De bästa vadslagningssajterna i Singapore – Toppspel i Singapore för 2021

Spelare är alltid på Håll utkik efter något annorlunda och det är därför vi har granskatlistan över bästa spelsajter i Singapore||234 which you will see in the next sections. In the review, we have presented the best Singaporean sportsbooks, available payment options, gambling laws in Singapore, among other priorities for the best operators.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
BiH
Bästa spelsajter i Singapore

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sports

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Bästa bonusar och kampanjer

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

spelresorter| ||291

Utbetalningsnivåer i Singapore

Betalning

e-plånböcker, kort och Mer

Mobil

Singaporeanska sportvadslagningsappar

I artikeln kommer vi även att inkludera vårrating criteria, sports and leagues for betting i Singapore, vadslagningsbonusar tillhandahålls av de bästa bookmakerna och en lista över de bästa sportspelsajterna i Singapore. Vi har också inkluderat de bästa betalningsalternativen och bettingapparna att använda. Läs mer för att förstå innan du väljer en spelpartner och spelar med riktiga pengar.

Top 3 sportspelsajter i Singapore

För spelare är en pålitlig spelpartner en avgörande faktor för framgång. I de flesta fall är det ofta svårt att hitta en bra spelsajt. Vi har räddat dig för stressen och listade de bästa sportspelsajterna i Singapore||329. We have checked carefully, reviewed all bookies, and present only the best ones.

I tabellen nedan har vi listat de bästa bookmakerna i Singaporebaserat på våra utvärderingskriterier. I tabellen har vi angett bonuserbjudanden, höjdpunkter och betyg för de bästa bettingsidorna. Vi har också inkluderat en säker länk för var och en av de bästa webbplatserna. I avsnitten nedan kommer vi att tillhandahålla alla våra kriterier och lära dig hur du själv hittar en laglig och pålitlig bookie.

SingaporesTOPP 3 Sportspel Webbplatser
Bästa spelsajter i Singapore Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
100% upp till200 SGD vid första insättning 47+ 1583+ 93,25% 5,0/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€50 vid första insättning 46+ 341+ 91,78% 4,9/ 5 Besök webbplatsen!||405 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Satsning€10 €10 Bonus 18+ 147+ 4% 4.8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Ovannämnda bookmakers har ett gott rykte, säkra, respekterade och är licensierade. Dessa bookmakers har också exceptionell kundservice, hög utbetalningsgrad, kvalitetsspelalternativ och bra bonusalternativ. Du bör utvärdera var och en av de bästa bettingsidorna i Singapore som nämns ochidentifiera deras styrkor innan du bestämmer dig för ditt mest föredragna alternativ. Här har vi tillhandahållit de bästa bettingsajterna online i Singapore efter kategori.

Bästa bettingsidor i Singapore efter kategori:
Bästa bettingsajt i Singapore 22Bet| ||455
Top New Betting Site in Singapore 22Bet
Bäst för bonusar 22Bet
Top mobilapp|| |469 Matchbook
Bäst för livespel 22Bet
Högsta utbetalning Bookie 22Bet
Bästa PayPal-satsningssajt LV BET
Säkerste bookmaker 22Bet
Bästa eSports-spelwebbplats 22Bet| ||509
Top for Extra Features LV SATSA

Det här är de bästa singaporianska bookmakerna vi rekommenderar. Om du vill välja någon av dem att öppna ett konto med, men fortfarande är osäker på vilket du ska bosätta dig med, oroa dig inte. Vi har tillhandahållit en detaljerad analys av de kriterier som ska användas. Listan överspelsajter som tillhandahålls är inte exklusiv. Det är bara de vi utvärderade som bäst. Men du kan läsa mer för att förstå vad som fungerar bäst för dig och välja din favoritsajt för vadslagning.

I Singapore anses hasardspel vara en rekreationsaktivitet. Det betyder att det finns ständiga nyheter relaterade till hasardspel som kan vara svåra att hänga med. Vi har inkluderat en nyhetssektion som täcker alla uppdateringar om sportvadslagning i Singapore, nya lagar inom spelsektorn, nya operatörer och spelautomater att kontrollera.

Kriterier för att hitta de bästa onlinebokmakarna i Singapore

Att välja den bästa onlinesidan är inte en lätt uppgift. Innan du bestämmer dig för att registrera dig på sportspelsajter bör du ha en lista över saker att leta efter. Vi har samlat de mest relevanta sportböckerna online i Singapore och sorterat dem baserat på funktioner, såsom licensiering, webbrespons och kundfeedback.

Bland urvalskriterierna ärlicensiering viktigaste funktionen som du bör kontrollera. Detta beror på att det finns många sajter på marknaderna med några som bluffar spelare. Licensierade vadslagningssajter övervakas och erbjuder kvalitetsspel utan dolda aktiviteter på plats.

Sport och Ligor

Förutom att välja dina föredragna bettingsidor är det också viktigt att identifiera en sport eller ett evenemang att satsa på. Det är här kunskap kommer in och det är tillrådligt attsatsa på sporter och evenemang du förstår. För den delen är det viktigt att ha ett brett utbud av sportevenemang så att när ett evenemang inte är tillgängligt har du ett annat alternativ från de olika sportspelsajterna i Singapore.

Fotboll: SPL, världscup med mera

Precis som andra nationer ärfotboll en populär sport i Singapore. Både dam- och herrlandslag är noggrant utvalda för att presentera landet i regionala och globala turneringar. De dominerande ligorna är Singapore Premier League, Singapore fotbollsligor, division 1, division 2, bland andra. Det betyder att fansen kan engagera sig ifotbollssatsningar för både lokala och internationella lag.

Basket: Pro-AM, NBA och mer

Du kan inte ha en lista över populära sporter i Singapore utan basket. De har debästa basketlagen i regionen med en spännande upplevelse att satsa på. Oavsett om du är intresserad av att se livespel eller betting, gör Singapore det enkelt. Du kan kolla påbästa sajter för basketspel och satsa.

Cricket: SCA Club League och mer

Singapore har en robust cricketliga som förvaltas av Singapore Cricket Association. Landplatserna i ICC World Cricket League Division Three som är bland de bästa cricketligorna i världen. Deras hårda rival är Malaysia. Det finns enårlig sammandrabbning mellan Singapore och Malaysia där spelare kan satsa på. Dessutom finns det mångacricketspelsajter du kan kolla in.

Rugby: SRL och mer

Rugby Union är inte stora sporter i Singapore, men det finns många kommande lag att kolla in, till exempelSingapore Wanderers Rugby Club. Som rubinfanatiker kan du inte missa något att satsa på. Du kan kolla dessarugby bettingsidor för möjlighet att spela på regionala och globala turneringar. Som du kan se finns det gott om val.

Badminton: Singapore Badminton Open

Singapore är känt för badminton i Asien och över hela världen. Sedan introduktionen av spelet på 1800-talet har landslaget tagit den berömda Thomas Cup 1949, 1952 och 1955. Singapore har fortsatt att dominera den globala arenan genom att vinna många medaljer i samväldet. Badmintonfans kan kolla in våra val för de bästabadmintonspelsajterna.

Rugby: NRL, Rugby League

Volleyboll är också populärt i Singapore. Förutom de många lagen och ligorna och samhällsnivåerna, finns det nationella volleybollaget för både män och kvinnor. Laget har spelat mot andra regionala lag på tävlingsnivå. Som spelare kan du kolla de bästaspelsajterna för volleyboll för att satsa på de regionala och internationella lagen.

Annat än fotboll, basket, cricket, rugby, badminton eller volleyboll, det finns andra idrottsligor i nästan allabästa bettingsidor i Singapore att satsa på. Du kan välja baseboll eller softboll, hockey, simning, squash, golf och cykling. Reglerna och antalet tillgängliga marknader är dynamiska och fortsätter att växa.

För tillfället är fotboll (fotboll) den överlägset populäraste sporten och ligan i världen, följt av cricket, hockey, tennis och volleyboll. Vi har ansett de mest populära sporterna och ligorna ||680in the world. Besides, there are other special types of bets, such as TV shows and even elections.

Utbetalning, odds och linjer hos de bästa bookmakerna

Utbetalningsgraden innebär hur mycket du får av din insats. Det är summan som ges tillbaka till spelaren som vinner. Odds består av förhållandet mellan vinster och en insats. När du letar efter en spelpartner bör du använda de medhögsta utbetalningsgraden och de bästa oddsspelbolagen.

Om vi ​​pratar om spelautomater, vinstlinje är en kombination av symboler som leder till en vinst. Men inom sportspel är vinstlinje ett spel där chansen att du kan vinna är 50/50. Detta bildas genom att upprätta en marginallinje mellan två lag.Vi har beräknat en genomsnittlig utbetalning av de bästa bettingsidorna i Singapore för utbetalningssatser. Kolla in dem själv i avsnittet nedan.

Utbetalningen kursen varierar från bookmaker till bookmaker, och som spelare bör du välja den som är bäst lämpad för dig. På samma sätt kommer utbetalningsgraden att vara olika för varje sport och kan variera från tid till annan. De presenterade utbetalningssatserna är för allmän vägledning så du börkolla bookmakers odds innan du registrerar dig||714 with the site or placing a bet.

Vaddningserbjudanden: Bonusar och kampanjer för vadslagningssajter

För närvarande nästan alla bettingsidor erbjuder lockande bonusar för att locka nya spelare och behålla de befintliga. Bettingerbjudanden sträcker sig från gratissnurr, kontantbonus och hänvisningsbonus bland annat. Även om de ofta ser lockande ut för spelare, är det viktigt attförstå villkoren som åläggs dem.

Singaporean Betting Site Welcome Bonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk Villkor
100 % upp till200 SGD vid första insättning 5x 7 dagar 1,40 5,0/5 Besök Webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€50 vid första insättning 12x| ||776 21 days 1,80 4,9/5| ||786 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsa €10Få €10 Bonus 1x 30 dagar 2.00 4,8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

De bästa bonusarna i Singapore erbjuds av bookmakers, som en belöning för att du registrerar dig eller är lojal mot dem. Eftersom bookmakers ofta riktar sig mot nya spelare kan duanvända bookmakers gratisspel för att göra stora vinster. Det kostnadsfria kreditbeloppet som ges som bonus används ofta högtidligt för vadslagning.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bäst Bonus i Singapore 22Bet
🥈 Gratisspelbonus LV BET
🥉 Сash registreringsbonus Matchbook

Många spelare misslyckas med att läsa och förstå villkoren som är knutna till spelbokbonusen. Som ett resultat klagar de över dålig kundservice eller underlåtenhet av bookmakern att ge den gratis kontantbonusen eller specialkampanjen. Detta anges ofta i villkoren för att vägledahur bonusarna utfärdas.||865

This is the reason, we often urge players to read the terms and conditions för att undvika besvikelser i sista minuten på bettingwebbplatser. När du har läst och förstått avsnittet kommer du att förstå omsättningskraven, hur bonusen kan användas för att vinna och ta ut, eller den minsta insättning som krävs för att få en bonus.

Vårt team av experter har hittat de bästa sajterna i Singapore som tenderar att inte bara de nya spelarna utan även de befintliga kunderna. Detta för att behålla en konkurrensfördel och säkerställa att kunderna är nöjda. Några anmärkningsvärdabonusalternativ för befintliga spelare inkluderar VIP-program eller gratis uttag i vissa bookmakers. Läs mer för att identifiera andra vadslagningssajter.

Typ av satsningar

Det finns många satsningstyper du kan välja när du satsar. De bästa sportsbooks i Singapore presenterar dig med en omfattande lista över speltyper och att vara helt medveten om dem kommer attöka dina vinstchanser och vadslagningsframgång. Från singelspel till multipelspel, vårt team av experter har listat några av de mest populära typerna att välja mellan.

När du väljer en bettingpartner bör du nöja dig med de som harhögst alternativ för insatstyp. Genom att ha olika typer av satsningar från pengar, totaler, över/under, till teasers, dubblar och mer kommer du att kunna välja vad som fungerar bäst för dig för din favoritsport. Kolla listan nedan för att hitta de vanligaste bettingtyperna i singaporeanska sportböcker.

Alla spelare kommer inte att vara intresserade av alla typer av vad.Var och en har en föredragen nisch, men innan dess bör du vara medveten om hur de fungerar, vad som är involverat i att placera en satsning och hur du kan vinna med varje typ. Efter det är du redo att satsa på vilken som helst av vadslagningssajterna i Singapore.

Säkerhet och säkerhet

För att du ska kunna lägga ett vad på vilken onlinesajt som helst, måste du måste registrera sig, och detta innebär att du delar dina personliga uppgifter som kan missbrukas av hackare.Vi prioriterar din säkerhet och säkerhet, och detta är en annan av de viktigaste faktorerna vi tar hänsyn till när vi filtrerar efter de säkraste bettingsajterna online. Det är viktigt att kontrollera om en webbplats är licensierad och använder autentiska krypteringssystem för att skydda dina pengar och personliga data.

De webbplatser som vi rekommenderar har krypteringssystem som använder stark kryptering för att förhindra åtkomst av hackare eller dataläckor. Alla sajter har Secure Sockets Layer (SSL), krypteringsmjukvara somsäkrar alla transaktioner som görs mellan spelföretaget och spelaren. På så sätt kan tredje part inte få tillgång till spelares information.

Säkerhetspartners på webbsajter för sportspel i Singapore

Vi främjar licensierade bookmakers för att garantera säkerheten för användarnas data. Samtidigt ser vi till att alla webbplatser har datakrypteringssystem av hög kvalitet som är oåtkomliga för tredje part.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • Cloudsine
 • Teknisk säkerhet
 • ITSEC Asien
 • Imperva
 • GeoTrust
 • RapidSSL
Ansvarsfulla spelorganisationer
 • BeGambleAware
 • Singapore Tote Board
 • Inland Revenue Authority i Singapore
 • GamStop
 • spelterapi

Nästan alla toppsportsajter i Singapore ger gästerna en minnesvärd spelupplevelse och uppmuntrar ansvarsfullt spelande. De är engagerade i att förebygga problem med missbruk inom hasardspel och minderåriga spelande på sina webbplatser. För att reflektera över engagemanget har dessa företag utvecklat ramverk som ger riktlinjer och procedurer för hur man främjar ansvarsfullt spelande.

Det finns många vadslagningssajter som inte är säkra att använda och som inte följer några lagar och förordningar. . Som användare bör du försöka hitta licensierade och reglerade vadslagningssajter där dina pengar är säkra och du inte skulle bli föremål för orättvis behandling.Se till att kontrollera licensnumret och logotyperna för tillsynsorganen.

Satsa på mobilen med appen för bästa sportspel

Technology has changed how bettors communicate and place their bets. Mobile phone now enables you to satsa när som helst och var som helst. Detta är ett annat kriterium som kan användas för att utvärdera en bettingsajt. Vi har utvärderat singaporeanska bettingappar och lagt till detta som ett filter för att förbereda listan över de bästa bettingsajterna.

Vi letar efter den bästa sportbettingappen och harutvärderat olika faktorer| ||981 such as ease of use, similarly with the website version, and theme used. We also check if there are regular updates, and if it supports Android phones, iOS, and tablets. Check below to view the top Singaporean betting apps you can choose from.

Bästa singaporianska betting-appar

Dessa Singapores bettingappar har olika funktioner som du kommer att uppskatta att använda. Apparna ger en liknande vadslagningsupplevelseprecis som på en webbplats. Dessutom finns det ett livestreamingsalternativ där du kan satsa på livespel. Läs mer för att förstå hur livebetting och livestreamingsalternativ fungerar.

Livebetting & Livestreaming

Online betting bookies erbjuder ett livebettingalternativ där du kan titta och satsa på livesport antingen från appen eller webbplatsen. Medan många erbjuder det, är vissa definitivt bättre än andra. Samtidigt finns det sportevenemang som hästkapplöpningar, som streamas mer än andra.

Medan det är på gång är det viktigt att välja en sportspelsajt med ett stort antal streamade sportspel. I tabellen nedan har vårt team av experter listat några av de bookmakers som erbjuder livebetting och livestreaming. Observera att vi anser att dessa är de bästa livespelsajterna för sport i Singapore. Funktioner som vi inkluderade i tabellen för att hjälpa dig välja en favorit inkluderar en välkomstbonus och en säker länk för användning.

Live Betting Site Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk Villkor
100 % upp till200 SGD vid första insättning 261+ Nej Yes 5.0/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€50 vid första insättning 50+ Ja Ja 4.9/5| ||1077 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsa €10Få €10 Bonus 37+ Nej Nej 4.8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Med livebetting och livestreaming kan kunderna förvänta sig att se vilket sportevenemang som helst, när som helst över hela världen. Du kanströmma stora sportevenemang på din TV. Men det är viktigt att notera att vissa sporter får lite eller ingen uppmärksamhet, så du bör kolla innan du öppnar ett konto hos en bookmaker. En annan faktor att överväga är utbetalningsalternativen som tillhandahålls.

Betalningsmetoder på singaporska bettingsidor

Mångsidiga betalningsmetoders tillgänglighet är en viktig men ofta förbisedd funktion bland spelarna. Som spelare bör dukolla de tillgängliga insättnings- och betalningsalternativen för att undvika frustrationer eller långa förseningar när du väl vinner. För att anses vara en bästa sportspelsajt i Singapore måste den ha olika betalningsalternativ, allt från e-plånbok, betalkort, tillPayPals bettingsajter och den växande kryptovalutan.

Singaporeanska bookmakers accepterar kredit- och betalkort utfärdade av Visa och MasterCard, men ibland avvisar regeringen några av dem. Flerabanker är förbjudna att göra överföringar till utlandsbaserade spelsajter. Om detta händer kan spelare använda alternativ som PayPal, som stöds brett av offshore bookmakers.

Betalningsmetod Typ Insättningsgränser Deposit/Withdrawal Betalningsavgift
E-plånbok 5 USD – 99 999 USD Tillgänglig för insättningar /Tillgängligt för uttag 0% – 2,9%
Betalkort| ||1163 $5 – $99,999 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag 0% – 3%
Betalkort $5 –$99 999 Tillgängligt för insättningar /Not Available for Withdrawals 0% – 2,9%
Kryptobetalning $50 – $1000 Available for Deposits /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Betalkort| ||1205 $5 –$99,999 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag 0% – 2%

Insättningar och uttag avkryptovaluta har stor framgång i Singapore eftersom betalningsmetoden är decentraliserad, och det finns inga strikta regler kopplade till den. Singapores spelare har ett brett utbud av alternativ inklusive Ripple, Litecoin och Ethereum men Bitcoin fortsätter att dominera kryptobetalningsalternativen. Insättnings- och uttagsalternativen kan skilja sig från bookmaker till bookmaker, och det är viktigt att använda en bookmaker som arbetar med den lokala SGD-valutan för att minimera ytterligare avgifter och valutaomvandlingsavgifter.

PayPal Betting

Online gambling has become a huge business in Singapore and this has been propelled by a young, vibrant, and active customer base. This group is looking for creative ways of passing time and again there is a super-fast internet connection which adds to the interest in ways to make money online in Singapore. PayPal har vunnit betydande dominans inom vadslagningssektorn och för närvarande.

Nuförtiden kan du få tillgång till bettingsidor online med PayPals insättnings- och uttagsalternativ eftersom användarna är tillåts åtkomst för enliten avgift och med stor effektivitet. Med PayPal krävs inga sådana kortuppgifter. Det är mycket säkrat, och detta är en av de faktorer som vi, såväl som alla spelarna väljer denna metod som utmärkt.

Webbplatsens funktionalitet

Innan du väljer en spelwebbplats, || |1234players should assess its functionality vad gäller enkel navigering, menyernas synlighet och färgschema som används. Du bör söka efter bettingsidor där du enkelt kan identifiera spel som du gillar och lägga en satsning utan större ansträngning.

The designen måste vara lätt att navigera med menyalternativen lättillgängliga från vilken sida som helst. Spelare ska alltid veta var de är på en bettingsajt och ha enkel tillgång till var de vill flytta till. Det bör också vara engagerande och hålla din uppmärksamhet på varje sida.

Extra funktioner

Ytterligare funktioner att kontrollera, på webbsajter för vadslagning inkluderarinformationstillgänglighet, vändning tid och visuell design. Nyckelinformation såsom insättningsknapp och instruktioner bör placeras där spelare enkelt kan komma åt dem. När det gäller handläggningstid bör spelsidan ta kortast möjliga tid för att vara öppen och igång. Våra rekommenderade sajter är funktionella, snabba och enkla att gå igenom.

Det här kriteriet hjälper dig att skilja dåliga från bra onlinespelsajter. Kontrollera informationen nedan, innan du registrerar dig och sätter in pengar för ditt första spel.

spelsajt Livestreaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport
Nej Ja Ja Ja Ja
Ja Ja Ja| ||1291 Yes Ja
Nej Nej Ja Ja Ja

I tabellen har vi listat kriterierna för att kontrollera när du väljer och väljer de bästa bettingsidorna online. Dessa inkluderar ett livebettingalternativ, tillgängliga utbetalningsalternativ, snabbspel och virtuella sporter. Det är viktigt att notera attinte alla webbplatser kommer att ha de angivna funktionerna. Men att missa en funktion eller två betyder inte att webbplatsen nödvändigtvis är dålig.

Kundtjänsten

Kundtjänst ger ofta det första intrycket och är en avgörande faktor för om en tippare kan bestämmer sig för att öppna ett konto eller stanna hos ett spelbolag. Det är här som vissa bookmakers utmärker sig när andra misslyckas, precis vid det första hindret. Kvaliteten på sajter för toppsportspel bestäms avkontaktalternativ, väntetid och kvaliteten på de svar som ges.

Tabellen nedan inkluderar några av de vanligaste kontakten betyder att du kan använda för att utvärdera de bästa bettingsidorna online. En bra sportbok måste ha åtminstonenågra av dessa kommunikationsalternativ. Ett bra val av kommunikationspunkter, som du kan leta efter består av e-post, telefon, livechatt, messenger och ibland även sociala medier.

Kontaktmetod Tillgänglighet på Tillgänglighet på Singaporean Sportsbooks Svarstid Vanligen tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Up to 5 Minutes 24/7
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Up to 5 Hours 24/7
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 10 minuter 12 timmar om dagen, inte på helgen
💬 Messenger Sällsynt Upp till 8 timmar 12 timmar om dagen, inte på helgen
🌐 Sociala nätverk Sällsynt Upp till 24 timmar 12 timmar om dagen, inte på helgen

Kundservice är en så grundläggande sak att tänka på innan du registrerar dig på någon spelwebbplats. I de flesta fall uppleverspelare ett tekniskt problem med insättningar eller uttag och det är här som kundtjänst kommer in. Detta problem kan uppstå mitt i natten, varför behovet av standby kundservice 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

The Sportsbook Reputation

Den sista faktorn att ta hänsyn till är sportbokens rykte i Singapore. Även om det finns regler som kontrollerar vadslagningssajter, poppar vissa kasinon och sportböckerutan alla nödvändiga licenser och erbjuder därför dåliga tjänster. Som spelare kan du kolla på onlineforum och bloggar för att identifiera några av dessa vadslagningssajter med dålig kvalitet.

För vårt fall har vi valt onlinebookies med ettpositivt rykte på marknaden. Vi har samlat in information från onlineforum och sociala medier för att få viktig information om de bästa sajterna och övervägde det som slutsats.

Hur man öppnar ett konto hos Singaporean Bookmaker

För att kunna för att spela online krävs det att du skapar ett konto på hemsidan. Detsamma gäller betting online. Efter att du har bestämt dig för en föredragen bookmaker i Singapore måste du skapa ett konto. Singapore är känt för landbaserat spel ochföljer samma regel för onlinespel. Innan du går med i en bettingsajt online i Singapore bör du dock förstå förutsättningen för att öppna ett konto som bland annat inkluderar minimiålder, bosattadress och lokalnummer.

Steg

1
Identifiera betrodda bookmakers

Beslut dig för din föredragna, ansedda och pålitliga bookmaker från mängden. Gör en grundlig bakgrundskontroll och läs recensioner för att hitta mer information.

2
Navigera till en bookmakers webbplats

Öppna din föredragna bookmakers hemsida och klicka sedan på " Gå med nu,” Satsa nu”, “Registrera” eller “Skapa ett konto”-fliken.

3
Fyll i registreringsformuläret

När du utför steget 2 kommer du till en sida med registreringsformuläret. Du måste fylla i och skicka in formuläret online. I de flesta bookmakers måste du fylla i ditt fullständiga namn, födelsedatum och bostadsadress.

4
Sätt in pengar

Efter framgångsrik registrering, kommer att krävas för att ladda pengar och lägga ett vad. De flesta webbplatser accepterar betal- och kreditkort.

Registreringsprocessen är enkelså länge du har förutsättningarna för att öppna ett spelkonto. Var noga med att kontrollera den obligatoriska minimiåldern för spelande, ha ett lokalt mobilnummer bland annat. Med en stabil internetuppkoppling kan processen ta dig max 10 minuter. Du måste ha en aktiv e-postadress innan du klickar på registreringslänken.

eSport: CS: GO Betting Sites & More

Föreställ dig att du spelar ditt favoritspel. Nåväl, singaporeaner har uppnått detta genom eSport. Dessa professionella spelare kan tjäna pengar samtidigt som de gör det de brinner för.Det finns många eSport-spelsajter tillgängliga lokalt och internationellt som kan nås av Singapore-spelare.

CS: GO-spel är också lagligt i Singapore, men endast med korrekt licensiering. På grund av den senaste uppkomsten av CS: GO-spelsajter i Singapore har det funnits ett ökande behov av att implementera etträttsligt ramverk som kan vara hållbart på lång sikt. Det finns också möjlighet att satsa på League of Legends, Dota 2, bland andra esportspel. Kolla tabellen nedan med de bästa e-sportspelsajterna i Singapore.

eSports bettingsajt Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg|| |1482 Secure Link T&C's
100 % upp till200 SGD vid första insättning 9+ 93,25% 5,0/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till50 € vid första insättning 8+ 91,78% 4,9/5 Besök Webbplats! Fullständiga T&Cs gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Som en framväxande nisch med professionella spelare verkar e-sport varanästa stora grej i vadslagningssektorn. Du bör prova vadslagning på e-sport och välja mellan kontantbaserade eller hudbaserade alternativ när du satsar på e-sportsmatcher.

Regleringen av sportvadslagning i Singapore och spelmiljön

Hardspel är lagligt i Singapore men starkt reglerad av strikta lagar som avser att upprätthålla lag och ordning samt mildra de möjliga effekterna det kan ha på samhället. Andra hasardspelsaktiviteter är förbjudnasåvida de inte är licensierade eller undantagna enligt lag. För att anses vara en webbplats för bästa sportspel måste den vara laglig och följa befintliga lagar och förordningar.

De spelrelaterade reglerna i Singapore inkluderar vadslagningslagen, Common Gaming Houses Act, Private Lotteries Act , och kasinokontrolllagen. I nästa avsnitt kommer vi att diskutera idetaljer vad dessa handlingar betyder i den singaporeanska vadslagningsmiljön.

Gambling Commission & Licence

Legal Sports Betting & Gambling in Singapore
🎰 Terminaler för vadslagning med fasta odds 24 319
📑 Betting Shops 7820
🏛️ Landbaserade kasinon 10+
💻 Alla licensierade sportböcker 520+
🏆 Bäst rankade Safe Betting-sajter Våra val

Traditionellt har spel i Singapore uppfattats som en social aktivitet och förväntas fortsätta inom överskådlig framtid. Utöver landbaserade kasinon, hästkapplöpningar och sportvadslagning utvärderar myndigheterna också den växande efterfrågan på nya ochicke-traditionella spelalternativ som kan vara tilltalande för ung och innovativ generation.

Alla typer av onlinespel i samband med kasinospel, offentliga lotterier, hästkapplöpningar och andra sportaktiviteter är generellt förbjudna i Singapore enligt Remote Gambling Act 2014, såvida de inte utfärdas med ett intyg omundantag från inrikesministeriet eller om onlinespel faller inom räckvidden för Remote Gambling (Exempt Persons) Order 2015 (RGEPO). Med informationen i denna paragraf vill vi berätta att alla dessa handlingar och reformer gjorde vadslagningssajter online lagliga.

Bettinglagen tillhandahåller en rättslig ram för vanliga vadslagningslokaler, offentliga vadslagning och bookmakers. Det finns Common Gaming House Act som tillhandahåller regler för spelhus, offentliga lotterier och offentliga spel. Private Lotteries Act fokuserar på privata lotterier, och Casino Control Act kontrollerar licensierade kasinon i Singapore. Singapore Totalizator Board övervakar vadslagningsaktiviteter som genomförs av Singapore Pools. Dessa lagar vägleder sportspelsajten i Singapore.

I denna recension av onlinespelsajter i Singapore; vi har listat de bästaspelsajterna med giltiga licenser. De lagliga sportspelsajterna i Singapore regleras av de olika statliga myndigheterna som diskuterats.

De säkraste onlinespelsajterna med en giltig Singapore-licens

Spelare kankontakta någon av byråerna om de har några tvivel om en webbplats. En användare kan också kontrollera licensnumret som visas på webbplatsen för att kontrollera dess legitimitet. Intressenter inom spelsektorn ser fram emot ett centraliserat organ som kan kontrollera sektorn på ett lättare sätt. Den nya myndigheten som är Gambling Regulatory Authority (GRA) förväntas ombildas från den befintliga Casino Regulatory Authority (CRA).

Webbplatser att undvika

Det finns ett växande kluster av vadslagningssajter lokalt och internationellt som försöker samla in spelarnas ekonomiska detaljer och personlig information för olagliga aktiviteter. När det gäller att dela finansiell information online bör du alltid vara100 % säker på att arbeta med en säker webbplats. Du bör kontrollera om onlinespelsidan är krypterad och registrerad hos de olika licensieringsorganen i Singapore.

Vårt team strävar alltid efter att skydda dig från bedrägerier och busiga webbplatser. Din tillfredsställelse och säkerhet är det som driver framställningen av sådana recensioner. För att garantera din säkerhet har vi listat några av de webbplatser som vi anser vara osäkra och ganska farliga. Lämna inte dina personuppgifter till dem under inga omständigheter.

Dessa webbplatser fungerar utan licenser eftersom de är inblandade i penningtvätt. Det är viktigt att integriteten för vadslagning upprätthålls i Singapore, därför måste du använda licensierade spelbolag. Vi åtar oss atttillhandahålla betrodda vadslagningssajter och hålla utkik efter alla misstänkta sportbok online.

Historia och framtid

Efter att ha tillbringat många år på att utrota illegala typer av spelverksamhet, återinförde Singapore spel och regler 2010. Inom en kort tidslinje har Singapore blivit en av världenspopulära kasinodestinationer. Medan regeringens mål att locka turister, snarare än lokala, visar data att singaporeaner tycker om att spela mer än vad regeringen hade räknat med.

Historiskt går spel i Singapore tillbaka till 1800-talet när Singapore var under britterna. Under tiden användes "spelgårdar" som ettslagfält för tuppfäktning tills verksamheten förbjöds 1856. Spola framåt till 1923; hasardspel legaliserades i tre år innan det blev illegalt 1926. Senare 1968 invigdes Singapore Pools statliga lotterispel. Detta var den första lagliga vadslagningsplattformen sedan förbudet 1926.

Singaporianska lagar och lagar om sportspel
 • Första vadslagningsevenemang Folk satsade på tuppfäktning tills det blev olagligt 1856.
 • Polislagen XIII av 1856 Den första lagstiftningen mot spelhus. Det användes senare för att konsolidera lotterier.
 • Singapore Turf Club Organiserade och underlättade hästkapplöpningsevenemang i Singapore.
 • Legalisering av hasardspel Hasardspel legaliserades i tre år innan det förbjöds igen 1926.
 • Singapore Pools State lottery Den första vadslagningsplattformen som skapades.
 • Casino Control Act från 2006 Denna lag gjorde det möjligt för de två kasinon att bli licensierade och öppnade. Det underlättade också skapandet av organisationer som hjälpte till att bekämpa potentiellt spelberoende.
 • Private Lotteries Act of 2011 Denna lag förbjöd singaporeaner att genomföra privat lotteri utan ordentlig dokumentation. Påföljderna omfattade böter och fängelsestraff.
 • Remote Gambling Act of 2014 Inrikesministeriet i Singapore underlättade lagen för att acceptera online- och telefonlotterier samt fotboll och bil -racing satsningar.

I ett försök att förbättra turismen öppnades de två kasinon i Marina South och Sentosa 2010. 2016 beviljades Singapore Pools ettundantag enligt Remote Gambling Act|| |1727 2014. This gave birth to the online and telephone betting for lotteries, football, and motor racing.

För välståndet för spelindustrin i Singapore, inrikesministeriet (MHA) ärjobbar på att introducera en ny byrå som kommer att konsolidera alla befintliga mindre organ till ett paraply. Den nya lagen förväntas effektivt ta itu med utvecklande spelprodukter och affärsmodeller i Singapore.

Betting i Singapore: Slutsats

Som en av de växande jättarna inom vadslagningssektorn är Singapore engagerad att omstrukturera sina tillsynsmyndigheter ochge en tydlig operativ ram för onlinespel sajter och deras spelare. För närvarande finns det många webbplatser av högsta kvalitet att välja mellan; andra som verkar på den internationella marknaden. I analysen har vi beskrivit kriterierna som ska användas för att hitta den bästa bettingsajten online i Singapore.

Det skulle aldrig vara ett misstag att öppna ett konto på någon av de tillhandahållna sajterna, förutom de svarta listan. Varje användare bör dock ha en lista medkrav att leta efter på en bettingsajt som bör finnas. Vi rekommenderar att du kontrollerar utbetalningsalternativ, webbplatsens funktionalitet, licensiering och efterlevnad av de angivna spellagarna.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Singapore 2021:

We are committed to providing you with regular updates regarding any gambling-related changes in Singapore. As a result, you should check for framtida sportspelsajter recensioner för att vara säker på att du är korrekt informerad. Samtidigt kontrollerar vi ständigt efter olagliga aktiviteter och misslyckade försök från bookmakers att följa de nya lagarna, och vi kommer inte att tveka att ta bort en bookmaker från vår lista om vi anser det ovärdigt.

Ofta. Ställda frågor

Frågor och svar ger dig en lista medvanliga frågor relaterade till onlinespel webbplatser, regler, erbjudanden och betalningsalternativ på singaporeanska bettingsidor. Du kan kolla det här avsnittet för att bli frikänd för några vanliga frågor och svar och identifiera autentiska vadslagningssajter innan du klickar på någon registerlänk.

🥇 Vilka är de bästa vadslagningssajterna i Singapore?

Det finnsmånga bettingsidor att välja mellan i Singapore. Vi har tillhandahållit våra kriterier som du kan använda för att fatta ett välgrundat beslut när du väljer en spelpartner. Kolla in våra val förbästa bettingsajter i Singapore.

🏆 Vilka bettingerbjudanden kan jag hitta på singaporeanska sportsbooks?

De flesta onlinespelbolag i Singapore har lukrativa bonussystem för både befintliga och nya spelare.Bettingerbjudanden i Singapore ges ofta i form avgratisspel, gratis spelkrediter eller extra pengar som läggs till på kundens konto.

⚖ Är vadslagning lagligt i Singapore?||1787

Yes, spel är lagligt i Singapore men starkt reglerad av strikta lagar för att upprätthålla lag och ordning samt mildra de möjliga effekter det kan ha på samhället. Sesportvadslagningsförordningen skisserna för att förstå de specifika klausulerna relaterade till hasardspel i Singapore.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Singapore?

Ja,PayPal har vunnit betydande dominans inom vadslagningssektorn och för närvarande finns det flera online-bokhandlare som accepterarspel med PayPal|| |1799. You can access online betting sites with PayPal deposit and withdrawal options, listed in our review.

> Finns det några nya bettingsidor som du kan rekommendera?

Sajter som uppfyller lagkraven| ||1804 and provide decent security are the ones we recommend. You can check the forums and blogs to check what the community is thinking about the nya bettingsidorna. Vi uppdaterar regelbundet våra recensioner och lägger till ytterligare webbplatser till listorna. Du kan vara säker på att alla nya tillägg är verifierade och säkra.

😎 Är livebetting möjligt i Singapore?

Ja, online betting bookies i Singaporeerbjuder ett livebettingalternativ där du kan titta på och satsa livesport antingen från appen eller webbplatsen. Läs och förståin-play betting i Singapore innan du registrerar ett konto för att spela med riktiga pengar.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Singapore?

Det finns både lokalt och utländskt baserat vadslagning webbplatser i Singapore att välja mellan. när du letar efterbästa sportspelapparna bör du kontrollera användarvänligheten, lyhördheten och lättheten att navigera för att placera ett vad. Kundrecensioner spelar också en viktig roll för att förstå en sportspelsapp.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Det är möjligt att satsa på val i Singapore,fast olagligt.spelmarknader har organiserat illegala valvadslagning utanför de statligt sanktionerade spelbyråerna. Däremot kan du prova offshore-alternativet eftersom det är olagligt för fysiska spelbolag att erbjuda alla typer av politisk vadslagning.

Lista över bästa sportspelsajter i Singapore: Alla singaporska bookmakers

Nedan har vi en sammanfattning av vadslagningssidor i Singapore som är verifierade och pålitliga. Dessa webbplatser ärväl reglerade, har all funktionalitet och värda att testa. Alla bookmakers har krypteringssystem som skyddar dina personuppgifter eller ekonomiska data. Baserat på kriterierna vi tillhandahållit kan du välja din favoritspelpartner och satsa dig till bankerna.

Singaporeansk bettingsajt Betyg Höjdpunkt|| |1848 Welcome Bonus Säker länk T&C
22Bet 5.0/5 | ||1862 Bästa bonusar 100 % upp till200 SGD vid första insättning Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
LV SATSA 4.9/5 Fantastiska registreringserbjudanden|| |1885 100% up to €50 vid första insättning Besök webbplatsen!||1892 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Matchbok 4.8/5 Bäst för sportspel Satsa €10Få €10 Bonus Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+