Satsa på Twitter – Twitterkonton för bästa vadslagning

Hardspelslandskapet har förändrats dramatiskt under de senaste två decennierna. Sätten och sätten att placera vad har förändrats av Internet. Hur vi studerar form och statistik, läser de senaste sportnyheterna och får användbara speltips och råd har också revolutionerats.Att identifiera de bästa Twitter-kontona är ett ovärderligt sätt att komma framåt i spelet.

A mobile device and laptop view Twitter’s own Twitter account.

Twitter är ett bra sätt att hålla kontakten med världen . Om du är en spelare kan det också vara en genväg till framgång.

Använda Bookies-konton för att följa erbjudanden

I Twitters tidiga dagar, med ett begränsat antal 140 tecken,den sociala appen ansågs inte vara mer än lite rolig. Det gav människor en möjlighet att dela sina nyheter och åsikter. Du kan ventilera dina frustrationer och hålla koll med vänner och kändisar.

Lite har förändrats även om användare nu har 280 karaktärer att spela med ochTwitter-landskapet har infiltrerats av kommersiella enheter| ||32. Everything from airlines to sportswear manufacturers has a huge Twitter presence.

Sportsbetting Twitter-konton är också en het egendom. Det bästa speletTwitter bookmaker-konton har hundratusentals följare. De fungerar inte bara som ett språkrör förbästa bettingsajterna och deras bonusar och satsningshöjningar, utan de tillåter också kunder att begära nya satsningar och priser med sina egna dedikerade hashtags.

Använd Twitter för att hitta bra odds för sportvadslagning

Med ett mindre antal anhängare, men mycket viktigt för spelare, finnsspecialistsportvadslagning Twitter-konton. Gör inga misstag, det finns ett oändligt antal självutnämnda tipsare och bettingexperter på Twitter. Men ett begränsat fåtal ger en utmärkt service och kan hjälpa dig att hitta lönsamma vadslagningsmöjligheter.

Det svåraste jobbet är att identifiera de som kanöka chanserna att du tjänar en vinst|| |48 and separate them from those who simply spin their followers a yarn.

Nyckeln är information. Allt bygger på information. Huvuddelen av informationen inom sportspel kommer från gammaldags form. Det är en enkel lista över tidigare resultat, och de finns där för alla att se.

Men att veta att ett lag har besegrat ett annat bekvämt varje gång de har mötts betyder inte att det oundvikligen kommer att hända igen.Det finns andra faktorer att ta hänsyn till såsom spelarna som laget ställer upp och deras välmående. Om ett fotbollslag saknar tre nyckelanfallare är det osannolikt att de presterar sitt allra bästa.

Och det är här de bästa Twitter-kontona för sportspel kommer in i spelet. De kanupptäcka ädelstenar som kan se oddsen för bookmakern sjunka och ge dig en vinnande fördel.

Alternativ till Twitter-kontona för bästa sportspel

Twitter är dock inte det enda stället att hitta värdefull information. Det finns en mängd andra metoder för att få toppklassspeltips. Ett sätt är attbesöka andra sociala medier som Reddit, Instagram eller Facebook.

Om du inte är på sociala mediers rutnät, gör inte oroa dig inte. Du kan också hitta en mängd resursergenom att göra en enkel sökning för onlinebloggar, sportnyhetsaggregatorer och sportnyhetssidor.

Det finns också ett stort utbud av webbplatser som helt enkelt visar oddsrörelser,som kan vara värdefulla vadslagningstips i sig genom att visa dig var de smarta pengarna går.

Välja rätt Twitter-spelkonton att följa

Vad du än satsar på – från de stora marknaderna somfotboll till amerikanska marknader somNFL,NBA ellerNHL, – there is probably a savvy Twitter betting account that can help you öka dina chanser att vinna.

Men hur mycket hjälp vill du ha eller behöver du? Letar du efter lagnyheter och ofta viktiga väderprognoser? Eller vill du helt enkelt få veta vad du ska satsa på utan att använda någon av dina egna input?

I båda fallen,kolla in våra rekommenderade Twitter-konton för vadslagning i USA:

 • @AdamSchefter – NFL-oraklet: Adam Schefter är en känd NFL-reporter högt ansedd för sin förmåga att bryta nyheter.
 • @HoopsHype – NBA-nyheter: Från rykten till statistik till sammanfattningar, det här är din källa för allt som rör NBA.
 • @hockey-statisti1 – Avancerad NHL-analys: Kolla in denna djupgående datavetenskapliga strategi för NHL-spel.
 • Joe Peta – ESPN-skribent: Som före detta hedgefondförvaltare i MLB har han insikter som ingen annan kan matcha.
 • Joseph Buchdal – Betting Psychology Expert: AKA 12xpert, Joseph Buchdal är en ikon för vadslagning på fotboll och tennis.

Om du är mer intresserad av den europeiska sidan av saken,här är några fantastiska följare för sport som är populär i Storbritannien:

 • @StatZone – Engelska fotbollsnyheter: Din one stop shop för allt som rör EPL, EFL, League One och League Two.
 • Total fotbollsanalys – Global fotboll: Fördjupad taktisk och statistisk analys för toppfotboll.
 • Cricviz-analytikern – Avancerad cricketanalys: En av de bästa cricket-bigdataanalyskontona som finns.
 • Rossco Hamltion – Tillförlitliga Rugby-recaps: Rossco lägger upp massor av användbar information för världen att se.
 • @f1technical – F1-teknik och simuleringar: Detta unika konto ger F1-analys på en unik djup nivå.

Kanske är det bäst att se dessa – och andra sådana konton – som verktyg i din spelkista. Ordboksdefinitionen av "verktyg" är för övrigt: n. En utrustning som du använder med händerna för att tillverka eller reparera något. Såvi försöker göra en vinst och reparera våra "betting blind"-vanor.

Håll dig uppdaterad med de senaste sportnyheterna och informationen|| |142

It is quite possible the best sports betting Twitter accounts are unaware they are an aid to gamblers. Likewise, many spelare inte att fundera på hur de kan tjäna pengar på de senaste nyheterna och informationen som finns på Twitter-konton utan vadslagning.

Om det är efter uppdateringar av överföringsdeadline för upp till minutnyheter om drag som kan skaka upp oddsen, eller efter midnattsuppdateringar från tränare och tränare om stora Premier League-skador, kan Twitter vara ett bra ställe att leta efter den avgörande informationen.|| |148

This also goes for smaller sports markets. Here’s a scenario… A Formula 1 team is delighted when their driver qualifies on pole position. But euphoria turns to tears when they discover his gearbox is about to expire. They attempt to repair it but in the small hours of the morning the teamet för det oundvikliga, det måste bytas.

Mercedes’ F1 pit-crew look on at their car.

En växellåda är bara ett av många problem som kan utlösa en rutnätsstraff efter kvalificeringen i Formel 1. ©Jiri Krenek/MercedesF1

Formel 1-regler ange att ett växellådasbyte ger en fem-plats rutnätsstraff betyder att stavsättaren nu startar loppet som sexa. Vad gör laget härnäst?De använder Twitter för att meddela de dåliga nyheterna för sina följare.

För en smart tippare,loppet är nu på riktigt på. Det loppet går ut på att motarbeta polsättaren genom att backa föraren som har blivit befordrad till pole position eller genom att helt enkelt placera en "lay" trade på spelbörsen.

Identifiera och specialisera

The trasig Formel 1-växellåda är ingen fabel.Det har hänt förut. Likaså har cykellag meddelat att en eller flera av deras förare är sjuka och kommer att missa ett lopp. Greyhoundtränare delar ofta med sig av nyheter om en skadeskräck som kan leda till att deras stjärnhund missar en planerad majorfinal.

Snookerspelare är bland de bästa bettingkällorna på Twitter. Under 2019 blev flera spelare strandsatta på Lutons flygplats efter att deras flyg till Lettland ställts in. En efter en twittrade de sin svåra situation och förklarade att de skulle missa sin avsedda Riga Masters-match i första omgången och förlora sin plats i turneringen.

Bland dem var Neil Robertson och Kyren Wilson. Båda låg överst på bookmakerns spellistor vid den tiden.Smarta spelspelare använde den viktiga informationen som de fick av Twitter för att stödja andra spelare med odds som nu uppvägde deras sanna sannolikhet att vinna.

5 Topptips för Twitter Sports Betting

Som med de flesta saker inom hasardspelssfären,det finns vissa processer du kan följa för att förbättra dina chanser. Detta gäller även när du undersöker dagens spellista på Twitter, vilket bör vara en del av varje spelars due diligence.

Här är fem bästa tips för att framgångsrikt använda Twitter för att hjälpa dig tippa vadslagningsskalorna till din fördel:

 1. Begränsning: Försök inte hålla koll på otaliga sporter. Det är bäst att koncentrera sig på ett fåtal, helst sådana du har god kunskap och förståelse för.
 2. Specialisera sig: Med så många människor som satsar på amerikansk sport, inhemsk fotboll, hästkapplöpning, golf och tennis blir möjligheterna "hot off the press" Twitter-inlägg snabbt tillvaratagna. Överväg mindre nischade sporter där bookmakers ägnar mindre uppmärksamhet åt de senaste nyheterna.
 3. Identifiera: Det kan vara klokt att bara följa individuella lag, tränare, jockeys, förare och officiella Twitter-flöden från styrande organ. Hörsägen och falska nyheter florerar i alla former av sociala medier. Officiella meddelanden från verifierade Twitter-konton är de enda att lita på.
 4. Tidpunkt: Tyvärr för bookmakers tenderar hästar att bli skadade i galoppen kl. 06.00. Medan deras oddskompilatorer fortfarande är inbäddade i sängen, kan en förkrossad tränare besluta sig för att dela med sig av de dåliga nyheterna om att hans Breeders' Cup-hopp dras tillbaka från det stora loppet på Twitter. Detta ger ett fönster av möjligheter för spelarna. Nyheter om vadslagning på Twitter kan landa när som helst, dag som natt. Var redo.
 5. Dedikation: Överväg att använda separata Twitter-konton för de sporter du tänker följa. Detta kommer att begränsa mängden icke-relevant information i din tidslinje och bör säkerställa att du inte missar någon användbar information.

Om du håller dig till stegen ovan kommer du inte bara att känna dig mer organiserad, utan också bättre kunna sålla igenom den irrelevanta, vilseledande och rent av dåliga informationen som sociala medier har rykte om, och hitta otroligt användbara nuggets som den bredare marknaden kanske ännu inte känner till som ger dig ett försprång.

Dessutom är denna process lätt att upprepa, vilket har ytterligare fördelar. Du kommer att bättre kunna identifiera när, var och hur du gjorde några fel i din process, vilken del av din rutin som behöver ändras och få effektivitetsvinster för att skala din vadslagning och din bankrulle.

Vanliga frågor

The fördelarna med att använda Twitter för att hitta en satsningsfördel bör vara tydliga. Om det inte är det, gör helt enkelt jämförelser med daytraders som köper och säljer aktier. De väntar flitigt på tillkännagivanden om kontrakt och de senaste handelssiffrorna för företag via nyhetssändningar och agerar omedelbart efter vad aktiekursimplikationerna sannolikt kommer att bli.

Vilka är de bästa speltipsarna på twitter?

You'll see some höjdpunkter av de bästa bettingtipsarna på Twitter||210 on this page. However, if you want to avoid endless scrolling and amateur advice, we recommend that you read our professionella bettingtips.

Vem är den bästa sporthandikapparen på Twitter?

Det är naturligtvis en svår fråga att svara på, eftersom detberor på vilken sport du letar efter. Vi rekommenderar att du letar efter en specialist inom din nisch. Du vill inte ta emot råd från en hästkapplöpningsguru, hur bra de än är, om du letar efter tips förfotbollsbetting, trots allt.|| |222

Where can I bet on sports?

När du har tagit bort dina tips från Twitter-kontona för toppsportspel, kommer du naturligtvis att leta efter en säker och pålitlig sida där du kan placera dina satsningar. I så fall har vi dig täckt - kolla in vår fullt testade lista medbästa bettingsajter.

Liknande inlägg