#ad
18+||6
This site contains commercial content
Annonsupplysning
Denna oberoende jämförelsewebbplats hjälper konsumenter att välja de bästa tillgängliga spelprodukterna som matchar deras behov. Vi erbjuder högkvalitativa reklamtjänster genom att endast visa etablerade varumärken från licensierade operatörer i våra recensioner. Vi får provision för att annonsera de varumärken som anges på denna sida. Detta kan påverka varumärkesrankningen. Observera att även om vi strävar efter att förse dig med uppdaterad information, jämför vi inte alla operatörer på marknaden.

Upptäck de bästa spelapparna som iPhone stöder

Alla har en smartphone nuförtiden, så det är viktigt att en bookmaker utvecklar en app för att tillgodose behoven hos en on-the -flytta punter. Den här recensionen kommer att fokusera på de bästa spelapparna iPhone har att erbjuda.Vi kommer att titta på nedladdning av appen, vilka bookmakers som rankas bäst, samt layouten och designen. Allt detta kommer att ge dig den fullständiga översikten och låta dig välja ditt favoritspel. app. Se vår lista över toppoperatörer nedan!

iPhone Betting-appar:Top Bookies
Bookmaker Bonuserbjudande Features Betyg Säker länk T&C:s
£30In Free Bets 6.0 Yes 5.0/5 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor tillämpas! Enligt villkoren för denna kampanj kommer kvalificerade medlemmar att få £30 i gratisspel på sajten. För att få välkomsterbjudandet måste medlemmar först lägga ett kvalificerande spel. En kvalificerande satsning är en insats för "riktiga pengar" på minst £10 med odds på 1/2 (1,5) eller högre. Spel som är "utbetalda" kvalificerar inte. Första kvalificerande spel måste placeras inom 30 dagar efter registrering. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
£10I gratisspel 7.0 Yes 5.0/5 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor gäller|| |331! *Endast nya kunder. Minsta insättning: £10. Första insättningen matchade upp till £10. 1 x satsning till oddset 1,75+ för att låsa upp gratisspel. Endast insättningar med betalkort. Detta erbjudande gäller i 7 dagar från det att ditt nya konto har registrerats. 18+. BeGambleAware.org. Satsa på ett ansvarsfullt sätt.
£20I gratisspel 7.0 Yes 4.5/5 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor och villkor Ansök! 18+ nya kunder i Storbritannien+IRE. Paypal och vissa insättningstyper och satsningstyper exkluderas. Minsta 5 € insats inom 14 dagar efter kontoregistrering till lägsta odds 1/2 = 4 x €5 gratisspel. Gratisspel giltiga i 4 dagar på sport, insatsen returneras inte, begränsningar gäller. Villkor gäller.
£15I gratisspel 7.0 Ja|| |369 4.5/5||372 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor gäller ! 18+. Endast tillgängligt för nya kunder. Insättning minst 10 £. Skrill och Neteller accepteras inte för bonus. Upp till £15 tillgängliga som gratisspel-token. För att få gratisspel-token, sätt in £10 och gör ett kvalificerande spel på £10 till odds lika med eller högre, 1/1 (2.0)
£50|| |385Deposit Match 7,0 Yes 4,5/5|| |395 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor och villkor tillämpas! 18+ begambleaware.org; Nya spelarna får 100 % av insättningen upp till 50 £; En gång per hushåll; Minsta insättning £15 (ingen Skrill/Neteller); Satsa totalt 8 gånger insättning + bonus, med maximal kvalificerad insats lika med ditt initiala bonusbelopp; Bonusen löper ut efter 60 dagar; Minsta odds på 4/5 på singlar, eller 2/5 per etapp för acca; Vissa satsningstyper exkluderade.

Som du kan se finns det några hushållsnamn i listan ovan, men hur kom vi till slutsatsen av de fem bästa? Tja, vårt team av dedikerade expertertestade och testade alla bettingappar för iPhone 2021||409 and found these ranked the best. In the following sections we will demonstrate the criteria we used.

Hur får man vadslagningsappar på iPhone

Det har aldrig varit enklare att skaffa iPhone-spelapplikationer. Det finns helt enkelt många sätt att få en på din telefon, men det säkraste och bästa sättet är naturligtvis genom de officiella kanalerna. Vad är det vi hör dig säga? Tja, för att uttrycka det enkelt, det är genom att gå till App Store och ladda ner det där. Vi kommer att visa dig hur i nästa avsnitt.

Hur man laddar ner vadslagningsappar på iPhone från iTunes

För er som någonsin har använt iTunes tidigare, vet att den här processen är ganska enkel.Allt du behöver göra är att komma åt App Store, där du kommer att ha ett konto. Innan du säger att du inte gör det, om du har en iPhone kan du inte använda telefonen utan en, det är Apple ID som du använder för att säkerhetskopiera all din data. Väl här skriver du bara in önskad bookmaker i sökfältet och du bör se deras dedikerade app tillgänglig.

När du har hittat bookmakern,klicka helt enkelt på ladda ner och du kommer att vara igång. Se när ikonen visas på telefonens startskärm och inom några sekunder – förutsatt att du har en anständig internetanslutning – kan du logga in på ditt konto. När du väl öppnat appen kan du lägga ett vad och se hur underbar världen av mobilspel verkligen är.

Hur vi väljer våra vadslagningsappar för iPhone

Det är ingen lätt uppgift att välja de allra bästa sportbettingapparna för iPhone. Naturligtvis kan det finnas några som presterar bra inom vissa områden, där vissa utmärker sig inom andra. Vårt team av dedikerade experter harutvecklat ett antal kriterier som de kan använda för att snabbt utvärdera en app och hur den presterar. I rutan nedan kan du se exakt vad vi pratar om.

En väl avrundad bookmaker och app bör kunna utmärka sig i sådana kriterier. Det kan mycket väl finnas andra områden också, men för ett snabbt och effektivt test fann vi att dessanyckelprestandaindikatorer var de bästa sätten att ha ett mätbart sätt att jämföra apparna på erbjudande.

Layout och design av appen

Användarupplevelsen är en integrerad del av njutningen av att använda en betting-app. Layouten och hur den är utformad är därför mycket viktig. Det bör finnas tydliga och urskiljbara steg för hur man lägger ett vad. Navigering från sport till sport ska vara snabb och enkel. Spelkupongen måste vara lätt att se, och du bör kunna lägga till och ta bort spel på ett ögonblick. I bildspelet nedan kan du se hemsidan för våra utvalda operatörer och se hur de står sig.

Layout av de bästa bettingapparna för iPhone
  • The home page of the 888sport iPhone betting app1/5888sport-appen888sport-appen är ett vackert exemplar. Dess orange, vita och svarta färger är väldigt attraktiva och sticker ut underbart. Det är lätt att använda och du kan enkelt navigera genom olika områden. Vi blev mycket imponerade.
  • The home page of the Betway iPhone betting app2/5Betway-appenGrafiken och designen på Betways iPhone-app är verkligen häpnadsväckande. Dess eleganta design gör dig häpen när du trycker dig fram till de olika skärmarna. Det betyder verkligen att du kan navigera snabbt och effektivt.
  • The home page of the Ladbrokes iPhone betting app3/5Ladbrokes-appenDet röda och vita på Ladbrokes ger din värme och komfort när du bläddra från sport till sport. Denna iPhone-app är en underbar uppfinning som låter dig komma åt din spelkupong på ett nafs. Fantastiskt.
  • The home page of the Karamba iPhone betting app4/5Karamba-appenKaramba iPhone-appen lockar dig med sin känsla av säkerhet. Dina ögon stirrar förundrat när du bedömer de olika skärmarna. Spelplacering uppnås på några sekunder och du är redo att ta alla tillfällen du hittar.

Sport och marknader som erbjuds

As any punter will know, choice is key. Therefore, in order for an app to be seen in a good light by us sporterna och marknaderna som erbjuds vara desamma som du skulle hitta på skrivbordssidan. Det finns ingen anledning att skära av några hörn här och vi skulle bli mycket besvikna om vi fann att det fanns färre alternativ på en mobil enhet.

Snabbaste insatsplaceringar med iPhone Betting-appar

Hur många klick behöver du för att lägga ett vad? Ju färre desto bättre,med bara tre kan du redan klicka på bekräftelseknappen. Detta är sensationellt. En verkligt underbar design, vilket innebär att om du ser en satsning och vill spela kan du det på ett nafs. Det skulle inte vara något värre än att behöva gå igenom flera skärmar och sidor, för när du hade kommit dit hade du glömt vad du gjorde! Se grafen nedan för att se de bästa resultaten.

Inforgraphic with how many clicks are needed to bet with the best iphone betting apps

iPhone Sports Betting Apps Funktioner||539

To really understand iPhone betting applications, one must consider the multiple extra features that can be offered. Whether it be dedicated mobile bonuses, livestreaming eller ett uttagsalternativ, så kan du alltid hitta något som är dedikerat bara för iPhone-apparna. Kolla in rutorna nedan för att ta reda på mer.

Mobilbonusar och gratisspel

Några av er har redan besökt vår sida medbästa spelbonusar och vet att de flesta bookmakers erbjuder någon form av välkomstkampanj. Vad du kanske inte inser är attmånga även vänder sig till den mobila spelaren. De kan och erbjuder specifika bonusar eller till och med gratisspel till användare av iPhone sportspelsappar. Dessa exklusiva kampanjer kan sedan användas för att spela på den sport du väljer.

Livestreaming

När det kommer till bettingappar för iPhone finns det inget bättre än att ha ettlivespel. Det kan vara av intresse för dig att de bookmakers som erbjuder enlivestreamingtjänst i kombination med detta, nu också har integrerat detta i sitt apperbjudande. det är fantastiskt att du kan se hur ett spel framskrider i din hand, denna tekniska utveckling är häpnadsväckande.

Utbetalningsalternativ

För många år sedan,Betfair introducerade världen utbetalningsalternativet. Sedan dessa tidiga dagar har många bookmakers följt efter. När folk migrerar mot mobilvadslagning, innebar detta att operatörerna var tvungna att utveckla iPhone sportspelsappar med detta i åtanke. Som ett resultat,du kan nu ta ut pengar när du är på språng med din mobil. Det är en toppfunktion som nu är en stapelvara.

Top 3 iPhone-spelappar i detalj

Låt oss nu komma till de saftiga grejerna. Vi kommer att gå in på en detaljerad genomgång av de 3 bästa iPhone-betting-apparna som listas överst på denna sida. Här hittar du information omsport tillgänglig, marknader, kampanjer och mycket mer. Med denna detaljerade tillsyn kommer du att kunna ta reda på varför vi valde dessa specifika operatörer och vad som gör att de sticker ut från mängden.

Operator Sport Marknader Kampanj för iPhone Nedladdningsstorlek Minimikrav
38+
112+
Ja
7,1 MB
iOS 6.0
35+
125+
Nej
6.8 MB
iOS 7.0
37+
107+
Ja
10,4 MB
iOS 7.0| ||672

888sport iPhone App

iPhone-app av888sport
Betalning med PayPal Tillgänglig
Quick Bets Inte tillgängligt
Säkerhetssystem Go Daddy
Licens UK Gambling Commission| ||708

One of the best betting apps iPhone-capable is the one produced by 888sport. Det är en underbar skapelse. De har en av de största varianterna avsporter och marknader som är tillgängliga för mobilspelaren och de uppmuntrar dig verkligen att spela med en så elegant enhet. Måtten är perfekta och du känner dig som hemma med den här appen. Från sättet du navigerar till att placera ett vad är allt perfekt anpassat. Vi rekommenderar att du laddar ner den här och provar själv. Vi är säkra på att du inte kommer att bli besviken.

Betway iPhone-app

iPad-app avBetway
Betalning med PayPal|| |725 Available
Snabbsatsningar Tillgängligt
Säkerhetssystem DigiCert inc
Licens| ||744 UK Gambling Commission

The Betway iPhone-appen är en skönhet. Den är lätt att använda och är designad på ett sätt att vara självförklarande. Även de som inte har någon aning om hur man använder en sådan app kommer inte att ha några svårigheter att komma runt den här. Vad mer medendast fem klick för att lägga ett spel, det är snabbt och effektivt. Operativsystemets hastighet är underbar, och det goda utbudet av livestreams gör att du alltid kommer att underhållas. När det kommer till vadslagning på språng finns det inte många bättre appar där ute än detta.

Ladbrokes iPhone-app

iPhone-app avLadbrokes
Betalning med PayPal Tillgänglig
Snabbsatsningar Inte tillgängligt
Säkerhetssystem DigiCert inc
Licens UK Gambling Commission

Ett känt namn för många,Ladbrokes är kanske mer kända för sin traditionella produktion på den brittiska marknaden. Ändå erbjuder de en sensationell iPhone-app som uppfyller alla våra kriterier fantastiskt. Med bara tre klick att satsa,många marknader och livestreaming, träffar det verkligen målet. Det finns inget flashigt med den här appen, den gör bara precis vad den ska göra. Låter dig satsa på ett effektivt sätt. Det kanske inte sticker ut när det gäller färger eller jippon, men det sticker verkligen ut i prestanda.

Betting av iPhone-appar för fotboll

Vad skulle en app vara utan fotboll? Det är sporten som alla spelarna älskar, och som ett resultat måste den vara väl täckt imobilspelsvärlden. Det är svårt att urskilja den bästa vadslagningsappen iPhone har att erbjuda, såvi skapade en lista med värdefulla poäng för att indikera vad du bör hålla utkik efter när du använder en enhet för fotbollsspel.

Efter att ha gått igenom alla poäng fanns det egentligen bara en vinnare för oss och det var Betway. Alla våra utvalda bookmakers presterade bra, men de här killarna hade bara fördelen.De är ett fantastiskt lag och har verkligen utvecklat en sportbok som är fotbollsvänlig. Med massor av marknader, liveresultat, statistik och mer gör de det verkligen roligt att satsa på fotboll.

The iPhone betting app and a footballer
QR Code BetwayPlay Butik
Betway logo
35+ Sport

App iPhone kontra webben App

Om du äger en smartphone behöver du inte nödvändigtvis en dedikerad app för att spela på din favoritbookmaker. I denna tid är många webbplatser optimerade för mobil surfning. Så när du surfar på Safari kommer bookmakerns webbplats automatiskt att passa din skärm. Det låter som att du inte behöver en app men se upp, allt är inte så perfekt. Ibilden nedan kan du se några av fördelarna och nackdelarna med en dedikerad app jämfört med webbläsarversionen, och du kommer att se det om du letar efter prestanda , bör du alltid välja den förra.

Four features of the iPhone betting apps and four features of the internet betting app

Ny iPhone Betting App 2021

NyBetting App
UP TILL£10 Fullständiga villkor och villkor gäller! Nytt spelare efter 30.09.2020 | Gäller på första sportspel | Min. avd. 10 £ krav. | Min. £10 wag. vid första insatsen med min. totalt odds på 3/4 för att kvalificera sig | Spelet måste avgöras | Bonus Wag. req.1x på min. 2-faldiga kombisatsningar (min. 1/4 odds varje val) med min. slutodds 4/5 | Virtuella satsningar och utbetalda satsningar kvalificerar inte | Engångserbjudande | Bonusar som krediteras efter arbetsdag | 18+ | begambleaware.org

LV BET är en relativt ny operatör inom sportspelsvärlden. Tidigare har de erfarenhet av kasinon men har nu utvecklat en toppsportbok. De erbjuder en fantastisk välkomstbonus, och som ett resultat av varje växande fanskara har de ett fantastiskt iPhone-gränssnitt att använda också. De erbjuder en mängd sporter, från fotboll till surfing. Det är detta erbjudande som verkligen får dem att sticka ut från mängden. Om du är ett fan av olika sporter, kom hit och du kommer att bli imponerad!

iPhone Företagsinformation

Företaget i korthet
The headquarters of Apple
Utvecklare Apple Inc.
Högkvarter|| |902 Cupertino, California, USA
Första release 29 juni 2007
Operativsystem iOS
CPU 64-bitars sexkärniga Apple A12 Bionic
Minne 4 GB LPDDR4X RAM

Utvecklarna av iPhone är Apple. Kanske det mest kända företaget i världen. Den första iPhone någonsin släpptes den 29 juni 2007 på uppdrag av Steve Jobs och blev en omedelbar succé.

Alla tidigare enheter har använt Apples iOS-operativsystem, och fram till skrivande stund har det släppts hela tolv generationer av modeller.

Den anses nu vara en av demest använda smartphones i världen och revolutionerade branschen. Det var verkligen en "gamechanger" och många har försökt imitera framgången för Apple, som nu är ett av världens mest värdefulla börsnoterade företag.

De är en jätte och kommer att fortsätta vara det i årtionden framöver, så det är goda nyheter om du är ägare till en sådan enhet.

Slutsats: iPhone Betting är det bästa

Nu när vi har kommit till slutet av denna recension av bettingappar för iPhone är vi säkra på att du har en fullständig förståelse för vad de innebär. Vi är säkra på du kommer att ha en fantastisk tid att betta om du använder en app som är beroende av detta system.

Dessutom har många operatörer som du hittar på vårbästa betting-sajter lista dedikerade erbjudanden för den mobila enheten. Om du är på språng och alltid rör på dig finns det inte mycket bättre än att använda den här typen av enhet. Så fortsätt och ladda ner!

FAQ

Nu har vi kommit till slutet av denna sida tillägnad de bästa betting-apparna som iPhone har tillgängliga, vi hoppas att vi har svarat på alla dina frågor. Om inte, kan du alltid nå oss genom att skicka oss ett e-postmeddelande till[email protected], glöm inte att kolla in de vanligaste frågorna nedan.

Är iPhone-bettingappar gratis?

Ja. Alla som listas på vår sida är helt gratis att ladda ner och inga kostnader kommer att uppstå om du gör det. Se hur du gör dethär.

Är dessa appar säkra?

Ja. Att använda en app är ungefär som att använda en webbläsare på skrivbordet eller liknande,layouten är anpassad, men utvecklarna har införlivat alla säkerhetsfunktioner du hittar där också.

Vilka funktioner har iPhone-bettingappar?

Tja, de har många specifikafunktioner och det gör att du kan spela i appen en unik upplevelse. Vi rekommenderar att du provar det själv.

Hur ser iPhone-betting-apparna ut?

I vårt avsnitt som är tillägnatlayouten och designen kan du se exakt hur appen ser ut och hur den fungerar.