De bästa vadslagningssajterna i Nya Zeeland – Nya Zeelands bästa spelbok för 2021

Nya Zeeland är hem för en särskilt gratis marknad för sportspel online, vilket är fantastiska nyheter när man överväger hur mycket nyzeeländare älskar sina sporter. I den här guiden täcker vi de bästa sportspelsajterna i Nya Zeeland så att du kan ha de bästa erbjudandena, vadslagningsalternativen och servicen på den Nya Zeelands sportbokmarknad.| ||251

Page topics: klicka för att gå till din favorit!
Nya Zeeland
Bästa spelsajter i Nya Zeeland

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sport

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Top Bonuses and Promotions

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

spelresorter

Utbetalningsnivåer i Australien

Betalning

e-plånböcker, kort och mer | ||322

Mobile

Nya Zeelands sportspelappar

I den här guiden till de bästa sportspelsajterna i Nya Zeeland har vi åtagit sig att ge dig några bästa rekommendationer baserade på ett antal olika kategorier. För att säkerställa att du gör det bästa valet för dina personliga preferenser har vi skapat omfattande kriterier och valt ut de bästa bookmakerna i varje kategori.

Top 10 sportspelsajter i Nya Zeeland

För att skapa denna kortlista över de bästa sportspelsajterna i Nya Zeeland har vi provat och testat varenda laglig och välrenommerad spelbok som finns i Land. Vi har följt strikta kriterier för att säkerställa att alla webbplatser utvärderades mot samma strikta standarder för att göra vår ranking så idiotsäker och rättvis som möjligt.

Följande tabell visar de bästa bookmakerna i Nya Zeeland baserat på hur bra de presterade i vårt test. Som du kan se erbjudervarje sida en unik bonus till nya NZ-kunder, såväl som ett varierande antal sportmarknader, vadslagningstyp och utbetalningshastigheter.

Nya ZeelandsTOPP 10 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Nya Zeeland Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
Satsa$10 $20 i gratisspel 29+ 86+ 92,17 % 5.0/5||392 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till250 NZD 100 % insättningsbonus 46+ 1420+ 93.25% 4.9/5 Besök webbplatsen!||423 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till€50 Välkomstbonus 33+ 88+ 93,68% 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Gratissatsning upp tillNZ$60 31+||458 80+ 93.75% 4,7/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€15 10€ in Free Bets 26+ 129+ 92,26% 4.6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till100 NZD Bonus 29+| ||509 140+ 93.45% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
500 % upp till€50 29+ 155+ 91.53% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€50 Välkomstbonus 28+ 112+ 92.55% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsa€/$20 €/$20 gratis sportspel 38+ 155+ 92,45 % 4.6/5||595 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp till 25 USD +10 USD Safe Bet 35+ 94+ 93,14% 4.6/5||622 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Som vi nämnde är det viktigt att de bookmakers vi rekommenderar har gott rykte både bland onlinebetting-communityn och hos bettingexperter, så det är mycket troligt att du har hört talas om några av dem tidigare. Vad du kanske inte är medveten om är hur de har olika styrkor, därför har vi listatde bästa onlinespelsajterna i Nya Zeeland efter kategori nedan.

Bästa spelsajter i Nya Zeeland efter kategori:
Bästa spelsajt i Nya Zeeland MansionBet
Bästa nya spelsajten i New Zealand Zeeland William Hill
Högsta utbetalning Bookie mr.play
Bästa PayPal-spelsajt Betiton| ||667
Best for Bonuses Betway
Bästa mobilappen NetBet
Bästa eSport-spelwebbplats 22Bet
Bäst för Live Betting FansBet
Top för extrafunktioner Bethard
Säkrast Bookmaker Betsafe

I det här skedet av guiden skulle vi inte bli förvånade om du ännu inte har bestämt dig för vilken spelsajt du ska öppna ett konto hos. När du fortsätter att läsa sidan har vi tillhandahållit information om kriterierna vi använde för att bedöma sajterna och förklarat varförolika kategorier kommer att vara viktiga för olika spelare.

Oavsett om du är relativt ny inom sportvadslagning eller en långvarig vadslagningsspelare, är det värt att påpeka attdina insatser alltid kan förbättras med lite forskning. För att hjälpa dig bättre informera dina spel, föreslår vi att du besöker länkarna nedan för att hitta nyheter om lokala och internationella sportevenemang.

The Criteria for Finding the Best Online Bookmakers in New Zealand

För att skapa vår strikta kriterieuppsättning har vi undersökt mycket om vad onlinespelarna tror är mest viktiga egenskaper hos en bra bookmaker. Eftersomsäkerhet och säkerhet är vårt primära bekymmer i dessa utvärderingar, bedömde vi sedan bara de mest pålitliga licensierade sportspelsajterna i NZ med vår idiotsäkra metod.

Bland de viktigaste kriterierna är vilken typ av sportmarknader som är tillgängliga, vadslagningstyper, rättvisa odds och utbetalningar, tillgängliga betalningsmetoder och mobilkompatibilitet. Om du vill hoppa direkt till varje kategori, klicka på länkarna nedan. Annarsfortsätt rulla för att få hela bilden.

Sport och ligor

Som du med största sannolikhet är medveten om är detdet viktigt för spelarna att ha ett brett utbud av sporter and events to wager on. In most cases, we’re looking for numerous sports options, but we always award bonus points for offering extra markets such as political betting. Below, we’ve listed the most popular markets at sports betting sites in New Zealand.

Rugby Union: International Rugby Union och mer

Rugby Union anses vara den nationella sporten och är också den mest populära sporten för Kiwi-sportspelarna. Nya Zeelands All Blacks är det enda laget som gör fler vinster än förluster mot alla sina motståndare, vilket gör dem till en lätt sida att välja irugby union betting.

Cricket: World Cup

Trots Nya Zeelands lilla befolkning har landet producerat några kraftfulla cricketlag genom åren. Cricket-tittare är förståeligt nog ganska stort i NZ, med internationella cricketspel som genererar en enorm mängdcricketsatsningar uppmärksamhet.

Basket: NBL, finaler och mer

New Zealand Breakers spelar för närvarande i National Basketball League of Australia (NBL) och har vunnit 4 mästerskapstitlar. Deras framgång har gett dem många NZ-fans och har introducerat många till det roliga medsportspel på basket på både NBL- och NBA-spel.

Fotboll: FIFA World Cup, English Premier League och mer

Intresset för fotboll i NZ har vuxit mycket under de senaste tjugo åren tack vare de All Whites framträdanden i flera FIFA-förbund Cupturneringar. Oavsett om det satsas på FIFA-spel eller engelska Premier-lag finns det flera fantastiskafotbollsspelsajter som accepterar Kiwi-spel.

Hästkapplöpning: New Zealand Derby och mer

Nyazeeländare älskarspel på hästkapplöpning. Faktum är att det uppskattas att Kiwis spenderar ungefär 1,6 miljarder dollar per år på vadslagning på hästkapplöpningar, vilket gör det till den mest populära sporten att vara på. Oavsett om det är NZ Derby eller andra, finns det gott om hästvadslagningsalternativ.

Tennis: Grand Slam, Australian Open

Tennisspel är också enormt populärt i Nya Zeeland, med Grand Slam-evenemang som får mest uppmärksamhet. Det finns flerabästa tennisspelsajter som vänder sig till kunder i Nya Zeeland, vilket möjliggör massor av vadslagning inklusive vadslagning i spel på liveevenemang.

Medande ovanstående sex är bland de mest populära marknaderna du hittar, representerar de inte på något sätt hela spelmarknadens utbud. Utöver detta kommer Nya Zeelands vadslagningssajter ofta att erbjuda spel på amerikanska sportligor som NFL och Major League Baseball, samt nätboll, golf, motorsport och blandad kampsport.

Om du är Letar du efter spel på icke-sportrelaterade evenemang har du också tur. Vissa spelbolag i Nya Zeeland kommer också att erbjuda odds för internationell politik som det amerikanska presidentvalet. Det finns också flera som kommer attacceptera spel för andra underhållningsrelaterade evenemang, till exempel resultatet av reality-TV-tävlingar.

Utbetalning, odds och rader hos de bästa bookmakerna

When you’re deciding which sportsbook to choose, you want to försäkra dig om att du satsar med en rättvis operatör. De bästa oddsspelsmakarna kommer att se till att de erbjuder odds som verkligen är representativa för marknaden i motsats till att försöka lura sina kunder. Det är därför det är viktigt att förstå odds.

Det finns tre sätt som odds vanligtvis visas på; bråktal, pengalinjer och decimal. I Nya Zeeland tenderarodds att visas i decimalformat. Detta är baserat på hur mycket som skulle vinnas för varje satsning på $1. Till exempel, en satsning med 2,4 odds kommer att innebära att om du vinner, kommer du att ta hem 2,40 $ på en satsning på 1 $.

The above shows de bästa bettingsidorna i Nya Zeeland för utbetalningssatser. För att lära oss detta, beräknade vi de genomsnittliga utbetalningarna för de bästa bookmakerna i landet. Tänk på att dessa priser alltid kommer att variera från sport till sport, även om vi alltid kommer att uppdatera dessa siffror för att bäst representera de rättvisa oddsen för bookmakers på marknaden.

spelerbjudanden: bonusar och bettingsajter Kampanjer|| |942

There’s nothing quite like claiming a good bonus. The best betting offers can introducera dig till en ny plattform med en anständig budget för att testa alla de olika sportsbook-funktionerna. För att säkerställa att du får den bästa starten har vi listatbästa betting-välkomstbonusarna i Nya Zeeland nedan.

Nya Zeelands bettingsajt | ||954 Welcome Bonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk T&C's
Satsa$10 $20 i gratisspel 1x 7 days 2,00 4,9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till250 NZD 5x 7 dagar 1,40 4,8/5||1013 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€50 Välkomstbonus 8x 60 dagar 1,60 4,7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Gratissatsning upp till60$ 1x 7 dagar 1,75 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€15 10€ in Free Bets 1x 14 dagar 1,80 4.5/5 Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Det finnsett antal olika typer av bonusar tillgängliga som kommer att tilltala olika spelarna. Dessa inkluderar insättningsmatcher, bookmakersgratisspel, insatskrediter och cashbacks. Nedan har vi rankat varje bookmaker baserat på vilken som ger den bästa typen av vadslagningserbjudanden till nya kunder.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Nya Zeeland MansionBet
🥈Bästa insättningsmatchningar 22bet ||1134
🥉 Bästa kampanjer NetBet
◻️ Topp gratisspel Betway
◻️ Bästa Cashback-erbjudande Betiton | ||1155
◻️ Bästa ackumulator mr.play

Att ta sig tid att ta en djupare titt på villkoren för en sportsbookbonus är extremt viktigt som oftadet finstilta kan indikera hur värdefull bonusen verkligen är. Om vår ranking inte ser korrekt ut, är det värt att påpeka att vi har granskat villkoren för varje välkomstbonus för att komma fram till vår slutsats.

De treviktigaste satsningarna webbplatsens villkor att beakta är omsättningskraven, giltigheten och de lägsta oddsen som krävs. Omsättningskraven visar hur mycket du bäst måste ha din bonus för att ta ut den, medan giltigheten visar hur länge du måste använda din bonus innan den löper ut.

En annan punkt är attöverväga din lång livslängd med en bookmaker. För att garantera att du kommer att belönas för din lojalitet, ta en titt på olika bettingsidors kampanjsidor. Om du ser att det finns VIP-program och gratis bonusar som regelbundet delas ut till befintliga kunder, är detta ett tecken på en bra bookmaker.

Typ av insatser

Nya Zeeland har inga restriktioner för vadslagningsoperatörer till havs som accepterar nyzeeländare, det finns verkligeningen gräns för vilka typer av spel som spelarna i NZ kan göra på sport. Detta innebär att Kiwi-spelarna kan göra singelspel, moneyline-satsningar, parlays, rekvisitaspel och mycket mer på de allra bästa sportsbooks.

Att ha möjligheten att satsa på olika sätt är ett sätt att hålla saker spännande. Det är därför vi alltid kommer att bedöma en bookmaker som erbjuder massor av insatstyper högre än en med begränsade erbjudanden. Nedan har vi listatde vanligaste typerna av vad som nyzeeländare brukar njuta av på sportbok online.

Medan vi förstår varför spelare skulle hålla sig till specifika satsningstyper som de känner till, föreslår vi att duforskar och provar andra satsningstyper du är mindre bekant med. Det här är ett utmärkt sätt att förbättra dina färdigheter och öka dina chanser att vinna på bettingsidor i Nya Zeeland.

Säkerhet och säkerhet

Säkerheten som en bookmaker garanterar är extremt viktig och bör vara högst upp i dina prioriteringar när du söker efter nya webbplatser. Desäkraste bettingsajterna online kommer att ha fått en licens från en ansedd spelmyndighet efter att ha bevisat att de har implementerat krypteringssystem av högsta kvalitet.

Kryptering säkerställer att din personliga information och finansiella detaljer är säkra från externa attacker, med välrenommerade krypteringsföretag som Comodo eller RapidSSL som tillhandahåller det allra bästa. Nedan har vi tillhandahålliten utökad lista över respekterade säkerhetsföretag och organisationer för ansvarsfullt spelande tillgängliga i Nya Zeeland.

Säkerhetspartners på webbplatser för sportspel online. i Nya Zeeland

Det är viktigt för oss att våra läsare endast registrerar sig hos säkra, välrenommerade och pålitliga bettingsidor i Nya Zeeland. På den här sidan kommer vi bara att marknadsföra bookmakers som har fått rätt licensiering. Detta garanterar att miniminormerna för rättvisa upprätthålls och att ett krypteringssystem av högsta kvalitet finns på plats.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • DigiCert
 • Symantec
 • Thawte
 • Comodo
 • GeoTrust
 • RapidSSL
 • GoDaddy
Ansvariga spelorganisationer
 • PGF-tjänster
 • Val inte chans
 • Hjälplinje för hasardspel
 • Anonyma spelare
 • Frälsningsarméns oas

En annan fördel med licensiering är att den kräver att en sökande sportspelsajt bevisar att den har implementerat system för att känna igen när spelare uppvisar spelberoende beteenden. I de fall spelberoende upptäcks, kommerproblemspelare att vägledas mot hjälpprogram såsom självuteslutning.

Om du är osäker på om webbplatsen du är intresserad av är licensierad, scrolla till botten av bookmakerns hemsida. Här bör du kunnahitta webbplatsens licensnummer och en länk till dess regulator. Du bör också kunna hitta information om organisationer för säkerhet och rättvisa samt organisationer för ansvarsfullt spelande.

Satsa på mobilen med appen Best Sports Betting

Oavsett om det är genom en dedikerad app eller en mobil webbläsarversion online väljer ett stort antal spelarna i Nya Zeeland attanvänd telefoner eller surfplattor för att satsa på grund av dess bekvämlighet och lätthet. Nuförtiden finns det ingen ursäkt för en sportbok online att inte erbjuda en mobilversion av sin datorwebbplats.

Nya Zeelands bettingapparbör vara kompatibla med både iOS- och Android-enheter för att uppnå vår rekommendation för den bästa sportbettingappen. Det är också viktigt att appen är snabb, lätt att använda och erbjuder samma funktioner som skrivbordsversionen. Nedan hittar du den bästa sportbetting-appen i Nya Zeeland enligt varje kategori.

Top Nya Zeelands bettingappar

Som du kan se , ett av våra kriterier var möjligheten att livestreama sportevenemang via appen. Mobillivestreaming är en extremt användbar funktion som möjliggör den mest spännande livebettingupplevelsen som finns tillgänglig. I följande avsnitt kommer vi att förklara hur vanliga dessa livefunktioner är och varför du bör prova dem.

Livespel & livestreaming

Eftersom Nya Zeelands marknad för onlinespel är relativt obegränsad, betyder det att Nya Zeelanders kan njuta av livespel på sportevenemang. Detta innebär att istället för att vara begränsade till att satsa på spel och evenemang innan de börjar, kan spelare fortsätta att satsa på resultatet av spelet när det händer.

Detta, tillsammans med möjligheten till livestreaming, kan geen extremt uppslukande vadslagningsupplevelse som kan pågå så länge som bookmakern bestämmer sig för att hålla boken öppen. Nedan hittar du en lista över de bästa livespelsajterna för sport i Nya Zeeland.

Livespelsajt Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk T&C’s
Satsa$10 $20 i gratisspel 400+ Ja Ja 4.9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till250 NZD 1001+ Ja Ja 4.8/5||1391 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€50 Välkomstbonus 350+ Ja Ja 4.7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Gratissatsning upp tillNZ$60 350+ Ja Ja 4.6/5||1442 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€15 10€ in Free Bets 250+ Ja Ja 4.5/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Medan många bookmakers kommer att erbjuda livestreaming av sport med en integrerad bettingfunktion, är detta inte garanterat. Vissa bookmakers kan också tillåta ccash-outoptions, vilket tillåter spelare att ta ut pengar på vad innan spelet är slut. Om livebetting är viktigt för dig, ta hänsyn till dessa punkter.

Betalningsmetoder på Nya Zeelands bettingsidor

De bästa sportbettingsidorna i Nya Zeeland tillåter spelare att använda ett nummer av olika betalningsmetoder för både insättningar och uttag. Detta är viktigt eftersom det betyder attspelare med olika betalningspreferenser kan registrera sig utan att behöva skapa nya finansiella konton.

Några vanliga betalningsmetoder som är tillgängliga i Nya Zeeland inkluderar kredit- och betalkort, e-plånböcker, banköverföringar och förbetalda kort. Nedan har vi listatde betalningsalternativ som du med största sannolikhet kommer att hitta hos en ansedd NZ bookmaker och angett deras olika begränsningar och kostnader.

Betalningsmetod Typ Insättningsgränser Insättning/Uttag Betalningsavgift
ePlånbok $10 – $12 000 Tillgänglig för insättningar /Tillgänglig för uttag Inga avgifter
Kreditkort $10 – $55 000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort 10 USD – 55 000 USD Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Mobile Payment 10 USD – 10 000 USD Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet $10 – $60 000 Tillgänglig för insättningar /Available for Withdrawals Inga avgifter
eWallet $10 – $60 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Banköverföring 10 $ – 200 000 $ Tillgängligt för insättningar / Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Prepaid Card 10 USD – 5 000 USD Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Instant Banking 10 USD – 50 000 USD Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter

Det är högst osannolikt att du kommer att hitta en bookmaker i Nya Zeeland som accepterar alla betalningsalternativ. På samma sätt är det möjligt attvissa bookmakers kommer att ha olika transaktionsgränser och avgifter. Denna information kommer vanligtvis att kunna hittas i bookmakerns vanliga frågor eller villkor.

PayPal Betting

Om vi ​​var tvungna att rekommendera våra läsare använd en betalningsmetod som ofta är tillgänglig på Nya Zeelands bookmakers, vi rekommenderaralltid att du använder PayPal för att driva dina transaktioner. Det finns flera förmåner med PayPal-betting förutom dess breda tillgänglighet, inklusive dess bekvämlighet, säkerhet och flexibilitet som både insättnings- och uttagsmetod.

MansionBet and PayPal logos
Topp PayPal Bookie
 • snabba uttag
 • Snabba insättningar
Välkomstbonus $20
Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

En viktig sak att tänka på med PayPal är dock att det finnsen möjlighet att PayPal lägger till transaktionsavgifter. Även om vi erkänner att detta kan tyckas vara negativt, garanterar vi med vår långa erfarenhet att dessa avgifter är ett litet pris att betala för löftet om säkerhetsfunktioner i världsklass som de som erbjuds av PayPal.

Webbplatsens funktionalitet

En bookmaker online kan lova alla sportspelmarknader i världen och tillhandahålla en omfattande lista över vadslagningstyper, menom en bookmaker inte fungerar, vad är poäng med att gå med? Det är nödvändigt att betygsätta funktionaliteten hos en bookmaker online eftersom det förhindrar att våra läsare slösar bort sin tid med otrevliga och oattraktiva sajter.

För att bedöma webbplatsens funktionalitet tittar vi på dess färgschema och tema, hur den använder menyer för att kategorisera olika sporter ochhur bra sajten svarar på användarinput. Funktionalitet är en nyckelfaktor för användarupplevelsen, precis som kvaliteten och tillgängligheten för vissa extrafunktioner är.

Extra funktioner

Medan de flesta av de huvudsakliga funktionerna vi har nämnt hittills är vanliga hittas på sportbok, i det här avsnittetvi har tittat på de extra funktionerna som tenderar att hittas mer sällan i en sportbok. Dessa extrafunktioner inkluderar möjligheter för livestreaming, tidiga uttag, snabbspel, liveresultat och virtuella sportspel.

Som tabellen nedan visar, finns detmånga NZ-webbplatser för onlinespel som erbjuder extra funktioner som dessa. För att göra det enkelt för dig att jämföra vilka av dessa bookmakers som erbjuder flest funktioner som kan tilltala din spelstil, har vi tillhandahållit en checklista för varje kategori.

spelsajt Livestreaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning Virtual Sports
Ja Ja Ja Nej Ja
Yes Ja Ja Ja Ja
Ja Ja Ja Nej Ja
Ja| ||1765 Yes Ja Nej Ja
Nej Ja Ja Nej Ja

Som du kan se är det Vanligt att hitta alla extra funktioner på en plats. Detta beror på att vissa erbjudanden, som virtuella sporter, är ett ganska nytt tillskott till marknaden som först nu börjar få spelarnas uppmärksamhet. Om du kämpar för att hitta extra funktioner på din bookmakerwebbplats föreslår vi att du kontaktar kundtjänstteamet.

Kundtjänsten

Det kan tyckas lätt att förbise, men kvaliteten av en vadslagningssajtskundtjänst kan göra en värld av skillnad. När allt kommer omkring är det bra att överväga hur en sportsbook kommer att fungera bra för dig, men om det någon gång skulle uppstå en nödsituation som du inte kan kontrollera måste du överväga hur sajten kommer att reagera för att hjälpa dig att göra saker rätt.

När vi utvärderar en toppsportspelsajt vill vi se att det finns flera sätt att kontakta, korta väntetider, rimlig tillgänglighet och högkvalitativa svar. Nedan har vi tillhandahålliten översikt över nyzeeländska bookmakers kundtjänstalternativ och deras tillgänglighet.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos NZ Sportsbooks Svarstid Vanligtvis tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Upp till 1 timme 24/7
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 48 timmar 18 timmar om dagen
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Up to 3 Hours 24/7
💬 Messenger Common Upp till 1 Timme 24/7
🌐 Sociala nätverk Vanligt Upp till 24 timmar 18 timmar om dygnet

När det kommer till att betygsätta kundservice finns det inget bättre än en sportbok som erbjuder support dygnet runt på antingen livechatt eller telefonlinjer. Lyckligtvis är dennabra service inte svår att hitta i Nya Zeeland, med flera av de bästa bookmakerna som erbjuder support dygnet runt i världsklass på flera språk.| ||1882

The Sportsbook Reputation

Slutligen måste vi nämna att vår forskning inte har bedömts enbart baserat på våra resultat enbart, utan också på åsikter från vanliga spelare som du. För att lära oss detta har vi sökt igenom internet för att hitta vad bookmakers kunder har att säga om sina upplevelser, vare sig de är positiva eller negativa.

Vi har tittat påhur kunder har diskuterat sajter på bettingforum och på sociala medier för att bekräfta att våra slutresultat var korrekta och att vår ranking kriterierna var korrekta. Du kan vara säker på att alla webbplatser som har fått ett dåligt rykte i vadslagningsgemenskapen automatiskt har ignorerats i vår guide.

Hur man öppnar ett konto hos New Zealand Bookmaker

Om du undrar hur man öppnar ett konto på en onlinespelsajt i Nya Zeeland, är det här den enda guiden du någonsin kommer att få behöver.registreringsstegen för nästan alla webbplatser är identiska. Allt du behöver göra är att fylla i dina personuppgifter, bekräfta din identitet och göra en insättning.

1
Ange personlig information

När du har kom till registreringssidan för din valda bookmaker, ange dina personliga uppgifter såsom ditt namn, adress och födelsedatum.

2
Skicka in identitetshandlingar

Verifiera din ålder och identitet genom att tillhandahålla en elektronisk kopia av accepterad fotoidentitet. Detta kan vara ett körkort, pass eller nationellt ID-kort. Verifieringen kan ta upp till 24 timmar.

3
Gör insättningar och börja satsa

När dina uppgifter har bekräftats, fortsätt att välja din valda betalningsmetod och gör en insättning. Hämta din välkomstbonus och börja satsa!

Tänk på att verifieringssteget kan ta upp till 24 timmar, även om det i de flesta fall inte bör vara mer än tre timmar. Detta steg är en viktig åtgärd för att säkerställa att minderåriga spelare eller bedragare inte kommer åt sidan. Allt som allt,hela registreringsprocessen är enkel och utan stress.

eSport: CS:GO Betting Sites & More

Under de senaste åren har det skett enexplosion i intresset på eSports bettingsidor. Esport, eller virtuell sport, hänvisar till videospelstävlingar som ofta hålls online och som en del av internationella turneringar. Dessa spel har blivit extremt populära bland tittarna, med turneringsprispotter som nu överstiger $40 miljoner.

Spel som Counter-Strike: GO och Fortnite är bland de mest populära att satsa på, även om dessa eSport-marknader i flera länder ännu inte är helt lagliga. Tack och lov finns detflera CS: GO-spelsajter tillgängliga i Nya Zeeland, inklusive några av de som visas i följande tabell.

Livespelsajt | ||1944 Welcome Bonus Livefunktioner Betyg Säker länk T&C's
Satsa$10 $20 i gratisspel 35 + 92,17% 4,9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till250 NZD 222+ 93,25% 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor Tillämpa! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€50 Välkomstbonus 181+ 93,68% 4,7/5 Besök webbplats!|| |2024 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Gratissatsning upp till60 NZD 22+ 93,75% 4.6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor Tillämpa! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€15 10€ in Free Bets 30+ 92,26% 4,5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

På grund av sin relativa linda har detaldrig varit en bättre tid att engagera sig i eSports betting. Det finns gott om onlineresurser som täcker nyheter relaterade till e-sport, så vi föreslår att du gör en del efterforskningar och satsar på några av de större spelmarknaderna för att få de bästa chanserna att vinna.

The Regulation of Sports Betting in New Zealand & spelmiljön

Är bettingsidor online lagliga i Nya Zeeland? Nya Zeelands spellagar regleras av den federala regeringen och täcker allt från det nationella lotteriet till sportvadslagning. Under en tid harNya Zeeland förbjudit lokala sportsbooks förutom Totalizator Agency Board (TAB) från att acceptera vad från lokalbefolkningen, även om det inte förbjuder offshore-spelsajter att göra det .

Detta har därför gjort det möjligt för en extremt öppen marknad med de bästa sportspelsajterna att blomstra i Nya Zeeland. Genom att säga det, på grund av bristen på en licensprocess, måsteNyazeeländare vara vaksamma när de väljer sportbok. Av den anledningen föreslår vi endast att spelare registrerar sig med sportsbooks licensierade i Australien och Storbritannien.

Gambling Commission & Licence

Legal Sports Betting & Gambling i Nya Zeeland
🎰 Bettingterminaler med fasta odds N/A
📑 Bettingbutiker 550
🏛️ Landbaserade kasinon 6
💻 Alla licensierade spelsajter 1
🏆 Bäst rankade sajter för säkra betting Våra val

Nya Zeelands spelindustri ärregleras av New Zealand Gambling Commission, som inrättades efter antagandet av Gambling Act från 2003. Fram till nyligen tolererades offshore-spel helt enkelt av kommissionen, där Gambling Act endast förbjöd lokala operatörer exklusive TAB från att ansöka om licenser.

The Racing Industry Act of 2020 kommer att ändra detta. TAB är inte bara den enda byrån som ansvarar för att erbjuda en laglig spelsajt online i landet, utan nu måsteoffshore-operatörer förhandla med TAB om driftsavgifter som de måste betala. Eftersom lagen fortfarande är ny kan det dröja innan dessa detaljer är utplånade.

Vi kan bara spekulera i att regeringen kommer att kräva att sportspelsajter i Nya Zeeland bevisar att de kan agera i enlighet med bestämmelser som liknar dem som föreskrivs i Australien och Storbritannien. Detta kommer sannolikt att inkluderakräver att bookmakers inkluderar säkerhetsfunktioner såsom kryptering, säkerställande av rättvisa och användande av teknik för ansvarsfullt spelande.

Det finns ungefär550 TAB-spelbutiker i hela Nya Zeeland och sex landbaserade kasinon som ligger i de mest befolkade städerna i landet. Bettingbutiker tillåter spelarna att satsa på allt från hästkapplöpning till e-sport, och erbjuder många av samma alternativ som de lagliga sportspelsajterna i landet.

De säkraste bettingsidorna online med en giltig licens

För närvarande är det tydligt att Nya Zeeland är göra några stora förändringar i hur online-offshore-bokbolag kan verka i landet. I slutändan ser det ut som att regeringen väljer färre begränsningar för spelarna i motsats till extra begränsningar, och kommer att säkerställa att det finnsfler skydd på plats för nyzeeländare.

Webbplatser som bör undvikas

Oavsett om du handlar online eller sätter in pengar på ditt konto för spelwebbplatser online, bör du alltidvara säker på att du använder en webbplats som är säker. Detta beror på att om din finansiella information hamnar i orätta händer, kan du ha fastnat för att stå för de enorma kostnaderna som bedragare kan dra på sig.

Tyvärr är det här scenariot vanligare än vi skulle vilja erkänna, medolagliga vadhållningsoperatörer som ofta ignorerar minimisäkerhetsstandarder som åläggs genom licensiering och putting deras kunder kommer till skada. Nedan har vi listat några sportböcker online som du bör undvika om säkerhet är din prioritet.

Dessa webbplatser har fått en plats på vår svarta lista av flera anledningar. I första hand har varje sida flaggats av välrenommerade spelmyndigheter för att de verkar på marknader där hasardspel är olagligt eller vägrar att bedriva verksamhet med en licens på lagliga marknader. Istället för att använda dessa webbplatser,använd de betrodda vadslagningssajter som vi har rekommenderat.

Historia och framtid

Nya Zeeland som vi vet att det idag är ett relativt ungt land, med europeisk bosättning som först började på 1800-talet. Trots detta harNya Zeeland haft en tumultartad historia angående hasardspel. De första inspelade spelaktiviteterna kretsade kring Bay of Island-loppen, som vi designade för att visa upp militära hästtalanger.

Under loppet av 1800-talet blomstrade vadslagning på hästkapplöpningar i hela landet. Detta fick dock ett slut 1920, då pari-mutuel vadslagning på hästkapplöpningar förklarades olagligt.I fyrtio år var de flesta former av hasardspel förbjudna, tills den statliga TAB grundades 1960 för att bedriva vadslagning på hästkapplöpningar.

Historien om Nya Zeelands lagar och lagar för sportvadslagning
 • Första hästkapplöpningsevenemang som hölls Nya Zeelands första officiella hästkapplöpning tros hållas i Bay of öar. Detta är början på vad som blir ett populärt tidsfördriv på 1900-talets Nya Zeeland. Både on-track och off-track vadslagning sprider sig över hela landet.
 • Efter att Gambling Act från 1908 gjorde all spelverksamhet olagligförutom vadslagning på hästar, ändrar NZ:s parlament lagen för att betrakta all bookmaking och hästkapplöpning olagligt. Detta avslutar allt lagligt spelande i landet i 40 år.
 • TAB etablerad för att tillåta off-track hästvadslagning Vadslagning på hästkapplöpning är legaliserad med inrättandet av Totalisator Agency Board (TAB). Detta organ har sedan dess varit den enda statligt licensierade operatören som erbjuder vadslagning på hästkapplöpning.
 • Nya Zeelands lotterikommission etablerad Nya Zeelands lotterikommission håller sitt första nationella veckolotteri. Dessa evenemang är enormt populära, och marknaden expanderar snabbt för att erbjuda fler spel och skraplotter. Sedan den skapades har mer än 4 miljarder dollar i statliga intäkter genererats.
 • Pokies introducerade Efter att pokermaskiner, eller "pokies" som de kallas i Australien och Nya Zeeland, legaliserades 1987, maskinerna blir allmänt tillgängliga över hela landet. Pokies genererar för närvarande ungefär 1 miljard dollar till statskassan varje år.
 • Första kasinot öppnas Christchurch öppnar det första kasinot i Nya Zeeland. Det finns nu sex kasinon i Nya Zeeland som erbjuder spelautomater, bordsspel, liveunderhållning och matupplevelser.
 • Gamling Act & Racing Act passerar Gambling Act från 2003 godkänner och godkänner inrättandet av New Zealand Gambling Commission. Kapplöpningslagen stiftas samma år och behandlar i första hand regleringen av sportvadhållning och vadhållning på hästkapplöpningar.
 • Racing Industry Act passerar Racing Industry Act införs för att ersätta Racing Act från 2003. Denna lag fastställer TAB NZ som den enda licensierade spelleverantör för racing och sport i Nya Zeeland. Lagen är inställd på att ändra hur offshore-spelwebbplatser kan fungera i landet.

Efter legaliseringen av vadslagning på hästkapplöpningar harnationen gradvis blivit mer progressiv när det gäller hasardspel. Detta har innefattat inrättandet av ett nationellt lotteri, legaliseringen av spelautomater och etableringen av landbaserade kasinon. Som vi har berättat har landet också haft en gratis marknad för sportspel online.

Om något,framtiden för hasardspel i Nya Zeeland ser ljus ut . Efter antagandet av Racing Industry Act 2020 verkar det som om nyzeeländare kommer att ha tillgång till en säkrare, mycket reglerad onlinespelmarknad. Detta kommer sannolikt att inkludera fler skydd för spelare med offshore-operatörer.

Satsa på Nya Zeeland: Slutsats

Efter vår omfattande forskning om Nya Zeelands marknad för onlinespel är vi glada att konstatera att det finns ärmånga högkvalitativa bettingsajter i Nya Zeeland. Bland dessa sajter finns några internationella, prisbelönta bookmakers som har fått rykte för att erbjuda de bästa marknaderna, utbetalningarna och vadslagningsalternativen.

Trots deras skillnader kan vi lugnt säga att öppna ett konto hos någon av dessa bookmakers skulle inte vara ett misstag. Det är dock värt att notera att olika spelarna kommer att få ut mer av olika sajter beroende på hur de spelar. Av denna anledning är här återigende bästa bookmakerna i NZ enligt deras styrkor.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Nya Zeeland 2021:

Vi vill avsluta med att tillägga att vi aldrig är klara med våraalla bettingsidor recensioner. Om vi ​​råkar stöta på nya bettingsidor som är bättre än de vi har listat, elleren av våra rekommendationer sjunker i kvalitet, har vi inga betänkligheter om att ersätta dem med webbplatser som är bättre.

Vanliga frågor

Letar du efter snabba svar på dina frågor om bettingsajter i Nya Zeeland? Om så är fallet kommer du atthitta den viktigaste informationen om NZ-marknaden i denna FAQ-sektion. För en mer detaljerad förklaring till varje svar, klicka på hopplänkarna för att ta dig till det relevanta avsnittet i guiden.

🥇 Vilka är de bästa bettingsidorna i Nya Zeeland?

We have dedicated this guide to finding, evaluating and recommending only the bästa bettingsajternaför våra Nya Zeelands läsare. För de mest uppdaterade rekommendationerna, besök alltid vår lista över bästa webbplatser eftersom vi alltid kommer att ändra detta baserat på marknaden. Du kan vara säker på att varje rekommendation är säker, säker och fungerar på ett öppet och välrenommerat sätt.

🏆 Vilka vadslagningserbjudanden kan jag hitta på Nya Zeelands sportsbooks?

På grund av landets relativt fria sportspelsmarknad online finns det gott omspelerbjudanden i Nya Zeeland. Dessa inkluderar insättningsmatcher, gratisspel, cashbacks och mer. Förutom generösa välkomstbonusar kommer de bästa bookmakerna även fortsätta att erbjuda erbjudanden till befintliga, lojala kunder.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Nya Zeeland?

Ja,spel är lagligt i Nya Zeeland. Nya Zeelands spelkommission är ansvarig försportspelreglering, även om detta endast gäller för den enda lokalt licensierade operatören. NZ spellagar tillåter kunder att registrera sig på offshore-spelsajter som inte är reglerade i landet, därför rekommenderar vi endast att kunder registrerar sig hos bookmakers som är reglerade i respekterade jurisdiktioner som Australien och Storbritannien.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Nya Zeeland?

Ja,spel med PayPalär möjligt i Nya Zeeland. Virekommenderar alltid spelarna att använda PayPal för att driva sina hasardspelstransaktioner online eftersom plattformen har ett starkt rykte för säkerhet, tillförlitlighet och bekvämlighet. I vissa fall kan du debiteras en liten avgift av PayPal för att använda tjänsten, men vi tror att det är väl värt det för fördelarna.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Det kan finnas någranya bettingsidor inkluderade på vår lista av de bästa bettingsidorna, men vi är mindre intresserade av "nya" som vi är av "bra". Några av de bästa bettingsidorna har funnits på marknaden ett tag men är så bra på grund av deras erfarenhet. I många fall kommer dessa webbplatser också att ha de senaste funktionerna och är därför lika moderna som alla nya webbplatser.

😎 Är livebetting möjligt i Nya Zeeland?

Ja,in-play betting är möjligt i Nya Zeeland. Om du ännu inte har provat livebetting rekommenderar vi att du provar det. Det här ärett av de mest uppslukande sätten att satsa, och om du ges möjlighet att även livestreama sport medan du satsar kan det knappast bli mycket bättre än så . Ett antal av våra rekommendationer erbjuder båda dessa funktioner, så se till att kolla in vår spelsajt för att hitta rätt sida för dig.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Nya Zeeland?

The bästa sportbetting-apparna är dessa som är funktionella, snabba, är kompatibla på Android- och iOS-enheter och erbjuder samma funktioner som finns på skrivbordsversionen. I vår recension har vi gett rekommendationer för de bästa mobilapparna som levererar alla dessa saker och mer.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Det finns fleraspelmarknader tillgängliga för spelarna i Nya Zeeland som är inte sport. Bland dessa ärpolitisk vadslagning tillgänglig. Politisk betting låter dig satsa på resultatet av vissa politiska händelser, oavsett om det är nominering till partier eller val. Oavsett om det är Nya Zeeland eller USA:s politik finns det många intressanta odds för politiken idag.