#ad
18+||6
This site contains commercial content
Annonsupplysning
USA

Den bästa mobilen Vadslagningssajter och appar för 2021

I följande granskninganalyserar vi olika mobilspelappar och webbapplikationer online. Kriterierna för att bedöma en bra mobilspeltjänst liknar den för en stationär spelbok. Ändå ger enkel navigering och beröring för att placera vadslagning en bra mobilspelupplevelse.

Översikt överbästa spelapparna
Bästa Bettingappar Bonuserbjudande Höjdpunkter Betyg Säker länk Villkor
Upp till£10I gratisspel Ja 4 5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller| ||307! *Endast nya kunder. Minsta insättning: £10. Första insättningen matchade upp till £10. 1 x satsning till oddset 1,75+ för att låsa upp gratisspel. Endast insättningar med betalkort. Detta erbjudande gäller i 7 dagar från det att ditt nya konto har registrerats. 18+. BeGambleAware.org. Satsa på ett ansvarsfullt sätt.
Upp till£15I gratisspel Ja| ||320 5 4.9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor tillämpas! 18+. Endast tillgängligt för nya kunder. Insättning minst 10 £. Skrill och Neteller accepteras inte för bonus. Upp till £15 tillgängliga som gratisspel-token. För att ta emot gratisspel-token, sätt in £10 och gör ett kvalificerande spel på £10 till odds lika med eller högre, 1/1 (2.0)
Upp till || |339£30I gratisspel Ja 5 4.8| ||348/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Under the terms of this Promotion, eligible members will receive £30 in free bets at the Site. In order to receive the welcome offer, members must first place a qualifying bet. A qualifying bet is a ‘real money’ stake of at least £10 with odds of 1/2 (1.5) or greater. Bets that are ‘Cashed Out’ do not qualify. First qualifying bet must be placed within 30 days of registration. Please gamble responsibly. 18+
£20I gratisspel Ja 4 4.7/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor Ansök! Endast nya kunder, minsta insättning och satsning £10 (£20 om E/W insats) endast från brittiska bankkort. Paypal accepteras inte. Minsta oddsjämnar (1/5 per multival). 2 x £10 gratisspel giltiga i 7 dagar, insatsen återbetalas inte, ingen utbetalning
Upp till100 £ In Bet Credits Ja 4 4,6/5 Besök webbplatsen!||401 Full T&Cs Apply! Öppna kontoerbjudande. Upp till £100 i insatskrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insättning £5. Spelkrediter tillgängliga för användning vid avveckling av spel till värdet av kvalificerad insättning. Minsta odds, satsnings- och betalningsalternativ gäller. Avkastning exkluderar insatsen från Bet Credits. Tidsgränser och villkor gäller.

I tabellen ovan har vi listat de bästa mobilspelsajterna, samt lite extra information om de olika kompatibla kraven för var och en och den allmänna funktionaliteten. Poängbetygen är till för att ge dig en allmän översikt över den övergripande kvaliteten på varje app. Nedan kan du se vårlista över bästa spelbolag för mobilspelsappar:

Bästa mobilspelsajter för 2021:

För den fullständiga rapporten om vad du kan förvänta dig med avseende på mjukvarukrav,lättheten att placera insatser, utbudet av liveströmmar samt några tips angående deras dagliga användning, scrolla ner nedan till vår undersökningsrecension.

Hur man bedömer kvaliteten på en mobil sportspelapp

I avsnitten nedan kan du för att läsa på om några av de olika testkategorierna och få insikt i vilka mobilappar och webbapplikationer online erbjuder spelarna denbästa mobilspeltjänsten. Vi kommer också att tillhandahålla lite användbar teknisk information om programvarukrav, hur du får ut det mesta av din mobilapp genom att surfa på ett ansvarsfullt sätt och hur du skiljer mellan en mobilspelapp och en webbapplikation online.

Ladda ner eller webbapplikation?

Den huvudsakliga tydliga skillnaden mellan en inbyggd mobilapp och en webbapplikation är attinbyggda appar kräver att användaren laddar ner och installerar nödvändig programvara på sin enhet. Med en webbapplikation online drivs sportboken av webbläsaren. Skälen till de två typerna av applikationer är två: för det första har Apple och Android tillsammans den största marknadsandelen inom sektorn för mobilspelsajter.

Av denna anledning väljer speloperatörer ofta attutveckla helt nedladdningsbara appar för dessa mobilleverantörer, snarare än för Windows- och Blackberry-enheter där den globala distributionen är kraven är betydligt lägre. Som ett resultat kommer du ofta att upptäcka att vadhållningsoperatörer kommer att stödja helt nedladdningsbara, inhemska mobilvadslagningsappar för Apple och eller Android.

The Differences Between A Web Application And A Native Application

Den andra orsaken beror främst pålicensrestriktioner. Apple- och Android-användare kan gratis ladda ner sportsbook-appar fråniTunes ochGoogle Play butikerna precis som med vilken annan applikation som helst.

Fördelar och nackdelar

I nästan alla fall kommer den helt nedladdningsbaranative appen för en viss bookmaker att vara mycket mer användarvänlig| ||464 than the online web application. This is largely due to the fact that the bet mobile app would have been specially developed and optimised to work with the corresponding device.

Med detta kan appen öppnas med en enkel touch på skärmen, och den allmännaladdningstiden och dataanvändningen blir snabbare och långt effektivare än webbapplikationen online. Med en webbapplikation måste du antingen skriva in webbadressen varje gång du vill använda spelboken, eller spara den som ett bokmärke i historiken för din föredragna webbläsare. Dessutom måste grafiska element, oddsuppdateringar och all annan nödvändig data laddas ner på varje sidförfrågan.

Design och navigering

Den kanske viktigaste aspekten av en mobilspelapp är lättheten av navigering och funktionalitet. Speloperatörer utmanas när det kommer till att utveckla inbyggda applikationer, eftersom de flesta spelarna förväntar sig att hitta en mobilversion som liknar en datorwebbplats. Detta betyder atthela utbudet av sport- och vadslagningsmarknader måste överföras till en mycket mindre enhet samtidigt som den möjliggör maximal enkel navigering.

De allra bästa betting-apparna kommer att bevara de flesta, om inte alla,samma funktioner på hela skrivbordswebbplatsen; färgschemat, vadslagningsmöjligheter i spelet och hela utbudet av betalningsmetoder bör förbli intakta, med den enda märkbara skillnaden är att alla de fantastiska funktionerna på skrivbordswebbplatsen som användarna känner till och älskar har replikerats och något förenklat när det gäller möjliggör en mycket snabbare och bekvämare spelupplevelse.

A Chart Mapping The Mobile Applications With The Easiest Functionality

Intuitiv navigering Supersnabb vadslagning och bra utbud av liveströmmar|| |490
£20 I gratisspel
Fullständiga regler och villkor gäller! 18+ New UK+IRE customers. Paypal and certain deposit types and bet types excluded. Min €5 bet within 14 days of account reg at min odds 1/2 = 4 x €5 free bets. Free bets valid for 4 days on sports, stake not returned, restrictions apply. T&Cs apply.

Ett bra exempel på en app medöverlägsen navigering och användarvänlighet kan ses i Ladbrokes mobilsportbok. Utseende och layoutmässigt, även om det är mobilspel är det nästan identiskt med den fullständiga stationära versionen, funktionen för snabbspelkupong tillåter användare att lägga vad med bara tre tryck på skärmen.

Detta är en extremt behändig match som kan göra skillnaden mellan att bara gå miste om en vinnande satsningsmöjlighet och att ta hem en betydande vinst efter en snabb satsning. Dessutom ger rullgardinsmenyn i det övre vänstra hörnet av skärmen enkel åtkomst med ett klick till hela listan över tillgängliga sportmarknader,navigera sömlöst mellan några av de mest populära vaden på sportboken, kommande lopp och plattformen i spelet.

Livespel och streaming på mobila enheter

I en idealisk värld, hela utbudet av spelmarknader ochliveströmmar tillgängliga på datorwebbplatsen skulle också vara tillgängliga på mobila enheter. För det mesta kommer dock bookmakers bara att tillhandahålla en procentandel av den fullständiga in-play-tjänsten på mobilen.

Detta gäller egentligen bara livebetting och livestreaming eftersom de flesta bookmakers mestadelserbjuder samma utbud av sportmarknader via mobilen. Men när det kommer till att titta på liveströmmar och betta på livesporter, kommer spelarna inte riktigt att få samma upplevelse som när de använder den kompletta stationära sportboken.

Detta är den allra bästa mobilspelappen på marknaden kommer att göra ett mycket bra jobb med attreplicera livespelupplevelsen på skrivbordet. Till exempel inkluderar Betways mobilapp över 15 000 spelmarknader före match och spel; vilket är mer än ett tillfredsställande urval för de flesta spelarna.

På samma sätt är Coral den endalivebettingsajten som stöder samma omfattande livestreamingtjänst som skrivbordswebbplatsen. De flesta av apparna i vår recension ger bara ett urval avbrittiska hästkapplöpnings- och greyhoundströmmar samt kanske ett eller två andra alternativ.

Bonus Erbjudanden för smartphone- och surfplattanvändare

Som om det inte redan fanns tillräckligt med incitament för att använda mobilspelsapplikationer, finns det några operatörer där ute som delar ut speciella bonusar för att placera vad med sin app. Dessa är vanligtvis tillfälliga erbjudanden, så vi rekommenderar att du tittar tillbaka regelbundet. Som sagt, vi hittade toppen av mobilspelerbjudandena nedan.

Lätt att navigera Breda insättningsalternativ och toppfunktionalitet
£10 I gratisspel
Fullständiga villkor gäller! Nytt spelare, från 11.08.2021, £10 insats till kvalitet, £10 i gratisspel och upp till 100 FreeSpins, Gratisspel giltiga i 3 dagar.

Kompatibilitet och mjukvarukrav

The lägsta mjukvarukrav som krävs för att ladda ner mobilappar är endastberoende på operativsystemet. För spelare som använder Apple-enheter måste applikationer hämtas från iTunes Store och normalt kräver operativsystemet iOS version 6.0 eller högre för att applikationen ska laddas ner till enheten.

Vissa appar, som t.ex. de som utvecklats för William Hill och Betway kräver det senare operativsystemet iOS 7.0. För Android-enheter är det minsta nödvändiga operativsystemetnormalt Android 2.3 eller 2.3 Gingerbread.

Bookmaker Android iOS Windows
Version 2.3 eller senare iOS 7.0 Innsbruck eller senare Windows 7
 Version 5.3 eller ovan iOS 7.0 ||615Innsbruck or later Version 7
Version 4.4.2 Kit Kat eller högre iOS 7.0 Innsbruck eller senare webbapp
Version 2.3 Gingerbread eller högre iOS 6.0 Sundance eller senare webbapp
Version 2.1 eller högre iOS 7.0 Innsbruck eller senare webbapp
Endast webbapp iOS 7.0 Innsbruck eller senare webbapp
Endast webbapp iOS 6.0 Sundance eller senare webbapp
Version 3.2.6. Honeycomb eller högre iOS 6.0 Sundance eller senare Windows 8.1
Version 2.3 eller högre iOS 7.0 Innsbruck eller senare webbapp
Version 2.0 eller högre iOS 7.0 Innsbruck eller senare webbapp

När det gäller webbapplikationer online, operativsystemet för den mobila enheten är irrelevant eftersom själva applikationen faktiskt inte laddas ner och sparas. Detta betyder dock att det finnsminsta webbläsarkrav som måste uppfyllas för att spelare ska få den fulla upplevelsen av mobilspeltjänsten.

När du använder webbapplikationer bör spelarna se till att den valda webbläsaren (oavsett om det är Safari, Chrome, Firefox eller någon annan webbläsare) stöder den nyaHTML 5 format.

Uppkomsten av mobil på nya bettingsidor

Mobilbetting är på uppgång, med nya bookmakers som leder framifrån. Dessa sajter ser denfrämsta vikten av vadslagning via din app, och introducerar därmed policyer som riktar sig direkt till din telefon.

Detta återspeglas av det faktum att nästan alla låter dig satsa via din app. De letar också efter sätt att fåvadslagning att fungera ännu snabbare än någonsin, med vissa webbplatser gjorda exklusivt för vadslagning. De introducerar också speciella lojalitetsbonusar som belönar mobilspelarna för deras hårda arbete.

Användbara tips för mobilanvändare

I följande avsnitt kan användare läsa upp några användbara tips som kan avsevärtoptimera användningen av din sportsbook-app. Samma tips kan också användas när du använder appar för spel, onlinekasinon och andra online-spelappar.

Spara aldrig lösenord på din mobila enhet| ||738

Never Keep Your Password Saved On Your Mobile Or Tablet DeviceSaving your login details is a sure-fire way to enable fast and easy access to the homepage of the native app. You’re putting yourself at great risk if your device were to be lost or stolen; anyone that gets hold of your phone would be able to access your account, and may also be able to deposit again using your card details if you too have those saved on your phone. In order to avoid this, it’s best to avstå från att spara dina inloggningsuppgifter på din mobil eller surfplatta.

Hur du optimerar batteritiden| ||746

Try To Save Your BatteryThe extensive use of mobile applications with high-speed streaming, and internet usage inevitably means that the battery life will be drained faster. Although there is not a great amount that can be done, there are a few small practices you can try to keep the power usage to a minimum. Such as stänga av Bluetooth, hålla skärmens ljusstyrka och ljud till ett minimum och använda en stabil Wi-Fi-internetanslutning istället för din mobila data hjälper till att bevara en del av batteritid.

Var uppmärksam på liveströmmarna på dataanvändningen

Use WiFi Whenever PossibleLiveströmmar är utan tvekan en av de mest attraktiva funktionerna som erbjuds av vadslagningsoperatörer, streaming av matcher från en mobil enhet utan Wi-Fi -Fi kan vara enstor belastning på dina data. Tänk på att strömning av en hel 90-minuters fotbollsmatch med en hastighet på 512kbit/s kan använda mellan 300 – 350MB mobildata, att se tre matcher skulle kosta nästan ett 1GB månadsdatapaket. Se till att din månatliga internetdataplan kommer med tillräckligt med data för att stödja din avsedda användning.

Slutsats: några tips för iPhone- och Android-användare

Efter att ha haft ett bra spel av alla de bästa mobilspelsapparna som stöds av spelsajterna som listas i våra recensioner, fann vi attstandarden var ganska hög. Sanningen att säga har alla appar designats för att möjliggöra maximal enkel navigering och för att erbjuda spelarna en vadslagningsupplevelse så nära hela skrivbordssidan som möjligt.

Apparna inkluderar alla utbetalningsalternativ och en bra utbud av betalningsalternativ. För vår fullständiga recension av alla de bästa bettingapparna för mobila och surfplattor på marknaden, se till att fortsätta till våra motsvarande ||766review pages for each operator, kolla in vår lista avbästa bettingsajter för en fullständig översikt över bookmakers.

FAQ

Om du har några frågor om mobilspelsappar eller något annat får du gärna maila oss på[email protected]|| |775. See the vanligaste vanliga frågorna nedan.

🏆 Vilka är de bästa mobilspelapparna?

Vi har granskat alla tillgängliga mobilspelappar och kom upp med vårtopp fem lista ovan. Vi valde dessa genom ett antal ansträngande tester och dessa presterade bäst.

📱 Vad är skillnaden mellan inbyggda och webbappar för mobilspel?

Det finns någraskillnader mellan en inbyggd app och webbapp för mobilspel. Den viktigaste är att dennative appen är en nedladdning och erbjuder högre prestanda än enbart en webbapp.

☝️ Hur satsar du på en mobil app?

Betting på mobilen ärmycket lik den på en dator. Beroende pådesign och navigering bör det vara lätt att följa. Allt du behöver göra är att göra ett val och lägga en satsning. Enkla grejer, verkligen.

💸 Är uttag möjlig på mobilspelsajter?

Ja,om funktionen är tillgänglig på skrivbordet kommer den även att vara tillgänglig på mobil|| |807. You just have to make sure your enhet är kompatibel med den relevanta bettingappen du vill använda.

📺 Vilken är den bästa mobilspelappen för livestreaming?||813

There are numerous apps that offer live streaming. In our sektion dedikerad till livebetting-streaming, lyfter vi framalla funktioner som du bör hålla utkik efter när du väljer din app.

❓ Hur fungerar mobilspel?

Mobilvadslagningär en enkel process, som är mycket lik den för skrivbordet. Allt du behöver är ett konto och pengar och du är klar. Kolla in våra praktiskamobilspeltips för att komma på väg.

🎁 Finns det några mobilvadslagningserbjudanden?

Ja, det finns gott omdedikerade mobilspelerbjudanden. Vi har valt ut vår favorit som du kan använda. Många gånger kankampanjerna riktade till datoranvändare också användas på din mobil.