De bästa vadslagningssajterna i Filippinerna – Filippinernas bästa sporter böcker för 2021

Filipiner älskar att spela sport, titta på sport och förståeligt nog älskar de att satsa på sport. Av denna anledning ville vi se till att våra läsare i Filippinerna endast satsar med de mest rättvisa och lagliga filippinska sportböckerna. För att göra det lätt att hitta rätt bookmakers,vi har skapat den här guiden till de bästa bettingsajterna i Filippinerna.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Filippinerna
Bästa spelsajter i Filippinerna

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sports

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Topp Bonusar och kampanjer

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

spelresorter

Utbetalningsnivåer i Filippinerna

Betalning

e-plånböcker, kort och mer || |312

Mobile

Filippinska sportvadslagningsappar

I den här artikeln har vi tillhandahållitden mest omfattande och praktisk guide till filippinska sportspel. Förutom att rekommendera de bästa sportspelsajterna i Filippinerna, har vi också täckt erbjudanden, utbetalningar, mobilvadslagning, vadslagningstyper och viktigast av allt, några viktiga säkerhetsdetaljer.

Topp 5 sportspelsajter i Filippinerna

Vi genomförde omfattande undersökningar av alla tillgängliga lagliga och licensierade bookmakers i Filippinerna för att skapa denna lista över de bästa sportspelsajterna i landet. Vi är övertygade om attdetta är den enda guiden du någonsin kommer att behöva på de rättvisaste, säkraste och mest underhållande bettingsidorna i Filippinerna.

Vi har använt strikta kriterier som vi har utarbetat under många års erfarenhet av spelbranschen online för att säkerställa att bookmakers bedöms enligt samma höga standarder. Alla våra följande bästa bookmakers i Filippinerna utvärderades med denna metod och alla klarade vårt test.

FilippinernasTOPP 5 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Filippinerna Bonuserbjudanden|| |351 Highlights Betyg Säker länk T&Cs
Upp till || |365€50 Välkomstbonus 28+ 112+ 94.77% 5,0|| |380/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till7 500 PHP 100 % insättningsbonus 46+ 1420+ 93.25% 4.9/5 Besök webbplatsen!||413 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Insättning$30 spela med$60 33+ 101+ 94.83% 4,8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
N/A 22+ 78+ 93,00% 4,7/5 Besök webbplatsen!|| |462 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till€25 +10€ Säkert spel 35+ 94+ 93,14%| ||482 4.6/5||485 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Det är viktigt att notera att var och en av de listade bookmakerna har ett gott rykte i onlinebettinggemenskapen, alla är licensierade på en respekterad vadslagningsmarknad och alla är säkra. Även om det är vad de alla har gemensamt, ärvarje bookmaker olika genom att de utmärker sig på olika sätt. Det är därför vi har listat de bästa spelsajterna online i Filippinerna enligt kategorierna nedan.

Bästa spelsajter i Filippinerna efter kategori:||506
Best Betting Site in the Philippines TonyBet
Högsta utbetalning Bookie Betfair ||518
Top New Betting Site in the Philippines TonyBet || |524
Best PayPal Betting Site TonyBet
Bäst för bonusar 22Bet 
Bästa mobilappen Betsafe
Bästa eSports vadslagningwebbplats Matchbok 
Bäst för Live Betting Betsafe
Bäst för Extrafunktioner 22Bet ||566
Safest Bookmaker Betsafe

Det är förmodligen vid det här laget som du ännu inte har valt vilken av våra rekommendationer är bäst lämpade för dina behov. När du fortsätter läsa kommer duupptäcka mer om kriterierna vi använde för att bedöma varje spelsajt så att du kan se vilka som kommer att ge det du letar efter.

Sportvadslagning är färdighetsbaserad spelaktivitet, vilket betyder attdu har större chans att vinna om du efterforskar. Det finns flera resurser som vi rekommenderar för att maximera din vadslagningspotential, inklusive sportnyheter och sportspelsajter. Nedan finns ett par länkar till några av våra favoriter.

Kriterier för att hitta de bästa onlinebokmakarna i Filippinerna

För att skapa våra strikta kriterier, tittade vi på vad onlinespelarna vill ha mest ut av sina bookmakers förutom att bygga det kring våra egna erfarenheter i branschen. Eftersomsäkerhet och säkerhet är vårt främsta bekymmer i dessa rekommendationer, bedömde vi bara pålitliga och licensierade sportspelsajter.

Beroende på dina egna prioriteringar kan du kan vara mest intresserad av de sportmarknader som är tillgängliga, vadslagningstyperna, mobilspelalternativen, oddsen och utbetalningarna eller betalningsmetoderna.Vi har täckt alla dessa ämnen och mer. Om du vill, klicka på varje ämne nedan för att hoppa till den relevanta kategorin, eller så kan du bara fortsätta bläddra.

Sports and Leagues

Filipinerna är kända för att älska sin professionella sport, med lokalbefolkningen som är särskilt intresserad av amerikansk sport på grund av deras historiska band med USA. Den filippinska marknaden för sportspel gör ett bra jobb med att tilltala breda intressen,erbjuder ett brett utbud av sporter att spela på. Nedan har vi listat några av de mest populära sporterna på sportspelsajter i Filippinerna.

Boxning: Världsmästerskap i boxning

Filippinerna har haft en enorm inverkan på den internationella boxningsscenen, med alla tiders stora Manny Pacquiao Nonito Donaire från landet. Detta sportintresse återspeglas också i Filippinernas intresse förboxning.

Basket: PBA, NBA och mer

PBA, eller Philippine Basketball Association, är en populär lokal basketliga som lockar miljontals tittare. Tack och lov finns det flerabästa bettingsajter för basket som accepterar filippinska spelare oavsett om de satsar på PBA- eller amerikanska NBA-spel.

Baseball: PBL, MLB, World Series

Som ett tidigare USA-kontrollerat territorium delar Filippinerna en passion för vissa amerikanska sporter. Detta inkluderar baseboll, där US Major League Baseball tjänar mest intresse från filippinskabaseballbetting aficionados. Philippine Baseball League är också populär .

Hockey: NHL, slutspel

På liknande sätt som baseball får Filippinernas NHL ishockeyliga mycket uppmärksamhet från filippinska spelarna. Det finns ett antalbästa bettingsajter på ishockey som accepterar vad från filippinska spelare, där det mest intressanta skådespeleriet äger rum under slutspelet.

amerikanskt Fotboll: NFL, Super Bowl och mer

Amerikansk fotboll är relativt nytt för Filippinerna, men det hindrar inte lokalbefolkningen från att njuta av alla fantastiskafotbollsbetting alternativ som är tillgängliga. Även om det finns ett antal college- och minorligor att satsa på, finns det inget som är som NFL för fotbollsspel.

Fotboll: FIFA World Cup, English Premier League och mer

Soccer is one of the most popular sports in the world, including in the Philippines. Viewership is high during the FIFA World Cup and the English Premier League. Due to the number of offshore betters accepting Philippine players, there are plenty of great fotbollsspelsajter.

Ovanstående sporter och evenemang är endast || |720six of what most Philippine betting operators offer. Det finns många fler sporter att satsa på på den genomsnittliga filippinska bettingsidan, inklusive tennis, badminton och OS. Dessa kan inkludera både lokala ligor såväl som internationella ligor.

Vi har också tagit hänsyn till antalet specialvad som webbplatser tar när de genomför dessa utvärderingar, till exempel verklighetstrogna tv-program eller politiska vad som är tillgängliga. Politiska satsningar avser satsningar på politiska evenemang hemma eller runt om i världen, såsom val eller partinomineringar.Många filippinska bettingsidor accepterade även specialspel.

Utbetalning, odds och linjer hos de bästa bookmakerna

Det är viktigt att tänka på hur olika sajter erbjuder sina bookmakers odds och vad deras genomsnittliga utbetalningsfrekvens är. Utbetalningssatser hänvisar till hur mycket en spelbok kommer att ge tillbaka till kunderna och hur mycket de kommer att behålla. Enkelt uttryckt,ju högre utbetalningsgrad, desto bättre är detta för spelarna.

Odds visas vanligtvis på ett av tre sätt: decimaler, bråktal eller pengalinjer. Du ärmest sannolikt att se moneylines odds i Filippinerna. Moneylines använder plus- och minustecken för att visa hur mycket du skulle behöva satsa för att vinna 100 $ eller om du satsar 100 $.

Till exempel, om det fanns NBA-odds för ett spel som visar Celtics för +450 och Raptors för -600, skulle du behöva satsa $600 på Raptors för att vinna $100, och om du satsade $100 på Celtics och de vann, skulle du vinna $450. Med odds nu förklarade, här ärde bästa bettingsajterna i Filippinerna för utbetalningssatser.

Behåll kom ihåg att ovanstående indikerar den bästa utbetalningen och bästa oddsen som bookmakers har när detta skrivs och attdessa kurser ständigt fluktuerar. Olika sporter kommer också att ha olika utbetalningsgrader. Se till att du använder ovanstående som en allmän guide och tveka inte att jämföra sajter innan du placerar dina spel.

spelerbjudanden: bonusar och bettingsajter Kampanjer

Oavsett vad typ av spelaren du är, jag tror att vi alla kan vara överens om att en bra bonus är ett bra sätt att kicka igång din tid med en ny bok. De bästa vadslagningserbjudandena kan introducera dig till en ny plattform med en ansenlig budget för att testa de olika speltyperna och funktionerna. Vi har listatbästa betting-välkomstbonusarna i Filippinerna nedan för att säkerställa att du får den bästa starten.

Filippinsk bettingsajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk T&C:s
Up to 50 € Välkomstbonus 10x 30 dagar 1.65 4.9/5 Besök webbplats ! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till7 500 PHP 5x 7 dagar 1,40 4,8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Insättning$30 spela med60$ 10x 90 dagar 1.60 4,7/ 5 Besök webbplatsen!||879 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
N/A n/a n/a|| |892 n/a 4.6/5 Besök webbplats ! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€25 +10€ Säkert spel 5x 30 dagar 1,50 4.5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Det finns flera typer av vanliga bonusar tillgängliga som var och en har sina egna förmåner. Dessa inkluderar insättningsmatcher, bookmakers gratisspel, insatskrediter, ackumulatorer och cashbacks. Det är därför vi har rankat varje bookmaker baserat på vilken som ger den bästa typen av vadslagningserbjudanden till nya kunder.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Filippinerna TonyBet
🥈Bästa insättningsmatcher 22Bet
🥉 Bästa gratisspel Betfair || |974
◻️ Topperbjudanden Matchbook
◻️ Bästa Cashback-erbjudanden Betsafe| ||988
◻️ Toppackumulatorer TonyBet

Att anstränga sig för att undersöka villkoren för en sportsbookbonus är ett ofta förbisett steg som borde bli vanligt somvillkoren indikerar hur värdefull bonusen verkligen är. Vi har granskat villkoren för varje välkomstbonus för att komma fram till vår slutsats, därav varför vissa rankningar kanske inte verkar korrekta vid den första inspektionen.

The viktigaste spelwebbplatsens villkor och villkor är omsättningskraven, giltigheten och lägsta odds. Omsättningskraven avser hur mycket du måste satsa din bonus innan du kan ta ut den, och giltigheten visar hur länge du måste använda den innan den löper ut.

Innan du registrerar dig, fråga dig själv om du förväntar dig för att fortsätta betta med sajten ett tag. Om ja, ta entitta på bettingsidans kampanjsida för att se om de fortsätter att belöna befintliga kunder. Belöningar kommer ofta i form av VIP-program i olika nivåer, gratis omladdningsbonusar och dagliga specialerbjudanden som insättningsmatcher.

Typ av satsningar

Många av Filippinernas bästa sportsbooks kommer att erbjuda kunder | ||1012a wide variety of betting types för att göra vadslagning intressant. De mest populära satsningarna är enkelspel, parlays, linjespel och exotiska. Vi föreslår att du förstår vad varje satsning är innan du försöker eftersom det aldrig är värt att riskera pengar på något du inte förstår.

Det varviktigt att bookmakers erbjöd de vanligaste vadslagningstyperna om de tog sig in på vår lista över bästa sportböcker, även om extrapoäng tilldelades de med mer speciella satsningstyper. Nedan har vi tillhandahållit en lista över några speltyper i Filippinerna som visas på minst en av våra rekommenderade sajter.

De flesta spelare har en preferens för vad de brukar göra. Vi förstår och uppmuntrar till fullo att spelare bara satsar på vad de vet, men detta betyder inte att du inte ska titta på andra typer. Att förbättra din förståelse och färdigheter för andra speltyper är ett utmärkt sätt attförlänga det roliga och öka dina chanser att vinna på vadslagningssajter i Filippinerna.

Safety and Security

Säkerhet är ett av de viktiga kriterierna för våra online bookmakerrecensioner och är en viktig del av bedömningen av nya bettingsajter. Vi rekommenderar verkligenendast de säkraste bettingsajterna online och skulle aldrig föreslå en webbplats som är opålitlig. Därför har vi endast rekommenderat vadslagningssajter som har fått licenser hos respekterade spelmyndigheter.

Det finns flera saker som en onlinebokhandlare måste göra för att få en licens och bevisa sin säkerhet. För det första måste den använda SSL-krypteringsteknik för att skydda anslutningar till webbplatsen och skydda användarnas integritet och pengar från att bli stulna. Nedan,vi har listat några krypteringsföretag som ofta används av bettingsajter.

Safety Partners på Online Sports Betting-sajter i Filippinerna|| |1065

We will only ever promote bookmakers that have earned official licenses from the most respected gambling authorities. As the Philippines does not issue online betting licenses, we recommend players bet with sites licensed by the UKGC, among other regulators, as they are guaranteed to use a top-quality data encryption system.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • Comodo
 • GeoTrust
 • Symantec
 • Thawte
 • RapidSSL
 • GoDaddy
 • DigiCert
Ansvariga spelorganisationer
 • GamblingTherapy.org
 • PAGCOR
 • Anonyma spelare

The bästa sportspelsajterna implementerar alltid teknik för ansvarsfullt spelande på spelarkonton för att identifiera problem med spelverksamhet hos spelare och rekommendera åtgärder för att förhindra att problemet växer. . Ovan har vi listat några ansvarsfulla spelorganisationer som gynnar problemspelare i Filippinerna.

För att kontrollera säkerheten för en bookmaker, kolla hemsidans hemsida för eventuella logotyper för kryptering eller ansvariga spelorganisationer som finns listade. Du kommer att kunna hitta dess licensnummer om det är en betrodd webbplats och klicka på länken för attkontrollera att bookmakern har ett rykte om att agera etiskt.

Satsa på mobilen med appen för bästa sportvadslagning

Oavsett om det handlar om handel, sociala medier eller hasardspel, ses bekvämligheten med mobil- och surfplatteappar som ett måste för alla företag. Det är därför det på dagens vadslagningsmarknad är viktigt att erbjuda bra mobilspelalternativ. Dessa spelappar måste vara snabba, bekväma och lätta att navigera.

De bästa bettingapparna i Filippinerna måste ocksåfungera smidigt på både iOS- och Android-enheter och innehålla samma funktioner som visas på stationära versioner. Med dessa punkter i åtanke, nedan är de bästa sportbetting-apparna i Filippinerna enligt olika funktioner och styrkor.

Bästa filippinska bettingappar

In some cases, mobile betting apps may also feature live streams of sporting events with integrated in-play betting functionalities to make for a hugely engaging betting experience. In the section below, vi har diskuterat livebetting och streaming och varför du bör leta efter det i en ny bookmaker.

Livespel & livestreaming

Det ärlagligt att satsa på liveevenemang i Filippinerna. Livespel på sport innebär att du kan satsa på resultatet av spel medan de spelas, med oddsändringar och satsningsalternativ ända tills vadslagning stängs av operatören. Detta kan vara ett särskilt spännande sätt att satsa på NFL, boxning och fotboll.

Om du ännu inte har provat den här typen av vad rekommenderar vi det starkt. För att hjälpa dig komma igång har vi tillhandahålliten lista över de bästa livebettingsajterna i Filippinerna. Som du kommer att märka tillhandahåller varje sajt vad för ett annat antal sportevenemang och kanske inte har livestreaming eller uttag också.

Livespelsajt Välkomstbonus | ||1162 Live Features Betyg Säker länk Villkor
Upp till€50 Välkomstbonus 500+ Ja Ja 4.9/5 Besök webbplats! Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till7 500 PHP 1000+ Ja Ja 4.8/5||1217 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Insättning$30 spela med$60 600+ Ja Ja 4.7/ 5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
N/A 350+ Yes Ja 4.6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€25 +€10 Säkert spel 500+ Ja Ja 4,5/5||1296 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Några av ovanstående bookies tillhandahåller liveströmmar och utbetalningar tillsammans med livespel. Även om vad livestreaming är ganska självförklarande, låter Cash Out-funktioner dighämta dina vinster innan ett spel har avslutats, eller annullera din insats om det ser ut som om du kanske inte vinner.

Betalningsmetoder på filippinska bettingsidor

Betalningsmetoderna som kan accepteras för både insättningar och uttag är ett annat viktigt kriterium att överväga, ochthe more methods that are accepted, the better. Om en bettingsajt erbjuder fler betalningsmetoder, indikerar det att den har en förståelse för sina kunders skillnader i bankpreferenser och tekniska färdigheter.

Vi tror att den bästa sportspelsajten i Filippinerna kommer att erbjuda ett brett utbud av metoder såväl som ett större antal metoder. Detta innebär acceptans av e-plånböcker, kreditkort, banköverföringar och förbetalda kort. Nedan hittar du en lista över alla betalningsmetoder som kan användas på sportböcker i Filippinerna.

Betalningsmetod Typ Insättningsgränser Insättning/Uttag Betalningsavgift
Kreditkort | ||1340 $10 – $2,500 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort $10 – $2,500 Tillgängligt för insättningar /Inte Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet $10 – $500 Tillgängligt för insättningar|| |1371 / Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Banköverföring $10 – $2,500 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Mobilbetalning 10 USD – 500 USD Tillgängligt för insättningar /Not Available for Withdrawals Inga avgifter
eWallet $15 – $500 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag 1% – 1%
eWallet $25 – $500 Tillgänglig för insättningar /Tillgänglig för Uttag 1% – 1%
Förbetalt kort 10 USD – 400 USD Tillgängligt för insättningar /Inte tillgänglig för uttag Inga avgifter

Vi vill erkänna att även om denna lista är ganska omfattande, finns det fortfarande ett antal mer obskyra betalningsmetoder som vissa bookmakers erbjuder. Tänk också på atten del bookmakers kanske inte accepterar alla betalningsmetoder vi har listat, och om de gör det kan de införa andra transaktionsgränser och avgifter.

PayPal Betting

Många bookmakers accepterar PayPal som betalningsmetod i Filippinerna, vilket är bra eftersomvi rekommenderar alltid PayPal-satsning över alla andra typer av betalningssätt. PayPal har ett globalt rykte för sina säkerhetsfunktioner i världsklass, användarvänlighet, hastighet och naturligtvis mobilkompatibilitet. PayPal är också kompatibelt med både uttag och insättningar på vadslagningssajter.

Betfair and PayPal logos
Bästa PayPal Bookie
 • Snabba transaktioner
 • Lätt att använda
Välkomstbonus $30
Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

PayPals plattform är väldesignad för att möjliggöra den enklaste översikten över alla dina onlineinsättningar. Det är värt att nämna att även om de flesta bettingsidor inte kommer att ta ut transaktionsavgifter på PayPal. MenPayPal kan ta ut små transaktionsavgifter vilket, även om det är en nackdel, är väl värt det bara för säkerheten.

Webbplatsens funktionalitet|| |1495

An online bookmaker can provide plenty of interesting betting types and the best sports to bet on, but if the website isn’t functional, what’s the point? Our website functionality criteria are concerned with grading the website’s design, and encapsulates everything from the aesthetic of the site to hur väl webbplatsen fungerar.

Vi bedöm detta eftersom det i slutändan spelar en stor roll för hur användarna upplever webbplatsen. Från det ögonblick de går med till det ögonblick de tar ut vinster, börvarje steg vara lättnavigerat och intuitivt. När vi är nöjda med en webbplats funktionalitet letar vi efter de extra funktioner den kan erbjuda.

Extra funktioner

Nu när vi har täckt allt från sportmarknaderna till dess lätthet- of-use,det är dags att täcka de extra funktionerna som vi älskar att se på en bettingsajt. Även om dessa funktioner inte är nödvändiga för att behöva inkluderas på vår lista, ger de extra poäng och ökar rankingen till de som har dem.

Som tabellen nedan visar, inkluderar dessa bonusfunktioner livestreaming, uttag, liveresultat, snabbspel och möjligheten att satsa på virtuell sport. Lyckligtvis kommer du att se attflera filippinska bettingsidor på nätet erbjuder dessa funktioner. Vissa av dem har vi täckt upp, medan andra har vi ännu inte förklarat.

spelsajt Livestreaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport
Ja Ja Ja Nej Ja
Ja Ja Ja| ||1553 No Ja
Ja Ja Ja Nej Ja
Ja Ja Ja No Ja
Ja Ja Ja Nej Ja

Det ärinte alltid möjligt att hitta alla extrafunktioner som erbjuds på en spelsajt, även om det inte är helt ohört av. Vissa av dessa funktioner, såsom vadslagning på virtuella sporter, är fortfarande relativt nya marknader, så de kommer fortfarande att bli vanliga, även om vi är övertygade om att alla dessa extrafunktioner kommer att bli standardfunktioner snart nog.

Kundtjänsten|| |1609

If you’ve ever had an issue with an online betting site that you couldn’t resolve yourself, you’ll already know how important it is to have a fast and responsive customer support team on your side. When we judge the customer service at top sports betting sites, överväger vi flera saker.

Dessa inkluderar hur många kontaktmetoder som är tillgängliga inklusive telefon, e-post eller livechatt. Vi tittar också på tillgänglighetstimmarna, de genomsnittliga väntetiderna och hur hjälpsam servicen är. I tabellen nedan har vi tittat påde vanligaste metoderna för kundsupport i Filippinerna och deras genomsnittliga tillgänglighet.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Philippine Sportsbooks Response Time Vanligen tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Upp till 1 timme|| |1640 18 hours a day
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 24 timmar| ||1651 16 hours a day
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 1 timme || |1662 24/7
💬 Messenger Sällsynt – || |1677
🌐 Sociala nätverk Sällsynta

Vi anser att spelarna bör försök att alltidregistrera dig med sajter som erbjuder livechatt eller telefonsupport 24/7. Detta säkerställer att oavsett vilket problem du än har och oavsett när du har det, kommer du alltid att kunna hitta den hjälp du behöver. Detta är särskilt viktigt i Filippinerna, eftersom du kommer att satsa med bookmakers baserat på olika tidszoner.

The Sportsbook Reputation

Vi hoppas vid det här laget att det är klart attwe only ever recommend trustworthy betting sites som kan bevisa ett pågående engagemang för att skapa de bästa produkterna. Även om vi förlitar oss på våra kriterier för att ta reda på detta, inser vi också vikten av att höra vad vadslagningsgemenskapen tycker om en sida, vare sig den är positiv eller negativ.

För att få extra information om de bästa webbplatserna och hur användare har betygsatt sina upplevelser med dem,vi har undersökt onlineforum och sociala medier för att bedöma varje sportsbooks rykte. Detta har i slutändan påverkat rankningen av varje webbplats på vår lista, eller i vissa fall har vissa webbplatser tagits bort helt från listan.

Hur man öppnar ett konto hos Philippine Bookmaker

Registrering för en bettingsajt online i Filippinerna är en extremt enkel process som bör vara densamma oavsett var du registrerar dig. När du har bestämt vilken välkomstbonus du vill göra anspråk på hos vilken bookmaker, klicka på Hämta bonus eller välj Gå med eller Registrera dig på webbplatsens hemsida. Sedanuppge din personliga information inklusive namn och ålder.

1
Registrera dig hos din bookmaker

Click the Join or Register button on your chosen bookmaker’s homepage. Enter your personal details including your name, address, email, and date of birth.

2
Verifiera din ålder och identitet

Ge en elektronisk kopia av din Fotoidentifiering. Detta kan vara ett pass eller körkort och kommer att bekräfta att du är gammal nog att satsa. Verifieringen kan ta upp till 24 timmar.

3
Sätt in dina pengar och börja satsa

När du har fått ett positivt besked om att din identitet och ålder har bekräftats , välj din välkomstbonus och gör din insättning. Du är nu redo att börja satsa.

Du måste tillhandahålla officiell identitetsdokumentation såsom ett pass eller körkort för att säkerställa att du uppfyller landets minimiålderskrav. När detta har verifierats kommer du att kunna göra en insättning, hämta din välkomstbonus och börja satsa. Så enkelt är det.

eSport: CS:GO bettingsidor och mer

Det har skett enexplosion i intresset för eSports bettingsidor de senaste åren i sportbok online. Esport, eller virtuell sport, syftar på videospelstävlingar som hålls online och kan vara lokala eller internationella turneringar. Spel är nu extremt populära bland tittare och spelarna, och turneringsprispotter på $40 miljoner har höjt insatserna avsevärt.

Spel som League of Legends, Counter-Strike: GO och Fortnite är bland de mest populära att satsa på. Men i vissa länder är eSports-marknader inte lagliga att spela på. Tack och lov finns detflera lagliga CS: GO-spelsajter tillgängliga i Filippinerna, inklusive några av de som visas i följande tabell.

webbplats för eSportspel Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säker länk T&C’s
Upp till€50 Välkomstbonus 35+ 94,77% 4,9/5 Besök webbplats!|| |1789 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till7 500 PHP 14+ 93,25% 4.8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Insättning$30 spela med$60 10+ 94,83% 4,7/5||1831 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
N/A n/a 93.00% 4.6/5||1852 Besök webbplatsen!||1856 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till€25 +€10 Säkert spel 22+ 93,14% 4,5/5| ||1877 Besök webbplats!||1881 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Det haraldrig varit en bättre tid att engagera sig i eSports betting. Marknaden är väldigt ung, så det är ett bra tillfälle att ta reda på hur det fungerar. Det finns gott om resurser som täcker eSports-relaterade nyheter, så vi föreslår att du gör lite efterforskningar och satsar på några av de större spelmarknaderna för de bästa chanserna att vinna.

Regleringen av sportspel i Filippinerna och Spelmiljö

Lyckligtvis ärsportvadslagning lagligt i Filippinerna, även om det inte finns några lagar som reglerar det. Så, är bettingsidor online lagliga? För närvarande drivs spel i landet av den ekonomiska zonen i Cagayan Freeport och PAGCOR. Dessa handlar om landbaserad verksamhet eller sajter för vadslagning online som accepterar kunder i olika länder.

Det finns inga lagar mot att spelare går med i utländska vadslagningssajter, online gambling with international bookmakers is not illegal. However, this lack of local regulation has made it extremely important to only wager with sites that have licenses in other jurisdictions. In the following section, we look at gambling law in the Philippines in further detail.

Gambling Commission & Licence

Legal Sports Betting & Gambling i Filippinerna
🎰 Bettingterminaler med fasta odds N/A
📑 Bettingbutiker 100+ || |1923
🏛️ Landbaserade kasinon 70
💻||1931 All Licensed Sportsbooks 100+
🏆 Bäst rankade sajter för säkra spel Våra val

Filippinernaprimär tillsynsmyndighet är PAGCOR, eller Philippines Amusement and Gaming Corporation, som öppnades på 1970-talet. Ett statligt styrt organ, det är nu ansvarigt för att reglera landets landbaserade kasinon. Både Philippines racing Commission och Charity Sweepstakes Office reglerar hästkapplöpning respektive lotteri.

PAGCOR licensierade även filippinska offshore-speloperatörer, eller (POGOs). Dessa onlinekasinon och bookmakers hartillåtet att driva lagliga spelwebbplatser för kunder utanför Filippinerna och tenderar att rikta sig mot kinesiska kunder. Dessa POGOS har varit under mycket internationell granskning de senaste åren för att rikta sig mot illegala marknader.

När det gäller vadslagning i landet, efter en fem år lång rättslig strid, fann Filippinernas högsta domstol i 2012 attinget språk i landets lagar förbjöd hasardspel online. Detta har inneburit att spelare kan gå med på internationella sportspelsajter i Filippinerna, kasinon och pokerrum utan rädsla för att bryta mot lagen.

Förutom att spela med internationella lagliga sportspelsajter,the Philippines has a thriving land-based casino industry som lockar miljontals spelarna per år. Det finns mer än 20 kasinon enbart i Manila, med den första integrerade kasinoresorten, Resorts World Manila, som öppnade 2009 med stort fanfar.

De säkraste onlinespelsajterna med en giltig filippinsk licens

Den nuvarande administrationen av president Duterte har uttryckt sin önskan att förbjuda onlinespel| ||1998 at international betting sites, but years down the line, this has yet to materialize. In order for this to happen, the Philippines will have to pass new legislation that specifically outlaws online gambling.

Webbplatser att undvika

Du bör alltidvara säker att dina onlinetransaktioner är skyddade med pålitliga säkerhetsfunktioner, oavsett vad du gör. Detta är särskilt viktigt med bettingsajter online, och i själva verket krävs mer vaksamhet när du gör bookie-betalningar eftersom bedragare ofta riktar sig mot dessa sajter.

De bästa bettingsajterna online kommer att tillhandahålla de senaste och mest avancerade säkerhetsfunktionerna och har förtjänat licensen för att bevisa det. Tyvärr måste viavslöja de värsta webbplatserna som har fått rykte om sig att vara osäkra, osäkra och inte alls pålitliga.

Det finns några anledningar till att dessa webbplatser måste undvikas. För det första har de uppmärksammats av ett antal spelmyndigheter för att de verkar på illegala marknader utan licens. Denna illegala aktivitet och ignorering av viktiga standarder tyder på att de inte har något intresse av att tillhandahålla lagliga eller rättvisa vadslagningsalternativ till kunder. Om du är osäker,använd endast betrodda spelsajter rekommenderas av oss.

Historia och framtid

Under en lång del av dess historia, Filippinerna ockuperades och kontrollerades av många olika styrande internationella makter, med den senaste var USA. Detta resulterade i attständigt förändrade attityder till spelande. När landet förklarade sig självständigt, var det då dess egna lagar började dyka upp angående spel.

En tid hade en blomstrande illegal vadslagningsindustri utvecklats, även om när krigslagstiftningen utropades i början av 1970-talet, hus var måltavlor och stängdes av brottsbekämpning.Sedan 1970-talet har spel reglerats av PAGCOR, en statlig tillsynsmyndighet.

Filippinska lagar och lagar för sportvadslagning
 • Philippine Racing Club startar Philippine Racing Club startas av filippinska och amerikanska affärsmän, den första fullblodsracingklubben på Santa Ana Turf Club. Klubben är en av tre racingklubbar som fortfarande existerar och är värd för det årliga National Philippines Derby.
 • Olagligt hasardspel börjar Före 1973 blomstrade illegalt spelande i landet på olicensierade kasinon och bookmakers, såväl som bingo och jai alai satsa. Sedan röstades krigslagarna igenom genom en folkomröstning, där militären undertryckte illegalt spelande.
 • Första lagliga kasinot öppnar Philippines Amusement and Gaming Corporation (PAGCOR) är etablerat för att reglera allt spelande. Det etablerade sitt första lagliga kasino 1977, även om detta brinner ner två år senare. PAGCOR fortsätter att bygga fler kasinon.
 • PAGCOR utökade befogenheter Det statligt ägda PAGCOR som drivs under direkt överinseende av presidenten är omarbetat för att fylla tre roller: att reglera och driva alla hasardspel, för att generera medel för infrastruktur och sociala projekt och för att främja lokal turism.
 • Första onlinelotteriet som hålls Philippine Charity Sweepstakes Office (PCSO), en regeringsdriven lotteriorganisation, håller det första onlinelotteriet i Filippinerna. De senaste åren har lotteriet varit indraget i korruptionsanklagelser, med lottot tillfälligt avstängt 2019 under utredningar.
 • PAGCOR Contract Extender Filippinernas regering stiftar en lag som gör att PAGCOR fortsätter att bedriva hasardspel i landet i ytterligare 25 år. Lagen kräver att de enda kasinon som inte är under PAGCORs jurisdiktion är de i Cagayans speciella ekonomiska zon.
 • Resorts World Manila öppnarFilippinernas första integrerade resort, Resorts World Manila, öppnas i Pasay. Med 323 000 kvadratmeter spelyta med 300 live bordsspel och 1 500 spelautomater är Resorts World Manila det största kasinot i landet.
 • Filippinerna får satsa med offshore-operatörer Efter en långvarig domstolsstrid angående lagligheten av vadslagning med offshore-operatörer, slår en domstol fast att det inte finns något språk i Filippinsk lag som säger att det är olagligt för filippiner att satsa med offshore-spelsajter.

Den största anmärkningsvärda förändringen av sportvadslagning i landet inträffade 2012 när en dom i högsta domstolen fann att det inte är olagligt för filippinare att satsa på sportvadslagning online. Vadhållningsoperatörer får dock inte vara lokala, medFilippinska vadslagningssajter får endast ta emot utländska kunder.

Framtidenframtiden av hasardspel i Filippinerna ser inte särskilt ljust ut, med landets nuvarande president som vid flera tillfällen kommenterade sitt ogillande av hasardspel. Det har dock inte aviserats några större lagändringar om vadslagning online hos utländska operatörer, så för närvarande finns det inget att oroa sig för.

Vaddhållning i Filippinerna: Slutsats

Att avsluta denna guide om de bästa vadslagningssajterna i Filippinerna måste vi återigen säga attdet finns gott om fantastiska spelsajter av högsta kvalitet i landet. Många internationella sajter accepterar filippinska spelare, vilket ger dem tillgång till några av de bästa bettingfunktionerna på marknaden, oavsett om det är många marknader eller livebetting.

Eftersom alla online bookmakers vi har rekommenderat garanterat är säkra, skulle detinte vara ett misstag att öppna ett konto hos någon av dem. That being said, each site has its own individual strengths, so to wrap things up we’ve again listed each bookie according to its best attributes in the table below.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Filippinerna 2021:

Viuppdaterar den här listan regelbundet, och våraalla bettingsajter recensioner och utvärderingar slutar aldrig. Om vi ​​någonsin upptäcker att en sajt har börjat sjunka i kvalitet, eller om en bättre sajt utmärker sig över den i sin angivna kategori, kommer vi inte att tveka att ersätta den så att du kan få den bästa bookmakern på marknaden.

Vanliga frågor

Oavsett om du är ny eller har haft mycket erfarenhet av filippinska bettingsidor, är det vanligt att du fortfarande har några frågor om den lokala branschen och recensioner av sportbettingsajter. Det är därför vi har hjälpt till genom att gesnabba svar på de vanligaste frågorna om sportvadslagning i Filippinerna. För mer detaljerade förklaringar, klicka på hopplänkarna till de relevanta avsnitten.

🥇 Vilka är de bästa bettingsidorna i Filippinerna?

Vi har bara rekommenderatbästa bettingsidori Filippinerna, och har utvärderat dessabaserat på våra mycket strikta kriterier. Dessa rekommendationer kan ändras när som helst beroende på om deras rykte förändras eller inte, eller om andra bettingsajter dyker upp som överträffar dem.

🏆 Vilka spelerbjudanden kan jag hitta på filippinska sportsbooks?

There are plenty of great spelerbjudanden i Filippinerna. Dessa inkluderar gratisspel, insättningsmatcher och krediter. Dessa bonusar ärett bra sätt att testa nya bookmakers eftersom de kan ge dig en nystart med en anständig vadslagningsbudget. Ta dig dock alltid tid att granska villkoren för bonusar eftersom detta kan bevisa hur värdefulla bonusar verkligen är.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Filippinerna?

Ja, || |2161betting is legal in the Philippines. Det är dock värt att tänka på att regeringen inte är ansvarig förreglering av sportvadslagning så du måste spela med en bookie som är licensierad i ett annat land. Vi föreslår att du använder en webbplats som är reglerad i Storbritannien för att säkerställa att den har de bästa säkerhetsfunktionerna.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Filippinerna?

Ja,spel med PayPalär möjligt i Filippinerna. Vi rekommenderar alltid PayPal som vårt föredragna betalningsalternativ eftersom det är flexibelt för både insättningar och uttag, ger de bästa säkerhetsfunktionerna och är den snabbaste metoden för att driva dina bookmakertransaktioner. Det är också bra för mobila transaktioner.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Vi rekommenderar både gamla ochnya bettingsidorom de råkar utmärka sig på våra strikta kriterier. Men virekommenderar inte bara för att det är nytt på marknaden, utan snarare för att det har bevisat att det erbjuder en säker, säker, högkvalitativ vadslagningsprodukt. Vi uppdaterar våra rekommendationer regelbundet så se till att hålla utkik efter ytterligare nyhetssajter.

😎 Är livebetting möjligt i Filippinerna?

Det är möjligt att njuta avin-play betting på många av Filippinernas online betting webbplatser. I många fall kommerlivebetting att integreras i livestreaming. Detta gör att du enkelt kan satsa medan du tittar på spel. Cash Out-funktioner är också bra eftersom de låter dig göra anspråk på vinster innan ett spel har avslutats eller hävda att din insats förlorar är vid horisonten.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Filippinerna?

För att rekommenderas sombästa sportbetting-appen måste vara lika bra som deras skrivbordsversioner men mer bekväma och utformade med mobil användning i åtanke. Eftersommobiltelefoner och appar ständigt uppgraderas förändras våra rekommendationer för den allra bästa sportspelsappen hela tiden.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Med politisk betting kan användare satsa på resultatet av både lokala och internationella politiska val eller evenemang. Dessa populäraspelmarknaderärtillgängliga i Filippinerna hos flera av våra rekommenderade bookmakers online. Dessa specialsatsningar bör tydligt kategoriseras i vadslagningsalternativ hos bookmakers. Var noga med att undersöka omröstningar och politiska nyheter för bästa chans att vinna politiska vadslagning.