#ad
18+||6
This site contains commercial content
Annonsupplysning
Denna oberoende jämförelsewebbplats hjälper konsumenter att välja de bästa tillgängliga spelprodukterna som matchar deras behov. Vi erbjuder högkvalitativa reklamtjänster genom att endast visa etablerade varumärken från licensierade operatörer i våra recensioner. Vi får provision för att annonsera de varumärken som anges på denna sida. Detta kan påverka varumärkesrankningen. Observera att även om vi strävar efter att förse dig med uppdaterad information, jämför vi inte alla operatörer på marknaden.

The Ultimate Transfer Betting Sites for 2021

För några av er där ute kanske ni undrar hur överföringsspelsajter ser ut. Nu behöver du inte gå längre. I vår slutgiltiga recension tittar vi på hur man satsar,vilka marknader som erbjuds, utbetalningar och mycket mer. Fortsätt läsa för den fullständiga översikten!

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Bäst bookmakers för överföringssatsningen

Upptäcksina egenskaper

Telefon

Steg att följa

Under /Over

Marknader som erbjuds, utbetalningar

Strategier

Tips och metoder|| |328

Rules

Regler för transfermarknaden

Bil

Basketball & F1

FAQ

Dina frågor besvarade

Om du vill ha otyglad kunskap när det kommer till fotbollstransferbetting, läs sedan hela sidan. Du kan också gå till ditt föredragna ämne genom att klicka på rutan ovan. Först och främst ser vi de bästa bookmakerna att spela med.

Transfer Betting:The Best Bookmakers

När det gäller överföringsvadslagning online vill du bara satsa med bäst. Vårt team av experter har arbetat hårt för att förse dig med de fem bästa bookmakerna. Nedan kan du ta reda på vilka de är och vilka erbjudanden de har.

TheTop 5 Transfer BettingSportsbooks
Casino Bonuserbjudande Funktioner Betyg Säker länk T&C:s
Upp till10 GBP 15+ 94.23% 5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! *Endast nya kunder. Minsta insättning: £10. Första insättningen matchade upp till £10. 1 x satsning till oddset 1,75+ för att låsa upp gratisspel. Endast insättningar med betalkort. Detta erbjudande gäller i 7 dagar från det att ditt nya konto har registrerats. 18+. BeGambleAware.org. Bet The Responsible Way.
Upp till£30 14+ 94.03% 4.5/5||432 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Enligt villkoren för denna kampanj kommer kvalificerade medlemmar att få £30 i gratisspel på webbplatsen. För att få välkomsterbjudandet måste medlemmar först lägga ett kvalificerande spel. En kvalificerande satsning är en insats för "riktiga pengar" på minst £10 med odds på 1/2 (1,5) eller högre. Spel som är "utbetalda" kvalificerar inte. Första kvalificerande spel måste placeras inom 30 dagar efter registrering. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp tillx2 ODDS 14+||449 93.88% 4.5/5 Besök webbplatsen!||460 Full T&Cs Apply! Exklusivt för nya medlemmar. Erbjudandet gäller endast sportspel. Maximal total insats är £10. Spel per väg är maximalt 5 £ vardera (£10 total insats). Gäller i 60 dagar efter registrering. 18+
Upp till£10 13+||473 93,81% 4,5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Nya spelare efter 30.09.2020 | Gäller på första sportspel | Min. avd. 10 £ krav. | Min. £10 wag. vid första insatsen med min. totalt odds på 3/4 för att kvalificera sig | Spelet måste avgöras | Bonus Wag. req.1x på min. 2-faldiga kombisatsningar (min. 1/4 odds varje val) med min. slutodds 4/5 | Virtuella satsningar och utbetalda satsningar kvalificerar inte | Engångserbjudande | Bonusar som krediteras efter arbetsdag | 18+ | begambleaware.org
Upp till£20 13+||497 93,23% 4/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! 18+ nya kunder i Storbritannien+IRE. Paypal och vissa insättningstyper och satsningstyper exkluderas. Minsta 5 € insats inom 14 dagar efter kontoregistrering till lägsta odds 1/2 = 4 x €5 gratisspel. Gratisspel giltiga i 4 dagar på sport, insatsen returneras inte, begränsningar gäller. Villkor gäller.

Hur man satsar på transfermarknaden

När det kommer till transferspel finns det några saker du behöver veta om. Det ärinte så enkelt som att bara vända sig till en bookmaker och satsa. Du måste ha en bra insikt eller vad som finns tillgängligt.

Många gånger kommer bookmakern att ha en specifik marknad som relaterar till överföringar av en liga eller en klubb. Det är viktigt att bedöma den här informationen, hitta rätt marknad och sedan lägga ditt spel. I rutan nedan kan du senågra av de väsentliga stegen när det gäller att satsa.

När du försöker hitta rätt marknad är det viktigt att du får tillgång till avsnittet som vanligtvis är reserverat förfotbollsbetting. Under vilken det vanligtvis kommer att finnas en "special"-sektion där du kanhitta alla vad som rör överföringar och även managerbyten och liknande.

Kriterierna för att välja de bästa överföringsspelsajterna

Så, hur kom vi fram till våra fem bästa överföringsspelsajter? Vi valde dem inte bara ur tomma intet, istället slet vårt team i timmar, veckor och i vissa fall månader för att ge dig det bästa.De bedömde vanligtvis en operatör beroende på några olika egenskaper.

Det är viktigt att ha en standard som du kan jämföra varje bookmaker med, och även om Följande kriterier är inte allt och slutar allt, de ger verkligen ett mycket bra sätt att göra en snabb jämförelse. Naturligtvisen del presterar bättre inom vissa områden, men en konsekvens i alla de olika ansiktena är en viktig del för att få höga poäng hos oss.

Överföringssatsningskriterier| ||563

De olika typerna av överföringsspelmarknader tillgängliga

Om du är ett fan av sporten är du förmodligen redan inställd på deolika fotbollsspelen som finns tillgängliga. Det måste noteras att vadslagning på fotbollsöverföringar är lite annorlunda, och som ett resultat av det kanske det finns vissa marknader som du inte är van vid.

Spelare byter lag (Ja/Nej)

Two footballers in a stadium The simplest of bets, is whether a players will make transfers in the window. This is a simple yes/no wager. Nothing more or less. Som ett resultat är oddsen ganska låga, och om det finns stora spekulationer kan denna marknad till och med stängas av av bookmakern. Det är en anständig typ av satsning för att få dig med, men det finns mycket mer intressanta där ute.

ThePlayer's Next Team

A footballer kicking a ball En bra sak att vara involverad i är spelaröverföringsspel.Här kommer du att gissa spelarens nästa lag. Bookmakern tillhandahåller vanligtvis en lista över lag och tillhörande odds. Naturligtvis kommer det att finnas ett favoritlag, men ibland kan överraskningar hända och en spelare går någonstans helt oväntat. Om du kan förutsäga detta kommer du att vinna!

Teamets nästa köp

A football team celebrating Denna satsning är väldigt lik den tidigare, men helt enkelt omvänd. I huvudsak måste du här förutsäga vilken spelare laget kommer att köpa härnäst. Bookmakern kommer att förse dig med en lista över spelare, och du måste välja vilken som blir nästa spelare för nämnda lag. Det ären ganska rolig typ av satsning och speciellt om du är ett fan av truppen i fråga, kommer det verkligen att höja dina förhoppningar! Så håll utkik på ryktessidorna så kan du hitta en gömd pärla som inte många känner till.

The News Section of the Bookmaker

En bookmakers nyhetssektion är mycket viktigt när man fattar ett beslut om hur man lägger ett spel på sportöverföringar. Detta äreftersom saker och ting förändras ständigt, och du måste fatta ett snabbt beslut. Ofta kommer detta att finnas ilivebetting sektionen. Det kan inte nog understrykas hur viktigt det är att se till att du alltid har koll på nyheterna, därför får en bookmaker som gör det bra på detta område bra poäng hos oss.

The Payout of the Bookmaker

En annan sak att hålla utkik efter på överföringsspelsajter är utbetalningen som de erbjuder för sporten. Detta kommer direkt att påverka hur mycket pengar du är inställd på att få när du vinner. Ju högre utbetalning, desto bättre. Vårt team av experter beräknade utbetalningarna så att du inte behöver göra det. Resultaten kan hittas i tabellen nedan, där du ser att de flesta av bookies har liknande priser.

De bästa bonusarna och kampanjerna för överföringsspelsajter

När du deltar i överföringsspel online finns detingenting bättre än att spela med de bästa kampanjerna. I rutan nedan kan du hitta den som verkligen passar för denna typ av satsning. På vår sida tillägnadbästa betting-bonusarna kan du hitta fler, eller så kan du hålla dig till den här tills vidare.

Ladbrokes logo and a player celebrating
Topp för överföringsspel| ||680

Numerous Markets Available Många nyhetsbevakning

Många marknader15+

Tips and Strategies for Online Transfer Betting

Precis som andra sporter är detnyckeln att komma in i detta med en bra strategi . Många av er kanske redan har läst vår sida omspelstrategi för hästkapplöpningar och har därför redan en aning om vad vi pratar om. Nedan hittar du fyra strategier som du alltid bör använda för att bli framgångsrik.

 • Håll dig uppdaterad med nyheter

  Den viktigaste strategin är att hålla dig uppdaterad med nyheter och rykten av dagen.Särskilt i transferfönstret kan saker och ting vara väldigt flytande. Vissa rykten är mer värda än andra, och det är bäst att läsa så mycket nyheter som möjligt.

 • Verifiera information och källor

  När ryktesbruket snurrar kommer det naturligtvis att finnas några vilda saker där ute. Därför är detintegral att kontrollera nyhetskällans integritet när det gäller att bedöma den information som finns till hands. Det är bäst att kolla historiken för publikationen för att se hur det har gått för dem tidigare.

 • Se upp för agenter

  Varje toppfotbollsspelare har en agent. Ofta startas rykten av dem.Om en agent driver nyhetsartiklar kan det mycket väl vara en bra signal att deras spelare är oroliga. Håll utkik efter sådana rykten eftersom det är en fantastisk liten inblick i vad som kan komma. Naturligtvis kan de också meta efter ett förbättrat kontrakt, så tänk på det!

 • Håll ett öga på Deadline Day

  En annan sak att hålla utkik efter är dagen då transferfönstret tar slut. Detta är känt som "Deadline Day" i fotbollsvärlden, och det är vanligtvis hem för en uppsjö av aktiviteter och överföringar. Lag kommer att bli desperata efter att få en affär och kommer att satsa på spelare som de inte tidigare var intresserade av. Så kom ihåg det.

Transfermarknadens regler och historia

When we get down to the nitty and gritty and start on our journey of football du måste veta hur transfermarknaden fungerar. Vilka är reglerna, hur länge varar det och när? I nästa avsnitt kommer vi att ta upp detta viktiga ämne så att du kan gå vidare i ditt spelliv med otyglad kunskap.

Datumen för Premier League Transfer Window

The Premier League TransferInfo
The Premier League headquarters
Sport Fotboll
League www.premierleague.com
Högkvarter London
Sommarfönster 17 maj – 9 augusti
Vinterfönster 1 januari – 1 februari
Number of Players Bought 102
Antal sålda spelare 133
Utgifter 1,41 miljarder pund

Under de senaste åren harPremier League antagit en unik strategi när det kommer till transfermarknaden. Sommarfönstret öppnar nu tidigare än tidigare men stänger tidigare också. Denna extra dimension innebär att klubbar nu måstegöra sin verksamhet mycket tidigare än andra europeiska nationer.

Transferfönstermarknaderna är unika och skiljer sig från land till land. I England börjar sommarfönstret den 17 maj och slutar den 9 augusti. Vintertid öppnar fönstret en kortare period från 1 januari – 1 februari. Sommaren har i allmänhet mer rörelse och utgifter, men ändå har desperata lag varit kända för att spendera lite pengar även under vintern.

Nyligen tycks antalet spelare som köpts varje fönster minska, faktiskt, 2014 köptes 157 spelare under sommaren, och 2019 hade detta antal sjunkit till 102. Även, så utgifterna förblir enorma,med 1,41 miljarder pund som spenderades 2019 , vilket är precis under rekordet på 1,43 miljarder pund 2017. Som du kan se är transferfönstret en galen tid!

Varje år är Premier League en av världens bästa satsningsligor och är en av anledningarna till att det är en högsta liga att satsa på.Bookmakers täcker divisionen flitigt för att ge fansen den bästa möjligheten att spela. Det är alltid en spännande liga, och för brittiska tippare är det naturligtvis den de har mest kunskap om. Det är därför vi skulle börja med den här ligan, innan vi går vidare till andra.

Datumen för andra överföringsfönster – Toppligorna

Det ärinte bara i Storbritannien där detta händer, i alla större ligor somBundesliga,Seria A|| |835, and La Liga hittar du olika datum. I tabellen nedan kan du se några av de viktigaste att se upp för.

Olika överföringsfönster
League Badge Summer Window Vinterfönster
Bundesliga 1. juli – 31. augusti 1. januari – 31. januari
La Liga 1. juli – 31. augusti 2. Januari – 31. Januari
Serie A 1. juli – 17. augusti 3. Januari – 18. Januari
Ligue 1 9. juni – 31. augusti 1. januari – 31. januari
MLS 10. juli – 9 augusti 7. Februari – 1. maj
Kinesiska superligan 19. juni – 14. juli 1. Januari – 28. februari

spel på andra sporter än fotboll

När det kommer till den här typen av satsningar kan du mycket väl vara nyfiken på andra sporter. De finns.Både överföringsspel på basket och F1-överföringsspel finns. I rutorna nedan har vi försett dig med några av de mest populära typerna av alternativa satsningar med tanke på detta tema.

 • A basketball player
  Transferspel på basket

  Ett av de bästa alternativen till fotboll ärbasketsatsning. Med detta kommer möjligheten att även satsa på att överföring sker, vanligtvis iNBA. Om du är ett stort fan av sporten, skulle detta vara en intressant satsning för dig.

 • An F1 driver
  Formel 1-överföringssatsning

  Detta kanske inte är ditt främsta sinne när det kommer till överföringar, menFormel 1 utgör en intressant marknad. Ibland byter förare mellan lag och du kan göra vinst om du förutsäger detta korrekt innan det händer. Det är en fantastisk liten marknad att vara involverad i.

Satsa på överföringsmarknaden: ett roligt alternativ

Nu när vi har kommit till slutet av recensionen om de bästa överföringsspelsajterna , det är kanske relevant att säga attden här typen av vad brukar vara ett roligt spel. Det finns inte många möjligheter till stora vinster, och i allmänhet är detta för fans av laget. Om du vill ha något mer seriöst, kolla in vår lista överbästa bettingsajter, där du säkert kommer att hitta några vinnare.

Robbie Savage silhouette

Jag satt där vid telefonen i 13 dagar, orolig, väntar på att det ska gå igenom – jag tappade en sten

De vanligaste frågorna

Nu har vi kommit till slutet av den här sidan, du kanske fortfarande har några frågor.Kolla in listan över de vanligaste frågorna nedan. Om detta fortfarande inte hjälper kan du alltid skicka ett meddelande till oss på[email protected], så återkommer vi till dig så snart som möjligt.| ||978

How can you evaluate the best transfer betting sites?

Som vi nämnde längre upp, finns det ett visst antalkriterier som avgör hur vi rankar de bästa överföringsspelsajterna. Saker som bonusar, marknader och utbetalningar spelar alla sin roll.

Vilka är de mest populära överföringsspelen i Storbritannien?

Det finns ett antal olikamarknadererbjudande för transferspel. Som spelarens nästa lag, eller ja/nej-satsningar, ger alla ett roligt sätt att se hur ditt lag kommer att prestera i nästa fönster.

Vilka är de bästa överföringsspelsajterna online?

Utan tvekan är debästa överföringsspelsajterna de vi har listat överst på denna sida. Om du håller fast vid dessa är du säker på att vinna.