The Best Betti ng Sajter i Pakistan – Fantastiska pakistanska sportböcker för 2021

Sportvadslagning blir allt populärare i Pakistan, men utan ett tydligt definierat regelverk är många kunder förvirrade över de bästa alternativen för deras krav på sportbok. I den här guiden visar vi hur lättPakistanier kan få tillgång till kvalitetsprodukter för onlinespel, och diskuterar de bäst presterande vadslagningssajterna i Pakistan i en rad nyckelkategorier.|| |249

Page topics: klicka för att gå till din favorit!
Pakistan
Bästa spelsidor i Pakistan

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sports

Tillgängliga ligor och evenemang|| |278

Bonus

Bästa bonusar och kampanjer

Säkerhet

How to Trust a Betting Website

Odds

Utbetalningsnivåer i Pakistan

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Pakistanska sportspelappar

As the worlds 6:e största landet sett till folkmängd, och en yngre generation som ökar De pakistanska territorierna är lätta att engagera sig i e-handel och globala onlineplattformar och har en utmärkt potential för bookmakers. I den här artikeln kommer vi att titta på de praktiska funktionerna för att använda en toppsportspelsajt i Pakistan, villkoren du kan förvänta dig när du spelar, och framtidsutsikterna för sportbokbranschen i landet.

Topp 10 sporter Vadslagningssajter i Pakistan

Den Pakistans regering har uppenbarligen en tuff inställning till hasardspel i Pakistan, landbaserade kasinon och high street bookmakers finns bara under jord – hindrar detta internationella online bookmakers från att acceptera kunder från Pakistan? Kort sagt, nej det gör det inte. Faktum är att det finnsmånga sportbok online som aktivt marknadsför sig i Pakistan, och erbjuder medborgarna ett enormt utbud av kvalitetsspelprodukter.

Om du är vill öppna ett konto på en av de bästa sportspelsajterna i Pakistan, leta inte längre än den eftertraktade listan över operatörer nedan. Var och en av kandidaterna som listas nedan ärutmärkta alternativ för en nykomling inom sportvadslagning, och de presterade starkast över bedömningskriterierna.

Pakistans | ||TOPP 9 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Pakistan Bonuserbjudanden Höjdpunkter Rating Säker länk T&Cs
Få upp till€/$50|| |375 in Free Bets 31+ 80+ 93,75 ||385 5.0/5||388 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning$10 30$ 27 + 96+ 94,23% 4,9 /5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
15 % upp till$60 i insatskrediter 42+|| |429 88+||432 94,25% 4,8/5| ||439 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % PKR20 000 46+ 1420+ 93,25% 4,7/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Topmarknader 29+ 88+ 94,82% 4,6/5 Besök webbplatsen!|| |488 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Insättning$30 Spela med60$ 29+ 101+ 94,83% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
500 % upp till€50 29+ 155+ 91.53% 4,6/5 Visit Site! Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Bättre odds 22+ 78+ 93,00% 4.6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
$25 pengarna tillbaka 34+||568 230+ 94,19% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Som alla erfarna tippare vet, ger varje operatör en unik smak till upplevelsen, och det är därför vi i följande avsnitt har rankat debästa bettingsajterna online i Pakistan efter kategori. Detta omfattande tillvägagångssätt för rankning ger dig möjlighet att skräddarsy dina preferenser och använda våra bedömningskriterier för att hitta den perfekta spelboken.

Bästa spelsajter i Pakistan efter kategori:
Bästa spelsajt i Pakistan Pakistan Unibet
Bästa nya vadslagningssajten i Pakistan 22Bet
Bäst för bonusar William Hill| ||617
Top Mobile App bet365
Bäst för livespel 22Bet
Högsta utbetalning Bookie Betway
Bästa Skrill-spelsajt 888sport
Safest Bookmaker Betfair
Bästa eSportspel Webbplats Fansbet
Topp för extrafunktioner Matchbok

Om du fortfarande är ute efter vem du ska öppna ett konto hos , kommer följande avsnitt att analysera de bästa bettingsajterna i Pakistan mot en rad nyckelkriterier. Det har aldrig funnits en mer heltäckande översikt över leverantörer av sportspel i det här landet. Detta tillvägagångssätt låter dig bedöma marknaden mot12 olika kriterier, som vart och ett representerar en central pelare i online bookmakerrepertoaren.

Oavsett om du placerar något särskilt viktigt på den erbjudna välkomstbonusen, eller kvaliteten på bettingappen; de kommande avsnitten kommer att bedöma var och en av Pakistans främsta bookmakers enligt denna serie viktiga kriterier. Bedömd av vårt team av experter är den kommande analysenden mest omfattande översikten av sportspel i Pakistan hittills.

Kännetecken för nyckelranking för de bästa sportspelsajterna i Pakistan

För att hitta den ultimata listan över sportspelsajter som är tillgängliga i Pakistan har vi samlat 12 nyckeltal att rangordna dem efter. Varje aspekt av sportvadslagning representerar ett unikt område av vadslagningsbranschen, och inte alla kunder kommer att prioritera dem i samma ordning. Du kan snabbt hoppa till det område som är viktigast för dig genom attklicka på länkarna i navigeringselementet nedan.

Vi förstår att alla tippare är olika , där vissa av oss lägger stor vikt vid tillgängligheten på vadslagningsmarknader, andra kommer att vilja ha ett förstklassigt livebetting-gränssnitt att interagera med. Beroende på vad du prioriterar som denmest avgörande prestandaaspekten hos en onlinebookmaker, kommer vårt rankingsystem att täcka dig helt och hållet och erbjuda dig den bästa operatören i varje kategori.|| |703

Populära sporter och ligor

Vår första anknytning till denna rankingresa är att diskutera olika alternativ på sportspelsajter i Pakistan. Per definition borde sportsbookplattformar erbjuda ettbrett utbud av sporter att satsa på, men i många fall finns det plattformar som inte lyckas uppnå detta till en hög standard. Dessutom kan det inom den valda sporten saknas ligor och matcher att satsa på. För spelare med en global aptit för sportvadslagning finns det inget värre än att din utvalda bookie sviker dig i detta avseende.

Cricket: The National Sport

Thecricket world is very influenced by the Pakistan, landslaget är ett av de mest formidabla i världen, och sporten är fortfarande en nationell skatt. Det finns mångabästa cricketspelsajter som tjänar landets omsättningskrav.

Hästkapplöpning: Fullt legaliserat vadslagning

In Pakistan finns det mångalicensierade spelsajter för hästkapplöpning, och sporten är fortfarande en av de enda fullt lagliga formerna av vadslagning i landet. Detta beror på attregeringens ministrar äger kapplöpningshästar och ändrar lagen för att gynna deras privata intressen.

Fotboll: Alltid populär

Fotbollensglobala dragningskraft är verkligen inte immun från att överväldiga det pakistanska folket. Invånare älskar attsatsa på fotboll från hela världen. Du hittar enormt stöd för europeiska toppklubbar i städerna i Pakistan och många chanser att satsa.

Fieldhockey: A Strong Contender

Den här sportens popularitet har gett upphov till till en organisk pool av begåvade spelare, och en hel dellandhockeysatsningar möjligheter över ländernas online bookmakers. Landhockey är fortfarande en stark utmanare tillnationernas favoritsport.

Vattenpolo: Oväntad styrka

En sport som många spelar kanske inte är bekant med,vattenpolospel är fortfarande otroligt populärt i hela Karachi.Pakistans nationella talangpool för vattenpolo är formidabel, och landet gör alltid bra ifrån sig i internationella turneringar.

Olympics: History of Medals

Som ett av världens sjätte mest befolkade länder har Pakistan tyvärr inte så stor framgång vidOS som man kan förvänta sig. Nationen har bara vunnit10 medaljer i 20 separata olympiska spel, och ingen sedan 1992.

Det finns naturligtvis många andra sporter som pakistanska bettingsidor tillgodose, de sex ovan är bara de mest populära i landet just nu. Hos alla typiska sportspeloperatörer som betjänar denna marknad hittar du ett brett utbud av spelalternativ, och spelarna har kunnat få tillgång till marknader föröver 35 olika sporter på topp gånger.

I vår utvärdering av detta kriterium måste vi erkänna att ibland blir gränserna mellan sportvadslagning och bara vadslagning suddiga. Det finns till exempel många TV-program att satsa på, eller val, och till och medpolitiska folkomröstningar kan satsas. Allt detta bidrar till mångfalden av vadslagningsalternativ hos operatören, vilket är kärnan i det vi bedömer här.

Utbetalning och odds hos ledande pakistanska bookmakers

Det främsta problemet för den överväldigande mängden spelkunder nuförtiden är utbetalningen de får på en utvald marknad. Med tillkomsten avoddsjämförelseplattformar blir det mycket lättare att jämföra marknadens konkurrenskraft och sedan hitta de bästa oddsspelsbolagen.

I vår analys beräknade vi oddsen och utbetalningsprocenten för de bästa bookmakerna i Pakistan. Detta genomsnittliga tillvägagångssätt är ospecifikt för någon speciell sport, så du kan uppleva ett mycket annorlunda utbud av utbetalningar när du går vidare och gör dina egna satsningar. Resultaten nedan ger en bra uppskattning av det värde du kan förvänta dig påbästa bettingsajterna i Pakistan för utbetalningssatser.

Varje bookmaker tar en provision på vad som läggs på sin plattform, och bookmakers oddsfaktor i denna provisionssats. Utbetalningsprocenten ovan representerar avkastningen till spelaren baserat på sannolikheten för att evenemanget vinner, till exempel om du satsar $1 på att ett myntkastningsresultat blir heads, och bookmakern betalar $1,95 tillbaka för ett vinnande spel till oddset 19/20 ( 1,95), skulle utbetalningsgraden vara 95 %, och provisionen som tas ut av operatören är 5%.||902

Betting Offers: Bonuses and Sportsbook Promotions

Förutom att få värde direkt från utbetalningen av en vinnande satsning är en annan väg som eftersträvas av moderna spelare välkomstbonusjakt. I takt med att bookmakers marknadsplats blir allt mer mättad, har konkurrensen om att vinna nya kunder lett till en kraftig ökning av värdet och populariteten för vadslagningserbjudanden. Nedan kan du se några av de bästa ochmest lukrativa välkomstbonusarna tillgängliga för kunder i Pakistan.

Pakistansk bettingsajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk T&C's
Get up to €/50$ i gratisspel 1x 7dag| ||939 1.40 4.9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning$10 30$ 1x 7 days 1,50 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
15 % upp till$60 insatskrediter 12x 30 dagar 1,50 4,7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % PKR20 000 5x 7 days 1,40 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsa$10 $30 1x 30 dagar 1,50 4,5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Utbudet av vadslagningserbjudanden som är tillgängliga för kunderna blir allt mer diversifierat. Det varierar från bookmakers gratisspel till insättningsbonusar, förbättrade odds och många fler underbara mekanismer för att belöna kunder ekonomiskt. En ny trend inom bookmaking online är att belöna kundlojalitet, detta kan vara i form av kontantpriser, gåvor eller helt enkelt envanlig ström av gratisspel. Att göra varaktiga och högvärdiga insättningar till en plattform är ett vanligt sätt att få sådan ersättning.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonus i Pakistan Betway
🥈 Förbättrade oddserbjudande 888sport
🥉 Top Markets Variety bet365
◻️ Enormt välkomsterbjudande 22Bet
◻️ Slick New Platform William Hill
◻️ Bästa odds garanterade Betfair

När frekvensen avspelbonusar ökar, ökar också komplexiteten i villkoren för kunder som deltar i dessa kampanjer har att kämpa med. Att fullt ut absorbera villkoren för en sportsbook-bonus är en viktig förutsättning, eftersom du kan behövauppfylla en omsättningströskel under tidspress och med tillägget minimiodds.|| |1126

In a typical welcome bonus offered at modern betting websites, customers are told that their first deposit and bet will be belönas med ett bonusbelopp upp till samma värde. Standard terms and conditions attached to these offers will be something along the lines of six times wagering, minimum odds of 1.8 (4/5), and 30 days validity – these numbers could be different in practice, but are just an example. Under these conditions you would need to bet your bonus amount + the initial deposit a total of 6 times over, with bets only counting towards the total that fulfil the minimum odds requirement, and you have to complete this within the allotted time.

Som du kan se ären del bettingsidors kampanjer inte så bra som de verkar. Det är därför som vi i vår lista över bästa välkomstbonusar inte bara tar hänsyn till biljettbeloppet som erbjuds spelaren, utan också hur lätt det är att använda och hur bonusvillkoren kan uppnås.

Bet Types and Market Variety

Som en förlängning av vår sport- och marknadkategori ärvariationen av insatstyper. En operatör som kan tillgodose de olika vadslagningskraven från sina kunder kommer utan tvekan att anses vara en av de bästa sportsbooks, och vi lägger stor vikt vid bookmakers som investerar i att strukturera sin plattform för att möta denna efterfrågan.

Det finns många typer av spel som bettingsidor online erbjuder sina spelare i dagens klimat, nedan kan du se en kort översikt över några av de mest typiska och populära undertyperna. Även om täckningen varierar från sport till sport, finns det ibland en klyfta i kvalitet mellan olika sportsbooks i deras täckningsomfattning, och i en bransch där marginalerna ofta är små,typer av vad som erbjuds mellan sportsbooks kan vara en enorm skillnad när man bedömer kvalitet.

Naturligtvis kommer inte alla spelare att känna ett behov av att ha alla nischade vadslagningsmarknader täckta av sin spelbok, och vissa spelare kommer att nöja sig med att satsa på standardMoney Line eller resultatmarknad| ||1176 with each fixture. But for many players, niche betting markets make up a large portion of their enjoyment betting, and that is why we give a high-priority to best sports betting sites in Pakistan that cater for a wide-variety of bet types.

Säkerhet och säkerhet

Även om det finns många kriterier för att bedöma kvaliteten på en speltjänst som tillhandahålls av en operatör, ärsäkerheten och säkerheten för en onlineplattform något i dess egen nivå av betydelse. Att känna att dina transaktioner, personuppgifter och vad är säkra är något som de säkraste bettingsajterna online i Pakistan garanterar – och detta är ett minimikrav för att en tjänst ska rekommenderas i vår ranking.

Det finns många sätt att upptäcka att en bettingsajt online är tillräckligt säker, att arbeta med några avpartnerorganisationerna som markeras nedan är en bra indikator på att operatören vidtar extra åtgärder för att säkerställa säkerheten för dess kunder.

Säkerhetspartners på webbplatser för sportspel online i Pakistan

I våra rankningskriterier sätter vi en minimistandard när det gäller säkerhet och säkerhet: alla operatörer som inte uppfyller våra strikta krav standarder för att garantera en säker spelupplevelse kommer inte att visas på denna webbplats. Vi letar specifikt efter säker kryptering, datasekretesspolicyer, oberoende granskningar och fullständig licens och reglering.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • IBAS
 • GoDaddy
 • DigiCert
 • GeoTrust
 • RapidSSL
 • GlobalSign
 • ComodoSSL
Ansvariga hasardspelsorganisationer
 • iTech Labs
 • eCOGRA
 • Malta Gaming Authority
 • GambleAware
 • Responsible Gambling Council
 • GAMSTOP

Säkring av kunder från externa hot är arbetssättet för en webbsajt för sportspel som hanterar finansiella transaktioner, men intern övervakning är lika viktig.upprätthållandet av rutiner för ansvarsfullt spelande genom integrerade system som kan övervaka kundaktivitet och varna spelare som exemplifierar spelberoende är en viktig egenskap som vi värderar högt i vår rankningsprocess .

Om du är osäker på säkerheten och säkerheten för en ny spelsajt, titta på de partnerorganisationer som den är ansluten till. Oftare än inte kommer en välrenommerad bookmaker att vara stolt över att informera spelare om att de kanbevisa sin legitimitet genom tredjepartsrevisorer, licenser, regelefterlevnad och högklassig cybersäkerhet.

Bästa sportspelsappar tillgängliga för pakistanier

Utvecklingen av pakistanska bettingappar har varit drivkraften bakom hasardspelsrevolutionen över hela landet. Med en ung befolkning beväpnad med smartphones och billiga dataabonnemang ärPakistan mer uppkopplat än någonsin. Betydelsen av mobilvadslagning i den här delen av världen förvärras av bristen på maskinvarualternativ för de flesta människor.

Så vad är den bästa appen för sportvadslagning? Tja, det finns flera faktorer i denna process. Viktigt är att användarupplevelsen och användargränssnittet tillåter en spelare att enkelt navigera genom appen och utföra kärnfunktioner som vadslagning och insättning. Men på senare tid har apputvecklare integrerat ett brett utbud avytterligare funktioner som livestreaming, statistikportaler och nydesignade virtuella vadslagningsmöjligheter.

Bästa pakistanska spelapparna

Mobilvadslagning är utan tvekan framtiden för spel på sportbok, men i Pakistan och resten av Asien är det redan det dominerande mediet för kunder att delta i hasardspel. Runt om i världen tillåter mobilteknik utvecklare att integrera ettbrett utbud av kvalitetsfunktioner, och framtiden för onlinebookmaking kommer verkligen att bli en givande upplevelse för spelentusiaster.

In-Play Betting & Live Streaming

Livebettingarenan är den överlägset viktigaste aspekten av sportboken.Punters satsar fler än någonsin på livemarknader. Borta är dagar av att lägga massor av vad innan avspark, den moderna spelare kommer att vänta på det perfekta ögonblicket och ta ett litet tillfälle att fånga något värde från en match.

Supporting this demand in a technical sense creates a huge challenge for bookmakers, as odds levels need to be powered through live data streams and algorithms so as not to offer to short or high a price. The best live sports betting sites run smoothly in the sense of offering many live markets, utan någon fördröjning på vadslagning, och snabba utbetalningsalternativ om kunden behöver det.| ||1290

Live Betting Site Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk T&C’s
Få upp till€/$50 i gratisspel 350+| ||1314 Ja Ja 4.9||1322/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning$10 $30 200 + Ja Ja 4.8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
15 % upp till$60 insatskrediter 500+ Ja Ja 4.7/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % PKR20 000 100+ Yes Ja 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsa$10 $30 300+ Ja Ja 4,5/ 5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

En annan stor aspekt av livearenan är möjligheterna för livestreaming. Över hela världen vid varje givet ögonblick spelas hundratals eller ibland tusentals matcher inom många olika sporter. Top bookies i Pakistan kommer att erbjuda möjligheten att satsa och titta på dessa spel samtidigt, men dennalivestreaming är endast tillgänglig på ett litet antal sporter och är inte något lätt tillgängligt i hela spelboken.

Betalningsmetoder på pakistanska spelsidor

Möjligheten att göra transaktioner till spelboken genom en mängd olika medier är en värdefull resurs som spelarna alltid har prioriterat. Pakistan finns i en hårt kontrollerad region när det gäller finansiell teknologi, ochregionen har inte reglerat många internationella betalningsprotokoll för eWallet, men det finns ett par starka alternativ för eWallet-betalningar som tabellen nedan visar.

Nedan är en lista över betalningsalternativ du kan använda på den bästa sportspelsajten i Pakistan, många av dessa alternativ kan användas för såväl insättningar som uttag, och det är uppmuntrande för att se enblandning av banköverföringsalternativ inom standardbankkortsalternativen. Observera att de specifika insättningsgränserna som anges är en uppskattning från hela urvalet av operatörer i denna region, gränser på enskilda platser kan variera avsevärt.

Betalningsmetod Typ Insättningsgräns Insättning/Uttag Betalningsavgift
Betalkort PKR200 – 800 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort PKR500 – 1 000 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort PKR500 – 650 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Banköverföring PKR1000 – 1 500 000 Available for Deposits /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Banköverföring|| |1528 PKR1000 – 1,500,000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet PKR500 – 650 000 Tillgänglig för insättningar /Tillgänglig för uttag 1,5% – 1,5%
eWallet PKR500 – 650 000 Tillgängligt för insättningar / | ||1560Available for Withdrawals 1,5% – 1,5%

Som internationell kund kommer du med största sannolikhet att hitta det enklaste betalningssättet i Pakistan ditt bankkort. Det finns ett antal leverantörer av internetpengar, men som med alla e-plånböcker kankontoverifiering och auktoriseringsprocessen vara tråkig och inte värt din tid om den bara ska användas för några hasardspelstransaktioner.

PayPal-satsning

Officiellt,PayPal accepterar inte eller ansluter till pakistanska bankkonton. Bolaget uppger att banklagarna och reglerna för penningtransaktioner hindrar dem från att fungera. Det finns inget som tyder på att PayPal-vadslagning kommer att tillåtas, eller att företaget kommer att ändra sin hållning och bli lagligt när som helst snart.

Trots detta regulatoriska hinder,det finns många användare av PayPal i Pakistan. Detta är möjligt eftersom pakistanier kan skapa LLCs i USA och sedan få ett bankkonto och skattenummer som de kan koppla till ett PayPal-konto. Detta är verkligen en mödosam process, men om du verkligen vill använda PayPal i Pakistan är det uppmuntrande att veta att det finns lagliga metoder för att göra detta.

Webbplatsens prestanda och funktionalitet

Webbplatsens funktionalitet är en viktig aspekt och egenskap hos en kvalitetsoperatör online. Bookmakers är plattformar med hög trafik som använder flertrådsbehandlingsteknik över sina serverkluster för att hantera enorma volymer av http-förfrågningar, och, viktigare, arbetar med minimal latens.Pakistan har tillgång till massor av välkonstruerade vadslagningsplattformar, av vilka många är asiatiska baserade.

Att bedöma plattformen för optimal funktionalitet är ganska mycket bred och subjektiv bedömningsprocess – generellt sett letar vi efter hastighet, sidkänslighet ochintegrering av Web 3.0-teknik som stöder maskininlärningsmekanismer för att förbättra den övergripande användarupplevelsen .

Extra funktioner och fanfavoriter

Nu när vi har täckt vad vi anser vara det absoluta minimum av bra funktionalitet på en webbplats och mekanismerna för en bra spelbok, är det dags att diskutera lyxiga extrafunktioner som vadslagningsentusiaster älskar att ha. Nedan kan du se en översikt över någrabästa bookies tillgängliga i Pakistan och vilken typ av extrafunktioner dessa plattformar erbjuder sina kunder.

Det finns många extrafunktioner funktioner som onlinespelsajter kan integrera för att förbättra kundupplevelsen,live-streaming är en av de mest hyllade av alla, men för många operatörer är det fortfarande en oöverstiglig kostnad och tekniskt utmaning. Andra mer realistiska extrafunktioner som virtuella sportvadslagning, utbetalning av livespel och snabb vadslagning används i mycket större utsträckning.

spelsajt Livestreaming Cashout Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport
Ja Yes Ja Nej Ja
Ja Ja Ja Nej Ja
Ja Ja|| |1654 Yes Nej Ja
Ja Ja Ja Nej Ja
Ja Ja Yes Nej Ja

Du kommer säkerligen inte alltid att kunna njuta av alla dessa funktioner på en enda plattform, men de flesta plattformar i ett land kommer att ha nästan alla dessa funktioner täckta i deras sportvadslagningstäckning. Kolla in några avoperatörerna ovan för att se hur de kan förbättra din vadslagningsupplevelse med extra funktioner på sportboken.

Vikten av kundtjänst| ||1698

A hallmark characteristic of top sports betting sites is a kundserviceramverk av hög kvalitet. Som med alla onlineföretag måste bookmakers på nätet behålla sina kunders förtroende. Att ha förmågan att snabbt svara på frågor från kunder, åtgärda problem och agera på ett professionellt sätt räcker långt för att upprätthålla en relation grundad på tro och förtroende.

Talesättet att rykte tar år att bygga och minuter. att förstöra är verkligen sant i onlinespelbranschen. Kunder har nuförtiden fler valmöjligheter än någonsin tidigare i Pakistan, bra bookmakers kommer att integrera24/7 livechattportaler som en huvudfunktion och en garanti för sina kunder att alla frågor kan vara snabbt och professionellt hanterad.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Pakistanska Sportsbooks Svarstid Vanligtvis tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Upp till 5 minuter 12 timmar om dagen
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 48 timmar 24/7
👩‍⚕️| ||1745 Live Chat Vanligt Upp till 5 minuter 24/7
💬 Messenger Sällsynt Upp till 10 minuter 12 timmar om dagen
🌐 Sociala nätverk Sällsynt Upp till 30 minuter 12 timmar om dagen

Att ha en rad möjliga kundtjänstalternativ är uppenbarligen en viktig funktion som kunderna svarar bra på, men tillgängligheten av dessa resurser är också en viktig faktor.Under normal arbetstid kan du förvänta dig att få ett mycket snabbt svar på alla förfrågningar, för längre förfrågningar/klagomål utanför arbetstid är det bästa alternativet vanligtvis att skicka ett e-postmeddelande .

Bygga ett rykte

Att bygga ett rykte som ett onlineföretag kräver tid, engagemang och god service från kunder under en längre tidsperiod – situationen är inte annorlunda för vadslagningssidor. World of online bookmaking är full av fall av undermåliga operatörer som levererar en dålig vadslagningsupplevelse, eller till och medbedrägeri sina kunder i vissa extrema fall.

I vår analys av bookmakers i denna region tog vi hänsyn till online-rykte för varje spelvarumärke; analysera deras rykte på populära lokala bettingforum, deras följsamhet på sociala medier och tittar igenom lokala nyhetsmedier efter omnämnanden av varumärket i ett positivt eller negativt ljus. Rykte är viktigt i den här branschen, och de som har fått ett dåligt rykte av en eller annan anledning brukar bäst undvikas till varje pris.

Hur man öppnar ett konto hos en pakistansk bookmaker

Processen för att öppna ett konto på en bettingsajt online i Pakistan är ganska enkel och kräver inte något extraordinärt tillstånd från kunden. Elementet nedan ger enkort översikt över de tre stegen som varje kund måste kämpa med, från att fylla i registreringsformuläret korrekt till att bekräfta din identitet till att frigöra uttagsmöjligheter.| ||1801

1
Välj en spelsajt

Ta en titt på vår lista över operatörer ovan och välj en av vadslagningssajterna i Pakistan.

2
Skapa ett konto

Registrera ett konto på plattformen med dina uppgifter, se till att du anger allt korrekt.

3
Confirm Your Details

Bekräfta dina uppgifter, detta gör att du kan göra uttag från plattformen.

Denna process är i grunden ett snabbt och enkelt steg, bookmakers är benägna att gör registreringen så enkel som möjligt och tar bort alla hinder för deltagande. Att bekräfta ditt konto är ett viktigt steg, såse till att alla dina uppgifter är korrekta och bevisbara så att du inte stöter på några problem när det är dags att ta ut pengar från spelboken.| ||1829

eSports: CS:GO Betting Sites & More

Det finns många spännande nya gränser inom betting online, och eSports bettingsidor är en av dem som fansen är mest exalterade av. Närvaron av eSports-marknader på top-tier sportspelsajter börjar bli vardag. Högprofilerade matcher över ett antal titlar frånCS:GO tillEA Sports: FIFA||1835 attract an enormous volume of wagers from around the world.

Det finns många bookmakers som efterfrågarhögkvalitativa CS:GO bettingsidor, och nedan kan du se vår lista över de bästa inom detta område. Erbjudandet av eSports överskrider många populära titlar, och varje plattform som väljs erbjuder en lukrativ välkomstbonus som kan lösas in genom att följa länken nedan.

eSports Betting Site Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säker länk T&C's
Få upp till || |1864€/$50 i gratisspel 22+ 93,75% 4.9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning$10 $30 33 + 94,23% 4,8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
15 % upp till$60 insatskrediter 23+|| |1916 94,25% 4,7/5||1923 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % PKR20 000 222+ 93.25% 4.6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsa$10 $30 24+ 94,82% 4,5/5||1968 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du ännu inte har upplevt spänningen med eSports vadslagning, leta inte längre än listan över bookmakers ovan. Invånare i Pakistan kansatsa på många av världens största e-sporter i en säker och trevlig miljö med hjälp av en av de respekterade operatörerna i listan ovan.

The Reglering av sportvadslagning i Pakistan och spelmiljön

Vattning i Pakistan blir allt populärare medtillströmningen av offshore-spelleverantörer och en mer digitaliserad generation unga användare. Trots denna ökning i popularitet hindrar den officiella rättsliga ståndpunkten i Pakistan företag att etablera sig i landet, och den enda formen av spel som licensieras av landet är vadslagning på hästkapplöpningar.

Medandet inte finns några pakistanskt baserade operatörer, har invånare tillgång till några av världens största vadslagningsvarumärken, av vilka många tillåter kunder att registrera sig från Pakistan. Landbaserat hasardspel på kasinon och high street bookmakers är föga förvånande inte möjligt och förblir utanför Pakistans rättsliga ram.

Gambling Commission & Licence

Legal Sports Betting & Gambling i Pakistan
🎰 Fixed Odds Betting Terminaler 0
📑 Betting Butiker 0
🏛️ Land-Based Casinos 0
💻 Alla licensierade sportböcker 40
🏆 Säkert med bäst betyg Bettingsidor Våra val

Den juridiska situationen för vadslagning i Pakistan är inte gynnsam för kunder som vill använda lokala operatörer.Offshore-bookmakers i grannländerna, eller till och med europeiska länder är det enda valet för människor som vill göra sportspel online.

Det regelverk som behövs för att göra bettingsajter på nätet lagliga har starkt motstånd från de sekteriska inslagen i den pakistanska regeringen. Det finns enantispelande känsla som är djupt rotad i landets religiösa traditioner, men saker och ting förändras och företagsvärdet av en reglerad spelindustri tilltalar stora delar av det styrande partiet.

Det kan mycket väl dröja flera år innan vi ser den första fullt licensierade och reglerade sportspelsajten i Pakistan. För tillfället äroffshorespelföretagen som betjänar efterfrågan på denna marknad en bra tillfällig lösning och fungerar som en lösning för invånare som söker lagliga sportspelsajter.

The Safest Online Betting Sites with a Valid Pakistan Licence

Förståeligt nog kan invånare vara försiktiga med att använda offshorespelleverantörer. Men många av dessa plattformar verkar från stabila och reglerade marknader, tjänsterna de erbjuder regleras fortfarande av en central myndighet i ett främmande land, skillnaden är att dessa är myndigheterinte officiellt erkända av den pakistanska staten| ||2109. Users should feel confident to use the services of the bookmakers listed above.

Undvik dessa webbplatser

Problem som uppstår från spelrelaterade bedrägerier ökar runt om i världen, och det kan vara svårt som nykomling i branschen att upptäcka oseriösa operatörer. Alla onlinespelsajter som listas på den här sidan har granskats för äkthet, och de kan litas på för att erbjuda en säker spelupplevelse.

Det finns dock en minoritet av operatörer som bedriver verksamhet i en annan sätt och ägna liten hänsyn till reglerna för vadslagning, datasekretess eller tvister med kunder. För att säkerställa att du inte har en dålig spelupplevelse rekommenderar vi att duundviker företagen nedan.

Även om det i de flesta fall är helt okej att använda offshore bookmakers eftersom de är betrodda vadslagningssajter, här ärnio exempel på varför det inte är tillrådligt . Ovanstående varumärken har visat sig undergräva reglerna i den region de är baserade på, och många har kopplats till tidigare fall av ekonomisk brottslighet, underlättat penningtvätt och plötslig stängning av kundkonton.

Historik tidslinje och framtidsutsikter

Hardspel är olagligt i Pakistan för medborgare enligt Prevention of Gambling Act 1977, men denna lag lämnar utrymme för tolkning och invånare har kunnat kringgå restriktioner genom att användatjänsterna från offshore-speloperatörer baserade i jurisdiktioner med laglig acceptans för sportvadslagning.

Trots detta regulatoriska vakuum, ett levande och inkluderande spelande industrin existerar genom olika onlinekanaler i Pakistan och har fortsatt obehindrat. Tidslinjen nedan ger en kort översikt över demest betydelsefulla händelserna i Pakistans hasardspelshistoria.

Historien om pakistanska lagar och lagar om sportspel|| |2164
 • Public Gaming Act från brittisk tid från 1867 Det tidiga rättssystemet som koloniala brittiska guvernörer implementerade över hela Pakistan förbjöd inte hasardspel, och många lokala samhällen tillät former av vadslagning på hästkapplöpningar och andra hasardspel.
 • Pakistan blir självständigt Efter att ha förklarat sig vara ett självständigt land och brytit sig loss från Indien har den pakastanska rättsliga ramen genomgått en omfattande översyn – spel är oreglerat men finns inom en juridisk gråzon utan någon specifik lagstiftning.
 • Gambling Prevention Act från 1977 Spelindustrin i Pakistan utsätts för ett förödande slag eftersom kasinon och spelhålor är förbjudna, bruket avskaffas och pakistanska medborgare har inga lagliga spelalternativ.
 • Hästkapplöpningsvadslagning legaliserat Hästkapplöpningsverksamheten är etablerad i Pakistan och bookmakers är licensierade – men det finns utbredda anklagelser om korruption och ras- fixering. Hästkapplöpning är fortfarande lagligt i Pakistan idag.
 • Cricketlagsmatchning Tre av Pakistans cricketlandslagsspelare är fångade i ett matchfixningssystem, landet är chockat och incidenten avslöjar omfattningen av vadhållningskorruption som fortfarande finns i Asien.
 • Juridiska vadslagningsalternativ Trots att det inte erbjuder några former av laglig vadslagning, är internet en plats där medborgare enkelt kan komma åt välrenommerade vadslagningsplattformar. Detta är branschens nuvarande tillstånd, och det ser ut att förbli status quo med undantag för några större statliga ingripanden.

Det är klart att det behövs ett bättre förtydligande av de problem som spelbranschen står inför i detta land. Invånare kan njuta av hasardspel endast genom tjänster från online-bookmakers – varav de flesta ärbaserade i Europa, med några få konkurrenter som dyker upp runt Asien.

Som det6:e mest befolkade landet i världen finns det ett stort affärsintresse av att etablera en reglerad spelindustri. Men tills den traditionella och oöverkomliga rättsliga ramen medger sin anti-spelande position, är det osannolikt att det kommer att ske några betydande förändringar inom den närmaste framtiden.

Satsning i Pakistan: Offshore bookmakers tjänar marknaden

To access a betting site in Pakistan residents simply need a working internet connection, a smartphone or desktop device and a working bank account. Whilst the nation doesn’t allow operators to officially run their operations from Pakistan, offshore providers including some of Europas största vadslagningsvarumärken till hands för att möta den enorma efterfrågan.|| |2204

Opening an account is easy och du skulle inte göra ett misstag om du väljer en av de operatörer som vi har beskrivit på den här sidan. Var och en av operatörerna som vi har introducerat på den här sidan erbjuder för närvarande en lukrativ välkomstbonus, och för de som vill göra eWallet-betalningar finns det flera operatörer som stöder några populära eWallet-protokoll.

Översikt över de bästa online Sportsbooks i Pakistan 2021:

Vi övervakar regelbundet utvecklingen av vadslagnings laglighet i denna marknad, och ständigt övervaka noggrannheten hos våralla bettingsidor recensioner. Se till attkom tillbaka i framtiden för ytterligare uppdateringar och viktig information om pakistanska bookmakers.

Vanliga frågor

Där är mycket tvetydighet angående lagligheten av pakistanska bettingsidor. Genom den här guiden har vi försökt ta itu med alla områden i branschen, men förståeligt nog har vissa områden saknat klarhet på grund av marknadens dynamiska karaktär. Nedan kommer vi att beröra några av de mestvanliga frågorna från våra läsare.

🥇 Vilka är de bästa bettingsajterna i Pakistan?|| |2261

Across this page we have introduced the bästa bettingsajternatillgängliga för invånare i Pakistan, du skulle inte bli besviken över att starta ett konto med någon av dessa || |2264fantastic operators.

🏆 Vilka spelerbjudanden kan jag hitta på pakistanska sportsbooks?

Många onlinespelbolag erbjuder lukrativaspelerbjudanden i Pakistan , inklusiveinsättningsbonusar, gratisspel och förbättrade oddserbjudanden.||2275

⚖️ Is betting legal in Pakistan?

Det finns ingenförordning för sportvadslagningi Pakistan ärhästkapplöpning dock lagligt och fullständigt licensierad av staten.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Pakistan?

Det är inte möjligt förspel med PayPali Pakistan. Det finns vissa lösningar, men i praktisk mening ärPayPal i stort sett otillgängligt för de med ett pakistanskt bankkonto.

> Finns det några nya vadslagning sajter som du kan rekommendera?

I vår rankning av bästa bookmakers för Pakistan har vi inkluderat månganya spelsajter.Kom tillbaka i framtiden för att se de bästa nykomlingarna på denna marknad.

😎 Är livebetting möjligt i Pakistan?

Det finnsmånga fantastiska sportböcker tillgängliga för pakistanska invånare, som alla erbjuder förstklassigain-play bettingarenor .

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Pakistan?

Pakistan är ett land medenorm smartphoneanvändning, so it’s only natural that this market is flooded with bästa sportbettingappar.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Online bookmakers i Pakistan erbjuder marknader som överskrider standardenspelmarknader, de inkluderapolitiska vadslagning, vadslagning på TV-program och nationella folkomröstningar är möjliga att spela på.