The Best Betting Sites in Malaysia – Top Malaysian Sportsbooks for 2021

Den malaysiska sportspelmarknaden är fortfarande relativt obegränsad, vilket innebär att lokala spelarna kan njuta av massor av bra malaysiska sportspel. I dennaguide till malaysiska sportböcker har vi gett några rekommendationer från de bästa bettingsajterna i Malaysia för att säkerställa att du kan njuta av de bästa erbjudandena och marknaderna.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Malaysia
Bästa spelsajter i Malaysia

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sport

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Topbonusar och kampanjer

Säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

Odds

Utbetalningsnivåer i Malaysia

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Malaysiska sportspelappar

We have committed to providing you with some top recommendations based on a number of different categories In this guide to the top sports betting sites in Malaysia. We’ve utilized detailed and strict criteria to single out the best bookies in each category to ensure that you väljer den bästa sidan för din personliga vadslagningsstil.

Top 10 Sports Betting Sites in Malaysia

Vi har provat och testat varenda laglig och välrenommerad spelbok som är verksam i landet för att skapa denna kortlista över de bästa sportspelsajterna i Malaysia. Som vi nämnde har vi följt strikta kriterier för att garantera att alla webbplatser utvärderades rättvist och för att ge den mest exakta rankningen.

Följande Tabellen visar de bästa bookmakerna i Malaysia baserat på hur bra de presterade i våra stränga tester. Som visas erbjuderalla sajter en annan bonus till nya kunder förutom ett varierande antal sportmarknader, vadslagningstyp och utbetalningshastigheter.

MalaysiasTOPP 10 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Malaysia Bonuserbjudanden Höjdpunkter| ||363 Rating Säker länk T&Cs
Satsa$10|| |377 Get $30 27+ 96+||384 94.23% 5,0/5||391 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % till122€ Bonus 46+ 1420+||409 93,25% 4,9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
$25 pengarna tillbaka 34+||429 230+ 94,19% 4,8/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€50 Välkomstbonus 28+ 112+ 92.55% 4,7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€50 Välkomstbonus 33+ 88+ 93.68% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
500 % upp till€50 29+ 155+ 91.53% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
15 % upp till$60 insatskrediter 42+|| |527 88+ 94,25% 4,6/5| ||537 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsa$10 30$ 33+ 148+ 94,82% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Bättre odds 22+ 78+ 93,00% 4.6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Njut av 100 % upp till£/€50 28+ 112+ 94,77% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Det var viktigt att de bookmakers vi utvärderade hade gott rykte innan vi började recensera dem. Vi kan försäkra dig om att sajterna är högt ansedda i onlinebettinggemenskapen och hos bettingexperter. Även om de är lika i sitt rykte, har alla olika styrkor, så vi har listatde bästa onlinespelsajterna i Malaysia efter kategori nedan.

Best Betting Sites in Malaysia by Category:
Bästa spelsajt i Malaysia 888sport
Bästa nya spelsajt i Malaysia Titanbet
Bäst för bonusar FansBet
Top mobilapp bet365
Bäst för livespel Bethard
Högsta utbetalning Bookie William Hill
Bästa PayPal-spelsajt Unibet
Säkraste bookmaker NetBet
Bästa eSports-spelwebbplats 22bet
Topp för extrafunktioner TonyBet|| |699

By now, we don’t expect you to decide which betting site to register for a betting account with. In the upcoming paragraphs, vi har tillhandahållit mer djupgående detaljer om kriterierna||701 we used to judge the sites. Please consider that different categories will appeal more to different players, so it’s well worth reading on.

Det är allmänt känt bland erfarna professionella sportspelare attforskning är en viktig del för smart sportspel. Nedan föreslår vi att du besöker dessa länkar för att hitta nyheter om lokala och internationella sportevenemang och tips om sportspel. Om du inte redan forskar bör det inte ta lång tid för dig att inse fördelarna.

The Criteria for Finding the Best Online Bookmakers in Malaysia

För att bedöma dessa onlinesportspelsajter korrekt, har vi skapat tillförlitliga kriterier för att bedöma de mest relevanta och viktiga kategorierna. Sedanvi testade alla licensierade och säkra bookmakers i Malaysia mot kriterierna för att se hur varje sajt rankades och senare hitta våra rekommendationer.

Inkluderade i dessa kriterier punkter är antalet. av tillgängliga sportmarknader, rättvisa odds och utbetalningar, säkerhetsfunktioner, bonusar och kvaliteten på bookmakers mobilappar. Du kan antingenhoppa till varje enskild kriteriumpunkt genom att klicka på länkarna nedan, eller så kan du fortsätta bläddra för att läsa igenom.

Sport och ligor

Malaysia kanske inte har den största representationen inom internationella sporter, men detta har inte slutaten stor idrottskultur i Malaysia från att utvecklas. För att tillgodose denna passionerade marknad av sportfans och spelarna erbjuder flera sportspelsajter i Malaysia odds på många olika sportligor och evenemang.

Fotboll: Engelska Premier League och mer

Utan tvekan är fotboll den mest populära sporten i Malaysia att titta på, spela och naturligtvis satsa på. Ett antal av debästa bettingsajterna för fotboll är tillgängliga för malaysiska spelarna, så ta dig tid att välja den bästa sidan med de bästa bettingalternativen.

Hockey: NHL, slutspel

Malaysier älskar sin landhockey, och även om den här sporten kanske inte är lika vanlig på sportspelsajter, finns det många alternativ för ishockey. Särskilt Malaysias NHL-liga är det primära fokuset för mångahockeyspelsajter. Plus andra mindre ligor.

Boxning: Världsmästerskap i boxning och mer

Boxning och andra kampsporter är ett stort drag i Malaysia, och vilket bättre sätt finns det att njuta av en kamp än att delta i iboxningsspel. Världsmästerskapen i boxning är alltid spännande, även om det finns många andra evenemang värda att satsa på.

Basket: ASEAN League, NBA, finaler och mer

Det finns gott om || |821top basketball betting sites att njuta av i Malaysia. Oavsett om det är ASEAN-ligan som Malaysia deltar i eller Malaysias NBA-liga, kommer du inte att ha problem med att hitta en basketmatch att satsa på på malaysiska sportspelsajter.

Rugby Union: International Rugby Union och mer|| |828

Malaysia’s national men’s rugby union team has gone from strength to strength in recent years, making it a better bet for local and international punters. There are several rugby union betting sidor tillgängliga i Malaysia. Det gör vadslagning på sporten fantastiskt.

Cricket: World Cup

Som en före detta brittisk koloni har cricket länge varit en del av Malaysias historia. Malaysia deltar ofta i Cricket World Cup och nyligen i internationella Twenty20-matcher, vilket ger malaysier många fler chanser att satsa icricketsatsningar.

Ovan är bara sex av sporterna som du kommer att kunna hitta hos de bästa bookmakerna i Malaysia. Även om de är de mest populära, tillåter malaysiska bettingsidor också ofta NFL, australisk fotboll och badmintonspel. Det härstora utbudet av sportmarknader är viktigt eftersom det säkerställer att fler spelare nås.

I denna utvärdering av de bästa malaysiska bettingsidorna tog vi också hänsyn tillhur ofta bookmakers erbjöd andra specialspel, oavsett om de är på minor league sport och college divisioner. Vi tittade också på huruvida malaysiska spelarna hade tillgång till unika speltyper som TV-program eller politiska vadslagning.

Utbetalning, odds och linjer hos de bästa bookmakerna

Innan du överväger att placera dina spel med en online bookmaker, vill du vara säker på att den erbjuder utbetalningar och odds för ditt spel som är rättvisa och verkligen representativa för marknaden. De typer av odds och utbetalningssatser som erbjuds kommer att ha stor inverkan på hur mycket du kan ta hem, såvarför inte välja de bästa oddsspelsmakarna?

I Malaysia,odds visas vanligtvis med decimalsystemet. Detta är förmodligen det lättaste att förstå systemet, och visar hur mycket du skulle vinna för varje $1 som satsas. Till exempel, en satsning med odds som visas som 3,4 kommer att innebära att om du vinner, kommer du att ta hem 3,40 $ på en satsning på 1 $.

Above, we have presented de bästa bettingsidorna i Malaysia för utbetalningssatser. Det är värt att komma ihåg att utbetalningssatserna och oddsen hos bookmakers kommer att skilja sig från sport till sport för varje sida och kommer alltid att variera beroende på hur spelarna svarar, med vissa odds som ändras även under spel.

Satsningserbjudanden: Bonusar och spelsajter Kampanjer

Välkomstbonusen som erbjuds är en av de mest attraktiva dragningarna till en ny spelplattform för nya kunder. Genom att väljagenerösa välkomstsatsningserbjudanden kan du kickstarta din tid med en bookmaker med en budget och gratisspel att spela med. Nedan finnsbästa betting-välkomstbonusarna i Malaysia.

Malaysisk bettingsajt Välkomstbonus Insättning Funktioner Betyg Säker länk Villkor
Satsa10 USD 30$ 1x 7 day 1.50 4,9/5 Besök webbplatsen! Fullständig Villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % till122€ Bonus 5x 7 dagar 1.40 4.8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
$25 Pengar tillbaka 5x 30 dagar 1,40 4,7/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€50 Välkomstbonus 4x 60 dagar 1,80 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€50 Välkomstbonus 8x 60 dagar 1,60 4,5/5 Besök webbplatsen!||1078 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Det finnsflera typer av bonusar som kan hämtas oavsett om du är en ny kund eller en befintlig medlem i en bookmaker. Dessa inkluderar insättningsmatcher, bookmakersgratisspel, cashback och insatskrediter. För de bästa bookmakernas välkomstbonusar enligt varje typ, se tabellen nedan.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Malaysia 888sport
🥈 Bästa insättningsmatcher 22bet
🥉 Toppkampanjer Unibet
◻️ Topp gratisspel FansBet
◻️ Bästa Cashback-erbjudanden bet365
◻️ Bästa oddshöjningar William Hill

Före du hoppar direkt in i att försöka hämta en välkomstbonus för en bookmaker, vi föreslår att du först tar dig tid attläser villkoren som anges i det finstilta. Ibland finns det vissa villkor för att göra anspråk på din bonus som gör bonusen mycket mindre värdefull än den kan se ut vid första framträdanden.

Några av de viktigaste villkoren som du kommer att stöta på inkluderar omsättningskraven, giltighetstid och minimioddskraven. En allmän tumregel är att föredra bonusar med lägre omsättnings- och minimioddskrav, och längre giltighetstid. Oroa dig dock inte –alla våra rekommenderade bookmakers har anständiga villkor.

Om du planerar att stanna hos bookmakern längre, så är det verkligen värt att undersökaom din valda onlinebookie erbjuder bonusar till befintliga kunder. Vanliga kampanjer för vadslagningssajter för lojala kunder inkluderar omladdningsbonusar, ytterligare gratisspel och VIP-program belöningssystem som erbjuder nivåer av olika förmåner.

Typ av insatser

Malaysia tillåter vad som är en särskilt öppen sportspelsmarknad på grund av bristen på reglering, vilket innebär att det finnsmånga olika lagliga vadslagningstyper tillgängliga. Oavsett om det rör sig om vanliga satsningar som Single Bets till Parlays, kan malaysiska spelare vara nöjda med vetskapen om att de inte möter många satsningsrestriktioner.

De allra bästa sportsbooks erbjuder alltid ett brett utbud av bettingtyper. Detta säkerställer att saker och ting hålls intressanta och att de erbjuder en konkurrenskraftig produkt. Nedan har vi listatnågra av de vanligaste vad som finns tillgängliga på malaysiska vadslagningssajter. Det är mycket troligt att du har hört talas om flera om inte alla av dessa.

Vi förstår att många spelare gillar att stanna kvar med vadslagningstyper som de känner till och har erfarenhet av, men vi måste rekommendera digprova andra speltyper på bettingsajter i Malaysia. När du tar dig tid att utforska andra alternativ kan du förbättra värdefulla färdigheter och till och med öka dina chanser att vinna.

Säkerhet och säkerhet

Säkerhet är kanske den viktigaste egenskapen hos dessa online bookmaker recensioner. Vi har åtagit oss attendast rekommendera de säkraste bettingsajterna online så att våra läsare aldrig kommer till skada. Detta har aldrig varit viktigare, med ett växande antal bedragare som riktar sig mot onlinebookies och deras spelare under de senaste åren.

Det finns många sätt som en onlinebookie kan garantera sina kunders skydd. Först och främst kan de säkra licenser från respektabla spelmyndigheter som kräver bevis på säkra krypteringssystem för att skydda kundernas integritet och pengar. Nedanvi har listat krypteringsföretag som ofta används av bettingsajter.

Safety Partners på Online Sports Betting-sajter i Malaysia

Vi kommer bara att marknadsföra och rekommendera en online bookmaker som har fått en officiell licens hos en ansedd spelmyndighet. Licensiering säkerställer att bookmakers uppfyller minimistandarderna för att garantera att spelarnas känsliga data krypteras och att spelprodukter inte har manipulerats.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • DigiCert
 • Symantec
 • Thawte
 • Comodo
 • GeoTrust
 • RapidSSL
 • GoDaddy
Ansvariga spelorganisationer
 • GamCare
 • GAMSTOP
 • Gordon House
 • Anonyma spelare

Som implementeringen av krypteringsteknik kommerbästa sportspelsajterna att använda teknik för ansvarsfullt spelande för att känna igen problemspel hos spelare. Genom att göra detta kan den rekommendera verktyg som självuteslutning, begränsningar och timeouts, eller guida dem till ansvarsfulla spelorganisationer som de vi har listat ovan.

Ett av de enklaste sätten att kontrollera om en bookie is safe genom att granska licensinformationen som finns längst ner på hemsidan. Med detta kan du kontrollera den mot licensgivarens databas för att säkerställa att den inte har flaggats för osäkra metoder. Du kan ocksåkontrollera säkerhetslogotyperna som tillhandahålls bredvid licensnumret.

Satsa på mobilen med appen för bästa sportspel

Ett stort antal malaysiska spelarna väljer nu attanvända telefoner och surfplattor för att lägga vad på dedikerade mobilspelappar och mobilwebbläsare på grund av bekvämligheten och enkelheten i det. Av denna anledning är det viktigt att en sportbok online erbjuder en mobilversion av sin datorwebbplats.

Malaysia bettingapparbör vara kompatibla med iOS- och Android-enheter as these are the most common mobile operating systems on the market. We also want to see that the app is fast, responsive, easy-to-use and offers the same features as the desktop version. Below, you can find the best sports betting app in Malaysia according to each category.

Bästa malaysiska vadslagningsappar

Den sista kategorin som listas i våra mobilkriterier är möjligheten att livestreama sportevenemang via appen. Mobillivestreaming är extremt användbart som underlättar vad som kanske bara är den roligaste vadslagningsupplevelsen som finns. I följande avsnitt kommer vi att förklara vilka dessa livebetting-funktioner är och varför du bör bry dig.

Live Betting & Live Streaming

Lyckligtvis är det bådelegal and possible to bet on live events i Malaysia. Livebetting tillåter spelare att fortsätta satsa på spel och evenemang när de sker i realtid med odds som ständigt förändras baserat på vad som händer på planen. Det säger sig självt hur uppslukande det här kan vara.

Eftersom du kan prova livespelupplevelsen på flera malaysiska sportbok föreslår vi att du provar det. Osäker på var exakt man kan hitta dessa funktioner? Stressa inte. Vi har tillhandahålliten lista över de bästa livebettingsajterna i Malaysia nedan och betygsatt dem baserat på livefunktionerna som de erbjuder individuellt.

Live Betting Webbplats Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk T&C:s
Satsa10$ 30$ 300+ Ja Ja 4,9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100% till122€ Bonus 1001+ Ja Ja 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
25$ Pengar tillbaka 500+ Yes Ja 4.7/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
15 % upp till$60 insatskrediter 800+|| |1411 Ja Ja 4.6||1419/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€50 Välkomstbonus 350+ Ja Ja 4,5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Som du kan se, tillhandahållernågra av bookies liveströmmar av evenemang med integrerade vadslagningsfunktioner för extra spänning. De kan också inkludera alternativ för utbetalning. Detta kan tillåta dig att antingen göra anspråk på dina vinster innan ett spel har avslutats eller återta din insats om oddsen vänder sig mot dig.

Betalningsmetoder på malaysiska bettingsidor

Ett annat viktigt kriterium ärvilka betalningsmetoder som erbjuds av bookmakers. Vi gillar att se bookmakers acceptera ett brett utbud av betalningsalternativ eftersom det möjliggör en mer tillgänglig sida för spelare av alla bakgrunder. Precis som vi vet att vår publik har olika preferenser för vadslagning och banktjänster, så borde även bookmakers göra det.

De bästa sportspelsajterna i Malaysia tenderar att acceptera kreditkort, betalkort, banköverföringar, förbetalda kort och e-plånböcker. De bör också acceptera vissa betalningsmetoder som inte tar ut transaktionsavgifter och som kan underlätta omedelbara överföringar. Nedan har vi tillhandahålliten lista över vanliga betalningsmetoder som du hittar hos malaysiska onlinebokhandlare.

Betalningsmetod Type Insättningsgräns Insättning/Uttag Betalningsavgift
eWallet $20 – $25 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort $10 – $20,000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag| ||1511 No Fees
Kreditkort $10 – $20,000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Check 10 USD – 10 000 USD Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag| ||1539 No Fees
eWallet $15 – $20 000 Tillgängligt för insättningar / Tillgänglig för uttag 1,5%
eWallet 15 USD – 20 000 USD Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag 1,5%
Kryptocurrency $10 – Obegränsat Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter|| |1585
Banköverföring 10 USD – 20 000 USD Tillgängligt för insättningar /Available for Withdrawals Inga avgifter
Förbetalt kort $10 – $200 Tillgängligt för Depo sits /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter

Även om dessa är de vanligaste alternativen är det osannolikt att du kommer att hitta en bookmaker som accepterar alla betalningsmetoder. Det är också värt att nämna att ovanstående siffror representerar de genomsnitt som kan hittas i Malaysia, eftersomvissa bookmakers kan ha andra transaktionsgränser och avgifter än de som anges ovan.

PayPal Betting

När det gäller att välja en betalningsmetod som är pålitlig, mycket säker, snabb och bekväm,du kan inte gå fel med PayPal. Det är de många funktionerna som PayPal erbjuder, inklusive dess starka rykte runt om i världen som en mångsidig e-plånbok, somvi rekommenderar PayPal-spel framför alla andra metoder.

888sport and PayPal logos
Top PayPal Bookie
 • Snabbinsättningar
 • Snabba uttag
Välkomstbonus $30
Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Även om vadslagningssajter kanske inte debiterar extra för att behandla dina PayPal-transaktioner, kanPayPal ta ut små avgifter för transaktioner. Enligt vår åsikt är dessa kostnader väl värda den sinnesfrid som du kommer att få veta att en säker plattform som PayPal fungerar som en mellanhand mellan din bank och ditt spelkonto.

Webbplatsens funktion

Webbplatsens funktionalitet hänvisar tillhur väl sidan har utformats. För att bedöma detta måste vi ta ett antal faktorer som vi tar hänsyn till. Först tittar vi på sajtens navigerbarhet, hur attraktiv den är, lyhördheten för användarinput och hur väl vadhållningsmarknaderna har kategoriserats.

Dålig webbdesign kan resultera i vad som är mycket frustrerande. erfarenhet,våra läsare tycker funktionalitet är otroligt viktigt. Speciellt om livebetting är en preferens är det viktigt att webbplatsen är så snabb att svara som möjligt. Dålig estetik kan också resultera i en webbplats som är ful att titta på och med tanke på antalet andra bookmakers online, varför satsa på en oattraktiv sida?

Extra funktioner

Nu när vi' har täckt alla de primära funktionerna som alltid bör inkluderas i en bra bookmaker, det är dags att fokusera påextra funktionerna som verkligen kan särskilja bra bookmakers. Dessa extra funktioner inkluderar alternativ för utbetalning, snabbspel, virtuell sportspel och livestreaming.

Många av våra rekommenderade bookmakers tillhandahåller dessa extra funktioner trots att de är relativt nya. Detta visar hur lyhörda de topprankade malaysiska bettingsajterna på nätet är för behoven och kraven på den nuvarande marknaden. Som du ser nedan har vi listatvilka funktioner som erbjuds på varje spelsajt.

spelsajt Livestreaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport
Yes Ja Ja Nej Ja
Ja Ja Ja Ja Ja
Ja|| |1730 Yes Ja Nej Ja
Ja Ja Ja Nej Ja
Ja Yes Ja Nej Ja

Även om flera webbplatser kommer att erbjuda ett antal av dessa funktioner, är det inte garanterat eller ens speciellt vanligt att hitta en bettingsajt som erbjuder alla extra funktioner. Det är osannolikt att detta kommer att vara ett stort problem för de flesta spelarna för närvarande, även om vi förväntar oss atti framtiden kommer alla att bli de viktigaste förväntade funktionerna.

Kundtjänsten

Många av oss har varit i ett scenario där vi har behövt hjälp med kundsupport. Som du vet finns det inget mer frustrerande än dålig, ohjälpsam service med långa väntetider. Även om detta för vissa produkter eller företag är en sorglig verklighet som kan accepteras,på bettingsajter online är dålig service oförlåtlig.

Bästa vadslagning webbplatser kommer alltid att erbjuda flera sätt att kontakta dem, inklusive telefon, e-post eller livechatt. Kundsupport ska alltid ha utökade servicetider, samt låga väntetider. I tabellen nedan har vi tillhandahållitde vanligaste kundsupportmetoderna tillgängliga hos malaysiska bookmakers och hur effektivt de fungerar.

Kontaktmetod|| |1790 Availability at Malaysian Sportsbooks Svarstid Vanligen tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Upp till 1 timme 16 timmar om dagen
📧 E-post/kontaktformulär Common Upp till 48 timmar 16 timmar om dagen
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 1 timme 24/7
💬 Messenger Sällsynt
🌐 Sociala nätverk Sällsynt

Debästa betting-operatörerna kommer att erbjuda livechatttjänster och telefonlinjer öppna 24/7. Detta bevisar att bookmakers erkänner att olika spelarna satsar vid olika tidpunkter, och med tanke på att många malaysiska bookmakers är baserade i andra tidszoner, säkerställer det att du alltid kommer att kunna få den hjälp du behöver vid en rimlig timme.

The Sportsbook Reputation

Innan vi beräknar våra totala utvärderingsresultat för varje bookmaker, kommer vi att granska feedbacken och kritiken från onlinebettingcommunityt om olika bettingsidor . Om vi ​​upptäcker att det finns en trend med kunder på en viss vadslagningssajt som rapporterar dålig behandling, kommer vi inte att tveka att kassera sidan som en rekommendation.

För att hitta denna information tar vi hänsyn till den positiva och negativa svar från webbplatser på sociala medier och bettingforum online. I de flesta fall tenderar denna feedback att vara i linje med våra poäng, men oavsett är det viktigt att våra läsare inte känner att vi inte är på deras sida.Vår läsares njutning och säkerhet kommer alltid först.

Hur man öppnar ett konto hos Malaysian Bookmaker

Registreringen för en online bettingsajt i Malaysia ären stressfri process som kommer att vara nästan identisk på alla licensierade sajter du registrerar dig på. Som vår steg-för-steg guide visar, är allt du behöver göra när du har valt din bookie att ge dina personliga uppgifter, få din identitet verifierad, sätta in och börja spela.

1
Skicka personliga uppgifter

Hitta registreringssidan på hemsidan för din valda bookmaker. Ange ditt namn, adress, ålder och andra uppgifter som bookmakern begär. Se till att informationen är korrekt före steg 2.

2
Tillhandahåll identifieringsdokument

Ladda upp en elektronisk version av din officiella fotolegitimation. Detta kan inkludera ditt körkort eller pass. Skicka in dokumenten och vänta upp till 24 timmar för att få dina dokument godkända.

3
Gör en insättning och gör anspråk på bonus

När din identitet har verifierats, välj din betalningsmetod, välj din välkomstbonus och gör en insättning. När du uppfyller villkoren för insättningen, börja placera dina satsningar!

Det är verkligen hur enkelt som helst. Det enda som är värt att nämna är attverifieringsprocessen kan ta upp till 24 timmar, så gör detta steg enklare genom att ha alla dina dokument till hands. Det här steget är oundvikligt eftersom det säkerställer att du uppfyller minimiåldern och skyddar spelare i riskzonen.

eSport: CS:GO Betting Sites & More

Esports hänvisar till den mycket populära tv-spelstävlingar som har exploderat i popularitet. Det kan komma som en överraskning, menen av de snabbast växande marknaderna inom sportbetting i världen är eSports betting. För att möta efterfrågan finns det nu gott om eSports bettingsidor som erbjuder odds för de många spelen och turneringarna som streamas.

Det finnsflera enormt populära spel att satsa på, med de mest populära är League of Legends och Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Om du är ny på denna marknad föreslår vi att du engagerar dig i CS:GO-spelsajter eftersom dessa spel tenderar att vara kortare, ha mest engagemang och är mest tillgängliga för obekanta publik.

eSports-spelsajt Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säker länk T&C:s
Satsa10 USD 30 USD 33+ 94.23% 4,9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % till122€ Bonus 222+ 93,25% 4,8/5 Besök webbplatsen!|| |1980 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
25$ Pengar tillbaka 649+ 94.19% 4.7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€50 Välkomstbonus 19+ 92,55% 4,6/5 Besök webbplats!|| |2024 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till€50 Välkomstbonus 30+ 93,68% 4,5/5 Besök webbplats!|| |2047 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Om du ännu inte har provat eSports betting rekommenderar vi det främst för att det alltid finns nya spel att satsa på. Dessutom brukarspeltiden vara mycket kortare än traditionella sporter. Om du är intresserad av att streama dessa spel medan du satsar, se till att välja något som är lätt att följa, med spel som League of Legends som kräver viss kunskap att förstå.

The Regulation of Sports Betting i Malaysia och spelmiljön

Malaysias spellagar är ganska restriktiva när det kommer till spel med landbaserade operatörer, men är fortfarande oklara om lagarna kring vadslagning online. På grund av denna brist på juridiskt förtydligande ärMalaysiska spelarna fria att njuta av offshore-spelsajter utan rädsla för att bryta mot lagen eller påföljder.

Medan Malaysia inte var Det är inte alltid motståndare till spel, det senaste århundradet har sett landet blivit mer ideologiskt konservativt. I det här avsnittet har vi diskuterat ett antalde viktiga lagar som styr hasardspel, samt beskrivit kulturen i Malaysia för att sätta frågan i ett sammanhang.

Gambling Commission & Licence

Legal sportvadslagning och hasardspel i Malaysia
🎰 Terminaler för vadslagning med fasta odds 0
📑|| |2083 Betting Shops 0
🏛️ Landbaserade kasinon 1
💻 Alla Licensierade sportböcker
🏆 Bäst rankade sajter för säkra spel Våra val

För närvarande Den malaysiska spelindustrin regleras av ett antal avdelningar som beskrivs i dess två viktigaste delar av spellagstiftningen. Både Common Gaming Houses Act och Betting Act från 1953 förbjöd i stort sett de flesta former av hasardspel, där lokalbefolkningen fortfarande hademycket begränsade landbaserade spelutbud.

While some countries are progressing in matters of gambling law, this is unlikely to be the case for Malaysia. This is because 60 per cent of the country is Muslim, and the government använder ett dubbelt Syari'ah och brittiskt gemensamt system. Eftersom hasardspel motarbetas i islam och landet gradvis islamifieras ser framtiden för den lokala spelindustrin inte ljus ut.

Oavsett, lokalbefolkningen kan fortfarande betta med onlinespel. webbplatser legaliserade i andra jurisdiktioner. Detta beror på att det inte finns någon lagstiftning som förbjuder onlinespel. Däremot kan muslimska medborgare kunna straffas enligt Syari'ah-lagen för att ha brutit mot religiösa principer om de besöker sajter för sportvadslagning i Malaysia.

De säkraste onlinespelsajterna med en giltig licens

Ovan har vi tillhandahållit en lista över de säkraste bettingsidorna online i Malaysia som har fått licenser i andra respekterade speljurisdiktioner. När det gäller lagliga landbaserade spel i Malaysia finns det flera statligt licensierade webbplatser som erbjuder spel av lotterityp, och naturligtvis Resorts World Genting Casino.

Webbplatser att undvika

Nej oavsett vad du gör online, oavsett om du handlar eller överför pengar till en bettingsajt online, alltidvara säker på att du använder en säker webbplats. Internet är nu det största verktyget för bedragare för att hitta nya offer, så låt dig inte överraskas av sårbarheterna med vadslagning med en osäker webbplats.

Ett bra sätt att säkerställa att en webbplats använder kryptering teknik för att skydda din information licensieras. Därför, om en webbplats har beslutat att avstå från licensansökningsprocessen, väcker detta några röda flaggor om hur pålitlig den är. Nedan har vi listatnågra sportböcker online som du bör undvika om du är orolig för säkerheten för dina känsliga uppgifter.

Ovanstående vadslagningswebbplatser har svartlistats av oss eftersom de har fortsatt att fungera utan att erhålla lämplig licens hos någon respekterad spelmyndighet. Dessutom har alla fått rykte om sig att acceptera spelare på illegala marknader. Detta beteende för oss är oförlåtligt, så vänligenanvänd endast betrodda vadslagningssajter som har fått licenser.

Historia och framtid

Under majoriteten av åren innan Malaysia förklarade sig självständigt från brittiskt styre hade landet en ganska blomstrande spelkultur. Allt detta förändrades närtvå lagar infördes för att undertrycka den enorma oreglerade spelindustrin, och omedelbart förbjöd alla vadhållningshus utan myndighetsgodkännande.

I 1960-talet,Genting Resort öppnades i Malaysias högländer, som än i dag har det enda lagliga landbaserade kasinot i landet. Än i dag lockar Resorts World Genting Casino miljontals turister om året och erbjuder en omfattande spel- och underhållningsupplevelse i Vegas-stil.

Historia om malaysiska lagar och lagar på sportspel
 • Common Gaming Houses Act antas Common Gaming Houses Act införs för att undertrycka offentliga spelhus, offentliga lotterier och andra former av olicensierat spel. Betting Act från 1953 beskriver ytterligare former av förbjudna hasardspel.
 • Malaysisk självständighet, konstitution skriven Malaysia förklarar sig självständigt från det brittiska imperiet. Malaysia är nu en federativ monarki och som beskrivs i dess konstitution, tillämpar sharialagar på sin islamiska befolkning. Sharialagar förbjuder alla former av hasardspel och är ett separat rättssystem till federal lag
 • Genting Highlands Casino öppnar Malaysias första och enda licensierade fullskaliga kasino öppnar i Genting Highlands. Kasinot erbjuder nu över 400 bordsspel och 3 000 elektroniska spelautomater förutom privata storklubbar. Det är ungefär 200 000 kvadratmeter stort.
 • Pool Betting Act antas Pool Betting Act från 1967 antas för att ytterligare undertrycka hasardspel i landet. Poolspel hänvisar till vadslagning i pari-mutuel stil som används i hästkapplöpningar och sportvadslagning.
 • Magnum Berhad Founded Malaysias första privata lotteriföretag Magnum Berhad är licensierat. Företaget fortsätter att erbjuda oavgjort spel i stil med fyrsiffriga (4Di) prognosspel. Företaget följs snart av Sports Toto och Da Ma Cai när de erbjuder laglig och licensierad 4Di.

De endaandra lagliga landbaserade hasardspelsalternativen i Malaysia, är de som erbjuds av flera spelbolag licensierade av staten. Dessa spel kallas fyrsiffriga (4Di) prognosspel och liknar lotteriet. Dessa kan spelas online och hos ett antal återförsäljare över hela landet.

Som vi har tagit upp ovan ser framtiden inte särskilt ljus ut för Malaysias spelindustri. Om något har det varit flersamtal för att begränsa malaysiska tillgångar till offshore-spelbolag snarare än att göra branschen mer öppen. För närvarande bör detta vara av liten oro för spelarna som fortfarande kan satsa utan att bryta mot lagen.

Satsning i Malaysia: Slutsats

Det finns massor av fantastiska internationella sportböcker tillgängliga för malaysiska spelarna, med några av dessa som erbjuder några av de mest spännande sportmarknaderna och vadslagningstyperna på marknaden. Dessa högkvalitativaalla vadslagningssajter i Malaysia erbjuder allt en spelar kan önska sig, inklusive livebetting, mobilappar och högsäkerhetsfunktioner.

Vilken bookmaker du än väljer från vår rekommendationslista är det värt att påpeka att det inte skulle vara ett misstag att välja någon av dem. Med det sagt,varje sida har sina egna individuella styrkor som kommer att tilltala olika spelarna. Nedan har vi kategoriserat dessa webbplatser baserat på deras styrkor en gång till.

Översikt över de bästa onlinesportböckerna i Malaysia 2021:

Innan du registrerar dig på din favoritwebbplats eller läser avsnittet med vanliga frågor är det värt att nämna att recensionerna på våra sportspelsajter uppdateras regelbundet för att spegla den aktuella marknaden. Om kvaliteten på en av våra rekommendationer inte fortsätter att uppfylla våra standarder eller en bättre webbplats kommer, kommer vi inte att tveka att ersätta den.

Vanliga frågor

Om du är efter svar på dina frågor om vadslagning online om malaysiska vadslagningssajter och inte har tid att läsa igenom hela lyckan, har du tur. Här hittar duden viktigaste informationen om den malaysiska spelmarknaden. Om du letar efter en mer detaljerad förklaring till varje svar, klicka på hopplänkarna för att läsa hela avsnittet i guiden.

🥇 Vilka är de bästa bettingsidorna i Malaysia?

I den här guiden har vi bara presenterat de allra bästa bettingsajternatop betting sitesför våra malaysiska läsare. För att skapa denna lista utvärderades och testades varje sida noggrant enligt våra strikta kriterier. Våra rekommendationer kommer alltid att vara uppdaterade eftersom vi aldrig slutar omvärdera dem. Se till att alltid återvända till vår malaysiska bookmakerguide för de senaste och bästa erbjudandena.

🏆 Vilka vadslagningserbjudanden kan jag hitta på malaysiska sportbok?

Eftersom landet tillåter en ganska gratis onlinemarknad för sportspel så länge du spelar med utländska operatörer, finns det massor av av sportsbookspelerbjudanden i Malaysia. Dessa inkluderar insättningsmatcher, gratisspel, cashbacks och mer. De bästa bookmakerna, inklusive alla de vi har rekommenderat, kommer också att erbjuda kampanjer till befintliga lojala kunder.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Malaysia?

Ja,spel är lagligt i Malaysia så länge du spelar med offshore-operatörer. Genom att säga det finns det ingen malaysisk myndighet som ansvarar försportspelreglering så vi rekommenderar att du bara spelar med bookmakers som är reglerade på lagliga marknader. I synnerhet föreslår vi att du registrerar dig med webbplatser som regleras av UKGC eller i Australien för att säkerställa att operatörerna använder de bästa säkerhetsfunktionerna.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Malaysia?

Ja,spel med PayPalär möjligt i Malaysia. Virekommenderar spelarna att använda PayPal för sina vadslagningstransaktioner online när det är möjligt, eftersom det är den säkraste och mest bekväma metoden som finns. Det är också mångsidigt, vilket gör att både insättningar och uttag kan göras. PayPal kan ta ut en liten avgift, även om detta är ett litet pris att betala för tjänstens hastighet och tillförlitlighet.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Det finns fleranya bettingsidor i vår lista över bästa spelsajter, men när vi bedömer en sida är vi inte särskilt intresserade av hur ny den är. Istället bedömer vi en webbplatss kvalitet och rykte, vilket ofta kan betyda att den är lite äldre. När vi säger det är vi intresserade av om dessa sajter erbjuder moderna extrafunktioner som eSportbetting och livebetting.

😎 Är livebetting möjligt i Malaysia?

Ja,in-play betting är möjligt i Malaysia. Dettaextremt uppslukande sätt att satsa görs ännu mer spännande när du får både livestreaming och utbetalningsmöjligheter. Som vi beskrev på vår dedikerade livebetting-webbplats, finns det flera malaysiska bookmakers som har integrerat in-play bettingfunktioner i sina sportlivsströmmar.

👌 Vilken är den bästa sportbettingappen jag kan ladda ner i Malaysia?

Vår kortlista överbästa sportspelapparna i Malaysia uppdateras alltid, eftersom både mobilteknik och appar ständigt uppgraderas. I första hand vi bedömer appar baserat på deras funktionalitet, hastighet, bekvämlighet och kompatibilitet på Android- och iOS-enheter. De allra bästa apparna kommer också att innehålla samma funktioner som det som är tillgängligt på skrivbordsversionen och till och med livestreaming.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Bland de mångaspelmarknaderna tillgängliga för spelare i Malaysia som är t sport är politiska satsningar. Politisk betting är en marknad som erbjuder spelare odds på politiska händelser||2398 such as elections or the nomination of candidates. The political market that tends to get the most interest is US politics due to its highly publicized nature, though there are occasionally Malaysian political events available to bet on.