#ad
18+||6
This site contains commercial content
Annonsupplysning
Denna oberoende jämförelsewebbplats hjälper konsumenter att välja de bästa tillgängliga spelprodukterna som matchar deras behov. Vi erbjuder högkvalitativa reklamtjänster genom att endast visa etablerade varumärken från licensierade operatörer i våra recensioner. Vi får provision för att annonsera de varumärken som anges på denna sida. Detta kan påverka varumärkesrankningen. Observera att även om vi strävar efter att förse dig med uppdaterad information, jämför vi inte alla operatörer på marknaden.

Vår recension av de bästa spelapparna Android-spelare kan använda

I denna recension tar vi dig igenom alltfrån layout och design, till antalet marknader och de bästa bonusarna för att ge dig de bästa spelapparna Android har att erbjuda. I slutet av denna recension kommer du att ha otyglad kunskap om allt som har med Android att göra. Ta först en titt på våra fem bästa bookmakers nedan!

Android Betting-appar:Top Bookmaker
Bookmaker Bonuserbjudande| ||278 Features Betyg Säker länk T&C:s
Upp till | ||293£10I gratisspel 5,21 Ja 5.0/5 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor och villkor gäller! *New customers only. Min Deposit: £10. First deposit matched up to £10. 1 x wagering at odds of 1.75+ to unlock Free Bet. Debit Card deposits only. This offer is valid for 7 days from your new account being registered. 18+. BeGambleAware.org. Bet The Responsible Way.
£15I gratisspel 4.4.2 Ja 5.0/5 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor gäller! 18+. Endast tillgängligt för nya kunder. Insättning minst 10 £. Skrill och Neteller accepteras inte för bonus. Upp till £15 tillgängliga som gratisspel-token. För att få gratisspel-token, sätt in £10 och gör ett kvalificerande spel på £10 till odds lika med eller högre, 1/1 (2.0)
£100|| |340In Bet Credits 5.2 Yes 4.5/5| ||350 BESÖK WEBBPLATS! Fullständiga villkor och villkor gäller!||356 Open Account Offer. Up to £100 in Bet Credits for new customers at bet365. Min deposit £5. Bet Credits available for use upon settlement of bets to value of qualifying deposit. Min odds, bet and payment method exclusions apply. Returns exclude Bet Credits stake. Time limits and T&Cs apply.
£30I gratisspel 5.0 Ja|| |370 4.5/5||373 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor gäller ! Enligt villkoren för denna kampanj kommer kvalificerade medlemmar att få £30 i gratisspel på webbplatsen. För att få välkomsterbjudandet måste medlemmar först lägga ett kvalificerande spel. En kvalificerande satsning är en insats för "riktiga pengar" på minst £10 med odds på 1/2 (1,5) eller högre. Spel som är "utbetalda" kvalificerar inte. Första kvalificerande spel måste placeras inom 30 dagar efter registrering. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
x2 OddsPå första insats 5.2 Yes 4,5/5 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor gäller|| |401! Exklusivt för nya medlemmar. Erbjudandet gäller endast sportspel. Maximal total insats är £10. Spel per väg är maximalt 5 £ vardera (£10 total insats). Gäller i 60 dagar efter registrering. 18+

Som du kan se är det några toppnamn vi har valt ut. Men hur gjorde vi detta? Om du fortsätter att läsa, kommer vi att specificera alla kriterier vi använde för att välja dem. Därefter ska vi titta på hur du faktiskt får en app på din telefon, och för Android är det kanske inte lika enkelt som andra.

Hur får du vadslagningsappar på Android

Som du inte kan använda Google Play Butik, nedladdning av Android-appar är lite annorlunda än andra. Det är fortfarande en ganska enkel process; Den viktigaste skillnaden är dock attdu måste komma åt operatörens webbplats direkt. Detta beror på att Google Plays policy inte tillåter hasardspelsinnehåll på dess plattform. I nästa avsnitt kommer vi att gå in i detalj på hur du kommer runt detta och installerar bettingappar för Android på din telefon.

Hämta bettingappar för Android – A Different Route

Det finns en några steg du måste följa för att Android-spelapplikationer ska fungera. Förstdu måste gå till din inställningssida och aktivera nedladdningar från okända källor. Om du inte gör det här kommer nästa steg inte att fungera. Sedan måste du komma åt bookmakerns webbplats direkt. Här hittar du en .apk-fil att ladda ner. Om du har problem med att följa, se vår steg-för-steg-guide nedan.

När filen har laddats ner måste du exportera den till din telefon och en installation startar. Du kanske är orolig för säkerheten, menalla bookies som visas på vår sida är pålitliga och godkända av de erkända spelkommissionerna. När den har laddats ner kan du sedan logga in på den nya appen och börja spela direkt, du kan använda dina befintliga referenser eller skapa ett nytt konto!

Bettingappar för Android – Hur väljer vi dem ?

När vi väljer de bästa spelapparna Android har att erbjuda går vi inte bara blint in i processen. Vi har tagit fram ett antal viktiga kriterier som avgör hur de rankas. Genom att följa dessa får vi en snabb och effektiv överblick över varje operatör. Naturligtvis kan vissa vara bättre på vissa områden än andra, men en toppbookie kommer att prestera bra totalt sett. Se våra kriterier nedan.

Kriteriet ovan ger oss ett enkelt och snabbt sätt att ge en rankning av en bookmaker. Nu,i följande avsnitt kommer vi att gå in mer i detalj på varje del och kommer att ge dig anledningar till varför vissa operatörer presterar bättre än andra.

Layout och design av en app

Layouten och designen av en app är avgörande för att ge en toppanvändarupplevelse. Alla bettingappar för Android bör ge en tydlig väg för att hitta vart du vill åka.Färger och text ska vara lätta för ögat, och du ska aldrig känna att dina ögon gör ont. En elegant design kommer att förbättra din njutning. I skjutreglaget nedan visar vi startsidan för varje operatör i appen så att du får en fin smak för vad de innebär.

Layout av de bästa Android-spelapparna
  • The home page of the Betway Android betting app1/ 5 Betway-appenEn underbar display, innovativ i sin design. Dess lockande karaktär gör att du kan flöda fritt från sektion till sektion. Navigeringen, enkel och snabb. En glad app och en sensationell upplevelse.
  • The home page of the Karamba Android betting app2/5Karamba-appenDe blå och gröna färgerna påminner dig om en smaragd som lyser i solen. Det är en vacker liten app som verkligen lockar dig att gräva djupare och ta reda på mer. Lätt att hitta, den är smart och funktionell.
  • The home page of the bet365 Android betting app3/5bet365-appenMöjligen den mest kända appen som finns. Den berömda gröna, gula och mörka bakgrunden ger dig omedelbart en varm känsla. Det är lätt att navigera och dess eleganta design gör att det går snabbt och enkelt att satsa.
  • The home page of the 888sport Android betting app4/5888sport-appenOm du gillar fantastiska sportappar, då kommer du att känna dig som hemma här. Orange och svart är färgerna som vägleder dig. Typsnittet är tydligt och läsbart, navigeringen är enkel. En verkligt fantastisk spelupplevelse för alla.
  • The home page of the Grosvenor Android betting app5/5The Grosvenor AppMer liknar att tillhandahålla kasinot, den här operatören ligger fortfarande långt efter sina medkonkurrenter. Ändå är appen smidig och kompakt. Lätt att flytta runt och relativt snabb. Inga allvarliga defekter att hitta.

Antalet sporter och marknader tillgängliga

Antalet sporter och marknader som erbjuds bör vara exakt samma som vad du skulle hitta på skrivbordsversionen av webbplatsen. Allt mindre skulle vara en styggelse.Det finns ingen anledning till varför skrivbordserbjudandet inte kan överföras till mobilsajten. Därför bör de bästa sportspelsapparna för Android alltid ha samma variation och val. Den moderna spelaren nöjer sig inte längre med enkla marknader, det måste finnas ett stort utbud, och det är vad de bästa gör.

Färre klick desto bättre – snabbaste Android-spelappar

To determine the best Android betting apps, it is good to look how many clicks one must make before they can place a bet. The very best will need very few, four to five is top of the range. Any more any you may miss you chance. This particular pertinent in the livebetting, eftersom du inte vill missa din chans när något händer i spelet. Nedan kan du se vår dedikerade infografik där de allra bästa finns listade så att du kan se.

Infograph showing how many clicks are needed to bet with the best Android betting apps

Nyckelfunktioner i Android-appar för sportspel

Vi har tittat på några av de mest grundläggande funktionerna av Android-spelappar, nu är det dags att gräva lite djupare. Det är dessa saker som verkligen skiljer vetet från agnarna.Varje toppbokhandlare bör införliva dessa i sitt erbjudande. Om de inte gör det är det inte värt att spela på. Se rutorna nedan för att ta reda på vad vi pratar om.

Dedikerad mobilbonus

De allra bästa bookies kommer inte bara att erbjuda en allmänvälkomstbonus| ||556, but will also have an offer dedicated to mobile users. This means that if you use their app, du bör också få någon form av incitament, i form av ett gratisspel, eller matchad insättning, eller till och med en ökning av oddsen . Det skulle också vara underbart om de erbjöd dig pågående kampanjer, men detta är i slutändan sällsyntare.

Livestreamingtjänst

Det som verkligen driver de bästa spelapparna Android över toppen är om de ger du möjlighet att livestreama eller inte. De allra bästabästa kommer att erbjuda hästkapplöpning, fotboll, tennis, basket och mycket mer. Att se dessa spel live och satsa på dem samtidigt är en otrolig upplevelse, att kunna göra detta på din mobila enhet är en oöverträffad möjlighet, och en som alla vill ha chansen att ta del av.

Cashout Option

Det säger sig självt attalla mobilappar bör ha möjligheten för dig att ta ut din insats. Om den inte raderar den och hittar en ny. Detta är inte längre ett modernt koncept, alla de bästa bookmakerna har det i sitt erbjudande på ett eller annat sätt, och det borde vara tillgängligt för dig medan du spelar med din Android. Det finns ingen ursäkt för att det inte ska vara det. Det är i slutändan en fantastisk funktion som många tippare använder för att säkra vinst eller minska förluster.

Top 3 Android-spelappar i detalj

Överst på sidan har vi redan listat våra bästa bettingappar för Android, och nu kommer vi att gå in mer i detalj på de tre bästa. Det här är de bookies som vi litar på för att i slutändange den bästa spelupplevelsen när du spelar på din mobila enhet med det här operativsystemet.

Operator Sport Marknader Kampanj för Android Nedladdningsstorlek Minsta krav
35+
153+
Nej
7,5 MB
5.2.1
30+
124+
Nej
12,8 MB
4.4.2
36+
139+||662
No
13,9 MB
5,2

Betway Android-app

Android-app avBetway
Betalning med PayPal Tillgänglig
Snabbspel Inte tillgänglig
Säkerhetssystem DigiCert inc
Licens UK Gambling Commission

Android-appen tillägnadBetway är en helt sensationell produkt. Iminimala klick kan du satsa, och det är något som alla tippare vill veta är en möjlighet. Navigeringskapaciteten skulle göra Christopher Columbus avundsjuk när du vinkar dig igenom appen med en lätthet som du sällan skådat. Det är lätt att hitta sporten och marknaden du vill satsa på och komma igång direkt. Det är överlägset vår favorit, och om du bara tar dig tid att prova det själv kommer du att veta exakt vad vi pratar om.

Karamba Android App

Android App ofKaramba
Betalning med PayPal Inte tillgänglig
Snabbsatsningar Inte tillgänglig
Säkerhet System COMODO
License UK Gambling Commission

Våra experter älskar dettaKaramba app. Det är verkligen en av de mest innovativa operatörerna som finns idag. Dess högkvalitativa erbjudande är inte det minsta förvånande, du kan arbeta dig runt appen och hitta det du letar efter mycket enkelt. Det kanske inte erbjuder en livestreamingtjänst, men det kompenserar definitivt för vad den saknar genom ren kvalitet. Du kan använda samma betalningsmetoder som du hittar på skrivbordssidan, och det är mycket fördelaktigt. Färgskalan fick definitivt vårt öga, men det kan vara en förvärvad smak. Prova själv och du kommer inte att bli besviken.

bet365 Android-app

Android-app avbet365
Betalning med PayPal Tillgängligt
Snabbsatsningar Tillgängligt
Säkerhetssystem DigiCert inc
License UK Gambling Commission

En av kraftpaketen inom sportspelsscenen ärbet365, så det är ingen överraskande att de har lyckats skapa en underbar app för Android-användare. Det är verkligen en fantastisk allrounder, med fantastiska erbjudanden som alltid är tillgängliga att dra nytta av. För många är det "gå till"-appen och vi kan inte skylla på dem. Medlivestreaming också lätt tillgänglig, kommer du säkert att ha en fantastisk tid om du slutar spela här. De har en mängd sporter och erbjuder innovativa marknader. De ligger alltid före kurvan och det syns med den här appen. Vi skulle inte tveka att rekommendera det för nya användare, så fortsätt och prova det.

Betting Android Apps for Football

Låt oss nu komma till den viktigaste delen av alla, den bästa fotbollsspelappen Android har att erbjuda. Det finns många viktiga faktorer när det gäller att överväga det allra bästa. Vårt team av högutbildade expertertestade noggrant alla Android-appar för att se vilka som presterade bäst. Vi använde några av följande tips för att guida oss på vägen.

Efter att ha gått igenom alla dessa punkter, var den bookmaker som till slut presterade bäst den som hittades i rutan nedan. Du kommer att ha en fantastisk tid att leka med dem.Du kan skanna QR-koden för att gå direkt till dem och få vadslagning direkt. Även om de utmärkte sig i fotboll, är denna bookmaker också anpassad på många andra områden. Så vad väntar du på? Ge det en chans nu!

The Android betting app on multiple devices

QR Code BetwayPlay Butik
Betway logo
30+ Sport

En inbyggd app vs. en webbapp

Det finns ett antal viktiga skillnader när det gäller en inbyggd app jämfört med en webbläsare. Först kanske du tror att det inte finns, men lita på oss att det finns. För det första,en inbyggd app har optimerats specifikt för det operativsystem du använder, naturligtvis finns det fortfarande vissa fördelar med en webbapp. I rutan nedan kan du ge en fullständig översikt och jämförelse mellan de två. Enligt vår åsikt kommer ett inbyggt verktyg alltid att vara toppen, men du kan bestämma själv.

Four features of the Android betting apps and four features of the internet betting app

Ny Android Betting App 2021||856

New Betting App
Satsa 10 £Få 10 £ Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande; Sätt första £10-satsningen på sporter med 3 ben till oddset 1,3 eller högre per ben; Gratis multipelspel måste innehålla 3 ben till oddset 1,3 eller högre per ben; Gratisspelsinsatser returneras inte; Inga omsättningskrav på vinster; 100 £ total maxvinst; Villkor gäller; 18+.

Det finns några appar som förtjänar att finnas på den här listan, men vi har inte lagt till dem eftersom de är för nya. Detta är fallet med nedladdningen av FansBet. Det är en underbar skapelse och kommer säkerligen att dominera topplistorna under kommande år. Med ettbrett utbud av marknader och utbetalningsalternativ kommer du att ha en underbar tid när du spelar med den här operatören. Om du inte tror oss uppmuntrar vi dig att prova det, du kommer att älska varje minut av det!

Android Företagsinformation

Företaget i korthet|| |895
The headquarters of Android
Developer Google, Open Handset Alliance
huvudkontor Googleplex, Mountain View, Kalifornien, USA
Första release 23 september 2008
Operativsystem Android 10
Kärntyp Monolitisk
Licence Apache, GNU GPL

Android som vi alla vet vid det här laget är ett mobilt operativsystem. Det utvecklades främst av Google; men det var också i ledarband med ett konsortium av utvecklare som kallas Open Handset Alliance. Den släpptes ursprungligen långt tillbaka i september 2008 och har sedan dess haft många olika versioner utvecklade sedan dess. Ett udda faktum med operativsystemen är att de alla har ett roligt kodnamn. Den ursprungliga varelsen, Gingerbread, med namn som KitKat, Oreo och Pie också med. Under 2017 rapporterade företaget att de hade 2 miljarder aktiva användare per månad och i kombination med Apple har de nästan 100 % marknadsandel. De är dominerande krafter i onlinevärlden, och detta kommer att fortsätta i många år framöver. Naturligtvis ligger de fortfarande lite efter sin huvudkonkurrent, men världsomspännande trender indikerar tydligt att de mycket väl kan bli den främsta utmanaren under de kommande åren. Naturligtvis när man tänker på enmobilspelapp, kommer de vanligtvis att tänka påiPhone, men nu är Android också en jätte i branschen. Vi är säkra på att de kommer att stanna där också.

Slutsats: Ett toppoperativsystem

Nu närmar vi oss slutet av denna recension, vi är säkra på att du är imponerad av dedikerade vadslagning appar för Android. De ären kraft att räkna med och ger en toppanvändarupplevelse. De flesta av debästa bookies på vår sida kommer att ha någon form av dedikerad app, men de som listas på den här sidan är de som kommer att ge dig den ultimata upplevelsen. Så, vi säger, vänta inte och börja ladda ner och spela direkt!

FAQ

Nu har vi kommit till slutet av vår recension, vi hoppas att vi har svarat på alla av dina frågor, om vi inte har kollat ​​in de vanliga frågorna som våra tippare ställer, nedan. Alternativt kan du kontakta oss på[email protected].

Varför kan jag inte ladda ner bettingappar på Android?

Du kan! Problemet här är att du inte kan ladda ner från Google Play Store, men om du följer stegen vi listade ovan kommer du att se att det finns ett sätt att kringgå det här problemet .

Vad är en .apkfil?

.apk-filerna är filtillägg som används för att distribuerabästa Android-spelapparna på Android-operativsystemet. De kan vanligtvis laddas ner via Google Play, men vissa webbplatser tillhandahåller ZIP-filen direkt på sin plattform.

Är Android-spelappar bättre än andra?

Detta beror på dina preferenser, men de är perfekt anpassade för Android-användare. De inkluderar ett antalfunktioner som verkligen får dem att sticka ut för dig när du använder dem.

Kan du använda Android-appar för fotbollsspel?

Ja, du kan. Det är dock viktigt att du använder vårakriterier för appar för fotbollsbetting innan du börjar på din resa, eftersom du inte kommer att gå långt fel då.

Kolla in våra andra appsidor