De bästa spelsajterna i Luxemburg – Top luxemburgska sportsbooks för 2021

Det landlockade landet Luxemburg med en befolkning på bara 650 000 gränsar till Tyskland, Belgien och Frankrike. Spelande har traditionellt sett varit olagligt i landet sedan de första åren av dess existens, men på senare tid har attityder och acceptans på onlineplattformar förändrats. På den här sidan kommer vi att diskutera alla möjliga ämnen relaterade till luxemburgska sportböcker. Längs vägen kommer vi att presentera debästa bettingsajterna i Luxemburg, med början på den eftertraktade listan som du kan se nedan.

Sidämnen:|| |257 click to go to your favorite one!
Luxemburg
Bästa spelsajter i Luxemburg

Satsa på Safe Bookies Verifierad av våra granskare|| |270

Sport

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Topbonusar och kampanjer

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats| ||307

Payout

Utbetalningsnivåer i Luxemburg

Betalning

e-Wallets, Cards and More

Mobil

Luxemburger Sports Betting Apps

Om du vill hoppa rakt i det relevanta avsnittet som beskriver den bästa sportspelsajten i Luxemburg för vart och ett av de viktigaste rankningskriterierna ovan, då välkomnar vi om du gör det. Följ annars den logiska vägen för vår rankingmetodik, när vi guidar dig genom alla nyckeltal som våra analytiker tog hänsyn till när de ordnadespelalternativen som finns tillgängliga i det här landet från bäst till sämst .

Top 10 sportspelsajter i Luxemburg

Vi börjar med att presentera dig för den allmänt accepterade listan överbästa sportspelsajter i Luxemburg. Tänk på att dessa är de som anses erbjuda det bästa allmänna prestandapaketet och inte är specialister i någon speciell kategori. Med det sagt är de ledande bookmakerna sannolikt också de som uppnår de bästa resultaten i de specifika rankningskriterierna för de kommande sektionerna.

Har ett starkt allmänt utbud av bra kundservice, marknader, odds, bonusar och många andra aspekter är en viktig egenskap. Nya spelare föredrar särskilt de bookies som kan leverera pågrundläggande funktionerna i en sportsbook, utan att förväxla proceduren med onödiga extrafunktioner.

LuxemburgsTOPP 10 Sportspelsajter
Bästa vadslagning Webbplatser i Luxemburg Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
Upp till30€ i gratisspel 32+ 166+ 93.75% 5,0/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till50€ vid första insättning 25+| ||408 1588+ 94,77 % 4,9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
30€ i gratisspel 30+ 200+ 94,23% 4,8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till50€ i Bet Credits 38+ 209+||458 93,25% 4,7/5|| |465 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100% Upp till122€ vid första insättning 46+| ||479 1589+ 93,25% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
15€ Gratisspel 30+ 147+ 93,59% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till20€ i gratisspel 30+ 149+ 92,17% 4,6/5|| |536 Besök webbplatsen!||540 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till150€ Välkomstpaket 44+ 320+ 93.80% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
10€ Gratisspel 30+ 149+ 92,26% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till£30 Välkomsterbjudande 33+ 133+ 95,39% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Var och en av operatörerna som listas i tabellen ovan är allmänt respekterade och många av dem är högt ansedda på Europas största spelmarknader. Du kommer att märka att de flesta avbästa bettingsajterna online i Luxemburg inte finns i landet. Detta är vanligt runt om i världen, eftersom många av de främsta spelbolagen baserar sig i avlägsna regioner med låga skattesatser och gynnsamma integritetslagar.

Bästa spelsajter i Luxemburg efter kategori:||628
Best Betting Site in Luxembourg: Betway
Bästa nya vadslagningssajten i Luxemburg: Karamba
Bäst för bonusar: STS
Top mobilapp: 22bet
Bäst för livespel: TonyBet
Högsta Utbetalning Bookie: BetVictor
Bästa PayPal-spelsajt: Hopa
Säkerste bookmaker: Betiton| ||682
Best eSports Betting Website: bet365
Bästa för extrafunktioner: MansionBet

Om du är fortfarande på staketet över vilken bookmaker du vill öppna ett konto hos, fortsätt att scrolla igenom den här recensionen eftersom vi täcker allt som finns att veta om sportspel specifikt i Luxemburg. Alla rekommenderade bettingsidor på denna sida kan garanteras ge enpremium bettingupplevelse för nya och befintliga kunder.

Om du specifikt letar efter för att lära dig mer om sammanhanget för hasardspel i Luxemburg är det första steget du måste ta att förstå branschens nuvarande landskap. Vår bästa rekommendation för nykomlingar av hasardspel är att kolla inspelnyheterna i Luxemburg och läs några av de senaste artiklarna från vår redaktion.

Kriterier för att hitta de bästa onlinebokmakarna i Luxemburg

När det gäller att ta reda på vilka sportspelsajter tjänar bäst det luxemburgska folkets intressen, vi var tvungna att övervägatolv separata variabler. Även om varje kriterium betraktas isolerat, är vår rankningsmetodik konstruerad på ett sätt som väger var och en av dem i ett generellt kriterium för bästa sportspelsajter som du kan se i sidhuvudet och sidfoten på denna sida.

Sportvadslagning har blivit en så komplex och övermättad bransch att det är viktigt att organisera debästa plattformarna. Våra analytiker valde ut följande tolv rankningskriterier som nyckelindikatorer för plattformskvalitet, varje kategori är representativ för en dimension av spelande som resonerar mest med internationella och inhemska kunder.

Populäraste sporterna i Luxemburg

Vår första tanke på denna rankingresa var mängden sporter och ligor som fanns att satsa på påsports betting sites in Luxembourg. Med detta letar vi normalt efter kvantitet, eftersom detta leder till en enorm variation av möjliga satsningar som kunden kan njuta av. Kvalitet är också viktigt, och en operatör bör kunna fånga de mest populära sporterna och ligorna över sin plattform. Se nedan på sex av de största sportmarknaderna som spelarna i Luxemburg satsar på.

Cykling: Schleck Brothers hem

Cykling är verkligen den sport där Luxemburg har haft störst framgång på en professionell nivå. Hem tillAndy Schleck som vann Tour de France 2010. Kolla in vår lista överbästa cykelbettingsajter för att lära dig mer.

Cricket: A Minority Sport

Cricket är en minoritetsidrott som utövas i Luxemburg främst avbrittiska expat-gemenskapen. Med det sagt är standarden för ett fåtal lag särskilt hög, och de spelar i en lokal belgisk liga.Satsa på cricket och lär dig mer nu.

Fotboll: Mest populära sporten

Som majoriteten av andra länder som vi har diskuterat i vår recensionsserie ärfotboll den mest populära sporten i hela landet. Luxemburg började spela fotboll för första gången 1913, ett av de första länderna i världen som gjorde det. Kolla in de bästaspelsajterna för fotboll här.

Tennis: Gilles Muller

Tennis är en populär sport i Luxemburg, eftersom det finns i större delen av Europa, det finns53 tennisklubbar över hela landet||826 and yet the country has enjoyed little success. Gilles Muller is the greatest player the country has ever produced. Check out the bästa tennisspelsajter för att lära dig mer.

Rugby: Growing Sport

Rugby är ett mindre men växande sport i Luxemburg. Landet har haft en enorm tillväxt i deltagande medtusentals registrerade spelare. Herrlandslaget är ett av de högst rankade i alla sporter som spelas av Luxemburg. Kolla inrugby bettingsidor för att lära dig mer.

OS: Första framträdande 1900

Luxemburgs trupp gjorde sitt första framträdande vid ett olympiskt spel 1900, och sedan dess har det dykt upp på21 separata spel. Luxemburg har bara vunnit två medaljer vid OS, inklusive Josy Barthels guldmedalj på damernas 1500 m vid OS i Helsingfors 1952. Läs mer omOS bettingsidor här.

Det finns många högkvalitativa luxemburgska bettingsajter redo att erbjuda kunder chansen att satsa på alla sporter som listas i denna tabellen ovan. Det är intressant att se att ett så litet land som Luxemburg fortfarande har en så stark och mångsidig förening med idrott på elitnivå. För en nation med drygt 600 000 personer har de nått enorma framgångar på tävlingsscenen.

Vår ranking lägger särskild vikt vid detta första kriterium. Vi älskar att se en operatör gå utöver sin katalog med erbjudanden. Det är inte bra att komma fram till en sportbok som har misslyckats med att integrera de grundläggande sporterna i sin plattform. Denna etos utökas till att även omfatta ligor, och vi letar alltid efter denstörsta och bästa när det gäller marknadens variation.

Utbetalning, Odds och rader hos de bästa bookmakerna

Utan tvekan är ett av de mest påverkande rankningskriterierna för dina totala intäkter oddsen och utbetalningsstyrkan hos en bookmaker. Varje operatör beräknar en nivå av provisioner på sina marknader, och de utnyttjar detta belopp mot spelaren. Debookies med de bästa utbetalningarna tar de lägsta provisionerna. Att använda spelbolag med bästa odds bör vara din primära rankningsvariabel.

Nedan har vi använt en enkel beräkning för att härleda debästa bettingsajterna i Luxemburg för utbetalningssatser . Vår metod följer att bookmakers är som alla aggregatortjänster där provision tas. Naturligtvis används provision ibland för att finansiera andra investeringar ju bättre kvalitet plattformen har, så det blir en avvägning ibland.

Om du precis som vi prioriterar bookmakers odds framför alla andra variabler, då kommer du troligen att vilja investera tyngre i operatörerna med de bästa utbetalningsnivåerna. Varje operatör tar en liten provision när de investerar i sin sportbokverksamhet, ochbookies med de största oddsen kommer sannolikt att locka high-rollers. Dessa kunder med stora insatser uppnår mycket större vinster genom att shoppa runt till det bästa priset på marknaden.

Bonuser och andra vadslagningskampanjer

En av de mest populära och överanvända teknikerna i sportbokbranschen för att få nya kunder är genom användningen avspelerbjudanden. Dessa attraktiva välkomsterbjudanden belönar en spelare ekonomiskt genom att antingen matcha deras första insättning eller erbjuda dem förbättrade odds på en kommande match. Oavsett erbjudande kommer du sannolikt att uppleva en ekonomisk fördel om du vet hur du använder det korrekt.

Luxembourg Betting Site Välkomstbonus Insättningsfunktioner| ||952 Rating Säker länk Villkor
100 % Upp till 122€ på första insättningen 5x 7 dagar 1.40 4.9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till50€ på första insättningen 10x|| |994 5 dagar 1,65 4,9/5|| |1004 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
30€ i gratisspel 1x 7 days 1,50 4,8/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till20€ i gratisspel 1x 7 dagar N/A 4,8/5|| |1053 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till30€ i gratisspel 1x 7 dagar N/A 4,7/5 Visit Site! Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Som vi nämnde ovan, finns det många olika typer av välkomstkampanjer som erbjuds av sportböcker på toppnivå i Luxemburg. Ett av de mest gynnade valen av dessa operatörer är att erbjuda kunderna en insättningsmatchning på deras öppningsspel,bookmakers gratisspel-tokens delas ibland ut, och det finns många andra kreativa kampanjer sportböcker över hela Luxemburg distribuerar för att vinna större marknadsandelar.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Luxemburg|| |1107 22bet
🥈Lätt att göra anspråk på TonyBet
🥉 Snabb ROI| ||1121 Betway
◻️ Stor bonus STS
◻️ Massor av gratis Satsningar bet365
◻️ Pågående kampanjer 888sport

Om du letar efter den största ochbästa sportsbook-bonusar, då finns det några saker du måste vara medveten om i förväg. Som många av er säkert vet kommer en typisk spelbonus som erbjuds av en luxemburgsk bookmaker sannolikt att vara kopplad till en rad villkor; dessa inkluderar men är inte begränsade till omsättningskravet, lägsta odds för ett kvalificerat spel och giltighetstiden för att uppfylla alla ovanstående villkor.

Det första du bör vara medveten om är omsättningskraven av en satsning. Detta kommer endast att vara relevant för spelbokbonusar och inte bookmakers gratisspel. Med detta kommer bonusbeloppet att behöva omsättas på sportspelmarknaderna minst sex gånger i de flesta fall, men ibland kan detta belopp vara så högt som tolv gånger över. Om du är osäker på hur mycket du behöver satsa rekommenderas attkolla in villkoren eller skicka e-post till kundsupporten för vadslagningswebbplatserna.

Det enda andra som återstår att vara medveten om är giltighetsperioden kopplad tillkampanjerna för bettingsajter. Många erbjudanden ger dig gott om tid, men vissa kampanjer kan köras på en otroligt kort tidsram som sju dagar. Av dessa skäl är det alltid tillrådligt att vara medveten om vad du ombeds uppnå under en tilldelad giltighetsperiod.

speltyper och marknader

På liknande sätt som sporter och ligor , typerna av vad och marknader som erbjuds avbästa sportsbooks är omfattande och gör spelaren bortskämd med valmöjligheter. Det finns inget värre än att ha en aning om att en viss händelse händer i ett spel, bara för att ladda upp din valda sportbok och upptäcka att marknaden inte erbjuds som ett standardval.

Problemet med att inte kunna att satsa vad vi naturligtvis tror kommer att hända är att vi tvingas in i ett spår som tidigare definierats av operatören. Det här är aldrig ett bra ställe att vara på, eftersom du äventyrar integriteten hos din spelares omdöme och lägger en satsning för sakens skull. Kolla in listan överpopulära spelmarknader i tabellen nedan.

De verkliga effekterna av att ha många marknader att satsa på är större kundbehållning, högre vinster i branschen och uppmjukning av regleringar på grund av att skatteintäkterna ökar. Som du kan se finns det ett brett spektrum av anledningar till varförspelsajter i Luxemburg har det i deras intresse att gå och förbättra erbjudandena på hela deras plattform.

Säkerhet och säkerhet

En grundläggande del av alla onlineföretag är de medel och metoder som används för att upprätthålla harmoni och hålla dåliga aktörer borta från sina system.Bettingsajter riktas ständigt mot cyberbrottslingar, hackare och statliga aktörer som försöker störa och bryta verksamhetens säkerhet. Vi värdesätter företag som är medvetna om dessa hot och vidtar lämpliga åtgärder för att mildra dem – det är därför vi bara arbetar tillsammans med de säkraste bettingsajterna online i Luxemburg.

Cyberhot är naturligtvis inte den enda säkerheten och säkerhetsfrågor som ett spelbolag har att brottas med. Många säkerhetspolicyer inom sportvadslagning finns för att skydda spelare från tvångsmässigt beteende och säkerställa attansvarsfullt spelande marknadsförs ordentligt. Nedan har vi lyft fram några organisationer som arbetar för att skydda spelare runt om i världen och säkerställa en njutbar vadslagningsupplevelse.

Safety Partners på Online Sports Betting-sajter i Luxemburg

Våra analytiker tar en detaljerad titt på de sportböcker som finns på marknaden. Vi väljer att endast arbeta med vadhållningsföretag som visar en adekvat nivå av engagemang för att implementera policyn för ansvarsfullt spelande och se till att korrekt integritet och nätverkssäkerhet upprätthålls.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • Digi Cert
 • Anförtro datakort
 • GoDaddy
 • Comodo SSL
 • GenTrust
 • GlobalSign
 • Snabb SSL
Ansvariga spelorganisationer
 • IBAS
 • Ansvarsfullt spelråd
 • Nationella rådet för spelproblem
 • Internationellt centrum för ansvarsfullt spelande
 • GambleAware
 • eCOGRA

Ibland är det inte möjligt att avgöra om en sportspelsajt är den äkta artikeln, eller om det i själva verket är ett falskt företag som låtsas erbjuda en tjänst av hög kvalitet. För att själv verifiera att det du får faktiskt är ettrenommerat spelbolag, kan du enkelt utföra en rad enkla kontroller. Det första du ska göra är att kontrollera med licensmyndigheten med hjälp av licensnumret att operatören är äkta. Kolla sedan in en recension som vår för att få åsikter om plattformen från erfarna spelare.

Nästa sak att göra är att titta noga på logotyperna längst ner på sidan. Var och en kommer att vara en länk till ett företag som de som anges ovan. Håll utkik specifikt efter byråerna ovan eftersom de alla har visat en förmåga atthålla spelare säkra och rapportera om företag som inte upprätthåller vissa standarder.

Spela på mobilen med appen för bästa sportvadslagning

Det råder ingen tvekan om att en av de mest spännande delarna av den här branschen är implementeringen av teknologier som hjälper dig att spela på farten. Den utbredda tillgängligheten avluxemburgska bettingappar är ett relativt nytt koncept, och med en blick över de viktigaste användardata och mätvärden under den senaste perioden kan det fastställas att detta är en av de största plattformarna som används.

Vi utvärderar den bästa sportbettingappen på en mängd olika sätt, och i tabellen nedan kan du se resultaten av vår analys. Det finns många operatörer medhögkvalitativa bettingappar i Luxemburg, men de mest använda och mest uppskattade är de i tabellen nedan.

Top Luxembourger Betting Apps

Det skulle vara en lätt slutsats att dra attwebbappar för datorspel inte kommer vara kvar mycket längre. Detta är särskilt utbrett med tanke på de massiva förbättringarna av mobil hårdvara och internethastigheter de senaste åren. Men det finns fortfarande gott om efterfrågan på den stationära plattformen, båda har en användarbas som är lika engagerad och kräver det allra bästa inom plattformsprestanda.

Live Betting & Live Streaming

En annan spännande aspekt av vadslagningsbranschen som har kunder som ständigt imponeras av nivåerna avinnovation och teknisk utveckling investerat är livebetting. Spelarenan i en sportsbook är ett område som en kund kan gå för att lägga ett vad på en riktig sportmatch som spelas i det ögonblicket, det finns många marknader som kan spelas på och oddsen uppdaterar sig själva för att återspegla händelsens livebalans. sannolikheter.

Tabellen nedan är en representativ översikt över de allra bästa kandidaterna förlivesportspel i Luxemburg. Naturligtvis rankar vi varje operatör i enlighet med en strikt uppsättning prestationskriterier, liknande vår allmänna översikt överst på denna sida, rankningen för vadslagning i spel tar hänsyn till ett antal aspekter som definierar de bästa livespelsajterna för sport.

Livespelsajt Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk T&C’s
Upp till30€ i gratisspel 91+ Ja Ja|| |1346 4.9/5||1349 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
30€ i gratisspel  62+ Ja Ja 4.9/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till50€ på första insättningen   88+| ||1388 Nej Yes 4.8/5|| |1398 Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till20€ i gratisspel   65+ Nej Nej 4.8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till£30 Välkomsterbjudande   93+ Ja Ja 4.7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Du kan hittamånga livebettingplattformar i Luxemburg för att placera dina in-play-spel, men den här listan ovan garanterar att du har det ultimata upplevelse möjlig. Det betyder överlägsen webbplatsfunktionalitet, höga liveodds, utmärkt utbud av livefunktioner inklusive streaming och uttag, och fantastisk grafik för att hålla dig informerad om matchens fart.

Betalningsalternativ för insättning och uttag

Att ha flexibiliteten att använda ett brett utbud av olika betalningsmetoder är en viktig förutsättning för alla spelare. Vi prioriterar alltid sportsbooks som kan uppfylla en rad e-plånböcker och kortbetalningsspelalternativ som standardval. När det gäller att sätta in och ta ut pengar påbästa sportspelsajter i Luxemburg – har du listan nedan till ditt förfogande.

Även om detta är inte den viktigaste aspekten av sportboken i våra ögon, det finns ett antal variabler som är värda att förklara till förmån för nya spelare.Insättningsgränser dikterar det högsta och lägsta beloppet som kan överföras i en enda transaktion. Detta kan bli lite kontroversiellt eftersom vissa oseriösa bookmakers har varit kända för att sänka taket för spelare som vinner överdrivet mycket på spelboken.

Betalningsmetod Typ Deposit Limits Insättning/Uttag Betalningsavgift
Betalkort 5 € – € 15 000 Ja /Ja Inga avgifter
Kredit Kort €10 – €25 000 Ja /Nej Inga avgifter
eWallet €10 – €15 000 Ja /Ja|| |1526 No Fees
eWallet €10 – €12 500 Ja /Ja 1,0% – 1,0%
eWallet 5 € – 9 000 €| ||1550 Yes /Ja 1,5% – 1,5%
eWallet €10 – €2 500 Ja /Nej Inga avgifter

Inte alla bookmaker i Luxemburg gr ger sina användare friheten att använda alla betalningsmetoder som vi har identifierat här. Flera avbästa betalningsalternativen kommer sannolikt att vara tillgängliga var du än planerar att satsa, e-plånböcker kommer att vara mer varierade när det gäller tillgänglighet. Tänk också på att vissa e-plånböcker kommer att ta ut en uttagsavgift på dina transaktioner, det är värt att överväga detta i dina övergripande redovisningsberäkningar innan du gör det första spelet.

PayPal-spel

Inte bara ärPayPals bettingsidor helt möjligt i Luxemburg, menLuxembourg är det land där PayPal har sitt europeiska huvudkontor. Luxemburg är en idealisk plats för en penningtjänst som PayPal att existera, det betalar mindre skatt här, reglerna är inte lika strikta och informationsutbytet är mycket svårare att genomdriva för företag baserade i landet.

Hopa and PayPal logos
Topp PayPal Bookie
 • Gratis transaktioner
 • Snabb och pålitlig
Välkomstbonus15€ Gratisspel

Luxemburg är trots allt ett skatteparadis|| |1614, and the country actively resists request from UK and other European tax authorities on individuals conducting financial dealing there. The country promotes secrecy at all levels, and for PayPal this offers an ideal set of conditions to place there headquarters. Basing themselves in Luxembourg, PayPal is effectively beyond the reach of UK authorities who may try to litigate or meddle in their affairs.

Användarupplevelse och funktionalitet

När vi ser tillbaka på | ||1619functional performance traits of a betting website vi måste ta hänsyn till användarupplevelsen. Webbplatsens övergripande funktionalitet är ett brett område av denna rankning, i den här uppsättningen inkluderar vi färgscheman, navigeringsmenyer, teknisk kvalitet och strömlinjeformad karaktär av plattformen när vi utför grundläggande uppgifter som vadslagning och uttag.

I vår rankingsystem förbästa bettingsajterna i Luxemburg vi tittar noga på de operatörer som bäst uppnår målen ovan. Om det finns anledning att antyda att bookmakers i det här landet inte uppfyller sina skyldigheter att leverera utmärkt webbplatsfunktionalitet, kommer de snabbt att tas bort från våra högst rankade tabeller.

Extra funktioner

Där är verkligenmånga extra funktioner som bookmakers har utvecklat under det senaste decenniet för att förbättra spelupplevelsen. I det här avsnittet kommer vi att diskutera de viktigaste principerna för vad det innebär att skapa en bettingplattform som går utöver det vanliga. Förekomsten av livestreaming, uttag, statistikportaler, snabb satsning och virtuell sport är alla bevis på de ansträngningar som görs.

I tabellen nedan presenterar vi det vanligaste utbudet av extrafunktioner du kan förvänta dig för att hitta på onlinespelsajter i Luxemburg. Listan nedan är verkligen inte en uttömmande översikt över alla extrafunktioner du kan förvänta dig att hitta. Men det är en ganska bra indikator på vilka operatörer som har utvecklat det mest omfattande utbudet av funktioner och inbäddat i sportsbook-upplevelsen.

spelsajt Livestreaming Cashout Liveresultat Snabbsatsning Virtual Sports
Ja Yes Ja Ja Ja
Ja Ja Ja Nej Ja
Nej Ja|| |1688 Yes Ja Nej
Nej Nej Ja Ja Ja
Ja Ja Yes Ja Ja

Om du letar efter en speciell kombination av funktioner med din spelupplevelse online kan det vara värt att shoppa runt och använda tjänster från mer än en operatör. Det mångsidiga utbudet av snygga att ha som vi har beskrivit idag täcks alla avtopp tre eller fyra bookmakers i vår allmänna ranking. Av den anledningen, och faktiskt många andra, föredrar många spelarna flexibiliteten att ha ett konto registrerat hos flera operatörer.

kundsupportinitiativ

Thetop sportspelsajter i Luxemburg och faktiskt över hela världen är alla dedikerade till att leverera en utmärkt kundsupportupplevelse. För att befästa känslan av förtroende från kundbasen måste spelarna känna att de kommer att få hjälp om de skulle behöva det. Naturligtvis bör denna hjälp komma fram i tid och kunna erbjuda en användbar lösning på problemet.

I tabellen nedan har vi introducerat några av de mest använda kundtjänstmetoderna som används i landet.Sportsbooks i Luxemburg är perfekt utrustade för att hantera trycket av att leverera förstklassig kundservice. I tabellen nedan kan du granska de viktigaste åtkomstpunkterna till kundsupport i Luxemburg.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Luxembourger Sportsbooks Svarstid Vanligen tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Upp till 10 minuter 12 timmar per dag
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 24 timmar 24/ 7
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 10 minuter 12 timmar om dagen
💬 Messenger Sällsynt Upp till 10 minuter 12 timmar om dagen
🌐 Sociala nätverk Sällsynt Upp till 20 minuter 24/7

Tabellen ovan är en kort översikt över de viktigaste bestämningsfaktorerna för kundsupport som finns tillgänglig i den luxemburgska spelbranschen. Det finns väldigt lite att klaga på som tippare, du har alla viktiga åtkomstpunkter tillgängliga här. Naturligtvis, för mer pressande och grundläggande frågor som behöver en snabb lösning, gå tilllivechatt. Om ditt problem är i form av ett långvarigt klagomål är det en bättre idé att skicka ett e-postmeddelande.

The Sportsbook Reputation

Det finns många aktiviteter som motiverar ordentligt övervägande av rykte när du bestämmer dig för hur du ska placera ditt spel. De bästa sportspelsajterna i Luxemburg är online-inriktade företag som förlitar sig starkt på det förtroende som en användarbas av kunder ger dem. Att säga att rykte inte spelar någon roll skulle vara att förneka den grundläggande premissen i spel, tro.Luxemburgska bookmakers gör alla rätt saker för att säkerställa att de avger goda uppfattningar om sina avsikter.

När man kvantifierarrykte av sportsbooks i Luxemburg och när vi kvantifierade detta till en ranking, stötte vi på många informationskällor. De lokala nyhetsmedierna visade sig vara användbara, och att undersöka spelares verkliga upplevelser genom att skanna onlineforum var otroligt fyndig när det gällde att upptäcka de bästa bookmakerna.

Tre steg för att öppna ett spelkonto

There are a number of options when it comes to the decision on where to bet. But the process for opening an account at an spelsajt online i Luxemburg förblir relativt lika oavsett var du bestämmer dig för att spela. Trestegstabellen nedan beskriver de tre huvuddelarna av denna process. Innan du registrerar dig måste du hitta rätt sportbok för dina behov, sedan förbereda din dokumentation och börja registreringsprocessen.

1
Hitta en spelbok

Leta reda på en av de bästa speloperatörerna som vi har identifierat på den här sidan och starta spelboken från länken som tillhandahålls.

2
Registrera ett konto

Prepare your personal details for the registration process, then complete the form and enter all the information required to complete.

3
Bekräfta dina uppgifter

Du kommer att måste nu bekräfta att informationen du har angett är fullständig, sann och bevisbar. Detta är genom att tillhandahålla den relevanta dokumentationen.

Processen som beskrivs ovan är en otroligt enkel och lätt att utföra en del av registreringsprocessen. Mycket tanke går åt att utforma en registreringsprocess som är enkel att slutföra och som inte tar tid. När det gäller marknadsföringstrattar är sing-up-processen en av de mest affärskritiska aspekterna av en online-sportbok – du kommer därför inte att bli förvånad över att veta att stegen går väldigt snabbt.

eSports: CS: GO Betting Sites & More

När du engagerar dig i eSports bettingsidor för första gången kan det verka som om vi lever 20 år i framtiden där normala traditionella sporter har ersatts av deras virtuella motsvarigheter. Men det här är mycket här och nu, eSport är en av branschens mestsnabbväxande och spännande utrymmen.

TheCS:GO betting sites som finns runt om i världen gör ett fantastiskt jobb med att fånga efterfrågan på denna spännande undertyp av hasardspel. Vi är stora fans av e-sport och tror att nästa generation kommer att lägga fler satsningar på de största videospelstitlarna än vad de gör på traditionella vadslagningsmarknader som fotboll och basket. Ta en titt nedan på vår lista över de operatörer som bäst uppfyller behoven hos eSports-spelkunder.

eSports Betting Site Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säker länk T&C's
Upp till50€|| |1897 in Bet Credits 13+ 93,25% 4,9/ 5 Besök webbplatsen!||1911 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till30€ i gratisspel 7+ 93,75% 4,9/5 Besök webbplats!| ||1933 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100% Upp till122€ på första insättningen 10+ 93,25% 4,8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till150€ Välkomstpaket 7+ 93,80% 4,8/5 Besök webbplatsen!|| |1977 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till20€ i gratisspel 7+ 92,17% 4,7/5||1995 Besök webbplats!| ||1999 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Om du inte är bekant med eSports betting och aldrig har spelat populära titlar somLeague of Legends, CS:GO, Dota2, StarCraft, Warzone, Fortnite, FIFA| ||2007, and others. then it is possibly better that you stay well clear of these markets. They do require a lot of domain knowledge to be successful. What we do want to encourage is gamers who are looking to dabble in betting to give one of our top recommended sites above a try and see what you think.

Den reglerande och juridiska miljön i Luxemburg

Luxembourg är en nation som har strikta sekretesslagar, låga skatter och har en unik position när det kommer till internationell affärsrätt. Många av världens ledande finansiella konglomerat har europeiska huvudkontor i Luxemburg, inklusivePayPal, Amazon, Deloitte, BNP Paribas och många fler av de största aktiebolagen på globala marknader. På samma sätt ser de bästa sportspelsajterna i Luxemburg det som ett utmärkt nav för sin verksamhet och många är också baserade där.

I följande stycken kommer vi att fördjupa oss i dynamiken på den luxemburgska spelmarknaden. Vi vill diskutera de främsta anledningarna till att branschen är strukturerad på det sätt den är, och titta närmare pålagligheten och reglerna specifikt kring spelsektorn. Fortsätt läs för hela nedgången.

Gambling Commission & License

Legal sportvadslagning och hasardspel i Luxemburg
🎰 Fasta odds Bettingterminaler 75
📑 Bettingbutiker 0
🏛️ Landbaserade kasinon 1
💻 Alla licensierade sportböcker 23
🏆 Säkra vadslagning med bäst betyg Webbplatser Våra val

Hardspel är i en laglig gråzon i Luxemburg såvida inte en specifik aktivitet har gjorts undantagen. Landet har bara ett kasino och ett lotteri när man tar hänsyn till alla landbaserade spelalternativ. Men när vi tittar på onlinealternativen för denna region är de omfattande. Speloperatörer runt om i Europa är allmänt tillgängliga och används av invånare.

Det är uppenbart att Luxemburg är ett land som ägnar sig åt många olika former av hasardspel, 2008 fann en europeisk kommission som undersökte hasardspelstrender attLuxembourg hade den tredje högsta bruttospelintäkten per capita av alla europeiska länder, rankad över Storbritannien som hamnade på fjärde plats. Dessa svindlande höga bruttospelintäkter förklaras av ett brett utbud av onlinespelsajter som är lagligt tillgängliga i Luxemburgs onlineekosystem.

Den vanligaste typen av hasardspel är på sajten för sportspel i Luxemburg. Dessa plattformar finns ofta utanför landet iMalta, Gibraltar eller Storbritannien. De tar gärna emot kunder från Luxemburg eftersom det är ett land med stark anknytning till spelindustrin och har många invånare som älskar att satsa.

Det är viktigt att vara medveten om var din bookmaker befinner sig. huvudkontor och endast satsa med lagliga sportspelsajter som har en operativ licens i sitt land. Vi arbetar endast med de säkraste operatörerna. I tabellen nedan kan du se den definitiva listan över desäkraste bookmakers som för närvarande är tillgängliga för luxemburgska spelare.

De säkraste onlinespelsajterna med ett giltigt Luxemburg Licens

Vår rankning är mycket metodisk i sitt tillvägagångssätt och tar hänsyn till ett brett spektrum av variabler för att härleda bäst från det sämsta. En grundläggande regel som vi dock har för detta ärlicensierad och säker, en operatör som inte är båda kommer inte att visas på denna webbplats, oavsett hur bra deras färgscheman eller mobilen är app are.

Farliga svartlistade varumärken

Tyvärr när det gäller hasardspel online kommer det alltid att finnas varumärken som inte upprätthåller de höga standarder som tillsynsmyndigheterna förväntar sig av dem. Det finns flera bettingsajter online som vi har identifierat under skapandet av den här recensionen som har misslyckats drastiskt i detta avseende, antingen genom en svag inställning till säkerhet, struntar i branschens etiska regler eller direktfraudulent activities.

Det måste sägas att vi inte lätt lägger till en operatör till denna lista. Faktum är att vi bara placerar dem här efter att ha ställts inför obestridliga bevis på bookmakerns fel. Många anklagelser kan framföras om en operatör, men med vår erfarenhet och kunskap om branschen kan vi snabbt identifiera ||2154platforms that are not providing an honest service to their customers .

Även om det kan vara frestande att ägna sig åt en onlinespeltjänst som verkar för bra för att vara sant, men baserat på alla våra läsares vittnesmål kan vi bara råda dig att stanna kvar väl klart, undvik besvikelsen och använd endast betrodda toppsportspelsajter i Luxemburg. Du kommer säkert att ångra att du använder dessa plattformar för dina vad, och det är bättre att undvika dem helt.

Historia och framtid

Det är tydligt att se tillbaka på Luxemburgs historia som landet alltid har hade ensläktskap med liberaliserade spellagar. Branschen hålls högt uppmärksammad, särskilt med landbaserade kasinon som är symboler för borgerligheten, designade för att vara dekadenta och lyxiga. Detsamma gäller lotterier och sportvadslagning, landet har alltid låtit aktiviteten pågå obehindrat till viss del.

Det finns dock en storbrist på variation inom sporterna bettingsidor i Luxemburg. Det lagliga och licensierade utbudet av kasinon i landet är verkligen föga imponerande för en besökare som kommer från USA, Tyskland eller Storbritannien. Men attityden till kommersialisering av branschen håller på att förändras, och vi förväntar oss fullt ut ett bredare framtida stöd för att expandera sektorn.|| |2198

History of Luxembourgish Sports Betting Laws & Acts
 • Spelspel uppmärksammades första gångenVågen av entreprenörer i Luxemburg under det tidiga 1800-talet skapades ett surr kring spelande. Det var dessa visionärer som försökte etablera det första kasinot och begärde en operativ licens från den lokala regeringen.
 • Första kasinot byggtEfter decennier av lokalt tryck för att främja spelfriheten som företag, tillät regeringen äntligen att den första anläggningen öppnade, Casino Bourgeois öppnade sina dörrar 1882.
 • Casino Bourgeois återgår till offentlig ägoEfter att Kaiser Wilhelm använde det som sitt högkvarter för första världskriget och den berömde pianisten Franz Liszt uppträdde där, spelade Casino Bourgeois återfördes till offentlig ägo 1959 när den luxemburgska staten förvärvade den.
 • storhertiglig förordningDen storhertigliga förordningen från 1979 är den ram som definierar hasardspelets rättsliga status i Luxemburg, som säger att alla hasardspel med vadslagning är olagliga, såvida de inte uttryckligen är undantagna. Och naturligtvis finns det många undantag.
 • Casino 2000 öppnar sina dörrarDet andra och för närvarande det enda kasinot som finns i Luxemburg är Casino 2000 som ansökte om en licens 1980, innan öppnade 1983. Det erbjuder ett brett utbud av kasinoklassiker för gäster från blackjack till roulette.
 • Hardspelsföretag avskaffadesEn lag som avskaffade alla hasardspel antogs 1997. Den föreslog att företag inte får locka kunder att spela , men många undantag från denna regel har gjorts.
 • 'Play it Safe'-programmet introduceratProgrammet 'Play it Safe' introduceras på kasinon i Luxemburg för att försöka stävja uppkomsten av problem spelande. Anställda är utbildade för att upptäcka personal som uppvisar spelberoende tendenser och inleda åtgärder för att minska problemet.
 • Luxembourg rankas trea för GGR i EuropaAv alla länder i Europa är Luxemburg rankat tredje högst när det gäller bruttospelintäkt per capita , högre än Storbritannien på fjärde plats. Sålunda beskriver spelandets höga popularitet bland invånarna här.
 • Loterie Nationale licensierar hasardspel onlineI enlighet med ett nytt direktiv har Loterie Nationale tillåtelse att erbjuda onlinespel till invånare i Luxemburg, vilket banar vägen för svepande nya lagar.

Berättelsen hittills i denna resa är en av gradvis acceptans och långsam expansion. Luxemburg har helt klart haftsvårigheter att expandera sin landbaserade kasinoindustri, vilket delvis beror på bristen på tillgängligt utrymme geografiskt, men också ett djupt förankrat tänkesätt baserat på traditionella värderingar .

Men det som blir tydligare med denna nation är attframtida lagstiftning om hasardspel online kommer. Det finns redan en välbefolkad onlinekundbas från Luxemburg som använder spelprodukter från andra europeiska länder, och under de kommande åren förväntar vi oss fullt ut att fler online-sportbok kommer att etablera sig i regionen – och dra nytta av de förmånliga skatte- och integritetslagarna som landet är. känd för.

Satsa i Luxemburg: Insatsmöjligheter i överflöd

Även om det är sant är branschen i Luxemburg på en långsam expansionskurva, sedan slutet av 2009 har det funnitsonline betting options galore. De spelsajter som är tillgängliga i Luxemburg är omfattande i kapacitet, omfattning och skala – som vi har framhållit genom hela innehållet i den här guiden finns det många kraftfulla och värdefulla aspekter av bookmakers i den här branschen.

Öppna ett konto med en bookmaker tillgänglig i detta land skulle inte vara ett misstag, och det finns många operatörer som var och en tjänar spelarnas intressen. Nedan har vi tillhandahållit en översikt över vårt rankningsramverk och tillhandahållit entopprankad bookmaker för varje kriterium bredvid. Kolla in dem nu för att hitta den bookmaker som passar din stil bäst.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Luxemburg 2021:

Medan rankningar tar hänsyn till mycket data, kundvittnesmål och instinkter för branschen, är de inte på något sätt skrivet i sten. Vi uppdaterar regelbundetsportspelsajternas recensioner på denna sida för att spegla den senaste utvecklingen inom branschen. Så kom tillbaka igen med oss ​​i framtiden för att se hur denna marknad utvecklas.

Vanliga frågor

Det har skett mycket informationsöverföring på den här sidan, det är bara naturligt att du kanske har några frågor angående de ämnen som behandlas. Titta nedan på svaren från våra experter på devanliga frågorna på luxemburgska bettingsajter.

🥇 Vilka är de bästa bettingsidorna i Luxemburg?

Kandidater tillbästa bettingsidorna i Luxemburg är många, genom den här artikeln har vi delat upp rankningen i tolv distinkta områden så att du kan välja etthögkvalitativt alternativ som passar dina behov bäst||2317.

🏆 Vilka spelerbjudanden kan jag hitta på luxemburgska sportsbooks?

När det gällerspelerbjudanden i Luxemburg - de kan delas in i tre huvudkategorier;gratisspel, insättningsbonusar och förbättrade odds. Gå till den dedikerade bonusdelen av recensionen för att lära dig mer.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Luxemburg?

Hardspel i Luxemburg ligger i en laglig gråzon, vissa aspekter av hasardspel är olagliga, dock undantag från lagen existerar och hela ramverket är mycket dynamiskt. Det finns officiella onlineregler för sportvadslagning lagar, och flera företag har explicit licensierats att verka i regionen.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Luxemburg?

PayPal är inte bara lagligt i Luxemburg, utan har sitteuropeiska huvudkontor där . Naturligtvis ärspel med PayPal fullt möjligt med online-bokhandlare i hela regionen.

> Finns det några nya bettingsajter du kan rekommendera?

Våra analytiker är alltid på jakt efternya bettingsajter , oavsett om det ärsportböcker eller kasinon. Kolla in vår dedikerade recension om ämnet för att lära dig mer om denna nisch.

😎 Är livebetting möjligt i Luxemburg?

Det finns gott omin-play betting faciliteter tillgängliga i hela Luxemburgregionen . Kolla in vår dedikerade recension om ämnet för att upptäcka debästa plattformarna inom denna nisch.

👌 Vilken är den bästa sportvadslagningsappen jag kan ladda ner i Luxemburg?

På samma sätt finns det mångabästa sportspelsappar available to residents of Luxembourg. Our research team has created a dedikerad recension om ämnet, definitivt värt att kolla in om du vill veta mer.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Allt som allt är det fullt möjligt att upptäcka konstiga och oortodoxaspelmarknader anywhere in the regulated gambling world. In Luxembourg you’ll certainly have options to bet on Eurovision Song Contest, virtuell sport, vädret och politiska val.

Lista över vadslagningssajter i Luxemburg: Alla luxemburgska bookmakers

Där har vi det, du har kommit till slutet av vår recension avalla bookmakers i Luxemburg. Om du nu funderar på att hoppa in i händelserna rekommenderar vi att börja med de bästa alternativen i listan över sportspelsajter i Luxemburg nedan.

Luxembourg Betting Site Betyg Höjdpunkt Välkomstbonus Säker länk T&C's
Betway 4.9/5 Bästa fotbollodds Upp till30€ in Gratisspel Besök webbplatsen!||2414 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
TonyBet 4.9/5 Fantastisk användarupplevelse 100 % Upp till50€ vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
888sport 4.8/5 Skapa ett konto snabbt 30€ i gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
bet365 4.8/5 Fantastisk livebetting Up to 50€ i insatskrediter Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
22bet 4.7/5 Topodds och utbetalningar 100 % Upp till122€ vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Hopa 4,7/5 Fantastisk marknadsvariation 15€ Gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
MansionBet 4.6/5 Många ytterligare funktioner Upp till20€ i gratisspel Besök webbplatsen!||2520 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
STS 4.6/5 Fantastisk livearena Up to 150€ Välkomstpaket Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Betiton 4.5/5 Professionell kundtjänst 10€ Gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
BetVictor 4.5/5 Bästa mobilappen Up to £30 Välkomsterbjudande Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Ladbrokes 4.4/5 Bästa odds 20€ i gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
William Hill 4.4/5 Liveströmning 100% Up to 100€ Välkomstbonus Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
mr.play 4.4/5 Bra marknadstäckning 100 % Upp till100€ vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Karamba Sports 4.4/5 Bra fotbollodds 10€ Gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
LV Satsning 4.3/5 Bästa mobillayout 100 % Upp till125€ vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Guts 4.3/5 Många marknader Cash Out Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
bwin 4.2/5 Lätt att navigera Up to 100€ Gratisspel om första insatsen förlorar Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Betfair 4.2/5 Fantastiskt användargränssnitt Up to 40€ Välkomstbonus Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Paddy Power 4.2/5 Fantastiska veckoerbjudanden 10€ Riskfritt första spel Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
NetBet 4.1/5 Bästa nya sajten 50% Up to 50€ vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Fanssatsning 4.1/5 Bra för tennis 500% Up to 50€ vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Mr Green 4.1/5 Härlig design 20€ i gratisspel + 100 gratissnurr Besök webbplatsen!||2783 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Unibet 4.1/5 Lätt att använda 100% Up to 25€ vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Betdaq 4.1/5 Bästa utbytestjänst Up to £10 Gratisspel Besök sajten! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Matchbok 4.1/5 Bra för in-play Endast 4 % provision på nettovinster Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Coral 4.1/5 Bra för nya spelare Upp till£20 i gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Betsafe 4.1/5 Snabb satsning 100% Up to 25€ + 10€ Gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Genting 4.1/5 Bästa mobilerbjudande Up to £25 Gratisspel om första insatsen förlorar Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+