#ad
18+||6
This site contains commercial content
Annonsupplysning
Denna oberoende jämförelsewebbplats hjälper konsumenter att välja de bästa tillgängliga spelprodukterna som matchar deras behov. Vi erbjuder högkvalitativa reklamtjänster genom att endast visa etablerade varumärken från licensierade operatörer i våra recensioner. Vi får provision för att annonsera de varumärken som anges på denna sida. Detta kan påverka varumärkesrankningen. Observera att även om vi strävar efter att förse dig med uppdaterad information, jämför vi inte alla operatörer på marknaden.

Toppsajter för nyheter för 2021

Då och då vill du lägga ett så kallat nyhetsspel. Detta lättsamma sätt att spela kräver fortfarande nya bettingsidor för att ge dig den ultimata servicen. Därför har vi skapat en djupgående recension och guide åt dig. Vi tittar påbonusar, typer av insatser, kriterier och hur man satsar. Läs vidare för den fullständiga översikten.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Nyhetsspelsajter
Bästa bookmakers för theNovelty Betting

Upptäcksina egenskaper

Insatstyper

Steg att följa

Criteria

Marknader på Erbjudande, Utbetalningar

Mikrofon

De bästa Bookies| ||330

Politics

Den nya PM

Hjärta

Kändisar och mer

FAQ

Dina frågor besvarade

Som du kan se har nyhet vadslagning många ämnen att behandla, | ||364from politics, to celebs and more. Vi rekommenderar att du läser hela sidan, alternativt kan du hoppa till din favoritdel genom att klicka på rutan ovan. Varsågod, vänta inte!

Novelty Betting:The Very Best Bookies

När det kommer till att spela online novelty vadslagning, vill du kunna satsa i förtroende, och med de bästa spelbolagen. Vårt team av hårt arbetande experter har satt ihop den ultimata listan som du kan använda.De fem operatorerna som visas nedan är resultatet av noggranna studier som betyder att du inte behöver slösa tid och kan gå direkt till det roliga.

The Top 5 NyhetsspelSportsbooks
Casino Bonuserbjudande Funktioner Betyg Säker länk Villkor
Upp till ||400£10 15+||403 94.34% 5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! *Endast nya kunder. Minsta insättning: £10. Första insättningen matchade upp till £10. 1 x satsning till oddset 1,75+ för att låsa upp gratisspel. Endast insättningar med betalkort. Detta erbjudande gäller i 7 dagar från det att ditt nya konto har registrerats. 18+. BeGambleAware.org. Bet The Responsible Way.
Upp till£20 15+||427 94.15% 4,5/5||434 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Riskfri 20: Endast nya kunder, begränsat till en per person. Om du tidigare har haft ett Paddy Power-konto kommer du inte att kvalificera dig för erbjudandet. Placera din FÖRSTA satsning på någon sportbokmarknad och om den förlorar återbetalar vi din insats i KONTANT. Max återbetalning för detta erbjudande är £20. Endast insättningar gjorda med kort eller Paypal kommer att kvalificera sig för denna kampanj. Villkor gäller. Paddy’s Rewards Club: Få ett gratisspel på £10 när du satsar 5x på £10+.
Upp tillx2 ODDS 14+||451 93,99% 4,5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Exklusivt för nya medlemmar. Erbjudandet gäller endast sportspel. Maximal total insats är £10. Spel per väg är maximalt 5 £ vardera (£10 total insats). Gäller i 60 dagar efter registrering. 18+
Upp till£30 12+||475 93,76% 4,5/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Endast nya onlinekunder, minsta £10/€10 insats, endast vinst, minsta odds 1/2, gratisspel betalda som 3 X £10/€10, 30 dag utgång, gratisspel/betalningsmetod/spelare/landsbegränsningar gäller.
Upp till£20 13+ 93,58% 4/5 Besök Webbplats! Fullständiga villkor gäller! 18+ nya kunder i Storbritannien+IRE. Paypal och vissa insättningstyper och satsningstyper exkluderas. Minsta 5 € insats inom 14 dagar efter kontoregistrering till lägsta odds 1/2 = 4 x €5 gratisspel. Gratisspel giltiga i 4 dagar på sport, insatsen returneras inte, begränsningar gäller. Villkor gäller.

Som du kan se finns det några väl respekterade namn på den listan. Du vill förmodligen gå rakt fram och spela, och vi klandrar dig inte! Du kanske redan är bekant medgolfspel som har några nya aspekter, men det vi kommer att introducera i de kommande styckena av denna recension kommer att gå mycket djupare.

Satsa på underhållning och TV-program

Ett av deprimära sätten att komma in i nyskapande bettingvärlden är genom vadslagning på underhållning, eller tv-program . Många av er kommer att vara bekanta med program som X Factor, och ofta kommer hasardspel att vara förknippade med showen. De ger dig möjligheten att satsa medan du tittar, alla typer av showbiz-evenemang täcks vanligtvis.

DeBästa Bookmakers för Showbiz-spel| ||537
Showbiz Markets15+
Betting Types 8+
Många marknader12 +

Which is the best novelty bet bookmaker for entertainment? Well, we have provided the de tre bästa operatörerna för dig till höger.

Vanligtvis när du lägger ett spel på en showyou will place an ante-post wager, där du förutspår den slutliga vinnaren. Detta är mycket liktFormel 1-spel när du förutspår vinnaren av ett lopp eller säsongens resultat.

Till skillnad från många andra sporter, dock är detosannolikt att det kommer att finnas möjlighet att satsa på ett evenemang live. Trots det kan du fortfarande ha kul när du spelar den här typen av satsningar.

De fyra mest berömda programmen att satsa på

Så vilka program är bäst att satsa på? Tja, uppenbarligen är de program som har mest intresse på din tv-skärm de som också kommer att vara populära bland bookmakerna och ge de bästa oddsen. I rutorna nedan, kan du se de program som har den mest omfattande täckningen.||590

 • X Factor

  När det kommer för nyskapande vadslagningsmarknader är detta den primära. Varje år lyssnar publiken för att se vem som blir vinnaren, och det finns alltid en överraskning eller två på släptåg. Den har sänts sedan 2004 och kommer att vara i sin sextonde serie den här säsongen. Simon Cowells idé, den har exporterats till många länder runt om i världen, men det är vår version som fortfarande är den bästa.

  The huvudinsatsen är att förutsäga vinnaren, men det återstår andra mindre satsningar, som att förutsäga en finalist. Sammantaget tittar miljontals tittare på den här showen, och som ett resultat är det en mycket populär marknad.

 • Strictly Come Dancing

  Mycket som den tidigare showen vi nämner, Stricly Come Dans har blivit en stöttepelare på tv för brittisk publik.

  Sedan introduktionen 2004 har den haft 17 serier och har exporterats till 40 länder över hela världen. Det är en otroligt populär dansshow, där kändisar kan visa upp sin talang.

  Dehuvudsatsningar kretsar kring att förutsäga vinnaren, men du kan också satsa om vem som kommer att slås ut och om till vilket stadium de kommer att gå vidare. Det är en fantastisk show, och en som har många fans över hela landet och världen!

 • Jag är en kändis...Få mig härifrån!

  Ännu en show älskad av hundratals av tusentals människor, är jag en kändis... Få mig härifrån! Utgångspunkten för showen är att ett antal kändisar bor tillsammans i en djungel och måste delta i ett antal olika utmaningar, från att äta insekter till att klättra i träd.

  Den slutliga vinnaren kommer att krönas till "Kung" eller "drottning" av djungeln. Den har körts sedan 2002 och visar inga tecken på att sluta snart.

  Spel på programmet tenderar attfokusera på att förutsäga vinnaren, eller vem kommer att elimineras i nästa omgång.

  Den är älskad av allmänheten och är en av de bästa marknaderna.

 • Dancing on Ice

  Detta är nästa show som gynnas av spelarna är Dancing on Ice. Ursprungligen släppt 2006, är det mycket en konkurrent till Strictly. Som ett resultat är satsningarna väldigt mycket desamma.Kringar huvudvinnaren, nästa steg och när de kommer att slås ut. Det är inte den största av showerna, men den har fortfarande en dedikerad följare och många ställer in sig.

  Än en gång tävlar kändisar och bedöms efter deras skridskoåkning.

  Det avbröts, men lyckligtvis tog ITV tillbaka det, till glädje för tusentals fans över hela landet. Det kommer upp på skärmarna i år igen!

Satsa på politik

Ett annat alternativ för vadslagning online är när du placerar ensatsning på politik och händelser som rör det. Det är väldigt populärt eftersom alla de bästa speloperatörerna täcker val och nyckelröster i stor utsträckning. Det är ibland svårt att säga vilken väg något kommer att gå och är anledningen till att du får satsa på det.

DeBästa Bookmakers för politik Betting
Veckomarknader10+
Topp för Storbritannien8+||670
EU Markets5+

All novelty betting sites will have some form of political betting opportunities. Naturally, en del är bättre på att tillhandahålla den här typen av marknad än andra.

I grund och botten kommer den här typen av satsningar attcentrum kring att förutsäga resultatet av en händelse, som ett val eller till och med en folkomröstning som fotboll. Ditt spel avgörs först i slutet när resultatet är känt.

Detta är mycket likt ante-postfotbollssatsningar, så om du någonsin har gjort det, då vet du vad du ska göra här också. Du kommer också att veta att oddsen inte är de bästa.

De fyra mest berömda politiska evenemangen att satsa på

Så, vilka är de bästa sakerna att satsa på? Tja, det beror på att saker som Brexit kan dyka upp och kasta en skruvmejsel i arbete, men i allmänhet är detamerikanska presidentvalet och det brittiska riksdagsvalet de mest populära. Kolla in rutorna nedan för mer info.

 • Allmänna valet i Storbritannien

  Ett av de mest populära sätten att satsa på politik är generellt att förutsägaresultatet av valet. Det finns också andra satsningar, som över/under på antalet mandat ett parti kommer att få eller att förutsäga vilket parti som får flest röster.

  Som vi är i Storbritannien, detta val, vilket händer minst vart femte år är eller mindre, det här är inte nödvändigtvis en marknad du skulle vara involverad i hela tiden. Ändå är det det mest intressanta för många av er där ute.

 • USA:s presidentval

  Precis som i Storbritannien har USA val vart fjärde år. I den bestämmer landet vem som ska vara president de kommande fyra åren.

  I början av loppet om att bli president har varje sida många kandidater, och ställs mot varandra, innan de sedan körs head-to-head.

  Naturligtvis, när de är bara två nominerade kvar kommer oddsen att vara väldigt korta, så det ärbäst att engagera sig i början så att du har chansen att vinna mer pengar.

 • EU-val

  En annan händelse som omfattas är EU-valet. Precis som andra valomslag, kommerinsatserna att vara väldigt lika.

  Du kan satsa på om vissa personer eller länder kan få fler röster än andra. Du kan också välja vem som blir nästa ordförande i EU. Sammantaget är dessa val mycket mer frekventa och som ett resultat kommer fler spel att finnas tillgängliga. För många bidrar den här typen av nyskapande vadslagning till en redan spännande kampanj.

 • Politiska evenemang

  Den fjärde typen av evenemang är vilken politisk händelse som helst som en folkomröstning. De flestapå senare tid har Brexit varit den framstående, så det har funnits många satsningar kring detta.

  Satsningar från när Storbritannien lämnar, till om de någonsin kommer, eller till och med om det skulle bli en annan folkomröstning, har alla gjorts tillgängliga. Naturligtvis kommer alla sådana evenemang att vara populära bland spelarna, och det återstår att se vilka som kommer att dyka upp i den kommande framtiden.

Satsa på skvaller och tidningsprat

En av de andra De viktigaste kategorierna som nya bettingsajter har är att satsa på så kallat skvaller. Dessaär starkt influerade av tidningar och skvallertidningar. Ofta satsar man på vem som ska vara med i nästa förhållande och så vidare. Nedan är de bästa bookmakerna för detta.

DeBästa bookmakers för Gossip Betting
Gossip Markets 7+||772
Satsningstyper5+| ||781
Veckomarknader5+||790

Denna typ av satsning används mycket sällan och är faktiskt ganska svår att hitta hos en vanlig bookmaker. Naturligtvis dyker satsningar upp då och då, och som ett resultat gör att de bookies vi har valt här gör det bästa jobbet.

Självklart , om du är en ivrig satsare än denna typ av satsning är inte för dig. Ändå, för de som letar efter ett mer avslappnat sätt att göra saker på, då är detta det perfekta sättet att ha en punt.

Återigen, många av de tillgängliga satsningarna är ante-post- eller rundspel. Det finns väldigt lite in-play-prylar tillgängliga, så det är bäst att du får insatserna tidigt om du vill bli framgångsrik.

Två exempel på skvallerspel och tidningsprat

Nu kanske du fortfarande undrar vad skvallerspel kan innebära. Lyckligtvis hari rutorna nedan gett dig två exempel. Nu är dessa rent teoretiska men kan i slutändan hända inom en snar framtid.

 • Name the Baby

  Ett av de bästa exemplen på skvallerspel är när det gäller att namnge en kunglig baby ( eller till och med en kändis). Det händer inte för ofta, men när det händer måste du i principvälja ett av namnen från listan bookmakern har tillhandahållit dig och tillbaka det.| ||820

  Obviously, this kind of wager is so irregular that it’s truly only a fun kind of bet and isn’t one you should count on happening regularly.

 • Blir det en vit jul?

  Ok, detta kan tänja på skvallerdelen, men detta är fortfarande en vanlig satsning somerbjuds varje år av bookmakers.

  Du har i huvudsak ett antal alternativ (vanligtvis landmärken), och du måste backa upp dem om du tror att det kommer att snöa där på juldagen.Paddy Power erbjuder flygplatser som landmärken, från Winnipeg till Aberdeen. Så, kommer det att snöa i Storbritannien i år? Det är ditt samtal!

På sin egen schacksatsning

En fristående nyhet är schackspel. En sport för sinnet, du kanske inte en marknad skulle vara tillgänglig för denna spännande sport, men det är där du har fel.De flesta bookmakers täcker evenemangen och du kan satsa på den slutliga vinnaren, eller från tävling till tävling. Det är en populär marknad för dem som älskar att spela spelet.

A chess set and Paddy Power logo
 • Bäst för schackspel
 • Många turneringar som omfattas
 • Uppdaterad statistik
Många marknader12+

Operatören som vi har listat ovan ärin our opinion the best bookie for chess. Ändå finns det stora möjligheter för dig att spela, så vänta inte!

Kriterier för att välja de bästa satsningssidorna för nyheter

När det kommer till nya bettingsidor, | ||876there are a number of factors that come into it när vi gör vår rankning. Naturligtvis presterar vissa bookmakers bättre i vissa kategorier än andra. Ändå är en bra övergripande prestation avgörande för att göra höga poäng hos oss. Nedan är kriterierna vi tittar på.

Nyhetssatsningskriterier

Som du kan se finns det många olika saker vi tittar på. Du kan antingen läsa hela avsnittet ellerklicka helt enkelt för att gå till ditt föredragna ämne. Vi kommer att ge dig mer detaljerad information i var och en av de dedikerade delarna.

De olika typerna av nya vadslagningsmarknader som är tillgängliga

Nedan hittar duallt av nyheternas spelrecensioner, för var och en av specialmarknaderna. Vi har täckt allt från X-Factor till Strictly, så ta en titt på var och en för mer ovärderlig information!

One av de viktigaste prioriteringarna äratt fastställa hur många nya vadslagningsmarknader en bookie tillhandahåller| ||1009. Of course, there won’t be as many as fotbollssatsningar, men det bör fortfarande finnas några olika val, som vi har markerat nedan.

Reality Show Winner

A reality show contestant holding money En av de mer populära satsningarna är att förutsäga vinnaren av en dokusåpa. I huvudsak är allt du gör att välja den totala vinnaren. Det låter lättare än det är! Många gånger kan överraskningar hända. Ändå är detta en av de mer populära typerna av satsningar och en som du sannolikt kommer att hitta hos din bookmaker. Om du tittar på ett program är detta förmodligen vad du kommer att använda.

Valvinnare

A politician Detta är väldigt likt att utse vinnaren av en dokusåpa, istället måste du här välja vinnaren av ett val. I det senaste valet i USA vann Trump vilket orsakade en upprördhet som inte hade varit förutsägelse.Det är en lättförståelig marknad, men det är inte så enkelt att vara korrekt.

Födelsenamn

Letters and a notepad Denna typ av satsning är ganska unik eftersom bookmakern ger dig en lista över namn med varierande odds, och sedan backar du det du tror kommer att väljas. Om namnet du vill ha inte finns där, kommer du förmodligen inte att kunna satsa på det. Trots det skulle ett e-postmeddelande till kundtjänst lätt kunna lösa ett sådant problem. Denna satsning är vanligtvis reserverad för kungliga födslar, eller för en kändis som David Beckham. Det händer inte särskilt ofta.

The News Section of the Bookmaker

En annan sak som våra experter tittar på när de bedömer en bookmaker är deras nyhetssektion. Det är viktigt att de uppdaterar den regelbundet och även har en bra livebettingarena. Påmånga marknader behöver du information snabbt, och om en bookmaker tillhandahåller det åt dig, behöver du inte spendera timmar på att trawla internet för att hitta den. De översta tillhandahåller det innehåll du behöver direkt.

Bookmakerns utbetalning

Som med alla typer av marknader är utbetalningen avgörande för din tillfredsställelse. Detta är inte annorlunda med nya bettingsidor. Att räkna ututbetalningen kan vara en lång och mödosam process. Lyckligtvis gjordevåra experter det hårda arbetet åt dig. Se deras resultat nedan.

Minsta och Maximala Utbetalningson Nyhetssatsning
Bookmaker X Factor Strictly Come Dancing Val i Storbritannien Val i USA
93,22% 93,01% 92,85%| || 91,05%
93,05% 92,56% 91,15% 91,05 ||1087
92,89% 93,20% 91,76% 91,05%
92,58% 91,88% 93,13% 91,05%
91.96% 92,03% 92,45% 91,05%

Som du kan se är nivåerna alla ganska lika.Dessutom kan och fluktuera, så använd dessa som en vägledning snarare än något hugget i sten. Allt under 91 % och du bör verkligen överväga att undvika dem.

De bästa bonusarna och kampanjerna för sajter med nyskapande betting

När du spelar med bookmakers med nya satsningar är det viktigt att du har tillgång till | ||1132best betting bonuses.Våra experter har valt operatören nedan åt dig.

A microphone and Betway logo
 • Bästa spelbonus på nyhet
 • Ett underbart välkomsterbjudande
 • Många specialsatsningar tillgängliga
Topnyhetsmarknaderna11+

Mobilnyhetsspel – Spela på en app

It is possible that when you bet on a novelty market then you will do so using an app. Some of you may be new to mobilspel, så vi har försett dig med ensteg-för-steg-guide om hur du placerar en satsning nedan. Ta en titt nu.

Dessa tre steg är enkla och lätta att följa.Allt du behöver göra är de enkla stegen. När du har gjort det en gång kommer du att kunna göra det igen. Det är precis som att cykla!

In-Play Novelty Betting: Finns inte

Om du vill satsa på en nyhetsmarknad i livebetting arena, då får du en chock. Tyvärr, än så länge,denna satsningsform existerar inte. Detta beror förmodligen på den oregelbundna karaktären på marknaderna. Det är inte som sport, där saker händer hela tiden. Om det är den här typen av satsning du letar efter är det kanske bäst att gå någon annanstans för att tillfredsställa dina behov.

Tips och strategier för vadslagning online

Så, finns det där några saker du bör tänka på när det kommer till denna typ av marknad? Ungefär som enspelstrategi på hästkapplöpning, finns det vissa saker du måste se upp med. Våra experter har samlatde fyra bästa tipsen i rutorna nedan.

 • Kontrollera nyheterna

  För denna typ av marknad, det är viktigt att hålla ett öga på nyheterna och vara informerad om alla möjligheter.När det kommer till val är detta avgörande. Ju mer du vet, desto bättre är det för dig. Saker och ting förändras snabbt, sa en kandidat fel? Om du kan veta före någon annan, då kan du dra nytta av detta.

 • Följ konton i sociala medier

  Om du gillar skvallerspel är det vettigt att följa alla typer av konton på sociala medier. Du kan vara den första att få scoop på nästa Royal Babys namn.

  Självklart,tro inte på allt du läser, trots detta det är viktigt att ha ett öga på eventuell chatt som hamnar i det offentliga området.

 • Timingen är viktig

  Vad du kanske har märkt med den här typen av vad är att de är säsong. Det betyder attdu måste planera och hålla koll på saker och ting för att briljera.

  När är nästa val? Vilken folkomröstning äger rum och när? Alla dessa saker borde vara på din radar, redo för dig att kasta dig och få din satsning inställd.

 • Lyssna på vänner

  Om du är osäker på vilken väg ett val går, eller någon annan händelse som vem som vinner en dokusåpa,det är viktigt att lyssna på dina vänner.

  Ofta reflekterar röster du hör i närheten bredare känsla i samhället. Även om de inte alltid är rätt, kan de vara en bra indikator för att du ska satsa på rätt sätt.

Satsa på Nyhetsmarknaden: Ett roligt alternativ

Nu närmar vi oss slutet av vår recension på de bästa bettingsajterna för nyheter, är det kanske relevant att peka dig till vår lista överbästa bettingsajter som ger dig en övergripande bild av vad de bästa bookmakerna bör innebära. Vi hoppasdu har all information du behöver om nyhetsmarknader och ha kul med denna satsning.

Joseph Conrad headshot

Skvaller är vad ingen påstår sig gillar, men alla njuter.

FAQ

Nu är vi vid slutet på recensionssidan, låt oss titta på några av de vanligaste frågorna. Om du kan hitta det du letar efter, kontakta oss på [email protected] så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Hur kan du utvärdera de bästa nyheterna vadslagningssidorna?

Det finns ett visst antalkriterier som en bookmaker måste uppfylla för att att bli riktigt framgångsrik. Vi har listat dem längre upp, klicka på länken för att ta reda på mer och för att få djupgående beskrivningar.

Vilka är de populäraste nyheterna i Storbritannien?

När det kommer till vadslagning om nyheter, satsningarna påTV-program are probably some of the most popular ones. Obviously, there are many other little bets that can be place, these are just some of the most common ones.

Vilka är de bästa sajterna för vadslagning online?

På den här sidan har vi listat debästa sajterna för nyheter för dig att använda. När du har läst igenom kommer du att veta att de har uppfyllt en viss uppsättning krav som finns här.