De bästa vadslagningssajterna i Uganda – Top Uganda Sportsbooks för 2021

Uganda är hem för en helt reglerad onlinesport bettingmarknad, med lokalbefolkningen som kan få tillgång till det bästa på lokala och internationella bettingsidor. I den här guiden till de bästa vadslagningssajterna i Uganda har vi rekommenderat sportböcker online medtoppmarknader och spelerbjudanden i världsklass. Så följ med oss ​​på vår djupdykning i ugandiska sportböcker för att hitta den perfekta sidan för dig.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Uganda
Bästa spelsajter i Uganda

Satsa hos Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sports

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Bästa bonusar och kampanjer

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

spelresorter

Utbetalningsnivåer i Uganda

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Ugandiska sportvadslagningsappar

I den här guiden hittar du några bästa rekommendationer|| |321 according to a number of different categories that are most important to bettors. We’ve created an extensive, strict set of criteria to single out the top sports betting site in Uganda as well as runner-ups that excel in other categories.

Bästa sportspelsajter i Uganda

För att skapa denna kortlista över de bästa sportspelsajterna i Uganda, har vi kontrollerat och testat alla lagliga och välrenommerade spelböcker som är verksamma i landet. Vi har följt samma kriterier för att säkerställa attalla webbplatser utvärderades rättvist. Detta har garanterat att vår ranking är en korrekt återspegling av den nuvarande marknaden.

Följande tabell visar en rankad lista över de bästa bookmakerna i Uganda beroende på hur bra de presterade i våra stränga tester. Som du kan se ärolika bonusar tillgängliga för nya kunder och varje sida erbjuder ett varierande antal sportmarknader, vadslagningstyper och utbetalningsgrader.

Uganda’s TOPP 2 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i Uganda Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
50 % Upp tillUsh 200,000 I gratisspel 28+ 532+ 93,75% 5,0/5||374 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor Tillämpa! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp tillUGX$550,000 Första insättningsbonus 22+ 189+ 93.44% 4,9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Vår läsares säkerhet i säkerhet är vår främsta prioritet, så det var nödvändigt att alla våra rekommendationer har gott rykte och är licensierade. Våra rekommenderade webbplatser har verifierats att ha alla dessa egenskaper, även om de har olika styrkor. Vi har listatde bästa onlinespelsajterna i Uganda efter kategori nedan.

Bästa spelsajter i Uganda efter kategori:
Bästa spelsajt i Uganda Betway
Bästa nya spelsajten i Uganda || |428 22Bet
Bäst för bonusar 22Bet
Bästa mobilappen Betway
Bäst för Live Betting Betway
Högsta utbetalning Bookie 22Bet
Bästa betalningssatsningssajt 22Bet|| |468
Safest Bookmaker Betway
Bästa eSport-spelwebbplats 22Bet
Topp för extrafunktioner Betway

I detta skede är det möjligt att du ännu inte har bestämt dig för vilken spelsajt du ska registrera dig på. I de kommande avsnitten,vi har tillhandahållit mer information om kriterierna||492 we have utilized to grade the sites. Different categories tend to appeal more to different players, so it’s important to choose a site based on your own preferences.

För att få ut det mesta av din sportvadslagningsupplevelse är det viktigt för att undersöka odds och marknader. Vi har tillhandahållit de senaste och mest relevanta nyheterna om den ugandiska och internationella sportspelmarknaden, branschnyheter och populära sportevenemang för att vägleda ditt vadslagning.

Kriterier för att hitta de bästa onlinebokmakarna i Uganda

För att hitta de bästa sajterna och jämföra dem rättvist mot varandra, har skapat pålitliga betygskriterier som tog hänsyn till de viktigaste kategorierna. Vi skapade sedan konton på alla lagliga sportspelsajter i Uganda för att ta reda på hur var och en gjorde poäng i dessa områden.

Bland dessa viktiga kriteriepunkter tog vi hänsyn till de tillgängliga sportmarknaderna, utbetalningssatserna och oddsen, säkerhetsdetaljerna, kvaliteten på bonusarna och webbplatsernas mobilapplikationer. Om du vill kan duhoppa till din favoritkategori av intresse, eller så kan du fortsätta bläddra för att läsa igenom dem alla.

Sport och ligor

Det viktigaste för många spelarna är att deras online-sportbok kommer att erbjuda en konstant rotation av sporter, ligor och evenemang att satsa på. Tack och lov erbjuder många sportspelsajter i Uganda ett brett utbud av spel på de mest populära sporterna. Nedan kan du hittade mest populära sporterna att satsa på hos bookies i Uganda.

Fotboll: Engelska Premier League och mer

Soccer is extremely popular in Uganda, whether that’s for playing, watching, or betting on. Bettors are drawn to everything from the English Premier League to the World Cup and beyond, and there are plenty of bästa fotbollsajter som erbjuder dessa odds.

Tennis: Grand Slam och mer

Tennis är en annan enormt populär sport i Uganda att satsa på, med lokala och internationella spel som får mycket uppmärksamhet påtennis betting. I synnerhet genererar den årliga Grand Slam-serien de mest passionerade vadslagningarna i Uganda.

Boxning: World Boxing Championships

Boxning är enormt i Uganda, och landet är hem för en mycket kunnig publik av boxningsfans. Detta gör ugandierna särskilt bra påboxning. Förutom lokala matcher satsar ghananer regelbundet på internationella evenemang som boxnings-VM.

Basket: NBA, finaler och college

Basket är en stor dragning för spelarna i Uganda . I synnerhet den amerikanska NBA-ligan drar in enorm vadslagningsaktivitet. Nästan alla sajter kommer att erbjudabasketspel odds på stora ligaspel och mindre divisioner.

Cricket: Internationell cricketturnering, Cricket-VM

Cricket har varit en favoritsysselsättning i Uganda under det senaste århundradet, och det har också varit en stor dragning för ugandiska sportspelare. Oavsett om det är världscupen i cricket eller den internationella cricketturneringen, finns det mycket att njuta av med ugandiskacricketbetting.

Rugby Union: International Rugby Union and more

Under de senaste tio åren har det växt ett stort intresse kring rugbyunionen i Uganda. Det finns flerarugby union betting webbplatser tillgängliga i landet, och det finns massor av spel och turneringar som genererar inspirerad vadslagningsaktivitet i Uganda.

Medan ovanstående sex sporter är de mest populära sporterna och är vanliga på de flesta ugandiska bettingsidor, är dettainte en heltäckande lista över alla tillgängliga sporter in the country. In fact, most sportsbooks offer a huge range of other sports and leagues such as baseball, American football, and athletics.

När vi skapade våra resultat för denna kategori tog vi hänsyn till antalet populära sporter och andra mindre kända evenemang som var tillgängliga. Detta inkluderade mindre ligadivisioner och turneringar som USA:s March Madness college-basketturnering. Vi tittade också på om alternativa speltyper erbjöds såsom vadslagning på politiska val.

Utbetalning, odds och linjer hos de bästa bookmakerna

Det är viktigt att undersöka hur olika sajter erbjuder sina bookmakers odds och linjer, och vad deras genomsnittliga utbetalningsfrekvens är för attbestämma den övergripande rättvisan för en sajt. Utbetalningssatser anger hur stor andel av intäkterna som går tillbaka till kunder som vinster och vad som behålls som vinst, så det är bättre att satsa på sajter med högre utbetalningar.

Odds kan visas på ett av tre sätt: decimaler, bråktal eller pengalinje. Det ärvanligt att se odds som decimaler i Uganda, även om det är värt att förstå var och en för att kunna jämföra de bästa oddsspelsmakarna. Nedan kan du hitta de bästa vadslagningssajterna i Uganda för utbetalningssatser.

Det är värt att påpeka att ovanstående siffror representerar de genomsnittliga utbetalningssatserna när detta skrivs. Det ärstandard för utbetalningar och odds att fluktuera med tiden, och olika sportmarknader kan erbjuda olika utbetalningar. Vi föreslår att du använder ovanstående som en allmän vägledning och satsar på ytterligare forskning i framtiden.

Vattningserbjudanden: Bonusar och bettingsajter Kampanjer

De typer av välkomstbonusar som erbjuds tenderar att vara att vara en av de största dragningarna till en ny onlinebokhandlare för nya kunder. Att göra anspråk på en bra välkomstbonus är ett utmärkt sätt att starta din tid med en bookmaker, och ger dig friheten med en anständig budget och gratisspel utan att göra en enorm investering. Nedan ärde bästa erbjudanden för nya spelare i Uganda.

Ugandisk vadslagningssajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk T&C’s
50 % Upp tillUsh 200 000 I gratisspel 0x| ||703 180 dagar N/A 5.0/ 5 Besök webbplats! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp tillUGX $550 000 Första insättningsbonus 5x|| |729 7 dagar N/A 4,7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Det finnsflera typer av bonuserbjudanden som är standard för bookmakers online, och det är väl värt att förstå dem innan du gör anspråk på dem. De vanligaste bookmakerbonusarna inkluderar insättningsmatcher, cashback, bookmakers gratisspel, oddshöjningar och insatskrediter. Du kan hitta de bästa sajterna för bookmakers välkomstbonusar i tabellen nedan.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i Uganda Betway
🥈Bästa insättningsmatchningar 22Bet
🥉 Topperbjudanden Betway
◻️ Topp gratisspel 22Bet
◻️ Bästa Cashback-erbjudanden Betway
◻️ Top Odds Boosts 22Bet

Innan du hämtar en ny spelares välkomstbonus föreslår vi dock att du tar dig tid attunderstand the terms and conditions. Det kommer alltid att finnas villkor kopplade till din bonus som kommer att ha stor inverkan på din bonus, och i vissa fall kan det göra dem värdelösa för dig.

De viktigaste och vanligaste termerna som du kommer att stöta på är omsättningskraven, giltigheten och minimioddskraven. Det är bättre atthitta bonusar med lägre omsättningskrav eftersom det betyder att bonusar kan omvandlas till vinster snabbare, och lägsta odds bör också vara lägre. Å andra sidan ger längre giltighet dig mer tid att använda din bonus.

Vissa spelare kan bara hålla sig hos en bookmaker tills de har förbrukat sin välkomstbonus, medan andra föredrar att stanna hos en bookmaker längre. Debästa bookies kommer att erbjuda pågående kampanjer för lojala kunder. Dessa kampanjer inkluderar ofta omladdningsbonusar, VIP-program eller ytterligare gratisspel.

Typ av satsningar

Uganda har för närvarande en relativt obegränsad sportspelsmarknad när det kommer till de typer av satsningar som finns på webbplatser. Av denna anledning harspelare massor av satsningsalternativ som sträcker sig från populära Singelspel till Parlays. Alla våra bästa rekommendationer för sportbok erbjuder dessa standardtyper och mer.

Kategorien vadslagningstyper är viktig eftersom den säkerställer att en bookmaker förblir spännande, mångsidig och konkurrenskraftig. Varje spelalternativ har sina egna förmåner och är väl värt att förstå. Nedan kan du hittanågra av de vanligaste speltyperna som finns på ugandiska vadslagningssajter.

Det är vanligt att många spelare håller fast vid specifika typer av vad som de känner till och har erfarenhet av, och även om vi förstår varför det är så föreslår vi att du vidgar dina vadslagningshorisonter| ||863we suggest you broaden your betting horizons. If you take some time to try out new betting types, you will in time improve your skills and possibly boost your chances to win at betting sites in Uganda.

Säkerhet och säkerhet

Säkerhet är kanskeden viktigaste faktorn som vi tar hänsyn till när vi gör dessa online bookmakerrecensioner. Som vi har sagt är det viktigt att vi bara rekommenderar de säkraste och bästa bettingsajterna i Uganda till våra läsare, så det finns några saker vi måste titta på för att säkerställa att sajterna inte är bedrägerier.

Det första sättet vi kan vara säkra på att bookmakerkunder kommer att skyddas är att webbplatser använder krypteringsteknik. Detta skyddar användarnas privata detaljer, finansiella information och anslutningar till operatörer från cyberattacker. Nedan,kan du hitta vanliga krypteringsföretag som betjänar bookmakers.

Safety Partners på Online Sports Betting Sites i Uganda

Vi bara rekommenderar spelbolag online som har fått en officiell licens hos en ansedd spelmyndighet. Detta säkerställer att våra läsare endast använder webbplatser som uppfyller minimisäkerhetsstandarderna när det kommer till datasäkerhet och kryptering och alltid är skyddade av lagen.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • DigiCert
 • Symantec
 • Thawte
 • Comodo
 • GeoTrust
 • RapidSSL
 • GoDaddy
Ansvariga spelorganisationer
 • Eerste Hulp Bij Schulden
 • GamCare
 • GAMSTOP
 • IBAS
 • Anonyma spelare

Förutom kryptering användertopsportspelsajterna teknik för ansvarsfullt spelande för att känna igen när spelare kan uppvisa problem med spelbeteenden. Denna teknik kommer att ingripa tidigt nog för att vägleda spelare mot den hjälp de behöver, oavsett om det är terapi eller självuteslutning.

Du kankontrollera om operatörer använder kryptering och ansvarsfullt spelande genom att scrolla till botten av deras hemsida. Här bör du hitta logotyper för krypteringsleverantörer, spelhjälporganisationer och licensinformation. Om det inte finns några sådana här logotyper kan du behöva tänka om när du registrerar dig på webbplatsen.

Satsa på mobilen med appen för bästa sportspel

Nuförtiden är det ett stort antal spelare i Ugandaanvänder mobila enheter för att satsa på sport, antingen genom dedikerade mobilspelappar eller mobila webbläsarplattformar. Det här är ett otroligt bekvämt sätt att satsa, så det är viktigt att se att en sportbok online erbjuder en högkvalitativ mobilversion av sin stationära plattform.

För att tilltala de flesta spelare, ugandiska bettingapparbör vara kompatibel med iOS- och Android-enheter. Det är också viktigt att se att den mobila versionen är snabb, intuitiv, lätt att använda och erbjuder samma spelmarknader och funktioner som den stationära versionen. Nedan kan du hitta de bästa ugandiska sportbetting-apparna enligt varje kategori.

Bästa ugandiska bettingappar

Den sista kategorin av våra bästa sportspel app betygskriterier är den bästa appen för livestreaming av sportevenemang. Livestreaming är en relativt ny funktion som blir allt vanligare hos de bästa sportböckerna, även ommånga sajter ännu inte erbjuder livestreaming på mobilen. I följande avsnitt har vi utforskat fördelarna med livebetting och streaming.

Livebetting & Livestreaming

Livebetting är möjligheten att göra satsningar på sport eller evenemang när de ske i realtid. Detta är helt lagligt i Uganda, och det finnsett antal sajter som erbjuder livebetting. Om du ännu inte har provat detta försäkrar vi dig att det är ett av de mest uppslukande sätten att satsa, särskilt i samband med livestreaming.

Vi har tillhandahållit en lista med de bästa livespelsajterna för sport i Uganda för att hjälpa dig hitta några fantastiska livebettingalternativ. Som du kan se erbjuder varje bookie ett antal olika liveevenemang, speltyper och livestreamingsalternativ. Detta beror vanligtvis på de erbjudanden som sajter har med sändare eller ligor.

Live Betting Site Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk T&C's
50 % Upp tillUsh 200 000 I gratisspel 63+ Ja Ja 5.0/5||1009 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % Upp tillUGX 550 000 $ På första insättning 63+| ||1025 Ja Ja 5,0/5|| |1035 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Livestreaming av ett sportevenemang är ett bra sätt att förbättra din livespelupplevelse och vi rekommenderar starkt att du använder det. Detta kan vara praktiskt när en bookmaker erbjuder alternativ för tidiga utbetalningar. Uttag gör det möjligt för spelare att antingenhämta vinster innan ett spel har avslutats eller återbetala din insats om det ser ut som att du kan förlora.

Betalningsmetoder på ugandiska bettingsidor

Ett annat viktigt kriterium ärtyperna av betalningsmetoder som finns tillgängliga hos bookmakers. Vi föredrar bookmakers som accepterar ett brett utbud av betalningsalternativ eftersom det indikerar att sidan bryr sig om att tilltala fler spelarna. Vissa betalningar har också ett starkt rykte för säkerhet vilket också är önskvärt.

De bästa sportspelsajterna i Uganda accepterar kreditkort, betalkort, banköverföringar, förbetalda kort och e-plånböcker. De kommer också att ha betalningsmetoder som inte tar ut transaktionsavgifter, är mångsidiga för insättningar och uttag och som kan underlätta omedelbara överföringar. Du kan hittaen lista över vanliga betalningsmetoder hos Uganda onlinebokhandlare nedan.

Betalningsmetod Typ Insättningsgränser Insättning/Uttag Betalningsavgift
eWallet 10 USD – 5 000 USD Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Credit Card $10 – $5,000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort 10 USD – 5 000 USD Tillgängligt för insättningar /Inte Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Telefonbank 500 USD – 5 000 000 USD Tillgänglig för Insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet $10 – $5,000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag 1,5%
eWallet $10 – $5 000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag 1.5%

Ovanstående betalningsmetoder är ganska vanliga på Ugandas internationella bettingsajter, men de kan vara mindre tillgängliga på lokala sajter. Om de är det, finns det en chans atttransaktionsgränserna kommer att variera från webbplats till webbplats, såväl som avgifter och transaktionstider. Mer specifik information om en bookmakers betalningar kommer att inkluderas på en dedikerad betalningssida på webbplatsen.

Webbplatsens funktionalitet

Webbplatsens funktion hänvisar både tillhur enkelt det är att använda en bookmakers webbplats och hur väl den har designats. Detta speciella kriterium innebär att titta på webbplatsens lyhördhet och mäta kontrollerna för att säkerställa att det är lätt att navigera genom de olika vadslagningstyperna, marknaderna, kassan och specialfunktionerna.

Vi vill också se hur attraktiv webbplatsen är. är, eftersom ett oattraktivt färgschema eller menyuppsättning kan påverka din totala njutning med en bookmaker. Enbart på grund av returbarheten är webbplatsens funktionalitet ett viktigt kriterium att överväga. När allt kommer omkring,varför välja en bookie som är dåligt utformad när det finns vackert designade alternativ?

Extra funktioner

Nu att vi har nämnt de viktigaste funktionerna för en bra bookie, är det dags attutforska de ytterligare funktionerna som inte är vanliga eller garanteras vid varje bookmaker. Dessa extra funktioner inkluderar möjligheter för livestreaming, tidiga uttag, liveresultat, snabbspel och möjligheten att satsa på eSport.

Som du kan se i tabellen nedan, finns detflera ugandiska onlinespelsajter som erbjuder extra funktioner. Även om avsaknaden av dessa funktioner inte räcker för att få en webbplats borttagen från våra rekommendationer, hjälpte det verkligen till att öka webbplatsernas ranking om de erbjöd dessa extrafunktioner.

spelsajt Livestreaming| ||1193 Cashout Liveresultat Snabbsatsning Virtuell sport
Ja| ||1207 Yes Ja Ja Ja
Ja Ja Ja Ja Ja

Det ärinte alltid möjligt att hitta alla extra funktioner tillgängliga på en sida. Som sagt, vissa webbplatser gör ett bra jobb med att erbjuda de flesta av dem. Vi förväntar oss att dessa extrafunktioner kommer att bli standard i framtiden, så de kommer definitivt att bli viktigare i våra framtida recensioner.

Kundtjänsten

Om du någonsin har behövt hjälp med kundsupport på en webbplats kommer du att veta hur frustrerande det kan vara att få ovänlig, ohjälpsam service som det tar evigheter att nå. Enligt vår åsikt ärdålig service oförlåtligt hos en bookmaker webbplats på grund av den höga volymen pengar som kunderna regelbundet investerar i produkterna.

Kundtjänst på de bästa sportspelsajterna kommer att vara tillgänglig på många olika sätt som telefon, e-post eller livechatt. Det kommer alltid att finnas utökade timmar med snabba svarstider. I tabellen nedan har vi tillhandahålliten översikt över kundsupport på ugandiska bookie-webbplatser.

Kontaktmetod Tillgänglighet på Ugandan Sportsbooks Svarstid Vanligen tillgänglig
☎️ Telefon Vanligt Up to 1 Hour 16 timmar om dagen
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 48 timmar 16 timmar om dagen
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Up to 1 Hours 24/7
💬||1297 Messenger Sällsynt –|| |1303
🌐 Sociala nätverk Sällsynt

Denideala kundsupporten kommer att erbjuda livechatttjänster och telefonlinjer öppna 24/7. Om vi ​​ser detta indikerar det att sajter förstår att spelarna kommer från alla samhällsskikt och har olika spelvanor. Vi kommer aldrig att rekommendera en webbplats med dålig kundsupport.

The Sportsbook Reputation

När vi kommer till slutskedet av våra bookmakerrecensioner tar vi oss tid att mätaryktet för en sportsbook bland deras kunder, tidigare spelare och lokala spelinsiders. Detta är det bästa sättet att garantera att vi inte har missat något viktigt och att spelarnas feedback inte ignoreras.

För att göra detta besöker vi bookmakers forum och konton i sociala medier ochläser de positiva och negativa recensionerna och diskussioner bland spelarna. Om vi ​​får en indikation på att bookmakers har agerat oetiskt, orättvist eller ignorerar användarnas konserter, kommer vi att ta bort sidan från våra rekommendationer.

Hur man öppnar ett konto hos Ugandan Bookmaker

Registreringen för ett konto hos en bettingsajt online i Uganda är en sömlös process som är relativt standard för alla licensierade sajter. Du kanfölja vår steg-för-steg-guide nedan för att se till att du vet vad du ska ha förberett när det är dags att gå med.

1
Skicka personliga uppgifter

Klicka på Gå med-knappen på framsidan av din valda bookmaker. Ange ditt namn, adress, ålder och alla andra uppgifter som bookmakern begär.

2
Tillhandahåll identifieringsdokument

Ladda upp din officiella fotolegitimation. Detta kan inkludera ditt körkort, nationellt identitetskort eller pass. Detta är viktigt för att säkerställa att du uppfyller minimiåldern.

3
Gör en insättning och gör anspråk på bonus

Efter att din identitet har verifierats, välj din betalningsmetod, välj din välkomstbonus och gör en insättning. Nu är det dags att börja satsa!

Som du kan se handlar det mest om att tillhandahålla dina uppgifter och bevisa dem med officiell dokumentation.verifieringsstadiet bör inte ta längre än 24 timmar och är viktigt för att säkerställa att webbplatser inte accepterar minderåriga spelare. Det är verkligen så snabbt och enkelt som visas.

eSport: CS:GO bettingsidor med mera

Esport är namnet på online-videospelstävlingar och turneringar. Under de senaste åren hareSport lockat miljontals regelbundna åskådare, och nu börjar sektorn bli enormt populär på sportspelsajter. Det finns nu gott om eSports bettingsidor i Uganda som erbjuder odds för spel.

De mest populära spelen för vadslagning för tillfället inkluderar Fortnite, League of Legends och Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO). Om du är ny på eSports-betting,vi föreslår att du satsar med CS:GO-bettingsajter eftersom dessa first-person shooter-spel tenderar att vara de enklaste att förstå med nya tittare.

eSports vadslagningssajt Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säker länk T&C’s
50 % Upp tillUsh 200 000 I gratisspel 3+| ||1408 93,75% 5,0/5 Besök webbplats ! Fullständiga T&Cs gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100% Upp tillUGX 550 000 $ På första insättning 3+| ||1431 93,25% 5,0/5 Besök webbplats ! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du ännu inte har provat eSports vadslagning rekommenderar vi det mest för attdet finns alltid spel att satsa på. Varaktigheten av spel är också mycket kortare än traditionella sporter, så det finns också mer mångfald och det är inte en stor investering i tid för att se hur händelserna blir. Se bara till att undersöka turneringar och spelare och håll dig till spel du förstår.

Regleringen av sportspel i Uganda och spelmiljön

Under de senaste femtio åren,spel har stadigt blivit mer populärt i Uganda. En av de största dragningarna är sportspel online, som har funnits tillgängligt i reglerad form sedan lotteri- och spellagen antogs 2016. Samma lag utlöste skapandet av National Gaming Board of Uganda, som ansvarar för att reglera marknaden. .

I det kommande avsnittet har vi utforskat den lokala spelbranschen, från relevanta lagar till den senaste historien om hasardspelsexpansion. Som det ser ut är framtiden förUgandas spelindustri fortfarande något osäker, så det är väl värt att läsa dessa kommande stycken.

Gambling Commission & Licens

Legal sportvadslagning och hasardspel i Uganda
🎰 Terminaler för vadslagning med fasta odds Ja| ||1477
📑 Spelbutiker 1 125
🏛️ Landbaserade kasinon 13
💻 Alla licensierade sportböcker 70
🏆 Bäst rankade sajter för säkra spel|| |1501 Our Picks

Hela spelindustrin i Uganda regleras av National Gaming Board of Uganda (NGBU). NGBU bildades för attförbättra kvaliteten och säkerheten för hasardspel i landet och är ansvarig för att utfärda licenser till onlinespelsajter som är lagliga och kasinon, samt för att överblicka det statliga lotteriet.

Sedan 2004 har Uganda erbjudit en laglig landbaserad kasinomarknad, med en majoritet av de 13 licensierade kasinon i Ugandas huvudstad Kampala. Dessa anläggningar erbjuder slots och bordsspel, med spelarna som behöver besöka en av landets1 100+ fristående landbaserade vadhållningshallar för att satsa på sport personligen.

Naturligtvis, som vi har utforskat, har landet ocksåtillåtit upp till 70 speloperatörer att ansöka om licenser. För att en sportspelsajt i Uganda ska bli godkänd måste den bevisa att den erbjuder en säker, rättvis och säker produkt. Operatörer måste också betala skatter på 35 procent av bruttospelintäkterna, vilket uppgår till cirka 8 miljoner dollar per år för staten.

Hardspel måste begränsas till personer över 25 år, vilket är ganska högt jämfört med andra marknader. Men trots dessa restriktioner har landetkämpat för att hindra minderåriga från att registrera sig hos illegala bookmakers. NGBU har till och med tagit nya steg för att begränsa reklam för lagliga sportspelsajter.

De säkraste onlinespelsajterna med en giltig Uganda-licens

En av de mest oroande nyheterna kom ut 2019 när Ugandas president tillkännagav att han skulle stoppa hasardspel online i landet. Denna plan inkluderarstopp av förnyelsen av licenser för utländska operatörer när de löper ut. Det förväntas att landet då endast kommer att tillåta lokala operatörer att acceptera ugandiska spelare.

Webbplatser att undvika

Oavsett vilken typ av webbplats du använder, när det kommer till utgifter pengar du måstealltid se till att använda en säker webbplats. Det är ett olyckligt faktum att bedragare ofta riktar sig mot kunder på spelsajter online för att stjäla finansiell information, så du måste alltid vara säker på att spela med statligt godkända operatörer.

Det finnsingenting så tillförlitligt som licensiering för att garantera att din anslutning är krypterad och att du alltid kommer att få dina utbetalningar. Om en bettingsajt online inte går igenom licensansökningsprocessen och fortfarande accepterar spelare från en illegal marknad, försäkrar vi dig om att detta borde höja några röda flaggor.

Ovanstående webbplatser har svartlistats för att ofta acceptera spelare utan att ha godkänts av olika länders spelmyndigheter. Dettautsätter spelare för att bryta mot lagen, för att inte nämna garanterar inte att de har rättsligt skydd om något går fel. Använd endast licensierade, pålitliga vadslagningssajter för att placera dina satsningar.

Historia och framtid

Fram till 1963 ansågs Uganda vara en brittisk koloni. Under åren efter dess självständighet försökte Uganda skapa ett nationellt lotterisystem för att hjälpa till att öka offentliga intäkter för att investera i landet. Detta resulterade i antagandet av National Lotteries Act 1967 och Gaming and Pool Betting Act från 1968.

Dessa lagar var de första som beskrev vad som utgjorde lagligt hasardspel och krävde spelinrättningar att söka statligt godkännande om de skulle acceptera satsningar. Trots dessa lagar blomstrade massor avolagliga spelanläggningar i hela landet under de följande decennierna. Det skulle dröja till 2004 innan problemet skulle åtgärdas.

Historien om ugandiska lagar och lagar för sportspel
 • National Lotteries Act of 1967 Passes National Lotteries Act antas för att möjliggöra regeringen att driva lotterier. Syftet med initiativet är att öka de offentliga intäkterna under åren efter dess självständighet. Någon version av denna lag finns kvar i årtionden.
 • The Gaming and Pool Betting (Control and Taxation) Act of 1968 Passes The Gaming and Pool Betting (Control and Taxation) Act har antagits att definiera vad spelande är och vilka aktiviteter som är lagliga. Lagen kräver att alla spelanläggningar måste skaffa en licens från staten för att vara lagliga.
 • Utökat hasardspel är tillåtet Antagandet av Uganda Casino and Gaming Bill underlättar legalisering och byggande av nya kasinon runt om i landet. Ett nytt rikslotteri inrättas också enligt lagen.
 • Lotteries and Gaming Act antas En ny lag som syftar till att förena landets spellagar träder i kraft. Detta godkänner skapandet av National Gaming Board Uganda som nu är den primära regulatorn av landbaserat och onlinespel i staten.
 • Möjliga hasardspelsrestriktioner tillkännagav Ugandas president tillkännager en plan för att stoppa återutgivningen av spellicenser i landet för att stävja minderåriga spelande. Även om detta ännu inte har förverkligats, tror vissa att det bara kan påverka utländska operatörer.

Antagandet av Casino and Gaming Bill från 2004 legaliserade landbaserade kasinon och sportspelhallar. Sedan dess har 13 landbaserade kasinon godkänts i landet och erbjuder omfattande spelmöjligheter som slots och bordsspel. År 2016 förenadesspellagarna till en lag och NGBU etablerades som den enda regulatorn av spel.

Det ärsvårt att säga hur spelbranschen kommer att klara sig i framtiden. Om regeringen förbinder sig till sin plan för att förhindra utländska operatörer från att förnya licenser, kan detta begränsa de typer av vadslagningsmöjligheter lokalbefolkningen har. Med detta sagt finns det fortfarande tid för lokala operatörer att se till att de är lika konkurrenskraftiga som utländska företag innan de tas bort.

Satsa i Uganda: Slutsats

Nu när vi har kom till slutsatsen av den här guiden, borde det vara tydligt att det finnsmånga högkvalitativa bettingsajter i Uganda. Dessa webbplatser erbjuder ett stort utbud av sportspelmarknader och vadslagningstyper, funktionella webbplatser, bra kundservice och förstklassiga säkerhetsfunktioner som kryptering.

Eftersom alla våra rekommendationer har fått ugandiska licenser, försäkrar vi du att oavsett vilken bookmaker du väljer kommer du inte att göra ett misstag. Som sagt,olika bookmakers har sina egna förmåner som kommer att tilltala enskilda kunder. Nedan har vi listat de bästa bookmakerna enligt deras styrkor.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Uganda 2021:

Tänk på attvi uppdaterar recensionerna av dessa sportspelsajter regelbundet för att säkerställa att du får de mest uppdaterade och korrekta rekommendationerna. Om en operatör misslyckas med att fortsätta uppfylla våra standarder eller om en bättre sajt dyker upp kommer vi inte att tveka att ta bort och ersätta den med en överlägsen sajt.

Vanliga frågor

Letar du om för snabba svar på dina brännande frågor om ugandiska bettingsidor men vill inte läsa igenom den här guiden? Sedanhitta svar på vanliga frågor om spelbranschen i Uganda här. Vi har tillhandahållit länkar till varje relevant avsnitt i svaren, så se till att klicka på dem för mer detaljerad information.

🥇 Vilka är de bästa bettingsidorna i Uganda?

Vi har presenteradebästa bettingsidorna i den här guiden för våra ugandiska läsare. Varje sida utvärderades och testades enligt våra strikta kriterier för att vara säker på att endast de bästa av de bästa finns representerade. Vi har åtagit oss att presenterade mest uppdaterade erbjudandena och erbjudanden, så se till att återkomma regelbundet för en uppdaterad lista.

🏆 Vilka vadslagningserbjudanden kan jag hitta hos ugandiska sportsbooks?

Det finns gott om sportbokspelerbjudanden i Uganda. De vanligaste inkluderar insättningsmatcher, gratisspel, cashbacks och oddshöjningar för att bara nämna några. De bästa bookmakerna kommer också att erbjuda erbjudanden såsom reload boosts eller VIP-program till lojala kunder också, vilket kan hjälpa till att förlänga din njutning med en sajt.

⚖️ Är vadslagning lagligt i Uganda?

Ja,spel är lagligt i Uganda på grund av att du bara spelar med godkända bookmakers. Allasportvadslagningsregler är etablerade och upprätthålls av National Gaming Board of Uganda. Detta säkerställer att webbplatser använder krypteringsteknik och erbjuder rättvisa spel.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Uganda?

Ja,spel med PayPal är möjligt i Uganda.Vi rekommenderar PayPal när du har möjlighet att använda det, eftersom det är den överlägset mest mångsidiga och bekväma av alla vanliga betalningsmetoder. PayPal använder också säkerhetsfunktioner i världsklass för att skydda dina finansiella uppgifter och kan användas för insättningar och uttag.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

Några avnya bettingsidor i vår lista över bästa bookmakers , eftersom Uganda bara har haft en reglerad marknad för vadslagning online sedan 2016. Som sagt, vi bedömer inte webbplatser utifrån deras ålder, utan snarare hur säkra, lagliga, och konkurrenskraftiga är de till andra erbjudanden. Många av våra bästa bettingsidor är mycket erfarna men erbjuder fortfarande nya och spännande funktioner.

😎 Är livebetting möjligt i Uganda?

Ja,livebetting är möjligt i Uganda. Det här är ettuppslukande och spännande sätt att satsa, speciellt när det också finns alternativ för livestreaming. Det finns ett antal ugandiska bookmakers som har integrerade livebetting-funktioner tillsammans med livestreams, så kolla vårt relevanta avsnitt för att hitta dessa.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i Uganda?

Vi rekommenderar att du besöker vårabästa sportbetting-appar section for the most up-to-date list. We regularly change this as more apps come to market and mobile technology constantly evolves. All of our recommendations are kompatibla på Android- och iOS-enheter och erbjuder ett brett utbud av spelalternativ.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Inkluderat på vissa ugandiska sajterspelmarknader är politiska vad. Politisk betting låter dig satsa på saker som internationella val eller kandidatnomineringar. För att få ut så mycket som möjligt av ditt valspel, håll noga koll på nyheterna. Oddsen för dessa förändras hela tiden hela vägen till valen.

Lista över vadslagningssajter i Uganda: Alla ugandiska bookmakers

För att avsluta denna guide har vi återigen sammanfattat alla bookmakers i Uganda som är värda att anmäla sig till. Den här listan över bettingsidor är det mest uppdaterade urvalet av rättvisa, roliga, säkra och konkurrenskraftiga bookmakers på marknaden. När du är redo,hämta välkomstbonusen för din valda webbplats med länken som tillhandahålls.

Ugandisk vadslagningssajt Betyg Höjdpunkt Välkomstbonus Säker länk Terms and Conditions
Betway 5.0/5 Underbart gränssnitt 50 % Upp tillUsh 200 000 I gratisspel Besök webbplatsen!||1762 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Betway 4.9/5 Bra mobilapp 100% Up to UGX 550 000 $ Vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+