker)kan uteslutas från listan över kvalificerade insättningar för en bonus, så se alltid till att bekanta dig med villkoren och villkor för kampanjer.

Livespel på mobilen

Live Betting on Mobile Mobilkompatibiliteten för våra utvalda bästa livespelsajter för sportspel var en annan avgörande faktor som vi hade i åtanke när vi gjorde vårt topp 5-val. Nuförtiden spenderar människor enormt mycket tid på sina mobila enheter, och det finns appar för bokstavligen allt. Naturligtvis har sportspelbranschen lyckatshålla sig uppdaterad med trenderna, och nästan varenda livebettingsajt har en mobilplattform.Mobilspel ansvarar för mer än 75 procent av alla sportsatsningar. Ingen överraskning där. Känslan av att placera ett livespel via din telefon eller surfplatta medan du tittar på en fotbollsmatch eller annan sport ärbekant för de flesta spelarna. I följande tabell har vi rankat våra utvalda bästa livespelsajter efter mobilkompatibiliteten och användarvänligheten hos applikationerna.

De bästa mobila livebookmakers
Klick för att satsa Livestreaming Kompatibilitet Highlights Säker länk
4 Ja Android, iOS, Windows Mobile Snabbsatsningsalternativ Besök webbplats
5 Ja | ||1368 Android, iOS, Windows Mobile Utmärkt sportutbud Besök webbplats
4 Ja Android, iOS, Windows Mobile Easy Live Streaming Besök Webbplats
4 Ja Android, iOS, Windows Mobile Extra Bonuses Besök webbplats
4 Ja Android, iOS,| ||1418 Windows Mobile Favoritspel Besök webbplats

Var och en av våra rekommendationer har framgångsrikt lyckats behålla skillnaderna mellan livespel på skrivbordet versionen och mobilen version av sportboken till ett minimum.Kvaliteten på funktionerna i spelet är oklanderlig, oavsett om du använder din surfplatta, telefon eller dator. Många tippare skulle till och med rekommendera mobil livevadslagning mer än att satsa på datorversionen.

Inte bara att du kan njuta av mobil livevadslagning till fullo med var och en av våra rekommenderade livespel, utan du kan också använda alla andra funktioner och funktioner på sajternautan några svårigheter eller stress. Livestreaming via din bärbara enhet är ett bra sätt att fördriva lite tid, även om du inte vill lägga några vad. Det kanske inte är som att titta på en sportmatch på en stor TV, men du kan inte ta med dig TV:n på bussen, eller hur?

Livestreamspel

En annan fantastisk Funktionen hos de bästa livebetting-sportböckerna ärlivestreaming. Vi har granskat några av debästa bettingsajterna för livestream, med flera evenemang som visas varje dag. Detta kan hjälpa drastiskt när det gäller att framgångsrikt betta i spelet, eftersom spelarna kan titta på en match för att hjälpa till att bestämma vad deras nästa in-play-satsning ska vara. Tänk dock på att liveströmningarna normalt är försenade några sekunder från realtid. Som vi redan nämnt erbjuder alla våra utvalda bookmakers åtminstone några livestreamar.

De bästa bookmakerna för livestreaming
Livestreamingevenemang per dag Livestreaming sport Säker länk
90+ Fotboll, Tennis, Basket, Volleyboll,||1476 Ice Hockey, Bordtennis, Handball Dart, Rugby Besök webbplats
70+ Football, Tennis,||1498 Basketball, Volleyboll, Ishockey, Bordtennis , Baseball Darts Besök webbplats
80+ Fotboll, Tennis, Basket, Volleyboll,||1526 Ice Hockey, Bordtennis,| ||1530 Handball Dart Besök webbplats
70+ Fotboll, Tennis, Basket,||1548 Volleyball, Ishockey, Bordtennis, Rugby,Hästkapplöpning, Dart Besök webbplats
70+ Fotboll,||1569 Tennis, Basket, Volleyboll, Ishockey,||1577 Table Tennis, Hästkapplöpning, Baseboll,Handball Dart Besök webbplats

Det var ingen lätt uppgift att bestämma vilken bookmaker som erbjuder de bästa livestreamarna. Alla våra rekommendationer erbjuderlivestreamar av hög kvalitet på olika sporter. Vårt toppval erbjuder mer än de imponerande 60 000 liveströmningarna per år. Du kan se sportevenemangen på din telefon eller surfplatta, såväl som på skrivbordsversionen.

Mångfalden av sporter som kan ses live är ganska stora, så spelarna kan njuta av några av de största spelen som så länge de har ett aktivt konto med ett saldo för riktiga pengar. Naturligtvis kommer du inte att kunna streama några Premier League-matcher hos någon av operatörerna på grund av licens- och publiceringsrättigheter. Det finns dock ettbra utbud av högnivåmatcher frånSpanien, Turkiet, Grekland,Italien och andra länder.

Häst- och vinthundslopp är också ganska vanliga, så även spel från de stora volleybollmästerskapen. Så medan många av livestreamarna för fotboll är europeiska matcher i lägre liga,det finns gott om möjligheter att se några bra matcher från kontinenten, såväl som stora turneringsmatcher i tennis.

Livestreamingkrav

Even though most live betting sites provide live streams for many sports events, some of them vissa villkor för att kunna dra fördel av denna funktion. Den vanligaste regeln är självklart att ha ett aktivt konto hos din utvalda livebettingsajt. De flesta operatörer kräver också att du har riktiga pengar på ditt konto, även om det bara är 0,01p.||1614

There might be some requirements related to the operating system of your computer or mobile device. You might also need to install plug-ins such as Flash Players, for example. On some occasions, you might also be required to place a real money wager on the in-play market in order to be able to watch the live stream. All things considered, the eventual requirements for live streaming are ganska lätta att uppfylla och i stort sett alla spelarna kan titta på livesportevenemang direkt på bookmakers plattform.

Operatörernas TV-rättigheter

Live stream betting Tvisten om tv-rättigheterna till sportevenemang är, som bekant, mycket hård. Sedan några år tillbaka, då även bookmakers gav sig in i striden, har vissa utmärkelser varit nödvändiga för de auktioner som leder till tilldelningen av möjligheten att sända evenemangen. Till exempel, till skillnad från riktiga tv-sändare, köper bettingsajter i allmänhet inte guldpaketen för evenemangen, utan de som sänds i lågupplösning ochdet finns inga kommentarer.

Liveresultat och statistik

Det är viktigt för onlinesportböcker att uppdatera liveresultaten i realtid för att tillgodoserättvisa och transparenta livebetting. Most online sportsbooks employ a third-party provider to configure all the live score updates and other relevant data. Betradarär marknadsledare inom sportspelrelaterade datatjänster och förser mer än 450 bookmakers med sportdata de behöver.

Den populära sportstatistikplattformen Opta ansvarar också för liveuppdateringen av många sporter och spel. Det brittiska sportanalysföretaget tillhandahåller data för mer än 30 sporter i mer än 70 länder. Vi rekommenderar starkt att du använder sådana sajter, eftersom det kan hjälpa dig att få en tydlig och exakt bild av alla viktiga siffror, siffror och detaljer om ett visst spel eller till och med spelare. På så sätt kan du basera din spelförutsägelse påfaktiska fakta, inte bara på preferenser och magkänsla.

Number of Sports 40+
Utvecklare Sportradar
Tillgänglig för Dator, mobil, surfplatta|| |1654
 • Results in Real Time
 • Användarvänlig plattform
 • Attraktiva livemarknader
Ladbrokes live betting platform

Sportradar

Sportradar AG är ett av de ledande företagen inomsportdataanalysbranschen i Europa. Företaget grundades redan 2000 av Peter Fornæss och Tore Steinkier. Dess huvudkontor ligger i St. Gallen, Schweiz, och det finns fler än 35 andra kontor spridda över andra europeiska städer som London och Ljubljana.

Sportradar tillhandahåller livedata och statistik för många sporter, tack vare vilken de flesta online bookmakers gör sina odds. Dessutom, genom varumärket Betradar, ger det liveresultat tack vare mjukvaran som gör att varje bettingsajt har ständigt uppdaterade livescores. Företaget har partnerskap med några av destörsta sporttävlingarna och ligorna världen över, såsom det tyska fotbollsförbundet, Serie A, det internationella tennisförbundet, UEFA, den internationella ishockeyn Federation, NBA, NFL, Nascar och mer.

Information omSportRadar
Sportradar Headquarters
Företagsnamn Sportradar AG
Specialities Övervaka och tillhandahålla odds, resultat och sportstatistik
Företagstyp Privat
Högkvarter Gallen, Switzerland
Filialkontor 35+
Webbplats www.sportradar.com/
Grundad augusti 2000, Trondheim, Norge
Grundarna Peter Fornæss och Tore Steinkier
Nyckelpersoner Carsten Koerl (VD), Herbert Hainer (VD)
Moderbolag TCV, EQT Partners, Revolution LLC
Intäkter € 203 miljoner
Antal anställda 1900+
Högkvarter i St Gallen, Schweiz

Cashout

Utbetalningsfunktionen är en stapelvara i allabästa livespelsajter och den har förvandlats tillett måste-ha-alternativ för alla online bookmakers som vill ha framgång. Det uppfanns ursprungligen av operatörenBetfair, och till en början var det nära kopplat tillspelbörsen. Om du lyckas använda den här funktionen på rätt sätt kan du få enorma fördelar och drastiskt minska dina förluster.

Utbetalningsalternativet låter dig acceptera en vinst eller minimera dina förlusterföre slutet av ett visst sportevenemang. Det är ett beslut i realtid och betalas ut direkt efter att du har använt funktionen. Var och en av våra utvalda bästa livespelsajter tillhandahåller utbetalningsfunktionen, och i de följande styckena kommer vi att titta närmare på för- och nackdelarna med att använda utbetalning.

Hur fungerar utbetalning?

How Cashout works

Det är ganska enkelt. Efter att du har lagt ett vad och sportevenemanget har startat kan du ta ut din insats utan att vänta på att spelet ska slutföra. Beroende på spelutvecklingen kommer de bästa livebetting-sportböckerna att erbjuda dig en "deal" som du kanacceptera och stänga din insats. Det är en slags tvåvägsgata – du kan tjäna lite på spelkuponger som visar sig vara förlorade, men du kan också minska dina vinster ifall din förutsägelse blir en vinnare.

Låt oss säg att du har lagt ett vad på den största fotbollsmatchen i engelsk fotboll – Manchester United mot Liverpool. Du har stöttat Red Devils för att vinna spelet till oddset 3,80 med en insats på £10. Säg att United gör mål runt den 65:e minuten, och trots att de ser starka ut defensivt, känns det som att Liverpool skulle kunna göra ett mål. Du kommer att kunna ta ut din insats för en anständig vinst men inte hela £38 (bör vara runt £30). På detta sätt,oavsett resultatet, skulle du ha gjort en vinst.

Utbetalningsstrategier?

Det finns || |1820many different strategies för uttag som du lätt kan hitta på internet. Vissa experter skulle råda dig att alltid ta ut pengar så snart det erbjudna beloppet når två gånger din ursprungliga insats. Andra skulle rekommendera dig att hålla dig borta från utbetalningsfunktionen, eftersom den kan ge dig mycket huvudvärk och ånger.

I slutet,valet är upp till dig|| |1825. Every punter has his own point of view and evaluates a game differently. Some like to leave their bets to roll until the end, while others would gladly take a win and save themselves some last-minute heartbreaks. In our opinion, there’s no right or wrong way. Anyway, nothing would force you to make a cashout, so the pure availability of this feature is an extra advantage. In the table below, we have listed some of the most simple and popular tips that you can follow.

Vilka bookmakers erbjuder utbetalning?||1849

Cashout is probably the most looked for feature when punters are choosing a new live betting site. As we said, regardless of how you feel about cashing out your bets early, den rena existensen av detta val en fördel. Det är därför som var och en av våra utvalda bästa livestream-spelsajter har uttagsalternativet i repertoaren.

Utöver det ärpartiell och automatisk utbetalning också tillgänglig. Partiella uttag gör att du kan stänga en del av din insats och få tillbaka lite pengar samtidigt som du lämnar resten av din insatsrulle till slutet. Automatiska utbetalningar låter dig ställa in ett visst belopp, som när det nås kommer ditt spel att slutföras automatiskt, även om du inte är online.

Sport med uttag || |1863 30+
Betyg 96%
Tillgänglig för Dator, mobil, surfplatta
 • Bra utbetalningserbjudanden
 • Delvis utbetalning
 • ACCA-uttag
William Hill cashout feature

Livespel – tips och strategier

Medan de flesta av oss placerar livespel mest för skojs skull är det alltid bättre att kunna tjäna lite extra pengar. Det är trots allt ingen som gillar att förlora och slösa bort pengar. Det är därför det är viktigt för spelarna attfölja en viss satsningsstrategi och sätta några spelregler. Det viktigaste av allt är alltid att bara satsa det du har råd att förlora. Sportspel ska ge dig glädje och spänning, så i samma ögonblick som du känner att du kliver över kanten och det inte längre är roligt, bör du sluta.

1. Korrekt analys är avgörande

Det är viktigt att göra en grundlig efterforskning av sportevenemanget du vill satsa på för att göra vinst. Det finns många olika variabler som du noggrant bör undersöka, såsom nuvarande form, spelare, väderförhållanden, skador, rivaliteter, spelstil, ställning med mera. Lär dig hur du får tillgång till de potentiella resultaten av sportspel genom att analysera både objektiva och subjektiva faktorer.

2. Sätt färre satsningar och börja med små satsningar

Försök att inte göra många livesatsningar kopplade till samma sportevenemang. Sprid dina satsningar på olika spel och håll dig till de sporter som du kan och förstår. Om du börjar med mindre satsningar kan du fortsätta spela längre, och om du har viss kunskap om sporten kommer vinster att komma.

3. Satsa ansvarsfullt

Försök alltid att satsa ansvarsfullt och satsa bara vad du har råd med. Sportspel ska vara en rolig aktivitet, så när du känner att det inte längre är fallet bör du sluta. Jaga inte dina förluster och kom ihåg att imorgon är en ny dag.

4. Hitta värdefulla spelmarknader

Det finns många livespelmarknader tillgängliga på de bästa sportspelsajterna, så du bör noggrant undersöka deras värde och potential för vinst. Några av de mest givande livebettingmarknaderna är nästa tio minuter, sista tio minuterna mål, nästa målskytt, nästa lag att göra mål och asiatiska handikapp.

Fetag att undvika vid livespel

Om du är helt ny inom sportspelsbranschen och inte har placerat ett livespel hittills, bör du vara beredd på att du kommer att göra någrabettingmisstag i början. Det är oundvikligt, även om du följer alla instruktioner och råd i vår livebettingguide. I tabellen nedan har vi listat några av de vanligaste misstagen som nybörjare gör.

Vi rekommenderar också att du håller dig till singel, dubbel och trippel när det kommer till livebetting. Eftersom liveoddsen ändras hela tiden riskerar du att gå miste om bra odds om du bara fortsätter att lägga till nya val till din spelkupong. Att bara spela 2-3 spel ger dig enhögre chans att göra en vinst, eftersom framgångsrik förutsägelse av fler än 4-5 händelser kan vara ganska utmanande. Du bör också variera dina in-play-satsningar och inte alltid hålla dig till samma vadslagningsmarknader.

Se upp för bedrägerier: Säkerhetsinformation

Självklart bör du alltidplay at licensed and regulated live betting sites och undvik att spela hos bookmakers online som inte har de nödvändiga behörigheterna. Leta efter tecken på godkännande från internationellt erkända spelorganisationer, ansvariga spelföreningar och spelmyndigheter.

Live betting scams||1970

You should also use a unique username and strong password, so that your account is safe and secure. Dela inte dina kontouppgifter med någon. Undvik att spela från en dator eller en smartphone som inte är din, eftersom du kan glömma att logga ut och riskera att exponera din känsliga data för en stor publik.

Webbplatser att undvika

Online sportspelbranschen är enorm, och det är normalt att vissa operatörer försöker lura och dra fördel av dig. Försök att bara spela på livespelsajter som är internationellt erkända och som erbjuder en säker och säker spelmiljö. Uppenbarligen har var och en av våra utvalda bästa livebetting-sportböcker fått fullständig auktorisation att erbjuda vadslagningstjänster och inneha de nödvändiga spellicenserna, så dubör inte oroa sig för säkerhet och äkthet.

Särskilda livebettingvillkor

Villkoren för livebetting har många punkter gemensamma med de som gäller före matchen. Faktum är att de kan spelas 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och är föremål för samma minimisatsnings- och maximala vinstgränser. Nästanalla bookmakers förbehåller sig rätten att vänta på det slutgiltiga godkännandet av vaden: detta är en fysiologisk tidsperiod som bestäms av fluktuationer i oddsen för livespel. Vänta därför alltid på att få en bekräftelse på godkännande av ditt spel för att vara säker på att det har ägt rum och att oddsen du klickar på fortfarande är giltiga.

Användbar information

Vi vill varaså användbart som möjligt och guidar dig i rätt riktning för dina framtida speläventyr. Det är därför vi har bestämt oss för att granska några fler ämnen relaterade till in-play betting. Du kan kolla in tabellen nedan och gå direkt till saken.

Ordlista för vadslagning i spel

Känna till terminologin för livespel är extremt viktigt, nästan lika mycket som att känna till reglerna och statistiken för varje sportevenemang du vill satsa på. I verkligheten är många termer som används desamma som de vi kan hitta när vi spelar i andra bettinglägen, till exempel före match. Av denna anledning har vi beslutat att inte fördjupa diskussionen om specifik terminologi i detta stycke utan att hänvisa dig till den fullständiga och djupgåendespelordlistan som du hittar på vår site.

Nya Live Bookmakers

Det kommer inte som någon överraskning att fler och fler nya bettingsidor ständigt dyker upp. Sportspelbranschen är ett företag på flera miljarder pund, så det är normalt att alltid ha nykomlingar som också vill ha en del av kakan. Att spela pånya vadslagningssajter har sina fördelar, men de flesta erfarna spelarna skulle rekommendera dig att hålla dig till beprövade varumärken, med många års erfarenhet.

Alla live Vadslagningssajter – Den kompletta listan

Som vi nämnde tidigare i vår recension, är onlinespelbranschen en enorm verksamhet. Det finns hundratals sportspelsajter, och i slutet av dagen är valet var du ska spela upp till dig. Vi bestämde oss för att välja ut de fem bäst presterande livebettingsidorna för att göra ditt beslut enklare, men det finns många andra online bookmakers som tillhandahåller livebettingtjänster. I tabellen nedan har vi listat alla livespelsajter som vi har granskat på vår sajt, och därför garanterar vi deras äkthet och trovärdighet.

Alla Live Betting-sajter
Livesport Live Markets Livestreaming Liveutbetalning Säker länk
30+ 100+ Ja 96,54% Besök webbplats || |2073
25+ 85+ Ja 95,14% Besök webbplatsen
30+ 100+ Ja 97,20% Besök webbplatsen
40+ 120+ Ja 97,63% Visit Site
30+ 110+ Ja 97,00%|| |2125 Visit Site
30+ 100+ Ja 96,12 % Besök webbplats
25+ 90+ Ja 96,05% Besök webbplats | ||2157
25+ 90+ Ja 95,99% Besök Webbplats
25+ 100+ Ja 96,31% Visit Site
25+ 80+ Nej 95,98% Besök webbplats
20+ 75+||2205 No 96,00%|| |2209 Visit Site
35+||2217 150+ Ja 95,87 % Besök webbplats
25+ 80+ Nej 95,44% Besök webbplats
25+ 75+ Ja 95.54% Besök webbplats
30+ 90+ Nej 95,09% Besök webbplats
25+ 80+ Ja| ||2277 95.65% Besök webbplats
30+ 90+ Ja 94,55% Besök webbplats
25+ 80+ Ja 94,89% Besök webbplats
25+ 60+| ||2317 Yes 95,01% Besök webbplats
20+ 65+ Nej 94,01% Besök webbplats
25+|| |2343 75+ Ja 94,75% Besök webbplats
25 + 90+ Ja 94,22% Besök webbplats
25+ 60+ Nej 94,08% Besök webbplats
25+ 75+ Nej 94,99% Besök webbplats
20+ 65+ Nej 94,31% Besök webbplats
20+|| |2413 70+ Nej 93,98% Besök webbplats
25 + 75+ Nej 93,44% Besök webbplats
30+ 100+ Ja 93,76% Besök webbplats
25+ 80+ Nej 93,55% Besök webbplats
20+ 70+ Nej 93,34% Besök webbplats

Sista tankar om livebetting

Vår artikel om de bästa livebettingsajterna har tagit slut. Vi hoppas att det har varit tillräckligt informativt och användbart. Enligt vår åsikt kan livebetting online vara riktigt roligt, och det ärdefinitivt värt att prova. Det enorma utbudet av vadslagningsmöjligheter på våra utvalda topplivespelsajter, tillsammans med de många förstklassiga tjänsterna som de erbjuder, gör dem till en värdefull partner i dina framtida vadslagningssträvanden .

Var och en av våra utvalda bästa livebetting-sportböcker är extremt konsekventa med erbjudandena i spelet. Solida odds, bred mobilkompatibilitet och användarvänlighet är bara några av de många förmånerna du kan få när du spelar påbästa bettingsajterna|| |2493. The extra features, such as live streaming and live scores, further increase their attractiveness. You just have to use the right tricks and strategies after choosing the most congenial bookmaker for you, taking into account the sports, markets, bonuses and payment methods it offers, and then you can go for fun in real time!

Frequently Asked Questions

Som vi gör i alla våra artiklar, är det dags för oss att ta upp några av demest populära och vanligaste frågorna regarding the topic at hand. Spare a few more minutes with us, and you might get the answers to your queries. And in case you need some additional help, don’t hesitate to contact us at [email protected].

🏆 Vilka är bestlive bettingsajter?

Vårt team av branschexperter har lyckats handplocka 5 avlivespelsajterna där spelarna kan njuta av vadslagning i spelet till fullo . Vart och ett av våra val ger dig ensäker och reglerad spelmiljö, där du kan dra fördel av konkurrenskraftiga odds och hundratals värdefulla vadslagningsmarknader.

📺 Vilka bettingsidor har livestreaming?

Alla våra utvalda bästa livebetting-sportböcker erbjuderlivestreaming. Spelare kantitta på några av de mest efterlängtade sportevenemangen direkt på bookmakers plattform så länge de har ett konto med riktiga pengar på. De mest populära livestreamingsporterna är fotboll, tennis, hästkapplöpning och basket.

⚽ Vilka sporter kan jag satsa på live?

Du kan satsa live på i stort sett alla professionella sporter, inklusive fotboll, basket, tennis, ishockey, amerikansk fotboll, boxning, hästkapplöpning, snooker, cricket och många fler. Att satsa pålivesport är extremt populärt nuförtiden, och de bästa bookmakerna online försöker alltid sticka ut från mängden och tillhandahållerunika och värdefulla vadslagningsmarknader.

🎁 Vilka livebetting-sportböcker har de bästa kampanjerna?

Vi förstår att de flesta spelarna online alltid letar efterbelönande och lätta att göra anspråk på kampanjer. Det är därför våra utvalda livespelsajter på sport erbjuder lukrativa kampanjer ochlivebettingbonusar till både nya och vanliga kunder. Glöm inte att alltid läsa bonusvillkoren, eftersom vissa är specifikt för vissa sportevenemang, medan andra kan ha knepiga omsättningskrav.

📱 Är det möjligt att betta live med mobilen?

Ja, det är det så klart.Livespel på mobilen bidrar till mer än hälften av onlinesportsatsningarna över hela världen. Det är därför de bästa livebetting-sportböckerna gör seriösa investeringar i sina mobila plattformar. Var och en av våra rekommendationer erbjuder välutvecklade appar för sportvadslagning, så att spelarna kan njuta av livebetting på språng.

🏘️ Var kan jag satsa online live?

Nästan varje enskild bookmaker online erbjuder en livespelplattform. Det är obegripligt att vissa är bättre än andra när det gäller erbjudna marknader och tillhandahållna odds. Det är därför vi har valt ut de 5 bästa sportböckerna för livestreamspel blandalla livebettingsajter. De erbjuder värdefulla satsningarmarknader för de mest populära sporterna som fotboll, basket, tennis och mer.

⏰ Är livebetting detsamma som marknader före matchen?

Inte exakt. Även om dessa två vadslagningstyper har vissa likheter, ärin-play vadslagning lite mer komplicerad. Antalet marknader är normalt lite lägre än före matchen, och oddsen förändras ständigt till skillnad från marknaderna före matchen. Om du är ny med vadslagning i spel, föreslår vi att du kollar in några av våralivespeltips.

| ||2579