De bästa vadslagningssajterna i USA – USA:s bästa sportbok för 2021

USA sportspel marknaden är utan tvekan den snabbast utvecklande i världen, med ungefär 20 stater som nu erbjuder någon form av laglig sportvadslagning. I den härguiden till sportböcker i USA har vi gett några rekommendationer om de bästa bettingsidorna i USA så att du kan satsa med de bästa.

Page topics: klicka för att gå till din favorit!
USA
Bästa spelsajter i USA

Satsa på Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sport

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Toppbonusar och kampanjer

Säkerhet och säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

spelresorter

Utbetalningsnivåer USA

Betalning

e-plånböcker, kort och mer || |310

Mobile

USA Sports Betting Apps

I den här guiden går vi igenomvarje viktig aspekt av sportspelbranschen i USA. Förutom att täcka de bästa sportspelsajterna i USA, har vi även utforskat andra intressanta element som lagliga vadslagningstyper, mobilvadslagning och lagarna kring marknaden.

De 4 bästa sportspelsajterna i USA

I den här guiden över de bästa sportspelsajterna i USA har vi gjort omfattande efterforskningar av alla lagliga och licensierade online bookmakers som är för närvarande tillgänglig i landet. Även om detta inte var någon lätt bedrift, var det viktigt att vår forskning var grundlig för attförsäkra oss om att våra läsare endast får rekommendationer till de bästa.

Nedan har vi listat våra tio bästa sportspelsajter som för närvarande är licensierade i USA. Dessa valdes ut för att depresterade bäst mot våra strikta kriterier. Som du kommer att se har varje sportspelsajt sina egna fördelar och styrkor, så olika sajter kommer säkert att tilltala olika spelarna.

USATOPP 4 Sportspelsajter
Bästa spelsajter i USA Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk T&Cs
100% upp till500 USD 19+ 46+||369 94.09% 5.0/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+
500$ Riskfritt spel 18+ 55+ | ||393 94,23% 4,9/5 Besök webbplats ! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+
100 % upp till$250 20+||414 58+ 94.83% 4,8/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+
$100 i gratisspel 18+ 112+ 94.09% 4,7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+

Trots deras många skillnader, vad bookmakerna har gemensamt är att dealla har gott rykte inom spelbranschen, har lämplig licensiering , och är säkra. När vi säger det är det viktigt att påpeka att vissa presterar bättre inom olika områden, därför har vi listat de bästa onlinespelsajterna i USA efter kategori nedan.

Bästa spelsajter i USA efter kategori:
Bästa spelsajt i USA BetMGM
Högsta utbetalning Bookie Sugar House
Bästa nya spelsajten i USA BetMGM
Bästa PayPal-spelsajt Borgata
Bäst för bonusar 888sport
Top mobilapp Sugar House
Bästa webbsida för eSports vadslagning 888sport
Bäst för livespel Borgata
Bäst för extrafunktioner Sugar House
Säkerste bookmaker BetMGM

I detta skede är det högst troligt att du fortfarande inte har bestämt vilken bookmaker som är bäst för dig att öppna ett konto hos. I det kommande avsnittet kommer vi att diskutera kriterierna som vi har använt för att säkerställa attvarje spelsajt betygsätts rättvist och korrekt.

Kriterier för att hitta de bästa onlinespelbolagen i USA

För att säkerställa att vi använde den mest exakta metoden för att avgöra vilka som var de bästa sportspelsajterna i USA, vi skapade bedömningskriterier för att testa de viktigaste elementen. Genom att använda detta har vi kunnat jämföra alla licensierade och säkra bookmakers i USA på ett så rättvist sätt som möjligt.

För många sportspelsspelare ärspelalternativen och oddsen bland de viktigaste delarna att tänka på när du bestämmer dig för en ny spelbok. Även om vi har lagt ner mycket tid på dessa ämnen, har vi också utforskat andra områden som säkerhet, mobilkompatibilitet och mer. Nedan kan du antingen hoppa till varje kategori eller fortsätta att bläddra igenom.

Sport och ligor

Det är ingen hemlighet attAmerikaner älskar sina sporter, och det råder ingen tvekan om att glädjen med sportvadslagning förstärks av spänningen i sporterna som spelas . Det är därför det är viktigt för sportspelsajter i USA att erbjuda massor av odds på många sportligor och evenemang.

Amerikansk fotboll: NFL, Super Bowl och mer

Det finns inget mer Amerikansk än amerikansk fotboll, och det finns inget annat evenemang som inspirerarfotbollsbetting som NFL Super Bowl. Det här evenemanget genererar miljarder dollar av amerikanska satsningar varje år, så det är viktigt att satsa med en sida som erbjuder fantastiska NFL-odds.

Basket: NBA, finaler och college

NBA lockar miljontals tittare och spelarna, även om NCAA March Madness college-turnering är där den verkliga handlingen börjar. Om du är ett fan av NBA och college basket måste du vara säker på att du bara registrerar dig medbästa bettingsajter för basket.

Baseboll: MLB, World Series

Det finns ingen annanstans i världen som gör baseboll som USA, så det är inte konstigt attbaseballbetting är en så populär aktivitet. World Series-mästerskapsserien är utan tvekan årets största MLB-bettingevenemang, så se till att välja en webbplats med rättvisa odds.

Hockey: NHL, slutspel

Finalen i USA:s "Big Four"-sporter, ishockey är ett älskat nationellt tidsfördriv som inspirerar några av de mest passionerade publiken och spelarna. Det finns ett antalbästa hockeyspelsajter som tar spel i USA, så ta en titt på vår guide och välj det bästa för dig.

Horse Racing: Kentucky Derby and more

Pari-mutuel vadslagning på hästkapplöpning är en av de äldsta speltraditionerna i USA, och är en allmänt accepterad sportvadslagningsaktivitet i landet. Händelser som Kentucky Derby är enorma på den årliga sportkalendern, medbästa bettingsajterna för hästkapplöpningar som erbjuder detta.

Golf: Majors, USA Open and more

USA Majors är de mest prestigefyllda i världen, med allt från US Open till PGA-mästerskapen. PGA fortsätter att integrera fantastiska sportspelsfunktioner i sin täckning, det har aldrig funnits en bättre tid att registrera sig på de bästagolfspelsajterna.

Ovan har vi listat bara sex av sporterna som du kommer att kunna hitta hos de bästa bookmakerna i USA. Av dessa anses fyra vara "The Big Four" i amerikansk sport, och de är likaså de mest populära inom onlinespel. Tillsammans med dessa lockar fotboll, MMA, tennis ochmånga andra sporter mycket uppmärksamhet.

I vår utvärdering av de bästa vadslagningarna i USA webbplatser, övervägde vi ocksåhur ofta bookmakers erbjöd andra sportligaspel, inklusive mindre ligasporter och collegedivisioner. Vi tittade också på andra speciella vadslagningsalternativ som satsningar på stora världsevenemang eller prisutställningar.

Utbetalning, odds och rader hos de bästa bookmakerna

Under årtionden var Nevada den enda delstaten i USA som erbjöd laglig sportvadslagning. Av denna anledning fastställde den vad som fortfarande är den dominerande metoden för att ta vad, inklusive hur oddsen visas och vilka typer av vad som kan tas. Till denna dag är de vanligaste sätten att visa odds på pengarlinjer och bråktal.

Moneylines använder plus- (+) och minus (-)-tecken för att visahur mycket du skulle behöva satsa för att vinna 100 $ eller om du satsar 100 $ . Till exempel, om det fanns NFL-odds för ett spel som visar Houston för +375 och Kansas City för -500, skulle du behöva satsa $500 för att vinna $100, och om du satsar $100 på Houston och de vann, skulle du vinna $375.

Med bråkodds, det lägre talet antyder hur mycket du skulle behöva satsa för att vinna det högsta numret. När du väl förstår hur olika odds fungerar kommer det att vara till hjälp för att se till att du bara spelar med de bästa oddsspelsmakarna. För att hjälpa dig vidare,beräknade vi de genomsnittliga utbetalningarna för de främsta amerikanska bookmakerna för att avslöja de bästa bettingsidorna i USA för utbetalningssatser

När du satsar kommer du att inse attutbetalningssatserna kommer att skilja sig från sport till sport och ständigt kommer att fluktuera innan ett evenemang. Ovanstående utbetalningssatser bör endast användas som en grov riktlinje och har tillhandahållits för att bevisa vikten av att undersöka olika bookmakers odds för olika sporter.

Satsningserbjudanden: Bonusar och bettingsajter Kampanjer

Ofta kommer den första introduktionen till en online bookmaker att vara en länk för att hämta en välkomstbonus om du registrerar dig. Dessa vadslagningserbjudanden är så vanliga att det inte skulle vara meningsfullt att registrera sig hos en bookmaker utan att göra anspråk, eftersom de är ett utmärkt sätt attprova en ny plattform med en gratis budget. Below are our bästa välkomstbonusar i USA.

USA vadslagningssajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk T&C:s
100 % upp till500 USD 2x 30 dagar -200 4.9/5||775 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+
500$ Riskfritt spel 1x 7 days Inget minimum 4,8/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+
100 % upp till$250 1x 30 dagar Inget minimum 4,7/5||825 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+
$100 i gratisspel 1x 7 dagar -200 4,6/5 Besök webbplatsen!||855 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 21+

Det finnsmånga olika typer av välkomstbonusar som kan erbjudas, så det är viktigt att förstå vad var och en är eftersom de alla har sina egna förmåner. Bland de vanligaste är insättningsmatcher, bookmakersgratisspel, cashback och insatskrediter. För den bästa bookmakern för varje typ, se tabellen nedan.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonusen i USA BetMGM
🥈Bästa insättningsmatcher 888sport
🥉 Topperbjudanden Sugar House
◻️ Topp gratisspel Borgata

Medan vi kan garantera rättvisa för välkomstbonusarna som vi har rekommenderat, det är värt att tillägga att innan du gör anspråk på någon bonus bör duta en stund för att undersöka villkoren. Dessa har i slutändan en enorm inverkan på värdet av en oddsbonus.

Vi föreslår att du ser upp till några villkor i synnerhet, inklusive omsättningskraven, längden på bonusens giltighetstid och de lägsta odds som krävs för att omsätta gratisspel. Ju lägre omsättningskrav, desto mindre måste du satsa din sportsbookbonus för att ta ut den, ochen längre giltighetstid är alltid idealisk.

Ta dig också tid att titta på kampanjsidan på bettingwebbplatserna du letar efter för attse om de erbjuder bonusar till befintliga kunder snarare än bara nya. Oavsett om de erbjuder VIP-program eller omladdningsbonusar, indikerar dessa ytterligare vadslagningssajters kampanjer att lojala kunder kommer att belönas.

Typ av insatser

Som vi nämnde ovan var Nevada ett spår- blazer inom sportspel i USA, och satte verkligen scenen för hur amerikanska bookmakers erbjuder vadslagning. Tack och lov,Nevada populariserade många intressanta satsningstyper för att fortsätta satsa intressant, med de mest populära var satsningar på pengalinje, över/under, poängspridning och satsningar på rekvisita.

De bästa sportsbooks kommer alltid att erbjuda ett brett utbud av vadslagningstyper. Detta säkerställer att spelarna alltid har tillgång till rättvisa vad samt har tillgång till vad som bättre kan passa deras individuella önskemål eller expertområden. Nedan har vi listatde vanligaste satsningstyperna på online sportböcker i USA.

Även om vi är medvetna om att alla spelarna tenderar att vara intresserade av specifika typer av vad, rekommenderar vi att du bekantar dig med andra speltyper. Genom att utveckla nya färdigheter kan du öka dina chanser att vinna, och ett antal vadslagningssajter i USA kan underlätta detta med sitt breda utbud av speltyper

Säkerhet och säkerhet

Många läsare kan tänka sig att hoppa över det här avsnittet, tycka att det är tråkigt eller oviktigt. Vi föreslår dock att du bekantar dig med vikten av att se till att du spelar hos en säker online bookmaker. Tyvärr,det finns osäkra webbplatser som riktar sig till amerikanska spelarna, så det är viktigt att du vet hur du undviker dem.

Först och främst vill duförsäkra dig om att du bara spelar med en licensierad webbplats. Detta kommer att garantera att din personliga privata information inklusive dina betalningsuppgifter är skyddade. Licensierade bettingsidor är de säkraste bettingsidorna på nätet. Nedan har vi tillhandahållit information för bookmakerkrypteringsföretag som du kan lita på, såsom Comodo och RapidSSL.

Säkerhetspartners på webbsajter för sportvadslagning i USA

Vi kommer endast att marknadsföra amerikanska bookmakers som har fått officiella licenser hos statliga och federala speltillsynsmyndigheter. Dessa licenser säkerställer att speloperatörer endast erbjuder rättvisa produkter och är säkrade med krypteringssystem på högsta nivå för att skydda dina personuppgifter från cyberattacker.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • Comodo
 • GeoTrust
 • Symantec
 • Thawte
 • RapidSSL
 • GoDaddy
 • DigiCert
Ansvarsfulla spelorganisationer
 • Nationellt centrum för ansvarsfullt spelande
 • Anonyma spelare
 • APGSA
 • Nevadas råd om spelproblem
 • Pennsylvania Council on Compulsive Gambling
 • New Jersey Council on Compulsive Gambling
 • Problem Gamblers Help Network of West Virginia

En annan fördel med licensiering är att den garanterar att sportspelsajten har implementerat spelarskyddsfunktioner för att minska risken för problem med hasardspel. Debästa bettingsidorna kommer att använda system för att känna igen spelberoende och guida spelare till användbara resurser.

Det finns flera välrenommerade organisationer för ansvarsfullt spelande som verkar i USA. Ta en titt på logotyperna ovan, och om du ser dem listade på en bookmakersajt kan du lita på att de fungerar i god tro.Licensnummer bör också vara lätta att hitta på hemsidans hemsida, tillsammans med länkar till lämpligt licensorgan.

Satsa på mobil med de bästa sporterna Betting-app

På dagens spelmarknad blir det alltmermer populärt att erbjuda bra alternativ för mobilspel. Som vi kommer att undersöka mer i detalj senare har delstater som erbjuder lagligt mobilvadslagning mest framgång, med spelarna som mycket snabbare tar till sig bekvämligheten med vadslagning från mobila enheter.

De bästa vadslagningsapparna i USA kommer att fungera sömlöst på både iOS- och Android-enheter och offra lite eller inga funktioner som visas på stationära versioner. Dessutom börspelappar vara snygga och funktionella. Med detta i åtanke, nedan är de bästa sportbetting-apparna i USA enligt olika funktioner och styrkor.

Top appar för vadslagning i USA

In some cases, mobile sports betting apps will also allow for users to both stream live sporting events as well as place in-play bets, making for a much more engaging betting experience. In the section below, we’ve discussed varför livebetting och streaming är en så fantastisk funktion för alla online bookmakers.

Live Betting & Live Streaming

I de flesta stater där sportvadslagning är lagligt i USA, ärin-play vadslagning tillgänglig. Även om detta endast är tillgängligt på vissa landbaserade sportböcker över hela landet, kommer de flesta av de bästa sportböckerna online att tillåta någon form av livespel på sportevenemang efter att de har börjat.

Nedan har vi tillhandahållit en lista över de bästa livespelsajterna för sport i USA. Som du kan se erbjudervarje sida en annan grad av livefunktioner, oavsett om det är ett varierande antal liveevenemang, utbetalningsalternativ och livestreamar för olika sporter. Se själv medan livebetting exploderar i popularitet.

Livespelsajt Välkomstbonus Livefunktioner Betyg Säker länk T&C's
100 % upp till$500 200+ Ja Nej 4.9/5| ||1107 Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+
$500 Riskfritt spel 200+ No Ja 4.8/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+
100 % upp till$250 300+ Ja Ja 4,7/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+
$100 i gratisspel 200+ Yes Nej 4.6/5||1183 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+

Den bästa möjliga livebetting-funktionen som en bookmaker kan tillhandahålla är tillägget av livestreaming. Genom att tillåta dig att titta på sportevenemang inom bettingplattformen kan detta skapaett av de mest spännande sätten att betta hemma. Cash Out är också en praktisk funktion som gör att du kan hämta dina vinster innan ett spel har avslutats.

Betalningsmetoder på USA-spelsajter

De tillgängliga betalningsmetoder hos en bookmaker är också ett extremt viktigt kriterium vissa spelarna kan förbise när de bestämmer sig för vem de ska spela med. Detta beror på att även om vissa sajter kan acceptera en betalningsmetod för insättningar, kanske den inte tillåter att de används för uttag, vilket gör det svårare att överföra dina vinster.

De bästa sportspelsajterna i USA kommertillhandahålla ett brett utbud av betalningsmetoder för alla typer av transaktioner. Dessa kan inkludera kreditkort, betalkort, banköverföringar, förbetalda kort och e-plånböcker. Nedan har vi tillhandahållit en lista över de vanligaste betalningsmetoderna du hittar hos amerikanska onlinebokhandlare.

Betalningsmetod Typ Insättningsgränser| ||1217 Deposit/Withdrawal Betalningsavgift
Kreditkort 10 USD – 2 500 USD Available for Deposits /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Kreditkort $10 – $2,500 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter || |1251
eWallet $10 – $500 Tillgängligt för insättningar /Tillgänglig för uttag Inga avgifter
Banköverföring $10 – $2 500 Tillgängligt för insättningar| ||1272 / Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Mobilbetalning $10 – $500 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
eWallet $15 – $500 Tillgängligt för insättningar / Tillgänglig för uttag 1% – 1%
eWallet $25 – 500 $ Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag 1% – 1%
Cheque $10 – $2,500 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter

Även om dessa är några av de vanligaste metoderna, kommer du sannolikt inte att kunna hitta alla betalningar hos en amerikansk bookmaker . Dessutom har vi precis tillhandahållit de genomsnittliga gränserna och avgifterna för varje metod i USA. Dessa kan vara olika beroende på vilken stat du spelar med eller vilken sida du använder.

PayPal Betting

Utan tvekan ärPayPal vår favoritbetalningsmetod till oss för alla former av onlinespel, oavsett om det är på ett onlinekasino eller en bookmaker. Lyckligtvis är vadslagningsbetalningar med PayPal lagliga i USA och extremt vanliga, vilket säkerställer att insättningar och uttag kan göras med en metod.

888sport and PayPal logos
Topp PayPal Bookie
 • Snabba transaktioner
 • Pålitliga uttag
Välkomstbonus $500
Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+

PayPal är känt och pålitligt globalt för sinasnabba transaktionstider och fantastiska säkerhetsfunktioner – två element som är extremt viktiga i onlinespel. Även om vi har listat att det vanligtvis inte finns några PayPal-transaktionsavgifter, kan detta bero på var du satsar eller hur mycket du sätter in. Hur som helst kommer kostnaderna att vara små och väl värda tjänsten.

Webbplatsens funktionalitet

När vi talar om webbplatsens funktionalitet talar vi i huvudsak om hur webbplatsen har utformats för att skapaden smidigaste och roligaste användarupplevelsen. Detta kan hänvisa till hur webbplatsen ser ut, inklusive dess tema och färgschema, och hur den fungerar, oavsett om det är dess organisation.

Debästa bookmakers har webbplatser som är intuitiva att använda och kommer inte att frustrera användare genom att förvirra dem. När vi ser en bookmaker som har ägnat stor uppmärksamhet åt detaljer med funktionalitet, samt tillhandahållit några extra specialfunktioner, har vi inget annat val än att rekommendera dem över webbplatser som är otympliga och minimala.

Extra funktioner| ||1392

Now that we have covered everything from the sports that are available at bookmakers to the usability of its interface, det är dags att täcka några extra funktioner som vi älskar att se på en bettingsajt. Även om dessa funktioner inte är nödvändiga, hjälper de verkligen till att göra det lättare att förbli lojal mot en viss amerikansk bookmaker.

Som tabellen nedan visar, inkluderar dessa bra-att-ha-funktioner livestreaming, cashout, liveresultat, snabbspel och möjligheten att satsa på e-sport. Det finnsflera amerikanska onlinespelsajter som erbjuder dessa funktioner, så om du inte är bekant med hur de fungerar, ta en titt på den här listan nedan för att utforska om de kan vara avnjuts i ditt tillstånd.

spelsajt Livestreaming Utbetalning Liveresultat Snabbsatsning|| |1414 Virtual Sports
Ja Nej Ja Nej Nej
Nej Ja Ja Nej No
Ja Ja Ja Nej No
Ja Nej Ja Nej Nej

Som du kan se är detinte alltid möjligt att hitta alla dessa funktioner på en viss spelsajt. Dessutom, som vi snart kommer att täcka, tillåter vissa stater med laglig sportvadslagning inte alltid vissa extra funktioner. Om du kämpar för att hitta annonserade funktioner på en webbplats som du har registrerat dig på kan du alltid fråga kundtjänst.

Kundtjänsten

Vi har alla haft dåligt med lyckan att ta itu med dålig kundservice, precis som vi alla förmodligen har insett när servicen har varit fantastisk. Precis som i verkligheten är kundtjänsten hos bookmakers online viktig nog för att hjälpa oss att bestämma om vi vill återvända. Det kan till och med hävdas attbra online bookmaker kundservice är viktigare.

Detta beror på att i alla situationer som involverar regelbundet utbyte av pengar, du vill vara säker på att dina problem kan lösas omedelbart och effektivt. För att utvärdera effektiviteten hos kundtjänsten för toppsportspelsajterna har vi tittat på tillgängliga kontaktmetoder, kvaliteten på hjälpen, tillgängligheten och väntetiden.

Kontaktmetod Availability at Australian Sportsbooks Svarstid Vanligtvis tillgänglig
☎️||1507 Telephone Vanligt Upp till 1 timme 24/7
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 48 timmar 16 timmar om dagen
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 1 timme 24/7
💬||1540 Messenger Common Upp till 1 timme 24/7
🌐 Sociala nätverk Vanligt Upp till 12 timmar || |1557 16 hours a day

Denbästa kundtjänsten kommer alltid att vara tillgänglig 24/7 på många olika sätt – helst livechatt eller telefon – att svara på alla frågor. Om du upptäcker att en bookmaker erbjuder få servicealternativ under en begränsad tidsram kan detta vara en röd flagga som indikerar att operatören inte är lika uppmärksam på sina kunders behov.

The Sportsbook Reputation

The very last factor that we have considered when creating our scores is the reputation that the reviewed bookmaker has in the USA. By looking at hur vadslagningsgemenskapen och spelindustrin känner om olika vadslagningssajter kan vi bedöma mycket om hur bra deras produkter är.

För att bedöma sportböckernas rykte,vi har läst vad sajternas kunder har sagt om det på forum och sociala medier. Vi har övervägt både det positiva och negativa för att säkerställa att vår slutliga rankning är baserad på verkligheten att vara en ny eller lojal kund med webbplatsen.

Hur man öppnar ett konto hos USA Bookmaker

Att öppna ett konto hos en bettingsajt online i USA ären ganska standardprocess that should be nearly identical no matter where you’re registering. The first step to take is to click Join or Register at the homepage of a betting site, or by clicking to claim the advertised welcome bonus.

1
Ange din personliga information

Klicka på knappen Gå med eller Registrera dig på startsidan för din valda licensierade online bookmaker. Välj den välkomstbonus du vill göra anspråk på. Ange detaljer som ditt namn, adress och ålder.

2
Verifiera din ålder och identitet

Identitetsverifiering är en viktig process för vadslagning med alla online vadhållare. Detta kan göras elektroniskt genom att tillhandahålla officiell fotolegitimation som ditt körkort eller pass. Detta kommer att bevisa för bettingsidor att du uppfyller minimiåldern.

3
Gör insättningar och börja satsa

Efter att din identitet har verifierats positivt kommer du att kunna göra en insättning. Detta bör sedan utlösa din välkomstbonus, oavsett om det är gratisspel eller kredit. Du är nu redo att börja betta!

Därifrån behöver du barauppge dina personliga uppgifter såsom ditt namn, födelsedatum och adress, och sedan tillhandahålla lite officiell dokumentation för att bevisa din ålder. När detta har verifierats kommer du att vara fri att göra din insättning, hämta din bonus och börja satsa. Så snabbt och så enkelt är det!

eSports: CS:GO bettingsidor och mer

ESports hänvisar till konkurrenskraftigt spelande av online-videospel. Dessa enskilda evenemang och turneringar harattraherat enorma tittarsiffror de senaste åren, och spelindustrin har börjat märka det. Det är därför det finns flera eSports bettingsidor som börjar ta satsningar på dessa spel.

Bland de mest populära spelen är League of Legends, Fortnite och Counter-Strike: GO (CS: GO). Även om eSports bettingmarknaden inte har tagit fart helt, har flera stater som New Jersey börjat godkänna vadslagning på vissa eSports-evenemang. Detta betyder att det, beroende på evenemanget, bör finnas flera CS: GO bettingsidor att spela.

eSports Betting Site Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg Säker länk T&C's
100 % upp till500 $| ||1648 n/a 94,09% 4,9/5||1656 Besök webbplatsen!||1660 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 21+
$500 Riskfritt spel 9+ 94.23% 4.8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+
100 % upp till250$ 9+ 94,83% 4.7/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor Tillämpa! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 21+
$100 i gratisspel n/a 94,09% 4,6/5 Besök webbplats!|| |1727 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 21+

Om du bor på en laglig eSports-spelmarknad rekommenderar vi starkt att duutforskar några eSports-bettingalternativ och ser själv varför det visas som en sådan spännande möjlighet för spelindustrin. Vi förväntar oss att denna marknad kommer att explodera under de kommande åren, så det är värt att ta sig in på bottenvåningen innan den tar fart.

The Regulation of Sports Betting in USA & Gambling Environment

Legal Sports Betting & Gambling in the USA
🎰 Terminaler för vadslagning med fasta odds Okänd
📑 Betting Shops 300
🏛️ Landbaserade kasinon 1 000
💻 Alla licensierade vadslagningssajter 100
🏆 Bäst rankade Safe Betting-sajter Våra val

Before 2018, Nevada was the only state in the USA that was allowed to offer legal sports pool betting. This was in part due to a law called the Professional and Amateur Sports Protection Act of 1992 (PASPA), which effectively förbjöd all sportvadslagning i USA förutom fyra stater, varav tre endast kunde erbjuda sportlotterier.

Under 2009 utmanade New Jersey PASPA som grundlagsstridig, och 2018 upphävdeHögsta domstolen förbudet för vadhållning på sport, banar väg för stater att bestämma om de vill ha en laglig vadslagningsmarknad eller inte. Sedan dess har USA sett ungefär 20 stater legalisera sportvadslagning, och några av de bästa sajterna för sportvadslagning har blivit verklighet.

Så, är bettingsajter online lagliga? Medande flesta stater ännu inte har legaliserat sportvadslagning, finns det flera som har infört lagstiftning som förväntas antas under de kommande två åren. I vilket fall som helst måste statliga lagar avgöra om befintliga statliga organ bör reglera branschen, eller om nya tillsynsmyndigheter behöver upprättas.

Beroende på vilka lagar som antagits kan vissa stater erbjuda lagliga spelsajter online medan andra är begränsade till att endast erbjuda sportspel på plats på landbaserade kasinon. I båda scenarierna måste alla sportspelsajter i USA eller landbaserade sportbok uppfylla olika krav för att framgångsrikt ansöka om licenser i varje stat.

I vissa stater kan vadslagning göras med sportspelskiosker hos licensierade lotterihandlare eller på speciella terminaler på kasinon. Till skillnad från Storbritannien eller Australien har det långa förbudet mot sportvadslagning inneburit attdet har inte funnits tid för en vadslagningsbutiksindustri att blomstra. Istället verkar framtiden för branschen fokuserad på skapandet av lagliga sportspelsajter.

De säkraste onlinespelsajterna med en giltig USA-licens

På grund av sin relativa linda är den amerikanska sportspelmarknaden utan tvekan en av de mest spännande i världen. American Gaming Association uppskattar attamerikanska spelare spenderade 13 miljarder USD på sportvadslagning 2019, vilket indikerar att branschens framtida värde kan överstiga över 20 miljarder USD år 2030.|| |1834

States

Som vi nämnde ovan finns det enorma skillnader på sportspelmarknaderna när man jämför olika stater. Eftersombranschen inte regleras av en enda federal generell lag, är det nödvändigt att titta på de relevanta lagarna i enskilda stater för att lära dig hur varje marknad är reglerad och vad som är Rättslig.

Till exempel, stater som Pennsylvania och New Jersey har extremt öppna marknader för sportvadslagning som tillåter hasardspel online på licensierade sportspelsajter. Mississippi, å andra sidan, tillåter endast spel i detaljhandeln. Nedan har vi listat ett antalstater som har legaliserat sportspel.

Om du befinner dig i en annan stat och har märkt att det finns bookmakers online som tar emot kunder från din plats, var försiktig. Dessaoffshore-webbplatser är inte licensierade och kanske inte är pålitliga att registrera sig på. Om du går med på dessa webbplatser kan du få problem med lagen eller leda till att du blir offer för en bluff.

Webbplatser att undvika

Oavsett vad du gör online bör du alltidvar säker på att dina transaktioner med riktiga pengar är skyddade med pålitliga säkerhetsfunktioner. Naturligtvis är bettingsajter online inget undantag från denna regel, och i själva verket krävs mer vaksamhet när du gör betalningar eftersom bedragare tenderar att ofta rikta in sig på dessa webbplatser.

De bästa bettingsajterna online, av vilka många vi har rekommenderat i den här guiden, kommer att tillhandahålla de senaste och mest avancerade säkerhetsfunktionerna och har fått licensen för att bevisa det. Tyvärr måste vi namnge och skämmas över de värsta webbplatserna som har fått rykte om sig att vara osäkra och inte pålitliga.

Det finns flera anledningar till att dessa webbplatser måste undvikas. För det första har de flaggats av ett antal internationella spelmyndigheter för att de verkar på illegala marknader utan licens. Denna typ av uppenbart olaglig aktivitet tyder på att de inte har något intresse av att tillhandahålla lagliga eller rättvisa vadslagningsalternativ till kunder. Om du är osäker,använd endast betrodda spelsidor rekommenderas av oss.

Historia och framtid

USA har en lång och historia, och för det mesta har spelande varit en del av varje steg. Under en tid tolererades hasardspel i många olika gränssamhällen och städer. Det var inte förrän i slutet av 1800-talet somregeringar började slå ner på hasardspel, och 1910 var de flesta former förbjudna i USA.

De kommande tjugo åren var en mycket konservativ tid i landet, med förbud på 1920-talet som också resulterade i att alkohol förbjöds. När den stora depressionen slog till förändrades många av dessa attityder, vilket resulterade i vad som blev mycketmer avslappnade attityder till hasardspel på 1940-talet.

USA:s historia Lagar och lagar för sportvadslagning
 • De flesta former av hasardspel förbjudna Efter många år av illegal spelverksamhet i hela landet har de flesta stater infört lagar förbjuda hasardspel 1910. Vissa tolererar välgörenhetslotterier, men för det mesta är spel i de flesta former extremt begränsat.
 • Nevada legaliserar kasinon, Florida legaliserar Pari-Mutuel vadslagning I ett försök att stärka ekonomin under den stora depressionen, legaliserar Nevada kasinon på nytt att bli den enda staten med lagligt kasinospel. Samma år är Florida den första delstaten att legalisera pari-mutuel vadslagning vid lopp. 21 stater följde under 1930-talet.
 • New Jersey legaliserar hasardspel I ett försök att stärka det fattiga Atlantic City, legaliserar New Jersey hasardspel i staden. Staden ser snabba investeringar i kasinoresorter och vitaliserar staden för att bli ett stort turistmål för västkustspelare.
 • Seminole Tribe Opens First Casino Floridas Seminole-stam blir den första indiangruppen som öppnar den första reservationsbaserade kommersiella spelanläggningen. Även om de utmanas i domstol, är Seminoles i slutändan framgångsrika. Detta börjar en trend i andra reservationer.
 • Indian Gaming Act passerar Indian Gaming Regulatory Act antas av den amerikanska kongressen för att reglera spel på indianreservat. Detta skapar National Indian Gaming Commission och beskriver reglerna för vilka stammar kan erbjuda spel.
 • Olaglig Internet Gambling Enforcement Act antasEfter år av onlinespel som tolererats, antar kongressen UIGEA för att förbjuda onlineoperatörer att acceptera betalningar för att vara används för hasardspel som är förbjudet enligt antingen federal eller statlig lag. Det blockerar också användningen av vissa betalningsmetoder för olagligt onlinespel.
 • Black Friday slutar onlinepoker Den 15 april 2011 höll justitiedepartementet sina "Black Friday"-räder mot tre av de största Internetpokerrum i världen som hade ignorerat UIGEA i flera år. Evenemanget förstörde effektivt onlinepoker i USA och beslagtog miljontals dollar.
 • PASPA upphävd Ett beslut från Högsta domstolen upphäver Professional and Amateur Sports Protection Act från 1992, som i huvudsak hade förbjudit stater från att erbjuda sportvadslagning för mer än två decennier. Detta har lett till att stater kan bestämma om de vill erbjuda laglig sportvadslagning eller inte.

Under loppet av 1900-talet fortsatte attityder att utvecklas, och under andra halvåret sågs en stor boom i skapandet av statliga lotterier och kasinon. Nuförtiden ärHawaii och Utah de enda staterna som förbjuder hasardspel, med andra delstaters lagar som varierar i grader av relativa förbud mot fullständig öppenhet.

Nästa decenniet kommer att bli extremt intressant för sportvadslagning i USA, eftersomfler stater trycker på för lagliga sportvadslagningsmarknader. Vi förväntar oss att sportspel online kommer att visa sig vara det mest framgångsrika sättet att satsa, med mer bettingintegration i ligor och extra marknader som eSport och politisk betting blir verklighet.

Betting i USA: Slutsats

USA är hem för några av de bästa idrottsligorna i världen, varför det inte borde komma som någon överraskning att Den amerikanska marknaden för sportspel är så spännande. Det finns gott om bettingsajter av högsta kvalitet i USA beroende på vilken stat du befinner dig, med en mängd olika bettingtyper och sporter tillgängliga att satsa på.

Som vår guide för sportspel i USA har visat,olika sportböcker erbjuder olika förmåner som kommer att tilltala olika spelarna. Även om det är värt att välja en sajt baserat på hur den passar dina individuella behov, erbjuder många av våra rekommenderade sajter alla grundläggande funktioner och kommer fortfarande att ge en fantastisk vadslagningsupplevelse. Oavsett vilket, här är sportböckerna igen baserat på deras styrkor.

Översikt över de bästa onlinespelarna i USA 2021:

Eftersom fler och fler bookmakers debuterar i USA kommer vi att fortsätta att regelbundet uppdateraalla bettingsajter recensioner och våra rekommendationer. Vi vill också tillägga attvåra utvärderingar tar aldrig slut, och om en av våra rekommenderade webbplatser sjunker i kvalitet eller blir omkörd av en annan bättre webbplats, har vi inga betänkligheter mot att ta bort dem från vår lista.

Vanliga frågor

För att göra det enkelt för dig att hittade vanligaste frågorna om bettingsajter i USA, we’ve dedicated this section to answer some frequently asked questions. We have provided the most succinct and accurate responses to these questions and offered links to the relevant sections in case more detail is needed.

🥇 Vilka är de bästa bettingsidorna i USA?

We are always updating our list of the bästa bettingsajternai USA eftersom marknaden ständigt förändras. Med fler och fler stater som legaliserar sportvadslagning, ser vi fortfarande en tillströmning av välrenommerade internationella sportsbooks som debuterar i landet. Av denna anledning kommer vi att fortsätta att uppdatera vår lista över bästa sportböcker och hoppas att du kommer attfortsätta att kolla in de senaste och bästa erbjudandena.

🏆 Vilka vadslagningserbjudanden kan jag hitta på sportböcker i USA?

Det finns alltid fantastiskaspelerbjudanden i USA att göra anspråk på för både nya kunder och lojala spelarna. Dessabonusar inkluderar ofta gratisspel, insättningsmatcher och krediter. Ta dig tid att undersöka vilken välkomstbonus som passar din spelstil, men se till att du också alltid läser villkoren för att säkerställa att omsättningskraven inte är för höga och att giltigheten är tillräckligt lång.

⚖️ Är vadslagning lagligt i USA?

Från och med skrivdatumet finns detungefär 20 stater i USA som erbjuder lagligt sportvadslagning marknad. Varje stat har sina egnasportvadslagningsregler som avgör vilken typ av aktiviteter som är olagliga, till exempel om vad måste göras personligen eller om mobilspel är lagligt. Även i stater utan laglig marknad är det troligt att en laglig marknadsstat finns i närheten.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i USA?

Ja,spel med PayPalär möjligt i USA hos många online sportböcker. Framför alla andra betalningsmetoder,vi rekommenderar PayPal som det bästa betalningsalternativet||2066. This is because it can always be used for both deposits and withdrawals in addition to using the best security features to safeguard your bookmaker transactions.

> Finns det några nya bettingsidor du kan rekommendera?

I vår lista över sportböcker finns det fleranya bettingsidor that have only recently debuted to the US market. In fact, most of these sites will be new to certain states as many have only legalized sports betting in the last year or so. In many cases, nya sajter att erbjuda unika välkomstbonusar till spelare, vilket är en bra ursäkt för att återgå till våra rekommendationer för att få de bästa erbjudandena.

😎 Är livebetting möjligt i USA?

Ja,in-play betting är lagligt och möjligt i USA . Tillgängligheten för denna funktion är dock inte garanterad, så om detta är något du är intresserad av, se till att du kontrollerar att din favoritbok erbjuder vadslagning i spel. I vissa fallsportsbooks kommer att erbjuda livebetting och live-evenemangsströmning för att skapa den mest spännande bettingupplevelsen i spelet.

👌 Vilken är den bästa sportbetting-appen jag kan ladda ner i USA?

Det finns flera online bookmakers som tillhandahållerbästa sportbetting-apparna| ||2088, and considering not all are available in every legal state, det är omöjligt att rekommendera endast en i synnerhet. Var noga med att kolla vår mobilspelsektion för en uppdelning av hur varje app utmärker sig och för att kontrollera om den erbjuder de funktioner du är intresserad av eller inte.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?|| |2094

In many countries such as the United Kingdom and Australia, bettors are able to access other unique spelmarknadersåsom politisk vadslagning och vadslagning på TV-program. För närvarande ärpolitisk vadslagning olagligt i USA oavsett vilken stat du befinner dig. Oavsett vilket har de senaste åren visat att den federala regeringen är öppen för förändring, så det finns en möjlighet att detta kan förändras i framtiden.