De bästa vadslagningssajterna i Schweiz – Top Swiss Sportsbooks för 2021

Schweiz är ett av världens mest välmående länder när det gäller rikedom per capita. Nationen känd för höga löner, låga skatter och gynnsamma integritetslagar har blivit en fristad för internationella pengar. På samma sätt är spelbranschen otroligt populär här och otaliga schweiziska sportböcker är inriktade på att möta denna efterfrågan. Titta nedan på våra första rekommendationer avbästa bettingsajter i Schweiz.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Schweiz
Bästa spelsajter i Schweiz

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sport

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Top Bonuses and Promotions

Säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

Utbetalning

Utbetalningsnivåer i Schweiz

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Schweiziska sportvadslagningsappar

Som du kan se från tabellen ovan, vår metod för att rangordnabästa sportspelsajten i Schweiz är tydlig. Vi har ett mycket strukturerat och logiskt förhållningssätt. Först analyserar vi en operatör med avseende på dess övergripande meriter på marknaden, därefter tar vi en detaljerad titt på de grundläggande komponenterna i högkvalitativt sportsbookspel, och rankar de bästa operatörerna för varje kategori.

Bästa sportspelsajter i Schweiz

Börjar först med den allmänna strategin för att rangordnabästa sportspelsajterna i Schweiz. Operatörerna bör erbjuda spelare en utmärkt allmän upplevelse, det betyder att de presterar bra i var och en av våra rankningskategorier, men att de inte anses vara specialister. När du väljer en operatör som ny kund för sportvadslagning rekommenderas det starkt att du väljer en väl avrundad bookmaker.

Genom att välja en allmän toppsportbok i Schweiz att använda för dina första spel online kan du vara säker på att det kommer att bli enströmlinjeformad och givande upplevelse. Själva karaktären av vadslagning bör vara hög tillgänglighet och värde. Varje operatör tillhandahåller det i överflöd. Som ett extra incitament kan du hämta en rejäl välkomstbonus genom att registrera dig.

Debästa bettingsajterna online i Schweiz är inte lätta att hitta. Den totala tiden som ägnas åt att använda var och en av dessa operatörer är enorm för våra forskare. Många av dessa varumärken har räckvidd på en global skala. Detta är verkligen en trend som är ganska vanlig i hela branschen, och det är oftare än inte de större spelkonglomeraten som kan skaffa sig en så högpresterande plattform i allmän mening.

Så om du fortfarande bestämmer dig för vilken bettingsajt i Schweiz du ska öppna ett konto hos, har du kommit till rätt ställe. I följande avsnitt packar vi upp vart och ett avrankningskriterierna och ger rekommendationer om de bästa varumärkena att använda när du riktar in dig på den specifika nischen. När vi fördjupar oss i fler olika delar av spelboken kommer du att se hur omfattande och mättade spelmöjligheterna i Schweiz verkligen är.

Om du fortfarande är osäker på var du ska placera dina spel måste du samla in så mycket information som möjligt från denna recension för att vägleda ditt beslutsfattande. Vi rekommenderar också att du använder informationen inyhetssektionen på denna webbplats. Använd hasardspelsnyheterna från hela Europa för att skapa en bättre förståelse för sammanhanget för denna bransch.

Rankningskriterier för bästa sport Bettingsidor i Schweiz

Vår metod för att rankabästa sportspelsajter i Schweiz följer ett mycket enkelt och strukturerat tillvägagångssätt. När vi samlat in all data från alla relevanta kategorier kan vi rangordna bookmakers för 12 av de viktigaste grundläggande komponenterna i branschen. Genom att ta en titt på vart och ett av rankningskriterierna kan du välja de operatörer som är bäst lämpade för din egen spelstil.

Resynen av den schweiziska spelmarknaden omfattar dennamycket detaljerade och organiserat tillvägagångssätt. Vi är stolta över att tillhandahålla den mest uppdaterade och detaljerade analysen av globala vadslagningsindustrier var som helst på internet. Så hoppa nu till ett område som intresserar dig, eller följ vår logiska rankningsväg genom att bläddra vidare genom sidan.

Populära sporter och ligor i Schweiz

Första steget på denna resa är att titta på sportspelsajten i Schweiz som bäst tjänar sportentusiasters intressen. Vi tittar specifikt på djupet av täckningen, inklusive ligor som är låga i sportpyramiden, en mångfald av internationell konkurrens och en etik för andan på de sportmarknader som erbjuds. Titta nedan i tabellen för att upptäcka desex mest populära sporterna i Schweiz.

Fotboll: Xhaka och Shaqiri

I De senaste åren har det schweiziska fotbollslaget verkligen blivit en dominerande kraft inom sporten. Med fantastiskt djup i truppen inklusiveXhaka och Shaqiri, kan du enkelt använda fotbollsspelsajter för att njuta av spelen.| ||467

Tennis: Home of Roger Federer

Få idrottare i någon sport når någonsin den gudaliknande status som uppnåtts avRoger Federer. Roger är den obestridda bästa tennisspelaren någonsin, en högt dekorerad offentlig person som älskas av miljoner.Satsa på tennis enkelt i Schweiz.

Basket: National Pastime

Medan basket bara är ett spel som spelas på en mer avslappnad nivå i Schweiz, populariteten förbasketspel är obestridlig. Kolla in de rekommenderade operatörerna på den sidan för att upptäckabäst tillgängliga i Schweiz.

Badminton: Big Global Talent

Perhaps inte överraskande med tanke på det begåvade racketsporttemat,Schweizarna älskar också att spela badminton. Detta avnjuts i lokala idrottshallar, gym, gym och sportböcker där lokalbefolkningen kansatsa på badminton.

Ice Hockey: Strong Contenders| ||499

Ice Hockey is a major sport played across Switzerland. Landet har en lång tradition av att briljera i spelet och har producerat några formidabla spelare genom åren. De viktigasteishockeysidorna finns alltid till hands för att möta efterfrågan.

Vinter-OS: Massor av medaljer

Det finns är flera olympiska vintersporter som Schweiz utmärker sig i.Skidåkning, bob och snowboard alla har deltagare på toppnivå från Schweiz. Spela på dessa aktiviteter på de störstaVinter-OS-spelplattformarna.||516

As you can see from our overviews of Swiss betting sites there is a stort utbud av möjligheter. För alla tippare är det viktigt att se sportsbook-plattformar som ett utbyte av marknader, erbjudanden och priser. Ju högre volymen är för någon av dessa tre nyckelmått, desto bättre blir upplevelsen för alla inblandade parter.

Tänk nu på de sex sporterna ovan, var och en av dem har en unik plats i de kulturella attityderna hos Schweizarna mot vadslagning och den mer allmänna betydelsen av sport. Sammantaget är dessa sex inte det uttömmande utbudet av möjligheter, det finns faktisktmånga underbara sporter som landet erbjuder till en global publik utöver dessa enkla alternativ.

Utbetalning, odds och linjer hos de bästa bookmakerna

Onekligen en av de viktigaste komponenterna att tänka på när du väljer var du ska lägga ett spel är oddsen som erbjuds. Vi försöker alltid få ut så mycket som möjligt av våra insatser genom att användabästa odds bookmakers tillgängliga. I vår ranking av den schweiziska marknaden spelade de genomsnittliga utbetalningarna som erbjöds av specifika operatörer en stor betydelse i den allmänna rankningsmetodologin.

Många tippare runt om i världen kommer att använda tjänsterna från flera operatörer för att få det bästa affär möjligt. När du väljer debästa bettingsidorna i Schweiz för utbetalningssatser rekommenderar vi att du väljer de högsta utbetalningarna. Dessa plattformar har visat sig erbjuda de högsta konsekventa utbetalningarna på lång sikt och är därför de med bäst värde för kunderna.

Vi harbästa oddsen för bookmakers|| |536 as an average percentage of all sports offered on the platform. In this evaluation we have been able to be as objective as possible. There is not much subjectivity when it comes to payout percentages, those that are the highest can be definitively classified as the best. In the other ranking mechanisms coming up, this amount of certainty is shrouded by nuance and opinion.

Bettingkampanjer: bonusar och nya kunderbjudanden

En av branschens mest gynnade mekanismer för trumspel upp nya spelare för att optimera sina bonuspaket. Bettingerbjudanden finns i ett brett utbud av typer och storlekar; allt från standardgratisspel, välkomstbonusar och förbättrade odds. Vilket erbjudande du än får kommer det sannolikt att tjäna syftet att leverera bättre värde till ett nytt konto under de första satsningarna som görs av kontot.

Bookmakers kommer med gratisspel, bonusar och förbättrade oddserbjudanden. I Schweiz finns det många bookmakers som erbjuder fantastiska erbjudanden till sin kundbas. Det rekommenderas att alltidshoppa runt efter nya och spännande erbjudanden, eller skaffa dig en bookmaker som belönar den lojalitet du visar.

Bonuskategorier 2021:| ||551

Det finns flera försiktighetsåtgärder man måste vidta när man använder spelbokbonusen som erbjuds av en operatör. För det första kommer bonusen med bifogade villkor. Dessa inkluderaromsättningskraven, minimioddsen som får räknas mot denna tröskel och giltighetsperioden för att uppnå alla villkor. Mer om varje aspekt i följande avsnitt.

Alla spelwebbplatser erbjuder någon form av kampanj, i Schweiz är det inte annorlunda, och det finnsmånga fantastiska erbjudanden att göra|| |570. The first consideration to make is the rollover amount. The majority of bonuses will require a certain amount of wagers are staked before funds can be released as cash. When this happens you’ll need to be sure that you’re aware of the specific rollover amount and adjust your bets accordingly.

När det gäller det lägsta oddset som krävs för att validera vadet mot omsättning, finns det en rad potentiella utfall här. Vissa bettingsajter-kampanjer kräver att du gör satsningar över 1,8 (4/5) för att räknas mot omsättningsbeloppet. I vilket fall som helst måste du också uppfylla alla villkor för bonusen innan giltighetsperioden löper ut.

Insatstyper och marknader

Det finns bara några få grundläggande funktioner hos en bookmaker kan implementera för att drastiskt förbättra användarupplevelsen. Som vi redan har nämnt kommer de bästa sportsbooks alla att sträva efter att leverera de bästa oddsen,bra bonusar och massor av sport. I ett liknande etos finns det ett krav på operatörer att tillhandahålla ett expansivt utbud av marknader på sina plattformar. Dessa kommer att säkerställa att kunderna alltid kan hitta vad de letar efter.

Det är oerhört viktigt att välja sportbok som erbjuder ett brett utbud av sportspelmarknader. Tabellen nedan berör några av demest populära spelmarknaderna som finns tillgängliga i Schweiz. Dessa är representativa för de mest aktiva marknaderna på flera plattformar med hög trafik som vi analyserade.

Att ha ett brett utbud av möjliga vadslagningsalternativ är alltid bra för att förbättra din vinst från hasardspel. Det finns många bettingsidor i Schweiz som är inriktade på att erbjuda spelare en elitspelupplevelse. För att uppnå detta måste de alltid leverera på marknadens variation. Det förblir därför ennyckelbestämmande faktor för den övergripande plattformskvaliteten i vår rankning.

Säkerhet och säkerhet

En annan viktig del av alla online-verksamhet, än mindre en online-sportbok, är säkerhetsmekanismerna på plats för att skydda säkerheten för alla intressenter.Hot finns i en mängd olika medier från finansiellt till cyber- och till och med helt enkelt socialteknisk taktik som används av dåliga aktörer för att få tillgång och privilegier till saker som de kan utnyttja för att orsaka ytterligare skada eller stöld.

Med tanke på den värld vi lever i tar vår rankningsmekanism endast desäkraste bettingsajterna online i sin rankning. För att säkerställa att spelbolagen är solida från grunden, vänder vi oss till följande byråer för försäkran om underliggande kvalitet. Var och en av dem arbetar för att ge en bättre upplevelse för sina kunder och intressenter.

Safety Partners på Online Sports Betting-sajter i Schweiz

Det finns många leverantörer av datasäkerhet och krypteringscertifikat som verkar runt värld. Vissa är bättre än andra, och för att säkerställa högsta säkerhetsstandard rekommenderar vi bara företag som arbetar tillsammans med de bästa i branschen.

Bästa företagen för datasäkerhet och kryptering
 • Digi Cert
 • Anförtro datakort
 • GoDaddy
 • Comodo SSL
 • GenTrust
 • GlobalSign
 • Snabb SSL
Ansvariga spelorganisationer
 • Schweiziska spelkommissionen
 • Ansvarsfullt spelråd
 • Nationella rådet för spelproblem
 • Internationellt centrum för ansvarsfullt spelande
 • GambleAware
 • eCOGRA
 • IBAS

Det finns många sportspelsajter som misslyckas med att skydda sig mot hoten från dåliga aktörer. Fall har förekommit i hela branschen av att underskatta kraften och inflytandet av sådan verksamhet.Var medveten om vem du litar på med din personliga information, bankdata och tredje parts tillgång till delar av ditt liv.

För att förstå om du borde använda en viss bettingsida eller inte, det är alltid bäst att scrolla till botten av sidan och kontrollera om någon av dessa logotyper visas. Detta bör ge dig förtroende för att du använder enväletablerad och skyddad sportbok som du kan lita på för att skydda din data och integritet.

Spela på resande fot med appen för bästa sportspel

Utan tvekan är en av de mest spännande delarna av vår spelindustri introduktionen av hasardspel på resande fot. Tillkomsten avSchweiziska bettingappar är inte ett nytt koncept, men med tanke på deras explosion i popularitet under det senaste decenniet kan det nu observeras att fler användare satsar på mobila enheter än datorer motsvarande plattformar.

Denna dramatiska förändring i användarbeteende beror på det outtröttliga arbete som utförs av skickliga ingenjörer, som kan omvandla koncepten för speleffektivitet till en fungerande mobilspelslösning. Dessa produkter är särskilt populära i utvecklingsländerna där befolkningen av smartphoneanvändare med billiga dataabonnemang växer snabbt. Titta nedan för att sebästa sportspelsappen som betjänar den schweiziska marknaden.

Det är lätt att dra slutsatsen att datorspel är under ett allvarligt existentiellt hot, särskilt med tanke på de dramatiskaförbättringarna i mobil hårdvara och internethastigheter. Det är delvis sant, och bookmakers ägnar mycket mer resurser åt den här sidan av verksamheten. Men de två plattformarna är oupplösligt sammanlänkade ur teknisk synvinkel, och vi kommer att ha både lättillgängliga och kontinuerligt förbättrade under en lång tid ännu.

In-Play-spel och livestreaming

The livebetting arena är en annan lika spännande och innovativ plats inom spelområdet online. Det finns mycket innovation och dataöverföringsteknik som går till att effektivisera tillgängligheten på marknader och hålla oddsen uppdaterade till närmaste sekund. Allt detta är otroligt när man uppskattar den globala omfattningen av vadslagningsmöjligheter och omfattningen av marknader som spåras för livespel.

Om du funderar på att placera vad påbäst livespelsajter för sport då måste du hitta rätt sida. Dessa plattformar är de bästa i branschen för in-play, många av dem erbjuder livestreaming, har en specifik bonus för denna speltyp och har optimerat sina plattformar för att fungera snabbt för livespelsprestanda.

Självklart , det finns en hel mängd andra spännande funktioner som vi ännu inte har packat upp, och du behöver bara besöka en själv för att få en känsla för hur spelet på dessa sportböcker verkligen är. Spela hos en av leverantörerna ovan och njut av en stor mängdin-play bettingfenomen från uttag till livestreaming.

Insättning och uttag Metoder på schweiziska bettingsidor

Flexibilitet för betalningsmetoder och möjligheten att använda en kombination av e-plånböcker och bankkort är en lyx som spelare runt om i världen har vant sig vid. En av de viktigaste aspekterna för varje betalningsmetod är insättningsgränsen. I nästa tabell nedan visar vi en serie populära betalningsmetoder som används påbästa sportspelsajterna i Schweiz med tillhörande data för att hjälpa dig att förstå dem bättre.

Här listar vi alla tillgängliga betalningsalternativ förspelare i Schweiz. Listan nedan är inte på något sätt ett uttömmande urval av alternativ, men bör ge läsarna en bättre uppfattning om vilka typer av betalningar som är tillgängliga och de avgifter du sannolikt kommer att ta på dig.

Betalningsmetod Typ Insättningsgränser Insättning/Uttag Betalningsavgift
Bankkort| ||740 CHF10 – CHFx20,000 Ja /Ja Inga avgifter
Bankkort CHF5 – CHF25,00 Ja /Nej Inga avgifter
eWallet CHF5 – CHF10 000 Ja /Ja Inga avgifter
eWallet CHF10 – CHF12 500 Yes /Ja Inga avgifter
eWallet CHF10 – CHF15,000 Ja /Ja 1,0% – 1,0%
ePlånbok CHF20 – CHF20 000 Ja /Ja 1.5% – 1.5%
Banköverföring CHF20 – CHF50,000 Ja /Ja Inga avgifter

Det finns en antal spännande betalningsalternativ listade i denna tabell ovan, som alla kan användas för att spela med i Schweiz. Tänk på att om du tänker göra anspråk på en välkomstbonus så måste du använda en av de kvalificerade metoderna. Förde flesta välkomstbonusar är Skrill och Neteller inte förbjudna på grund av vissa av deras återkravsmekanismer.

PayPal Betting

När det kommer tillPayPal betting, det finns väldigt få e-plånböcker som fångar efterfrågan på effektiva, säkra och snabba betalningsmetoder som den amerikanska fintech. Med över 300 miljoner aktiva konton och transaktioner till ett värde av miljarder dollar varje år, harPayPal blivit guldstandarden för ePlånböcker sedan Elon Musk och Co lanserade det i början av 2000-talet.

PayPal har alltid haft hög aktning av individer som behöver ensäker och pålitlig mekanism för att överföra sina pengar över internet. Det medför inte bara några avgifter för att överföra och ta emot pengar, utan det kan växla mellan valutor, spåra stående order, skicka meddelanden till din telefon och låta dig skicka pengar till någon med bara en e-postadress.

Plattformens funktionalitet

Denallmänna användarupplevelsen på en sportspelsajt är en viktig faktor när det gäller att rangordna premiumoperatörerna. Vi letar alltid efter operatörer som har ett fantastiskt setup och gör det möjligt för spelare att spela på bästa sätt. Detta är ett brett område av rankningen och inte något som omedelbart kan kvantifieras eller mätas.

Saker vi direkt kan peka på när vi bedömer webbplatsens funktionalitet inkluderar laddningstiderna, skärmens upplösning, navigeringsmenyer och frånvaro av buggar. Kvalitetstestning är en viktig del av utvecklingsprocessen, och operatörer som investerar fullt ut i sin tekniska pipeline kommer nästan alltid att producera långtplattformar av högre kvalitet än de som inte gör det.| ||862

Nice-to-Have Extras

Förutom alla standardrankningskriterier finns det ett antal extrafunktioner som vi kan titta på när vi skiljer mellan sportsbooks. Dessa trevliga att ha är transformerande för användarnas övergripande njutning. I Schweiz har många operatörer investerat mycket i sina plattformar och skapat en mängd extrafunktioner somuttag, livestreaming och satsningsbyggare.

Var och en av dessa funktioner ger en unik känsla av bekvämlighet och njutning för spelare. Listan och nedan är inte på något sätt en uttömmande översikt över extrafunktioner, och efter att du har gjort dina egna undersökningar kan du hitta några andra coola funktioner hosbästa bookies i Schweiz.

Bästa extrafunktioner 2021:

Varje spelsajt strävar efter att erbjuda så många av dessa extra funktioner som de kan, men det måste sägas att inte alla bookmakers arbetar med samma nivå av engagemang för dessa lyxiga extrafunktioner. Du måste leta runt hos alla operatörer på denna marknad för att hitta denbästa kombinationen av extrafunktioner, odds och vadslagningsmarknader.

Kund Supportmekanismer

Den viktigaste aspekten av alla online-företag, än mindre sportspelföretag, är kvaliteten på dess kundsupportsystem. När vi rankadebästa sportspelsajterna som är tillgängliga i Schweiz ansåg vi att kundtjänsten var en integrerad faktor i denna process. Vi bedömde antalet kontaktvägar tillsammans med hastigheten och kvaliteten på ärendelösningar när vi kvantifierade kundserviceprestanda.

I tabellen nedan kan du se resultaten av våra resultat. Vi tittar på tillgängligheten för olika kontaktmetoder,svarstiderna och den allmänna tidsramen du kan komma åt tjänsten som våra nyckelvariabler i rankningen.

Contact Method Tillgänglighet hos Brazilian Sportsbooks Svarstid Vanligen tillgänglig
☎️ Telefon|| |919 Common Upp till 10 minuter 12 timmar om dagen
📧 E-post/kontaktformulär| ||930 Common Upp till 12 timmar 24/7
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 5 minuter 12 timmar om dagen
💬 Messenger Vanligt Upp till 20 minuter 12 timmar om dagen
🌐 Sociala nätverk Vanligt|| |965 Up to 1 Hour 12 timmar om dagen

Det schweiziska synsättet på kundservice är inget som den lilla fransk-germanska nationen är känd för, men de gör det ta hand om sina kunder på ett professionellt sätt ändå. Beroende på hur brådskande din förfrågan är kan du enkelt välja en kundsupportmetod som är bäst lämpad för hur allvarligt ditt problem är. För brådskande frågor användlive chattportalen, andra långa förfrågningar kan formuleras bättre med e-post.

Bookmakerns rykte

Garnering a strong reputation as an online betting brand is not an easy task. Many betting sites work tirelessly to build up a global reputation that enables them to win more market share than their competitors. It is clear that the sportbokens rykte har direkta konsekvenser på den övergripande framgången för företaget.

Bettingentusiaster kommer alltid att lyssna pålärda åsikter av andra spelare. Om den allmänna samsynen om en operatörs prestation generellt sett är mycket positiv, kommer spelarna att vara mer villiga att lita på att plattformen förser dem med en bra service. På samma sätt, om spelare är enhälligt missnöjda med behandlingen de får från spelboken är det mindre troligt att de vill spela där.

Hur man öppnar ett konto hos Swiss Bookmaker

Öppna ett konto på en bettingsajt online i Schweiz är likalätt och enkelt som överallt i världen. Du måste ha dina personliga dokument till hands innan du gör det första åtagandet, och se till att alla uppgifter du anger såsom födelsedatum, adress och namn är bevisbara med adekvat dokumentation.

1
Registrera ett konto

Hitta den operatör som du gillar utseendet på, titta runt i den här recensionen efter den som passar din spelstil och tryck sedan på "Registrera".

2
Ange dina uppgifter

Nu måste du fylla i ett registreringsformulär. Detta kommer att be dig ange en rad detaljer om dig själv.

3
Bekräfta kontot

Då kan du bekräfta kontot. Detta gör att du kan göra uttag från plattformen utan hinder.

Dessa processer är designade för att vara så strömlinjeformade som möjligt, utan att göra några onödiga genomklickningssteg eller störande blockmeddelanden. Faktum är att utformningen av den nya kundintroduktionsprocessen är ett område av intensiv psykologisk forskning för en bookmaker. Ingen del av denna process är oavsiktlig, och det hela är designat för att vara såsnabbt och bekymmersfritt som möjligt.

eSport: CS:GO Betting Webbplatser och mer

Ett annat område med mycket spänning inom bookmaking online äreSportspelsajter. Dessa plattformar är inbäddade i världens största varumärken, och ledande sportsbook-operatörer är alla medvetna om den enorma makt och inflytande som denna marknad utgör. När det gäller engagemang och skalbarhet är det väldigt få hörn av sportspel som visar så mycket löfte.

Med tanke på spänningen kring eSport är det ingen överraskning att CS:GO bettingsajter upplever en ökning i popularitet. Men i sanning finns det många andra eSports-marknader som är lika värda din uppmärksamhet. Spel somFortnite, League of Legends, FIFA 21 och Warzone lockar alla miljontals tittare på streamingplattformar – och har en lika spännande uppgång på bettingsajter.

If you are yet to give eSports betting a try, then we highly recommend trying it out. Each operator provides an unrivalled quality gambling experience. You can be certain that what you get with these platforms is the very bästa eSports bookmaker upplevelsen överallt i Schweiz.

Lagligheten och utvecklingen av attityder mot Hasardspel

Schweiz är inte bara hem för några av de bästa sportspelsajterna på den europeiska kontinenten, utan ocksåkasinon, lotterier, bingo och hästkapplöpningsbanor – all of which have been fully regulated and legalized. The country has long ago adopted a set of liberal principles to preserve and advance the existence of commercial gambling across its territories.

I de kommande styckena kommer vi att ta upp alla juridiska konsekvenser som den schweiziska staten har ålagt spelande. I slutet av det här sista avsnittet av recensionen kommer du att ha en klar förståelse för var hasardspel finns inomrättsliga ramar för Schweiz, och ännu bättre, kunna göra ett tydligt omdöme om vart branschens framtid är på väg.

Reglering och licensiering av speloperatörer

Legal Sports Betting & Gambling i Schweiz
🎰 Bettingterminaler med fasta odds 950
📑 Bettingbutiker 170
🏛️|| |1070 Land-Based Casinos 28
💻 Alla licensierade sportböcker 40+
🏆 Bäst rankade Safe Betting-sajter Våra val

Den lokala spelsituationen i Schweiz är sådan att lagarna är gynnsamma för dem som vill engagera sig spel utan begränsningar. Landet är hem förmånga stora och högkvalitativa kasinon. Dessa inkluderar sportsbooks, bettingterminaler med fasta odds, hästkapplöpningsbanor och mycket mer. När branschen expanderar och öppnar sig för en offshore-närvaro av onlinespel, har reglerna varit tvungna att skärpas under processen.

Vi arbetar bara med onlinespelsajter som är lagliga när vi skapar dessa sidor för våra läsare. Vårt yttersta mål är att analysera marknaden i dess nuvarande tillstånd och rapportera tillbaka om destörsta och mest pålitliga operatörerna som bäst betjänar branschen. Om det låter som något du skulle vara intresserad av, fortsätt att scrolla till botten av den här sidan där vi rapporterar resultaten.

Sedan 1923 har den schweiziska regeringen legaliserat och reglerat hasardspel i någon form. Moderniseringen av branschen skedde verkligen under 2018, då landet sedan lanserade sin egen byrå för attreglera och licensiera nya onlinespelplattformar. Alla operatörer som vill bedriva verksamhet i Schweiz måste skaffa en licens från denna byrå innan någon spelaktivitet.

Det finns många lagliga sportspelsajter att välja mellan när man spelar på den schweiziska marknaden för sportspel online.Sedan 2018 har landet varit en härd för aktivitet med många nya varumärken som dyker upp för att ockupera den okända marknaden.

De olika spelalternativen i Schweiz är inte alla baserade i landet, de flesta av dessa varumärken har sitt huvudkontor på antingen Malta eller Gibraltar. Detta är ett liknande fall med stora delar av Europa, men eftersom Schweiz inte officiellt är en del av EU finns det ett antal regler som blockerar EU-baserade spelmärken från att fritt verka i regionen.Schweizisk speltillsynsmyndighet måste godkänna varje kandidat innan de beviljar en operativ licens.

Rogue bookmakers du bör undvika

Nu när vi har förklarat vad som gör en bettingsajt online till ett starkt val och erbjudit några premiumexempel på var du kan spela, det är dags att diskutera spelplattformar som det är bäst att undvika. Du måste göra lite due diligence innan du registrerar dig på en okänd spelplattform, speciellt om du planerar att göra stora insättningar.Spelbedrägerier är några av de vanligaste online, så var alltid medveten om vem du anförtror dina pengar.

Listan över spelplattformar i tabellen nedan är representativa för en lista över företag som misslyckats med sina skyldigheter som betrodd bookmaker av en eller annan anledning. Var och en av dem har blivitsvartlistade av våra forskare, och för din egen fördel och säkerhet rekommenderar vi starkt att du undviker märkena som anges nedan.

Det kan tyckas lite skrämmande att vi har listat nio varumärken som begår någon form av otrevlig aktivitet mot kunder. Låt dig inte avskräckas, vi har listatmånga betrodda vadslagningssajter tillgängliga i Schweiz i denna recension. Scrolla ner till botten av den här sidan för att se de bästa sportböckerna som finns i landet.

Historia och framtid

Om vi ​​inte förstår historien är vi dömda att upprepa den. Även om spelindustrin har gått från klarhet till klarhet över hela Schweiz och större delen av den utvecklade världen, är det värt att se tillbaka och inse hur långt vi har kommit. Det finnsflera viktiga milstolpar som målar upp en levande bild av spellandskapet i detta land.

Tar en tillbakablick genom åren vi börjar med tidigaste formerna av spel i det schweiziska samhället. Vi tittar noga på hur lagarna utvecklades och slogs samman och sedan analyserade hur landet anammade sin övergång till en helt öppen och laglig härd förspelbolag online att fritt fungera.

Historia om schweiziska lagar och lagar för sportvadslagning
 • Allt spelande förbjudet När det moderna samhället utvecklades i Schweiz efter första världskriget, regeringen beslutade att slå ner och förbjuda hasardspel i alla dess format över hela den schweiziska nationen.
 • Lotterier som har fått licens att driva Även om 1921 års lagar hade förbjudit ett nationellt lotteri, var de enskilda regionerna eller kantonerna som de kallas, fått tillstånd att sätta upp sina egna lokala lotterier.
 • Kasinospel med begränsade insatser tillåtet Genom att åsidosätta lagarna från 1921 beslutar den schweiziska regeringen att skriva under på en ny lag som tillåter kasino med begränsade insatser spelande att äga rum. Denna nya aktivitet marknadsförs och blir mycket populär.
 • Gå in i EuroMillions Två av landets största lotterileverantörer Sport-Toto och Loterie Romande slås samman i det kontinentala lotteriet, EuroMillions. Den nya affären banar väg för mycket större jackpottar för schweiziska lotterispelare.
 • Ny reglering för onlinespel Den schweiziska regeringen börjar inse behovet av att licensiera hasardspel online, vilket fram till denna punkt har ägt rum över hela världen region i olicensierad form.
 • Onlinekasinon beviljade licenser Regeringen tar äntligen steget och initierar ett decennier långt projekt för att få till stånd en licensierad och fullt fungerande onlinespelindustri till det schweiziska folket.

Den modell som för närvarande används av den schweiziska regeringen kommer sannolikt att visa sig vara otroligt framgångsrik, och redan är fördelarna tydligt märkbara.Välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer har varit de största välgörarna av expansionsinsatserna i branschen hittills. Skatterna som höjts genom kasinoinkomstskatter har visat sig vara oerhört lukrativa för staten.

Det finns dock de i regeringen som väcker oro över hälsofrågor som är indirekt relaterade till ett bredare accepterande av hasardspel. Lyckligtvis ärSchweiz ett land som främjar ansvarsfullt spelande och har många skydd på plats för att säkerställa att denna attityd upprätthålls. Än så länge kan de fortsätta rida på pengavågen när fler onlineoperatörer dyker upp runt om i regionen.

Betting in Switzerland: An Industry Still in its Infancy

Den lilla landlåsta nationen i mitten av Europa är allmänt känt för att producera fantastisk choklad, vara en fantastisk skidsemesterplats och erbjuda en gynnsam uppsättning ekonomiska villkor för banker att parkera sina pengar på ett billigt och hemligt sätt. Landet blomstrar ekonomiskt, åtnjuter ensvindlande låg arbetslöshet på bara 3%||1204 and sustaining an incredibly low wealth gap of just 12:1 between the highest and lowest paid workers. Yet for all the incredible wealth invested here the gambling industry is still in its infancy, particularly when considering the possibilities of online betting sites in Switzerland.

Nu när vi har förklarat landskapet för schweiziskt spelande och erbjudit vägledning om hur man rangordnar operatörer för kvalitet, det är dags att välja en sida att kicka igång med. Debästa plattformarna att spela på för ett brett utbud av olika rankningskategorier.

Vi ser regelbundet tillbaka på innehållet vi producerar och granskar för noggrannhet och relevans. Våra rekommendationer kan ändras eller innehållet i recensionerna av våra sportspelsajter kanske inte längre stämmer, då kommer vi inte att tveka att göra grundläggande ändringar.Kom tillbaka igen i framtiden för att se hur den nya spelbranschen online utvecklas i Schweiz

Vanliga frågor

Våra forskare får regelbundet frågor om de mer komplexa frågorna kring den schweiziska branschen för vadslagningssajter. Vi tillhandahåller detaljerade svar på devanligaste frågorna nedan – fortsätt bläddra om du vill lära dig några fler intressanta fakta om spellandskapet i Schweiz.

🥇 What are the best betting sites in Switzerland?

Det finns många inhemska och internationellabästa bettingsajter nu tillgängliga över hela Schweiz, marknaden är hittar fortfarande sina fötter efter att bara ha fåtträttsligt godkännande att arbeta 2018.

🏆 Vilka spelerbjudanden kan jag hitta hos schweiziska sportsbooks?

När det gäller att spika de bästaspelerbjudandena i Schweiz we don’t have to look too far. There are många fantastiska välkomstbonusar, insättningsmatchningserbjudanden, gratisspel och förbättrade oddskampanjer.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Schweiz?

Betting online har varit helt lagligt i Schweiz sedan 2018. Den nyligen definieradeförordningen för sportvadslagning har skapat en ny bransch av spelvarumärken i de främsta hyllorna som är tillgängliga för schweizarna.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Schweiz?

Det enormt populäraPayPal-protokollet används över hela Schweiz av vadslagningskunder och praktiskt taget alla landets sportsbooks accepterarspel med PayPal|| |1249 on their platform.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Vi arbetar tillsammans med några avvärldens största vadslagningsmärken, på samma sätt letar vi alltid efter spännandenya bettingsidor att rekommendera till vår läsekrets.

😎 Är livebetting möjligt i Schweiz?

Schweiziska sportsbooksajter erbjuder några fantastiskain-play betting alternativ.livearenan är säkerligen en av de mest populära speldimensionerna i landets online bookmaker-ekosystem.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Schweiz?

Några av världensbästa sportbetting-appar finns att spela i Schweiz. Tack vare att det är en hotbed för internationella spelleverantörer ärstandarden för appar i landet mycket hög.

🏤 Är det möjligt att spela på val?

Du kan spela på ett brett utbud avspelmarknader hos schweiziska bookmakers , inklusive men inte begränsat tillvirtuell sport, politik och väder.

Lista över vadslagningssajter i Schweiz: Alla schweiziska bookmakers

Så där har vi det, du har nått slutet av vår recension av Schweizs onlinespelsindustri. I framtiden kommer vi att erbjuda enlista över bettingsidor som är värda att kolla in för nya spelare. Alla rekommenderade bookmakers kommer att ha fått vårt fulla stöd efter rigorösa tester och ranking. Gå vidare, gör några satsningar och gör dig upptagen på dessa helt roliga spelplattformar.