De bästa bettingsajterna i Sydafrika – Bästa bookmakers i Sydafrika för 2021

Detta är dinone-stop shop till de bästa bettingsajterna i Sydafrika. Det har aldrig funnits en landsguide så komplett, uppdaterad och full av användbar information. Om du är en vadslagningsentusiast som bor i landet eller någon som vill ägna dig åt sportspel i Sydafrika, då är det här guiden för dig.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Sydafrika
Bästa spelsajter i Sydafrika

Satsa på Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sport

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Top Bonuses and Promotions

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

spelresorter

Utbetalningsnivåer i Sydafrika

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Sydafrika Sportspelappar

Vår forskning har varit omfattande och lämnar ingen sten ovänd. Många människor runt om i världen har ett behov av kvalitetsinformation om globala vadslagningsmarknader, och genom den här serien har vi gjort det till vårt uppdrag att förvandla vår domän till detkomplett informationscentrum för spelare för sportspelsajter i Syd. Afrika och många andra länder runt om i världen.

Våra topp 10 sportspelsajter i Sydafrika

I vår process för att etablera de bästa sportspelsleverantörerna för den sydafrikanska marknaden har vi noggrant analyserat regionen, inklusive med hänsyn till lagliga restriktioner som operatörerna står inför. Vad vi har tagit fram nedan är en viss lista över debästa sportbettingsajterna i Sydafrika – som erbjuder spelarna en säker, laglig och kvalitetsspelupplevelse.

Vi bedömde varje operatör utifrån en rad nyckeltal och tittade på nischområden inom verksamheten, inklusive sponsringsavtal, bonus till nya spelare och djupet på tillgängliga sportmarknader. Resultatet är listan över operatörer som du kan se nedan, som i våra sinnen är debästa leverantörerna av sportspel online i hela regionen.

SydafrikasTOPP 10 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Sydafrika Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
R25 Registrera dig Bet 31+ 80+ 93.75% 5,0/5||388 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Njut av 100 % upp till£/€50 28+||402 112+ 94,77% 4,9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsa€10 €10 26+ 129+ 92,26% 4,8/5 Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€15 €10 26+ 129+ 93,45% 4,7/5 Besök webbplatsen!||468 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp tillR 1600 29+ 140+ 93,45% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€50 47+ 149+ 91.78% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Pengar upp till€25 34+ 230+ 94.19% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
N/A 22+ 78+ 93,00% 4.6/5 Besök webbplats!|| |562 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
€25 Bonus+€10 Safe Bet 35+ 94+ 93,14% 4.6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
€25 i gratisspel 25+ 55+ 91.00% 4,6/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Operatorerna som listas ovan har valts ut av en noggrann rankningsstandard, detta inkluderar säkerheten på plattformen, kvaliteten på kundsupporten som erbjuds och spelarnas förmåga att ha en högvärdig spelupplevelse. Av dessa anledningar ärvårt rankningssystem robust och misslyckas inte med att etablera de bästa bettingsajterna online i Sydafrika med sådan precision och fullständighet.

Bästa spelsajter i Sydafrika efter kategori:
Bästa spelsajt i Sydafrika Betway
Bästa nya spelsajten i Sydafrika Afrika Karamba
Högsta utbetalning Bookie TonyBet
Bästa PayPal-spelsajt Unibet
Bäst för bonusar mr.play
Safest Bookmaker Betsafe
Top mobilapp Hopa
Bästa eSports vadslagning webbplats LV BET
Bäst för Live Betting Betiton
Bäst för extra Funktioner Matchbok

Den här sidan är den perfekta platsen för en tippare som fortfarande inte har bestämt sig för vem du ska spela med i Sydafrika, om du fortfarande har svårt att bestämma vilken spelsajt du ska spela med öppna ett konto med, nästa stycke kommer att ge dig massor av detaljer och vägledning om hur du bäst väljer ett – oroa dig inte, varje rekommendation kommer komplett medmått, information och data to reinforce our advice and give you confidence.

Det enda som återstår att nämna i det här öppningssegmentet för sportvadslagning online i Sydafrika är att vi också förser dig med desenaste nyheterna över hela spelmarknaden i landet|| |706. The link below will take you across to the latest news and information concerning gambling in the region.

The Criteria for Judging the Best Sports Betting Sites in South Africa

Proceduren för att begränsa de bästa spelbolagen kräver noggrann och målinriktad forskning, vilket allt är mycket tidskrävande. Lyckligtvis för er, våra läsare, har vi slutfört den här mödosamma uppgiften åt er, och ni kan snabbt granska resultaten i vår bekräftade lista över bästa sportspelsajter.

Kriteriet för att välja de bästa sportspelsajterna i Sydafrika är omfattande, och tabellen nedan ger dig en indikation på djupet och detaljerna vi går till i vår analys av detta land. Det finns flera nyckelområden där mer vikt ges, men i allmänhet har alla ämnen som listas i tabellen nedan en stor betydelse för användarens övergripande spelupplevelse.Klicka på en av nyckelindikatorerna nedan för att se exakt hur vi rankar det.

Sport och ligor

Som sportspelare ärutbudet av vadslagningsmarknader tillgängliga för spel on can be one of the most important factors when selecting where to bet with. In the first stage of our ranking process, we have taken a detailed look at the availability of markets, and have used the amount, quality and number of available options to determine how to rank each sports betting site in South Africa.

Rugby: Vinnare av världscupen

Rugby i Sydafrika är den populäraste sporten just nu, till stor del tack varevinsten i Rugby World Cup 2019. Within the country there is a domestic league, and regular international games. There are many fantastic rugby bettingsidor för att njuta av denna underbara sport.

Fotboll: Kaizer Chiefs och Steven Pienaar

Fotbollsbetting är otroligt populärt i Sydafrika. Nationens största lag är Kaizer Chiefs, och de tävlar i den sydafrikanska Premier Division. Det har funnits några stjärnor inklusiveMark Fish ochSteven Pienaar och Oldham-legendenDean Furman.

Cricket: A Dominant Force

Sydafrikansk cricket är en otroligt populär sport within the country. It is another sport where South Africa perform on the elite end of the global stage, the national team have legendary players. There are still many bästa cricketbookmakers att njuta av.

Cykling: Epic Duration

Cape Town Cycle Tour är ett av världens längsta cykelevenemang i sitt slag och är ett nationellt monument inom sporten. Två av landets främsta ryttareDaryl Impey ochRobert Hunter har båda haft måttlig framgång. Kolla in vårabästa cykelbettingsajter för mer.

Golf: Några av världens bästa banor

Det är utan tvekan att Sydafrika är hem för några av de bästa golfbanorna i världen. Sammantaget finns det ett överflöd avgolfspelsajter att njuta av, och de bästa nationella spelare inkluderarGary Player ochErnie Els. Det här är sådana du kan stödja när du satsar.

Friidrott: Många formidabla idrottare

Berättelsen om friidrott i Sydafrika är en fylld av globala stjärnor. Sådana som Semanya och Niekerk har domineratOlympics running. Ett annat känt namn för sydafrikansk friidrott ärOscar Pistorius. Den kontroversiella figuren.

Ovanstående sporter som vi har beskrivit är bara sex av de många sporter som finns att spela på inom landets främsta bookmakers. Det finns många fantastiska plattformar som erbjuder spelarna ett enormt utbud av spelalternativ, och hos de flesta operatörer är det inte ovanligt att hauppåt 30 olika sporter tillgängliga vid varje given tidpunkt.

Utanför den klassiska sportkatalogen med vadslagningsalternativ finns det också möjlighet att satsa på ett antal nyheter vadslagningsmarknader. Dessa inkluderar men är inte begränsade till TV-program, politik och andra populära evenemang som inte anses vara sport. Naturligtvis är detkommande valet i USA ett klassiskt exempel på hur en sportvadslagningsplattform kan ge möjlighet att satsa på evenemang utanför sportkategorin.

Jämföra oddsnivåer och utbetalningar för varje bookie

Den kanske viktigaste aspekten av en spelupplevelse är värdet som spelaren får för sin investering (i vadet). Utbetalningsnivåer, oddsnivåer och linjer har blivit en av de stora skillnaderna för moderna spelare, de av oss som letar efter debästa oddsspelsmakarna har nu medel och möjligheter genom moderna spelare teknik för att hitta de starkaste priserna på varje marknad.

Genom att använda en enkel beräkning har vi sammanfattat debästa bettingsajterna i Sydafrika för utbetalningssatser i tabellen nedan. Vad du kan se från den här översikten är att i Sydafrika erbjuder bookmakers en anständig utbetalning till spelare, det finns lite variation också, vilket innebär att du måste vara medveten om potentiellt högre odds hos en konkurrent när du gör ett vad .

Utbetalningsfrekvensen ärinte bara differentierad av bookmakers oddsnivåer|| |944, it is also the specific sport being played, and also whether or not the game is in-play or pre-match will have a significant bearing on the market price. Overall, there are many strong odds levels being offered by South African sports betting sites, and unless you’re making big money bets the differences in market prices will be barely noticeable.

spelbonusar, kampanjer och erbjudanden för Kunder

Den överlägset mest tilltalande aspekten av en ny plattform ärspelbonusen på sportbok förslaget för nya spelare. Det har blivit ett av de mest grundläggande verktygen för bookmakers att skapa nya affärer, och mycket pengar och marknadsföringsexpertis går åt till att utforma erbjudandena. Här nedan hittar du debästa bettingerbjudandena för bookmakers i Sydafrika, utvalda efter storlek, användarvänlighet och flexibilitet i spelboken.

Sydafrikansk vadslagningssajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk T&C:s
R25 Registrera dig Bet 1x 180 dagar No minimum 4,9/5||990 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Njut av 100 % upp till£/€50 10x 5 days 1,65 4,8/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsa€10 10€ 1x 14 dagar 2,00 4,7 /5 Besök webbplatsen!||1046 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Satsning€15 10€ 1x 14 dagar 2,00 4,6 /5 Besök webbplatsen!||1073 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp tillR 1600 9x 14 days 2,00 4,5/5 Visit Site! Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+

Det finnsmånga olika typer av vadslagningserbjudanden, de sträcker sig från insättningsmatchande bonusar till bookmakersgratisspel och förbättrade odds. Majoriteten av spelbonusar faller inom en av dessa tre kategorier. Kunder kan ha en preferens för båda typerna, och kvaliteten på bonusen dikteras vanligtvis av det maximala värdet som spelaren kan få som belöning.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Sydafrika Betway
🥈Högt erbjudande TonyBet
🥉Utmärkt sportbonus Hopa || |1143
◻️ Högt värde Bookie Betiton
◻️Toppkampanj mr .play
◻️ Bästa odds LVBET

En sak att vara medveten om när du deltar i vadslagningserbjudanden är att villkoren och villkoren för affären kommer inte alltid att vara direkta. Du måsteläsa omsättningsvillkoren, giltigheten och alla andra bifogade villkor för att säkerställa att du får en rättvis affär med spelbonusen.

Villkor är ettvanligt område där spelarna kan fångas upp, bara från att förbise vissa förhållanden. Vissa villkor kommer att kräva att deltagaren gör ett visst antal satsningar under en tidsperiod för att släppa ut pengarna, viktigare är att endast vissa typer av satsningar kommer att kunna bidra till tröskeln.

Omsättningskrav är vanligtvis tydligt identifierbara i villkorsdokumentet – de kommer att angehur mycket pengar du behöver för att satsa och till vilka odds dina spel kommer att anses vara giltiga mot omsättningsbeloppet. Många spelwebbplatser tjänar på dessa erbjudanden eftersom kunderna inte förstår hur mycket pengar de kommer att behöva satsa innan ett uttag, och kommer så småningom att förlora på grund av att de tar för stor risk.

De allra bästa bookmakerna kör så kalladeVIP-program, dessa bettingsidors kampanjer hjälper till att belöna kunder som gör regelbundna bidrag till spelboken. Runt om i världen finns det spelare som regelbundet belönas av bookmakers för att de gör regelbundna insättningar och satsningar på en enda spelbok.

Typ av satsningar

Det finns många satsningstyper och marknader tillgängliga att satsa på. på, och de bästa sportsbooks i Sydafrika har tagit på sig att slå samman en enorm mängd möjliga spelalternativ. På entypisk fotbollsmatch kan du förvänta dig över 100 speltyper, från totalsummor till målskyttar och kort.

Det är vanligt att bookmakers erbjuder ett enormt utbud av speltyper, här nedan kan du se populära marknader och speltyper inom vanliga lagsporter . Dessa marknader är inte specifika för någon enskild sport, men de är representativa för många av sportspelsajterna online i Sydafrikas största sporter att betta på.

Det är förståeligt att varje spelare kommer till Sydafrikas vadslagningssajter med sina egna avsikter om vilken insats de ska lägga. Men totalt sett finns det enbred möjlighet för speltyper, att utnyttja alla möjligheter är avgörande för en njutbar och framgångsrik upplevelse i spelboken.

Safety and Security

Det är verkligen självklart att säkerhet för användare är ett primärt bekymmer för desäkraste online bettingsidorna i Sydafrika. I vår analys tar vi säkerhet och säkerhet på största allvar, vårt uppdrag är att endast rekommendera sajter som erbjuder användarna en säker spelupplevelse när det gäller integritet, följa lokala regler och säkra sina kunders data.

Betting webbplatser är byggda enligt moderna standarder för webbutveckling, med hjälp av förstklassig end-to-end-kryptering och säkra databaser. Att arbeta enligt dessa tekniska standarder är ett minimikrav för alla företag som står inför online i modern tid, och de webbplatser som vi har rekommenderat på den här sidan fungerar med många avleverantörerna av internetkryptering och säkerhet we have listed below.

Säkerhetspartners på webbsajter för sportvadslagning i Sydafrika

Vår analys tar hänsyn till många viktiga aspekter när vi väljer de bookmakers att presentera på denna sida, men ingen tas mer seriöst än plattformens säkerhet. Endast operatörer som har korrekt licensiering, följer regler och använder högstandard digital säkerhet kommer att visas på den här sidan.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • Comodo
 • DigiCert
 • Anförtro datakort
 • GeoTrust
 • GlobalSign
 • GoDaddy
 • RapidSSL
Ansvariga spelorganisationer
 • UK Gambling Commission
 • Responsible Gambling Council
 • IBAS
 • eCOGRA
 • GambleAware
 • Nationella rådet för spelproblem
 • Internationellt centrum för ansvarsfullt spelande

De system för ansvarsfullt spelande som främjas av en sportspelsajt är en viktig del av plattformen, eftersom den visar hur allvar operatören bryr sig om sina kunder. I tabellen ovan kan du se några av de organisationer som arbetar inom detta område för att säkerställasäkerheten för spelare på onlinespelsajter.

För att förstå om en vadslagningssajt är en säker plats att spela på rekommenderas det att titta på de anslutna organisationerna längst ner på plattformens hemsida. Du kommer att kunnaspela med mycket större självförtroende med vetskapen om att operatören tar säkerheten och välfärden för sina spelare på allvar.

Den bästa sydafrikanen Mobile Betting App

Nuförtiden letar kunder efter den ultimata flexibiliteten med sin vadslagningsaktivitet, detta uppnås via mobila spelappar. Marknaden förSydafrikas spelappar är stark, och det finns många operatörer som arbetar med att bygga högklassiga spelappar som användarna kan njuta av när de är på resande fot.

När det kommer till att bedöma en betting-app finns det flera viktiga kriterier att ta hänsyn till, för det första hastigheten och kvaliteten på vadslagningsprocessen på mobilen – detta inkluderar att sätta in pengar på kontot. Möjligheten för användaren attnavigera och snabbt identifiera nya marknader är också ett kännetecken för den bästa sportspelsappen.

Bästa sydafrikanska vadslagning Appar

Ett annat attribut som många kvalitetsspelappar nu har integrerat ärlive-streaming av sportevenemang. Uppenbarligen är detta en mycket populär funktion som fansen har reagerat positivt på. Leta efter sajter som erbjuder livestreaming när du väljer den mobila sportsbook du vill gå vidare med.

Live Betting & Live Streaming

Kunder nuförtiden kräver så mycket mer av sin livespelupplevelse, och i Sydafrika är efterfrågan inte mindre. Bookmakers i det här landet erbjuder ettenormt utbud av in-play-spelmarknader från den internationella sportens värld – med höga odds, djup på marknaderna och viktigast av allt – topp- livestreaming av hög kvalitet.

Nedan kan du se de bästa livespelsajterna för sport i Sydafrika – för att vara tydlig med att dessa sajter inte är långt borta från våra övergripande toppoperatörer, eftersom de presterar bra inom ett antal nyckelkategorier. Den huvudsakliga skillnaden hos dessa operatörer är deras förmåga attliveströmma sportsändningar till sina kunder, vilket utan tvekan ger en överlägsen spelupplevelse live.

Livespelsajt Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk T&C's
R25 Registrera dig Bet 350+ Ja Ja 4.9/5 Besök webbplatsen!|| |1376 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Njut av 100 % upp till£/€50 350+ Ja Ja 4.8/5 Visit Site! Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Satsa€10 10€ 250+ Ja Ja 4.7 /5 Besök webbplatsen!||1428 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Satsning€15 10€ 250+ Ja Ja 4.6/5||1451 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp tillR 1600 250+ No Yes 4,5/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

För attaktivera livestreaming hos en sportsbook-operatör måste du uppfylla satsningskraven. Detta kan vara att helt enkelt lägga en liten satsning på sporten du vill titta på, och sedan blir streamen tillgänglig. Det finns också många extrafunktioner när det kommer till livebetting – att lösa in din satsning är en som kunder runt om i världen har kommit för att utveckla en hat-kärlek-relation.

Bankmetoder för sydafrikanska bettingsajter|| |1492

The ability to utilise a wide-array of different payment methods is a luxury that some gamblers around the world are not able to enjoy. Fortunately in South Africa bookmakers are able to offer a range of e-plånbok, bankkort och till och med kryptovaluta transaktioner – denna flexibilitet bör göra det möjligt för kunder med alla ekonomiska preferenser att enkelt samarbeta med den bästa sportspelsajten i Sydafrika.

Så här nedan har vi skapat en lista över demest populära betalningsmetoderna tillgängliga för spelare i Sydafrika . Varje betalningsalternativ kommer komplett med en genomsnittlig uppskattning av insättningsgränserna, möjligheten att sätta in/ta ut och den förväntade avgiften för varje transaktion. Var medveten om att dessa inte är specifika för en enskild operatör och kan variera mellan olika sportböcker.

Betalningsmetod Typ Insättningsgränser Deposit/Withdrawal Betalningsavgift
Betalkort R10 – R1,000,000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort R10 – R1,000,000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet R50 – R20,000 Tillgänglig för insättningar /Tillgänglig för Uttag 1,5% – 1,5%
EFT-betalning R25 – R100 000 Tillgänglig för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Banköverföring|| |1576 R50 – R1,000,000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för Wit hdrawals Inga avgifter

Sydafrikanska bookmakers erbjudermånga betalningsmetoder för hasardspelsinsättningar, och många av dessa är internationellt erkända. Listan i tabellen ovan kanske inte är hela utbudet av alternativ hos varje bookmaker, men du kommer att kunna använda de flesta av dessa alternativ på de bästa sydafrikanska vadslagningssajterna som vi har länkat till på den här sidan.|| |1592

PayPal Betting

PayPal är ett av världens mest populära och kraftfulla internetbetalningsprotokoll –medgrundat av den sydafrikanske entreprenören Elon Musk, it is no surprise that the people of this nation use the service heavily when gambling online. PayPal-spelsajter är allmänt tillgängliga över hela landet, och nedan kan du se vår bästa rekommenderade plattform för vadslagning med denna e-plånbok.

Unibet and PayPal logos
Top PayPal Bookie| ||1609
 • Fast Deposits
 • Snabba uttag
Välkomstbonus €25
Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

PayPal kommer verkligen inte utan sina nackdelar. Avgifter är en vanlig del av processen vid insättning och uttag via protokollet. Användare på populära sportspelsajter online kan förvänta sig att drabbas av enavgift på cirka 1,5 % av sin transaktion – detta beror på att PayPal gör överföringen i amerikanska dollar innan de konverterar tillbaka den till sydafrikanska rand för mottagaren.

Webbplatsers funktionalitet och lyhördhet

När det kommer till rådesign, finns det några bra exempel på hur man gör detta på rätt sätt på sydafrikanska spelmarknaden. Viktigt är att det finnsmånga välfinansierade och stora internationella speloperatörer på den sydafrikanska marknaden. Dessa företag har byggt upp en framgångsrik verksamhet på basis av sin överlägsna plattform med högskalig funktionalitet.

Det finns många saker att tänka på under det breda paraplyet funktionalitet, först och främst finns det inget bestämt bästa sätt att bygga en sportbok, det finns många fantastiska plattformar med i sig olika design, färgscheman och navigeringsfunktioner. Men visst,användarna svarar bäst på en intuitiv och snabb tjänst, och i vår lista över bästa bookmakers har vi prioriterat dessa två aspekter särskilt högt.

Extra Features

Det finns många ytterligare funktioner som sportsbooks har försökt implementera på sin plattform för attgöra vadslagningstjänsten mer attraktiv. Några av de mest populära extrafunktionerna som är tillgängliga för sydafrikanska sportsbook-användare inkluderar; cash-out, liveresultat, snabbspel och virtuella sportspel. Den här listan är inte uttömmande, och användare bombarderas ständigt med ett stort utbud av extrafunktioner.

Som vi nämnde ovan finns det en mängd extrafunktioner som sportbokleverantörer älskar att bombardera sina kunder med, listan nedan bör ge dig enbättre förståelse för vad som kan vara förväntas hos de bästa bookmakerna och bettingsajter online i Sydafrika.

Bettingsajt Livestreaming Utbetalning Livescore Snabbsatsning Virtuell sport
Ja Ja Yes Nej Ja
Nej Ja Ja Nej Ja
Nej Ja Ja| ||1707 No Ja
Nej Ja Ja Nej Ja
Nej Ja Ja Nej Ja

Även om listan ovan inte är en komplett samling av alla ytterligare funktioner, är det också värt att notera att vissa operatörer inte kommer att erbjuda många av dessa funktioner ,lesser quality bookmakers may offer none at all. Nyckeln är att hitta den bookmaker som tillhandahåller de funktioner som är viktigast för din spelstil.

Kundsupport

Enviktig komponent i alla onlineföretag| ||1751 is the customer service department, always there to deal with a large range of user requests and ensure that the customer base are well-taken care during their time on the platform. When judging top sports betting sites we look at response times to inquiries, the availability of live chat and the resolution rendered to a whole range of problems.

Adålig kundserviceupplevelse kan definitivt vara en stor avstängning för vissa kunder. I en bransch med så mycket konkurrens är det verkligen meningsfullt att behandla dina kunders frågor med det absoluta allvar och brådska som de förtjänar.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Canadian Sportsbooks Svarstid Vanligen tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Upp till 10 minuter 12 timmar om dagen
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 48 Timmar 24/7
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 30 minuter | ||1802 12 hours a day
💬 Messenger Sällsynt Upp till 30 minuter 12 hours a day
🌐 Sociala nätverk Sällsynt Upp till 15 minuter 12 timmar om dygnet

Som du kan se i tabellen ovan finns det många sätt som användare vill kontakta kundtjänstavdelningarna hos sina favoritoperatörer. Dessa inkluderare-post, telefon och livechatt. Vissa operatörer kommer att erbjuda support dygnet runt för sina användare, medan andra kommer att ha en tidsram där frågor kan besvaras. Se detaljerna ovan.

Sportbokens rykte

Det finns flera internationellt erkända bettingsajter som är verksamma i Sydafrika, dessa företag har ett enormt rykte runt om i världen, eftersom de är välfinansierade och internationella i sina drift. Men ett varumärkes rykte kan variera avsevärt från land till land, så kontrollera alltid branschanalytikers och andra kunders recensioner innan du registrerar dig för en ny tjänst.

I vår forskning har vi skannat över ett brett spektrum av källor, med hjälp av forum, sociala medier, moderna medier och nyheter för att få en stark förståelse för tjänsten. Det måste sägas att ibland kan vissanya högkvalitativa operatörer dyka upp från ingenstans och de kan överraska alla med deras överlägsenhet och högkvalitativa produktsortiment.

Enkla steg för att öppna ett spelkonto i Sydafrika

Registrera dig för en konto hos en ny bettingsajt online i Sydafrika är ganska enkel och inte i sig skiljer sig från den process som genomförs av användare i andra länder runt om i världen. Du måste ange en stor mängd personlig information inklusive namn, adress och födelsedatum – som måste kunna bevisas och bekräftas innan några uttag behandlas.| ||1852

1
Välj en vadslagningssajt

Välj en av de fantastiska bookmakers som vi har listat i vår tabell över bästa sydafrikanska sportsbooks.

2
Skapa ditt konto

Registrera dig med dina korrekta personliga uppgifter, inklusive namn, adress och födelsedatum.

3
Confirm Details

Tillhandahålla dokument till kundtjänstteamet så att dina uppgifter kan bekräftas och kontot verifieras.

Processen är till synes ganska enkel, självklart är valet av en toppbettingsajt ett av de grundläggande problemen med onlinespel. När du har bekräftat detta ärskapa och bekräfta ditt konto en trivial och relativt enkel uppgift att slutföra. Håll utkik efter de bästa operatörslistorna på den här sidan för att få hjälp med det första steget i denna process.

eSport: CS:GO Betting Sites & More

Det har skett en revolution i branschen för eSports bettingsidor under det senaste decenniet, och i hela den sydafrikanska spelsektorn finns detmånga fantastiska leverantörer för denna moderna vadslagningsmarknad. En ny sort av kunder växer fram och de kräver högkvalitativa vadslagningsmöjligheter för en hel rad olika e-sporter.

Tabellen nedan är en detaljerad lista över några av landets mest populära leverantörer av eSport-spel. Det är också viktigt att inse att eSports själva existerar i ett mångsidigt ekosystem av speltitlar, populära alternativ för tillfället inkluderar Call of Duty: Warzone, League of Legends och CS: GO bettingsidor.

Livespelsajt Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk| ||1904 T&C’s
R25 Registrera dig Bet 22+ 93,75% 4,9/5 Besök webbplats! Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Njut av 100 % upp till£/€50 33+ 94,77% 4,8/5 Besök webbplats! Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Satsning€10 10€ 27+ 93,45% 4,7/5||1969 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Satsning€15 10€ 28+ 93,45% 4,6/5||1993 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp tillR 1600 27+ 93.45% 4,5/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du är någon som brinner för hasardspel online och ännu inte har upplevt spänningen med e-sportspel online, ber vi dig att prova ett av alternativen i listan ovan. E-sportvärlden är en av denya gränserna inom onlinespel, den är här för att stanna och representerar en av de viktigaste pelarna i spelbranschens framtid.

Gamblingmiljön och regleringen i Sydafrika

I Sydafrika äronlinespel lagligt med en bookmaker som har en licens från den sydafrikanska spelmyndigheten. However, online gambling (i.e. casinos) are illegal under section 11 of the National Gambling Act. This law states that a person must not make, or engage in an interactive game.

Hardardspelsmiljön är inte den mest restriktiva som vi har sett i den här delen av världen, och för att säga sanningen, Sydafrikaner harenorma möjligheter att satsa och spela på den bästa sportspelsajten och onlineplattformarna. Denna progressiva inställning till vadslagning och fullständigt förbud mot kasinospel är inte en typisk regleringsmiljö, och är något helt unikt med de sydafrikanska spellagarna.

Gambling Commission & Licencing

Legal Sports Betting & hasardspel i Sydafrika
🎰 Bettingterminaler med fasta odds 1 579
📑 Bettingbutiker 43
🏛️ Landbaserade kasinon 39
💻 Alla licensierade vadslagningssajter 50
🏆 Bäst rankade sajter för säkra vadslagning Våra val

spel i Sydafrika har genom hela sin historia varit en starkt begränsad aktivitet. År 1965 förbjöd den sydafrikanska spellagen officiellt alla former av hasardspel utom vadslagning på hästkapplöpning – som ansågs vara en sportaktivitet. Viktigt är att många av dessa lagar har mildrats sedan dess ochSydafrikaner kan satsa på sport över internet mycket fritt.

The National Gambling Board är den organisation som ansvarar förtillsyn och tillhandahållande av spellicenser i hela landet. Denna förändring i rättslig riktning har gjort det möjligt för en blomstrande bettingindustri på nätet, landbaserat kasino och nationellt lotteri att växa fram under de senaste åren. Tyvärr är alla former av onlinekasinospel olagliga.

Var och en av de nio provinserna i Sydafrika har sin egen spel- och racingbräda i staten, det ärs ansvar för dessa organisationer att utfärda spellicenser, and sports betting site in South Africa must be registered with one of these boards. There is also specific laws that prevent online gambling platforms with servers located offshore from operating within the country.

Resultatet är många lagliga sportspelsajter, med ettbrett utbud av reglering och licensiering i denna region, det är verkligen inte den lättaste marknaden att flytta in som utländsk operatör. Men med lagliga bettingsidor online kan det vara en otroligt lukrativ marknad att vara involverad i.

De säkraste bettingsajterna online med en giltig sydafrikansk licens

Det finns ett antal utmärkta aspekter av det sydafrikanska vadslagningsekosystemet, och det progressiva tillvägagångssättet för att legalisera sportvadslagning har gjort det möjligt för branschen att utvecklas organiskt. Det finns nu över 50 vadslagningsföretag som betjänar denna marknad, med enökande närvaro av internationella företag som tillhandahåller spelprodukter av högre kvalitet till sydafrikaner.

Webbplatser att undvika

Överföring av pengar till någon online-handels- eller hasardspelsplattform bör göras med största försiktighet, särskilt om du använder ett nytt varumärke som du aldrig har hört talas om tidigare. När det gäller den sydafrikanska marknaden för onlinespelsajter har det tidigare förekommit fall avdålig service från operatörerna.

Här nedan har gjort det hårda arbetet åt dig och valt ut en lista över sportspelsajter i Sydafrika som av någon eller annan anledning har skaffat sig ett dåligt rykte. För attundvika besvikelse när du spelar med sydafrikanska vadslagningssajter, se till att undvika dessa listade nedan.

Flera av operatörerna som listas i tabellen ovan harmisslyckats med att upprätthålla förtroendet för dem av spelgemenskapen, det måste sägas att de är inte betrodda vadslagningssajter och kan inte garanteras att de erbjuder en säker miljö för ditt spelande.

Tidslinje för den sydafrikanska spelhistorien

Det sydafrikanska rättsscenariot har gjort det mycket svårt ibland i det förflutna för människor att spela, men det måste sägas att lagen utvecklas på ett mycket positivt och uppmuntrande sätt. Branschen har antagit enbred ny uppsättning standarder och tillåter internationella operatörer att komma in på marknaden relativt ohämmat.

Sedan införandet av legaliserad sportvadslagning har kampanjer över hela landet desperat försökt driva på kasinoreformen.The National Gambling Act of 2008 var ett sådant försök, men den mötte sådan opposition och konfronterades aktivt av flera stora partier, och kom sedan aldrig till makten. Framtiden kan komma att innehålla ytterligare en återupplivning av denna handling, eftersom nya partipolitiska linjer dras upp som gör envidare acceptans av onlinespel till en framtida möjlighet.

Historia om sydafrikanska lagar och lagar för sportvadslagning
 • Tungt begränsad från första bosättare De första moderna civilisationerna i Syd Afrika var starkt motståndskraftiga mot spelreformer, och tidsfördriv var kraftigt begränsad i nationens tidiga dagar.
 • Alla former av hasardspel förbjudna utom hästkapplöpning År 1965 fördubblade Sydafrika sin anti-spelande position och förbjöd officiellt alla former av hasardspel utom hästkapplöpning med Gambling Act från 1965.
 • Alla former av kasino legaliserade Utbredd civil olydnad existerade över hela Sydafrika och det fanns redan över 2 000 illegala kasinon verksamma över hela landet när lagen beslutades att slutligen ändras.
 • Organiserat system av kasinon infört Gambling Act från 1996 gav äntligen en nivå av organisation och struktur till spelindustrin som ännu inte setts, också ett enda nationellt lotteri introducerades och hästkapplöpning kategoriserades som en spelverksamhet.
 • Onlinekasinon är förbjudna Gambling Act från 2004 proklamerade att alla former av interaktivt spelande skulle förbjudas helt, regeln raderade ut onlinespelet operatörer och tvingade de som förblev under jorden in i branschens olicensierade värld.
 • Försök att legalisera onlinekasinon År 2008 lades en annan spellag inför regeringen, som försökte legalisera onlinekasinon. Den möttes av hårt motstånd och blockerades aktivt från att träda i kraft – men hoppet kvarstår att det så småningom kommer att gå över.
 • Offshore-spel förbjudet År 2010 stängde den sydafrikanska regeringen äntligen ett kryphål som tidigare gjorde det möjligt för användare att få tillgång till offshore-spelleverantörer med servrar i utländska länder, men riktar sig till spelare i Sydafrika.
 • Skattelagar ändrade Från och med maj 2012 kommer det inte att tas ut någon extra skatt på fritidsvinster, och inkomster som genereras från spelvinster är inte heller betraktas som en del av en skattepliktig inkomst i skattehänseende.
 • Bruttospelintäkter i Sydafrika når R30 miljarder Den totala mängden spelintäkter som genererades av operatörer över hela landet under 2019 är cirka R30 miljarder ( $1,79 miljarder), och förväntas fortsätta att stiga under 2020.

Som du kan se från tidslinjen ovan harspelhistorien i Sydafrika varit något turbulent, med lagen som ständigt skiftar in och ut till förmån för spelare. Beskattning av spelvinster är den senaste vändningen, där spelvinster nu inte anses vara en del av inkomsten i skattehänseende.

Med de årliga siffrorna för spelintäkter som tyder på att denna industri kommer att fortsätta att växa ur utbudet av kvalitetsspeltjänster – det finns ett nytt fokus från internationella spelkonglomerat. Fokus på denna region är motiverat, medstora tillväxtutsikter och en yngre generation som blir allt mer digitaliserad, vilket skapar en enorm efterfrågan på spelunderhållning.

Satsa i Sydafrika: Dynamisk och spännande upplevelse

Sammantaget finns detmånga kvalitetsspelsajter i Sydafrika nu tillgängliga. Under det föregående decenniet har det skett stora framsteg i globaliseringen av hasardspel, och i det här landet kan invånarna enkelt få tillgång till plattformar i paritet med några av världens mest framgångsrika sportsbook-operatörer.

Om du vill vara säker på att du kommer att få en välbalanserad och värdefull spelupplevelse online i Sydafrika, se till attkolla in operatören nedan| ||2278. As sports betting enthusiasts ourselves, we know how important it is to find quality platforms, and importantly, avoid the time-wasters.

Översikt över de bästa onlinespelsböckerna i Sydafrika 2021:

Dessa sidor granskas regelbundet för noggrannhet och kontinuitet – om vi upptäcker attalla sportböcker som rekommenderas i denna guide till Sydafrikas marknad har sjunkit vad gäller kvalitet, kommer de snabbt att tas bort. Somexpert på recensioner av sportspelsajter har vi en plikt gentemot våra läsare att upprätthålla och har byggt upp ett rykte om att tillhandahålla opartisk och objektiv information till spelentusiaster över hela världen world.

Vanliga frågor

Tack för att du läser vår guide till sydafrikanska vadslagningssajter, i följande avsnitt kommer vi att diskutera några av de vanligaste frågorna som ställs av våra läsare. Det här är frågor vi fått från en mängd olika läsare och de harbesvarats direkt av våra experter. Se dem nedan.

🥇 Vilka är de bästa bettingsidorna i Sydafrika?

Det finns både inhemska och internationella kandidater tillbästa bettingsidorna in South Africa. As the market develops into a more progressive legal framework, många internationella spelkonglomerat av högsta kvalitet tagit sig in på denna marknad.

🏆 Vilka vadslagningserbjudanden kan jag hitta på sydafrikanska sportsbooks?

Det finns många typer avspelerbjudanden i Sydafrika , med de mest populära inklusive gratisspel, insättningsbonusar och förbättrade odds.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Sydafrika?

Alla former av sportvadslagning är lagliga tack vare den progressivaförordningen för sportvadslagning, tyvärr har hasardspel inte fått samma behandling och förblir helt olagligt.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Sydafrika?

Sydafrikaner kan bedrivavadslagning med PayPal, även om det finns asträng gräns för insättnings- och uttagsbelopp med denna populära e-plånbok.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Vi letar ständigt efternya bettingsidor - var noga med att återvända till denna bettingguide för Sydafrika, eftersomvi lägger kontinuerligt till nya och spännande operatörer till våra bord.

😎 Är livevadslagning möjligt i Sydafrika?

Med ett brett utbud av speloperatörer som finns i hela landet kan du förvänta digpre- match markets samtin-play betting.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Sydafrika?

Det finns mångatopsportbetting-appartillgängliga för sydafrikaner, och den specifika operatör du väljer kommer beror på ett antal individuella krav och preferenser.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Det finns många fantastiskaspelmarknadertillgängliga hos toppoperatörer i Sydafrika , inklusive ett brett utbud av politiska vadslagningsalternativ. Du kommer att kunnasatsa på det amerikanska valet 2020 med bettingsidor i Sydafrika.