Bästa vadslagningssajter Rumänien – Bästa rumänska sportbok för 2021

We all know how Romania feels about sports betting, here you can learn all about Romanian sportsbooks. Perhaps you are new to the sports betting world, or you are unsatisfied with the services of your bookmaker or are on a quest to find a new and better one. Here, you have the answers! This review covers the bästa bettingsajterna i Rumänien.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!| ||246
Romania
Bästa spelsajter i Rumänien

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sports

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Bästa bonusar och kampanjer

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

spelresorter

Utbetalningsnivåer i Rumänien

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Rumänien Sportspelappar

Det kan tyckas lite svårt att peka ut en viss sida som den bästa sportspelsajten i Rumänien ; det är därför vi har begränsat det till en radtio bästa sportspelsajter i Rumänien. Du kan lära dig var en webbplats är fördelaktig framför en annan. I slutet av sidan försäkrar vi dig om att du kommer att bestämma dig för vad du vill.

Top 4 sportspelsajter Rumänien

Vi har sagt att du skulle lära dig mer om detio bästa sportspelsajterna i Rumänien. Tro oss att vi gjorde omfattande efterforskningar innan vi slutförde våra beslut. I denna moderniserade värld finns det massor av underjordiska bookmakers som kör illegalt. Vi tog oss tid att bara ta med de lagliga till bordet.

Nu slår vi vad om att du har tillräckligt med intro, och nu längtar du efter den verkliga affären. Här har du det; i tabellen nedan ser du vår lista över de bästa bookmakerna i Rumänien. Dessatio bookmakers har uppfyllt våra kriterier, och de är bäst lämpade för dig. Det är upp till dig att välja din favorit bland alla.

||459
RumäniensTOPP 4 Sportspelsajter
Bästa bettingsajter i Rumänien Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
100 % upp till1000 RON 27+ 268+|| |369 94,23% 5,0/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till500 RON Välkomstbonus 29+ 440+ 94,83%||399 4.9/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till500 RON 31+|| |416 174+ 93,68% 4,8/5| ||426 Besök webbplatsen!||430 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till300 RON 38+||439 406+ 94,19% 4,7/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

It is safe to say that the bookies are the bästa bettingsajterna online i Rumänien efter kategori. Listan handplockades noggrant och vi försäkrar dig att var och en av bookmakerna är licensierade och reglerade i Rumänien med ett obestridligt rykte. Du skulle vara glad att du verkligen har hittat de bästa bettingsidorna online i Rumänien.

Bästa bettingsidor i Rumänien efter kategori:||471
Best Betting Site in Romania 888sport
Bästa nya vadslagningssajten i Rumänien NetBet
Bäst för bonusar Betfair
Top Mobile App 888sport
Bäst för Live Betting NetBet
Högsta utbetalning Bookie Betfair
Bästa PayPal-spelsajt Unibet
Säkerste bookmaker 888sport
Bästa eSport-spelwebbplats NetBet
Topp för extrafunktioner Unibet

Det kan tyckas svårt att göra ditt val av de tio. Vi förstår att alla verkar perfekta. De har alla sina för- och nackdelar. Senare kommer vi att informera dig om kriterierna och faktorerna som bidrog till att vi valde dessa bookmakers som våra topp tio. När du upptäcker det, skulle du kunna begränsa det tillvälj din favoritspelsajt.

Utöver det, se till att kontrollera ut våra länkar nedan för att fåsenaste sportspelsnyheterna. Förutom att satsa är det bäst att du håller dig uppdaterad om vad som händer i online-sportboken i Rumänien och över hela världen. Nyhetssektionen skulle mata dig med alla hasardspelsnyheter.

Kriterier för att hitta de bästa online bookmakers i Rumänien|| |566

We believe you will attest to the fact there are numerous sports betting sites. So how were we able to handpick and fish out this ten out of the numerous numbers? We looked at the kategorierna av vadslagning som människorna i Rumänien älskar mest, sedan jämförde vi alla säkra och lagliga sportböcker som matchar vad människor älskar.

We were peka ut de bästa rumänska bettingsidorna. Några av de kriterier som vi baserade våra val på är saker som inte kunde främmande för dig. Du hittar dem i tabellen nedan – saker som sportmarknad, bonusar, säkerhet och många fler. Du kan klicka på dem för att hoppa till enskilda sektioner.

Sport och ligor|| |630

Talking about the range of sports and leagues in the country. Bästa sportspelsajter i Rumänien bör ha ett brett utbud av sporter och evenemang för spelarna att betta på. I tabellen nedan skulle du kunna hitta några populära sporter som spelarna satsar på i Rumänien, tillsammans med en kort beskrivning om du inte är bekant med sporten.

Fotboll: Liga I, Cupa Ligii och mer

Fotbollspel är utan tvekan den vanligaste sporten av alla i Rumänien för tillfället. Rumänska spelarna älskar att satsa på rumänska fotbollsligor som Liga I, Cupa Ligii, Rumänska damcupen och många fler. Du vill inte missa spänningen med att satsa på sporten.

Tennis: Grand Slam och många fler

Tennisbetting är en annan av de till stor del satsa på efter fotboll. Sporten rymmer många tippare. Du har olika ligor som Grand slam, ett av världens största tennisevenemang och många fler ligor. Sporten har många potentiella vinster. Få spelarna att älska att satsa på sporten regelbundet.

Motorsport: Romanian Endurance Series och mer

Motorsport är en annan imponerande sport att satsa på. Rumänien har särskilt många motorsportligor, Rumänska Endurance Series, Alex Cascatău Motorsport och många fler. Du skulle aldrig ångra att du satsade på sporten eftersom den ärett nöje att titta på och lika lönsamt. Det har många spelalternativ för spelarna.

VM i boxning

Boxning i Rumänien råder ingen tvekanpå världsskalan. Sporten har rönt stor internationell uppmärksamhet i Rumänien de senaste åren. Du har stora ligor som World Boxing Championship och många fler att satsa på. Utan tvekan älskar spelarna att satsa på sporten eftersom den ger hög avkastning.

Cykling: Ciclism Rumänien och många fler

Cykling är en sport som är fylld med spänning, särskilt i Rumänien. Med sådana som Ciclism Romania, Tour of Romania och många fler skulle du aldrig tröttna på sporten. Den har enmycket potentiell avkastning för spelarna. I likhet med motorsport vill du inte missa det.

Handboll: Liga Nationala med mera

Handbollsbetting är en annan stor sport som du inte kan utöva utan att satsa på i Rumänien. Du har massor av stora namn och evenemang som Liga Nationala och många fler. Sporten rymmermycket kul och spännande spänning. Att satsa på handboll är en sak som du definitivt bör testa.

Förstå oss inte fel och anta att de sex sporterna som nämns ovan är de enda sporterna som finns tillgängliga. De sex är bara några av de populära sporterna du kan satsa på. Du kan spela påmånga andra sporter så länge det är en rumänsk bettingsajt. En del andra sporter är volleyboll, basket och många fler.

Förutom, de viktigaste faktorerna vi nämnde tidigare som vi använde för att välja de bästa sportböckerna i Rumänien, andra faktorer som vi har använt är antalet sporter som erbjuds och ligorna. Vi såg till att allt har mångavarianter av evenemang och ligor att satsa på. Vi försäkrar dig att du aldrig kan få slut på alternativ.

Utbetalning, odds och rader hos de bästa bookmakerna

Här har du möjlighet attvälja bästa odds bookmakers som skulle ge dig högre odds eftersom vissa sportsbooks ger låga insatser med begränsade utbetalningar.

Om du är en vanlig spelare, du kanske har en uppfattning om vad odds, utbetalning och linjer är. För nybörjarnas skull är oddsen helt enkelt möjligheten att en händelse inträffar. Vid två lag har laget med lägst odds större sannolikhet att vinna. Dina utbetalningar, som är dina vinster, är helt enkelt det belopp du satsar multiplicerat med oddsen.

Nu när du har ett grepp om några av de viktiga vadslagningsvillkoren, kanske du vill börja leta efter bästa utbetalningsspelmakare. Nedan skulle duse de bästa bettingsidorna i Rumänien för utbetalningssatser. Kom ihåg att ju högre, desto bättre.

Nu förstår vi att du kan bli frestad att helt enkelt välja bookmakern med den högsta utbetalningsgraden omedelbart. Det fungerar inte så.utbetalningen är alltid fluktuerande, den är inte stabil. Priserna varierar från sport till sport. De fluktuerande bookmakers odds gör utbetalningsgraden instabil. De som nämns är endast medelvärden och bör endast användas som allmän vägledning.

Bettingerbjudanden: Bonusar och bettingsajter Kampanjer

Lika viktigt som bettingodds och bettingodds är, en annan sak som kan inte förbises är bookmakernsspelerbjudanden deras bonusar och kampanjer.Bonuser är viktiga av olika anledningar; bonusar låter dig prova tjänster med lite eller inga av dina pengar på nätet. Nedan listas de bästa bonusarna i Rumänien.

Rumänsk spelsajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Secure Link T&C's
Upp till1000 RON Välkomstbonus 1x 60 dagar 1,60 4,9/5 Besök webbplatsen!||792 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till500 RON Välkomstbonus 1x 30 dagar 1.50 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till500 RON Välkomstbonus 8x 60 dagar 1.60 4,7/5 Besök webbplatsen!||844 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till300 RON Välkomstbonus 6x 30 dagar 1.40 4.6/5 Besök webbplatsen!||870 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Sportbooks erbjuderolika typer av bonusar. Du har bonusar som insättningsbonusar som lägger till en viss procent extra till dina insättningar. Bookmakersgratisspel ger dig ytterligare satsningar utan några av dina pengar på spel; cashbacks, som namnet antyder, ger dig en procentandel eller hela av dina pengar när du förlorar dem i en satsning.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Rumänien 888sport
🥈 Bästa Cashback-erbjudanden Unibet
🥉 Bästa gratisspel Betfair
◻️ Bästa kampanjer NetBet

Lika fascinerande som en oddsbonus kan verka eller se ut, är det bäst att du håller koll på villkoren för bonusarna.villkoren får inte vara för svåra, många bookmakers ger bonusar och kampanjer för att locka kunder, men bonusen är nästan omöjlig att vinna på grund av de begränsade villkoren.

Giltigheten får inte vara för stor; multiplikatorn bör inte vara för stor. Var noga med attundersöka innan du registrerar dig. Var noga med att också kontrollera lägsta och högsta insatser på varje bonus. Bettingwebbplatser vill öka antalet kunder de har, och en del av dem skulle gå i någon utsträckning för att locka kunder.

Dessutom börkampanjer för bettingsajter inte vara för nya kunder endast. Befintliga kunder ska ha sin beskärda del av erbjudandena. Om de inte ges stora bonusar bör det åtminstone finnas VIP-program, reload-bonusar, något för att hålla deras lojalitet intakt. Oavsett hur länge deras kunder har funnits måste de ha sådana bonusar.

Typ av insatser

De bästa sportböckerna i Rumänien pryder sina kunder medbrett olika satsningsalternativ. Du har många satsningsalternativ, allt från den enkla Moneyline-satsningen där du bara väljer den spekulerade händelsevinnaren. Andra bredare satsningar som parlays, som involverar en kombination av satsningar, totalsummor och många fler, finns tillgängliga.

Vi måste säga att det är viktigt att en bookmaker har ett brett utbud av satsningsalternativ. Att ha ett fördelat utbud att välja på germer kul och spänning till dina insatser. Försök att föreställa dig en bookmaker som bara har Moneyline-spel utan det andra alternativet; Det går inte ihop. I tabellen nedan ser du vanliga speltyper att hålla utkik efter.

Vi förstår att du skulle ha din skicklighet i ett visst satsningsalternativ. Vi intygar att det inte är en dålig idé att fokusera på en typ av satsning som du gillar, men egentligen är det viktigt att ha många satsningsalternativ. Du fårutforska och förbättra dina spelfärdigheter, du skulle också få upptäcka spelalternativ som garanterar dig högre chanser och avkastning på vadslagningssajter i Rumänien.

Säkerhet och säkerhet

Säkerheten för vadslagningssajter är en viktig faktor som spelarna vägrar att ta hänsyn till. Bettingsidor bör vara licensierade, använd ett förstklassigt krypteringssystem för att skydda spelarnas pengar och deras integritet. Lyckligtvis för dig är säkerhet en av våra viktigaste överväganden. Vår recension består av desäkraste bettingsidorna online, så du har inget att oroa dig för.

Säkerhet och säkerhet är inte lätt att tänka på. kom förbi; mycket saker går in i det. Bookies uppnår det med hjälp av krypteringssystem och företag. Företagen ser till att webbplatserna är välkrypterade och säkrade. Några anmärkningsvärda företag är; Keeper security, RapidSSL, Enveil och många fler. Med pålitliga företag är din säkerhet och integritet garanterad.

Säkerhetspartners på webbsajter för sportspel i Rumänien

Vi marknadsför endast bookmakers med officiella licenser från topporganisationer. Våra recensionsrekommendationer är inget mindre än de bästa. De använder sig av de bästa datakrypteringssystemen, och det ser vi till. Så mycket som vi älskar att rekommendera, är din säkerhet vår prioritet, så oavsett vilket rykte en bookmaker har, är säkerheten och säkerheten viktiga.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • Skicka säkert.
 • RapidSSL
 • Datto
 • Korrektur
 • Checkr
Ansvariga spelorganisationer
 • Romslot
 • Rumänska sammanslutningen av spelarrangörer och -producenter
 • International Centre for Responsible Gaming
 • Ansvarsfullt spelråd

Så lönsamt och spännande som sportspel är så får du inte bli beroende. Många kan inte låta bli att bli beroende. Det är därför det finns en organisation för ansvarsfullt spelande som webbplats för sportspel har skapat för att stävja missbruk. Företagen börövervaka och se till att du inte är beroende. Det finns en åtgärd på plats för att hjälpa till att hantera de som har ett beroende.

Det finns några snabba sätt på vilka du kan kontrollera om en webbplats är legitim och säker eller inte. En legitim bettingsajtbör ha ett licensnummer. Vanligtvis hittar du det längst ner på hemsidan. Kontrollera också webbplatsens logotyp för att säkerställa att du är på rätt plats. Fall av falska och spegelwebbplatser har dykt upp på senare tid, så var försiktig.

Satsa på mobilen med appen för bästa sportspel

Vi kan inte förneka att tekniken har utvecklat vadslagningsvärlden . På senare tid föredrar spelarna i Rumänien att använda rumänska bettingappar. Det är en anledning till att vi tar hänsyn till den mobila tillgängligheten för sportsbooks i våra recensioner. Det är viktigt attbookies tillhandahåller mobilappar tillgängliga på alla plattformar som iOS och Android.

Det är inte lika lätt att granska en mobilspelapp. verkar. Bookmakers som harden bästa sportspelsappen gör det väldigt enkelt att navigera. Alternativen ska inte döljas i hörn där människor inte riktigt kan komma åt dem. Så mycket som möjligt bör bettingappen vara väldigt lik sajten. Det skulle göra det lätt för spelarna att anpassa sig. Nedan är de bästa rumänska bettingapparna.

Bästa rumänska bettingappar

Betting bör inte vara den enda tillgängliga i mobilappen. Debästa sportspelsapparna har liveevenemang och spel ingår. Vissa erbjuder till och med sina kunder en match- och evenemangsström – funktioner som denna hjälper till att dra fler kunder. Det bör också finnas in-Play betting, även känd som livebetting; vi skulle lära oss mer om det i ytterligare exempel.

Livespel & livestreaming

Du kanske hör talas om livebetting, men du kanske inte riktigt vet vad det innebär. Som namnet antyder, innebär det attplacerar satsningar när matchhändelsen har startat. Livebetting, även känd som in-play betting, har fluktuerande odds. Oddsen för lag i evenemanget ändras beroende på hur tävlingen går.

Utan tvekan är livebetting roligt och spännande eftersomdu tävlar mot de fluktuerande oddsen, så du måste vara snabb. Vi slår vad om att du vill känna intensiteten och spänningen av att spela livebetting. Inga bekymmer, tabellen nedan är vår sammanställda lista över bästa livespelsajter för sport. Vi har gjort allt arbete med att söka; det är upp till dig att välja en.

Livespelsajt Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk Villkor
Upp till1000 RON Välkomstbonus 50+ Nej Nej 4.9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till500 RON Välkomstbonus 56+ Ja Ja 4.8/5||1140= ==Poäng Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till500 RON Välkomstbonus 62+ Ja Ja 4,7/5 Besök webbplatsen!||1170 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till300 RON Välkomstbonus 51+ Ja Ja 4,6/5 Besök webbplatsen!||1196 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Om du inte har möjlighet att sitta framför en tv för att titta på matcher, gör bookies nu tillgänglig livestreaming. Du följer nu spelets utveckling så att du kan fattasnabba beslut och göra snabba satsningar. Du har också många utbetalningsalternativ från bookmakers; spänningen är inte av den här världen.

Betalningsmetoder tillgängliga på rumänska bettingsidor

Betalning är något som inte får förbises. Det är lika viktigt som du behöver ha en bekväm metod för att ta emot dina vinster. För den bästa sportspelsajten i Rumänien har denför att täcka en mängd olika betalningsmetoder. Du har kreditkort, e-plånböcker, banköverföringar, förbetalda kort och många fler.

Även om du kanske undrar att du bara kan använda en betalningsmetod på en gång, vad är då behovet av breda varianter? Det kan finnas fall av tekniska svårigheter; du måste haett annat näst bästa alternativ för att vända för bekvämlighets skull. I tabellen nedan ser du olika betalningsmetoder, såsomMasterCard-spelsajter, som du bör hitta på de bästa bettingsajterna i Rumänien.

Payment Method Typ Insättningsgränser Insättning/Uttag Betalningsavgift
Kreditkort 10 RON – 40,00 RON Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag| ||1244 No Fees
Kreditkort 10 RON – 40,00 RON Tillgängligt för insättningar| ||1255 / Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet 20 RON – 12 500 RON Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
ePlånbok 25 RON – 12 500 RON Tillgänglig för insättningar /Tillgänglig för uttag|| |1286 No Fees
Förbetalt kort 10 RON – 200 R PÅ Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort 10 RON – 40 000 RON Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Banköverföring 30 RON – 40 000 RON Tillgängligt för insättningar / Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Instant BankingCheque 30 RON – 20 000 RON Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter

Nu när du har sett många betalningsmetoder rycks inte med. Minimi- och maximigränserna ges bara som en allmän riktlinje. Detvarierar från bookmaker till bookmaker. Du bör också komma ihåg att vissa bookmakers tar ut små provisioner för transaktioner. Det beror på vilken du nöjer dig med.

PayPal Betting

Vill du höra vad vi rekommenderar? Vi rekommenderar PayPal. Lyckligtvis för dig tillåter Rumänien PayPal vadslagning, så du bör inte ha några problem med det. Vi rekommenderar PayPal för spelarna eftersom det ger digsnabba transaktioner; både insättningar och uttag. Säkerhet är också lite att oroa sig för eftersom PayPal är säkert och säkert.

Betfair and PayPal logos
Top PayPal Bookie
 • Säkert och säkert
 • Snabba transaktioner
Upp till500 RON Välkomstbonus
Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Vi vill gärna tillägga att du inte ska förvänta dig att alla dina transaktioner ska vara utan provision. PayPal drar av enliten procentsats på dina transaktioner. Vi intygar dock att om du använder PayPal ett tag och du har en smak av deras imponerande tjänster, skulle du dra slutsatsen att transaktionsavgiften är värd det jämfört med de tjänster som erbjuds.

Webbplatsen Funktionalitet

Vi vill inte låta småaktiga, men du måste verkligen tänka påutseendet på sportsbook-webbplatsen. Färgskalan måste vara bra och lätt för ögonen; de flashiga färgerna kan skada dina ögon. Det ska vara lätt att navigera, inte många klick när du vill komma åt en meny. Allt detta är saker du bör hålla utkik efter.

Många spelare vägrar att ta hänsyn tillnavigeringen och utseendet på sportsbook-webbplatsen när de väljer en. Det är tillrådligt att välja en webbplats för sportbetting som inte kräver ett klick för att satsa eftersom du av misstag kan klicka på satsningsknappen; det bör finnas ytterligare bekräftelse. När du läser vidare kommer du att se extra funktioner som du bör hålla utkik efter på webbplatsen.

Extra funktioner

Förutom webbplatsens stora utseende och funktionalitet som du bör titta på ut för, det finns några extra funktioner som inte är obligatoriska, men att ha dem skulle vara fördelaktigt för dig. Sådana funktioner som livestreaming, virtuella spel, snabbspel, liveresultat, uttag och många fler, kan fördubbla nöjet.

Det finns många bettingsajter online i Rumänien som erbjuder dessa extra funktioner. Vi är säkra på att du vid det här laget skulle längta efter att ha en. I tabellen nedan har vi hjälpt dig med all forskning. Du hittarbookmakers som erbjuder extra funktioner. Du kanske inte nödvändigtvis ser en som erbjuder allt, men åtminstone några.

Bettingsajt Livestreaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport
Nej Nej Ja Ja Nej
Ja Ja Ja|| |1451 Yes Nej
Nej Ja Ja Ja Ja
Ja Ja Ja Yes Ja

Som vi tidigare nämnt, kanske de flestabookies inte erbjuder alla extra funktioner. Om du hittar en bettingsajt på nätet som har allt, bör du räkna dig själv lycklig. Att få någon av funktionerna i din bookmaker är en bonus för dig. Extrafunktioner bör inte vara en solid anledning att välja eller släppa en webbplats.

Kundtjänsten

Kundtjänst bör vara en viktig faktor. Dålig kundservice är en enorm avstängning. Vem annars skulle du vända dig till när du har tekniska problem? Kundtjänst såklart! Topsportspelsajter noteras för att habra och lyhörd kundservice. Du bör titta på tillgänglighet, metod, antingen mail eller livechatt, väntetid. Ta allt i beaktande.

Tabellen nedan introducerar enallmän översikt över kundtjänsten i rumänska sportböcker. Du kommer att få se svarstiden och tillgängligheten för varje metod. Svarstiden är mycket viktig då du behöver snabba svar på dina frågor. Tillgängligheten beaktas också eftersom de måste vara på plats för att svara.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Rumänska Sportsbooks Svarstid Usually Available
☎️ Telefon Vanligt Upp till 16 timmar 24/7, 16 timmar om dagen, inte på helgen
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 24 timmar|| |1535 24/7, 24 hours a day, Not on Weekend
👩‍⚕️ Livechatt Sällsynt Up to 12 Hours 24/7, 12 timmar om dygnet, inte på helgen
💬 Messenger Sällsynt|| |1555 Up to 10 Hours 24/7, 10 timmar om dagen, inte på helgen
🌐 Sociala nätverk Common Upp till 24 timmar 24/7, 24 timmar om dygnet, inte på helgen

Från tabellen ovan ser du en kort sammanfattning av de kundtjänster som du kan hitta på rumänska bettingsidor. Vi rekommenderar att du väljer alternativen som harlägre svarstid. Att vänta länge på svaret kan vara frustrerande. Messenger och livechatt brukar vara de sällsynta bland e-postmeddelanden och telefoner.

The Sportsbook Reputation

Sportbooks rykte är något som inte bör hoppa över. När du vill nöja dig med en bookmaker, gå på bloggar, forum,läs och lär dig mer om bettingsidan. Bettingsidor granskas vanligtvis av personer som har haft nytta av deras tjänster. Du skulle kunna välja ut deras för- och nackdelar.

Som vanligt gör vi det enklare för dig. Du behöver inte gå på forum och bloggar för att läsa individuella recensioner. Vi har gjort jobbet åt dig. Vår recension består av noggrant undersökt information. Vi har grävt djupt i forum, sociala medier och många fler för att välja ut den bästa onlinesportboken i Rumänien med ett gott rykte.

Hur man öppnar ett konto hos rumänska bookmaker

Registrering för en bettingsajt online i Rumänien är något som inte kommer att ge dig en tuff tid. Men på grund av de rumänska lagarna som reglerar den ålder vid vilken folk satsar, skulle du behöva tillhandahålla ett sätt att identifiera dig. När det väl haraccepterats, granskats och verifierats är ditt konto helt öppet så att du kan komma in i spelvärlden.

1
Fill Your Personal Information

När du besöker webbplatsen, fyll i personlig information, ditt namn, adress, ålder. När den har godkänts kan du fortsätta.

2
Verifiering

När din personliga information har accepterats måste du tillhandahålla ett sätt att identifiera dig för att verifiera din ålder. Det skulle bara ta lite tid.

3
Sätt in och satsa

När du har slutfört verifieringen, finns det inget som hindrar dig. Gör din insättning och påbörja din spelresa.

Processen för attöppna ditt konto hos rumänska sportbok är mycket enkel, och du bör inte ha några problem. Människor har vanligtvis fastnat i verifieringsstadiet. Om du tar en ordentlig bild av din legitimation bör du inte ha några svårigheter. Kontrollera villkoren för insättnings- och uttagsalternativen och välj rätt insättningsalternativ för att börja.

eSports: CS:GO Betting Sites & More

Låt oss fördjupa oss lite i eSports. De senaste åren har spelarna i Rumänien letat efter fler eSport-spelsajter. Den största oro som de flesta spelarna över hela världen har är legaliseringen i deras land. Spelare i Rumänien har dockinga problem med lagligheten.||1630

Your quest for searching for sites that offer eSports betting is over. In the table below, we have carefully sammanställt de bästa eSports bettingsidorna, dina CS:GO bettingsidor och många fler som fortnight, Dota 2, Rocket League är tillgängliga. Du skulle hitta webbadresserna, några av deras bonusar, utbetalningar och du får även ett betyg. Vi har gjort allt arbete.

eSports Betting Site Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säkert Länk T&C's
Upp till1000 RON Välkomstbonus 3+ 94,23% 4,9/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till500 RON Välkomstbonus 5+ 94,83% 4,8/5 Besök webbplats!|| |1696 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till500 RON Välkomstbonus 10+ 93,68% 4,7/5 Besök webbplats!|| |1719 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till300 RON Välkomstbonus 10+ 93,68% 4,7/5 Besök webbplats!|| |1742 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Om du är en vanlig spelare och inte har provat eSports betting, eller kanske du är ny på spelande och letar efter en annan variant, bör eSport vara ditt val. Att satsa på eSport har många potentiella vinster för kunderna och tro oss när vi säger att det innehåller mycketmer spänning och spänning.

Reglering av sportvadslagning i Rumänien och spelmiljön

Naturligtvis skulle vi inte göra en recension om Rumänien om spelande var olagligt där. National Gambling Office i Rumänien licensierar sportvadslagning. Lagen tillåter och reglerar hasardspel i landet. Så var och en av våra rekommendationer för den bästa sportspelsajten i Rumänien är pålitliga och reglerade.

Även om ditt ansvar bara är att logga in på bookmakers hemsida och spela på, okänt för dig, så finns det mycket mer till spel än du tror. Spelmiljön spelar också roll. När du fortsätter att läsa vidare kommer du att se oss beskriva i detalj hurspelmiljön gör en enorm inverkan och inte får förbises.

Gambling Commission & Licence

Legal sportvadslagning och hasardspel i Rumänien
🎰 Bettingterminaler med fasta odds 9
📑 Spelbutiker 11
🏛️ Landbaserade kasinon 7
💻 Alla licensierade sportböcker 10
🏆||1799 Best-Rated Safe Betting Sites Our Picks

Som vi nämnde tidigare är organet som ansvarar för hasardspel Rumänien känt somden rumänska nationella spelbyrån (ROMBET). Organet ansvarar för alllicensiering och reglering av bookmakers i Rumänien||1811. The first thing you want to check is if the body regulates it. If it is not, it would be in your best interest that you don’t go further.

Att få en spellicens i Rumänien är inte så svårt. Du kommer att behöva presentera ett par dokument för attverifiera din trovärdighet. Du måste förbereda ett brev till ROMBET, registreringsbevis, skattekod och företagets konstituerande dokument. I allmänhet är dessa steg för att göra bettingsajter online lagliga. Det viktigaste är att du måste kunna visa ditt företags ekonomiska förmåga.

Du bör veta att licensen inte är en permanent bedrift och kräver inte egensinnighet. Om olagliga och obehöriga aktiviteter upptäcks på en sportspelsajt i Rumänien, kommer licensen att dras in. De flesta licenserna är giltiga i tio år. Så när den löper ut måste den snabbt förnyas.

Rumänien har också ett par landbaserade spelböcker och kasinon förutom de lagliga sportspelsajterna. Samma regler gäller för ett landbaserat kasino, och det kräver disciplin. Organet har rätt att dra in licenser på laglig grund. Vissabästspelsbolag med giltig licens är listade vid bordet.

De säkraste bettingsajterna online med en giltig Rumänien-licens

Som vanligt gör vi arbetet enkelt för dig, eftersom vi gjorde omfattande efterforskningar för att komma fram till den här listan över säkraste bettingsajter online i Rumänien. Du behöver inte börja söka efter bookmakers med licenser och deras licensnummer. I tabellen ovan har vi sammanställt en lista över moderbolag med namnet på derassportbokwebbplats och deras licens.

Webbplatser att undvika|| |1859

When it comes to transferring money online, you should always be 100% sure to navigate on safe websites. Your safety should be your first priority when picking an online betting site. You would be inputting some important details such as credit card details, bank details; you have to be careful as there are många bedrägeriwebbplatser.

Vi har gjort lite research och vi har kommit fram till en lista medwebbplatser som anses vara osäkra för dig. Vi har våra skäl att välja dem. Om du funderar på att öppna ett konto hos någon av dem, fundera över det en gång till. Om du också har dina tvivel kan du göra ytterligare efterforskningar om var och en av dem.

Vi kan absolut inte välja ut sådana webbplatser utan att ha våra skäl. Det finns troligen två anledningar till att var och en av dem ärutvald från listan över betrodda vadslagningssajter. Det är antingen de verkar utan licens, vilket är mycket misstänkt, eller det andra om de verkar på marknader där spel inte är lagligt. Alla bookmakers som är skyldiga till något av dessa har ett frågetecken på sina tjänster.

Historia och framtid

Varje land har alltid sin historia om sportvadslagning. I Rumänien varsportvadslagning tidigare olagligt och alla företag eller kroppar som hittats i hasardspel straffades. Det var innan landet antog demokrati 1990. År innan dess var Rumänien mestadels under kommunistiskt styre, och hasardspel var straffbara enligt lag.

Efter 1990 kom demokratin in i Rumänien och saker och ting började att lätta upp. Efter hand togs en del spelaktiviteter in i spel. Deförsta kasinon och vadslagningsbutikerna var öppna. Från den tiden och uppåt har spelandet ökat i graderna i Rumänien. Det väckte stor uppmärksamhet, både från medborgare och turister.

Historien om rumänska lagar och lagar om sportspel
 • Introduktion av demokrati Från det ögonblick som makten övergick från kommunism till demokrati blev sportvadslagning lagligt i Rumänien, och vadslagningsverksamheten i landet ökade. Det lockade många turister eftersom spelarna älskade att spela i landet.
 • The Emergence of First Casino Efter demokratin 1990 kom det första landbaserade kasinot till stånd 1991. Kasinot öppnade dess dörrar till vem som helst över hela världen. Det enda stora problemet de hade var att internet inte var så populärt då.
 • Utländska investeringar i industrin Efter 2003 började Rumänien ta emot och välkomna investeringar från utländska industrier i den rumänska spelindustrin. Landet började göra steg för att gå med i EU. Från det ögonblicket fick sportspel i landet mer internationell uppmärksamhet.
 • Inträde i EU Sedan Rumänien beviljades inträde i EU har landet fem år på sig att följa vaga EU-domstolens avgöranden om hasardspel online . Det var tekniskt sett varken lagligt eller olagligt eftersom det inte fanns någon lagstiftning. Det blev inga större bakslag sedan dess.
 • Stor rättelse Problemet med EU-domstolens avgöranden under de första åren åtgärdades delvis 2010. Den rumänska regeringen gjorde onlinespel lagligt, men bara till de företag som lyckades få en statlig licens.
 • Skapande av ett tillsynsorgan Rumänien skapade det tillsynsorgan som var nödvändigt för att övervaka landets onlinespel i april 2013. De är vad vi nu vet som Rumäniens spelbyrå (ROMBET). Det är nu ansvarigt för licensiering och reglering av vadslagningssajter och kasinon, i allmänhet hela spelandet i Rumänien.

EU ifrågasatte inrättandet av National Gambling Office (ROMBET) av två skäl. Den första var att ROMBET-licensen krävde att servrarna som underhåller sajterna skulle vara belägna i Rumänien och att onlineföretaget också skulle ha en fysisk bas i landet. Det andra var skattesystemet för onlinepoker, eftersom varje enskild insats beskattades. Även om detta nu är omarbetat och de endast skatter bruttospelintäkter, har EU fortfarande framfört invändningar.

Det råder ingen tvekan om att Rumänien har gjort || |1942much progress with regards to its physical and online gambling branscher. Landet verkar ha välkomnat vadslagning med öppna händer. Inom den närmaste framtiden förväntar vi oss att vi kommer att ha en större grupp av bookmakers, ett smidigare licenssystem och mer internationellt erkännande.

Satsning i Rumänien: Slutsats

Vi tror att du har hade mycket tid att gå igenom vår recension av allt som finns om en bettingsajt i Rumänien. Om du vill utforska vadslagning djupare i Rumänien, kommer du att upptäcka att Rumänien som helhet har enmånga kvalitetsspelsajter. Landet har antagit en bra vändning mot hasardspel, och det börjar ge resultat.

Om du har det i åtanke att öppna ett konto hos någon av dem, gå gärna vidare. Vi försäkrar dig att du skulleångra aldrig vadslagning med de bästa sportböckerna. För att få till din återstod har vi utarbetat en tabell med rekommendationer över vad vi anser vara de bästa bookmakerna i Rumänien. Vi har tillsammans med deras fördelar och styrkor så att du kan göra ditt val.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Rumänien 2021:

Tänk på att recensionerna av dessa sportspelsajter inte är så permanenta. Den ärständigt uppdaterad, om någon bookmaker sänker kvaliteten på sina tjänster kommer vi inte att tveka att ta bort den från vårlista över alla bettingsidor. Vi är också på jakt efter bookmakers med potential; om någon höjer sig till vår standard, utan tvivel, kommer den att läggas till i listan omgående.

Vanliga frågor

Vi vet att vår recension var ganska omfattande, och vi förväntar oss att vid det här laget kommer du att ha några frågor som pulserar genom ditt sinne. Inga bekymmer om det; vi såg det komma. Vi har noggrant sammanställt ett detaljerat och omfattande avsnitt med vanliga frågor för att svara på alla dina möjliga frågor på rumänska bettingsidor.

🥇 Vilka är de bästa vadslagningarna sajter i Rumänien?

Vi har gjort en omfattande recension avbästa bettingsajterna i Rumänien. Med hjälp av detaljerad forskning och många överväganden, såsom betalningsmetoder, sporter som erbjuds, säkerhet, licensiering, har vi kommit fram till vår egendetaljerad och omfattande recension på det bästa vadslagningssajter du kan hitta i Rumänien.

🏆 Vilka vadslagningserbjudanden kan jag hitta på rumänska sportsbooks?

Betting i Rumänien har många potentialer och möjligheter för dig. Det finns massor avspelerbjudanden i Rumänien||1999. You have betting options of various kinds, some as Moneyline, totals, futures bet, parlays, and many more. You also have massor av kampanjer och bonusar tillgängliga. Det finns även VIP-tjänster, lojalitetsprogram.

⚖ Är vadslagning lagligt i Rumänien?

Ja, vadslagning och hasardspel i allmänhet ärlegaliserat i Rumänien. Men precis som alla andra ställen där sportvadslagning är lagligt, finns detsportvadslagningsregler som övervakar hasardspelsaffärerna i landet. Rumäniens nationella spelbyrå ansvarar för reglering och licensiering. Spelare har inte haft några problem med hasardspel i Rumänien sedan ROMBET skapades.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Rumänien?

Ja,spel med PayPal|| |2015 is accepted in Romania. In case you are not familiar with the brand, PayPal is an e-wallet, and it is best described as the people's favourite. PayPal guarantees fast and secured transactions, both deposits and withdrawals. It is also our nummer ett rekommendation för de som är intresserade.

We Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Yes, of course, that is what we are here for; there are a couple of new sites that we have been eyeing. At bottom of this review, you would find en tabell som innehåller alla denya bettingsidorna som vi rekommenderar åt dig . De bästa sportspelsajterna i Rumänien som vi rekommenderar har överlägset uppfyllt våra kriterier och kontroller, och tar dem därför till vår lista.

😎 Är livebetting möjligt i Rumänien?

Om du är ett fan avin-play betting, du har tur. Rumänien är ifull support av livebetting. Om du föredrar spänningen och spänningen med livebetting har du inga problem att hitta det. Landet har många bettingsidor med appar som erbjuder många alternativ utan att livebetting utesluts.

👌 Vilken är den bästa sportvadslagningsappen jag kan ladda ner i Rumänien?

Tyvärr skulle vi inte peka fingrar på den bästa sportvadslagningsappen i landet. Vår omfattande recension har dock ett avsnitt medbästa sportspelappar. Du hittar också vår lista över bästa sportspelsappar, och du kanvälja din favorit. Vi kan inte välja en viss app som den bästa eftersom varje sportspelsapp har sina för- och nackdelar.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Ja, självklartdu kan satsa på val i Rumänien. Sportspelsajter har mångaspelmarknader. Så självklart informerar vi dig gärna om att om du är ett fan av politisk betting och du känner att du har övertaget i att förutse ett kommande val så kommer du att kunna genomföra det. Det bör inte slå dig som en överraskning eftersom det finns många andra vadslagningsalternativ.