De bästa vadslagningssajterna i Zimbabwe – Top Zi mbabwean Sportsbooks for 2021

Zimbabwe är inte bara en spännande plats för turism utan erbjuder ocksåen spännande och välreglerad spelscen. Zimbabwes sportsbooks erbjuder sportälskare chansen att spela på sina favoritligor och spel. I den här artikeln kommer vi att utforska de bästa vadslagningssajterna i Zimbabwe, deras bonusar och spellagar som reglerar vadslagningssfären.

Sidämnen: klicka för att gå till din favorit!| ||252
Zimbabwe
Bästa spelsajter i Zimbabwe

Satsa på Safe Bookies Verifierad av våra granskare

Sports

Tillgängliga ligor och evenemang

Bonus

Bästa bonusar och kampanjer

Säkerhet

Hur man litar på en vadslagningswebbplats

Odds

Utbetalningsnivåer i Zimbabwe

Betalning

e-plånböcker, kort och mer

Mobil

Zimbabwiska toppsportspelappar

Om du letar efter de bästa sportspelsajterna i Zimbabwe som kommer att möta dina spelbehov, kan du måste helt enkelt fortsätta läsa den här guiden. Vi har enomfattande lista över lagliga och väl avrundade hasardspelsajter och annan viktig information som kommer att vara till stor hjälp för alla som spelar i Zimbabwe. Vi har förberett vad vi kan beteckna som en ögonöppnare för den zimbabwiska spelscenen.

Bästa 7 sportspelsajter i Zimbabwe

Efter omfattande forskning har vi satt ihop en | ||336updated and comprehensive list över de bästa sportspelsajterna i Zimbabwe. Baserat på olika kriterier, och med tanke på de juridiska aspekterna och underhållningsaspekterna, har vi bara hittat de bästa bettingsajterna i Zimbabwe som någon skulle föredra att spela på. Våra toppval har gått igenom en prövningsprocess i världsklass.

I tabellen nedan har vi jämfört och valt de bästa bookmakerna i Zimbabwe baserat på rigorösa och strikta kriterier och standarder. Du kan vara säker på att detta är demest fördelaktiga och säkraste sportspelsajterna du kan hitta i Zimbabwe. Vår sållningsprocess syftar till att ge dig den bästa spelupplevelsen Zimbabwe har att erbjuda.

ZimbabwesTOPP 7 Sportspelsajter
Best Betting Sites in Zimbabwe Bonuserbjudanden Höjdpunkter Betyg Säker länk Villkor|| |
Upp till$10 i gratisspel 32+ 182+ 93,75% 5,0/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€30 i gratisspel 26+ 336+ 94,23% 4,9/5|| |409 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€30 i gratisspel 33+|| |424 391+ 94,82% 4,8/5| ||434 Besök webbplatsen!||438 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till€50 vid första insättning 46+ 406+ 91,78% 4,7/ 5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€25 vid första insättning 36+| ||474 346+ 94.19% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
10 € När du satsar10 € 16+ 143+ 4% 4,6/5 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€25 +10€ Gratisspel 27+ 283+ 93,14%| ||534 4.6/5||537 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Alla bookmakers i tabellen ovan har visat sig varabetrodda bland zimbabwiska spelare. De har alla utmärkta rykte, säkerhet och är licensierade och reglerade. De erbjuder också olika förmåner, och för att visa dig dessa har vi listat de bästa bettingsajterna online i Zimbabwe efter kategori. Detta gör att du kan effektivisera dina val baserat på vad som intresserar dig mest.

Bästa spelsajter i Zimbabwe efter kategori:||558
Best Betting Site in Zimbabwe Betway
Bästa nya vadslagningssajten i Zimbabwe Matchbook
Bäst för bonusar Betsafe
Bästa mobilappen| ||578 888sport
Bäst för Live Betting LV Satsning
Högsta utbetalning Bookie William Hill
Bästa PayPal-spelsajt Unibet
Säkerste bookmaker Betsafe
Bästa esports-bettingwebbplats Betway
Topp för extrafunktioner Matchbok

Om du fortfarande är osäker på vilken bettingsajt du ska gå till är det helt okej. Att vara försiktig är en klok handling. Vänligen kontrollera nedan förstandarderna som dessa bookmakers bedömdes efter innan vi presenterade dem för dig. Detta kommer att hjälpa dig att ytterligare fatta ditt beslut om sportboken som uppfyller dina behov.

Tänk på att spelvärlden är i ständig förändring. Som ett resultat, inom sportspel behöver du skicklighet och information lika mycket som tur. För att hjälpa dig med detta har vi sammanställtsenaste nyheterna om sportspel, inte bara i Zimbabwe utan även över hela världen. Vänligen kolla nedan för att hålla dig uppdaterad om det senaste.

Kriterier för att hitta de bästa onlinebokmakarna i Zimbabwe

När vi sammanställde vår lista över de bästa sportspelsajterna i detta land undersökte vi och valde de viktigaste kategorierna och använde dessa för att jämföra bookmakerna. Efter att gått igenom alla sportbokhandlare i Zimbabwe kunde vi presentera en garanterad lista över de bästa sajterna. Varje spelsajt utvärderas utifrån olika kriterier.

Från deras odds och olika sportmarknader till utbetalningar, bonusar och säkerhet, vi tog hänsyn till alla relevanta måttstockar. Du kanklicka på var och en för att direkt se kriteriepunkten utförligt eller så kan du fortsätta att rulla ner för att läsa dem efter varandra.

Sports and Leagues

De flesta spelarna kollar in de sporter och evenemang som en spelbok erbjuder innan de bestämmer sig för att registrera sig. Lyckligtvis erbjuder de flesta sportspelsajter i ZW ett brett utbud av sporter, ligor och evenemang som du förmodligen kommer att njuta av att spela. Titta nedan för demest kända sporterna att spela på i Zimbabwe.

Sport: Hästkapplöpning

Historiskt sett har hästkapplöpning varit en mycket populär sport i Zimbabwe, bland spelarna live och online. Det finns mångaspelsajter på hästkapplöpning som du kan hitta i Zimbabwe. Det finns också en hästkapplöpningsbana i landet.

Fotboll: Premier Football League och mer

Som i de flesta länder är fotboll eller fotboll väldigt populärt för spelarna. Detta är också fallet i Zimbabwe där de tycker om att spela på kända ligor och matcher som Premier Soccer League och andra.Fotbollsbetting är det näst mest populära så det erbjuds av många bookmakers.

Cricket: Indien Premier League och mer

Cricket är också en av de mest populära sporterna som Zimbabwe-spelarna gillar att spela på. Toppligor som Indien Premier League, Big Bash League, Pakistan Super League och fler finns tillgängliga på många sportspelsajter på grund av populariteten förcricketbetting.

Rugby Union: Rugby World Cup och mer

Zimbabwe-spelarna är också väldigt roliga att se och satsa pårugbyunionsspel. Därför erbjuder många online bookmakers olika evenemang och ligor för rugbyälskare, inklusive Premiership Rugby och Rugby World Cup. Dessa sajter erbjuder också de bästa oddsen för att ge spelarna en bättre upplevelse.

Field Hockey: Hockey Pro League och mer

Field Hockey spelas ofta i Zimbabwe, så det är ingen överraskning att det är ett berömt vadslagningsval för onlinespelare. Från odds till berömda matcher och ligor, de bästa bookmakerna erbjuderlandhockeyspel val för zimbabwiska spelare att njuta av.

Handboll: Bundesliga, franska nationella Liga och mer

En annan populär sport som du kan hitta hos många online-bokhandlare ärhandbollsbetting. Sporten är inte bara populär bland spelarna online i Zimbabwe utan är också mycket spelad och älskad av människor i Zimbabwe. Således erbjuder dessa bookies de bästa ligorna och oddsen för spelarna.

Detta är bara sex av sporterna du kan hitta i de bästa bookies som vi har presenterat för dig i Zimbabwe. Det finnsmånga fler sporter du kan hitta på zimbabwiska bettingsidor, inklusive simning, golf, nätboll och mer. Det finns ett brett utbud av sporter att välja mellan och placera det vinnande vadet.

Förutom att ta hänsyn till sporterna som dessa bookmakers erbjöd, utvärderade vi antalet evenemang som vadslagningssajterna tillhandahåller för de olika sporterna. Det är spännande att veta att det finns många sportevenemang under hela året. Bortsett från sportevenemang, övervägde vi ocksåtillgängligheten av specialspel. Specialspel inkluderar val och TV-program i Zimbabwe.

Utbetalning, odds och linjer hos de bästa bookmakerna

Erfarna spelarna tar inte bara hänsyn till ligorna de kan spela på. Dessutom överväger de också utbetalningen, oddsen och linjerna som de borde förvänta sig. Som ett resultat går de efter de bästa oddsspelsmakarna. Utbetalningen visarhur mycket en spelare kan få som vinst från spelboken, och alla vill ha högre utbetalningar.

Efter att ha beräknat och jämfört alla utbetalningar i de bästa sportböckerna i Zimbabwe kan vi sammanställa enlista över de genomsnittliga utbetalningarna i landet. Av de olika sätten att visa odds kommer du att märka fler bråkdelar av odds på bästa spelsajter i Zimbabwe för utbetalningssatser.

Utbetalningarna ovan kan endast användas som allmän vägledning, eftersom de vanligtvis fluktuerar beroende på sport och andra faktorer. Till exempel har du erbjudit odds innan ett spel kommer att fluktuera när spelet är igång. De bästa bookmakernas odds stiger och sjunker också, så innan du börjar betta är det bäst att kontrollera oddsen direkt från sajterna.

spelerbjudanden: bonusar och bettingsajter Kampanjer

bonusar ochspelerbjudanden är höjdpunkten för alla populära bookie i Zimbabwe. För det första tycker spelare om att använda dessa bonusar för att testa plattformen. Det ger också spelarna en uppfattning om vad de kan förvänta sig när det gäller budgeten. Titta nedan för de bästa välkomstbonusarna i Zimbabwes sportböcker.

Zimbabwisk spelsajt Välkomstbonus Insättningsfunktioner Betyg Säker länk T&C's
100 % upp till50 € vid första insättning 12x insättning + bonus 21 dagar 1,80 5/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€25 vid första insättning 6x|| |897 30 dagar 1.40 4.9/5|| |907 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€25  +10€ Gratisspel 5x 30 dagar 1,50 4.8/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till$10 i gratisspel 1x 7 dagar 1,75 4,8/5 Besök webbplatsen!||965 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till€10 i gratisspel 1x 7 dagar 1.50 4,7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du gillar bonusar och erbjudanden finns det ett brett utbud som du kan hitta i de bästa sportböckerna i Zimbabwe. Ettpopulärt bettingerbjudande är bonusen utan insättning, som erbjuder spelare gratis pengar för att spela några spel. Det finns även bookmakers gratisspel, insättningsmatchningsbonus och cashback.

Bonuskategori spelsajt
🥇 Bästa bonus i Zimbabwe LV BET
🥈 Mest spännande bonusen i Zimbabwe Betsafe
🥉 Generösa återbetalningar tillgängliga Matchbook
◻️ Bästa gratisspel William Hill
◻️ Toppmatchningsbonusar Unibet
◻️ Spännande kampanjer 888sport

Innan du dyker in i någon sportsbook-bonus glömmer de flesta spelare en viktig faktor, och det är villkoren. Det är viktigt attläsa igenom villkoren för alla bonusar som erbjuds av spelboken. Korrekt förståelse av bifogade villkor kommer att utrusta dig med vad du behöver uppnå innan bonusen kan utnyttjas.

Enviktig komponent är omsättningskravet av bonusen. Detta visar hur många gånger du behöver satsa innan du tar ut dina vinster. Om kravet är ogynnsamt kan det sluta med att du förlorar bonusen. De bästa onlinebookies i Zimbabwe ställer inga orimliga omsättningskrav. Kontrollera också giltigheten och den lägsta tillåtna insatsen på vadslagningswebbplatserna.

Förutom välkomstbonusarna finns det vanligtviskampanjer för vadslagningssidor till befintliga spelare, menade att öka deras lojalitet. Hos de bästa zimbabwiska bookmakerna kan du hitta några pågående bonusar och turneringar som cashback och reload-bonusar. VIP-program för stora spelare finns också tillgängliga.

Typ av satsningar

Eftersom det finns många lagliga onlinesportböcker i Zimbabwe kan man också förvänta sigmånga typer av satsningar att välja mellan när du satsar med toppsportspel. Från singelspel och pengaspel till totalsummor och parlays, dessa spel erbjuds av de bästa sportsbooks. Det finns också väldigt få begränsningar för sportvadslagning i Zimbabwe.

Alla de bästa bookies vi har presenterat för dig erbjuder ett brett utbud av vadslagningstyper, så du kan se fram emot en mängd olika. Sportsbooks förklarar alltid erbjudna speltyper, så att du kan spela med förståelse. Du kan titta nedan för vårlista över de populära vad som finns tillgängliga för zimbabwiska spelarna.

Det finns en buffé med satsningar tillgängliga på sportbok online. Spelare föredrar vanligtvis vissa typer av insatser framför andra. Det skadar dock inte att ha olika insatsalternativ. Detta ökar potentialen för enorma utbetalningar. Du kan ocksåöka dina chanser att vinna när du satsar och förbättra dina spelkunskaper.

Säkerhet och säkerhet

En annan viktig Den faktor som en spelbok måste nå för att göra vår lista ärsäkerhet i toppklass och spelarsäkerhet. Det är ytterst viktigt att spelare har en känsla av säkerhet när de placerar vad med en viss bookie. Som ett resultat listar vi bara de säkraste bettingsajterna online som använder utmärkta krypteringssystem. Detta är viktigt för att skydda spelares bank- och personliga information.

Top online bookies använder ett brett utbud av metoder för att säkerställa att spelare kan satsa i en säker miljö. En av de populära metoderna är krypteringssystem för att förhindra hackning och skydda känslig information. I tabellen nedan har vi listat depopulära och pålitliga krypteringsföretagen dessa webbplatser använder.

Säkerhetspartners på webbplatser för sportspel online i Zimbabwe|| |1126

Keep in mind that we only promote online sports betting sites after checking their reputation and testing their safety and security. We also ensure they hold licenses and work with responsible gambling organisations and encryption systems to protect players from identity theft and addiction.

Bästa datasäkerhets- och krypteringsföretag
 • Thwate
 • Snabb SSL
 • Comodo
 • Digicert
 • Symantec
 • GeoTrust
Ansvarsfulla spelorganisationer
 • GamCare
 • GamStop
 • BeGambleAware

Ansvarsfull hasardspelsteknik är lika viktig för alla sportspelsajter som krypteringstekniken är. Den här tekniken används för attkänna igen mönster av spelberoende hos spelare och rekommendera olika verktyg för självuteslutning. Därmed kan spelare räddas från problem med spelberoende och förestående konkurs. På så sätt kan spelare njuta av att spela i en säker miljö.

Det första tecknet på att en onlinebookie är säker finns alltid på den nedre delen av dess hemsida. Där kan du se alla logotyper för företagen det arbetar med och dess licensnummer och var licensen kommer ifrån. Det är viktigt attkontrollera om en onlinebookie är säker innan du registrerar dig.

Satsa på mobilen med appen för bästa sportspel

Bettors have shifted from using their desktops or laptops to gamble and now use their phone or tablet. Thus, when looking at top betting sites, ta hänsyn till de zimbabwiska bettingapparna. När man bedömer vadslagningsappar beaktas olika faktorer, inklusive kompatibilitet med iOS- och Android-enheter.

En annan viktig faktor som vi tog hänsyn till när vi valde den bästa sportbettingappen i Zimbabwe är bekvämligheten och användarvänligheten. Sajten måste vara lättnavigerad på alla typer av mobila enheter, och den blir bättre när den har samma funktioner som skrivbordet. Här är vårlista över de bästa bettingapparna i Zimbabwe:

Bästa zimbabwiska bettingapparna

En annan bra funktion i toppbetting-appar ärlivestreaming. Utan att lämna ditt hem kan du titta på vissa evenemang genom livestreamingfunktionen och njuta av en bättre spelupplevelse. Således är du en del av handlingen när den utvecklas. Den här funktionen kommer att förklaras bättre i nästa avsnitt.

Livespel & livestreaming

Livevadslagning och streaming är en funktion på toppbettingsajter som låter spelare placera sina satsningar medan spelet pågår. Lyckligtvis kan zimbabwiska spelarna också njuta av vadslagning på liveevenemang. Många webbplatser i landet erbjuder livebetting-odds och bettingalternativ i spel. Adrenalinkicken med att placera insatser baserat på speltonen kommer med en oöverträffad upplevelse.

Om du är intresserad av att satsa på livespel behöver du inte leta långt. Nedan finns en omfattandetabell över alla de bästa livespelsajterna för sport i Zimbabwe. Du kan också hitta information som livefunktionerna du kan njuta av och tillgängliga välkomstbonusar.

Live Betting Site Välkomstbonus Live-funktioner Betyg Säker länk Villkor
Upp till10$ i gratisspel 55+ Nej Ja 5/5||1251 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€30 i gratisspel 32+|| |1267 Ja Nej 4.9/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till50 € på första insättning 50+ Ja Nej 4.8/5| ||1303 Besök webbplatsen!||1307 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
100 % upp till€25 vid första insättning 39+| ||1319 Ja Ja 4.8/5|| |1329 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€30 i gratisspel 36+ Ja Ja 4,7/5 Besök webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du slutar spela med en sida som erbjuder livestreaming och vadslagning, bör du satsa på det eftersom detta är ett spännande sätt att njuta av sportvadslagning. Eftersom det finns odds inom spel kan dunjuta av vadslagning i realtid. Vissa av dessa webbplatser tillåter också tidig utbetalning. Det betyder att du kan ta ut dina vinster innan spelet är slut.

Betalningsmetoder på zimbabwiska toppsatsningssidor

Alla spelare letar efter olika typer av betalningsmetoder, och såvariety of banking options that a betting site offers är ett tecken på dess kvalitet. Toppspelsajter erbjuder en buffé med betalningsalternativ för både insättningar och uttag. Därefter var detta ett av våra kriterier för att välja de bästa sportspelsajterna i Zimbabwe.

Det finns många typer av betalningsmetoder, från e-plånböcker och kreditkort till förbetalda kort och banköverföring. När det finns ett brett utbud av dem kan spelare välja utan att bli obekväma. Här är en lista över debetalningsmetoder som du kan använda hos zimbabwiska onlinebookies.

Betalningsmetod Typ Insättningsgräns Insättning/Uttag Betalningsavgift
Kreditkort $10 – $40 000 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
Credit Card 10 USD – 40 000 USD Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
E-plånbok $20 – $12,500 Tillgängligt för insättningar /Inte tillgängligt för uttag Inga avgifter
E-plånbok 15 USD – 10 000 USD| ||1443 Available for Deposits /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
E-wallet 25 USD – 10 000 USD Tillgänglig för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter
Omedelbar banköverföring 10 USD – 4 000 USD Available for Deposits /Tillgängligt för uttag 0% – 1,5%
Banköverföring $10 – $4,000 Tillgängligt för insättningar /Tillgängligt för uttag Inga avgifter| ||1493
Förbetalt kort $10 – $200 Tillgängligt för insättningar /Not Available for Withdrawals Inga avgifter
E-plånbok ZWL$10 – ZWL$5 000 Available for Deposits /Tillgängligt för uttag Inga avgifter

Insättnings- och uttagsgränserna, samt avgifterna på operationer, kan skilja sig från bookmaker till bookmaker. Tänk på att inte alla sportsbooks erbjuder alla dessa betalningsmetoder. Många av dessa bookmakers kanske inte accepterar Zimbabwes dollar. Så insättningar kan behöva göras i amerikanska dollar eller euro.

PayPal-satsning

PayPal-satsning är allmänt accepterad i online-bookies i Zimbabwe. Ett klokt drag är att välja en sportbok online som accepterar PayPal som betalningsmetod. Vi rekommenderar att du väljer PayPal framför andra medel för överföring av pengar. Detta beror på att PayPal är känt för sitt utmärkta rykte, förstklassiga säkerhetskrypteringar och snabba insättningar och uttag.

Unibet and PayPal logos
Top PayPal Bookie
 • Snabb och snabb betalning
 • Kostnadsfria transaktioner
Välkomstbonus 100 % upp till25€
Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Bortsett från dess höga säkerhetsstandarder och snabba insättningar och uttag, är PayPal också mycket mångsidig och bekväm att använda. Till skillnad från vissa e-plånböcker kommer du inte att ha klagomål som kommer att hindra din spelupplevelse.PayPal kan inkludera mindre avgifter för uttag, men detta är värt kvaliteten på tjänsten den erbjuder.

Webbplatsens funktionalitet

När vi tittar på webbplatsens funktionalitet tittar vi påhur lätt det är att använda och navigera på en webbplats. Detta inkluderar även de funktioner som webbplatsen erbjuder. Detta är ett viktigt kriterium för att välja onlinebookies. Webbplatser som är responsiva och erbjuder attraktiva färgscheman och teman är bättre för spelare.

Ingen spelare kan njuta av en komplett spelupplevelse om webbplatsen är svår att navigera eller har komplicerade menyer och alternativ. Därför ärwebbplatsfunktionalitet en viktig faktor som vi noggrant överväger. Speciellt när du vill njuta av specialfunktionerna som den erbjuder, som vi kommer att förklara nedan.

Extra funktioner

De flesta funktioner som vi har förklarat ovan finns i de flesta bookmakers, men när utvärderar en bettingsajt ser vi också efter några extra funktioner. Dessa funktioner kommer attgöra din spelupplevelse bättre. Ändå är dessa funktioner inte vanliga. Dessa inkluderar funktioner som livestreaming, virtuell sport och tidig utbetalning.

Du kan hitta funktioner som dessa i några av de bästa zimbabwiska bookmakerna. Därför har vi sammanställtde bästa zimbabwiska onlinespelsajter som erbjuder spännande extrafunktioner i tabellen nedan. Även om detta inte är ett väsentligt kriterium, ger det webbplatserna ett försprång framför andra. Det ökar också spelarnas vadslagningsupplevelse.

spelsajt Livestreaming Utbetalning Liveresultat Fast Bet Virtuell sport
Nej Ja Ja Yes Ja
Ja Nej Ja Ja Ja
Ja Nej Ja Ja Ja
Ja Ja Ja Ja|| |1655 Yes
Ja Ja Ja Ja Ja

Förvänta dig inte att se alla specialfunktioner på en sida eftersom detta är mycket osannolikt. Även med detta ärmånga sajter nära att erbjuda nästan alla spelarnas favoriter. Om du letar efter en viss funktion, kontrollera webbplatsen först innan du registrerar dig eller fråga kundtjänstteamet.

Kundtjänsten

Bästa webbplatserna utvärderas baserat på kvaliteten på deras kundtjänst. Kvaliteten på kundservicen är en viktig faktor som påverkar deras utvärdering som en toppsajt. Innan du sammanställer dessa toppsportsajter,vi ansåg att kundsupportalternativen var tillgängliga. Andra parametrar inkluderar väntetid, arbetstider och attityden hos svararna.

De bästa sportböckerna erbjuder vanligtvis en mängd olika kundtjänstalternativ så att spelare kan välja det mest bekväma. I tabellen nedan har vi enöversikt över kontaktmetoderna för kundtjänst vanligtvis tillgängliga i Zimbabwe. Du kan också hitta viktig information som svarstiden.

Kontaktmetod Tillgänglighet hos Zimbabwean Sportsbooks Svarstid Vanligtvis tillgänglig| ||1705
☎️ Telefon Vanligt Upp till 30 minuter 16 timmar om dagen
📧 E-post/kontaktformulär Vanligt Upp till 1 timme 16 timmar om dagen
👩‍⚕️ Livechatt Vanligt Upp till 30 minuter 24/7
💬 Messenger Vanligt Upp till 2 timmar 16 timmar om dagen
🌐|| |1750 Social Networks Vanligt Upp till 24 timmar 16 timmar om dagen

Kundtjänstalternativ som erbjuder | ||176324/7 availability is well-liked among players, vilket är anledningen till att många föredrar livechattalternativet i en bookie. Många av dessa alternativ kan inte vara tillgängliga dygnet runt, så de erbjuder en FAQ-sektion för spelarna att få snabba svar på sina frågor.

The Sportsbook Reputation

Den sista faktorn för våra bästa bettingsidor är det rykte som den har i Zimbabwe. Efter att ha läst riktiga spelarrecensioner på forum och bloggar kunde vi förstå dessa spelares erfarenheter. Således,vi presenterade dig för de som har ett gott rykte bland spelare.

Om vi ​​uppfattar att någon onlinebokhandlare behandlade kunder illa, kommer vi automatiskt slå ut dem. Andra röda flaggor inkluderar eventuella klagomål om problem med uttag av vinster som inte lösts, dålig kundservice och orimliga bonuskrav. Genom att titta på deras konton på sociala medier,, sammanställde vi alla för- och nackdelar och bedömde sajterna.

Hur man öppnar ett konto på Zimbabwean Bookmaker

Oavsett var du bestämmer dig för att spela, erbjuder onlinespelsajter i Zimbabwe liknande registreringsprocesser. Du behöver helt enkelt klicka på Registrera eller Skapa konto eller Registrera dig på webbplatsens hemsida,skicka in din personliga information och bekräfta din identitet genom ID-kort och elräkningar.

1
Ange personlig information

Välj Registrera, Registrera dig eller Skapa konto. Ange din personliga information som namn, adress, telefonnummer och e-post.

2
Verifiera din identitet

Gå till kontosektionen på webbplatsen. Skicka in de nödvändiga dokumenten som ett ID-kort för att verifiera din ålder och identitet.

3
Gör en insättning och acceptera bonus

Välj den betalningsmetod du vill göra använda och finansiera ditt konto. Acceptera sedan välkomstbonusen och börja spela.

Med dessa tre steg kan du enkelt skapa ett nytt spelarkonto på vilken online-bokhandlare som helst i Zimbabwe. Processen är enkel och bör inte ta upp till 24 timmar, mest för attspelboken måste verifiera din identitet och behandla din insättning. Om du följer den ovan beskrivna processen kommer dina registreringar att bli problemfria.

eSport: CS:GO Betting Sites & More

eSports är en av de snabbast växande, inte till nämn spännande sektorer inom betting online. Det handlar om onlinetävlingar, turneringar och spel. Många sportspelare letar efter bookmakers som låter dem satsa på dessa, och lyckligtvis är eSports bettingsidor redan populära i Zimbabwe.

eSports webbplatser erbjuder vanligtvis populära spel som anses vara spelarfavoriter, inklusive Fortnite och League of Legends. Det finns ocksåett brett utbud av CS:GO bettingsidor, så du kan välja den som tilltalar dig. Tabellen nedan inkluderar eSports bettingsidor du kan gå till.

eSports betting webbplats Välkomstbonus Höjdpunkter Betyg|| |1834 Secure Link T&C's
Upp till$10 i gratisspel 7+ 93,75% 5/5 Besök webbplatsen!||1861 Full T&Cs Apply! New customer offer. Please gamble responsibly. 18+
Upp till30 € i gratisspel 3+ 94.23 ||1877 4.9/5||1880 Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Upp till€30 i gratisspel 6+|| |1896 94,82% 4,8/5||1903 Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till50 € vid första insättning 8+ 91,78% 4,8/5 Besök Webbplats! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
100 % upp till€25 vid första insättning 3+| ||1942 94,19% 4,7/5||1949 Besök webbplats ! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+

Om du aldrig har provat på eSports vadslagning förut, vet du inte vad du går miste om! Du kan kolla in någon av vårabästa eSports-spelsajter för Zimbabwe-spelare och satsa på någon av de pågående turneringarna eller spelen. Det roliga väntar dig; allt du behöver göra är att smaka på brådskan.

Regleringen av sportvadslagning i Zimbabwe och spelmiljön

Zimbabwe var traditionellt sett inte ett stort spelland. Med den ökande populariteten för onlinespel i grannländerna harZimbabwe blivit en blomstrande marknad för vadhållningsoperatörer. Det finns inga licensierade inhemska onlineoperatörer i Zimbabwe, så de bästa sportspelsajterna listade är alla offshore-spelsajter.

Det finns heller inga lagar mot spel på offshoresajter i Zimbabwe. I nästa stycke kommer vi att utforskaväsentliga delar av Zimbabwes spelmiljö och aktiviteter. Genom det här avsnittet kan du förstå dynamiken i hasardspel i det här landet och göra det säkert i framtiden.

Gambling Commission & Licence

Legal Sports Betting & Gambling i Zimbabwe|| |1981
🎰 Bettingterminaler med fasta odds N/A
📑 Bettingbutiker N/A
🏛️ Landbaserade kasinon 22
💻 Alla licensierade sportböcker| ||2005 N/A
🏆 Bäst rankade Safe Betting-sajter Våra val

Sportvadslagning i Zimbabwe regleras av lotteri- och spellagarna som antogs 1998, 2001, 2002 och 2010.spelkommissionen heter Lotteri- och spelnämnden, som ansvarar för att övervaka och övervaka spelmiljön i Zimbabwe sedan lagen antogs 1998.

Spelkommissionen har också i uppgift att utfärda licenser till spelanläggningar. Även om det finns landbaserade spelanläggningar som är lagliga och licensierade, har landet inte gett bettingsajter online lagliga licenser till några onlinesajter. Även med detta anses det att vadslagning online är lagligt.

Detta anges inte uttryckligen i lagen, men det inkluderar "elektroniska spelenheter" och reglerar "alla lotterier och spelaktiviteter." det finns ingen lag mot hasardspel online och på offshore-sportspelsajter i Zimbabwe, så det är säkert att säga attonlinekasinon och sportbok är lagliga.

Players have to betala skatt på sina vinster från häst- eller poolspel till regeringen. Bortsett från dessa är spellagarna i landet föråldrade, vilket lämnar spelarna i händerna på offshore-operatörer och leder till mindre reglering av lagliga sportspelsajter. En översyn av de förhärskande spellagarna och reglerna kommer att bidra långt till att utveckla spelkulturen i Zimbabwe.

De säkraste onlinespelsajterna med en giltig Zimbabwe-licens

Även om den zimbabwiska spelsektorn har en lång väg kvar att gå är den fortfarande en || |2081great place to enjoy betting on sports online. Eftersom mer än hälften av landet har tillgång till internet ser framtiden för sportvadslagning och hasardspel i landet ljusare ut med tiden.

Webbplatser att undvika

Medan försiktigt När vi valde ut de bästa bettingsidorna online i Zimbabwe för den här guiden, stötte vi på några webbplatser som det är bättre för dig att aldrig spela med och några som är mottagliga för bedragare. Att satsa online innebär att överföra pengar, så du måsteförsäkra dig om att sidan är 100 % säker för att kunna satsa med.

För att skydda dig från att förlora pengar, falla offer för identitetsstöld, eller helt enkelt sluta med en osäker sportbok online, vi har listat vår svarta lista nedan. Du börundvika dessa opålitliga webbplatser så att du inte blir offer för bedrägerier. Vi rekommenderar starkt att du håller dig till våra föreslagna bästa bettingsajter online.

Det finns många anledningar till varför dessa onlinesportböcker är en del av vår svarta lista. Medanen del av dem fungerar utan licens, riktar sig andra mot spelarna på marknader där hasardspel inte är lagligt. Om de inte har licenser är det ingen garanti för att de är betrodda bettingsidor. Vi avråder starkt från att satsa på dessa sajter för din egen säkerhet.

Historia och framtid

Nästan två decennier efter att Zimbabwe blev självständigt antog landet sin första Lotteries and Gaming Act, som var 1998.Lotteri- och spelnämnden grundades också för att verkställa lagen. Lagen justerades två gånger efter det men har inte granskats sedan 2002. En nyare granskning kommer i hög grad att hjälpa till att anpassa sig till de senaste trenderna inom spelvärlden

Zimbabwe har varitfungerande ett statsägt lotterispel sedan 1935 även om landet bara har en onlineplattform. Till och med den ökända presidenten i landet, Mugabe, vann lotteriet år 2000. Hästkapplöpning är också historiskt populärt i landet sedan det tilläts 1980.

Historia om zimbabwiska lagar och lagar om sportspel
 • Statligt lotteri öppnar År 1935 började staten Zimbabwe driva ett statligt lotteri. Det statliga lotteriet erbjuder också omedelbara vinster och skraplotter.
 • Borrowdale Racecourse öppnar År 1957, medan Zimbabwe fortfarande var under Storbritannien, öppnade den första hästkapplöpningsbanan och var mycket populär. Det är därför hästkapplöpning ses som en historiskt populär sport i landet. Det har varit den enda kapplöpningsbanan sedan 2001.
 • Zimbabwe blir självständigt Zimbabwe blev självständigt från brittiskt styre 1980 efter Lancaster House-avtalet 1979.
 • spellagstiftning antagen Lotteries and Gaming Act antogs 1998 och verkställs av Lotteries and Gaming Board i delstaten.
 • Regency Casino öppnar Regency Casino, välkänt som det största kasinot i landet hittills, öppnades 2006 efter att ha fått en licens från regeringen.
 • The Law Governing Games of Fortune Lag nr 1 från 2010 antogs för att styra lyckospelen. Det är en av lagarna som reglerar spel i Zimbabwe.
 • Afrika öppnar i Zimbabwe Den första och enda Zimbabwe-baserade lotteriplattformen online, Africabet, öppnade 2014. Sedan dess har de erbjudit online lotteritjänster till Zimbabwe-spelare.
 • Blockering av sportvadslagningslicenser På grund av den ökade ökningen av vadslagning i Zimbabwe, fanns det ett förbud mot sportvadslagningslicenser 2015 även om hasardspel på offshore-platser är fortfarande tillåtet.

Även innan Zimbabwe blev självständigt från brittiskt styre, byggde man redan upp sin spelmiljö. Denstatligt lotteri går så långt tillbaka som 1935 medan den första och för närvarande enda hästkapplöpningsbanan öppnade 1957. Det är därför spelande är så populärt i landet.

Som vi har nämnt tidigare,spellagarna i Zimbabwe måste uppdateras. På grund av landets sviktande ekonomi är kapplöpningsbanan också dåligt skött, och det finns inga Zimbabwe-baserade webbsajter. Även om landet legaliserade hasardspel för nästan två decennier sedan, har de fortfarande en lång väg kvar att gå.

Betting i Zimbabwe: Slutsats

Vi kan definitivt säga att det inte kommer att vara svårt att spela på en bettingsajt av högsta kvalitet i Zimbabwe. Som vår guide har visat finns det ettbrett utbud av bookie-sajter online som spelarna i Zimbabwe kan dra nytta av om de gillar sport.

Så länge När du använder de säkra och pålitliga sportböckerna på vår lista kan du spela på dina favoritsporter i en fantastisk miljö. Tänk på attalla spelarna har sina behov och därför bör du välja en baserat på hur väl den uppfyller dina. En sista gång har vi en tabell över de bästa bookiesfördelarna nedan.

Översikt över de bästa onlinespelarna i Zimbabwe 2021:

Det är viktigt att notera attvi är ständigt uppdatera denna sida och recensioner av sportspelsajter. Således, om någon av dessa operatörer minskar i kvalitet eller slutar uppfylla våra standarder, kommer sidan att tas bort och ersättas med en bättre spelbok. vi uppmanar dig att regelbundet besöka den här webbplatsen för uppdaterade nyheter.

Vanliga frågor

Om du inte har tid att läsa den här guiden eller om du fortfarande har några obesvarade frågor, vi har dig täckt. Vi har sammanställt några av de vanligaste frågorna på zimbabwiska vadslagningssajter med detaljerade svar som hör till det.

🥇 Vilka är de bästa spelsajterna i Zimbabwe?

Vår samling avbästa bettingsajter för Zimbabwe-spelare förändras ständigt. Vi kontrollerar ständigt sportspelmarknaden och de inblandade webbplatserna för att säkerställa att vi ger dig uppdaterad information om vilken sida du ska spela med. Det är viktigt att regelbundet återkomma för eventuella ändringar i vår lista.

🏆 Vilka vadslagningserbjudanden kan jag hitta hos Zimbabwes främsta sportsbooks?

Det finns ett brett utbud avspelerbjudanden i Zimbabwe , så oavsett vad du föredrar kommer du med största sannolikhet att hitta ditt bästa erbjudande i den här listan. Från gratisspel och bonusar utan insättning till cashback och matchbonusar, du kan njuta av alla dessa kampanjer. Dessutomläs igenom villkoren innan du accepterar bonusarna.

⚖ Är vadslagning lagligt i Zimbabwe?

Ja,spel är lagligt och reglerat i Zimbabwe. Lotteri- och spelnämnden verkställer spellagar.sportvadslagningsregler och kasinolagar antogs 1998. Det finns ingen lag mot onlinespel i Zimbabwe, även om den inte uttryckligen anges i lagarna. Alltså är spelscenen online väldigt öppen och gratis.

💳 Är PayPal vadslagning möjligt i Zimbabwe?

Ja,spel med PayPal finns i många sportböcker i Zimbabwe. Om du vill använda PayPal kan du leta efter vilka av de bästa sajterna som erbjuder det som bankmetod.Vi rekommenderar att du använder PayPal som en bekväm spelmetod, eftersom den stöder både uttag och insättningar. Det går också väldigt snabbt att hantera betalningar.

> Finns det några nya vadslagningssajter du kan rekommendera?

Under vår forskning och granskning listar vi både etablerade och nya bookmakers, så länge de uppfyller våra standarder för säkerhet, bonusar, spel och mer. Det finns också ett antalnya bettingsidor du kan hitta i vår rekommendationslista, och vi har listat alla gamla och nya sportsbooks längst ner på sidan.|| |2272

😎 Is live betting possible in Zimbabwe?

Ja, kodin-play betting och livebetting och streaming är möjligt i Zimbabwe. Så länge du spelar på en sportbok som innehåller dessa livebetting-funktioner kan du njuta av denna spännande del av sportbetting. Vissa av dessasajter erbjuder också integrerade vadslagningsfunktioner med alternativet för livestreaming. Om du bestämmer dig för att prova det kommer du att njuta av upplevelsen av livebetting.

👌 Vilken är den bästa sportvadslagningsappen jag kan ladda ner i Zimbabwe?

Eftersom mobilappar måste uppdateras regelbundet kan vårlista medbästa sportspelappari Zimbabwe förändras ständigt. Vi tar hänsyn till olika faktorer när vi tittar på en mobil sportsbook, inklusive enkel användning och navigering, kompatibilitet med alla mobila enheter och mobilexklusiva erbjudanden. Du kan regelbundet kontrollera vår lista över mobilspelappar för uppdateringar.

🏤 Är det möjligt att satsa på val?

Zimbabwiskaspelmarknaderna är begränsade till sportböcker, kasino, lotteri och hästkapplöpning. Alltså,du kan inte satsa på val. Även andra populära spel som bingo, keno och poker är inte särskilt populära i landet. Men för älskare av sportspel erbjuder Zimbabwe en rik vadslagningsmarknad.

Lista över vadslagningssajter i Zimbabwe: Alla Zimbabwes bästa bookmakers

Nedan har vi sammanfattade listan över bettingsidor som vi rekommenderar i Zimbabwe. Innan du väljer någon bookmaker, titta igenom alla bookmakers på den här listan samt deras höjdpunkter, betyg och välkomstbonusar. Det här innehåller inte alla bookmakers i Zimbabwe, men det innehåller allt det bästa.

Zimbabwisk spelsajt Betyg Höjdpunkt Welcome Bonus Säker länk Användarvillkor
Betway 5/5 Bästa bookie i Zimbabwe Upp till$10 i gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
888sport 4.9/5 Bästa sportboken för fotboll Upp till€30 i gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga regler och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
William Hill 4.8/5 Perfekt för basketsatsningar Upp till€30 i gratisspel Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
LV Satsning 4.8/5 Bästa odds 100% up to €50 vid första insättning Besök webbplats! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Unibet 4.7/5 Mångsidigt utbud av sport 100 % upp till€25 vid första insättning Besök webbplatsen! Fullständiga villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Matchbok 4.7/5 Bäst för livespel €10 När du satsar€10 Besök webbplatsen! Fullständig Villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+
Betsafe 4.6/5 Perfekt för vadslagning i spel || |2445 100% up to €25 +€10 Gratisspel Visit Site! Fullständiga villkor och villkor gäller! Ny kunderbjudande. Vänligen spela ansvarsfullt. 18+