#ad
18+||6
This site contains commercial content
Annonsupplysning
Denna oberoende jämförelsewebbplats hjälper konsumenter att välja de bästa tillgängliga spelprodukterna som matchar deras behov. Vi erbjuder högkvalitativa reklamtjänster genom att endast visa etablerade varumärken från licensierade operatörer i våra recensioner. Vi får provision för att annonsera de varumärken som anges på denna sida. Detta kan påverka varumärkesrankningen. Observera att även om vi strävar efter att förse dig med uppdaterad information, jämför vi inte alla operatörer på marknaden.

Bästa bettingapparna för iPad – Vår detaljerade recension

För dig som letar efter de bästa bettingapparna för iPad har du kommit till rätt ställe. Vårt team av dedikerade experter har letat igenom marknaden för att hitta de allra bästa apparna dedikerade till denna mobila enhet. Vi kommer att fokusera på layout och design, marknader som erbjuds och mycket mer. I slutet av denna recension kommer du att ha kunskapen och förståelsen för varför vi valde topp fem appar listade nedan, och du kommer att lita på att spela med dem.

iPad Betting-appar:Top Bookmaker
Bookmaker Bonus Offer Funktioner Betyg Säker länk T&C:s
Up to £10I gratisspel 8.1 Ja 5.0/5||304 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor gäller! *Endast nya kunder. Minsta insättning: £10. Första insättningen matchade upp till £10. 1 x satsning till oddset 1,75+ för att låsa upp gratisspel. Endast insättningar med betalkort. Detta erbjudande gäller i 7 dagar från det att ditt nya konto har registrerats. 18+. BeGambleAware.org. Bet The Responsible Way.
£30I gratisspel 9.0 Yes 5,0/5 BESÖK WEBBPLATSEN!! Fullständig Villkor gäller! Enligt villkoren för denna kampanj kommer kvalificerade medlemmar att få £30 i gratisspel på webbplatsen. För att få välkomsterbjudandet måste medlemmar först lägga ett kvalificerande spel. En kvalificerande satsning är en insats för "riktiga pengar" på minst £10 med odds på 1/2 (1,5) eller högre. Spel som är "utbetalda" kvalificerar inte. Första kvalificerande spel måste placeras inom 30 dagar efter registrering. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
£20I gratisspel 7.1 Yes 4.5/5 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor gäller|| |355! 18+. Endast Storbritannien+IRE. Min första insats £5 till odds 1/2 eller mer. Tote och Pool exkluderas. Måste placeras inom 14 dagar från kontoregistrering. £20 krediteras som 4 x £5 gratisspel. Ej giltigt med CashOut. Gratisspel giltigt i 4 dagar. Gratisinsatsen returneras inte.
£30I gratisspel 8.0 Yes 4.5/5 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor gäller! Endast nya onlinekunder, minsta £10/€10 insats, endast vinst, minsta odds 1/2, gratisspel betalas som 3 X £10/€10, 30 dagars utgång, gratisspel/betalningsmetod/spelare/landsbegränsningar gäller.
£50Insättningsmatch 9.0 Ja 4.5/5 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor och villkor tillämpas! 18+ begambleaware.org; Nya spelarna får 100 % av insättningen upp till 50 £; En gång per hushåll; Minsta insättning £15 (ingen Skrill/Neteller); Satsa totalt 8 gånger insättning + bonus, med maximal kvalificerad insats lika med ditt initiala bonusbelopp; Bonusen löper ut efter 60 dagar; Minsta odds på 4/5 på singlar, eller 2/5 per etapp för acca; Vissa satsningstyper exkluderade.

I tabellen ovan har vi listat det allra bästa från iPad. Som du kommer att märka är många kända namn, och detta är inte en slump. Dessutom vägde det tungt att haströmning eller ett utbetalningsalternativ i vår ranking. I de kommande styckena kommer vi att gå in i detalj på varför vi valde dessa, och vilka andra kriterier vi använder för att avgöra vilka som kommer upp trumf.

Hur man skaffar vadslagningsappar på iPad

Det är enkelt att skaffa spelappar på iPad. Allt du behöver göra är att ladda ner dem. Även om du kan bli frestad att ladda ner från var som helst finns det några saker du bör se upp med. Om duklickar på någon av länkarna på denna sida, kommer du direkt till webbplatsen och därifrån är det bara en fråga om några enkla steg att följa. I stycket nedan har vi beskrivit detta för dig att se.

Hur man laddar ner vadslagningsappar på iPad från iTunes

Denna process är mycket likiPhone, detta beror på att båda delar samma operativsystem. I själva verket är iPad helt enkelt en större version av detta. Såför att ladda ner bettingappar på iPad behöver du först ett iTunes-konto. Det är enkelt att registrera dig om du inte redan har gjort det, men om du redan använder den här mobilen enhet kommer du att ha en, eftersom du inte kan använda den annars. När du är vid butiksområdet, sök helt enkelt efter relevant bookmaker och du är redo för det första steget.

After clicking on download you will see the icon appear on your home screen. You will now be ready to log-in to the app. If you have good wifi, this stage will be very quick. Du kan logga in med samma uppgifter som du gör på skrivbordet. När du är i detta skede är du bra att börja spela igen och njuta av den mobila användarupplevelsen .

Kriterier för att välja de bästa

När vi sökte genom iPad-spelapplikationermarkerade vi ett antal kriteriersom var viktiga för att avgöra hur de rankades. Dessa faktorer är viktiga för att se hur en app fungerar. Kolla in rutan nedan.

Om en bookmaker uppfyller alla dessa kommer de att vara en mycket bra operatör. Naturligtvis kan de mycket väl utmärka sig på andra områden också, och det är inte på något sätt skadligt för deras poäng. Ändå tyckte vi att dessa faktorer var de bästa för att snabbt och enkelt göra en bra bedömning.

Layout och design är viktigt

För att man ska få den bästa upplevelsen av att använda bettingappar på iPad är det viktigt att layouten och designen bidrar till att man kan njuta av att spela äventyr. Grafiken ska vara tydlig och dechiffrerbar, navigeringen ska vara enkel och lätt, och appen bör vara reaktiv för att passa den större skärmstorlek som du får av den underbara enheten som är iPad. Som du säkert har märkt vid det här laget är skärmen större än din genomsnittliga smartphone. Ta en titt på några av operatörerna nedan.

Layout av de bästa iPad-spelapparna
  • The home page of the Betway iPad betting app1/5The Betway AppThe way Betway’s app is designed makes it feel as though it was specifically designed just for you. You intuitively navigate from screen to screen with complete ease. It’s like returning home to see an old friend.
  • The home page of the Karamba Android betting app2/5888sport-appenDen orange, den vita och den svarta. Sensationella färger kombineras för att ge en vacker och estetiskt tilltalande app. En fantastisk upplevelse och insatsplacering med minimala klick uppnås enkelt.
  • The home page of the Coral iPad betting app3/5The Coral AppEn mycket snygg app från denna tidlösa bookmaker. Visst, mer på den traditionella sidan och utan krusiduller, det får ändå jobbet gjort. De som vill ha enkelt och enkelt har kommit till rätt ställe.
  • The home page of the William Hill iPad betting app4/5The William Hill AppÄnnu en app som gör precis vad som står på burken. Inget speciellt att se här. Enkel satsningsplacering, enkel design och livestreamingmöjligheter. Det finns inte mycket mer du kan begära.

Sport- och marknadsval – Ju fler desto bättre

De bästa sportspelsapparna för iPad borde ha en rikedom marknader för dig att välja mellan. Den bästabör inte ha någon skillnad mellan skrivbordssidan och vad som erbjuds på mobilversionen. Detta är viktigt för dig, den hängivna spelaren. Oavsett var du är eller vad du gör, bör det inte finnas en begränsning av marknadens val bara för att du använder en annan enhet. Detta skulle vara fruktansvärt nedslående, och de bästa apparna kommer inte att begränsa dig på detta sätt.

De snabbaste satsningsplaceringarna för iPad-spelappar

Ju färre klick som behövs för att placera ett vad desto bättre. Som spirande tippare vill du haförmågan att lägga en satsning på ett ögonblick. Detta är särskilt relevant närlivebetting och det inte finns mycket tid över. Med denna minimala ansträngning kan du få bort din insats på ett ögonblick och skratta hela vägen till baksidan. Det allra bästa kräver bara tre klick; Men många appar tar mellan fyra till sex i genomsnitt.

Infographic showing how many clicks are needed to bet with the best iPad betting apps

iPad Sports Betting Apps Funktioner

För att verkligen komma tillrätta med iPad-spelapplikationerman måste överväga den uppsjö av funktioner som kan komma med dem. Detta kan vara gratisspel, välkomstbonusar, livestreaming och mer. Kolla in våra detaljerade beskrivningar nedan, så kommer du att lämna med en kunskapsnivå som du inte trodde var möjlig innan.

Bonus och gratisspel

Alla bettingsidor erbjuderwelcome bonuses, och de bästa apparna borde också. Det bästa sättet för dem att locka dig att ladda ner deras verktyg är genom att ge dig ett toppincitament. Det skulle vara trevligt om dessa var speciellt utformade för mobilanvändaren i åtanke, ochsom iPad-användare skulle du verkligen kunna dra fördel av något sådant. Alla operatörer erbjuder inte sådana erbjudanden, men det är värt att hålla utkik efter. of something like that. Not all operators do offer such deals, but it is worth keeping an eye out for.

Livestreaming

Det bästa man kan göra när man spelar live är att titta på en livestream samtidigt. Känslan du får när du ser din förutsägelse gå i uppfyllelse är sensationell. Entoppapp bör erbjuda en mängd olika streaming från fotboll till badminton och mer. Allt du hittar på skrivbordet bör också vara tillgängligt för dig på din mobila enhet.

Utbetalningsalternativ

I denna dag och ålder är alternativet att ta ut hela eller delar av ditt spel en måste-funktion. Att göra detta medan du är på språng ger dig den ultimata chansen att få ut det mesta av dina insatser. Varje iPad-appbör ha den här funktionen tillgänglig, om den inte gör det är det inte värt att ha eller investera din tid i att använda den.

Top 3 iPad-spelappar i detalj

Låt oss nu gå in i större förvarning av de bästa vadslagningsapparna för iPad. Det finns några verkligt geniala uppfinningar där ute, och ingen mer än de tre vi har listat nedan.Om du satsar med dem kommer du garanterat att ha en topptid när du spelar. Vi kommer att gå in på ytterligare detaljer i följande parafraser.

Operator Sport Marknader Kampanj för iPad Nedladdningsstorlek Minsta krav
35+
112 +
Nej
12,4 MB
iOS 8.0
38+||632== =125+
125+
Nej
15,8 MB
iOS 8.0
33+
118+
Nej
19,5 MB
iOS 8.0

Betway iPad-app

iPad-app avBetway
Betalning med PayPal Tillgänglig
Snabbsatsningar Tillgänglig
Security System DigiCert inc
License UK Gambling Commission

The Betway-appen tillägnad iPad är en sensationell bit av affärer. På barafem små klick är du redo att lägga din insats och är redo att få en stor vinst. Navigeringselementet är vackert, och användarupplevelsen är oöverträffad. Om du är ett fan av iPad är den här appen designad med dig i åtanke. Det finns få appar som kan jämföras med den här och du kommer att få en underbar upplevelse att spela med dem. De vet verkligen vad de ska erbjuda, och du kommer inte att saknas.

888sport iPad App

iPad-appen av888sport
Payment with PayPal Tillgänglig
Snabbsatsningar Inte tillgänglig
Säkerhetssystem Go Daddy|| |745
License UK Gambling Commission

Den världsledande operatören,888sport har verkligen överträffat sig själva med detta fantastisk iPad-app. Med etthelt utbud av sportmarknader som erbjuds kommer du aldrig att känna att du inte kan hitta det du letar efter. Dessutom betyder de distinkta färgerna att din njutning ökar exponentiellt. Operativsystemets hastighet innebär att du aldrig behöver vänta och det förbättrar verkligen din upplevelse. Ett sensationellt verktyg, och ett som vi inte har några betänkligheter att komma tillbaka till.

Coral iPad App

iPad-appen avCoral
PayPal payment Tillgänglig
Snabbsatsningar Inte tillgänglig
Säkerhetssystem DigiCert inc|| |787
License UK Gambling Commission

Världen avCoral är vackert komprimerad i denna fantastiska iPad-app. Ja, de kanske är mer kända för sina traditionella butiker, men investeringen i dettamobilspel har verkligen gett utdelning.Bara fyra klick till en satsning, många marknader och massor av alternativ för livestreaming betyder att du inte kan gå fel med den här. Det är lätt att navigera och med en mängd betalningsalternativ att välja mellan kan du verkligen få en underbar upplevelse.

Appen för fotboll

Naturligtvis vill alla spelarna ha en app som är väl avrundad. En som kan prestera på flera sporter. Men den vi alla vill ha mest är fotboll. De bästa iPad-apparna tillgodoser detta behov fullt ut.Vi har kraftigt testat alla appar på marknaden för att hitta vilken som presterade bäst för denna sport. Vi använde några av följande punkter för att guida oss på vägen.

Efter att ha tittat igenom dessa ovannämnda punkter är det klart att den bästa fotbollsappen för iPad tillhör en operatör, den vi har visat i rutan nedan.För att gå direkt till det kan du skanna QR-koden och du kommer direkt in i en värld av oändliga möjligheter. Denna bookmaker är inte bara bra för fotbollen utan är också expert på många andra områden. Låt oss inte glömma tennis och golf!

iPad betting apps and a footballer
QR Code BetwayPlay Store
Betway logo
35+ Sport

A Native App vs. a Web App

En del av er kanske undrar varför du måste ladda ner en app till din enhet. När allt kommer omkring, vem behöver de bästa sportbetting-apparna för iPad, när du kan komma åt dem direkt från din webbläsare, eller hur? Nåväl, låt oss berätta nu, allt är inte så enkelt och lätt. För det första är användarupplevelsen helt enkelt bättre när du använder en inbyggd app, men det finns mycket mer att tänka på. Kolla in vår jämförande tabell nedan, så kan du enkelt se för- och nackdelarna.

Four features of the iPad betting apps and four features of the internet betting app

Ny iPad Betting App 2021

NyBetting-app
UP TILL£15|| |869 Fullständiga villkor och villkor tillämpas! 18+. Endast tillgängligt för nya kunder. Insättning minst 10 £. Skrill och Neteller accepteras inte för bonus. Upp till £15 tillgängliga som gratisspel-token. För att få gratisspel-token, sätt in £10 och gör ett kvalificerande spel på £10 till odds lika med eller högre, 1/1 (2.0)

När det kommer till nya sportoperatörer är Karamba namnet på allas läppar i spelbranschen. De har en topp välkomstbonus och täcker många olika sporter och marknader. Derasapp är mycket välutveckladoch betyder att du knappast kommer att se skillnaden mellan det och deras skrivbordserbjudande. Om du är ett fan av sport kan du verkligen inte gå fel med detta sensationella lilla erbjudande.

En historik om företaget

Företaget i korthet
The headquarters of Apple
Utvecklare Apple Inc.
huvudkontor Cupertino, Kalifornien, USA||909
First release 27 januari 2010
Operativsystem iOS|| |921
CPU 2,49 GHz hexa-core (Dual-core Vortex + quad-core Tempest)
Minne 3 GB LPDDR4X RAM|| |935

Unsurprisingly, Apple – the same company that produce iPhone – also produce iPad. The first ever iPad was released way back in January 2010, and it has grown exponentially ever since.

Försäljningen toppade under första kvartalet 2014 med 26 miljoner över hela världen och har minskat sedan dess. Under fjärde kvartalet 2018 hade detta sjunkit till 9,6 miljoner.Den har nu sju generationsmodeller och är en stapelvara i Apples produkter.

Ipad 7 släpptes i slutet av september 2019 för att få strålande recensioner. Den har minskat sin skärmstorlek till 10,2 tum, med standardlagring på 32 GB. Apple A10-processorn med 54-bitars arkitektur säkerställer en smidig och funktionell utdata.

En sensationell produkt som ständigt utvecklas och förbättras med tiden. Alla sanna Apple-fans kommer redan att ha detta i sin arsenal.

Slutsats: iPad-spel är en njutbar upplevelse

Vi har äntligen nått slutet av denna recension om vadslagningsappar för iPad, vi är nu säkra på att du kan vara säker på din förmåga att välja den bästa appen att spela med. Naturligtvis finns det en uppsjö av appar du kan välja mellan, men om du håller dig till våra punkter och råd kommer du alltid att kunna spela med de bästa. Vi tillhandahåller också en allmän lista överbästa bettingsajter, och det här är ett bra ställe att komma igång med om du är osäker på hur du gör det. Lycka till, och vi är säkra på att du kommer att ha det bra.

FAQ

Nu har vi kommit till slutet av sidan, du kanske fortfarande har några brännande frågor. Om så är fallet, kolla de vanligaste frågorna nedan. Du kan också ringa oss på[email protected] så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Är iPad samma som iPhone?

Nej. Även om de kan dela vissa likheter med operativsystemet (iOS) och har samma företag (Apple), är de två separata enheter. De använder olika teknik och hårdvara ochnedladdning är annorlunda. iPhone är en smartphone, iPad en surfplatta.

Kan jag streama fotbollsmatcher i appen?

Ja, så länge operatören du spelar på tillåterfotboll streaming, then you should be able to stream directly on your app. We'd advise you to check before hand to make sure this is available for you to use.

Finns det några nya bettingappar ute för iPad?

Ja, vi har listat våra favoritny spelapp för iPad redan. Naturligtvis kan det finnas några andra där ute, men våra experter tyckte att den här var den bästa i gänget.

Hur ser en bettingapp för iPad ut?

I vår avsnitt omlayout och design vi har lyft fram alla nyckelaspekter som definierar en iPad-spelapp. De är en sak av skönhet, det är säkert.