#ad
18+||6
This site contains commercial content
Annonsupplysning
Denna oberoende jämförelsewebbplats hjälper konsumenter att välja de bästa tillgängliga spelprodukterna som matchar deras behov. Vi erbjuder högkvalitativa reklamtjänster genom att endast visa etablerade varumärken från licensierade operatörer i våra recensioner. Vi får provision för att annonsera de varumärken som anges på denna sida. Detta kan påverka varumärkesrankningen. Observera att även om vi strävar efter att förse dig med uppdaterad information, jämför vi inte alla operatörer på marknaden.

En detaljerad guide för virtuell sportspel & bästa virtuella vadslagningssajter

Om du är typen som gillar att satsa dygnet runt, kan du dra oerhört nytta av vad de virtuella sportspelsajterna har att erbjuda. Eftersom allt sker i en virtuell miljö måste duha en djupgående kunskap om programvaran och webbplatserna som erbjuder denna typ av tjänst. Läs vidare för detaljer.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!
Virtuella vadslagning
Bästa virtuella vadslagningssajter

Upptäck alla detaljer

Virtuella sporter

Vilka sporter simuleras

Payout

Hur väl betalas satsningarna

Satsningstyper

Prissatta Marknader

Bonus

Bonuser för virtuella sportsatsningar

Tips

Words of Advice

FAQ

Vanliga frågor

Det här är de viktigaste diskussionspunkterna du kommer att se i vår recension. Vi har en hel del att täcka, så du kan använda snabbnavigeringen om du har en specifik fråga som behöver besvaras. Förutom det kan du också läsa vår recension från början till slut och sevilken av de rekommenderade webbplatserna som passar bäst för dig.

Vad Virtuella spel är

Satsning på virtuell sport är precis som alla andra former av hasardspel –du satsar pengar på resultatet av ett evenemang. Den enda skillnaden är att de sportevenemang du ska satsa på liknar ett datorspel. Om du någonsin har haft en videospelskonsol i dina händer kanske du blir positivt överraskad.

Ett annat bekant koncept kan varaslumptalsgeneratorn (RNG). Så här avgörs resultatet av varje virtuellt evenemang av detta slag. Naturligtvis med hänsyn till oddsen som ges till varje möjligt utfall. Utvecklare kommer att säga att deras simuleringar är så nära verkligheten som möjligt, men åsikterna varierar.

Bästa virtuella vadslagningssajter för 2021

Ett sant fan av virtuella vad kan skilja mellan en bra och en förstklassig spelplattform. De mest sålda poängen är utan tvekanvälkomstbonusen, antal sporter och utbetalningar. Vi har lyft fram hur det går för var och en av våra bästa virtuella bettingsajter i dessa avseenden. Ta en titt.

De bästa bookmakerna för vadslagning på virtuella sporter
Virtuella vadslagningssajter Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk Villkor
Upp till10 £|| |406 in Free Bets 7 82 95,65%| ||416 4.9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! *Endast nya kunder. Minsta insättning: £10. Första insättningen matchade upp till £10. 1 x satsning till oddset 1,75+ för att låsa upp gratisspel. Endast insättningar med betalkort. Detta erbjudande gäller i 7 dagar från det att ditt nya konto har registrerats. 18+. BeGambleAware.org. Satsa på det ansvarsfulla sättet.
Upp till100 £ i Bet Credits 12 110 över 94,25% 4,8/ 5 Besök webbplatsen!||449 Full T&Cs Apply! Öppna kontoerbjudande. Upp till £100 i insatskrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insättning £5. Spelkrediter tillgängliga för användning vid avveckling av spel till värdet av kvalificerad insättning. Minsta odds, satsnings- och betalningsalternativ gäller. Avkastning exkluderar insatsen från Bet Credits. Tidsgränser och villkor gäller.
Satsa £5Få £30 i bonusar 7 114 över 95,39% 4,7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor tillämpas! 18+. Endast nya kunder. Sätt in endast via betalkort och satsa £5 @ odds 2.0+ inom 7 dagar efter registrering; Utbetalda satsningar exkluderas. Få 2x £10 gratisspel, giltiga för settyper (1 @ odds 2.0+ eller högre) & en £20 casinobonus, omsatt 40x för att ta ut; Bonusar upphör om 7 dagar; Geografiska begränsningar gäller. Vänligen spela ansvarsfullt.
£20 i gratisspel 5 28 96.11% 4,6/5 Visit Site! Fullständiga villkor och villkor tillämpas! 18+ Nya UK+IRE-kunder. Paypal och vissa insättningstyper och satsningstyper exkluderas. Minsta 5 € insats inom 14 dagar efter kontoregistrering till lägsta odds 1/2 = 4 x €5 gratisspel. Gratisspel giltiga i 4 dagar på sport, insatsen returneras inte, begränsningar gäller. Villkor gäller.
Satsa £10Få £30 i gratisspel 9|| |516 29 95,23% 4,5/5 || |525 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Endast nya onlinekunder, min 10 £/ €10 insats, endast vinst, lägsta odds 1/2, gratisspel betalda som 3 X £10/€10, 30 dagars utgång, gratisspel/betalningsmetod/spelare/landsbegränsningar gäller.
A person wears a virtual reality headset while in-play betting.

Topp 5 Virtuella vadslagningssajter

 • 🥇Betway ✪ Vår bästa operatör ✪ Bästa virtuella vadslagningssajt
 • 🥈bet365 ✪ Bäst för nya spelare ✪ Bästa virtuella bettingbonus
 • 🥉BetVictor ✪ Bra för mobilen ✪ Top Virtual Betting App
 • Ladbrokes ✪ Fullständig virtuell spelplattform ✪ Snabbaste utbetalningar
 • William Hill ✪ Bästa virtuella betting-odds ✪ Säker virtuell bettingsajt

Att ha en ganska hög utbetalningsprocent är ett stort försäljningsargument förde bästa bettingsajterna. De varumärken vi har valt körs med relativt låga vinstmarginaler. Det vill säga, deras odds är rimligt höga. Här ärhöjdpunkterna för dessa virtuella sportspelsajter online.

Bästa virtuella vadslagningssajter efter kategori:
🏆 Bästa Virtuell vadslagningssajt Betway
💳 Bästa virtuella vadslagningsplattformen bet365
⏱️ Virtuell vadslagningssajt dygnet runt Ladbrokes
🔄 Bästa mobila virtuella vadslagning BetVictor
⚡ Bästa virtuella spelodds William Hill
🔎 Virtual Betting and PayPal BetVictor
🎁 Virtual Betting Bonus bet365
🧾 Virtual Betting Livestreams William Hill
🔝 Top Virtual Betting Bookie Betway
🆕 Ny virtuell vadslagningssajt Ladbrokes

Så här ser toppoperatörerna ut på ett ögonblick. Men det finns så mycket mer att prata om – vadsporter och odds att välja på, bonusarna som går att vinna. Vi kommer också att avslöja vår pålitliga metod för att utvärdera virtuella vadslagningssajter och fortsätta att ge dig användbara insikter.

Hur man utvärderar en virtuell vadslagningssajt

Så som du känner för virtuella sportspel online kommer att avgöra vilka funktioner du kan anse som viktiga och vilka sekundära. Vi kommer att dela med dig av vad vi letar efter på sajter av denna typ innan vi gör åtaganden av något slag.Här är våra betygskriterier:

Continue reading to find out the specifics of each individual measurement that we took into account. We do this by the numbers with the hope to single out the best site for virtual betting on sports. The more choices you get, desto mer flexibel kan din strategi vara.

Mest populära virtuella sporter

Vi kommer nu att kontrollera tillgängligheten förde sex mest populära sporterna för denna kategori. Att ha alla sex är ett tecken på en väl avrundad satsningstjänst. Även om du inte har för avsikt att satsa på till exempel greyhoundracing, kanske du ändrar dig vid något tillfälle.

Med ett urval av spelmarknader så inkluderande, || |884you can choose a sport you like både från åskådarens och spelarens synvinkel. Inte nog med det, du kan rotera mellan olika evenemang för en mer komplett satsningsupplevelse. Att ha gott om konkurrenskraftiga odds till ditt förfogande är en annan stor fördel.

Fotboll/Fotboll

En av de marknader som många föredrar ärvirtuella fotbollsspel|| |893. These virtual events are simulations of football matches between existing teams in kända turneringar och mästerskap. Insatser avgörs snabbt eftersom händelserna bara varar någon minut. Du behöver inte vänta 90 minuter innan slutsignalen.

Hästkapplöpning

Medvirtuella hästkapplöpningsspel, du har möjligheten att satsa på världsberömda lopp vid din egen tid. Tävlingarna går enligt ett schema, men väntetiden är löjligt kort. Dekända insatstyperna har också integrerats, så att spänningen med att vinna är så äkta som den blir.

Greyhounds

You can watch the hounds run around on the racetrack as much as you want. With new races starting every 2-3 minutes, you can change tracks pretty often and adjust what you think needs adjustment. As for the visual experience – it doesn’t get much better than this. greyhound racing betting är hela paketet.

Motor Racing

Vidare vidarevirtuell motorracing tror vi skulle vara ett misstag. Den snabba handlingen ger snabba men produktiva sessioner. Om du vet vad du gör, förstås. Ochinsatstyperna till hands gör det så att du kan testa olika vinnande kombinationer för att hitta vad som fungerar för dig.

Tennis|| |935

Virtual tennis betting ger dig några av de bästa binära satsningarna du kan önska dig. Med lite kunskap på din sida kan du komma långt. Turneringarna och spelarna som är involverade i denna typ av simulering är lånade från den faktiska tennisvärlden. Det betyder att det kommer att vara bekant territorium för dig om du tittar på tennis.

Cykling

Virtuell cykelspel ger spelarna massor av funktionalitet och utrymme för anpassning. Du kommer att kunna finjustera saker somantal förare och varv. När du är nöjd med typen av evenemang kan du välja vilken typ av satsningar du vill lägga. De som är typiska för cykelevenemang är tillgängliga.

Odds och utbetalningar på Virtual Sports Betting Sportsbooks

Att veta hur man satsar på virtuella sporter kommer att göra dig lite bra om du inte håller koll av utbetalningsprocenten. Du vet att dina satsningar är fördelaktiga när oddsen är tillfredsställande. Webbplatserna vi har valt förkortar inte oddsen mer än du förväntar dig från en bookmaker. Ta en titt:

Virtuella vadslagningssajter Fotboll/Fotboll Hästkapplöpning Greyhound Racing Motor Racing Tennis Cykling
94,52% 92,00% 92,00% 88,00% N/A 88,00%
94,97% 91,99% 92,27% 86,82% 95,25% 90,93%
92,65% 78,43% 84,19% N/A N/A N/A
95.66% 88.27%||1031 89.67% 87.11 ||1035 N/A N/A
95,23% 90,91%|| |1047 89.28% 90,91% N/A N/A

Resultatet av vår forskning är ganska övertygande visar att virtuell fotbollsvadslagning ger den högsta avkastningen vad gäller siffrorna. Ta inte resten av sporterna ur ekvationen än. De utgör också en bra satsningsmöjlighet.Att använda en vadslagningsstrategi kan öka dina chanser att vinna.

Virtuella speltyper

Om du har några år som tippare under ditt bälte, bör du känna igen vilken typ av virtuella vad som finns. Vem vinnaren blir är en universell satsning som gäller alla virtuella sporter. Racing tillåter satsningar somtävlingsvinnare, de två första som avslutar loppet, åt olika håll och mer.

Fans av virtuell fotboll har en jämn bredare urval av satsningar att välja mellan. Dessa inkluderar handikapp, vinstmarginaler och vad du skulle kalla "prop bets". Räknas mot rekvisitaspel ärtotalt gjorda mål, halvtid/heltid, dubbelchans, korrekt poäng. De är svåra att spika men lönar sig stort.

Om du fördelar dina satsningar ordentligt för att hitta en balans mellan risk och belöning, kommer du att kunna hantera din bankrulle bättre. Att ha alla dessa satsningstyper tillgängliga för dig blir det en fråga om val. Väljsatsningar med en bättre utbetalningsprocent om du inte är säker på vilken metod du ska använda.

Bonuser och kampanjer

Bonus Kategori Virtual Betting Site
🥇 Bästa gratisspelbonus betway.com
🥈|| |1100 Largest Virual Betting Bonus bet365.com
🥉 Välkomstpaket för virtuella spelarna betvictor.com| ||1113
◻️ Bästa bonus för virtuell fotboll ladbrokes.com
◻️ Bästa bonus för virtuell racing|| |1123 williamhill.com

Ett plus till erbjudandena från våra bästa operatörer är att de kananvändas på alla sportmarknader, not just the virtual ones. Few and far between are the bookies with a dedicated bonus for betting on virtual sports, but that’s not a problem. Every bonus is a good bonus, especially if the playthrough count is low.

Vad fans av virtuell sport kan förvänta sig är inget mindre änbästa sportspelsbonusar. Det är i huvudsak vad de får när de registrerar sig på en av våra rekommenderade webbplatser. Det betyder,gratis och riskfria satsningar, insättningsmatcherbjudanden, ökade odds, you name it.

Vi nämnde omsättningskraven tidigare . Detta är den del som faller på din lott. Med andra ord, ett omsättningskrav sätter kriteriet du måste uppfylla när du använder din bonus. För virtuella satsningar uppgår det tillomsättning av din bonus en eller två gånger. Du kan sedan ta ut pengarna som vunnits med bonusen.

Tillgänglighet av virtuella sportevenemang

En av styrkorna med virtuella sporter är att de körs regelbundet. På vissa plattformar får duvänta i 1 minut mellan matcherna, andra – 3 minuter. Det viktiga är att du får tillräckligt med tid för att ta igen, tänka om din strategi och försöka igen om du vill. Samtidigt är väntetiden tillräckligt kort för att inte frustrera.

Virtuella vadslagningssajter Fotboll/Fotboll Hästkapplöpning Greyhound Racing Motorracing Tennis Cykling
3 min 3 min 3 min 3 min N/A 3 min
3 min 1 min| ||1192 1 min 3 min 3 min 3 min
3 min 3 min 3 min N/A N/A N/A
3 min 3 min 3 min 3 min N/A N/A
3 min 3 min 3 min 3 min N/A N/A

Med en så kort väntetid kan du enkelt växla till högre växel om du vill och placera satsningar oftare. Tiden mellan händelserna är tillräcklig för attjustera din spelkupong som du vill att den ska vara. Om du är snabb på fötterna kommer du att hitta tid för ännu mer sofistikerade vad.

Säkerhet för virtuella vadslagningssajter

Lika mycket som virtuella sportvadslagning handlar om bekvämlighet, handlar det om säkerhet. Mjukvaran som gör virtuella satsningar möjliga blir inte mainstream utan att klara otaliga tester. Dessutom har sajterna som är värd för sådan programvara på deras spelplattformar en säkerhetsnivå som ligger nära onlinebankernas.

Om du kan ett och annat om kryptering, bör du ha en idé om hur ogenomtränglig cybersäkerheten på den virtuella bettingsidan är.256-bitars kryptering, kritisk granskning av alla nya medlemmar – dessa webbplatser är lika säkra på utsidan som de är på insidan.

Virtual Sports Bettingtips och tricks

Att ha någon sorts strategi bör alltid ha högsta prioritet. Enspelstrategi gör det möjligt för dig att anpassa till det annars oförutsägbara resultatet av sportevenemangen. Vi har några tips till dig. Oavsett hur erfaren du är, överväg att göra dessa små justeringar av ditt spel.

Tävlingshändelserna i virtuella vadslagning ger dig lite utrymme för misstag i form av komplicerade vad som involverar mer än en förare. Om du vill spela säkert kommer det att vara ett sätt att hålla fast vid den typen av händelser. Det ultimata rådet är dock atthålla ett öga på din bankrulle och ta pauser när det behövs.

Satsa på virtuella sporter och riktiga: Nyckel Skillnader

Det är inget fel med att hålla sig till verkliga sporter om det är det du känner dig bekväm med. Vi skulle inte kallaskillnaderna mellan verkliga och virtuella sportspel stora, sett från en spelars lins. Vi vill dock peka ut dem åt dig.

Satsa på virtuell sport
 • I spel
 • Händelser i kortformat
 • Lång lista över marknader
 • Sportkunskap krävs
 • Tillgänglig 24/7
Satsa på riktiga sporter
 • I spel
 • Händelser i kortformat
 • Lång lista över marknader
 • Sportkunskap krävs
 • Tillgänglig 24/7

Som tidigare sagt finns detinte mycket av ett gap mellan de två typerna av satsningar, men skillnaderna bör inte förbises. Så länge du är känslig för hur din insats går ner, bör du kunna justera och övervinna. Värdefulla råd för både virtuella och riktiga sportvadslagning är att spela ansvarsfullt.

Intressanta fakta

Det är värt att betona ännu en gång attvirtuella och traditionella sportvadslagning är inte samma. Att veta lite om den datoriserade sportens historia kan vara praktiskt för att skilja dem åt. Här är några fakta som vi tycker att alla spelarna bör känna till.

Första virtuella sportspelet

The First Virtual Sports Game for ComputerDen första instansen avvirtuella sportvadslagning kan spåras tillbaka till 1961. Det året skapade John Burgeson fantasy baseballmjukvara som gjorde det möjligt för två lag att spela mot varandra. Spelet var bara 20 KB stort.

Multiplayer Virtual Sports

Multiplayer Virtual Racing Game2006 startade idén med ettmultiplayer hästkapplöpningsspel får draghjälp. Nuförtiden arbetar Newturf.com och Horseracingpark.com aktivt med ett spel där spelare kan föda upp, träna och köpa tävlingsdjur. Eftersom skicklighet är inblandad måste spelaren lära sig att hantera sin kennel eller stall.

Virtual Sports Provider

The Top Developer of Virtual Sports SoftwareBetradar är en avde ledande leverantörerna av programvara för virtuell sportspel. Det är unikt genom att företaget har ett speciellt internt videoleveransnätverk över vilket de virtuella händelserna streamas utan fördröjning. Betradar hävdar att deras strömmar är snabbare än konkurrenterna.

Virtuellt är framtiden inte bara för hasardspel utan i den bredare betydelsen av spel. Vi har turen att vi inte behöver köpa ett dyrt VR-headset för att betta eller titta. Sportsbooks gör allt för oss. Allt du behöver är att ta med ditt A-spel och hålla en jämn kurs med dina satsningar.

Slutord

En ganska övertygande visning frånbästa virtuella bettingsidor. Vi kan bestämt säga att deras virtuella sportmarknad är i nivå med resten av marknaderna. Vi kunde se den utlovade hastigheten och effektiviteten i denna typ av vadslagning demonstreras till en tee. Här ärbästa bettingsidan för virtuella sporter.

Top Recommended Virtual Betting Site
 • Expert på Virtual Racing
 • Lömvärt marknadsmångfald
 • Solid välkomstbonus för nya spelarna

FAQ

Bläddra igenom fråge-och-svar-segmentet nedan för en snabb översikt över de vanligaste frågor om ämnet virtuella sportbettingtrick. Du kan också gå tillbaka och ta en ny titt på de enskilda styckena på den här sidan för mer utförliga svar. Här är de vanligastefrågorna om virtuella sportspel.

🤔 Vilken är den bästa webbplatsen för virtuell vadslagning?

Hittar debästa virtuella vadslagningssajterna kräver medveten forskning om de erbjudnasporterna, bonusarna och speltyperna. Våra granskare har redan gjort det åt dig. Läs om de främsta varumärkena i branschen och vad de har i beredskap för nya spelarna som dig.

⚙️ Hur fungerar virtuella vadslagning?

Det finns några saker du behöver veta om att göravirtuella sportspel innan du börjar. För det första placeras satsningar på vanligt sätt. För det andra behöver du bara vänta en minut eller två innan spelet avgörs. Insatseravgörs med hjälp av en slumptalsgenerator eftersom händelserna är datorsimuleringar.

🎁 Finns det några bonusar för virtuella spel?

Dedikeradebonusar för virtuell betting är inte så vanliga nuförtiden. Den goda nyheten är att nästan alla typer avvälkomsterbjudanden kan användas för virtuella sportspel. Det inkluderar gratisspel, riskfria spel och resten av de vanliga förmånerna för nya spelare.

🔒 Är spel på virtuell sport lagligt och säkert?

Det är inte bara lagligt att delta i den här typen av spelverksamhet, men det är säkert förutsatt att du spelar hos en välrenommerad bookmaker.säkerheten för virtuella vadslagningssajter är standard för spelbranschen. Det säkerställs av en256-bitars kryptering i de flesta fall.

👌 Kan jag satsa på virtuell sport gratis?

As all wagering markets, the virtuella sportspelmarknader gratis att komma åt. Till skillnad från traditionella sporter kan strömmarna ses gratis. Inget låtsaspengarläge är dock tillgängligt. Det betyder att du måste sätta in dina egna pengar för att satsa.

📝 Finns det en virtuell sportbettingstrategi jag kan använda?

Den bästavirtuell satsningsstrategi är attspela med måtta. Genom att drivas av en slumptalsgenerator är resultaten från händelserna omöjliga att förutsäga eller fixa. Därför är det enda du har kontroll över storleken och typen av dina insatser. Beakta dem noga.

✅ Finns det några tips och tricks för virtuell sportspel?

Det finnstips och tricks för virtuella vadslagning you can implement in your game to make it more flexible. Bet on football more often. The odds for virtual football events are better than the rest of the games that are available. Wagering on football means that, on average, you får större utbetalningar.