#ad
18+||6
This site contains commercial content
Annonsupplysning
Denna oberoende jämförelsewebbplats hjälper konsumenter att välja de bästa tillgängliga spelprodukterna som matchar deras behov. Vi erbjuder högkvalitativa reklamtjänster genom att endast visa etablerade varumärken från licensierade operatörer i våra recensioner. Vi får provision för att annonsera de varumärken som anges på denna sida. Detta kan påverka varumärkesrankningen. Observera att även om vi strävar efter att förse dig med uppdaterad information, jämför vi inte alla operatörer på marknaden.
Jamaica

The Most Complete Matched Betting Guide on the Web

Under de senaste åren har fenomenet matchat vadslagning stigit till svindlande nya höjder. Men är det verkligen så enkelt? Ja det är det. Det fina med det är att du inte behöver vara expert för att uppnå det. När du väl fått kläm på det är det verkligen ett enkelt sätt att satsa.Denna guide för matchade vadslagning tar dig igenom steg för steg om vad du ska göra. Vi kommer också att ge dig praktiska tips, strategier och till och med ge dig några av våra användares åsikter.

Ämnen som omfattas: klicka för att gå till din favorit!
Matchade vadslagning
Alla bonusar för matchade vadslagning| ||278

Discover the best to use

Diagram

Hur matchad betting fungerar

Info

Hur mycket kan du tjäna?

Verktyg

Kalkylatorer och tabeller

Schack

Some strategies to be used

Mikrofon

Personliga vittnesmål

FAQ

Your questions answered

Du kan klicka på önskat ämne med hjälp av navigeringsrutan ovan eller helt enkelt läsa igenom vårt mycket enkla inlägg för att få en bättre förståelse för vad allt detta handlar om t. Våra experter talar av erfarenhet och guidar dig igenom på ett lättförståeligt sätt. Läs vidare för att ta reda på mer.

Vad är Matched Betting?

Frågan på allas läppar är, vad är matchad betting? Tja, enkelt uttryckt är det en teknik som matematiskt garanterar en vinst för spelaren. Detta görs genom att förneka ansvar genom att göra något som kallas att "lägga" vadet. Vi kommer att förklara i detalj senare. I grund och botten drar du nytta av en bookmakers kostnadsfria kampanjerbjudande. När det är absolut enklast innebär detta att du placerar ett bakåtspel hos en bookmaker online där du använder ditt gratisspel och sedan placerar ett lay-spel på en spelbörs på samma spel. Genom att göra detta garanterar du en vinst, även om den är minimal så vinner du. Det är i huvudsak hur ingen riskmatchad betting fungerar, eftersom små vinster så småningom blir större vinster.

Alla termer som nämns här kan hittas i vår dedikeradeordlista. Vi kommer dock snabbt att förklara ett par här. Enback bet är när du satsar på resultatet av en händelse, t.ex. Liverpool oavgjort. Så du vinner bara om Liverpool oavgjort. Enlay bet är när du satsar på resultatet att förlora. Till exempel, om jag lägger Liverpool för oavgjort, vinner vadet bara om resultatet är en vinst eller förlust. Det är så du täcker dig själv och så förnekar du ansvaret. Fortsätt läsa, så kommer vi att förklara mer.

Hur fungerar Matched Betting? Komma igång

Vi har redan förklarat lite om vad matchad betting är, nu ska vi gå in på en guide om hur man går tillväga. Det första och viktigaste steget är att komma igång. Det är här du måste vara uppmärksam. Det är klokt att börja med en budget på minst £50, men mer pengar betyder att du kan tjäna snabbare, eftersom du kommer att kunna satsa fler. Dessutom rekommenderar vi att du laddar upp dokument som styrker din identitet och adress så fort du registrerar dig för att underlätta betalningen. Detta innebär att ditt konto är verifierat och du kan ta ut pengar med din föredragna metod när du vill. Det finns inget värre än att ha pengar men inte ha tillgång. Så när du har alla dessa redo kan du gå vidare till nästa steg. Följ oss när vi nu guidar dig igenom.

Registrera dig för en spelbörs

Aspelbörs är en integrerad del av den matchade spelupplevelsen, utan vilken du kan inte utföra lay bet. Detta är din första anlöpshamn när du registrerar dig. Den mest kända av alla är Betfair, som visas i tabellen nedan. När du använder en spelbörs agerar den i huvudsak som en mäklare mellan de två spelarna, och den som vinner får båda insatserna. Utbytet tjänar sina pengar från en provision från varje gjord insats. Som vi förklarade ovan är användningen av denna typ av operatör en viktig aspekt för att göra matchade vadslagning framgångsrika.

The Bästa onlinespelbörserna
Casino Bonuserbjudande Funktioner Betyg/Recension Säker länk T&C's
up to 100 £ 2% 20+ 4.9/5 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor och villkor tillämpas! Endast nya kunder. Tillgänglig för invånare i Storbritannien eller Irland med hjälp av kampanjkoden ZBBC01. Lägg 5 x £10 (eller mer) singelspel på sportboken vardera till lägsta odds 1/2 (1,5). Få 1 x £20 gratisspel. Upp till fem gånger.
£10 5% 14 4.0/5||450 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Du måste sätta in £20 (eller motsvarande i valuta) i ett enda belopp med din första insättning för att vara kvalificerad. Bankkort, banköverföring eller endast Trustly. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Som du kan se är Betfair det största namnet där ute. Trots det finns det andra konkurrenter som du kan använda, som också erbjuder några bra välkomsterbjudanden. Saker som 0 % provision på dina första satsningar och så vidare kan alla lägga till för att öka din vinst. Som vi sa, det finns en tydlig föregångare här, men alla operatörer som listas utför samma tjänst, du behöver bara välja en för att kunna utföra lay-delen av vadet.

Get the Welcome Bonus

Den andra, och precis som en integrerad del av no risk matched betting, är att få en välkomstbonus att använda, utan att förlora några betydande pengar. Som vi förklarade behöver du ett gratisspel, eller bonus, för att kunna utföra hälften av insatsen. För att få en extra del av värde från registreringsprocessen, kolla in allavåra rekommenderade bonusar. När du får dessa erbjudanden och kampanjer måste du vara noga med att läsa villkoren och inte göra några misstag, annars kan du förlora.

Så nu när du har registrerat dig och valt att delta i bonusar är det mycket viktigt att du får gratisspelen utan att förlora några pengar. Detta är känt som ett "kvalificerande spel", och vi kommer att förklara hur man gör detta i de kommande styckena. För att få gratisspelet måste du ofta först satsa dina egna pengar på säg cirka 10 £ beroende på vissa villkor såsom specifika händelser eller oddsnivåer. Det är här du måste vara försiktig och verkligen se upp för villkoren. Vilka evenemang ska du satsa på? Det är där nästa steg kommer in. Så läs vidare.

Beräkna vinstpotentialen

Det tredje steget och en av de viktigaste delarna av matchningsguiden är att beräkna vinstpotentialen. Det betyder att du måste hitta ett evenemang och räkna ut hur mycket du behöver backa och lägga, och hur mycket vinst du kommer att göra som ett resultat. Låter det komplicerat? Lyckligtvis finns det många oddsmatchande mjukvarukällor där ute, som beräknar detta åt dig och bara använder möjligheter inom dessa T&C-begränsningar. Det är viktigt att komma ihåg när du placerar det kvalificerande spelet, kommer du inte att göra en vinst, eftersom du använder dina egna pengar för att kvalificera dig för gratisspelen. Men du kan generellt sett se till att du inte förlorar mycket pengar och går i balans. När du beräknar för gratissatsningen är det här du kommer att tjäna pengar, eftersom insatsen du lägger är gratis. Således kommer du alltid att vara garanterad en liten vinst. Så länge oddsen är gynnsamma förstås. Vi kommer att visa dig vad vi menar i följande avsnitt, så följ noga och gör inga misstag, eftersom precision är mycket viktigt!

Placera det kvalificerande spelet

Vad är ett kvalificerande vad? I grund och botten är det vadet du måste lägga innan du får gratisspelen från operatören. Det finns alltid vissa villkor, vanligtvis som att placera ett belopp som £10 för att få £30 i gratisspel. Vad händer om insatsen förlorar? Tja, det är här framåtplanering och att placera en mot-"lay"-satsning kommer in. Om du ser bilden nedan du kan se, vi har valt att backa rakt av lagen för att dra spelet. Detta är den första satsningen och är en 1 X 2 som nästan alla av oss har lagt tidigare.

A close-up of odds on offer for various games, with the draw highlighted

Så, vad händer härnäst? Först måste du beräkna oddsen för det kvalificerade spelet och täcka eventuell förlustpotential. Säg att du har ett konto påBetway, och för att få gratisspelet måste du satsa 10 £. Du lägger £10 på att Manchester United drar till 3,60 (som ovan). För att täcka din potentiella förlust (skuld), går du över till en börs somBetfair och lägger dig sedan mot dragningen på cirka 3,70 (eller liknande), exakta odds matchar aren Det är inte alltid en säker brand-grej, men i grund och botten, oavsett resultatet, skulle du gå i balans eller i det här fallet skulle du ha ett litet underskott. Det här är ok, du kommer att tjäna tillbaka pengarna genom gratisspelen.

Det ska gå till enligt följande:

A close-up of a lay bet at a betting exchanged, with against the draw selected

Som du ser på bilden ovan ser det ut så här när du "lägger" på en spelbörs och är den mest integrerade delen av att se till att du inte förlorar pengar när du kvalificerar dig för gratisspelet. Det är viktigt att komma ihåg att tanken i det här skedet inte är att vinna, bara för att kvalificera sig, så det är ok att förlora en liten summa eftersom vi kommer att göra det tillbaka senare.

Sätt den andra insatsen – Använd gratisspelet

Nu är det här pengarna börjar. Det är viktigt att komma ihåg, stegen är desamma som ovan, men när du placerar tillbaka insatsen kommer den att använda gratissatsningen! Se till att du inte glömmer detta; annars tjänar du inga pengar. Så med exemplet ovan borde vi ha vårt gratisspel på £30 att använda. Det är värt att notera här, ju högre odds desto högre vinst. Även om du också behöver mer pengar på ditt växlingskonto för att täcka eventuella skulder. Säg att vi hittade att Crystal Palace mot Fulham hade "tillbaka" odds att dra till 3,50, vi kan sedan lägga £30 på att det ska hända, på vår spelbok.

Det borde se ut så här:

Obs, du kommer aldrig att vinna gratisspelsinsatsen som en vinst, bara vinsten av det vadet. Upprepa bara dessa steg om och om igen, och du kommer att finna att du samlar på dig en mycket snygg vinst.

Ta ut vinsterna

Den mest givande aspekten av processen är att samla in din utbetalning. Det låter enkelt, men låt dig inte överraskas. Det finns ett antal regler du måste följa innan du kan få vad du är skyldig. I grund och botten måste du göra uttag till samma konto som du satte in på, och du måste se till att du har bevisat din identitet för bookmakern. Låter lätt, och det är det. Men om du inte har gjort detta kan det avsevärt påverka hur lång tid det tar att se dina pengar.

An image showing how to withrdaw your winnings in three steps in text form

Om du följer de enkla stegen ovan bör du ha dina pengar inom 1-2 dagar, beroende på operatörens villkor. Det är viktigt att hålla reda på alla dina konton öppna, och vi rekommenderar att du håller ett vakande öga. Det är här organisationsförmågan kommer i förgrunden och det är där de som inte är så bra på det faller ner.

Allt du behöver veta om matchad betting

Här har vi några frågor som frågar alla. Enkelt uttryckt kan vi säga att det är matchad betting förklarat. Alla tror att det måste finnas en hake, men det är det verkligen inte. Allt som krävs är engagemang och hårt arbete, och du kommer att skratta. Kolla in våra omfattande svar nedan, och de kommer säkerligen att dämpa all rädsla du kan tänkas ha.

A pound sign standing infront of a calendar

Hur mycket kan du tjäna och hur snabbt?

Den första frågan som alla vill ställa vet svaret på, är hur mycket är det möjligt att tjäna med matchad betting? Och hur lång tid tar det? Vid denna tidpunkt är det nödvändigt att göra några förtydliganden. I den första fasen, om du undviker några misstag, kan du samla upp till 1500-2000 pund bara under den första månaden, tack vare utnyttjandet av välkomstbonusar. Senare, genom att endast använda periodiska kampanjer, kan du få upp till 500 pund i månaden.

A close up of judge's gavel

Är matchad vadslagning lagligt?

Det är väldigt enkelt att svara på denna fråga, matchat vadslagning är 100 % lagligt i på alla sätt. Genom att använda denna metod görs ingenting olagligt, man utnyttjar bara ett fel i systemet, men håller sig alltid inom gränserna för lagar och villkor för bookmakers. Använd alltid bonusar och kampanjer från spelbolag online auktoriserade av respekterade spelkommissioner, såsom UKGC eller Government of Gibraltar Gambling Commission.

A risk counter with its gauage pointing high

Hur riskabelt är det? Är det hasardspel?

Här kommer de stora nyheterna. Matchad vadslagning är INTE hasardspel. Det finns ingen riskprocent av något slag. Allt är faktiskt beräknat matematiskt. Hur kan en satsning gå fel om du satsar på alla möjliga utfall? Vinsterna är garanterade, men för att få dem måste du arbeta och investera lite tid. Faktum är att det är väldigt viktigt att inte göra räknefel och hålla fokus när du satsar på en match, för att undvika misstag som kan kosta dig dyrt.

A group of men with money bags and holding footballs

Varför tillåter Bookies det?

This is a legitimate question. If it is mathematically possible to profit from bonuses without risking anything, why would online bookies allow it? The answer is simple: offers and promotions are a very important means that betting sites have in attracting new customers. The percentage of those who use them to do matched betting is low and therefore for online bookies, it remains accepted. In addition, operators have no way of knowing if anyone taking advantage of the bonus partakes matched betting or not.

A maze and a straight arrow that crosses through it

Om det är så enkelt, varför gör inte alla det?

Att svara på denna fråga är faktiskt inte alls enkelt. Förmodligen beror det på att det inte är känt av många människor eller inte förstås helt. Vid en första anblick kan det verka komplicerat och kan skrämma bort de som inte kan bettingvärlden. Folk tror att ingen ger gratis pengar och misstro kan därför vara en förklaring till varför det inte är välkänt. Men detta kan inte vara mer fel när det gäller matchade vadslagning.

Verktyg och programvara som kan användas

Som redan nämnt finns det många verktyg som kan användas för att hjälpa dig på vägen sätt. Inget mer än oddsmatchers som beräknar din vinstpotential och visar dig spel att satsa på utan att behöva göra research. Naturligtvis kan du göra detta själv, men dessa verktyg är helt enkelt ovärderliga för att spara tid. De kan hittas över hela webben. Vissa är gratis och andra kan du betala för, men det är ditt beslut i slutändan. Hur mycket tid du vill investera bör väga in i detta beslut. Trots det fann vi att gratistjänsterna fungerade bra, så länge du är villig att göra lite benarbete.

En annan mycket viktig sak att göra är att användaExcel eller annan liknande kalkylarkstjänst. Här kan du spåra alla dina spel och konton. Detta är integrerat, eftersom du inte vill glömma var dina pengar finns, och om du inte är organiserad kan saker gå lite snett mycket snabbt. Den här typen av planering kommer att hjälpa dig i det långa loppet, och alla som menar allvar med matchade vadslagning kommer definitivt att göra det.

Strategier och råd

När du börjar med matchad vadslagning kanske tror att du egentligen inte behöver planera eller tänka för mycket. Ändå skadar det aldrig att attackera det med en tydlig strategi i åtanke, för att se till att du är 100 % framgångsrik. I rutan nedan har vi markerat några av de viktigaste att följa, för att maximera din vinstpotential.

De som ska antas

Vad är matchad betting utan en bra strategi? Vilka är de viktigaste? Tja, förutom att säga det uppenbara och säga att de alla är det, skulle vi säga till dig att fokusera på att planera med en kalender. Många välkomsterbjudanden och gratisspel har utgångsdatum, så du vill inte missa det. Med den välplanerad kan du se var du behöver fokusera dina resurser och sedan se hur mycket tid du har innan du går vidare. Detta innebär att du också kan spela flera matchade satsningar samtidigt, för att maximera din vinst. Du bör dock bara göra detta om du är riktigt välorganiserad, eftersom det är lätt att blandas ihop om du inte har allt nedskrivet och lätt att se. Jag vet att vi har sagt det gång på gång, men det kan inte betonas nog hur viktigt det är att planera noggrant, eftersom det i det här fallet verkligen lönar sig.

Några användbara tips

Nedan hittar du några användbara tips när det gäller spel utan risk. De kan tyckas självklara, men i verkligheten är de lätta att avstå från. Saker som att organisera vadslagning, att träffa ett specifikt schema och enkel uthållighet verkar alla som no-brainer, men tillsammans bildar de en solid grund. En annan sak vi skulle säga är att undvika muggspel. Det är meningslöst, och det finns inga bevis för att de behövs.

 • Ordna dina spel

  En av hemligheterna bakom framgångsrika matchade vadslagning finns i organisationen. Det kan verka tråkigt, men den här typen av attityd är nödvändig för att skapa vinst när det kommer till att spåra bonusar. Så skriv allt i ordnade och begripliga kalkylblad, som inkluderar vad du har satsat på, vilka bookmakers och vilken kampanj du har använt, och gör upp handlingsplaner med tydliga och begripliga mål.

 • Respektera Timing

  Om du har en beställd kalender med alla bonusar du vill använda, kommer din uppgift att bli betydligt enklare. Att känna till deadlines för varje kampanj och att kunna respektera antalet gånger ett gratisbelopp måste spelas om innan man blir kvalificerad är nyckeln till välståndet för en framgångsrik matchad bettingstrategi. De tillgängliga erbjudandena är inte oändliga: att kunna tjäna pengar på dem alla är därför viktigt.

 • Uthållighet är nyckeln

  Uthållighet kan ibland vara svårt. Trots det, när det kommer till matchad betting lönar det sig alltid. Som de mest kunniga spelarna väl vet, finns det veckor då kampanjer på varje sport och på varje vadslagning, sajt är fullproppad, medan andra under de andra veckorna knappt har något att göra. Så om du under en period misslyckas med att göra stora vinster, ge inte upp och håll dig sysselsatt!

 • Undvik muggsatsning

  Om du har surfat på några dedikerade forum, kommer du att har läst om användare som pratar om hur den här bookmakern stängde ett spelkonto för att de provade matchad betting. Ibland råder de att spela slumpmässiga förlustspel (så kallade mug-betting) för att undvika bookmakernas misstankar. Det här är faktiskt en värdelös praxis, du förlorar bara några surt intjänade pengar: operatörerna har inget sätt att veta om du spelar matchad betting.

Fördelar och nackdelar

Det är lätt att se att det finns många fördelar med denna spelform. Ändå måste det noteras att det också finns vissa nackdelar. Uppenbarligen är det främsta proffset att vinsterna är garanterade. Vad mer är vem som helst kan göra det, och du behöver bara lite för att börja. Tyvärr är nackdelarna att det tar mycket tid, och misstag kan straffas. Om du lägger fel ett vad, räknar fel eller inte följer reglerna och villkoren kan du förlora en hel del. Trots det uppväger fördelarna helt klart nackdelarna, och vi skulle säga att den här typen av vadslagning är ett bra alternativ.

An image with depicting the pros and cons of matched betting in text form||699

The Popularity of Matched Betting

Det var en gång en tid då matchad vadslagning inte var välkänd, men de senaste åren har det funnits en växande trend av människor som gör det. Trots det ligger den fortfarande lite under radarn och är inte så stor som den skulle kunna vara. Naturligtvis är detta fördelaktigt för bookmakerna, eftersom de inte vill att alla ska göra det, men bara om du tittar på grafen nedan kan du tydligt se att intresset har skjutit i höjden. Vi skulle säga att det är dags att du hoppar på tåget och börjar göra det själv! Fortsätt ge det ett försök, du känner förmodligen någon som har gjort det.

A graph indicating matched betting's popularity is on the rise

Några åsikter om matchade vadslagning

Hittills har denna guide för matchat spel verkligen fokuserat på tekniska detaljer. Men låt inte detta avskräcka dig. Denna form av vadslagning är inte bara för proffsen, det är verkligen för alla. Tror du oss inte? Ta sedan en titt på några av våra användares vittnesmål. Alla nedan kommer från olika samhällsskikt och olika erfarenheter, men de fann alla att de kunde lyckas med detta system. Det är verkligen en försäkran om att människor som Steve och Mary inte hade några problem med att hitta vinst och tyckte att processen var enkel.

 • A headshot of John
  John – från Burnley sa:

  Tack vare matchad vadslagning har jag kunnat att välja några vinnare!

 • A headshot of Steve
  Steve – från Grimsby sa:

  För en student inom vadslagning, som jag, är matchad vadslagning idealiskt, inga extra avgifter och lätt att göra!

 • A headshot of Mary
  Mary – från Dover sa

  Jag hade aldrig satsat i hela mitt liv, men efter alla råd och information jag läste matchade jag ett vad!

Alternativen|| |737

You may be wondering if there are any alternatives out there? Well you won’t be surprised to know there are. It must be stressed, however, that these aren’t necessarily as sure fired as matched betting is. Yet they do provide the punter with something different if needs be. This type of betting could also be especially useful after all the free bets have been used, and you are waiting for something else to come along. We wouldn’t recommend you use them over no risk matched betting, even so they do provide you with an alternative.

The Sure Bet

Ett mycket populärt alternativ är säker bet. Det är också känt som arbitrage betting eller arb. Detta tar mycket mer tid att räkna ut, avkastningen är mycket låg och du måste satsa mycket pengar. Det är i grunden ett system där du drar nytta av oddsvariationer hos olika bookies. Målet är detsamma som vi redan har diskuterat, eftersom du vill vara säker på att resultatet av din satsning överstiger det insatta beloppet. Ett exempel skulle vara en tennismatch, där hos bookie 1, spelare A har oddset 2,15 att vinna. Medan hos bookie 2 har spelare B odds på 1,95. Med £100 att satsa placerar du £47,56 på spelare A för att vinna, vilket ger £102,25, och om du placerade £52,44 på spelare B skulle det ge £102,26. Så, som du ser, om du placerade båda vaden samtidigt skulle det garantera en total vinst på £2,25. Du märker att detta inte är särskilt stort, och det kommer att ta mycket tid och pengar att få stor avkastning. Dessutom riktar sig många bookmakers specifikt till de som deltar eller misstänks delta i arb-betting. Det rekommenderas egentligen bara för high-rollers eller de med seriös kunskap om branschen.

Systemspel

Systemsatsningar garanterar inte vinst, ändå är risken lite lägre än normala satsningar, eftersom du fortfarande kan göra betydande vinster även om alla placerade ben inte kommer in. Det finns många olika namn för dessa, men i huvudsak placerar du flera satsningar med fokus på möjligheter som 2 av 3, 4 av 5, 7 av 10 och så vidare. Ett exempel på en 2 av 3 systemsatsning skulle vara om du placerade vinster för Man City (1,9), Fulham, (2,1) och Crystal Palace (2,0). Systemet skulle se ut som följer: Bet 1: Vinn Palace (2.0) vinner Fulham (2.1) Bet 2: Vinn Palace (2.0) och vinn City (1.9) Bet 3: Vinn Fulham (2.1) och vinn City (1.9) Låt oss säga att från dessa vann Fulham och Palace, med City oavgjort, skulle det innebära att endast satsning 1 kom igenom. Trots det, om vi hade placerat £10 på varje (alltså £30 totalt), skulle våra vinster vara £42 (10 x 2,1 x2,0) och vinsten skulle vara £12. Uppenbarligen är detta fortfarande ett turbaserat system, men det visar att du har större möjlighet att vinna ett resultat, och ju fler satsningar du inkluderar desto högre insatser. Så även om det inte är lika riskfritt, är det fortfarande ett bra alternativ.

Dutching på spelbörsen

En annan avancerad vadslagningsteknik är nederländska, något som involverar stöd för flera val i samma händelse. Det garanterar ingen vinst och liknar spread betting. Om du har ett hästlopp, och vill placera på två hästar, finns det en metod där du kan dela din insats för att båda ska ge lika mycket vinst oavsett vilken som vinner. Så i sin enklaste form har du häst A till oddset 5,0 och häst B till oddset 5,0. Om du placerar £10 på varje för att vinna (£20 insats), spelar det ingen roll vilken som vinner, du kommer fortfarande att få en vinst på £30 (50-20). Naturligtvis, med denna metod vinner du bara om någon av hästarna gör det. Vad mer är när oddsen är mer komplicerade tar det tid att beräkna insatsskillnaden, för att producera en lika stor vinst. Trots det, för dem som vill börja på allvar med betting, är denna metod ganska populär. Detta är bara en snabb översikt och det finns mycket mer att lära.

Den kompletta listan över alla bonusar som ska användas på matchade spelsajter

Vi närmar oss slutet av vår guide för matchade spel; men det skulle inte vara komplett utan att ge dig en lista över alla bookmakers och erbjudanden som kan användas. Hittills har vi på vår sida recenserat många olika bookmakers online och hittat minst 30 erbjudanden, och den här listan kommer att fortsätta att växa. När du följer den här steg-för-steg-genomgången, se till att använda operatörerna nedan. Så ge det ett försök och låt oss veta vad du tycker!

Den kompletta listan över alla 24 välkomstbonusar
Bonus upp till £10| ||767 Fullständiga villkor gäller! *Endast nya kunder. Minsta insättning: £10. Första insättningen matchade upp till £10. 1 x satsning till oddset 1,75+ för att låsa upp gratisspel. Endast insättningar med betalkort. Detta erbjudande gäller i 7 dagar från det att ditt nya konto har registrerats. 18+. BeGambleAware.org. Bet The Responsible Way.
Bonus upp till £25 Fullständiga villkor gäller! £25 First Bet-försäkring: Endast nya kunder. Kvalificeringsperioden slutar 23:59 GMT den 31/12/19. Gäller endast för konton som spåras från en kvalificerad hänvisningswebbplats. En kvalificerande satsning är ett förlorande första avräknade enkelspel med riktiga pengar på minst £/€10 + (till oddset jämna (2,0) eller högre (eller en multipel där varje val är till oddset 2/5 (1,4) eller mer. Endast förlorad vinst enstaka del av ett E/W-spel kommer att kvalificeras. Gratisspel som motsvarar din kvalificerade insats kommer att krediteras inom 24 timmar efter att det kvalificerade vadet har avgjorts och måste användas inom 14 dagar. Gratisspel ingår inte i avkastningen
Bonus upp till £20 Fullständiga villkor och villkor gäller!||795== = Endast nya kunder, minsta insättning och satsning £10 (£20 om E/W-insats) endast från brittiska bankkort. Paypal accepteras inte. Minsta oddsjämnar (1/5 per multival). 2 x £10 gratisspel giltiga för 7 dagar, insatsen återbetalas inte, ingen utbetalning New customers only, min deposit and bet £10 (£20 if E/W bet) from UK Debit card only. Paypal not accepted. Min odds evens (1/5 per multi selection). 2 x £10 Free Bets valid for 7 days, stake not returned, no cash out
Bonus upp till £30 Fullständiga villkor och villkor Ansök! Endast nya onlinekunder, minsta £10/€10 insats, endast vinst, minsta odds 1/2, gratisspel betalda som 3 X £10/€10, 30 dagars utgång, gratisspel/betalningsmetod/spelare/antal ry-begränsningar gäller.
Bonus upp till £100 Fullständiga villkor gäller! Endast nya kunder. Tillgänglig för invånare i Storbritannien eller Irland med hjälp av kampanjkoden ZBBC01. Lägg 5 x £10 (eller mer) singelspel på sportboken vardera till lägsta odds 1/2 (1,5). Få 1 x £20 gratisspel. Upp till fem gånger.
Bonus upp till £30 Fullständiga villkor gäller!|| |831 Under the terms of this Promotion, eligible members will receive £30 in free bets at the Site. In order to receive the welcome offer, members must first place a qualifying bet. A qualifying bet is a ‘real money’ stake of at least £10 with odds of 1/2 (1.5) or greater. Bets that are ‘Cashed Out’ do not qualify. First qualifying bet must be placed within 30 days of registration. Please gamble responsibly. 18+
Bonus upp till £30 Fullständiga villkor gäller! 18+. Endast nya kunder. Sätt in endast via betalkort och satsa £5 @ odds 2.0+ inom 7 dagar efter registrering; Utbetalda satsningar exkluderas. Få 2x £10 gratisspel, giltiga för settyper (1 @ odds 2.0+ eller högre) & en £20 casinobonus, omsatt 40x för att ta ut; Bonusar upphör om 7 dagar; Geografiska begränsningar gäller. Vänligen spela ansvarsfullt.
Bonus upp till £10 Fullständiga villkor och villkor gäller!|| |855 New players, from 11.08.2021, £10 bet to quality, £10 in Free Bets and up to 100 FreeSpins, Free Bets valid for 3 days.
Bonus up to £40 Fullständiga villkor och villkor gäller!Endast nya kunder. 18+, BeGambleAware.org. Minsta insättning £10. Pengar tillbaka som bonus. Omsättningskrav: Sportsbook 3x vid min. odds 1,40 (2/5), Casino 25x. Endast en bonus kan användas åt gången, Sportsbook-bonusen måste omsättas innan du använder kasinot, om inte bonusen har förverkats. Bonusen upphör efter 7 dagars registrering.
Bonus upp till €50 Fullständig Villkor gäller! Endast nya spelare. De kvalificerande vaden för att göra anspråk på vadet måste ha ett lägsta odds på 3/1 (4,00) eller högre innan gratisspel utlöses. 18+. BeGambleAware.org
Bonus upp till €25 Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Bonus upp till £10 Fullständiga villkor gäller ! Nya spelare efter 30.09.2020 | Gäller på första sportspel | Min. avd. 10 £ krav. | Min. £10 wag. vid första insatsen med min. totalt odds på 3/4 för att kvalificera sig | Spelet måste avgöras | Bonus Wag. req.1x på min. 2-faldiga kombisatsningar (min. 1/4 odds varje val) med min. slutodds 4/5 | Virtuella satsningar och utbetalda satsningar kvalificerar inte | Engångserbjudande | Bonusar som krediteras efter arbetsdag | 18+ | begambleaware.org
Bonus upp till £100 Full T&Cs Apply ! 18+ begambleaware.org; Nya spelarna får 100 % av insättningen upp till 50 £; En gång per hushåll; Minsta insättning £15 (ingen Skrill/Neteller); Satsa totalt 8 gånger insättning + bonus, med maximal kvalificerad insats lika med ditt initiala bonusbelopp; Bonusen löper ut efter 60 dagar; Minsta odds på 4/5 på singlar, eller 2/5 per etapp för acca; Vissa speltyper exkluderas.
Bonus upp till £15 Fullständiga villkor gäller! 18+. Endast tillgängligt för nya kunder. Insättning minst 10 £. Skrill och Neteller accepteras inte för bonus. Upp till £15 tillgängliga som gratisspel-token. För att få gratisspel-token, sätt in £10 och gör ett kvalificerande spel på £10 till odds lika med eller högre, 1/1 (2.0)
Bonus upp till £ 30 Full T&Cs Apply! Endast tillgängligt för nya kunder från Storbritannien och Nordirland. Du måste satsa £10 eller mer till enstaka/kumulativa odds på jämna (2,0) eller högre på ditt första spel. Gratisspelsaldo på £30 krediteras inom 48 timmar efter att ditt första spel har avgjorts. Gratisspel upphör efter 7 dagar. Erbjudandet är inte tillgängligt för kunder som registrerar sig den 14/04/2018. Restriktioner för e-plånbok gäller. Spelbegränsningar gäller. Max 30 gratissnurr på utvalda spel. Gratissnurr upphör efter 7 dagar.
Bonus N/A Fullständiga villkor gäller ! Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Bonus upp till £10 Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Bonus upp till £20 Fullständiga villkor gäller ! Riskfri 20: Endast nya kunder, begränsad till en per person. Om du tidigare har haft ett Paddy Power-konto kommer du inte att kvalificera dig för erbjudandet. Placera din FÖRSTA satsning på någon sportbokmarknad och om den förlorar återbetalar vi din insats i KONTANT. Max återbetalning för detta erbjudande är £20. Endast insättningar gjorda med kort eller Paypal kommer att kvalificera sig för denna kampanj. Villkor gäller. Paddy’s Rewards Club: Få ett gratisspel på £10 när du satsar 5x på £10+.
Bonus upp till £10 Fullständiga villkor gäller!|| |984 New customer offer. You must deposit £20 (or currency equivalent) in a single amount with your first deposit to be eligible. Debit card, bank transfer or Trustly only. Please gamble responsibly. 18+
Bonus upp till £100 Full T&Cs Apply! Endast nya kunder. Minsta insättning £20. Placera kvalificerande spel på £20 till £100 under de första 7 dagarna efter insättning (minsta odds 1/2) för att låsa upp gratisspel. Gratisspel belönas som 4 gratisspel som summerar insättningsbeloppet. Minsta odds 1/1, 3+ ben och går ut om 7 dagar. Vinster krediteras kontant.

FAQ

Nu har vi kommit till slutet, förhoppningsvis har vi svarat på frågan "vad är matchad betting"? Om inte skriv till oss på [email protected]||1006 and we’ll get back to you. Below you will find some of the more popular questions and answers on the subject.

Finns det några risker med matchad vadslagning?

När det gäller traditionella typer av vadslagning finns det ingen risken involverad, eftersom du täcker alla resultat. Den verkliga risken är dock mänskliga fel, som att ange fel belopp, vilket skulle leda till att pengar går förlorade.

Vilken är den bästa sporten att spela på?

Detta är till stor del upp till dig, det måste uppenbarligen vara en sport som är lätt att beräkna oddsen, såsom fotboll, tennis, cricket, etc. Fotboll brukar ha flest marknader, så du kan lägga mer frekventa vad här.