#ad
18+||6
This site contains commercial content
Annonsupplysning
Denna oberoende jämförelsewebbplats hjälper konsumenter att välja de bästa tillgängliga spelprodukterna som matchar deras behov. Vi erbjuder högkvalitativa reklamtjänster genom att endast visa etablerade varumärken från licensierade operatörer i våra recensioner. Vi får provision för att annonsera de varumärken som anges på denna sida. Detta kan påverka varumärkesrankningen. Observera att även om vi strävar efter att förse dig med uppdaterad information, jämför vi inte alla operatörer på marknaden.

Vår djupgående recension av de bästa bettingapparna för Windows Phone

Välkommen till vår sida dedikerad till de allra bästa bettingapparna för Windows Phone. Vi ger dig en översikt över alla toppoperatörer, inklusive bonusar, och hur appen fungerar. Vi harutvecklat ett antal strikta tester och har upptäckt vilka bookmakers som verkligen överträffar resten. I slutet av denna sida är du redo med din Windows Phone i handen och världen för dina fötter! Se de fem bästa bookmakerna nedan.

Windows Phone Betting-appar:Top bookmakers
Bookmaker Bonuserbjudande Features Betyg Säker länk T&C:s
£30In Free Bets 8 Yes 5.0/5 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor tillämpas! Enligt villkoren för denna kampanj kommer kvalificerade medlemmar att få £30 i gratisspel på sajten. För att få välkomsterbjudandet måste medlemmar först lägga ett kvalificerande spel. En kvalificerande satsning är en insats för "riktiga pengar" på minst £10 med odds på 1/2 (1,5) eller högre. Spel som är "utbetalda" kvalificerar inte. Första kvalificerande spel måste placeras inom 30 dagar efter registrering. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
£15I gratisspel 8 Yes 5.0/5 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor gäller|| |331! 18+. Endast tillgängligt för nya kunder. Insättning minst 10 £. Skrill och Neteller accepteras inte för bonus. Upp till £15 tillgängliga som gratisspel-token. För att få gratisspel-token, sätt in £10 och gör ett kvalificerande spel på £10 till odds lika med eller högre, 1/1 (2.0)
£10|| |339In Free Bets 8 Ja 4.5/5| ||349 BESÖK WEBBPLATS! Fullständiga villkor och villkor gäller! *Endast nya kunder. Minsta insättning: £10. Första insättningen matchade upp till £10. 1 x satsning till oddset 1,75+ för att låsa upp gratisspel. Endast insättningar med betalkort. Detta erbjudande gäller i 7 dagar från det att ditt nya konto har registrerats. 18+. BeGambleAware.org. Bet The Responsible Way.
£50Insättningsmatch 7,0 Yes 4.5/5||372 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor gäller! 18+ begambleaware.org; Nya spelarna får 100 % av insättningen upp till 50 £; En gång per hushåll; Minsta insättning £15 (ingen Skrill/Neteller); Satsa totalt 8 gånger insättning + bonus, med maximal kvalificerad insats lika med ditt initiala bonusbelopp; Bonusen löper ut efter 60 dagar; Minsta odds på 4/5 på singlar, eller 2/5 per etapp för acca; Vissa insatstyper exkluderade.
£250Välkomstbonus 8 Ja 4,5/5 BESÖK WEBBPLATSEN! Fullständiga villkor och villkor gäller. Ny kunderbjudande. För att aktivera denna bonus på det personliga 22BET-kontot, satsa din insättning en gång på spelmarknader med odds på minst 1,65 inom 30 dagar. Det aktiverade bonusbeloppet måste omsättas 10 gånger med oddset 1,65 innan det överförs till spelarens personliga 22BET-konto. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Fortsätt läs för en fullständig och fullständig översikt. Du hittardjupgående analyser av en mängd ämnen. Från layout och design, till hur många klick som krävs för att lägga ett spel. Vänta inte, börja läsa direkt!

Hur man laddar ner Windows Phone Betting-applikationer

De flesta människor i världen är mer bekanta med det storamobile operators som iPhone och Android. Windows phone har trots allt en marknadsandel på mindre än 2%, så du kanske aldrig har laddat ner en app tidigare. För att göra det,gå till Microsoft Store och följ stegen vi har angett nedan.

Under de kommande åren kommerutvecklare sannolikt att sluta skapa dedikerade appar, eftersom det inte kommer att vara värt sin tid för en så liten marknad. Då kommer du förmodligen att stå utan några inbyggda applikationer. Detta är en verklighet som många Windows Phone-användare måste möta, eftersom om det inte sker en plötslig förändring är detta en misslyckad produkt.

Hur vi väljer våra Windows Phone Betting-appar

Vårt team av uppskattade sportexperter använder ett antal kriterier när de bedömer bettingappar för Windows Phone. Detta gör att de kan göra en snabb bedömning på ett rättvist och balanserat sätt. Nedan,du kan hitta de viktigaste sakerna vi håller utkik efter. Naturligtvis presterar vissa bookmakers bättre än andra, så tänk på det, men ett bra totalresultat är det vi ser mest efter.

Naturligtvis finns det fler saker som en bookmaker kan göra rätt. Detta är bara en allmän riktlinje, eftersom när du tittar igenom hundratals appar är det en bra idé attskapa ett rättvist test över hela linjen. Se hur det gick för våra bookmakers nedan.

Layouten och designen är viktig

När man tittar på hur en app presterar är layouten och designen en integrerad del av dess funktionalitet. En användares upplevelse påverkas direkt av hur väl den är strukturerad. DeWindows Phone-spelapplikationer som vi gillar bäst var de som var tydliga och enkla att följa. I bildspelet nedan kommer vi att visa hur det gick för varje app, och du får en liten inblick i hur de ser ut. Naturligtvis är det bästa sättet att se hur väl de verkligen är designade att prova sig fram.

Layout av de bästa bettingapparna för Windows Phone
  • The home page of the 888sport Windows Phone betting app1/5The 888sport AppEtt vackert gränssnitt välkomnar dig när du öppnar appen. Orange och svart pryder skärmen när dina ögon rör sig flytande över dit du vill. Navigeringen är snabb och sömlös. En toppapp.
  • The home page of the Karamba Windows Phone betting app2/5Karamba-appenDe blå och gröna ger en elegant skärm. De ljusa färgerna drar till sig din uppmärksamhet och fokuserar dina ögon. Typsnittet är lätt att läsa, menyn lätt att navigera, en underbar skapelse.
  • The home page of the Betway Windows Phone betting app3/5 Betway-appenDe svarta och vita färgerna är synonyma med Betway och den här appen är ett sensationellt erbjudande. Svep lugnt igenom och hitta vad du vill lägga snabbt och enkelt.
  • The home page of the 22bet Windows Phone betting app5/522bet-appenEn nykomling, men ändå lite snyggt utveckling har skett. Lätt att använda och naturlig knappplacering gör att du aldrig kommer att leta efter något du inte kan hitta. En fantastisk skapelse.

Sport- och marknadsval

När det kommer till sport- och marknadsval bör de bästa bettingapparna för Windows Phone har samma erbjudande som vad bookmakern tillhandahåller på sitt skrivbord. I denna tid finns det ingen ursäkt för dem att låta bli. Du, spelaren,vill ha flest tillgängliga val, så att ha samma val att satsa på är en integrerad del. Oavsett var du är är det viktigt att ha full täckning avvinthundarna och andra sporter för att du ska kunna njuta av appen.

Snabbaste Windows Phone Betting Apps

När du är ute och reser, ibland är tiden avgörande. Det är därför det är viktigt att behöva minimalt med klick för att lägga ett spel. Några av de bästa apparna låter användare göra ensatsning på bara fyra klick! Föreställ dig om du tittar på en sportmatch och förutsäger något innan det händer, du måste verkligen få satsningen på ett nafs, det skulle irritera dig till himlen och tillbaka om du inte fick det gjort det dags. Det är därför de bästa applikationerna ger dig chansen att göra det på ett snabbt sätt. I tabellen nedan kan du se de operatörer som presterar bäst.

Infographic showing how many clicks are needed to bet with the best Windows Phone betting apps

Windows Phone Sports Betting Apps-funktioner

De ska inte bara fungera bra i ovannämnda poäng, utan även de bästa sportspelapparna Windows har att erbjuda, bör också ha följande funktioner tillgängliga. Det här är de saker som verkligen tippar dem över kanten och kommer att leda till en exponentiell ökning av användarnjutningen. Sportspel är en organism i ständig utveckling, men det finns snågra saker som alltid kommer att förbli desamma och följande funktioner är några av dem.

Bonuses and Freebets

Att ha en dedikeradspelbonus är viktigt för att ha en toppapp. De bästa apparna kommer att ha dem enbart för deras mobila erbjudande. Medanallmänna kampanjer i dag är vanliga, erbjuder många bookmakers sporadiska mobilbonusar, så håll utkik efter dem. Det finns inget bättre än att få ett gratisspel och använda det för att vinna stort.

Livestreaming

Det finns verkligen inget mer sensationellt än att ha enlivestreaming tillgängligt på din mobila enhet. Alla toppappar kommer att ha detta aktiverat och det låter dig njuta av ett sportspel var som helst. Att kunna satsa på det du tittar på är en av gamblingens moderna triumfer.Teknologiska framsteg säkerställer en smidig drift och din njutning är genom taket.

Utbetalningsalternativ

Alla bookmakers idag har utvecklats att erbjuda någon form av utbetalningsalternativ. Det är en integrerad del av dagens sportbok. Du kan inte slå att kunna ta ut din insats innan spelet är över. Om det används på rätt sätt kan du vinna pengar, annars skulle du inte göra det! Detta går åt andra hållet också, vilket innebär att du kan förlora på vissa vinster. Alla de bästa apparna bör hadet här alternativet färdigt inbyggt som du kan använda.

De tre bästa Windows Phone Betting-apparna i detalj

In the table below you can find more details about our topp 3 Windows Phone-spelapplikationer. Det här är de som verkligen presterade bäst, av en stor lista. I följande stycken kommer vi att gå in på mer detaljer om vad som gör dem så fantastiska.

Operator Sport Marknader Kampanj för Windows Phone Nedladdningsstorlek Minsta krav
33+
200+|| |607
No
6,8 MB
8 Mobil
32+
199+
Nej
5,9 MB
8 Mobil
30+
189+
Nej
9,6 MB
8 Mobil

888sport #1 Windows Phone App

Windows Phone app av888sport
Betalning med PayPal Tillgänglig
Snabbsatsningar Inte tillgängligt
Säkerhetssystem Go Daddy
Licens UK Gambling Commission

Våra experter älskade bettingappen Windows Phone som producerades av888sport. Det är enkelt designat med en känsla av elegans som sällan skådats. Det är intuitivt och du kan navigera dig runt mycket enkelt. Dessutom innebär säkerhetsaspekterna att du kan spela i en säker och säker miljö. Vi skullerekommenderar att du provar det själv eftersom det helt klart utmärker sig i jämförelse med vissa andra. En njutbar upplevelse garanteras, och de är sanna kännare av sitt yrke.

Karamba #2 Windows Phone-app

Windows Phone-appen avKaramba
Betalning med PayPal Inte tillgänglig
Snabbsatsningar Inte tillgänglig
Säkerhetssystem COMODO
Licens UK Gambling Commission

En annan app som utmärkte sig var en som producerades avKaramba. It was easy to use, and our experts really like the layout and design. It is one of those apps that leaves you truly thankful that you have smartphone to use it on. It was a rikt nöje och det tjänade syftet som det utvecklades för. Att satsa var enkelt och lätt, liksom att hitta de marknader du ville satsa på. Naturligtvis uppmuntrar vi alla att prova själva, de kommer att bli positivt överraskade.

Betway #3 Windows Phone-app

Windows Phone-appen avBetway| ||761
Payment with PayPal Tillgänglig
Snabbsatsningar Inte tillgängligt
Säkerhetssystem DigiCert inc
Licens UK Gambling Commission

Ett av hushållsnamnen inom vadslagningsbranschen,Betway har utvecklat ett fantastiskt Windows-erbjudande. Den presterar verkligen fantastiskt, med sin eleganta och flitiga design som guidar dig elegant från sida till sida. Det är väldigtlätt att hitta in-play-sektionen och du kan tydligt se vilka som är tillgängliga att streama. Färgerna som pryder appen pryder verkligen din upplevelse och i slutet av den kommer du inte att vilja satsa någon annanstans, den är verkligen så bra!

Betting Windows Phone Apps for Football

De allra bästa spelapparna för fotboll som Windows har att erbjuda böralltid ha en enkel uppsättning funktioner som de följer. Om en operatör presterar bra när de bedömer dessa enkla saker, då har du säkerligen hittat en toppapp för fotboll. I punkterna nedan kan du se några av de första frågorna du bör tänka på när det kommer till det.

Genom att svara på dessa enkla frågor kan du snabbt se hur en operatör kan jämföras med en annan. Naturligtvis är det naturligt att anta att vissa kommer att prestera bättre än andra.Dessutom kan vissa också vara experter på livestreaming samtidigt som de faller ner med bonusar. Här måste du göra en klok bedömning och se vilka faktorer du prioriterar. Våra experter valde operatören nedan för att ha den bästa övergripande Windows-appen för fotboll.

The Windows Phone betting app and a footballer
QR Code Betway Play Store
Betway logo
30+||831 Sports

Inbyggd app vs. webbapp

När det gäller att ladda ner en inbyggd app eller helt enkelt använda telefonens webbläsare, finns det några viktiga skillnader. För det första har en inbyggd app utvecklats och förbättrats specifikt för din telefon. Det kommer att geoptimala surfmöjligheter vilket säkerställer att du kan ha en snabb och enkel process. Webbappar å andra sidan låter dig spela direkt utan några nedladdningar. Se rutan nedan för en mer detaljerad jämförelse av de två sätten att spela.

Four features of the Windows Phone betting apps and four features of the internet betting app

Ny Windows Phone Betting-app 2021

NyBetting App
UP TILL£10 Fullständiga villkor och villkor Ansök!||864 New players after 30.09.2020 | Valid on first Sports bet | Min. dep. £10 req. | Min. £10 wag. on first bet with min. total odds of 3/4 to qualify | Bet must be settled | Bonus Wag. req.1x on min. 2-fold combi bets (min. 1/4 odds each selection) with min. final odds of 4/5 | Virtual bets and cashed out bets do not qualify | One-time offer | Bonuses credited following working day | 18+ | begambleaware.org

Fram till denna punkt har vi bedömt dessa väletablerade bookmakers, du vet, de som alla kan ha en åsikt om. Nåväl, nu är vi här för att introducera en ny spelare. En som är redo att utmana eliten. De har utvecklat en toppapp som ger dig mycket av samma drivkraft som de andra som nämns här. Om några år ärvi säkra på att de kommer att vara en av de bättre operatörerna på marknaden och det är bara en tidsfråga tills den lyser klart som en diamant.

Microsoft Information

Företaget i korthet
The headquarters of Microsoft.
Utvecklare Microsoft
Högkvarter Redmond, Washington, USA
Första release 8 november 2010
Operativsystem Microsoft Windows
CPU (XS) 64-bitars sexkärniga Apple A12 Bionic
Minne (XS) 4 GB LPDDR4X RAM

Eftersom Windows Phone är utvecklat av Microsoft kommer vi att ge dig lite kort information om företaget och telefonen. Den utvecklades ursprungligen och släpptes den 8 november 2010.

Men eftersom marknadsandelen aldrig riktigt har tagit fart och för närvarande ligger på mindre än 2 %, meddelade Microsoft attstöd för Windows 10 skulle avslutas den 10 december 2019 och användare bör migrera till iOS ellerAndroid, en fördömande recension av operativsystemet som helhet.|| |934

We’d say they will be obsolete in a year and it will be hard to continue using such a phone in the future. As technology advances, soon apps will no longer function and the phone will be useless. It is a harsh reality, but one, you as a Windows Phone user must face. It is time to upgrade, or change, otherwise you will be left behind.

Slutsats: Ett misslyckat operativsystem

Om du fortfarande använder en Windows-app är det förmodligen dags att byta . Det är på tillbakagång och kommer snart att vara föråldrat. Väldigt få företag kommer att fortsätta att utvecklas för det, så du kommer att hamna på efterkälken om du stannar hos dem.

Trots det, många av debästa bookies still offer some sort of app for Windows, so you can still use it at this point in time. We’d say that the other systems we have reviews are infinitely better than this one, and you deserve better.

Självklart,apparna vi har listat ovan presterar fortfarande utmärkt| ||946 and if you really want to stay with Windows, then why don’t you give them a go?

FAQ

Nu har vi kommit till slutet av denna underbara recension av de bästa bettingapparna för Windows-telefoner, vi har säkert svarat på alla dina frågor. Om inte, se de vanligaste frågorna nedan eller skicka ett e-postmeddelande till oss på[email protected], så återkommer vi till dig så snart som möjligt .

Finns operativsystemet Windows Phone fortfarande?

Allt stöd förWindows 10 upphör den 10 december 2019. Microsoft har uppmuntrat användare att migrera till iOS eller Android, eftersom telefonerna så småningom inte längre kommer att vara kompatibla med ny teknik och i princip kommer att vara föråldrade.

Finns det några erbjudanden för Windows Phone-användare?

No bookie we have reviewed offer any dedikerade kampanjer för Windows-telefon-användare, men alla allmänna bonusar kan fortfarande tillämpas och användas på din dedikerade app. Så oroa dig inte i det avseendet.

Vilka är de tre bästa bettingapparna för Windows Phone?

Vi har tillhandahållitdetaljerad analys av de tre bästa bookies som tillhandahålla denna app. Så ta en titt och se vad våra experter bestämde sig för.

Vilka är de tre bästa bettingapparna för Windows Phone?

Detta var ett beslut som togs av Windows attsluta erbjuda support för hela operativsystemet| ||976, and not just targeted at the betting apps. It is unfortunate, but is something that will not change.

Kolla in våra andra appsidor